Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke a pandémiáról, oltásokról

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi kutatási igazgatója tapasztalt immunológusként leleplezi a mostani vírussal és a kormányok által kikényszerített szükségtelen zárási intézkedésekkel kapcsolatos hazugságokat. Ezzel a világméretű csalással akarnak nyomást gyakorolni az oltási útlevelek totális ellenőrzési rendszerként történő bevezetésére, ami a demokrácia jelenlegi formájának végét jelenti majd.

A szakember elemzi a tünetmentes személyekkel mint vírusterjesztőkkel kapcsolatos hamis állítást, a hírvivő RNS-t tartalmazó genetikai oltóanyagokat és hatásaikat, a várandós nők beoltásának etikátlan gyakorlatát, a gyerekekét, akiknek a beoltása teljesen felesleges.

További két felirat nélküli, angol nyelvű interjú Mike Yeadonnal:

A videókban beszél arról, hogy a vírus elleni intézkedések teljesen értelmetlenek. A lezárások pont az emberek megbetegedését okozzák. A tesztekkel csalnak és ezek révén hamis statisztikákat produkálnak, hogy veszélyesebbnek látszódjék a helyzet mint valójában. A maszkok teljesen értelmetlenek. A tünetmentes terjesztés nem lehetséges, a Covid-19 előtt nem is használták ezt a kifejezést. Hiszen egy vírus terjedéséhez kell, hogy valakin már jelen legyenek tünetek, mivel egy bizonyos létszámot el kell érnie egy vírusnak ahhoz, hogy fertőző legyen, az tünetmentesen pedig nem lehetséges. A koronavírus elleni oltásoknál beszél a tüskefehérjékről, hogy pont ezek a fehérjék okozzák a vérrög képződéseket.

Említi az agresszívan támadó és nevetségessé tevő médiát, sőt, egyes kollégái is ezt teszik azokkal akik felszólalnak a propaganda ellen. Beszél arról, hogy már gyárakban készítik a harmadik adag oltásokat. A legfontosabb, hogy ne engedjük ezt az oltás igazoló kártyát bevezetni, mert ha ez része lesz a mindennapi életünknek, akkor onnan nincs vissza út.

15 thoughts on “Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke a pandémiáról, oltásokról

 1. Az USA élvonalbeli orvosai egy tudományos összefoglalót készítettek a COVID-19 vakcinákról (https://img1.wsimg.com/blobby/go/99d35b02-a5cb-41e6-ad80-a070f8a5ee17/SMDwhitepaper.pdf), ebből emelnék ki egy-két gondolatot:
  Az FDA a vizsgálati gyógyszereket kísérleti gyógyszer kategóriába sorolja, és az mRNS vakcinákat “vizsgálati”-ként azonosítja olyan indokolással, mint pl.: az oltóanyaggyártók vizsgálati felhasználási státuszt kértek; számos embercsoportot egyáltalán nem vizsgáltak, beleértve az időseket, terhes nőket, fiatalokat, korábbi COVID-19 pácienseket; nincs közzétett/publikált állatkísérleti adat. Az oltásbiztonság megfelelő állatkísérleteket és szakértői kiértékelést tesz szükségessé. Aggodalomra ad okot, hogy ezeket a kísérleti oltásokat nem a szokásos sztenderdeknek megfelelően tesztelték. Egy kísérleti fázisban lévő vakcinát nem biztonságos széles körben alkalmazni. Aki oltást kap, az jellemzően egészséges és oltás nélkül is az maradna. A Hippokratészi eskü 1.szabálya: NE ÁRTS, így az oltások biztonságát garantálni kell, ami eddig még nem történt meg. A hatékonyságuk akkor igazolható, miután a biztonságukat is igazolták. A járvány kezdete óta jelentős dezinformáció volt tapasztalható, kezdve az elnevezéssel, ami először Wuhan-vírus volt, később egy új un. “márkanevet” kapott: COVID-19. Továbbá nemcsak az amerikai, hanem az európai köztudatban is a “nem-biztonságos” kategóriába sorolták a hidroxiklorokin alkalmazását, holott Kínában a kormány engedélyezte. Ami a vírus “halálos fertőzés” besorolását illeti, adatok igazolják, hogy influenzában többen halnak meg. A COVID-19 halálozási rátája jelentősen életkor szerint változik, a gyerekek kevésbé veszélyeztetettek, szemben az influenzával. Ez az első alkalom, hogy mRNS mechanizmust alkalmaznak egy vakcinában. Többnyire ezt a technológiát a rákterápiában használják. Ismert, hogy a kutatóknak évtizedek óta nem sikerült koronavírus vakcinát létrehozni. Az oltások egyik ismert szövődménye az immunerősítés, az antitest függőség stimulálása. Vagyis a vakcinák által stimulált antiCOVID antitestek inkább felerősítik a fertőzést, mintsem megakadályozzák annak károsító hatását. A vakcinák további ismert szövődménye: neurológiai megbetegedések (pl. Guillain-Barre, autizmus). A vakcináknak vannak ismeretlen szövődményei is: pl. nem ismert az immunválasz azoknál a beoltott személyeknél, akik esetleg később megfertőződnek, vagy milyen hatással van idősekre, terhes nőkre. A gyógyszergyártók felelősségvállalás alóli mentességét nem indokolja a sürgősségi helyzet. A kísérleti vakcina nem biztonságosabb egy nagyon alacsony halálozási rátánál. Nincs bizonyíték arra, hogy a vakcinák megállítják a vírus terjedését, vagyis a hatékonysági mutatók elsősorban a tüneteken, és nem a terjedésen alapulnak. Így felvetődik a kérdés, hogy szükséges-e a maszkhordás, a kijárási tilalom, a távolságtartás, stb. Az oltóanyaggyártók úgy gondolják, hogy a COVID-19 vakcinák ~95%-os hatékonyságúak. Továbbmenve, nem ismert, hogy a vakcinák mennyi ideig adnak immunitást vagy szükség lesz-e esetleg egy további oltásra.
  VAGYIS: a vakcinák törvényesen nem vakcinák. Csak sürgősségi engedélyt kaptak. A törvény előírja, csak abban az esetben kaphatnak végleges engedélyt, ha nincs más hatékony kezelés. De tudjuk, hogy van: hidroxikorokin, kortikoszteroid, klaritromicin, D és C-vitamin, cink. Nem szabad eljutni a lélegeztetőgépig! Kiindultunk az egyszerű kézmosásból és megérkeztünk az individualizmus és a szabadság földbe döngöléséig.

 2. Nehéz egy élet munkáját eldobni, és új helyre költözni, ahol csak ki tudja meddig maradhat az ember vegzálás nélkül. Elindulhat egy kisebb népvándorlás, de az új haza sem lesz független a világ többi részétől.
  Ugyanakkor létezhetne szabad elvonulás is mint a történelemben oly sokszor, de ez régebben is csak ellenségek között működött. Ma jóakaró kormányaink vannak, nem adhatnak szabad elvonulást, hisz ez annak a beismerése lenne, hogy ők az ellenségünk.
  Sógorom (cca 40) megkapta a főnökétől, hogy nem képzeli, hogy egyedüli oltatlanként miatta fognak az irodában maszkot hordani a kollégák? A sok védett ennyire bízik az oltásában.
  Kertész Ákos tévedett, nem csak a magyar, aki genetikusan alattvaló. (nota bene a Brit UK tagjai de jure is azok)

 3. Csatolok linkeket, kérem tegyék át magyar fordítóba: határozat ill. ítéletek a COVID vakcinák beszüntetéséről és elutasításáról, mivel azok genetikai biofegyvereknek tekintendők, esetleg egy jogász kezébe is el kellene juttatni felülvizsgálati célból, van-e ránk pozitív hatással:
  https://exopolitics.blogs.com/files/order-to-cease-desist—covid-vaccination-genetic-biowarfare-1-1.pdf
  https://exopolitics.blogs.com/files/1.-indictment—tribunal.public.health.justice-final-ver-1-11.15-4.pdf
  https://exopolitics.blogs.com/international_criminal_co/

 4. Az Európai Bizottság arra kéri az EU kormányait, hogy kezdjenek tárgyalásokat a Pfizerrel és a BioNTech-kel legfeljebb 1,8 milliárd adag oltóanyag megvásárlásáról 2022/2023-ban. Egy EU tisztviselő, aki neve elhallgatását kérte, mert az ügy bizalmas, azt mondta, hogy már döntöttek a Pfizer-BioNTech mellett, és az EU kormányai támogatták a tervet, bár még nem született végleges jóváhagyás.
  (Forrás: https://www.reuters.com/world/eu-seeks-new-contract-with-pfizerbiontech-up-18-bln-vaccines-2022-eu-source-2021-04-09/)

 5. Oly sok mindent kiírhatnék ennyi idő és ismeret után! De inkább kérdeznék.
  Mit kezd vagy nem kezd a Magyarnak mondott rendőrség, Katonaság, az emberiség ellen eddig elkövetett legnagyobb bűncselekményéhez?!
  Mikor álnak már a sarkukra? Mikor veszik a lapot, hogy nem az ember társaik ellen kellene már intézkedniük.
  Ha csak a nemzeten belüli fő bűnösöket kell meghatározni, akkor egy iskolás is meg tudja.
  AKKOR VANNAK OLYAN OKOSOK MINT EGY ÖTÖDIKES???????????????????

  1. A katonaság és a rendőrség oktatásában talán már elkopott a hazafiságra nevelés, patriótának lenni. Menő dolognak számít ezekre a szakokra jelentkezni és később “Rambo-filmekben” szerepelni kint a való világban.

 6. Tanácsot kérek!

  Nagyapai örömök elé nézek – és aggódom! Hogy védjem meg a lányomat és az unokámat?

  “Some of the known complications are extremely serious, including possibility of antibody-dependent enhancement, observed in RNA corona viruses, making the disease deadly. The mechanism of action of the experimental mRNA vaccines includes a possible auto-immune rejection of the placenta, the vaccine may permanently interfere with a woman’s ability to maintain a pregnancy.”

  “Az ismert szövődmények némelyike ​​rendkívül súlyos, ideértve az antitestfüggő fokozódás lehetőségét is, amelyet az RNS koronavírusokban észlelnek, ami halálossá teszi a betegséget. A kísérleti mRNS vakcinák hatásmechanizmusa magában foglalja a placenta lehetséges autoimmun kilökődését, a vakcina tartósan befolyásolhatja a nő terhesség fenntartásának képességét.”

  https://gracebibleny.org/public-information-regarding-the-vaccines-for-covid-19

  1. Semmiképp nem szabad oltani egy kísérleti génterápiás szerrel egy terhes anyát és akkor nincs más, mint ami előző években is mindig, jön az influenza, ellenállónek kell lenni és mindig kijövünk belőle. Ki kell kapcsolni a tévét és a józan észre kell hallgatni: egy terhes anyának azt is meg kell gondolnia, hogy fájdalomcsillapítót bevegyen-e, mert árthat a babának, egy kísérleti szert semmiképp nem veszünk fel, azt csak a birkák teszik.

 7. “Úgyis csak az fog megmaradni aki a Természetes, szerves életvitelét fogja megőrizni, akár parány részében is. Hiszen az adja a Teremtéssel az összhangot. Az ideológiák és a vallások hamisak, mesterségesek. Az Élet törvényeit pedig nem a „nagy hatalmak” írják, hanem a Természet!!!”
  https://maghon.weebly.com/blog-hun/lager-civilizacio

 8. Dr.S Tenpenny tökéletesen kifejlesztett gyilkoló gépeknek nevezi a vakcinákat. Elmondja, hogy pl.a Moderna most a szabadalmi jogokért vív harcot, ezért manipulálnia kellett a tüskefehérjét. Úgy vélekedik, hogy a tüskefehérje az egyik olyan dolog, ami a legnagyobb pusztítást hajtja végre a szervezetben: megtámadja a tüdőszövetet és azt teljesen lerombolja, a központi idegrendszert, így erős remegés lép fel, a hasnyálmirigyet, ami súlyosbítja a betegséget, továbbá gátolja a gyulladáscsökkentő makrofágokat. Ha a beoltottnak nincs azonnali oltási reakciója, a késleltetett reakció akkor is megkezdődik, ami eltarthat egy ideig. Beszélt jó pár európai epidemiológussal, akik azt mondták, hogy kb. 48 hétbe telik, míg valóban észleni lehet az autoimmun betegség legmélyebb hatásait. De ez az idő kitolódhat 6-7 hónapra is. (Forrás: https://tapnewswire.com/2021/04/sherri-tenpenny-covid-vaccines-are-perfectly-designed-kill-machine/)
  Sokan nem is tudják talán, mit követtek el saját magukkal szemben a “szabad élet” visszanyerése érdekében! A mai Magyar Közlöny így indul: “… A védettségi igazolvány használatáról a magyar emberek döntöttek az újraindításról szóló online konzultáció során. A konzultációt kitöltők 65 százaléka támogatta azt, hogy a védettek felmentést kapjanak egyes korlátozások alól….” A kormány nem véletlenül indította el a konzultációt. Az ál-demokráciára hivatkozva hagyta, hogy a lakosság döntsön. Ő pedig hátradölve a karosszékében, kezét dörzsölgetve figyeli az ország öngyilkosságba rohanását.

 9. Mig a covid cimszó alatt vélelmezünk a G5 röl megfeledkezünk holott a covid a G5 takarója!
  Számtalan tanulmány mutatja …Az 5G frekvenciák betegséget okozhatnak.
  Az 5G-től származó lehetséges egészségügyi problémák vizsgálatának megkezdéséhez a San Francisco-i tűzoltók egészségügyi problémákat tapasztaltak a korai vizsgálatok során.5G nagyfrekvenciás hullámokat használ, és állítólag százszor gyorsabb, mint a jelenlegi mobiltelefon-szolgáltatás.Joe Imbriano , egy aktivista és kutató a kaliforniai Fullertonból azt mondta , hogy amikor az 5G eléri a 60 GHz-es frekvenciasávot, akkor sérül az a képesség, hogy a vér hemoglobinja oxigénhez kötődik. Állításait kutatva összeadódni kezdenek, bár nehéz megerősíteni az oxigénnel és a hemoglobinnal kapcsolatos dolgot.

  Ez a “Minden RF” nevű rádiófrekvenciákról szóló akkreditált weboldal ezen címe “Miért nem jó a 60 GHz-es sáv nagy hatótávolságú kommunikációhoz?”

  Jelentése szerint az oxigén valójában 60 GHz-es frekvenciákat vesz fel extrém szinten, ami az abszorpciós képesség csúcsát jelenti, amikor látja, hogy a milliméteres spektrum különböző frekvenciái hogyan hatnak egymással az oxigénnel.
  Tehát Joe Imbriano helyesen mondta, hogy a 60 GHz-es 5G-t intenzíven fogja elnyelni az oxigén.
  Ez nem azt jelenti, hogy csak a józan ésszel értelmezzük, hogy a testünkben lévő oxigén, a belélegzett és attól függő oxigén 60 GHz-es frekvenciákkal lenne telített?
  Ez nem azt jelenti, hogy testünk úgy fogja vezetni az 5G-t, mint az antennákat?
  A maradj otthon idején és a kijárási tilalom is a telepitést szolgálta! Ugyanis éjjel is lehet telepiteni, fejlámpákkal és reflektorokkal a pontos helyzetbe szerelésekhez!
   

  1. Egy újgenerációs hálózat, ami észrevétlenül lopakodik az életünkbe. A Magyar Telekomtól Longaver R.Mátyás nyilatkozata 2020-ben csak a technikai, műszaki előnyöket, a forradalmi technológiát méltatja. Elmondása szerint a lefedettség kiépítése során az üzleti prioritások játszanak/játszottak szerepet. Egyelőre az összes hazai 5G-hálózat 3600 MHz-es frekvencián működik. 2020 őszétől a TV-adások továbbítására a 700 MHz-es 5G-sáv használata indult el. Elmondása szerint nincs szükség a bázisállomások kibővítésére, a meglévő berendezéseket modernizálják. A 4G és az 5G alacsonyabb és magasabb rádiófrekvenciákat kombinálják. Folyamatosan frissülő lefedettségi térkép nyomon követése: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/lefedettseg.
   Ami az elektromágneses mezők egészségre gyakorolt hatásait illeti, elsősorban a DNS-re, a különböző organizmusokra és sejttípusokra fejtenek ki károsító hatásokat. (Forrás: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1383574218300991). Az 5G milliméteres hullámokat alkalmaz, amelyek az emberi bőrön keresztül szívódnak fel. Rövid távú élettani hatásai az ideg-, a szív- és érrendszerben, valamint az immunrendszerben figyelhetők meg. (Forrás: https://blogs.scientificamerican.com/observations/we-have-no-reason-to-believe-5g-is-safe/)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük