Yuval Noah Harari: Emberi jogok márpedig nincsenek


https://www.bitchute.com/video/nTxF1i8udDAo/

9 thoughts on “Yuval Noah Harari: Emberi jogok márpedig nincsenek

 1. YUVAL NOAH HARARI A WEF HASZNOS IDIÓTÁJA

  Yuval Harrari egy MK-ULTRÁval programozott ember, a WEF legyártott hasznos idiótája.
  Legyen ő számunkra a legsokkolóbb figyelmezetés arra, hogy a transzhumanizmus jegyében mit akarnak tenni az emberiséggel.
  Mi Isten teremtményei vagyunk, általa kapott szabadsággal, jogokkal, tudással, és azok is maradunk, amíg csak élünk.
  Ezért távol kell tartanunk magunkat a WEF hangos dobverőitől, az agymosó mainstream médiától, mindennemű propagandától, és a gyilkos, testet-lelket-tudatot pusztító gyilkos vakcináktól!

 2. Miről dumál ez a sátáni p@cs??? A WEF és többi “jótékonysági szervezet” kitalált történetéről és jogtalanságáráról kellene pofáznia a szemétládának, hogy roh@djon meg. Elnézését kérek minenkitől az intenzív szavak miatt, de ebben a vilagban mar nincs pardon. Kívánom, hogy a sátán ölelje a keblére az összes ilyen szemetet mielőbb. Isten óvjon Minket!

  1. Vajon miért beszél valaki olyan témáról, ami megkerülhetetlenül egyértelmű, megkérdőjelezhetetlen alapja minden együttélési megállapodásnak és minden szocializáció alapja kicsi gyerekkortól? Miért kellene megszagolni az együttműködést? A halandó létezés megtörténte a születéssel biológiai tény, a lét megvalósítási minősége pedig időben egyéni út a társadalmi megállapodások keretei között. Ez triviális mindenkinek.

   A vallási nézetek belekeverése kapcsán visszaidézendő, amit S.G. írt nemrég egy hosszabb kommentben. Istenről és imáról és a védőangyalról. (Ha képtelenek vagyunk szót érteni, vége a demokráciának…Admin 2023.12.02) Kiegészítve én például úgy tudom (hiszem, ha úgy tetszik), hogy az égiek nem vehetnek magukra karmát, nem avatkozhatnak be a halandók dolgába, nem „támogathatnak” fentről, így le se „születhetnek”, meg sem válthatnak a bűnöktől, nem lehet emberi létük, tevékenységük, formájuk, életvitelük stb. Kivételes esetben sem. Mindenképpen az élet bizony biológiai realitás. Az élők pedig nem „Istenek” (se jók, se rosszak), csak halandók.

   Az ellopott, kivágott kísérleti magzatok életének mindenféle manipulálása súlyos bűncselekmény, emberi jogsértés, nem „biológiai együttműködés” vagy jótékonyság. Az élet keletkezésének egyéb sarlatán, természetellenes manipulálása is hasonlóan bűncselekmény kellene legyen.

   A gépeket pedig kezeljük agyatlan, testetlen, lélektelen, gondolat- és munkaképtelen vasként a helyükön, ha erre menne ki a hiten alapuló, nem biológiai élet alapú együttműködési próbálkozás felvetése.

   Tényleg, vajon miről beszél?

 3. Ha vannak emberi jogaink, akkor arra is illene figyelnünk, hogy az oldal látogatóit tiszteljük meg egy kultúráltabb szóhasználattal. A videón megjelenő egyes megjegyzések szerencsétlenek, nem segítik a honlap céljait, a higgadt, korrekt tájékoztatást.

 4. MEG KELL AKADÁLYOZNI, HOGY 4 MILLIÓ BEOLTOTT EMBER A SZABADALOM-BIRTOKOSOK ÉS A PENTAGON TULAJDONA LEGYEN

  – 7 MRD EMBER KIIRTÁSÁNAK PROGRAMJA 1994:
  1994 szeptemberében az Egyesült Nemzetek Szervezete „Nemzetközi Népesedési és Fejlődési Konferenciát” (ICPD) hívott össze Kairóban, Egyiptomban, ahol 179 ENSZ-tagország és több száz civil szervezet küldöttsége megállapodott az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) létrehozásáról és egy program elfogadásáról.
  Az Action, elkötelezve magát egy radikális népességcsökkentési program mellett, amelynek célja a világ népességének akár 7 milliárd fővel való csökkentése.

  – ÚJ JOGALAP A RABSZOLGASÁGRA:
  “Az MRNS-lövések megváltoztathatták az emberek genetikai kódját, aminek fontos jogi következményei vannak. Ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 2013-as ítélete alapján a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők. A génmódosítás az ilyen szervezeteket a szabadalom birtokosainak tulajdonává teszi. A döntés jogi következménye, hogy a géntechnológiával módosított emberek az MRNA technológia szabadalmak birtokosainak vagy a Védelmi Minisztérium tulajdonát képezhetik.
  https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/WhctKKZPJWkTWRkKmbXqGjpbDhdghrKbrcBkwcPCphPBwlVPzTnhMpDWwxTtbcCxwnwVskQ

  – PRECEDENS PER AZ EMBERI FAJ MEGMENTÉSÉÉRT:
  2024. január 5-én, pénteken az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága (SCOTUS) beleegyezett, hogy tárgyalja az ügyet arról, hogy Donald Trump jogosult-e a coloradói előválasztáson.
  Ugyanezen a napon a SCOTUS egy másik, talán sokkal fontosabb eset érdemeit is tárgyalni kezdte: Dan Robert és társai. kontra Lloyd J. Austin, III, védelmi miniszter, et al . (Robert kontra Austin), amelyet Andrew L. Schlafly , Todd Callender , David Wilson és Lisa McGee vezette jogi csapat nyújtott be .

  Ahogy Todd Callender megfogalmazta:
  „…az igazi probléma, amellyel foglalkozni kell, az az, hogy… felhasználható-e trükk egy személy genetikai módosítására, szellemi tulajdonjogok (tulajdonjog) létrehozására a genetikailag módosított emberekben – vajon vaxx rabszolgákká alakíthatók?
  https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/WhctKKZPJWkTWRkKmbXqGjpbDhdghrKbrcBkwcPCphPBwlVPzTnhMpDWwxTtbcCxwnwVskQ

 5. szerintem az a megállapítás, hogy “olyan, hogy emberi jog nincs” kizárólag Noah Hararira és bűntársaira vonatkozik,
  ugyanis ők nem emberek.
  állatnak sem nevezném ezeket.
  se megbízóikat, se csicskásaikat sem
  jó lenne, ha az emberek átvennék az irányítást saját életük felett, és nem hagynák, hogy ezek a senkiháziak és kitartott kormányzati csicskásaik élősködjenek felettük.

 6. https://www.bitchute.com/video/5Mw4lusSfRuA/
  CELL THEORY DEBUNKED (DR. TOM COWAN) /(Awaken New York)
  Az év legelején megjelent egy rövid Dr. Cowan előadásrészlet, amiben kihangsúlyozásra kerül az, hogy az életünkkel kapcsolatban valójában miről is van szó. Miért fontos a „genetika” mantra? Nem kerül említésre, de érthetőbbé válik az NWO fehérje üldözési elmebaja. Valamint még tisztábban nyilvánvalóvá válik, hogy korunk tudományossága mekkora nagy szélhámosság, és az is nyilvánvaló, hogy az áltudományosságot csak valódi tudós tudás képes leleplezni.
  Azt is hozzátenném, hogy a politika, média, jog stb. áltudományosság támogatása akkor is elfogadhatatlan, ha hivatásszerűen nem kell belenézniük a mikroszkópba. Viszont, ha már beleszólnak, bele is kell nézzenek, és nem tagadhatják le, nem értelmezhetik félre az egyértelműt, amit látnak. Ha a nem tudósok veszik a merészséget, és beleszólnak a tudományba, akkor nem csukhatják be a szemüket, hogy ne lássák a valóságot. Egyébként milyen alapon reklámoznak áltudást?

  A kiemelt részletben összehasonlításra kerül a sejt teoretikus és valós szerkezete.

  A teoretikus sejt felépítését egyetlen módon lehet meglátni, elektronmikroszkópon keresztül, és ezt a látványt valaki lerajzolta. Felvetődik a kérdés: Ha meg akarjuk érteni a kéz működését, akkor lerajzoljuk? Ahhoz, hogy megismerjük a kéz működését, ahhoz elvégezzük a következő lépéseket? Először levágunk egy kezet, aztán beletesszük egy enzim keverékbe, elvegyítjük, megfagyasztjuk, hozzáadunk pár cseppnyi nehézfém darabkát, majd valamivel elpárologtatjuk belőle a folyadékot, és végül megnézzük mikroszkóppal. Az eredményre pedig azt mondanánk, hogy ezt csinálja a kéz. De hát ki gondolja, hogy ebből meg lehet érteni, hogy mit csinál a kéz? Pedig az ismert, tanított sejt képe csak egy ilyen procedúrával állítható elő. Az előállt rajznak köze nincs a valósághoz. Pedig sajnos erre a hamis sejt modellre olyan további hamis teóriák (pl. opium és szerotonin receptor modellek) épülnek, ami a jelen egészségiparát alapjaiban meghatározza.
  A legfontosabb ezek közül a hamis riboszóma feltételezés, ami „lefényképezett” gázbuborék, bomláskor keletkezik. Így az, hogy covid mRNS alapján a riboszóma fehérjét keletkeztet, lehetetlen. Ha nincs riboszóma, akkor nem lehet, hogy RNS kódolja a fehérje keletkezést.

  Az egész, amiért ezt kitalálták, a genetika teóriája. Az egész covidnak is a genetika dogmájához van köze. A fő dogma az, hogy DNS van a sejtmagban. Valamint a sejtmagban a DNS átíródik először mRNS-sé, majd kijutva a sejtmagból ez az mRNS átíródik fehérjévé. Tehát arról van szó, hogy ki csinálja a fehérjéket. A teória szerint a DNS szekvencia(=a gén) készíti el a fehérjéinket, DNS-enként egyfajta fehérje kódolással. Csakhogy nagyságrendekkel több fehérjénk van, mint amennyi elméleti génünk van.
  Ha az igazi sejteket megnézzük, annyit lehet látni, hogy van sejt membrán, sejtmag, mitokondrium és a citoplazmában egy rendezett kristályos szerkezetű víz. Ez az élet vize. A sejt szerkezet pedig rádió adóvevő alapon működik. A sejtmagban a kromoszómává alakult DNS alapvetően egy antenna, ami állandóan hangolva van arra, hogy letöltse/magába fogadja a külvilág jeleit (megj: szerintem a belső világ jeleit is): fényeit, gondolatait, érzelmeit, az elektromágnesességet, amik alapján kialakul a zselé szerkezete.
  A sejt valós szerkezete és működése alapján az igaz állítás az, hogy a fehérjék keletkezéséhez nem kell kód, hanem rezonancia és kölcsönhatás. A citoplazmában oldott aminosavak a rezonancia hatásra formálódnak azokká a fehérjékké, amikből állunk.

  Kiegészítem azzal, hogy például így leszünk napozás után lebarnultak, és ismétlődő erős napsütésnek való kitettség hiányában múlik el a szép bőrszín árnyalat. A másik észrevételem, amit már többször írtam korábban, hogy a különböző összetételű oltások összes anyagi mérgezése nem az „antennán” keresztül hat a testre, hanem azt kikerülve fizikailag először a folyadék vagy fehérje kristályok szerkezetét módosítja, és tönkreteszi ezzel az élet vizét. Korábban Dr. Cowan elmesélte, hogy a rákot úgy diagnosztizálják, hogy megnézik, struktúrált-e a víz a testben, vagy nem(utóbbi =rák).
  Teljesen abszurd itt bármiféle génmódosítás szabadalmakról beszélni, amikor láthatóan egyértelműen azt akarják elérni, hogy mindenki rákos legyen. Szerintem a rákossá tétel a szabadalom lényege, nem a “tulajdonjog”, aminek nincs is alapja.

 7. Az Egyesült Államoknak nincs szaga, azonban úgy tűnik: Hararinak van, gyaníthatóan a Sátáné, mert mint tudjuk: a Sátán báránybőrbe és effélékbe bújik, e-képpen rejtőzködve, nehogy orrba vágják, vagy ilyesmi.
  Harari konzekvenciája, hogy a jog – mint olyan – nem létezik, hanem csak történetek és együttműködések vannak.
  Ha mármost a jog nem létezik, akkor sok minden más sem, így pl. az erkölcs, amely a jog alapja, a szeretet, amely az erkölcs alapja, isten, amely a teremtő entitás, és sorolhatjuk tovább. Nem létezik a szabadság sem, amely a lelkes lények attribútuma, magáért-való létezésükben. Nem létezik a pénz sem, amely lényege szerint csak jogosultság. Ha a pénztől elveszed a hozzá tapadó jogosultságot, a pénz meghal.
  Ha csak sztorik és együttműködések vannak, s ennyi lenne a társadalmi létezés, akkor az értelemnek is vége, mert immár bedarálták mindazokat a fogalmakat, amelyek a társadalmi lét felettes entitásait fejezik ki.
  Harari okfejtéséből úgy tűnhetne, hogy a lényegre tapintott, amint a sztoriként ragadta meg a dolgokat. Ezért feltehetjük, hogy a lényeg-fogalom jelentését illetően ő ennek birtokában van. Minekutána azonban kilúgozta a társadalmi létezést, világos, hogy a lényeggel is baj van, legalábbis létezését illetően.
  Amint a sátán az értelemre szokott hivatkozni, mint magának dicső felettes énjére, vagy istenére, e-képpen szerzőnk is az értelem útját járja, minekutána megtalálja a lényeget, nevezetesen a semmit.
  Ezt cselekedjétek az én emlékezetemre – szól az üzenet, amelyet éppen csak nem mondott ki.
  Harari munkásságában sok más hasonló érdekességet is találunk, mint pl. a kiborg-elméletet, amelynek mélyebb értelme ugyan nincsen, és senki nem is kér belőle, azonban remekül lehet vele riogatni a gyanútlan bárányokat, vagy kondicionálni egy szép új világra, amely Nektek van szánva. Nektek, akik csak termelő specifikációk lesztek a gépezetben, akik az alacsonyabb rendű fajba fogtok tartozni, hogy a magasabb rendűt el-tartsátok. Nektek, akik ellenőrzés alatt fogtok állni, nehogy a rátok rótt funkciót, technológiai elemet túllépjétek.
  Hasonló szép gondolat a feleslegessé váló ember elmélete, amelyről a legmegdöbbentőbben Hararitól értesülhetünk, magyarul is megjelent írás-műveiben, nemkülönben népszerű előadásaiban. A feleslegessé váló ember, technológiai szempontból felesleges, amint a jövőnk csak technológia lesz.
  Ennél-fogva a feleslegessé váló emberrel, embertömegekkel valamit kezdeni kell, s Jaj lesz annak, aki átesik a technológiai szitán.
  Ez a mi Hararink, aki a WEF főtanácsadója is. Ismerjétek meg behatóbban Hararit, aki egy tehetséges küldönc, aki belső identitásánál fogva vált alkalmassá a szerepkörére, s kapták fel, mint gyöngytyúk a taknyot. Ez a mi Hararink is, nem csak az Övéké. Ajándékba kaptuk Hararit

 8. Ez a végtelenül szerencsétlen fiatalember az elő példa arra amikor valakiben nem működik a lélek. A hála az alázat és az együttérzés érzete teljesen leárnyékolt nála. Nem tudom hogy mivel érhették el hogy teljesen zombi módón müködik. Lélegzik, jár, vannak életfunkciói de nulla lélektudatossággal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük