A szuverén WHO (csak azt ne!)

Forrás: GBNews @ YouTube

https://www.bitchute.com/video/x02RSt4PAHpx/

8 thoughts on “A szuverén WHO (csak azt ne!)

 1. 1) Eddig lappangva tartották, de várható, hogy hamarosan széles körben beindítják a Föld bolygó „Egy egészség” propagandáját. Ahogy korábban a „járványok kora”, a „klímavészhelyzet”, a „globális élelmiszerválság” és mostanában a „vízválság” eltérített és túldimenzionált fogalmak köztudatba hozásával történt – és amelyekkel ez a felszínre igyekvő új fogalom szoros összefüggésben áll, sőt ez a legáltalánosabb, mindent magába foglaló keret.
  A One Health hamisságára hívja fel a figyelmet az alábbi cikk, néhány részlet belőle:

  https://merylnass.substack.com/p/must-read-the-trojan-horse-of-one
  Kötelező elolvasni: Az „Egy egészség” trójai falova
  2023. április 29.
  A One Health leminősíti az emberi lények értékét, azt állítva, hogy egyenlőnek kell lennünk az állatokkal. A Lancet szerkesztői ezt mondják. Olvassa el maga – ez egy csúnya oldal.

  Tényleg azt hisszük, hogy az állatokkal kapcsolatos aggodalmak fokozódnak? Természetesen nem. Az emberek ebben a One Health ügyben az állatok státuszára süllyednek, valószínűleg ezért került ki az „emberi jogok, a személyek méltósága és szabadsága” garanciája a jelenlegi Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatból a javasolt IHR módosítási tervezetben.

  Remélem, kedves olvasóim, egyetértenek velem: az összeesküvők ablakot nyitottak terveikre, nem állíthatjuk, hogy nem tudunk róla, vagy önelégültek maradjunk. Hatalmas összeesküvés létezik a világ teljes átalakítására, amely magában foglalja a multinacionális szervezeteket, kormányokat, tudósokat, közegészségügyi szakembereket és orvosi folyóiratokat. A járványok az ürügy. Szeretnéd azt a jövőt, amit terveznek, vagy valami mást akarsz?

  2) A Lancet vezető orvosi folyóirat weblapján megjelent írás (inkább egyfajta dadaista kiáltvány), amelyet a fenti cikk kritika alá vett:
  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(23)00090-9/fulltext
  One Health: felhívás az ökológiai méltányosságra
  2023. január 21.

  3) A témában a mögöttes szándékot illetően több leleplező írást találni. A következő egy tavaly nyáron megjelent háromrészes komoly tanulmány; nagy terjedelmű és hitelesen rengeteg eredeti dokumentumot mutat be.
  A One Health eszméje már húszéves. A konkrétabb tervezés, rákészülés és rendszerépítés is a szokásos nagy globalista alapossággal, bő egy évtizede zajlik. Félelmetes, hogy milyen befolyásos világhálózat áll már mögötte:

  https://21stcenturywire.com/2022/06/07/one-health-globalist-path-to-a-one-world-order/
  EGY EGÉSZSÉG – Globalista út az Egy Világrend felé (1. rész)
  2022. június 7.

  https://21stcenturywire.com/2022/06/29/one-health-trojan-horse-that-makes-climate-change-a-global-health-emergency/
  EGY EGÉSZSÉG: Trójai faló, hogy az éghajlatváltozást „globális egészségügyi vészhelyzetté” tegye (2. rész)
  2022. június 29.

  https://21stcenturywire.com/2022/08/18/one-health-food-security-and-the-catalyst-for-manufactured-emergencies/
  EGY EGÉSZSÉG: Élelmiszer-biztonság és a gyártott vészhelyzetek katalizátora (3. rész)
  August 18, 2022

  4) Rendkívüli öröm, Budapesten rendezik a 7. Környezet és Egészségügyi Miniszteri Konferenciát 2023. július 5-7. között. Az Országos Sajtószolgálaton megjelent közlemény szerint a WHO Európa Régiójának kormányai és az elmaradhatatlan „civil szervezetek” megvitatják a nagy kérdéseket. A két kiemelt közül az egyik mi más lenne: „Az ’Egy az egészség’ (One Health) koncepció az emberek, az állatok és a környezet egészségét egyesíti, felismerve, hogy minden mindennel szoros kapcsolatban áll.”:
  http://os.mti.hu/hirek/176999/a_who_magyarorszagi_iroda_kozlemenye-2_resz
  A WHO Magyarországi Iroda közleménye (2. rész)
  Budapest, 2023. április 27., csütörtök (OS)

  (Utolsó megjegyzés. Ennek a budapesti konferenciának a másik kiemelt napirendje: „Az antimikrobiális rezisztencia elleni küzdelemre irányuló erőfeszítések megerősítése. Az antimikrobiális rezisztencia a WHO/Európai Régiójában és világszerte óriási aggodalomra ad okot.”
  Ami éppenséggel lehet súlyos probléma és fontos is vele foglalkozni, viszont a Lancet 2) alatt hivatkozott programadó vezércikkében ugyanez a két témakör, a One Health és az antimikrobiális rezisztencia a meghatározó. Már megint érdekes egybeesések, már megint egy globális parancs futhat végig a láncon…)

 2. Na nálunk semmi ok aggodalomra, hiszen globalista OV már kb féléve aláírta a who szerződést, nyilván az nemzet iránt érzett féltéstől fűtve.

 3. pontosabban Pintér Sándor írta alá az egészségügyi szerződést. Szerintem csak nálunk van ilyen. máshol mindenhol létezik Eü Minisztérium. OV erre is már időben gondolt. Igen jó tanuló volt Davosban a Global Leaderes for tomorow zsarnokképzőben 93-ban.

 4. Nincsenek vírusok. Mióta élünk hazudnak, mert rengeteg pénzt csinált nekik és mert félelmbem tudtak tartani vele, valamit a méreg-oltásaik segítségével az állandó pácienseket is meg tudták teremteni – és ennek a tudásnak nagyon gyorsan el kéne terjednie.
  Betchamp’ Terrain elmélete az igaz.

  Valamint: bármilyen betegséget (tüneteket) elő lehet idézni pulzáló mikrohullámmal. Ezt rég tudják. A CIA az amerikai lakosságon kísérletezett a tudtuk nélkül mikrohullámmal. Amikor Kennedy megígérte, hogy ezt leleplezi és ennek véget vet, rá 10 napra megölték.
  (az info a Dr Barrie Trower – Dr Fuellmich interjóban van)
  https://truthcomestolight.com/microwave-as-a-weapon/

  És egyébként Prof Luc Montaigner be is bizonyította, hogy működik, a világon minden frekvenciát bocsát ki, ha ezt sikerül rögzíteni, továbbítani, akkor ki lehet váltani ugyanazt a dolgot pusztán frekvenciával – valamint (ha nem is ez volt a célja) azt is, hogy a homeopátia működik.
  https://www.youtube.com/watch?v=2YcV4Hb4NM0

  Az angolok is kísérleteztek vele. Margaret Teacher óta használtak ELF-et (Extra Low Frequencies) arra, hogy betegségeket okozzanak és az emberek viselkedését manipulálják.

  Tim Rifat: Microwave Mind Control
  http://www.whale.to/b/rifat.html

  Milyen érdekes, hogy az összes régi könyv bakteriális járványokról szól, nem virusosakról. Hirtelen mitől lett ennyi ‘vírusos’ betegség? Nagyjából azóta, hogy elkezdtünk az eletromossággal játszani, majd a távíróval, rádióval, radarral, szatelitekkel.
  Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow ÉS
  Robert O. Becker: The Body Electric

  1. Ezek az okostojások meg azt mondják, hogy vannak virusok. Mint például a szemölcsök.

   Forrás: https://www.webbeteg.hu/cikkek/borbetegsegek/11870/szemolcsok-mi-okozza-es-milyen-tipusai-vannak

   Az én testemen ilyen csúnyaságok nincsnek. A hozzátarozómnak piros gyúlladása volt a mellén. Elment a bőrorvoshoz.
   Kapott valami kenőcsőt és a két hét múlva jöjjön vissza parancsot is. Visszament. És közölte, hogy a kapott kenőcs
   egyátalán nem segített. De saját maga talált egy másik kenőcsőt, ami látszólag segít,

   Erre a híres bőrorvos hőlgyike közölte, hogy akkor ő sem tudja. Talán igy müködnek ma már a virusok is ?

   De ez az egész orvoslás néha tragikus fordulatot is vehet. Elmegy a hiszékeny beteg a bőrorvoshoz és az kitalálja, hogy
   a gyulladás mellrák is lehet. De biztonság kedvéért menjen el rávizsgálatra. És ott elkezdenek a még nem beteg mellében
   szúrkálni. Aztán ebből a szúrkálásből majd tényleg lesz mellrák.

   1. Nekem sajnos rengeteg van és mindig jönnek újabbak. Érdekes módon egy tetanusz oltás után kezdődött.
    Már a carnivore diétán gondolkodunk de nem haladunk jól, még mindig nem tudjuk a sok zsíros húst 0 szénhidráttal enni. 🙂
    Egy nagyon érdekes dokumentumfilm arról, hogy mindenki, a növényevő állatok is főleg zsiradékon élnek, mert ők át tudják alakítani a növényeket. Mi nem.
    https://www.youtube.com/watch?v=qn5zdWucv6I

  2. https://www.youtube.com/watch?v=2YcV4Hb4NM0
   Az Abigél által ajánlott videóban említenek egy bármikor megismételhető kísérletet. Ebben az szerepel, hogy emberi DNS D10-es homeopátiás potenciájú hígításához hasonló módon, (a videóban nem szerepel a hígítások 10-szeres ütverázása, csak összekeverés szerepel) előállított nagy hígítású vizes oldat elektromágneses formában kibocsátott, majd felfogott jeleit a kutatók e-mailben nagy távolságra továbbították. A fogadó tudósok az e-mailből letöltött elektromágneses jeleket, az információt egy tiszta vizet tartalmazó izolált csőbe töltötték bele. Egy óra múlva egy polimeráz láncreakciós technikával a vízből ki tudták nyerni az eredeti DNS szekvenciát a testi molekulákat nem, csak annak elektromágneses információját tartalmazó vízből. Az információ nagyon magas kezdeti anyag hígítás mellett is megmaradt.
   Dr. Luc Montagnier professzornak sikerült olyan frekvencia formára „emlékeztetni” a vizet, ami képes „megölni”, kioltani a DNS által keltett hullámokat, amikor a DNS által a vízben keltett elektromágneses hullámok jelenségét kutatta. Ezzel a kísérlettel igazolta a homeopátia hatásmechanizmusát.

   A kvantumfizika azt tanítja, hogy amikor elektromágneses hatás éri a vizet, akkor gerjesztődik, képes lesz információt kódolni és továbbadni, az összerázástól pedig „buborékos lesz”, ami maga az információ tárolás. A tárolás pedig időben stabilizálható, tartósítható. A számítástechnikai bitek információ tárolásával azonos a működési mód.
   A kvantumfizika azt is tanítja, hogy a vákuum nem üres, hanem rezgés és elektromágnesesség, amiben terjed a fény. Egy 70 kg-os emberből 700 gramm az anyag. A többi 99% vákuum. 1 DNS=1GB információ. 1liter vízben dekódolható az egyes ember.
   A víz memória állapot is ugyanúgy kétfajta lehet, mint a számítógép jelei, koherens vagy nem koherens. Viszont a számítógép csak azt a jelet adja ki, amit belevittek, nem tudja közben megváltoztatni.
   Aki érti és elfogadja a számítástechnika információ létrehozó, továbbító (mondjuk optikai kábeles fény, vagy G hullám) és tároló működését, annak egyszerűen érthetővé kell váljon pl. a homeopátia működésének megértése is. Számomra érthetetlen, hogy az IT és a kvantumfizika (minden kvantum, ami menő) korában a homeopátia működése még bárkinek kérdés lehet, illetve tagadást vált ki, pedig azonos elvűek és gyakorlatúak.

   Csak a nem tudni akarás lehet a gátja a tények és a valóság megértésnek, ebben a témában is.

 5. Én akkor tudom felelősen segíteni mások mentális és fizikai egészséges létét, és egyben a sajátom, ha ellenzem a WHO agymenést, és a többi globál áltudományos rémálmot, élet , étel és tér mérgezést, amit a politika, a globál üzleti, és média szereplők végre is hajtanak.
  Az egészséges lét gátlástalan gátlása: ez minden, amit csinálnak, terveznek. Hitelesek akkor lehetnének, ha a szlogenjük is ezt hirdetné.
  “Mi, a WHO, felelősek, tervezői, végrehajtói, kiváltó okai, vagy felerősítői vagyunk a világban megjelenő, számos, az önök egészségét, jólétét gátló mesterséges tevékenységnek és elméletnek. Ha betartják az intézkedéseinket, biztosra vehetik, hogy az egészségüknek életük végéig búcsút mondhatnak. Ehhez minden támogatást megadunk, és az együttműködésünk mindvégig figyelemmel kísérjük. Kiemelt legújabb célunk az önök mikrobiális egyensúlytalanságának fenntartása. ”

  A testi működés javító, védő mikrozimáink szerepéről Dr. Cowan mesélt nemrég. A többszervi gyulladásról szóló bejegyzés alatt található a hivatkozás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük