Természetes immunitás elismerése a fősodratú médiákban az évekig tartó cenzúra után

Mivel a maszkokról, a lezárásokról és a COVID vakcinákról is lehull a lepel, most a természetes immunitáson a sor az évekig tartó tagadása és cenzúrája után. A fősodratú média igyekszik úgy viselkedni, mintha egy szenzációs új felfedezést mutatna be, pedig sokan mindvégig tudtuk a természetes immunitás hatékonyságát.

A Lancet publikációja: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)02465-5/fulltext

Forrás: https://thehighwire.com/videos/natural-immunity-to-covid-proven-superior-to-vaccine-immunity/

13 thoughts on “Természetes immunitás elismerése a fősodratú médiákban az évekig tartó cenzúra után

 1. Szomorú, hogy évekig figyelmen kívül hagyták a kiváló szakemberek szakmai véleményét, figyelmeztetését.
  Az amerikai kongresszusban a republikánusok is a téma napirenden tartásával csak politikai tőkét kovácsoltak belóle, és két év elteltével állítanak fel egy bizottságot, ami majd valamikor kimond valamit, de a teljes igazság nem fog kiderülni.
  Soha senki nem jutott el odáig, hogy büntetőfeljelentést tegyen.
  Ráadásul most a figyelem fókuszát sokkal inkább a WHO-ra kellene irányítani, és az Államok feletti Világhatóság szerepét kellene tűzzel-vassal megakadályozni.
  Mert vakcinázás csak egyetlen egy eszköz az új világrend és a totalitárius diktatúra bevezetése irányában.
  Őrült tempóban gyorsították fel ennek a bevezetését, amire figyelnünk kell, és semmiképpen nem szabad a CBDC-t, mint rabszolgapénzt elfogadni.
  Ajánlom elolvasásra dr. Joseph Mercola írását a témában:
  “Hogyan támogatja a Big Pharma, a Big Tech, az Egyesült Államok kormánya a transzhumanizmust – az „egészségügy” leple alatt?

  – A Szilícium-völgy lényegében összeforrt a nemzetbiztonsági állammal. A Szilícium-völgy mostanában egészségügyi cégekkel is vegyes vállalatokat köt, és sok ilyen vállalkozást olyan csoportok finanszíroznak, mint az In-Q-Tel, amely a Központi Intelligens Ügynökség (CIA) kockázatitőke-ágazata.
  Együttes erőfeszítések vannak arra, hogy a transzhumanizmust – ami valójában az új eugenikát – az egészségügy keretein belül rögzítsék. A Big Tech, a Big Pharma és a biztonsági állam közös vállalkozásai általában olyan termékekre és szolgáltatásokra összpontosítanak, amelyek normalizálják és elősegítik a transzhumanista napirendet.

  -Az élelmiszert és a mezőgazdaságot is beledobják a programjukba. Az Egyesült Államok kormánya elindította a „Food is Medicine” programot, amely egy újabb módja annak, hogy a kormány átvegye az irányítást a lakosság felett. Az élelmiszert gyógyszerként fogják használni, hogy bejusson az irányítási rendszerükbe, és ott tartson.

  -2023-ban és 2024-ben figyelni kell a központi banki digitális valuták (CBDC) elterjedését. Kulcsfontosságú, hogy a kezdeti önkéntes fázisban a lehető legtöbben visszautasítsák a rendszert. Ha egyszer kötelezővé válik, nem lehet megállítani, és minden szabadság elveszik.

  – Az Egészségügyi Világszervezet [WHO] Pandémiás Szerződése, amely megpróbálja [felváltani] az Alkotmányt, nemcsak az Egyesült Államoké, hanem nagyjából minden olyan országé, amely aláírja.
  „Arra várnak, hogy megkapják az ilyen típusú új felhatalmazást, hogy ne kelljen annyi ellenvéleményt megküzdeniük, akár nemzetállamoktól, akár bizonyos hazai lakosságtól.”
  https://childrenshealthdefense.org/defender/big-pharma-tech-transhumanism-healthcare-cola/

  1. A mostani bankválságot arra fogják használni, hogy ennek aprójából bevezessék a jegybanki pénzt.
   160 ország dolgozik rajat, köztük Magyarország is. Az USA 2023-ban kezdi el, a világban 2024-re szeretnék befejezni a teljes átállást.
   Készítettem egy összefoglalót arról, hogy a CBDC miért nem felel meg a pénz funkciójának.

   A globális pénzügyi elit úgy hiszi, hogy ők a kiválasztottak, és csak ők képesek megfelelően irányítani az emberiséget, és hogy minden egyénre rákényszeríthessék akaratukat.
   Hogy irányíthassák az egész világot, kitalálták a jelenlegi adósság-pénz rendszerét.
   Ma már tudjuk, hogy a kamatos kamat a világ legnagyobb szélhámossága, és a fedezetlen pénz, mint adósság visszafizethetetlen
   A II. világháborút követően a kapitalizmus szintet lépett, a növekedés mindenhatósága lett az elsődleges, ezért a globális elit kitalálta fogyasztási társadalom lényege a pénz mindenhatósága és hajszolása lett.
   Ezzel, valamint a fedezetlen adósságpénzzel megkezdődött az emberiség rabszolgasorba taszítása, aminek teljes befejezése a digitális jegybanki pénz bevezetésével fog megtörténni.
   A jelenlegi pénz érvénytelenné válik, és CBDC, és egységes alapjövedelem kerül bevezetésre, ami meghatározott időre szól, és meghatározott célra fordítható. Lejárata van, és feltételhez kötött.

   Hogy miként fog ez megvalósulni, ehhez értelmezni kell a pénz fogalmát.
   Pénz minden olyan meghatározott értékkel bíró tárgy, amely a kereskedelmi forgalomban hosszabb-rövidebb ideig, mint állandó fizetési eszköz használatos, amelynek átadásával dolgokat lehet megvásárolni, illetve adósságokat törleszteni. A pénz szükségszerűen csereeszköz, vagyis a dolog árának megfelelő mennyiségű pénzt egy adott piacon a dologra el lehet cserélni. A pénz attól fizetési eszköz, mert a csereeszköz használata jogilag érvényes tranzakciót hoz létre. Ezen kívül a stabil értékű pénz elszámolási egység és értékőrző funkciót is képes betölteni.

   A pénz funkciói: A. Értékmérő: Ár = belső érték. A pénz közvetíti a cserét, méri az áru értékét, vagyis a termékek árai a pénzen keresztül határozódnak meg.
   B. Forgalmi eszköz: Az áruk forgalmában a tranzakciók a pénz segítségével bonyolódnak le. A pénz és az áru azonos időben, de ellentétesen mozog.
   C. Fizetési eszköz: A pénz és az áru eltérő időben ellentétesen mozog. Tehát a pénzmozgás nem jár együtt az áru mozgásával.
   D. Felhalmozási eszköz = kincsképző funkció: A vagyon felhalmozódásának egyik formája a pénz tartalékolása. Alkalmas arra, hogy a felhalmozás eszköze legyen, ezért állandó igény, hogy stabil, ne csökkenő értékű legyen.
   E. Világpénz: Egyes pénznemek képesek a nemzetközi forgalomban is betölteni az előző funkciókat, vagyis konvertibilisek.

   A pénz az én tulajdonom, tárgy, ami megfogható, átruházható, és bármilyen célra felhasználható. Semmi nem korlátoz ebben, elköltése kizárólag az én szabad akaratomon múlik.
   Ezzel szemben a tervezett jegybanki pénz nem tárgy, hanem egy olyan jel a kvantum-számítógépben, ami már a kibocsátás pillanatában szigorú feltételekhez kötött, ami egyenlő a személyi szabadságjogok korlátozásával.

   Vagyis akkor kaphatjuk meg, ha
   – ha be vagyunk oltva, és rendelkezünk digitális igazolvánnyal és birtokában vagyunk olyan eszköznek, amin keresztül van hozzáférésünk a rendszerhez. Ez bevezetéskor egy kvantumtelefon lesz, amit mindenki megkap.
   – ha megfelelően viselkedünk, nem írható rovásunkra a hatalom és a rendszer bírálata,
   – ha fizetési kötelezettségünket maradéktalanul az előírt határidőben teljesítjük,
   – ha nem követünk el el közlekedési vagy egyéb kihágást, stb.
   Amennyiben nem vagyunk tökéletes mintaállampolgárok, akkor korlátozzák az alapjövedelmet számunkra.

   A jegybanki pénz meghatározott célra fordítható amit szintén a hatalom határoz meg, és előírhatnak teljesen abszurd dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy a jogosultsági feltételeket ők szabják meg, és azt szabadon változtathatják
   A jegybanki pénz nem tárgy, nem kézzel fogható, nem birtokolható, nem átruházható, és minden szabadságjogunk korlátozottá válik, és ez kimeríti a digitális rabszolgaság fogalmát.
   A jegybanki pénz pozíciója különbözik a készpénztől és a betéti valutától, hogy lehetővé tegye a központi bank számára a tulajdonjog ellenőrzését és a felhasználás irányítását.
   A jegybanki pénz ebben a jogi értelemben nem minősül fizetőeszköznek, mivel a tulajdonjog nem tőlünk, hanem egy másik fél – egy központi bank – által támasztott feltételektől függ.
   Vagyis nem felel meg a pénz valamennyi funkciójának. Egyre alakalmas: a totalitárius megfigyelésre, és a irányításra.

   2023 vagy 2024 valószínűleg a CBDC éve lesz. Azokban az országokban, ahol már elindítottak egy CBDC-t, vagy van egy nagyon fejlett kísérleti programjuk, először önkénteseknél alkalmazzák, de amint elég ember kezdi használni, ez lesz az egyetlen használatban lévő törvényes fizetőeszköz.
   Sok országban, pl. Kínában és több afrikai országban az állam CBDC-próbálkozása megbukott. Tehát van remény.
   Ebből következik, hogy mindenkinek vissza kell utasítania, ha nem akarja, hogy a gyermekei és unokái digitális koncentrációs táborba legyenek bezárva.

   1. Sajnos a majdnem kész WHO Pandémia Szerződés és a CBDC-k minden eddig képzeltnél sötétebbek.
    Nem is érteni, hogy miért csak ilyen ímmel-ámmal foglalkoznak velük azok, akik pedig elég világosan tudják, miről lenne velük szó. Helyette még mindig a Covid, a maszkviselés és hasonlók félmúltján merengve bevárjuk, amíg a vonat olyan közel robog, hogy már el se lehet előle ugrani? Talán az lenne a nagy vagány mutatvány, hogy ne is sikerüljön?

    Ebben a „vakcina-koktélban” aztán minden benne lesz (Grafénoxid? Tüskefehérje? Nanorobot? 5G-rezonancia? Csupa kisszerű dolgok. Hozzá képest):
    https://off-guardian.org/2023/03/13/one-health-esg-sustainable-development-inside-the-whos-pandemic-treaty/
    „One Health”, ESG és „Fenntartható fejlődés”: a WHO „Pándémiás Szerződésében”
    2023.03.13.

    Az első részen még csak-csak eligazodik az ember. A második rész az komolyabb próba és sokkal terjedelmesebb:
    https://iaindavis.substack.com/p/central-bank-digital-currency-is
    A központi banki digitális valuta a végjáték – 1. rész
    2023. március 2.

    https://iaindavis.substack.com/p/central-bank-digital-currency-is-359
    A központi banki digitális valuta a végjáték – 2. rész
    2023. március 6.

   2. Nagyon jók a digitális valuta cikkek, megpróbáltam magamnak összefoglalni:
    – megfordul a pénz tulajdonjoga, minden munkáért járó-megdolgozott pénz nagysága a banktól függ, és az elköltése is a banktól függ
    -a lényeg, hogy ne keletkezhessen megtakarítás.
    Vagyis nem a termelt, megvásárolható javaknak lesz értéke, se a munkaerőnek, a termelésnek, hanem inkább semminek nem lesz, mivel a relatív hozzáférhető (azt se lehet így tudni, hogy mennyi az annyi) számla egyenleg minimalizálása a cél. A cél az, hogy éppen soha semmire ne jusson. Személyre szólóan.
    Ez a teljes nyomor létrehozása, a bank mindenek felett áll jelszóval.
    Hiába tesznek mögé “arany fedezetet”, ha az egész érték a kamuzásra épül. Kína és Oroszország tenne mögé elvileg.
    Én így értem.

   3. Örülök, hogy van aki veszi a fáradtságot egy-egy hivatkozott cikk átolvasására – már amennyiben azokról lenne szó.
    Jó ideje úgy látom, már kevés, ha erről-arról elmondjuk a sajátunkét. Jobb lenne egységesebbé és szervezettebbé tenni az ismereteinket. Rengeteg tanulmány található az interneten a mai globalista „mesterkérédésekben” szakemberek részéről. Érdemes rájuk figyelni, a munka fő részét ők előttünk elvégezték.
    Azt nem akarhatom magyarázni, hogyan kell érteni a két folytatásos cikket, mert ugyanúgy mindennel kapcsolatban csak állandó tanulófázisban vagyok. Az valóban az egyik lényeg, hogy ne keletkezhessen megtakarításunk. Azonban ennek sokkal mélyebb következményei lesznek, nem annyi, hogy mindnyájunkból egyik napról a másikra élő csórót csinálnak.
    A cikkekben szerepel még pl. a tokenizálás. Azt máshonnan tudom, hogy mindent tokenizálni akarnak az édeskés, mindenkivel azonnal lelkesen elhitethető One Health ideájukból kiindulva: a vizet, földet, levegőt, az erdőket, növényeket, az állatokat és embereket. A tokenizálást azért vehetjük úgy, hogy mindennek mégis értéket tulajdonítanak, árat szabnak. Márpedig, aminek ára van, az adható-vehető, birtokolható-parancsolható. És az árut/tokenizált egyedet sose szokták megkérdezni, hogy akar-e gazdát cserélni…
    De ezek csak töredékei a központi banki digitális pénzben megtestesülő „lehetőségeknek”, amelyeket a szabad ember ellen fordíthatnak. A CBDC-k tényleg a leguniverzálisabb és leghatékonyabb eszközei lesznek rabszolgaságba kényszerítésünknek és nagyon stabil ott tartásunknak.
    Jó lenne több részlettel sokszor és visszatérően foglalkozni. Már nem itt, ahova kevesen lapoznak vissza.

 2. ÉBREDÉSHEZ!!!
  MAGYARORSZÁGI HÉBER=HÁBORú VARÁZS!!!

  Ha fegyvert adnak a kezedbe, az ellen kell fordítani, akitől kaptad, mivel ő/k az igazi ellensége(i)d… a jó barát nem akar rávenni, hogy bűnt kövess el.
  Már amennyiben tényleg ilyen “jó barátaid” vannak, akik ezt teszik, akkor nincs szükség ellenségre 2in1, lehet őket darálni.
  Ezek a gén-gnómok amúgy se nagy észlények, csendben tűrik, hogy a kis felcsúti f@szjancsi szex függő meg a sleppje húsdarálóba nyomja őket.
  Persze nálunk még irgalmatlanabb a helyzet, csak ez alkotmányos-demokratikus ORRszág, a 2/3-nyi agyalágyult szerint…
  JÓ HÍR VISZONT, HOGY MINDEN ISTENI CSODA és CSAPÁS CSUPÁN MOST KEZDŐDIK “L”!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 3. És akkor Magyarországról egy történet: 2021 május “Covid-19 fertőzésen” átestem. 2021 szeptember, október, november PCR teszetk mert a hatékony és biztonságos oltást megkapott kollégák covidosak lettek… de az én tesztjeim negatívak.. 2021 november kötelezővé tették a covid oltásokat a seregben ezért ellenanyag szintet mérettem. Eredmény 37 szeres, védettségi kártya 2022 március 23 érvényes….. Mentesítési kérelmet adtam be a sereg orvos bizottságának melyet ambuláns lapon elutasítottak….Elküldtek fizetésnélküli szabadságra és rendelkezési állományba mert nem olttattam….. veszélyes oltatlan vagyok…leszerelni nem lehet, elhelyezkedni nem lehet…..panaszok, beadványok mert közben megszelídült a halálos járvány meg hát kitört a háború….elutasítva mert veszélyes oltatlan vagyok….2022 november ellenanyag vizsgálat még mindig 24 szeres, mentesítési kérelem ismét …meg sem nézték, nem is fogadták….2022 december 17.-n 32 év szolgálat után kirúgtak a törvény erejénél fogva…2022 december 18-tól nem kötelező a covid oltás a seregben….na ez megy itt kis hazánkban és a Magyar Honvédségben a természetes immunitással.

  1. Kedves Pintér Zoltán!

   Annak ellenére, amiken keresztülment, vigasztalja az a tudat, hogy legalább nincs a szervezetében egy ketyegő időzített bomba. Akik behódoltak, azok most minden percben retteghetnek a saját döntésük következményeitől. A mondás szerint: ha egészség van, minden van. Ha egészség nincs, akkor előbb-utóbb semmi sincs. Jól tette, hogy a saját józan eszére hallgatott és nem engedett a kényszernek! Az ember sokszor azt tapasztalja, hogy amit az életében tragédiának él meg, az gyakran rejtett áldás, de erre rendszerint csak sokkal később döbben rá. Szerintem Ön is így lesz ezzel idővel

   Ami meg a törvény erejét illeti, MINDEN véres diktatúra – legyen az a náci Németország, a kommunista Szovjetunió, a népirtó kambodzsai Pol Pot rezsim, stb. – , mindegyik nyíltan vagy vagy kevésbé nyíltan elnyomó rendszer MINDENKOR törvényesen működött, mármint a saját maga által hozott és szentesített törvények szerint, bármennyire embertelenek is voltak azok. Úgyhogy az akkor érvényes törvények szerint soha senkit nem lehetett volna elítélni emberiség elleni bűntettekért! Végső soron ezért hozták létre az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Nürnbergi Kódexet, hogy ne lehessen többé a hatályos törvényekre hivatkozva büntetlenül megsérteni az alapvető emberi jogokat, hogy ne lehessen az isteni eredetű természetjogot lábbal tiporni és semmibe venni politikai bűnözők, közveszélyes pszichopaták és “szakértő” csicskásaik által összetákolt “törvényekkel”.
   Ami Önnel és a többi gerinces emberrel történt, az az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata és a Nürnbergi Kódex teljes semmibevétele, felülírási kísérlete miniszteri rendeletekkel, mégpedig valótlan, hamis veszélyhelyzetre való hivatkozással. Mindez természetesen a jogi (orvosi, honvédelmi, államapparátusi, stb.) hivatásrend szinte egyöntetű asszisztálásával, akárcsak a náci Németországban és a kommunista Szovjetunióban. Éppen ezért nagyon nehéz lesz tabula rasát csinálni, mert szinte mindenki bemocskolódott valamilyen szinten, és nem érdeke, hogy az igazság napvilágra kerüljön. Márpedig a valóság egyszer mindenkit utolér, bárhová is próbál menekülni előle.

   Sok erőt és kitartást, valamint mindenekelőtt jó egészséget kívánok az új életéhez, bárhová vezessen is!

   1. Köszönöm, a jókívánságokat! Annak ellenére, hogy felelőtlen családapának és potenciális gyilkosnak neveztek hallgattam a józan eszemre és szívemre épp a gyermekeim miatt! Tovább léptem, de nem felejtem el addig ezeket az embereket és a szégyenteljes tetteiket amig meg nem próbálok elégtételt venni. Eddig reménytelennek tűnik itt kis hazánkban jogorvoslattal eredményt elérni de bízom benne ide is elér az igazság. Legjobb éveimet adtam a Hazámnak és a seregnek ezért ezt elengedni nem lehet csak akkor ha mindent megpróbáltam az igazságért…..
    Minden Jót és hasonlókat kívánok Önnek is!

  2. Kedves Pintér Zoltán !

   Kérem tekintse meg a követkzőket, hogy mi történt No.-ban azzal szövetségi katonáva, aki az oltást elútasította !

   A fenti hozzászoláshoz megtaláltam az eredti linket, ami az általam leírt tartalmat pontosan adja vissza német nyelven.

   Forrás: https://www.br.de/nachrichten/bayern/soldat-verweigert-corona-impfung-richterin-verhaengt-geldstrafe,TYaLirL

   Ez fontos lehet Magyarországon azok számára is, akik esetleg valami jogi pert indítottak.
   Mert itt a cikkben közlik a két német újságírónak a nevét is.

   Az elszabadult hajóágyú oldalon megtalálja a B.Gy. 2023-03-17 16:04 a magyar fordítást.
   De ha valami hivatkozás történik. akkor megkérem, hogy az eredti német cikket tesssék hivatkozásul használni.

   Üdv.
   B.Gy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük