Meghívólevél orvoskollégáknak

Kedves Hölgyem, Uram!

Segítségét kérjük. Miután meghívót írtunk a belügyminiszternek, majd kórházigazgatóknak, de semmi reményünk, hogy konferenciánkra a téma iránt érdeklődő orvosokat elküldik, ezért Önhöz fordulunk. Az alábbi levelet ha kinyomtatja és olyan orvosoknak adja kézbe, akik Ön szerint hajlamosak megérteni a COVID csalás mögötti igazságot, akkor Ön sokat tett azért, hogy az őszi kényszerítéseket ne tudják változatlan könnyedséggel keresztül vinni rajtunk.

Köszönjük fáradozását!

Üdvözli Önt

Tamasi dr.

5 thoughts on “Meghívólevél orvoskollégáknak

 1. Ha sok pénzem lenne, felajánlanák belőle egy tetemes összeget annak az orvosnak, aki elsőként alá tudja támasztani tudományosan, hogy miért oltás hívő, miért is szükséges.
  De lehet azon is versenyezni, hogy a választ melyik orvos írja be ide elsőnek.
  Ezen csoport tiltakozását nem számítva, borzasztóan hálás lennék az összes praktizáló orvos válaszáért, mivel már kezd furcsává válni, hogy az oltás kényszerítési szabályok még nem kerültek visszavonásra, és nem tiltakoznak szakmailag.
  Miközben a tudományos világ az oltások megkezdése óta folyamatosan bizonyítja az oltások értelmetlen kár okozását. Hozzáférhetően.
  A celeb reklám (mert xx azt mondta) és a ‘csak’, valamint az ‘ettől függ a megélhetésem’, ‘zsaroltak’, nem számít tudományos bizonyítéknak. Az én megélhetésem a kényszerítő jogszabályok visszavonásától függ. Amíg nem vonják vissza, nem tudok elhelyezkedni. Gyilkosnak nem vagyok hajlandó dolgozni, azt hiszem ez érthető, világos és elfogadható, egészséges, normális hozzáállás.
  Várom a körzeti orvosom válaszát is, ahogy a minisztériumét és az orvosi kamaráét is.
  Tisztelettel és köszönettel.

  1. Üdvözlöm Hegedüs A.!
   Én is gondoltam erre amit leírt. Viszont ha sok pénzt fel is tudnék ajánlani bárkinek, az a pénz akkor is megmaradna. Több okból kifolyólag is. Ha meg valaki elfogadja, akkor sikertelen lennék 🙁
   Miért? Sohasem tartottam igazságos, és becsületes dolognak, ha valaki ÉRDEKBŐL “jó fiú”. Ki garantálja, hogy őszinte indítékból fogadta el a pénzem, és nem nyereségvágyból? Ki garantálná, hogy a szerzett ismeretet alkalmazza is a jövőben?
   Szóval szerintem kútba esett pénz lenne az összeg.
   Más. Úgy tudom a világban valaki(K?) felajánlott(ak) egy összeget annak aki bizonyítani tudja a “K0R0ná$” vírus létezését, egy izolált példánnyal. A mai napig megmaradt a felkínált összeg. (Jó, most nem térek ki rá, hogy a nagy tiszteletű Rusvai doktor úr már látott mikroszkóp alatt ilyen vírust).

   Egy biztos!
   E világ istene, és ura (sátán) jól tudja, hogy e jelenlegi világrendszer MEGBUKOTT, és ezt tovább mesterségesen fenntartani NEM lehet! Az általa felhasznált, Mr. Globápszichopata is át van verve, vagyis arról csak ábrándozik, hogy Ők is királyságot kapnak Krisztussal. (Jelenések 3:21) „Aki győz, annak megadom, hogy velem együtt üljön az én trónusomon; mint ahogy én is győztem, és Atyámmal együtt ülök az ő trónusán.” De, erről egészen hiába ábrándoznak!
   Ám még nem tudni mennyi ideig játszadozhatnak az emberiséggel, de az idő fogy! Az isteni beavatkozás KÖZELEDIK!
   Kérdés, hogy kinek fogy előbb el az ideje?

   1. A ‘már látott, azt mondta’ helyett egy másik szlogen:
    Nekem bizonyíték kell, nem ígéret.

 2. Az utolsó előtti bekezdésben a kényszerítés céljai közül a felsorolásból kimaradt a depopuláció szándéka, ami a legfontosabb (és az oltásokon kívül egyéb eszközökkel is megpróbálják elősegíteni, pl. energia- és élelmiszerhiánnyal, inflációval, stb.). Kiegészítendő a felhívást, a teljesség igénye nélkül figyelmébe ajánlom az alábbiakat minden érdeklődőnek.

  The Alarming Global Depopulation Agenda
  Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked
  The Truth About the Global Depopulation Agenda- Interview with Dr. Andrew Wakefield and Mary Holland
  https://www.bitchute.com/video/NLDbOU02hUyj/
  video átirat: DrMercola-WakefieldAndHolland-InfertilityADiabolicalAgenda.pdf (fileburst.com)
  A CIKK ÁTTEKINTÉSE
  – A Dr. Andrew Wakefield és a Children’s Health Defense által készített „Infertility: A Diabolical Agenda” részletezi az Egészségügyi Világszervezet azon szándékait, hogy az észlelt túlnépesedésre válaszul egy termékenység elleni oltóanyagot állítsanak elő, és azt, hogy az ilyen vakcinákat hogyan használták – az emberek tudta nélkül vagy beleegyezése nélkül – a 90-es évek közepe óta
  – A WHO-t nem egyszer kapták rajta, amikor szándékosan megtévesztette a nőket: azt gondolják, hogy beoltották őket tetanusz ellen, miközben valójában sterilizálják őket.
  – A film világosan szemlélteti, hogy a népességcsökkentési program nem összeesküvés-elmélet. Ez a valóság, és ez történik világszerte. A HPV-oltás és a COVID-oltások szintén káros hatással vannak a termékenységre, amelyeket figyelmen kívül hagynak
  – A HPV-oltás bevezetése utáni évtizedben a tizenévesek terhességi aránya 50%-kal csökkent
  – Míg a VAERS az egyetlen nyilvánosan elérhető rendszer a COVID-oltás okozta sérülések felmérésére, az Egyesült Államok kormányának legalább 10 másik jelentési rendszere van, amelyekről nem osztanak meg adatokat. A Children’s Health Defense az információszabadságról szóló törvény (FOIA) értelmében kérelmet nyújt be a többi rendszerhez, hogy jobb képet kapjanak az ártalmak mértékéről, de a VAERS és az anekdotikus jelentések önmagukban azt sugallják, hogy a sérülések és halálesetek mértéke óriási. A világ biztosítótársaságainak adatai is ezt igazolják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük