Covid vakcinák mikroszkóp alatt – Dr. Tamasi József és Dr. Pócs alfréd

Dr. Tamasi József és Dr. Pócs Alfréd megvizsgálta a Pfizer és Janssen márkájú COVID-19 elleni vakcinákat, és aggodalomra okot adó, furcsa, mikro méretű, lemez szerű objektumokat találtak mindkét oltásban.

https://www.bitchute.com/video/ru0NYlDVhKCV/

A felvételt Fáber Károly készítette. A videó megtekinthető Fáber Károly összeállításában az Alexius Faber youtube csatornán.

25 thoughts on “Covid vakcinák mikroszkóp alatt – Dr. Tamasi József és Dr. Pócs alfréd

 1. Román oldalon leközölte Szőke Mária a La quinta Columna és egyéb más kutatók eddigi eredményeit a Life Of The Blood forrásoldalról lefordítva magyarra.
  https://informatialibera.ro/hu/ujabb-konteovalik-valosagga-a-covid19-oltoanyagokban-bizonyitottan-fellelhetoek-ismeretlen-nanoreszecskek-melyek-az-emberi-verrel-keveredve-osszeszerelik-maguka/

  A nevezett linkben egészen elképesztő képek is vannak már. Valamilyen zsinórral összekötött “chippek?” láthatóak:
  https://i0.wp.com/lifeoftheblood.com/wp-content/uploads/2022/02/45.jpg?resize=810%2C455&ssl=1
  https://i1.wp.com/lifeoftheblood.com/wp-content/uploads/2022/02/46.jpg?resize=810%2C454&ssl=1

 2. Köszönet a doktor uraknak, hogy megnézték, mivel is mérgezik az “oltakozókat”!

  Hekkerek állítólag feltörték a Pfizer és a Moderna szervereit: https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/
  Ezeken a weboldalakon tették közzé az egyes szériák veszélyességéről szóló információkat: https://www.howbad.info/, https://www.howbadismybatch.com/

  “Days after Pfizer admitted a safety audit could wipe billions off their stock market valuation, Moderna CEO Stéphane Bancel was dumped hundreds of millions of dollars in stock and deleted his Twitter account.” https://www.planet-today.com/2022/02/moderna-ceo-just-dumped-400-million-in.html
  Azaz “napokkal azután, hogy a Pfizer elismerte, hogy egy biztonsági átvilágítással milliárdokat veszíthetne a piaci értékéből, a Moderna vezetője, Stéphane Bancel eladta többszázmillió dollár értékű értékpapírját, és törölte a Twitter-fiókját”. Persze ez is puszta véletlen, ugye?

  1. RE: “Hekkerek állítólag feltörték a Pfizer és a Moderna szervereit: https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/

   Nekem nem úgy tűnik…a hivatkozott lap alján a következőket olvashatjuk:
   “Adatforrás
   – Minden adat a VAERS-ből származik, amely egy nyilvános adatbázis, amely több mint 700 000 mellékhatás-jelentést tartalmaz a Moderna, Pfizer és Janssen Covid 19 vakcinákról az USA-ban. Szándékunk, hogy a VAERS-adatokat hozzáférhető és hamisítatlan formában mutassuk be, amelyek az alábbi linkek segítségével könnyen ellenőrizhetők.” (deepL fordítás)

   Eszerint tehát nem bennfentes adatokról van szó –

   RE: S. Bancel Moderna kötvényeladása

   “A SEC 4-es formanyomtatványa szerint a Bancel február 9-én 13 000 MRNA-részvényt, február 10-én pedig további 10 000 részvényt értékesített. Az összesen 23 000 részvény becsült értéke 3,6 millió dollár…Bancel legutóbbi MRNA-készletértékesítése egy 2018 decemberében – jóval a COVID-19 világjárvány előtt – elfogadott eladási terv része. A tervet 2020 májusában módosították, hogy jobban tükrözze a készletek értékének változását, mivel a Moderna a COVID-19 vakcinán dolgozott.
   Bancel még mindig 5,7 millió részvényt birtokol személyesen és további 9,05 millió részvényt a Boston Biotech Ventures, LLC-n keresztül. Összességében Bancel fennmaradó MRNA-pozíciójának becsült értéke 3,5 milliárd dollár. Tulajdonosi részesedésének csak egy kis részét adta el, valószínűleg azért, hogy adózási szempontból kiegyensúlyozza portfólióját…

   2019 óta Bancel 404,5 millió dollár értékben adott el részvényeket, ami a pletykákhoz vezetett. A befektetők szerint egyik napról a másikra dobott piacra ennyit, és ez nem egy hosszú távú terv része volt…ez még így is sok részvény, amitől 3 év alatt szabadult meg, melyeket 11 különálló eladási tranzakció során adott el…
   Bancel nem beszélt arról, hogy miért törölte Twitter-fiókját. A Moderna cégként a tárgyalások végső fázisában van egy mRNS-gyártó és kutatás-fejlesztési központ kialakításáról az Egyesült Királyságban.” (deepL fordítás némi korrekcióval)
   https://marketrealist.com/p/moderna-ceo-stocks/ 2022.02.14.

 3. nagyon köszönöm, hogy megnézték, kellett ez már.
  lenne egy teljesen egyszerü kérdésem, vagy javaslatom:
  amennyiben igaz az, amit a közvéleménykutatók állítanak, hogy a lakosság csaknem 70%-a nem kér a kötelező “oltásokból”, és semmiféle ezzel kapcsolatos jogfosztásból, vagy kényszerből, nem lehetne ezt, visszatérve az igazi, KÖZVETLEN demokrácia alapjaihoz, hogy a NÉP maga dönthessen a jövőben minden, az egészéségét vagy a jogait ennyire semmibe vevő kérdésekben, akár “rendkívüli” helyzet van, akár nincs?
  egyszerü, hétköznapi NÉPSZAVAZÁSRA gondolok, semmi egyébre.
  “mert azért a nép az úr” a jogai felett, vagy legalábbis annak kellene, hogy legyen.
  volt már ilyen Horvátországban, ha jól tudom, le is szavazták a “green pass”-t, amit majd később “EU-útlevélnek”, majd “karbonfogyasztás mérésre”, majd kínai “kreditrendszerre”, majd az egyetlen “digitális pénztárolóra”, majd a csuklóba ültetve kamu “egészségügyi mérésekre” akarnak használni, aminek csak annyi célja lenne, hogy “kényszergyógykezeléssel”, erőltetett “vakcinázással” likvidálja a másként gondolkodókat.
  A cenzúra megkezdődött, mint a 70-es évekbeli Fahrenheit 451 c filmben, egyes globalista egyetemek ezen a héten betiltották orwel korszakot bemutató muvet.
  Amit el akarnak érni, azt sajnos a Soyan Green cimu filmben mutatták be, még a a 70-es években.
  billg egy könyvet akar megjelentetni, azzal a címmel, hogy “Hogyan készüljülnk fel a következőre?”, a válasza a fenti tematika egyben:
  még keményebb elnyomással, kényszerkoncentrációs táborokkal, kamu “egészségügyi állapotot ellenorző” chippekkel,stb. teljesen világtól és isntentől elrugaszkodott beteg emberek gyökér törekvései, ami mellett hajbókolnak az általunk odatett bábúk, akár márkizay, akár orbán, mindkettő teljesen kiképzett és lefizetett, k swaab katona, népgyilkos.
  És a birkák még mindig nem értenek az egészből semmit, viszont egy ilyen, kötelező oltás elleni népszavazással talán le lehetne fektetni a törvényi alapjait annak, hogy ilyen, emberi jogok lábbal tiprása, és félretájékoztatás, manipuláció, többet ne forduljon elő.
  Vagy ez is csak ideig, óráig tartana?
  Akkor a média kábítás, hogy a legtöbb ember fel sem fogja, hogy a világ vezetői egytől egyig a “world economic forum” és “world humicide organisation”nevu bioterrorszervezet kiképzett bábjai.
  A képviseleti demokráciának lőttek, semmi értelme.
  A közvetlen demokráciát pedig, amennykiben az “internetes szavazás” útján történik, ugyanúgy elcsalnék, mint a legutóbbi USA-beli elnökválasztást és a svájci népszavazást a témában.
  Azért én javasoknák egy itthon népszavazást, amivel kőbe vésetnének a Nürnbergi alapok.

  1. A népszavazással az a gond – amennyire én tudom -, hogy előzetesen be kell nyújtani a választási bizottságnak a népszavazási kérdéseket, és ők döntik el kényük-kedvük (na meg a globalogazdi ukázai) szerint, hogy a kérdések egyáltalán népszavazásra bocsáthatók-e. De még előtte – tudomásom szerint – egy korlátozott időn belül 100 ezer (a hivatal szerint) érvényes aláírást kell összegyűjteni a népszavazás kezdeményezésére.
   Szóval ki van ez találva, hogyan lehet mindjárt csírájában elfojtani minden alulról jövő kezdeményezést különböző bürokratikus és jogi csűrés-csavarással. Az egész kész jogi aknamező. Csak az kezdjen neki, akinek nagyon sok ideje, energiája, türelme, na és pénze van végigvinni. Számos népszavazási kezdeményezés ezért halt el már a kezdet kezdetén.
   OV és klikkje gondoskodott róla, hogy ne legyen itt önállóskodás meg alulról szervezkedés. Úgyhogy valószínűleg valami ütősebbet kell kitalálni, pl. polgári engedetlenséget, bojkottot, villámcsődületet.
   Az alábbi videóban egy olaszországi bár terasza, ahol kötelező a “green pass”, kong az ürességtől, miközben a mellette lévő téren egész tömeg iszogat és jól érzi magát: https://t.me/ItalianPatriots/20667
   Az emberek végső soron a lábukkal és a pénztárcájukkal szavaznak, és a bojkottal nem tesznek semmi törvényelleneset, viszont padlóra küldhetik a kollaboráns üzleteket, cégeket, stb. Persze ehhez is el kell érni egy kritikus tömeget, de mindenki kezdheti saját magán.

 4. Tisztelt Doktor Urak!
  Először is, nem győzöm ismételni önmagamat, hogy minden tiszteletem az Önöké…!
  Elképesztő és rémisztő, hogy vannak orvosok, akik mindezek tudatában még mindig “teszik a dolgukat” és injekcióznak. Laikusként szeretném megkérdezni, hogy ezeket az injekciókat akár egy fogorvos is be tudja adni a páciensének a beavatkozáshoz adott érzéstelenítővel mixelve, mert – ha nem tévedek – akkor is ugyanúgy bekerül a véráramba, akárhol is szúrják be?
  Válaszukat előre is köszönöm.

 5. Tökéletesen fogalmazott nemrégiben Farkas doktor felesége, aki azt mondta, hogy az emberek nem változtak meg a járvány alatt, hanem most látjuk valódi énjüket. Igen, ilyen embertársaink vannak. Valóban komolyan gondolja bárki is az ébresztgetést? Már nem is ébresztést, hanem ébresztgetést. Ezeket az úgynevezett honfitársainkat kellene ébresztgetni, akik kereken 2 év után sem látnak semmit abból, ami körülöttük zajlik. Nem, szó sem lehet róla. Egyetlen percet sem töltök többet azzal, hogy bárkit is ébresszek vagy ébresztgessek, kizárólag a túléléssel foglalkozom, a józan eszem, a belső megérzéseim és a hitem alapján, minden belső erőmmel ezen vagyok. Mindenki részére adott a tisztán látás, a logikus gondolkodás. Ne vitassuk, felesleges. Nem a pandémia a hibás, hanem a követő embertömegek! Nézzünk végig a környezetünkön, az embertársainkon! Hogy élnek? A kezükhöz nőtt a telefon, anélkül nincs légzésük, szívverésük, agyhullámaik! Ha elvesszük tőlük, izzadnak, remegnek, rosszul vannak az elvonási tünetektől! A két évvel korábbi karanténok ideje alatt sokan nem azért lettek rosszul, mert otthon kell lenniük, hanem azért, mert kénytelenek voltak a hitvesükkel, gyermekeikkel értelmesen eltölteni az időt, és ez nem ment nekik! Szánalmas, sajnálatot nem érdemlő tömeg! Semmitérő, nyavalygó tömegek, akik már most a nyári nyaralásokkal vannak elfoglalva, kezükön számolgatva, hogy hány oltáson vannak túl! Mobilozó, elhülyülő tömegek! Közösségi oldalakon hencegő, magamutogató, nagyszájú senkiháziak! Szókincs nélküli, mekegő-makogó emberek, az utasítások betű szerinti végrehajtói, a központi politikának lefekvő, ostoba, hiszékeny, rettegő, önérdekkövető tömegek! Fülükben fülhallgatóval közlekedő, a zene ritmusára lépkedő, előre bámuló, embertársaikat, a természeti jelenségeket nem észlelő hülyék, robotszerű lények, akik csak a virtuális létben képesek létezni és boldogságot érezni, hamis illúziók szerint élni! Összekötik a bankkártyájukat a mobiltelefonjukkal, könyökölve tolakodnak az önkiszolgáló pénztáraknál, befizetnek az antigénvizsgálatokra, a PCR tesztekre, önként jelentkeznek a tesztelésekre, hatósági karanténba sodorva ezzel a velük közvetlenül érintkező embertársaik tömegét, röpködnek a világban szanaszéjjel, utazgatnak, dicsekszenek a közösségi oldalakon, diszkriminálják az iskolás gyerekeket, minden egyes mozdulatukkal, lélegzetvételükkel kiszolgálják és fenntartják a jelenlegi rendszert, egyenes utat biztosítva a további intézkedés-sorozatoknak! Képtelenek arra, hogy készpénzzel fizessenek, hogy a közösségi oldalak nyújtotta lehetőségeket a minimálisra csökkentsék, hogy elutasítsák a vakcinát, a PCR tesztet, hogy ne utazzanak külföldre, hogy védelmükbe vegyék az oltással nem rendelkező honfitársaikat, hogy felszólaljanak a diszkrimináció ellen, hogy kiálljanak a gyermekekért, hogy letegyék az okostelefonjukat, hogy előre tekintsenek, ne lefele a mobilt bámulva, semmire nem képesek! Semmire! Ezeket kell ébresztgetni? Hogyan? Mikor? Mivel? Miért? Nem képesek felébredni, de ha fel is ébrednek, két évvel le vannak maradva a gondolkodással. Mit várunk tőlük? Józanságot? Realitást? Logikusságot? Tényszerűséget? Tisztán látást? Tettre készséget? Bátorságot?

  1. Tömör összefoglaló, magam is tökéletesen ezt látom. Az emberek önként sétálnak bele abba a zsákutcába amibe terelik őket. Kicsit furcsa számomra, hogy Globáléknak miért nem elég ez a tempo, hiszen, nem vagyunk messze attól, hogy akár öngyilkosságba hajszoljanak embereket. Pszichés ráhatással. Volt erre pl., bizonyos szekták nagy sikerrel alkalmazták, ugyanezt a hatást el lehet érni a birka módjára a digitális világgal függővé vált emberekkel. A fiatalokról nem is beszélve.
   Kicsit sem vagyunk többek a sötét középkor hülyített ember masszájától, amikor az akkori kérdéseket feltevő “konteosokat” boszorkányoknak kiáltották ki, és a tömeg már rakta is a máglyát.

   A köreimben senkit sem tudtam megmenteni az oltástól. Magam maradtam. Talán a harmadiktól sikerült néhányat távol tartanom. Még senkinek sem lett nagyobb baja, így “érthetően” néznek hülyének.
   Én egyre nagyobb Isten hittel, őket tartom megvezetettnek, és lényegében sok mindent most értettem meg, amit mindeddig a misztikum tárgykörébe soroltam.
   Nem tehetek mást, minthogy végzem a dolgom saját hitem, lelkiismeretem, esküm szerint. És örülök, hogy ezt megtehetem.

  2. Tisztelt Sine Lege !

   Tökéletesen egyetértek Önnel !

   Ezért újra leírom, sokadszorra, hogy
   SOHA MÉG ENNYIRE NEM VOLT VÉRESEN KOMOLY AZ A “JÓPOFA” KÖZHELY, HOGY EGY HÜLYÉNEK SOHA NEM LEHET ELMAGYARÁZNI, HOGY HÜLYE !!!

   Beszáll a metróba, és mit lát ? Férfias teheneket, és nőies bikákat, ami közös bennük, hogy mindegyik a mobil telefonját cseszteti, kivétel nélkül, és folyamatosan !!! Na kérem, EZ A NÉP !!!

   Ezeket felébreszteni ??? Miből, és minek ? Nem élnek, csak léteznek, egyébként meg halottak !!! A telefonjukban több ész és élet van, mint a fejükben. Ezt a minden emberi létre alkalmatlan masszát a magam részéről lenézem, megvetem, és kizárólag a szükséges kényszer kapcsolatot tartom velük. És ennyi ! A kisujjamat nem vagyok hajlandó ezekért megmozdítani, és nem is kár értük. A puszta létezésük a legnagyobb teher az EMBER számára, még ha van aki szégyelli is bevallani önmagának, de ha őszinte önmagához, megteszi !

   1. Kedves G. I.!
    Most a pandémia nyomán elrendelt kényszerintézkedések képezik a felháborodás tárgyát, holott azt is látni kell, hogy mindez csak egy csepp a pohárban. Most mindenki kiabál, de az elmúlt évek eseményei egyenes utat adtak ezeknek a további eseményeknek. Nézzük csak meg az embereket! Évek óta csak a mobiltelefon tartja őket életben! Minden tekintetben alárendeltjei lettek a társadalmi folyamatoknak, nincs szuverenitásuk, önállóságuk, függetlenségük az egyén szintjén sem! Tele vannak hitelekkel, az életi élvezeteinek függőjévé váltak, nem gondolkodnak, megtébolyodnak, hogy nem élhetik a korábbi életüket, ezért mindent végrehajtanak, tátott szájjal helyeslik, amit az orvosok hazudnak nekik, képesek elhinni, hogy a politikusok csak azért lélegeznek, hogy őket megmentsék a nagy járványtól, személy szerint őket, igen, őket! Képesek magukat annyira fontosnak tartani, hogy úgy gondolják, az ő életük fikarcnyit is ér bárki szemében is! A fiatalok nem képesek gondolkodni! Beoltatják magukat, hogy élhessenek, hogy pénzért megvásárolható élvezetekben lehessen részük, amit jobbára az agyoniskolázott szüleik finanszíroznak, de az nem jut eszükbe, hogy házi bulit rendezzenek, mozidélutánt, bográcsozást, természeti kirándulást, horgászást, kártyázást, sakkozást, társasjátékozást! Nem, dehogyis, nem is ismerik ezeket a fogalmakat! Agyonoltatják magukat, mert ők a tehetséges fiatal generáció, aki egyetemen tanul, nehogy már egy szemesztert is halasszanak, urambocsáss egy egész tanévet! Dehogy, inkább jöhet a belövés, akkor legalább külföldre is utazhatnak! A megátalkodott szülők meg halálra aggódják magukat, hogy a szemük fénye elkapja ezt a gyilkos vírust, amibe mi, oltatlanok két év elteltével sem döglöttünk bele! Semmi más nem uralja az életüket, mint a közösségi oldalak, a digitalizáció, mindig, mindent kényelmesen akarnak az életben csinálni, otthon eltehénkedve a fotelben, egy gombnyomással akarnak bármit is elérni az életben. Természetessé vált a másság, ugrálva tapsolnak, ha valami természetellenes, életidegen, összeegyeztethetetlen az élet értelmével, az erkölcsökkel, az emberi tartással. Ez lett a vezérlő elv.

    Nem összefogni kell, hanem ellenállni! Minden modern, digitalizált lehetőséget figyelmen kívül hagyni, nem élni vele vagy csupán a legminimálisabb szinten. Én rosszul vagyok az embertársaim széles tömegétől, nem keresem a társaságukat, nem kívánom őket ébresztgetni, még szóba állni sem velük. Most megláthattuk, hogy kik a mi embertársaink. Igen, ketté bomlott a társadalom: oltottra és oltatlanra. Megosztottá vált a társadalom. Ezen nem kell felháborodni, hanem tudomásul kell venni. Én ezek után nem kívánom a megalkuvó, ostoba, gondolkodásra képtelen honfitársaimmal való kapcsolatot, leszakadtam a tömegtől, nem csatlakozom hozzájuk, akik az egyik oldalon habzó szájjal ordítanak és követelik a szabadságjogaikat, a másik oldalon sunyi módon teszteltetik magukat, rohangálnak a védettségi kártyájuk után, diszkriminálják az embertársaikat, soha a védelmükre nem kelve. Hazug népség! Még ha fel is ébrednének, megbocsáthatatlan, amit ostobaságukkal, megalkuvó jellemükkel előidéztek és fenntartottak idáig!

    1. Kedves Sine Lege !

     Igen, bezonyám ! Ez az agyatlan, és tudatlan, ful diplomás és ostoba mesterséges öntudattal átimpregnált csődtömeg, a háttérhatalom legélesebb fegyvere, a nem hülyék ellen, a sok lúd disznót győz alapján. Kiegészítve a jóindulatú idiótákkal !
     Az nagyon jó, hogy ezek az Ön által nevesített, “agyoniskolázott”, önmagukba szerelmes, biozombik, saját magukat nyírják ki előbb, vagy utóbb, és egészen biztosan, hiszen egyetemi tenyésztésüknek ez a végső célja, amit leginkább önnön maguk nem vesznek észre, de miközben vegetálnak a nihilben, nehézzé teszik a mi hétköznapjainkat is ! A kiemelt egyedek “politikusként”, és “tudósként”, meg “művészként” alkalmazva rohasztják tovább a még nem eléggé elrohadtakat !!!

     Lényegében a nagy számú képzett idióta teszi élhetetlenné a világot, a még létező, kis számú, Homo Sapiens számára !!!

     Bárkinek bármennyire nem tetsző a véleményem, ez nem jelenti azt, hogy nincs igazam, mivel saját tapasztalataimat írom mindenkor, a tények meg igen makacs dolgok. A világot annak látom, ami ! Nem vagyok hajlandó becsapni önmagam, sem !

     1. Kedves G. I.!
      Számomra a legelső döbbenetet, felismerést az okozta, amikor úgy láttam, hogy viszonylag sok az ellenálló a környezetemben, majd kénytelen voltam szembesülni a hihetetlen nagy tévedésemmel, mikor tudomásomra jutott, hogy az illetők hatósági karanténba kerültek, mert elmentek teszteltetni, hiszen megtébolyodnak már egy kártyáért, hogy mehessenek, ahova csak akarnak. Nem konstatálják, hogy önmaguk ellen dolgoznak! Ha igénybe veszik ezeket az aljas zsarolhatósági eszközöket, akkor csak konzerválják a helyzetet! Amennyit az eseményekhez hozzátesznek a látszólagos ellenállásukkal, ugyanannyit vissza is vesznek belőle a náci eszközök igénybevételével! Ezért is hangsúlyozom, hogy az egyéni ellenállás az egyedüli megoldás: senki ne éljen ezekkel az aljas eszközökkel, de a digitalizáció semmilyen formájával se! Egyszerű életet kell élni, mindent megtagadni, ami kényelmes, ami hamis képzet szerint a mi érdekünket szolgálja! Engem jobban megdöbbent az ellenállók sunyisága, mint az oltakozók ostobasága! Repülőre ülnek, hogy hazarepüljenek tüntetni. Hogyan kerültek fel a repülőre? Elmennek külföldre nyaralni, hogy újult erővel állhassanak ellent. Hogyan lépték át az államhatárt? Otthon dekkolnak a hatósági karanténban, mert fennen hangoztatják, hogy oltatlanságuk ellenére nekik azért van társadalmi felelősségtudatuk! Hogyan kerültek hatósági karanténba, ha nem úgy, hogy elmentek teszteltetni? Észre se veszik, hogy vegytiszta ellentmondás, logikátlanság az egész életük! Közben meg várják, hogy véget érjen a járvány. Még mindig itt tartanak. A megrökönyödéstől szóhoz sem tudok jutni.

 6. Egyetértek az előttem szólókkal, mind Károly-t, mind Jude-t csak ismételni tudnám.
  Minden reményünk az olyan orvosokban van,mint Ön, Önök Doktor úr.
  És az olyan gondolkodó emberi lényekben,mint az orvosok a tisztánlátásért kommentelő polgártársaim.
  Nem lehet hagyni,hogy ezt a rémálmot örököljék a gyerekeink.
  Nem tudnék soha többet a szemükbe nézni, ha nem tartanék ki és nem keresném az igazságot Önökkel/Veletek együtt.
  Milyen sorsot szánunk a gyerekeinknek? az unokáinknak? EZT????!!!!!
  Úgy, hogy ők nem is tudnak róla és bele sem szólhatnak???? !!!!
  Ezt a felelősséget, ezt a terhet valóban a nyakunkba akarjuk venni és cipelni egy életen át,azzal a tudattal,hogy bár tudtuk,hogy baj van nem tettünk semmit, hogy megakadályozzuk? Egyszerűen csak tűrtük és ezáltal belekényszerítettük a gyerekeinket, unokánkat ebbe a szörnyűségbe.
  Számomra rémisztő,hogy mibe akarnak belerángatni minket és ehhez még vágjak jó arcot és higgyem el,hogy mindez az én érdekeimet és a jövő nemzedékeit szolgálja. TÉNYLEG?????!!!!! MÉG MINDIG ELHISZITEK??????!!!!

 7. A pszichológiai manipulálásnak van egy ‘kettős üzenet küldés” módszere is.
  Szerintem jobb lenne, ha azok nem altatnának tovább, akik azt mondják, hogy: ‘én nem szólok az oltás ellen, de ébredj’.
  Az ébresztéshez hozzátartozik annak kimondása, hogy tagadd meg az oltást. Ez a járható út, a tiltakozás kifejezése.

 8. Tisztelt Doktor Úr, Urak!
  Szeretnék valami tanácsot kérni azoknak az oltottaknak, saját magamnak és a környezetemnek akik már közel 1 éve megkapták az oltásukat /2X/ mert ez volt a protokoll, hogy azok az emberek mit tudnak tenni az egészségük, immunrendszerük megóvása érdekében? Van-e esély ilyen hosszú idő után a szervezet helyreállítására? Ezer oka van annak, hogy ki miért oltatta magát,. Sajnos hitt a médiának, orvosoknak, politikusoknak és mindenki a környezetemben nagyon megbánta, ma már rettegve várja a sorsát sokunk. Elolvastam az oltásuk utáni ajánlott terápiát, de olyan sokféle ajánlat van, nem tudom eldönteni melyiket használjam. Szeretnék valami sorrendet kérni erre vonatkozóan., gondolom mások is hasznát vehetnék! Örülök, hogy megtaláltam az Önök oldalát. Maradok olvasójuk, tisztelettel.

  1. Nem szívesen keserítem el, de tök mindegy melyiket használja, az immunrendszerének és az egészségének már lőttek. Ha a gyerekeit is oltatta, az övékének is annyi, a folyamat nem visszafordítható. Talán ha többet nem oltat és sűrűn imádkozik, akkor megfelelő vitaminokkal, immunerősítőkkel, egészséges étkezéssel megmenthet, fenntarthat valamit a jelenlegi állapotából, de kb ennyi. Erre nincs orvosság. Még a fűben és fában se.

 9. Közben a Fuellmich-féle bizottság folytatja a tárgyalást, gyűlnek a tanúvallomások és a bizonyítékok.
  A teljes lista a 3.ik napig:
  Grand Jury Playlist:
  https://www.bitchute.com/playlist/6BTaxg8HW7WY/

  Egyébként aki nem tudná, a Bizottság NEM ellenőrzött ellenzék. A tárgyalás célja hogy minden egyes országban minden jogi szakértő ezekre a bizonyítékokra és vallomásokra alapozva kezdeményezhetne jogi eljárásokat az adott hatóságok ellen.

  Perelni kellene minden országban az összes szakértőként szereplő SZEMÉLYT, az EÜ minisztert, az összes tesztelés-, maszk-, vakcina- és intézkedés párti virológust és szakértő tanácsadót, mind kormányon belül és kívül. Plusz az összes orvost és ápolót akik segédkeznek a népirtásban. A legfontosabb a személyes felelősség és annak hangsúlyozása, és az alapján a felelősségre vonásuk.
  Való igaz, amit többen is megjegyeztek, nagyon kellenének már tökös jogászok, és hogy elkezdjenek már konkrétan is cselekedni. Ők sem fognak örökké placebokat kapni. Ismerve a magyar mentalitást, az is lehet hogy otthon már sokaknak van egy haver-orvosa aki a szemétbe dobja az ampullát de az oltás-bizonyitványt kiadja. Lehet hogy jó pénzért? Csak sejtés. De ez ellen is kellene nyomulni a jog segítségével, hisz ez tartja fenn a pandémia látszatát és a vakcinák ártalmatlan mivolta látszatát. Hisz az aki az éleset kapja mert nem korrupciózik, az a mások általi csalások miatt meghalhat.

  Külföldön sokkal nagyobb a pozitív, optimista, nem adjuk fel hangvétel- nincs az mint nálunk, a cinikus, langyos lemondás, és a semmibe kitomboljuk magunk, az majd “mindent megold”. Kint van összetartás és jóval több a szervezés. A tömegdemonstrációk egymást érik nyugaton, még a BBC is lehozta a mai francia megmozdulásokat. Kint jóval többen hisznek a Fuellmich-Bizottság munkájában is. Számos külföldi blogon és a cenzúrázatlan szoc médiákon (gab.com) terjesztik a videóikat, és egymást biztatják erre.

  Kanada egyébként jelen van a gab.com-on. Névtelenül, ellenőrizetlenül és cenzúra nélkül lehet kommunikálni, szervezni, és anélkül hogy a vonatkozó fiókokat törölnék. A gab.com tulajdonosa keresztény IT-s ürge, és ő maga is a Covid-diktatúra ellen van. A cenzúrázatlan kommunikáció Kanada sikeres összefogásának egyik kulcsa. Felejtsétek el a Telegram-ot hisz az közvetlenül ellenőrizhető, személyhez kötött és ellenőrzött is. Egyébként is, okos embernek nincs okos telefonja, és a Telegram csak akkor használható ha okos telefonja van az embernek. Mindent de mindent ami digitális, a minimálisra szorítani. A google-t , facebook-ot, twittert elfelejteni. Ami a PC-t illeti, a Windows 10 és afelett már egy totális kém-és lehallgatórendszer- ha lehet inkább a régi gépet elővenni. A nagyon okosak a linux-ot használják persze.

 10. Elektronmikroszkópos felvételek, bizonyítékok állnak rendelkezésre a grafén (grafén-oxid, grafén-hidroxid…) és más idegen anyagok jelenlétére a Covid-19 oltásokban, amelyek felvételére különféle eszközökkel kényszerítik a lakosságot…

  A szükséges erőforrásokkal rendelkező magyar hatóságoknak nem kellene esetleg végre hivatalból lépnie és kivizsgálnia ezt rohamléptekben? Milliók életéről és egészségéről van szó.

  A pásztázó és transzmissziós elektronmikroszkópia feltárja a grafén-oxidot a CoV-19 vakcinákban
  https://civilekatisztanlatasert.hu/a-pasztazo-es-transzmisszios-elektronmikroszkopia-feltarja-a-grafen-oxidot-a-cov-19-vakcinakban/

  Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines
  Author: Robert O Young CPC, MSc, DSc, PhD, Naturopathic Practitioner
  https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

 11. Én egy egyszerű paraszt ember vagyok de nem vettem fel az oltást. KB. 10 év óta figyelem az összeesküvés elméletek bejegyzéseit. Csodálkozva néztem a megtekintéseket kB. 1000 és 5000 körüliek, egy köröm kifestése kB. 1millió. Én sem igazából értettem miről is van szó és valójában mit is keresek. Egészen a vírus megjelenéséig. Azt hiszem egy hónapig hittem az egész pandémiában. Aztán elkezdtem gyanakodni és egyre több dolognak utána néztem. Hiába tudtam sok mindent nagyon féltem mikor elkezdődtek az oltások és én azt tanácsoltam a családomnak, hogy várjunk még. A médiából pedig ömlött az oltást fel nem vevő személyek és egész családok halálesetének hiresztelése. A doktorurak és a remek hozzászólások erőt és bátorítást adnak a mai napig. Tüntetésre nem merek elmenni mert félek hogy rám engedik a kutyákat (Hollandia) vagy sárba tipornak (ausztria) a hős rendőreink. Esetleg úgy sérülök hogy nem kellek a családomnak nem kellek a társadalomnak és a munkahelyemnek sem. De kérdem én paraszt, mit fognak majd mondani a gyermekeiknek ezek a derék katonák rendőrök mikor gyermekük megkérdi édesapám te mit tettél annak érdekében, hogy egész életembe más határozza meg hogy mit tegyek?Hát fiam én vertem a szabadságért tüntető embereket. Édesapám te mit tettél azért, hogy mindig csak annyi digitális pénzt kapjak, hogy éhen ne dögöljek? Hát fiam én vertem a tüntetőket mert az állam hat havi bérrel lefizetett. Édesapám és mit tettél azért, hogy ne legyek rabszolga? Édes fiam már nem tudok semmit tenni mert én is rabszolga vagyok. Kérem szépen ha lehetőségük van rá ezt közöljék a rend őreinek mert lassan az ő helyüket is robotok végzik. Minél többet olvas az ember annál jobban rá lát a világra és annál jobban utálja a felső kasztot és politikai elitet.

 12. Mielőtt a Quinta columna botrányt csinált abból, hogy mérgező grafén-oxid van az oltásokban, előtte egy hónappal még nagy hanggal a jövő oltás-adjuvánsaként ünnepelték. Pl. itt is:
  https://www.origo.hu/tudomany/20210526-egyszeru-orrspray-lehet-a-jovo-univerzalis-influenzavakcinaja.html

  “Emellett megalkottak egy olyan kétdimenziós nanoanyagot – egész pontosan polietiléniminnel funkcionalizált grafénoxid nanorészecskéket –, amely erőteljes adjuváns hatást mutatott az intranazálisan bejuttatott antigénekkel kombinálva.“
  De még 2020-as PCT szabadalmi bejelentés is akad c0v1d elleni oltásról grafén-oxiddal.

  Aztán jött Delgado és Sevillano, majd hirtelen megjelent annyi fact-check amivel Dunát lehet rekeszteni, melyek szerint képtelen rágalom, hogy a kedves jó tudományos emberek egy ilyen csúnya mérget tettek volna az egyedül megmentő injekciókba. Fact checked: márpedig nincs benne GO. Jó hiteles, mint minden hivatalos “információ” ebben a témában.

 13. Az oltásfetisiszták és a politikai pártok elvakult hívei már nem emberek. Nem csak arra nem képesek, hogy egy egyszerű tényből logikusan levezessék a valóságot, hanem együttérzésre, emberi hangra is képtelenek.
  Mint az osztrák orvosi kamara elnöke, aki megfenyegeti orvostársait, hogy ne beszéljenek az oltások mellékhatásairól, különben megszüntetik a praxisukat.
  Vagy az oltópontok emberei, akik a szülő nélkül érkező gyerekeknek ezt mondják, ha rosszul vannak az oltás után, mondják azt, hogy rosszat ettek, különben nagy bajba kerülhetnek ők is és a szüleik is.
  Vagy az oltóorvos, aki ráírja az általa adott oltásba belehalt páciense boncolási jegyzőkönyvére, hogy oltatlan kovidos.
  Vagy az idős asszonyka, aki meghallja miről beszélgetek az ismerősömmel odajön és közli ha oltatlan vagyok akkor dögöljek meg.

  Ezek nem emberek. Nem várhatunk tőlük emberi viselkedést. Nem képesek az együttérzésre, nem tudják mi az az igazság, igazságosság, emberség. Ezektől nem várhatunk semmit. De azoktól sem, akiknek megnyomorítja az életét az oltás, de gyáván sunnyognak, féltve a szaros a ki rabszolga állásukat, az oltás miatti rokkantságukért kapott éhbér segélyt, vagy éppenséggel csak kaptak egy kis prémiumot ezért inkább kussolnak. Velük se lehet mit kezdeni.
  Amíg nem áll ki a még gondolkodó, józan kisebbség és nem kezd el beszélni az igazságról, addig esélytelen, az egész társadalom, ennek a rémrendszernek a túlélésére, amit 2020 óta bevezettek. Értsék meg, ezt SENKI NEM FOGJA TÚLÉLNI. Így biztosan nem. A keveseknek igenis ki kell állni, akkor is ha esélytelenek, akkor is leköpik, akkor is ha megalázzák, meghazudtolják. Ha másért nem legalább a saját és gyerekeik jövője érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük