New York-i ápolónő: 13 ezer dollár a kórházi kezelés, 39 ezer a lélegeztetőgép, 10 ezer a halál


https://rumble.com/v2jdha4-new-york-i-poln-13-ezer-dollr-a-krhzi-kezels-39-ezer-a-llegeztetgp-10-ezer-.html

7 thoughts on “New York-i ápolónő: 13 ezer dollár a kórházi kezelés, 39 ezer a lélegeztetőgép, 10 ezer a halál

 1. Nem tudom, hogy képes lesz-e az emberiség szembesülni mindazzal, ami SARS-COV2-nek nevezett, világméretű népirtási akció keretében történt.
  Mindig újabb és újabb információk derülnek ki erről a sátáni gonosz tervről, amelyet 8 MRD ember ellen követtek el.

  Nagyon ajánlom az alábbi videót, amelyben Judy Mikovics is egyértelműen kijelenti, hogy nincsen vírus, és elmondja, hogy a mérgezett vakcinák idézik elő a betegséget, és felsorolja mindazt, ami ezekben van. (Horror)
  Elmondta azt is, hogy a SARS-COV2-ben többek között AIDS, kígyóméreg (királykobra) molekulák találhatók.
  Minderről bővebben:
  DR. JUDY MIKOVITS: 1980 ÓTA MINDEN VÍRUS LABORATÓRIUMOKBAN LÉTREHOZOTT BIOLÓGIAI FEGYVER
  https://www.bitchute.com/video/SgSNcuHwwLJE/

  Ezzel kapcsolatban még a járvány idején egy különös összefüggésre jöttem rá, amit szeretnék veletek megosztani.
  Honnan jött a koronavírus elnevezése?
  A Corona Borealis csillagkép, és ennek csillagai – amelyek egyébként nagyrészt a görög abc-ről vannak elnevezve- a jelentősebb mutánsok nevei is egyben:
  – Alpha Coronae Borealis
  – Beta Coronae Borealis
  – Omicron Coronae Borealis

  A Corona Boreális mellett található a Herculis, amelynek részei:
  – kígyótartó (Ophieus szerpentarius)
  – kígyó (Serperus)
  A kígyó feje a korona alatt található, és Y-t képez.

  A kígyó mindig a Sátánt jelenti a deep state szimbólumrendszerében, és tudjuk, hogy a kabalistáknak a szimbolika nagyon fontos, elég ha a kéztartásokra, vagy a nagy cégek logóira gondolunk.

  Itt tartottam a “kutatásomban”, amikor szembe jött velem Stew Petersnek egy interjúja, amelyben Bryan Ardis aggodalmának ad hangot amiatt, hogy a kígyóméreghez kapcsolódó molekulákat (peptideket vagy fehérjéket) fecskendezhettek a vízellátásba (vagy más módszerekkel, például aeroszolokkal) azért, hogy félelmet keltsenek a covid-19-el kapcsolatban. járvány”, amely végül a covid oltásokhoz, a bezárásokhoz, a kötelező maszkokhoz és a tömeges orvosi hisztéria egyéb formáihoz vezette az embereket.

  Dr. Ardis úgy véli, hogy a kobramérget használták kiindulási pontként a SARS-CoV-2 funkcionalitásának növeléséhez, hatékonyan alakítva a vírust egy méregszerű rakományszállító rendszerré, amely kígyómarásként mérgezi a szervezetet.
  https://www.bitchute.com/video/Tg0fKy7Gctt0/?fbclid=IwAR3Pj48ENaVEpxueKPROjiGzbvRr_NJltxH1p3ilSf934MLjqr0gWKVWlU8

  Egy 2021-es tanulmány a kínai kraitot és a királykobrát is összekapcsolta a Covid-19 tüskeproteinjével, megmagyarázva, hogy „egy szuperantigén-szerű motívum felfedezése az S1 Spike fehérjében, valamint két másik neurotoxin-szerű motívum, amelyek peptidekkel hasonlóak. az Ophiophagus (cobra) és a Bungarus nemzetségből származó neurotoxinok.

  „A viperák között a Russel viperának van a legtoxikusabb mérge. Toxinja a vérméreg, azaz hemotoxin, és pillanatok alatt kifejti hatását. A szövetek és véredények szétroncsolása miatt hamar ödéma, majd belső vérzések alakulnak ki, ami a legtöbb esetben halálhoz vezet.”
  https://www.magyarorszagom.hu/kigyomereg.html
  A hemotoxinok , hemotoxinok vagy hematotoxinok olyan toxinok , amelyek elpusztítják a vörösvérsejteket , megzavarják a véralvadást és/vagy szervi degenerációt és általános szövetkárosodást okoznak .
  A HIV vírus-jelenlétét pedig indiai kutatók igazolták, már 2020. márciusában.

  Ebben az emberiség elleni, világméretű szervezett bűncselekményben eddig meghalt 20 millió ember, és ugyanannyi örökre megsérült, de még sincs senki börtönben….)))
  Lelkiismeretfurdalás helyett pedig tervezik a még halálosabb vírusokat, mindezt WHO-fedőnevű, Halálosztó Világszervezet felállításával.

  1. A mindenkori elnyomó rendszerek mindig elloptak jelképeket.Nem biztos , hogy a kígyó az ,amivel első körben foglalkozni kell.Ez amúgy könnyű célponttá teszi azt , aki erről beszél.Olyan dolog történt ezzel a covid hazugsággal , amit még el sem kezdett az ember feldolgozni.Még fel sem fogta mi történt.És nem vagyok benne biztos , hogy van rá szándéka egyáltalán.Olyan sebek keletkeztek , amiket begyógyítani nagyon nehéz lesz.
   Olyan sok ember vett ebben részt , ami hihetetlen.Nem csak a kitalálók , hanem a kivitelezők.És az önkéntes szolgák.A “kisemberek”.
   Egyre biztos jó volt ez.Kristály tisztán láthattuk , ki milyen ember.
   Nem tudom , hogyan lesznek emberek képesek ezzel megbirkózni magukban.Vagy előre menekülnek és még mélyebbre húzza őket a tagadás örvénye , vagy megállnak és vállalják maguk és a tetteik.Nem kis feladat.
   Nem beszélve arról , hogy a hihetetlenség ellenére ami történt , ma mindenki úgy csinál , mintha semmi sem történt volna.Mindenki elfelejtett mindent.
   Ez egy nem életképes társadalom.Talán el is pusztul.Talán nem.Nem Bill Gates-en fog múlni , meg Schvábbogáron.Nem.Hanem rajtunk.Ezzel szembenézni meg kell haladni magunkat.Nincs más kiút ebből.

 2. Gondatlanság? Szó sincs róla! Előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosság és népirtás!
  Ezt az emberiség elleni bűncselekmény-sorozatot már legalább 2010-ben kidolgozták a Rockefeller-féle “Lockstep” irományban, de az ötlet valószínűleg sokkal régebbről származik.
  Az antihumánus anyagi ösztönzők a kórházak számára már kezdettől fogva ismertek voltak, de valahogy mégsem háborodott fel rajta senki. Vajon miért?
  Futószalagon ment a betegek kivégzése, de ez nem vágta ki a biztosítékot a személyzet közt, akiknek a nagy része dr. Mengele méltó tanítványa! Pedig csak nemet kellett volna mondani! Ehelyett telesiránkozták a médiát, hogy mennyire le vannak terhelve, de közben nem jutott idejük a gondjaikra bízott betegeket ápolni, bizonyára a táncos magánszámok miatt, amiket a kihalt kórházi folyosókon produkáltak a YouTube-követők számára!
  Remélhetőleg egy napon ezek az – embernek aligha nevezhető – egyedek is úgy végzik, ahogy ők bántak a betegeikkel. A karma mostanában gyorsan dolgozik.

  1. Még a covid alatt láttam ezt a Hölgyet egy másik ápolónővel egy videóban.
   Nagyon nagy bátorság volt ez akkor,az igazságról beszélni. A másik ápolónő
   totálkáros volt lekileg attól,hogy a szívbeteget lélegeztető gépre tették.
   Ez a katonanő akkor is higgadt,de tárgyilagos volt.Becsülöm az ilyen embereket.

 3. Újabb hazug terelés. Nem volt semmiféle covid, a mellékezelések és a különböző vese, máj, szívkárosító gyógyszerek, mint a remdesivir és a favipiravir alkalmazása okozta a halálokat, valamint a lélegeztető gép által okozott bakteriális fertőzések és tüdőgyulladás, a többségében amúgy is súlyos állapotú idős embereknél.
  Nem kezelték mással az embereket, hiszen nem volt mivel kezelni, a kovid nem létezik! A főnökök ezekben kórházakban pedig tudták ezt!

  Miért nem beszél ez a nővér arról, hogy kovid protokollban milyen súlyosan mérgező “gyógyszereket” alkalmaztak, amiktől még a saját lábukon kórházba menő betegek is percek alatt kómába estek és lehetett őket a halálos lélegeztető gépekre rakni???

  Ez kimaradt a beszámolójából! Kamu ez is. Önfelmentő, öndicsérő megnyilatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük