Élelmiszeripar és az egészség

“Tény, olyat nem árulnak, amit megeszünk és már az utcán összeesünk. Hanem csak olyat árulnak, ami 20-30 év múlva okozza a halálonkat.”

Részlet Szendi Gábor klinikai szakpszichológusnak a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége konferenciáján tartott előadásából, valamint Lenkei Gábor “Kalóriaátverés” című videójából.


3 thoughts on “Élelmiszeripar és az egészség

 1. A táplálkozás témába illőnek gondolom az alábbiakat is.

  https://www.bitchute.com/video/Iz3XVypB266T/
  Q&A WEBINAR FROM 1/3/24

  Dr. Cowan az egyik hallgatói kérdésre egy nagyon izgalmas, a biológiában is részben elhallgatott, de a mindennapokat is érintő témát elevenít fel, ami számomra logikailag az oltások tartalma alapján, az oltások után keletkező szintetikus tüske képződés mikéntjére is rávilágít.
  A kérdés arra vonatkozik, hogy ha a test képes bármilyen szükséges ásványi anyagot előállítani bármilyen bevitt ásványi anyagból, tetszőlegesen, akkor van-e értelme az ásványi anyag pótlásnak.

  Az egyik tudományos nézőpont szerint a testben az ásványok és ásványi sók változatlan formában találhatók meg, és ha ezekből hiányt lehet kimutatni, akkor az adott ásványi anyagot pótolni kell, mivel nincs ásványi anyag átalakulás a biológiai rendszerekben. Ezen elmélet a „hagyományos” atom fogalomra is épül, ami szerint nagyon nagy energia kellene az atomi átalakuláshoz, az atommag feltöréséhez, ami az elmélet szerint nem lehetséges. De ez az eredeti, az ásványi átalakulást kizáró elmélet nem igaz.

  A valóságban a biológusok tapasztalatai és mérései azt igazolják, hogy vannak szabályok, amik leírják, hogy melyik ásvány mivé tud átalakulni. Nem igaz, hogy bármilyen ásvány át tud alakulni bármilyen másik ásvánnyá, de van, ami át tud alakulni. Az ásványi só komplex pótlások és az ásványi anyagok homeopátiás információs terápiájának alapja ez. Az információ bejuttatás a keletkezést, vagy a bevitt ásvány hasznosulását segíti, mert lehet, hogy valamiért egy ásvány hasznosulni nem tud.
  Példaként került megemlítésre, hogy bizonyos körülmények között a növények maguktól kialakítanak olyan elemeket, amik korábban nem voltak bennük. Vagy például, ha valahol a fű nem tartalmaz kálciumot, miközben a kizárólag ezzel a fűvel táplálkozó szárnyasok tojáshéjában mégis van, az a kálium átalakulásával megindokolt.

  Dr. Cowan álláspontja szerint a szervezet bölcsessége a bevitt ásványi anyag komplexekből (természetesen az ásványvízből, húsból, növényi forrásból) ki tudja válogatni a számára szükségeset. Kiegészítem azzal, hogy oltás, porzás stb. formában bevitt teljesen testidegen, művi ásványi anyag mérgezésre nincs szükség, amiből a szervezet például tüske szemétként halmozza fel a szükségtelent. Állatokban is, növényekben is.

  Kivetítésre kerül egy kép, amin ismert elemi ionos átalakulások vannak felsorolva. Néhány: Na->Mg->Ca, Fe->Mn, Si->Ca, Mg->K, F->Cl->Na, Na->Li, Na->K->Ca, Mg->P->S.
  Betegségre lefordítva szöveti só felépülési probléma lehet a magyarázat a nem sérüléses eredetű sérv hajlam mögött is, ami fizikai szöveti gyengeség, a kollagén struktúra hiányosságának megjelenése.

  Továbbgondolva, ha bármilyen bevitt méregből a test képes lenne csak hasznos ásványt csinálni, akkor az összes, például oltással bekerült szemét könnyen semlegessé tehető lenne. Ez így túl egyszerű. Ekkora menekülési útvonalat nem biztosít a biológia az oltással mérgezőknek felmentésként. Éppenséggel ismét lelepleződik, ezzel sokkal inkább ismét kiderül az előre megfontolt szándékos károkozás. Tudhatták már előre, hogy melyik szuri kotyvalék milyen életfontosságú ásványi anyag átalakulást és hiányt, ezáltal betegséget fog okozni a szervezetben. Amit a patológia se tud titkolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük