A Nobel-díjátadón szinte mindenki megfertőződött

Duda Ernő professzor úr személyesen számolt be nemrégiben arról, hogy a stockholmi Nobel-díj átadást követő fogadás résztvevőinek nagyjából 90%-a különböző súlyosságban megfertőződött – a teszt alapján koronavírusnak vélt – kórokozó által.

Érdekes, hogy a jelenlévők túlnyomó többsége – “vakcinarajongó”, többször oltott személy volt. Milyen remek ez a cucc, hogy szinte vonzza a vírust, míg az oltatlanok köszönik, és remek egészségnek örvendenek.


9 thoughts on “A Nobel-díjátadón szinte mindenki megfertőződött

 1. Hiába, a sors a legjobb rendező. Ilyet kitalálni sem lehetne.
  Jó kis fricska volt, és egy nyilvános leleplezése a csalóknak, haszonlesőknek.
  Duda Ernő professzor úrnak pedik hálás köszönet a történetért, és a szavai között megbújó finom iróniáért.
  Imádtam. Háromszor is megnéztem.

  Ugyanakkor szembejön a valóság:hogy mit tettek az emberiséggel:
  Az új Lancet tanulmány megerősíti, hogy a vaxx tömeges halálozást okoz.
  “A COVID-nak vége, de a többlethalálozás 8,6%-ra nőtt 2023 első felében, és a szívhalál volt az első számú ok.
  A Pfizer vakcinacsoportban 24%-kal több volt a halálozás és 250%-kal több a szívleállás.”

  A The Lancet a legrégebbi, és legtekintélyesebb orvosi folyóirat, amelyet nem lehet összeesküvéselmélettel vádolni.
  https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(23)00221-1/fulltext

  1. prof.Dr. Duda Ernő korábbi véleménye:
   Vége lesz valaha a járványnak?

   Ha a társadalom meg tudja védeni magát, és kikényszeríteni, hogy lehetőleg mindenki vegye fel az oltást, akkor igen. Ennek az érdeknek a kikényszerítésére szélsőséges esetben lehet drasztikus eszközt használni, azt például, hogy kötelezővé teszik az oltást. Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell. Ezt lehet úgy, hogy a rendőr elviszi, meg úgy is, hogy lesz majd egy zöldkártya, amely többlet jogokat biztosít az oltottaknak. Azaz ha valakinek van ilyen, akkor mehet a presszóba, a moziba, ülhet a repülőre. Akinek meg nincs, az mindezt nem teheti. Az utóbbiaknak pedig előbb-utóbb választaniuk kell: elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat.
   https://nepszava.hu/3115746_semmifele-nyitas-mellett-nem-szolnak-jarvanyugyi-adatok

   1. 2024. január 10.
    theepochtimes . com

    Elgondolkozott már azon, hogy mi volt a lezárások valódi célja, vagy miért nem szűnt meg azonnal, amint nyilvánvalóvá vált, hogy nem működnek.
    Más szavakkal, miért nyúlt tovább a 15 nap a terjedés lassítására?
    Aztán, amikor a bezárásokat enyhítették, mindenhol átvették a helyüket a maszkok, annak ellenére, hogy minden bizonyíték azt mondta, hogy a maszkok nem működnek.
    Miért történt ez? És miért nem csak a bezárásokat és az álarcokat nyomta el minden intézmény a kormánytól a médián át az egyetemekig, de miért cenzúrázott mindenkit, aki nem engedelmeskedett.
    Nos, mindennek köze lehet az úgynevezett mRNS-oltásokhoz.

 2. 2024 legfontosabb írása Caroline Changtól, aki az AMP Journal főszerkesztője.
  Akinek megölte a fiát a Big Pharmaffia vakcinája:

  “Ez az év felhívás minden amerikaihoz, hogy emelkedjen felül a múlt korlátain, és fogadja el a valódi változások, valódi reformok és békés forradalom új korszakát. Kezdj el a globalisták által bezárt dobozból/ketrecből gondolkodni.
  Az embereknek meg kell tanulniuk elfogadni saját személyes szuverenitásukat. Ne add tovább a hatalmadat az úgynevezett tekintélyes figuráknak, akik nyilvánvaló bűnözők. A szuverenitás nem csak egy szó, hanem a veleszületett hatalmad és autonómiád mélyreható felismerése. Az emberek látják a problémákat ebben az országban, mégsem akarják, hogy személyesen orvosolják őket. Azt akarják, hogy valaki más javítsa meg őket helyettük. Így hagyják magukat csapdába ejteni és rabszolgává tenni.

  Ez annak elismerése, hogy sorsod a saját kezedben van, hogy nem vagy puszta gyalog a Globalista nagy sakkjátszmában. Te vagy a saját utad ura. A szuverenitás elfogadása azt jelenti, hogy felismered, hogy az igazi vezetés az önvezetéssel kezdődik, és veled kezdődik. Ez az a megingathatatlan elkötelezettség, hogy saját életed kapitánya legyél. Ha hű maradsz önmagadhoz, akkor az önrendelkezés és az önállóság jelzőfénye lesz.

  Az Igazság mellett állva félelem nélkül kell elfogadnod az igazságot több szinten. Mindenekelőtt felismered annak fontosságát, hogy önmagadban keresd az igazságot, majd ezt az igazságot bátran kihozd a világba.
  Ez magában foglalja az önvizsgálatot, az önvizsgálatot és a hajlandóságot arra, hogy szembenézzen saját korlátozó hiedelmeivel, félelmeivel és bizonytalanságaival. Az önfelfedezésen túl kiterjeszti bátortalan igazságkeresését a körülöttünk lévő világra is. Nem elégszel meg a dolgok névértéken történő elfogadásával, mélyebbre ásol, és belső útmutatást és belátást használsz.

  A meghallgatásra és a tanulásra való hajlandóság elősegíti a kölcsönös tisztelet és növekedés környezetét. Egy olyan világban, amelyet gyakran elhomályosítanak a hamis információk, az igazság iránti elkötelezettséged vezérfénnyel válik. Eloszlatja a tudatlanság és a megtévesztés árnyait, arra ösztönözve másokat is, hogy kérdezzenek és felismerjenek. Az igazságra való törekvés demonstrálása inspirál másokat, elősegíti a kritikai gondolkodás és a megkülönböztetés kultúráját, amely tulajdonságok nélkülözhetetlenek egy békés forradalmi változáshoz ebben az országban.

  Új lehetőségek csak akkor nyílhatnak meg, ha kilépsz a börtönből, amiben eddig voltál.
  A korlátozó hiedelmek elengedése nem egyszeri dolog, hanem az önismeret és a belső felfedezés folyamatos folyamata. Ez magában foglalja azoknak a narratíváknak a megkérdőjelezését, amelyek az egész világnézetedet formálták, és megkérdőjelezed azokat a feltételezéseket, amelyek már nem szolgálják az Ön legfőbb javát és a társadalom legfőbb javát. Tudatos döntés az önkorlátozó gondolatok felváltása megerősítő hiedelmekkel, amelyek tükrözik valódi lehetőségeidet.

  Ehhez nagy bátorságra, kitartásra, valamint az igazság és a személyes fejlődés iránti mély elkötelezettségre van szükség. Mindazonáltal minden egyes lépésével, amelyet ebbe az irányba tesz, hozzájárul az emberiség felébredéséhez és fejlődéséhez, egy tudatosabb, szeretetteljesebb, békésebb és valódi világ felé történő globális elmozduláshoz, az elszakadás, a megtévesztés, a háború, a szegénység és a kétségbeesés illúziójával elhomályosított világ helyett.”
  https://americanmediaperiscope.com/politics-is-another-divide-and-conquer-tactic/

 3. ez a képek alapján úgy néz ki, mint egy BELTERJES, BÚZÖS, BETEGES illuminati gyülés.
  ja, mert az is.

 4. Összefoglalva: zárt körben előidézett valamilyen mérgezés történhetett, aminek az eredete, forrása nem lett feltárva.
  Nem derül ki, de mindenki feltételezhetően nyolc napon belül gyógyult, és senki nem halt meg. Valamint a betegek nem adták át a betegségüket másnak, nem fertőztek.
  A kiváltó ok nem volt érdemes tudományos vizsgálódásra.
  Ilyenkor máshol bezárják a konyhát.

 5. 2024. január 6-án Csurka István szellemiségét idéztük meg a XI. kerület Bartók Béla út 96. sz. ikonikus helyszínen…- Gulyás Anita földre szállt angyal (nem inkognitóban: biológia-kémia szakos tanárnő?!) vendégszeretetében fürdőzve!!!…- nem mellesleg a szómenésben is szenvedő, de a családi borgazdaság reklámembereként igen tevékeny Novák Előd szervezésében.
  Na, persze a Toroczkai.info-n oly nagy mellényű és fenyegető XXIV ezen a remekbe szabott rendezvényen mondanom sem kell, de mélyen kussolt…- ahogyan az ex- miépes képviselő Mestyanek Ödön a Karikó Katalint, azaz korunk Mengelénéjét éltető szellemi toprongy sajnos nem!!!
  Ez a többségnél ki is verte a biztosítékot, de engem úgy felháborított, hogy rögvest el is húztam a cion- bolsevik ügynököket méltató”tetthelyről”!
  Mindenesetre az ilyen kényszeres, helyezkedő szemita ábrázatu (most a Mi Hazánk felé kacsingató!) egyedektől mentsen meg minket a Jó Istenünk!!!…- mert máskülönben jelenünk vérző szinkronba kerül legfájóbb múltunkkal!!!

 6. .ulti Média Hirháttér !
  Molnár f. Árpád !
  Karikó ügynök ! 3/3 as ! De miért is kapta ! Vakcinámért ! Tehát tömeggyilkosságért ! Hogy is mennek a gyógyszer reklámok a vakcináké val együtt ! Meggyógyulhatsz ! Enyhiti ! Csökkenti ! Kezeljük ! Meg a többi ilyen baromság ! Mind azt jelenti talán ! Én meg a többi ember ha beteg lesz ! Meggyógyulni akarnak ! Nem ! Nem pedig talán ! Ha be pereled őket joggal mondják azt , hogy mi csak azt mondtuk talán fogy meggyógyulni ! Ezeket mi a szarért nem mondja senki rajtam kivül ! Kiváncsi lennék rá ?

 7. Az X betegség a pánikkeltő rémhírterjesztés.
  A WHO rémhírterjesztő nemzetbiztonsági kockázat. Betiltandó – kitiltandó, testületileg, ha következetesek akarunk lenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük