Az EU bekeményít a dezinformáció ellen

Idén augusztusban az EU-ban hatályba lépett a “megerősített dezinformációs magatartási kódex”. Ez egy olyan szabályzat, ami a nagy technológiai cégeket kényszeríti arra, hogy cenzúrázzanak mindenkit, aki nem felel meg az EU gondolatrendőrségének.

Nem túlzok, a videóban a részletekről számolok be. A törvény értelmében az EU-ban a több mint 45 millió felhasználóval rendelkező platformok már 2023 szeptemberétől górcső alá vehetők és felelősségre vonhatók, annak függvényében, hogy miként akadályozzák meg a platformjaikon a “dezinformáció” és az “illegális tartalom terjedését”.

De mi számít annak és ki az, aki az igazság hírnöke lehet? A minden néhány évtizedben változó tudományos konszenzus? A bürokraták, akiket vállalati lobbisták madzagon rángatnak? Valamiféle erkölcsi szabályrendszer, aminek szabályaiban évezredek óta képtelen az emberiség megegyezni? Egy ősi kérdést feszeget az EU és mint minden, a polgárok szemében legitimitását veszni látszó hatóság, amely végső elkeseredettségében autokrata módszerekhez folyamodik hatalmának bebiztosítása érdekében, az “európai USA” számára sincs már visszaút. Mindent, vagy semmit.

Szkeptikus Kerekasztal

6 thoughts on “Az EU bekeményít a dezinformáció ellen

 1. „Globális Dél” ide, BRICS tagok oda, az EU-n kívül sincsenek csodák. Az egykutya globalisták őszi szezonjának alaphangját már a szeptember 9-10-i indiai G20 csúcstalálkozó megadta. Zárónyilatkozatuk címétől is azonnal az új világrend-egy világkormány képzet jut az ember eszébe, hiába írták azt cukorba mártva: „Egy Föld, Egy Család, Egy Jövő” – A G20 Új-Delhi Vezetőinek Nyilatkozata.
  A részletekről pl. itt lehet olvasni:

  https://edwardslavsquat.substack.com/p/one-future?utm_campaign=email-post&r=k7hxd&utm_source=substack&utm_medium=email
  Egy jövő
  2023. szeptember 14.
  Edward Slavsquat
  (…)
  A cikk írója az indiai G20 találkozót egyszerűen „űrgyík-kongresszusnak” nevezi. A kis haszontalan Földlakók sorsának további megtanácskozása azonban csak most, szeptember második felében indul be. Zsúfolt a program:

  https://www.dossier.today/p/the-worlds-worst-people-to-descend?r=j05m&utm_campaign=post&utm_medium=web
  A világ legrosszabb emberei a jövő héten New Yorkba szállnak
  2023. szeptember 14.

  Jordan Schachtel
  A WEF, az ENSZ, a Clinton Inc. és Bill Gates újra összehozza a klímacsaló bandát.
  Klaus Schwab, Bill Gates, Ferenc pápa, Matt Damon, Hillary Clinton és az ENSZ-t irányító degeneráltak besétálnak egy New York-i bárba…
  Nem, ez nem vicc.
  Lényegében ez fog történni a jövő héten az ENSZ Közgyűlés éves ülésének margóján New Yorkban. Kivéve, hogy nem egy bárban fognak csevegni. Ezek az erők a jogaink feladását fogják követelni, miközben erényt sugallnak a világnak az állítólagos erkölcsi felsőbbrendűségükről.

  A Világgazdasági Fórum ad otthont a Fenntartható Fejlődés hatásairól szóló találkozóinak, ahol Klaus Schwab és a banda megtervezik, hogyan fosztanak meg minket jogainktól az éghajlati csalás nevében.
  [https://www.weforum.org/events/sustainable-development-impact-meetings-2023
  Fenntartható Fejlődés hatás találkozók – New York, 2023. szeptember 18-22.]

  A Clinton Inc. megtartja éves Clinton Global Initiative (CGI) gáláját, amelyen a hírek szerint Ferenc pápa is fellép. Szóval ha valaki ismer egy ördögűzőt, akkor érdemes átküldeni Manhattanbe a jövő héten.
  A Clinton bűnözői család által szervezett konferencián sztárfellépők lesznek jelen, akik között magas rangú Biden-kormányzati tisztviselők is szerepelnek, mint a megvásárolt és megfizetett amerikai pénzügyminiszter, Janet Yellen. A konferencián A-listás hírességek is részt vesznek majd, mint Matt Damon, aki elmondja, mennyire fontos neki a bolygó megmentése a széntől és egyebektől, mielőtt Gulfstream G650-es gépével visszarepülne Caliba.
  Az esemény lenyűgöző szponzorlistával rendelkezik, abban az értelemben, hogy lenyűgözően gonosz, még Hillary és bandája számára is. A CGI szponzorok listáján szerepel a Pfizer, a Moderna anyavállalata és Elizabeth Hirsh Naftali, az a hölgy, aki segített Hunter Biden műtárgyainak tisztára mosásában.
  [https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative-september-2023-meeting/
  Clinton Globális Kezdeményezés 2023-as találkozó – New York, 2023. szeptember 18-19.]

  A Gates Alapítvány ad otthont az éves Goalkeepers eseménynek, amelyen véletlenszerűen kiválasztott hírességeknek fizetnek azért, hogy támogassák a Bugman Bill által régóta előmozdított malthusi napirendi pontokat. Általában ezek a rendezvények rossz híreket hoznak az afrikai kontinens számára. A tavalyi Goalkeepers konferencián Gates azt követelte, hogy az afrikaiak éljenek az általa „varázsmagnak” nevezett GMO-kukoricán.
  [https://www.gatesfoundation.org/goalkeepers/about-event/
  Goalkeepers 2023 – New York, 2023. szeptember 19-20.]

  Végül az ENSZ Közgyűlésének (UNGA) 193 tagállama kiküldi legfőbb vezetőit, hogy beszédet tartsanak országukról. A világ vezetői közül sokan támogatni fogják az ENSZ 2030-as menetrendjét és a Fenntartható Fejlődési Célokat (SDG-k), amelyek a hatalom és a gazdagság központosítását jelentik a klíma hoax nevében.
  [https://www.un.org/en/ga/78/meetings/
  ENSZ 78. ülésszak magas szintű találkozói – New York, Szeptember 19-23. és 26.]

  (Szeptemberrel nem ér véget. A következő hónapokban is lesznek konferenciázgatások a világ mezőgazdasági rendszerének átalakításával, élelmiszer-ellátásával, ivóvízzel kapcsolatban. És biztosan untig kapunk globális ID-t, CBDC bejelentést, még elszántabb félretájékoztatás-elleni küzdelmet, új vakcina kurzus is kinéz.
  Összességében tehát az emberiség boldogságos nyomorának megvalósítása gőzerővel és zavartalanul folyik tovább.)

 2. https://www.bitchute.com/video/BC25ikU2sTKt/
  NUCLEAR ATOM & RESPONSE TO VERNON COLEMAN- 9/6/23 WEBINAR
  Dr. Cowan témájául Dewey Larson „The Case Against The Nuclear Atom” című könyve alapján a benne leírt tudományos gondolkodás elveinek a virológia gondolkodásával való összehasonlítását választotta. Bár a téma elriasztó lehet, mivel „fizika” vonatkozású, mégis nagyon jelentős a köztudatba kerülése, mivel olyan tudományos elgondolásokat ismertet, amik hibás következtetéseken alapuló állítások, mégis ma is elfogadott magyarázatok a jelenségekre. Mindez képezheti cenzúra tárgyát, mivel gondolkozásról, és az állítások ellenőrzési folyamatáról van szó és a kritika eredménye eltér attól, mint amit tanultunk, aminek be kellene vésődni a tudatunkba az XX vágyai szerint.
  Bár a fény és a sugárzások tulajdonságainak a használata a napi gyakorlatban rendkívül jelentős, viszont a „tudomány” a vele kapcsolatos jelenségek elmagyarázása, leírása során hibás logikával érvel, ezért nem juthat el a valósághoz. Valamint a jó magyarázatok semmibevételéhez juthat el, kidobva a megismerés és megértés lehetőségét. Ezt a hozzáállást tragikus ostobaságnak tartom. Azt nem szereti a “tudomány” hivatalosan elfogadni, ha egy jelenséget a gyakorlat visszaigazol, de nem feltétlenül tudnak mellé teljesen megmagyarázó elméleteket gyártani. A hibás elméletekkel ezzel szemben a tudománynak nincs baja (vírus pl). (Folytatás a ”Neil Oliver az éghajlat agendáról” című bejegyzés alatt.)

  A fizika vonatkozású részeket emelem ki az előadásából:
  A gondolati kiindulás, ami végigvonul az előadáson, egy bizonyítási hiba. Amikor egy jelenségre több, mint egy valószínű magyarázat létezik, akkor soha nem lehet bizonyítékként felhasználni egy kiemelt, előre feltételezett magyarázatot. Például: ha a barátnőd késik, akkor gondolhatod azt, hogy megcsal, de lehet, hogy csak defektet kapott, vagy dugó volt, vagy beugrott vásárolni útközben, vagy más történt. Még akkor se, ha egyébként lehet egyéb bizonyíték arra, hogy megcsal. Ilyenkor mindig csak később történik valami, ami megfigyelhető, és visszaigazolást ad a feltételezésről. Ettől függetlenül semmiképp nem lehet közvetlen bizonyítéknak használni a megcsalást a késésre, tudományos vizsgálatként, ez a bizonyítási hiba.

  Az tudományos kuriózum, hogy a nagyon távoli és a nagyon parányi dolgokra vonatkozó elméletek esetén, amiknek a megfigyeléséhez nagyon kicsi vagy nagyon nagy mérhetőségi skálára lenne szükség, a normálisan mérhető, megfigyelhető dolgokra vonatkozó megállapítások alkalmazásától teoretikusan eltérnek.
  Így kerül a képbe az atommagról való elképzeléseinknek és a kapcsolódó bizonyítékok felülvizsgálatának az igénye.
  1911-ben Rutherford kísérlettel bizonyította az atom létezését, amiben az elmélet szerint pozitív töltésű atommag körül pályákon keringenek az elektronok. Korábban a szilárd anyag áthatolhatatlan volt. Amikor hélium atommagokkal bombázott egy vékony aranylemezt, a legtöbb elem áthatolt az anyagon, egyáltalán nem ütközött akadályba, egy nagyon kis rész kivételével, ami eltérült. A következtetés az volt, hogy a pozitív töltésű mag kis területen koncentrálódik és a szilárd részen kívül van egy nagy rész szabad tér.
  (https://hu.frwiki.wiki/wiki/Exp%C3%A9rience_de_Rutherford)
  De ez csak egy lehetséges magyarázat, és vannak más, ha nem jobb magyarázatok is a jelenségre. Az atom tömegének legnagyobb része egy nagyon pici helyen koncentrálódik, ez biztos, de a teljes tömeg is önmagában koncentrálódhat pont azon a helyen. Tehát a teljes tömeg lehet magáé az atomé, nem az atom magjáé. Így nem szükségesek az atommagra vonatkozó posztulátumok, nem kellenek szükségtelen hipotézisek. Az atom valódi mérete jelzi azt, hogy sokkal kisebb kell legyen, mint előzőleg gondoltuk. A kvantumfizika ezen bizonyítási hibája egy meggyőző példa arra, ahogy a tudomány a logikusság ellenébe megy.

  Vizsgálja a kvantumfizika azon elméletét is, miszerint a dolgok, vagyis a fizikai részecskék két (ráadásul egymástól távoli) helyen léteznek egyidőben. Ez egy normálisan észlelőknek feladott hipotézis. Normálisan nem figyelhető meg, hogy egy dolog egyidőben két helyen van. Ez a gondolat a normál megfigyelhetőségi tartományon kívül áll. Az ezt bizonyítani szándékozó kísérlet alapján viszont könnyen belátható, hogy ilyen nem létezhet. Ha azt vesszük, hogy van az atommag, benne a protonnal és a neutronnal, és ettől messzi távol vannak „hozzá tartozó” tömeg nélküli elektronok forogva a tengelyeik körül, akkor mi van a kettő között? A válasz a semmi, az üres tér. De ha egy szék tömege 99,9x% üres térből áll, akkor hogyan lehet ülni rajta, egy tömött, összefüggő zárt testen? Normál érzékeléssel nem belátható az üres tér léte a székben, ennek nincs értelme. A logikus gondolkodás nem működik a kvantumfizikában.

  Az atommaggal kapcsolatos kérdés az univerzum eredendő megismerhetetlenségének az állítása. A Heisenberg bizonytalanság elv szerint nem ismerhető meg (nem mérhető az eszközeinkkel) egy elektron mozgása (helye, sebessége) azonos időben. Normál úton, ha valamit meg tudunk figyelni, annak meg tudjuk mondani a mozgási időbeli koordinátáit, azonban, ha valami nem megfigyelhető, akkor már csak emiatt a normál fizikai mozgás törvényeket el kellene dobni? Esetleg nem azért nem figyelhetőek meg ezek a jelenségek, mert ezek a dolgok nem is léteznek? Ezért nem megmérhetőek, és nem megtalálhatóak?

  Az atommag és elektron részek kimutatásának kísérletezése során azt is vizsgálták, hogy a radioaktivitás hatására az atom kibocsát-e negatív töltésű valamit(elektronokat), azt igazolva, hogy az elektronok részét képezik az eredeti atomnak. Fizikai kísérlettel meg tudták figyelni, hogy a radioaktív bomlás során negatív töltésű kibocsátás történik, és ezt az elektronnak tulajdonítottak, kimondva, hogy az elektron már a kiinduló bomló atom része volt a reakció előtt. Az egy ésszerű magyarázat, hogyha valamiből kijön valami, az a kis rész eredetileg a nagy része volt, mielőtt kijött. A kérdés ekkor az, hogyan rendeződik bele egy atomba stabilan a külső szubatomi méretű részecske. A radioaktivitás értelmezési leírása is kérdéses. Valóban szétesik-e az atom? Az elektron egy szétesési (egyfajta fény) termék lenne? Miközben a fotonok is hasonló „szétesési” termékek. Mi a különbség? Héliumot bizonyos típusú vegyi anyagokból állítanak elő radioaktív bomlasztással, de az eredeti anyagokban nem található meg a hélium. A radioaktív bomlás során mégis keletkezik, tehát az az eredeti érvelés, hogy „csak kijött” az elektron az atomból, vagy a foton is, és a hélium is a radioaktív bomlás során, egyáltalán nem bizonyítékok arra, hogy előtte is az atomban voltak. Mára az bizonyított, hogy az elektronok nem részei az atomnak eredetileg.

 3. A “tényellenőrzők” működését számtalanszor láttam már. Például amikor a kanadai tudósok nyilvánosságra hozták a saját kovid kutatásaik eredményeit eleve hazugsággal kezdték a cáfolatot: olyan szavakat adtak a kutatók szájába, amit sohase mondtak, majd ezt cáfolva fűzték tovább a mocskolódást, folyamatosan hazudva.
  A végkicsengésben pedig leírták, hogy ők, mármint ezek tényellenőrzők beszéltek ezzel vagy azzal laboratóriummal és nem is csináltak ilyen vizsgálatot vagy nem ez volt az eredménye….
  Cseppet se zavarja őket, hogy azóta mindegyik ilyen labor kijelentette, hogy ez a tényellenőrző velük soha semmilyen kapcsolatot nem vett fel, őket megnyilatkozásra nem kérték…..
  És az EU cenzúra bizottsága ezekre akarna támaszkodni.

 4. A youtubeon egyéni cenzúra van. Mondok példát: ha én leírom, hogy zsidó, cigány, covid 19, oltás, kamujárvány, oltáskárosult, vagy egész kifejezéseket például Covid-Sars 2 azonnal törlik a hozzászólásomat. Mások meg simán leírhatják. De az is előfordul, hogy nem törlik a hozzászólásomat, ott van írva, hogy van 1 válasz…. csak éppen senki se láthatja.

 5. AZ MRNS-INJEKCIÓK NEM BIOLÓGIAI RNS-T, HANEM PROGRAMOZHATÓ TECHNOLÓGIÁKAT TARTALMAZNAK

  Mára a tudomány eljutott odáig, hogy az időjárást manipulálják, a vakcinákon keresztül pedig folyamatban van az ember 2.0 legyártása, ill. az ember 1.0-nak a vakcinákon keresztül történő kiborggá való átalakítása.
  Ahogy a Moderna vezérigazgatója mondta, átírják az élet szoftverét MRNS-technikával, mivel a Moderna ezt az MRNS-technikát alapból szoftverként definiálta.
  Vagyis testünket egy számítógépként használva, a vakcinákon keresztül szervezetbe juttatott nanorendszerrel programozzák.

  Soha nem is volt “vírus”, csak egy számítógéppel előállított vírusszekvencia, az un. Wuhan-kód, amelyet a ” Sino Biological”-ból rendeltek meg a “tudósok”, a vakcina előállításához. Ez a logisztikai központ a SARS-CoV2 280-féle változatát gyártja és értékesíti jelenleg is.
  Sokkal nagyobb a baj, mint gondoltuk, és az emberek 90%-ának fogalma nincs arról, hogy milyen veszélyek fenyegetik, ha beoltatja magát.

  Ezért van a digitális szigorítás, hogy az ismeretterjesztést is blokkolják, részben a büntetéssel, részben azzal, hogy a meglévő digitális anyagokat is egy “Wayback Machine” helyen tárolják, amihez való hozzáférést alaposan megnehezítik.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Wayback_Machine

  Tehát meg kell találnunk nekünk is a meglévő anyagaink tárolását, archiválását, annál is inkább, mert hamarosan beköszönt a kvantumtechnika korszaka, a kvantumszámítógépekkel, kvantum internettel, és kavantumtelefonokkal.

  Nagyon ajánlom ennek a videónak (4,37 perc) a megtekintését, ami arról szól, hogy a vakcinában lévő nano-lipid-részecskéket hogyan programozzák mindenféle betegségek, fertőzések, rák, vagy bármi más előálltására.
  https://www.bitchute.com/video/pT1n1yg0Z2eg/

 6. “De van lejjebb” Ursula és velejéig korrupt és romlott bandája még mindig szabadlábon garázdálkodik, ahelyett, hogy börtönben töltenék a következő évtizedeiket, főleg azért, amit az elmúlt 3 évben műveltek.
  Ezért a platformoknak egységesen bojkottálniuk kellene az orwelli jog- és szólásszabadság-tiprást. Ha így tennének, nem akadna annyi pribék, aki foganatosítani tudná a média-gulágot. Ezt a disznóságot még csírájában kellene megállítani!
  Az ilyen “de van lejjebb” alakoknak csak annyi hatalmuk van, amennyit tőlünk kapnak. Nélkülünk senkik és semmik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük