Az Európai Bizottság uniós szinten formális egészségügyi vészhelyzetet hirdethet

Érdemes elolvasgatni az Európai Parlament 2022. november 23-i rendeletét.
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DE/TXT/PDF/?uri=CELEX:32022R2371&from=DE (német nyelven van)

Az Európai Bizottság uniós szinten formális egészségügyi vészhelyzetet hirdethet az „ÉGHAJLATTAL ÖSSZEFÜGGŐ” súlyos, határokon átnyúló egészségügyi kockázatok esetén.

A biológiai eredetű veszélyeken (fertőző betegségek), vegyi eredetű veszélyeken túl a rendelet a környezeti veszélyek, ezen belül az „ÉGHAJLATTAL ÖSSZEFÜGGŐ” kockázatok esetén is felhasználható.

Egy formálisan kihirdetett vészhelyzet miatt bevezethetők a 25. cikkben felsorolt ​​intézkedések. Ide tartoznak többek között:
Az (EU) 2022/123 rendelete alapján a gyógyszerekre és gyógyászati eszközökre vonatkozó, egészségügyi vészhelyzet idején alkalmazandó intézkedések.

https://t.me/RA_Roehrig/5164


Annyira boldogok lehetünk, hogy ezek folyamatosan az egészségünk megvédésén dolgoznak.
Mindentől megpróbálnak megóvni minket. Ha akarjuk, ha nem.

Biztosan lesz majd “célravezető” klíma-Lockdown… hadd szóljon a Great Reset… A pofarongy jó lesz arra, hogy ne szuszogj ki annyi CO2-t. Aztán jöhet a gutaütés elleni génszuri, az majd megvéd a halálos túlhevüléstől…


Biró Éva

6 thoughts on “Az Európai Bizottság uniós szinten formális egészségügyi vészhelyzetet hirdethet

 1. A tájpusztulás vészhelyzetére van megoldás, a táj visszatanít.
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/tallian-hedi-mas-vilaga-1-hamisbol-edenkepes-magyarorszag
  Az EU EP EB rendszertelenségével szemben a beszélgetésben nagyon szépen fel van vázolva a helyes előrevezető irány.
  Az EU EP EB -től pedig elvárás, hogy vigye innen, segítségül az előrevezető irány megvalósításához, az 5G és a Haarp környezetet veszélyeztető rendszereit, és a vegyi és biológia, és GMO-s veszélyt okozó eszközeit, ide értve a gyógyszereknek és gyógyászati segédeszköznek hazudott mérgeit.
  Illetve ide ne merje hozni ezeket. Stikában se.
  Egyébként minek is vagyunk EU tagok?

 2. A német parlamentnek a feminista elnöke, Bärber ( Barbara ) Bas, az iskolázatlan és gyerektelen vörös kabátos megnyomta a gombot és
  megengedte, hogy az AfD-től Martin Reicheirdt elmondja a gyerekek kamu covid-19 pandémiás kínzását.

  És a beszéd alatt Martin Reicheird felkérte a vörös Dr. Karl Lauterbach-ot a felellőségnek az átvállalására. És kérte a kedves miniszteri
  egü. urat, hogy mondjon le !

  Forrás: https://www.pi-news.net/2023/04/reichardt-herr-lauterbach-scheren-sie-sich-aus-dem-amt/

  A német gyerekek kamu covid-19 kínzását a keresztény gyerektelen Angela Merkel kezdte el.
  Akinek most No. legmagasabb kitüntetését adták, mert azt megérdemelte.

  Ezt a kitüntetést,
  »Großkreuz des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland in besonderer Ausführung« -nek hivják.
  Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=X03p6YfecnE

  Hogy a mai kor mindenféle kétes hirü uraira miért nem súljt le a mennyekből Isten tűzes villáma, azt én nem tudom.

  Úgy látszik, hogy ezen a földön a bajokra már csak az emberek összefogása tudna segíteni. Mert a jó Istenre hiába várunk !

 3. Legyen mindenki ERŐS! Azt tesznek amit akarnak! a KULCS: Korrupció! A pénz körül “forog” a világ! Csak egy friss példa:
  https://report24.news/starke-leistung-oe-regierung-verlor-corona-tests-im-wert-von-74-millionen-euro/

  Erős teljesítmény: O. A kormány 74 millió euró értékben „elveszett” koronateszteket
  2023. április 22

  Van-e vád a hűtlenségért? Van nyomozás? Természetesen nem. Ausztriában nem szívesen látott kritikusok ellen nyomoznak, és bíróság elé állítják őket . Hogy van az összes egyedülálló anya, mint a minimálnyugdíjasok, akiket adóznak ugyan, de nem segitenek rászorulóban – miközben a kormány 74 millió euróért már nem talál szabadkezes, teljesen értelmetlen koronateszteket.

  Willi Huber megjegyzése

  Ezek mindenekelőtt iskolai tesztek – ahol az iskolásokat hetente három-négy alkalommal kénytelenek tesztelni nem megfelelő és mérgező gyors- és PCR-tesztekkel. Mindeközben a nemzetközi tapasztalatok és tanulmányok alapján egyértelmű, hogy a tesztek nem működtek – lásd például: A Sensations tanulmány hihetetlen hibaarányt igazol a PCR-tesztekben, és következményekkel jár . De nem kell az egyes tudományos cikkekre hagyatkozni, az úgynevezett járvány lefolyása is azt mutatja, hogy Ausztriában, a tesztvilágbajnok személyenként rendelt tesztekkel semmi sem ment jobban, mint azokban az országokban, amelyek nagyrészt mellőzték a teszteket vagy tesztelték. lényegesen kevesebb.

  Különösen az olyan intézkedéseknél, mint az FFP2 maszkok és tesztek, mindig a nagyszabású korrupció szaga volt a levegőben. Minél többet kutakodtunk, annál furcsább körülmények merültek fel – egészen a minőségi vizsgálatok hiányáig és a szalmabábukon keresztül történő vásárlásig. (Lásd: Haszontalan, mérgező: A kormány 25 millió „ingyenes tesztet” vásárol a kétes egyszemélyes vállalattól ). Itt is alig vagy egyáltalán nem folyik nyomozás – Németországban még a korrupció is bebizonyosodott, de minden eljárás bűnös ítélet nélkül zárult.

  Összességében a kormány hihetetlen, 5 milliárd eurót szórt el az adófizetők pénzéből haszontalan és mérgező tesztekre. Ha még mindig lehet vitatkozni a „világjárványtól való félelem”, „nem tudtunk jobbat” és „meg kellett védenünk az embereket”, akkor a mostani botrány egyszerűen egy büntetőügy. A Számvevőszék megállapította: „ Az Oktatási Minisztérium nem tudta biztosítani az iskolai fogyasztás vagy készletek működőképes nyomon követését. ”

  Valahol eltűnt egy hihetetlen, 35 millió gyors antigénteszt, amelyek valószínűleg inkább az iskolások állandó félelmét hivatottak érzékeltetni egy állítólagos veszélyes világjárvány miatt, eltűnt valahol, senki sem tudja, hová. Ez a környezet szempontjából is aggodalomra ad okot, mivel a tesztek köztudottan nagy toxicitású, be nem jelentett folyadékokat tartalmaznak. A Report24 nagyban hozzájárult ennek a botránynak a leleplezéséhez , amely az elmúlt évek legelnyomottabb és leginkább cenzúrázott hírei közé tartozik.

  2021-ben összesen 97,5 millió Covid antigéntesztet szállítottak ki körülbelül 6000 iskolába. Az RH szerint azonban csak 62,3 millió ember konkrét tartózkodási helye nyomon követhető. A többit nem lehet hozzárendelni – ezért továbbra is tárolható az iskolákban, vagy elhasználódott.

  Kurier.at
  Kalandosak az Oktatási Minisztérium (ÖVP) kifogásai. Sok tanár beteg lett volna, és ezért nem tudott megfelelő leltárt végezni. Az iskoláktól nem lehetett elvárni, hogy ez idő alatt teljes átértékelést végezzenek.

  Újra emlékeztethetlek. 74 millió euróról van szó, amit ebben a formában közölnek. Új csúcsra lépett az ÖVP-Zöld kormány lakossággal szembeni tiszteletlensége.

 4. Remélhetőleg az EU szétesik, még mielőtt a velejéig korrupt idióták testülete (a Bizottság) újabb felmérhetetlen károkat tudna okozni 500 millió embernek. Eddig MINDEN birodalom megbukott, ez sem lesz kivétel. Ráadásul a brüsszeli és strasbourgi élősködő siserehad serényen dolgozik is az önfelszámoláson, mivel más értelmes tevékenységre amúgy sem képes. Már csak ki kell várnunk, hogy összerogyjon ez az ócska globalista tákolmány.
  Addig is, bármilyen újabb trükköt találnak ki a rabszolgásításunkra, a válaszunk egy feltartott középső ujj és egy határozott NEM kell hogy legyenl!

 5. Magasfokú áltagfölötti halálozás Svájcban 2021-ben. Svájcban 19 olyan esetet jelentettek, ami covid-19-es géninjekció következménye.

  Forrás: https://www.srf.ch/news/schweiz/todesursachen-statistik-covid-impfung-behoerden-sind-sich-uneins-ueber-anzahl-todesfaelle

  Hogy jutottak 19 eset covid-19-os géninjekció halálnak a megállapításához ?

  Úgy hogy a halált megállapító orvos ráírta a halotti anyakönyvre, hogy a halál a covid-19-es géninjekció következménye.
  A 19 eset általában idősebb személy, 65+ halálát jelenti.

  De ezzel a szomorú ténnyel a covid-19-es géninjekciót engedélyező hatóság, a Swissmedic, személyesen Christoph Küng nem ért
  egyet. Mr. Christoph Küng azt mondja, hogy a 19 eset egyikében sem történt meg a boncolás. De szerinte a boncolás sem tudja
  bebizonyítani azt, hogy a halált a covid-19-es géninjekció okozta volna.

  És Mr. Christoph Küng szerint egyetlen eset sincs, amit a a covid-19-es géninjekció okozott volna.

  Mit csinál most a Swissmedic ?

  Mr. Christoph Küng az összes halottkémi orvos munkáját vizsgálat, gorcső alá veszi.
  (
  Ez már számomra olyan nyomásgyakorlási eljárásnak tünik.
  Majd most előveszi Mr. Mr. Christoph Küng a pisztolyát és ráfogja azt a halottkémi orvosra, hogy vonja vissza a megállapitását ?
  Vagy belemásznak az estelegese kórházi papírokba és kutatnak valami, amit kétségbe lehet vonni ?
  Hogy a covid-19-es géninjekció jóságát, vagyis hasznosságát ne lehessen megkérdőjelezni ?
  )

  De mi az egész herce hurcával a nagy baj ?

  Hogy Svájcban normális esetben évente 1000 – 1200 halál 65+ estet regisztrálnak évente.
  És 2010-ben viszont már 1962 halál csúcseset volt a 65+ korosztályt tekintve. Ez kb. a normálisnak a kétszerese.

  Értjük ezt emberek most már, vagy nem ?

  Ha nem értjük, akkor:

  Aki nem érti, az kérem nézzem már rá a forrásban megadott görbét ábrázoló éves diagrammra. Ha az ember ez egérrel a görbe
  x-tengelyén az kérdéses évet megvizsgálja, akkor ott megjelenik a 65+ korosztály haláleseteinek a száma.

  Aki ezt még ezek után sem érti, akkor ez kérdezze meg a kistársát, aki neki ezt el tudja magyarázni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük