3 év elteltével

Dr. Tamasi József összefoglalja az elmúlt 3 év történéseit.


https://rumble.com/v2e80c6-3-v-elteltvel-dr.-tamasi-jzsef.html

20 thoughts on “3 év elteltével

 1. Elhúnyt 44 éves Schmidt Csaba. Én a hírt egy 2023-03-20-án megjelent forrásból olvastam.

  Forrás: https://www.kemma.hu/helyi-kozelet/2023/03/elhunyt-schmidt-csaba-volt-polgarmesteret-gyaszolja-a-megyeszekhely

  Számomra a hír nagyon letaglozó, hogy ilyen fiatal emberek távoznak el közöllünk.
  Visszagondolva arra, amikor az elmúlt időben az oltatlanokat megalázták és azok elveszítették a megélhetésüket, ez nagyon
  szomorú.

  De a lezárások miatt sokszor az oltott is elveszítette a munkahelyét.

  Azt kell mondani, hogy az elmúlt idő hazúgságai miatt most nem csak az oltatnanok, hanem a beoltottak is viselik a Mr. Global
  ármányságának a bünét. És látszólag a Mr. Global a törvény felett áll.

  Sajnos én nem látom, hogy valami Nürnberg 2.0 kilátásban lenne. Mert ehhez valami igazságos nagy hatalomra lenne szükség,
  amely ezt véghez tudná vinni.

  Mi még csak ott tartunk, hogy hiába adunk be egy sérelmet egy “független bíróságra”, ahol még az ügyünket át sem veszik.

  De ha még is lesz valaha egy Nürnberg 2.0 per, annak természetesen nagyon örülnék.

 2. Kedves Mindenki!
  Bízzatok Istenben, és tartsátok szárazon a puskaport!

  Dr Tamasi, meg minden gerinces, aki ellenállt, megérdemelnek egy-egy vállveregetést!

  1. Kedves Szabolcs!
   Előre is a megértését kérem, mert tudom, hogy jó szándékkal írta, de én a vállveregetést pl. egy focimeccsen tudom elképzelni, ez itt annál sokkal több kell, hogy legyen. Azt gondolom, hogy Tamasi Doktor Urat és a Világon az összes-, azonos értékrendet képviselő Embert illesse minden tiszteletünk és a szeretetünk. Én hiszem, hogy ezek az energiák eljutnak hozzájuk.

 3. Kedves dr. Tamasi József!
  Mindig szívesen hallgatjuk, csak ritkán jön. Sajnos a videó elején említett “sötétlelkű maffiózók” szarvait nem könnyű letörni. Nem tudom csak bábok ők, vagy velejéig romlott lealjasodott emberek. Vagy talán sosem voltak az ilyenek orvosok, mert a PÉNZkeresésre esküdtek fel… Gyalázat! De, sajnos az ilyen (minősíthetetlen) alakokkal tele a világ.

  De! De, az Isteni ítélet közeledik! A végük előre le lett írva: „… a varázslóknak és bálványimádóknak, és minden hazugnak meglesz az osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban: ez a második halál”. (Jelenések 21:9)

  Visszatérve a videóra: Amit elmond, az mind azt bizonyítja amit a Szentírásban olvasunk: „A világ a gonosz hatalmában van.”

  A jó, hír az, hogy ez csak ÁTMENETI állapot. Nekünk türelemmel kell várni.
  u.i.:
  Sajnos amíg vannak még hiszékeny, és mindent VAKON elhívő emberek (addig a szűrt hazug) média hódít!

  1. Tisztelt, kedves Tamasi Doktor Úr!
   Mindig hatalmas örömmel veszem az Ön üzeneteit az oldalon és Doktor Úrnak mindig írnom “kell”…
   Amit Ön képvisel, nyilvánvalóan messze felülmúlja az orvosi hivatását, szavakkal talán nem is lehet illetni, egy Isten adta küldetés, nagyon nehéz és nagyon nemes. Most is kívánok a Doktor Úrnak jó egészséget a küldetéséhez, hinni akarom, hogy nagyon sokan Ön mögött állunk. Isten áldja! ❤

 4. A legújabb agyrém, amivel pont ma találkoztam, az az, hogy egy grafikus kitalálta, hogy a rák kialakulásának folyamata a gombákhoz kötődik, és ezt most tudományos eredménynek kívánja eladni.
  Most éppen a rákért a gombák a bűnösek, ahogy egy időben a vírusok is azok voltak, amik pedig egyáltalán nincsenek. Hasonlóan a tobzoska, a szúnyog és a denevér a bűnös, a madár, és a baktériumok, tetszőleges tünetekért.
  http://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_erdekessegek/cikkek/csernobili_gombak_a_rakgyogyitasban/20160720153504#TOS_center
  A kapcsolt régi cikk vélelme pedig az, hogy mivel Csernobilban a katasztrófa után lassan meg tudtak telepedni a gombák, ebből az következik, hogy a bennük levő pigment jó lehet sugárzás védelem, rák kezelés szempontjából. Nekem elsőre az jut eszembe, hogy a gombák segítenek eltakarítani a radioaktív hulladékot, hogy utána ismét kialakulhasson az élet. Az ok-okozati összefüggést nem félreérteni, hanem megérteni kellene. Az élet fizikája alapján.
  Vajon lesz-e elég víz(eső), éltető napfény és növényeknek való ásványi tápanyag a földben, hogy az élővilág továbbra is termővé tudjon válni? Ha jön az uránium por, akkor jöhetnek a gombák, minden egyéb előtt.

 5. Köszönjük szépen DOKTOR ÚR ! Köszönjük, hogy van nekünk, szívből gratulálunk a Szentgyörgyi Albert-díjhoz ! Jó egészséget és derűs munkakedvet kívánunk !

 6. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
  Én a családom köszönetét tolmácsolom önöknek. Mivel folyamatosan követem információikat, ezért a fősodratú nem tudott hatni ránk. Ekerültük a méregkotyvalékot. Igyekszünk egészségesen élni. kiskertünkben sok zöldség gyümölcs megterem. Szerény keretek között támogatjuk is munkájukat.
  Köszönettel: István

 7. Nem tudom hová illene tenni, de talán lesz aki képes lesz megérteni…

  szóval 2023. március 10-én ki lett nyilatkoztatva egy üzenet, Szigorúan tilos: Megszegni Isten parancsolatait!

  [Lásd a webhelyet: https://colledelbuonpastore.eu/2023/03/13/e-severamente-vietato-trasgredire-i-comandamenti-di-dio/#more-8301 ]

  ebből szemezgetve, a legfontosabbak…

  Szeretett gyermekeim, bizony mondom nektek: Az én segítségem van bennetek, az én gyermekeim vagytok, és visszahívlak benneteket magamhoz, mert jót akarok nektek.
  A Fekete-tenger hamarosan soha nem látott dühvel fog kitörni, szörnyű felfordulásában a Földre fog csapni.
  Rövidesen számotokra ismeretlen hangokat fogtok hallani az űrből!
  Az ember megpróbálja majd megérteni, honnan jön, de Isten nem engedi többé, hogy a tudomány emberei megtudják.
  Az ember választása
  hogy a Gonosz felé menekül,
  és megtagadta a Teremtő Istent.
  Az emberek azt választották, hogy a pokoli világ felé futnak: a Lucifer által irányított világ felé; most fogják megérteni a nagy hibát!

  Ó, emberek, siessetek Hozzám, hallgassatok Megváltásra való felhívásomra, és soha többé nem fogtok a Sátán gonoszságába vonzódni.
  A Nap hatalmas lángokat lövell a Föld felé!
  Az ember el fogja szenvedni a technológia bukását, és magányosnak fogja érezni magát,
  megpróbáltatásai a kényelem végével kezdődnek majd.
  Szeretett gyermekeim, nem akartok hinni a felhívásaimnak; … a büszkeségetek szenvedéshez fog vezetni benneteket.

  szóval nem elég ez, akkor március 17-e ez is szemelvényezés:

  Az ördög tervei között szerepel, hogy elbizonytalanítsa a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus híveit, hogy azok elforduljanak magától Krisztustól.
  A mi Királyunknak és Urunk Jézus Krisztusnak oly sok gyermeke, akik büszkén veszik ki a részüket az ördögre utaló eseményeken, nem tudván, hogy a rabszolgái lesznek, és az Antikrisztus rabszolgáiként fognak szigorúan bánni velük.

  Angyalaim mozgásban vannak a földön (2Mózes 23:20; Zsoltárok 91:11), és hatalmas fegyverekkel oltják ki a dühös elméket, akik meg akarják ismételni Néró történetét.
  Ez a nemzedék látni fogja, amint egy üstökös (3) nagyon közel halad el a Föld mellett, olyan közel, hogy az megmozdul.
  Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok Franciaországért, égjetek a saját népéért és azokért, akik más nemzetekből jöttek, hogy viszályt okozzanak. (már nem tudni mennyi tüntetés országszerte, s nem tudni még ki leszen az utolsó francia király)
  Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a gazdaság megingott, és az emberiség nagyon magas áraktól szenved. https://www.bitchute.com/video/8TaaoHD9BVen/ illetve https://www.bitchute.com/video/xDgSS9k2p3GM/

  S hogy valami megnyugtató is legyen:

  Mirjana Dragicevic-Soldo látnoknak 1981. június 24-től 1982. december 25-ig voltak mindennap jelenései. Az utolsó mindennapos jelenése alkalmával a Szűzanya rábízta a tizedik titkot és azt mondta neki, hogy ezentúl csak évente egyszer, mégpedig március 18-án fog megjelenni neki. Így történt ez az elmúlt években is. A jelenés 13:33-kor kezdődött és 13:39-ig tartott. A Szűzanya a következő üzenetet adta:

  “Drága gyermekek, hívlak benneteket, hogy az imán és az irgalmon keresztül minél jobban megismerjétek Fiamat. Tanuljatok meg tiszta és nyitott szívvel hallgatni. Hallgassátok mit mond nektek Fiam, hogy megnyíljon lelki szemetek. Mint Isten népe, Fiammal egységben, életetekkel tegyetek tanúságot az igazságról. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy Fiammal együtt testvéreiteknek csak békét, örömöt és szeretetet tudjatok adni. Veletek vagyok és édesanyai áldásommal megáldalak benneteket.”

  de hogy ne aludjunk nyugodtan Medjugorjeben és San Sebastian de Garabandalról nagyon fontos kinyilatkoztatások kerülnek elő, igen mindkettő helyen ki van jelőlve, kár tagadni, csak még azt nem tudjuk mikor leszen a NAGY FIGYELMEZTETÉS

 8. Nagyon nagy hála és köszönet dr. Tamasi Józsefnek, mert neki és csapatának köszönhetően nagyon sokan nem ültünk fel a médiahiszinek, és a paráztatásnak, hanem gondolkodtunk, tájékozódtunk, ismereteket osztottunk meg, és ellenálltunk a megbélyegzésnek, és kiközösítésnek, és nem oltattuk be magunkat, és mi jártunk jól. Egyenlőre.
  De még nincs vége, a sátáni gonosz terv halad tovább.
  De hiszek abban, hogy a tudás, annak megosztása, és a gonosz terv leleplezése lehet az egyetlen fegyverünk.

  És bingó, ma találtam valamit az interneten, aminek segítségével összeáll minden, már nem kell semmit kutatni, magyarázni.
  A puzzle majd minden darabja meg volt, csak össze kellett állítani.

  Egy Truce Justice nick nevű fickó összerakta a kerek történetet, és megnevezte a felelőssöket, már csak a vádirat megírása van hátra.
  https://twitter.com/SpartaJustice/status/1638618409981157376?cxt=HHwWgIC9leOwxb0tAAAA

  Azoknak volt igazuk, akik azt mondták, hogy nincs vírus, ez egészen másról szól.

  “HOGYAN CSINÁLTÁK:
  Egy bizonyos, korábban viszonylag jóindulatú és nem patogén kórokozót (Coronavírust) használtak, és génszerkesztési technikákkal módosították, hogy a Covid-19-et még virulensebbé, és veszélyessé tegyék.
  De nem ez volt a lényeg. Az USA módszere mindenre: PROBLÉMA (vírus)- REAKCIÓ (médiahiszti, pánik)- MEGOLDÁS (vakcina).
  A lényeg: a megoldás, vagyis nanoméretű, vezérelhető robotegységeket hoztak létre, amelyeket aeroszolizálva nanoraj jön létre.
  Ez egy szabad szemmel nem látható, biológiailag áthatolható anyag, amely képes áthatolni különféle membránokon, például a szájon, az orron, a füleken és a szemeken. Amint bejut ezekbe a membránokba, bekerülhet az érrendszerbe, hogy csomósodást hozzon létre. Hatással lehet az agy érrendszerére is, vagy közvetlenül az agytérbe diffundálható és fegyverezhető. Ezt olyan szinten lehet megtenni, hogy jelenlétüket szinte lehetetlen észlelni.
  A bejuttatási rmódszere a Covid Vaccine volt, amelyet emberek milliárdjaiba fecskendeztek be, hogy megöljék és ellenőrizzék a lakosságot szerte a világon. ”

  Megtaláltam a forrást, egy videót, dr. James Giordano kutató “Az agy a jövő csatatere címmel”, amelynek a West Point-i, a Modern War
  Institute adott otthont.
  A fenti idézet az előadás 37.percétől hallható, mindössze 3 percet szánjatok rá.
  De nagyon sok érdekesség elhangzik, hogy mi mindenre képesek: pl. valós időben képesek törölni, és átirni az elmét.
  Elhangzik a Havanna-szindróma is, aminek a lényege az irányított energia, egy valószínűleg mikrohullám, amivel befolyásolni tudják az agyat. Most egy un. Béta-tesztet végeztek a Nagykövetségeken, amivel ennek az irányított energiájú fegyvernek a működését, hatékonyságát tesztelték.
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s

  Szóval akit beoltottak ezzel a vakcinának nevezett nanofegyverrel, amit még felturbóztak további mérgekkel, ezzel az a céljuk, hogy az ember 2.0-át létrehozzák, mert az mrns-vakcina megváltoztatja az ember dns-ét. Törölheti egy részét, vagy egészét, kiegészítheti, és felülírhatja. És ezért akarják az embereket félévente oltatni. CBDC, alapjövedelem,transzhumanizmus.

  3 év után sem múlt el a veszély. Sőt most még újabb és még nagyobb és még szervezettebb támadásra készülnek az emberiség ellen.
  A pénzügyi krach néhány hónapon belül bekövetkezik. A CBDC-t 150 ország teszteli, és az Európai Parlament elfogadta az alapjövedelem bevezetéséről szóló törvényt.

  Isten óvjon Mindannyiunkat!

  1. Nem akarom megbántani, de Ön valószínűleg azért hisz abban, hogy létezik a világon olyan dolog, hogy vírus, mert:
   1. Nem olvasta el azt a rengeteg hivatkozást, amit sokan megírtunk itt,
   2. Olvasta, de nem érdekli, mert a kognitív disszonancia kizárta a fejeből
   3. Képes egymás után leírni ezeket a szavakat: “nem patogén kórokozó”

   1. Szerintem előbb olvassa el az írásomat végig még egyszer, mert csak a lényeg nem jutott el Önhöz.
    Továbbá nem vette észre azt sem, hogy idéztem, és amit Ün kiemelt és kritikaként megfogalmazott, az nem releváns, teljesen lényegtelen része az idézett írásnak.

    1. Valóban töredék része az Ön hozzászólásának az az egy kifejezés, de egyáltalán nem jelentőség nélküli. Sőt. Ha valaki egy nyilvánvaló hazugsággal kezdi a mondanivalóját, az az első, hogy már a többi részét is ennek fényében olvasom, feltételezve, hogy az is tele lesz hazugsággal. Nem logikus? Persze, van koronavírus, meg nem patogén kórokozó…meg nem humanoid ember. Ha leír ilyet egy forrás, hogy vegyem komolyan, hogy ő aztán minden kétséget kuzáróan bizonyítani tudja, hogy dns támadás, meg egyéb baromságok így meg úgy zajlanak?

     Egyrészt: Már mindenki tudja itt, hogy nem akar mérget, minek több információ, hogy “ó ez még mérgezőbb, meg miket tud csinálni.”…
     Csak annak érdekes, aki rettegni akar még több értelmetlen dologtól. Őnnek ez a célja, hogy másokban ezt keltse fel?
     Másrészt: ki a francot érdekel, hogy irányítják az agyát? Már rég tudjuk, hogy a hullámokkal lehet befolyásolni. A gondolkodás meg amúgy is mechanikus dolog, maga sem tudja irányítani, csak azt hiszi, tehát most sem maga irányít.
     Inkább egy dolognak örüljön: ami szeretet benne van az emberben, azt nem lehet befolyásolni. Ahol és ami iránt nincs, azt lehet. Es az előbbit sose fogja senki tudni irányítani, uralni, ezért próbálnak minden mást, amit lehet is. De ezt az egyet nem, mert ez nagyobb.

   2. Zseniális meglátások.
    A negyedik pont az lehetne:
    Mert: Ön egy mesterséges intelligencia hiány.
    Aki ideteszi, nem teszi közzé a kiindulási feladatot, se nem olvassa el az eredményt.

   3. A jelen válság probléma támaszai, kommunikációs pillérei, vagy társadalom szervező pillérei, hivatkozási alapjai a fekete mágia tudománya és az eltorzult jogrend. Az két, automatikusan diplomával járó doktori címek birtokosai, így kiválasztottak által igehirdetve.
    Igencsak lényeges az, hogy egy társadalmi működési rendnek mi az alapja, az mese, vagy sem, az igehirdetők szellemi tápláléka tápláló-e.

 9. Dr. Tamasi József remek összefoglalójához illik a “Mistakes Were NOT Made: An Anthem for Justice” (NEM hibák voltak: Himnusz az Igazságért)
  https://margaretannaalice.substack.com/p/mistakes-were-not-made-an-anthem
  https://rumble.com/v2dnc04-mistakes-were-not-made-an-anthem-for-justice-margaret-anna-alice-and-dr.-te.html

  Nyers magyar fordításban:

  Az örmény népirtás nem hiba volt.
  A holodomor nem hiba volt.
  A “végső megoldás” nem hiba volt.
  A “nagy ugrás” nem hiba volt.
  A “gyilkos mezők” nem hiba volt.
  Nevezd meg a saját népirtásodat – nem hiba volt.
  Ebben benne van a 2020-as évek Nagy Népirtása.
  Ha másképp nevezed, egérutat adsz nekik.
  Nem szúrták el.
  Nem ügyetlenkedték el.
  Nem baklövés volt.
  Nem hozzá nem értés volt.
  Nem tudáshiány volt.
  Nem spontán tömeghisztéria volt.
  A szemünk láttára tervezték meg.
  Még mindig a szemünk láttára tervezik meg.
  A filantropaták megvásárolták “a” tudományt.
  A modellezők kivetítették a hazugságokat.
  A tesztelők kifőzték a válságot.
  Az NGO-k kibérelték az értelmiségieket.
  A tudó$ok kiötlötték az eredményeket.
  A szócsövek okádták a beszédtémákat.
  A szervezetek veszélyhelyzetet hirdettek.
  A kormányok felhúzták a falakat.
  A minisztériumok átírták a szabályokat.
  A kormányzók hatálytalanították a jogokat.
  A politikusok elfogadtatták a törvényeket.
  A bankárok beindították az irányító hálózatot.
  A strómanok átmosták a pénzt.
  A védelmi minisztérium feladta a megrendeléseket.
  A vállalatok teljesítették a szerződéseket.
  A szabályozó szervek jóváhagyták a megoldást.
  A törvények megvédték a szállítókat.
  Az ügynökségek semmibe vették a jelzéseket.
  A behemótok egységesítették a médiát.
  A pszichológusok létrehozták az üzenetet.
  A propagandisták skandálták a jelszavakat.
  A tény-elhárítók lejáratták az elhajlókat.
  A cenzorok elhallgattatták a kérdezősködőket.
  A karhatalom eltiporta az elhajlókat.
  A zsarnokok idézést küldtek.
  A bábjátékosok ide-oda lökdöstek.
  A bábuk táncoltak.
  Az összejátszók kiviteleztek.
  Az orvosok elrendeltek.
  A kórházak végrehajtottak.
  A mentális gyilkosok megírták a forgatókönyvet.
  A rászedettek bégettek.
  A terrorizáltak megfélemlítettek.
  A kovidisták fecsegtek.
  A szülők behódoltak.
  A jó polgárok elhitték… és elfelejtették.
  Ezt kiszámították, megszövegezték, fókusz-csoportokon tesztelték, kimondták, legyártották, meghamisították, kikényszerítették, kirótták, letagadták.
  Minket megfélemlítettek, elszigeteltek, manipuláltak, dehumanizáltak, megsebesítettek, megöltek.

  Ne engedd, hogy megússzák.
  Ne engedd, hogy megússzák.
  Ne engedd, hogy megússzák.

  1. Tisztelt Cassandra!
   Na, hát pontosan erről van szó. És akkor itt jön a tömegek állítólagos ártatlansága. Világ- és országszintű összedolgozások, összekacsintások eredményeként tudták csak megvalósítani ezt az egész aljasságot, rengeteg ember különböző szintű, horizontális és vertikális tagozódású, eltérő képességeket igénylő beosztásában. És senki nem emelt hangot semmi ellen! És akkor vannak, akik arról papolnak, hogy de hát ők az ártatlanok, akiket megvezettek, akik semmiről sem tudtak! Ha tudtak, azért hibásak, ha nem tudtak, akkor meg azért hibásak! Kősziklának kell lenni, akik óvják magukat és a családjukat! Soha, de soha nem engedem megvezetni magamat!

   1. Elég csak az oltópontokra gondolni. Konkrétan tudom, hogy a Pécsi kovidosztály és az Egyetem vezetőinek be nem oltásában, titokzatos, titkos dobozokból előszervált egyedi “oltásokkal” oltásban, leletek meghamisításában, nem kovidos betegek kovidosnak hazudásában, statisztikák hamisításában, egyszerű nővérek és ápolók is részt vettek méghozzá pénzért. Hány orvos és nővér állt ki, és állította fapofával 2021 év végén, hogy az oltatlanok meghalnak az oltottak pedig hazasétálnak a kovid osztályról? Hány? Százak! Nem a nagyfőnökök, nem zsidó származású egyetem vezetők, egyszerű magyar ápolók, orvosok, rezidensek, nővérek, nem egy a pofámba hazudott, letagadták a kovid protokoll mérgeinek mellékhatásait (remdesivir, favipiravir és a többi), szándékosan, pénzért. Nem butaságóbl, nem tudatlanságból, nem vezette őket félre senki CSAK LEFIZETTÉK ŐKET. ÉS CSERÉBE BÁTRAN, LELKIISMERET FURDALÁS NÉLKÜL VÁLTAK TÖMEGGYILKOSSÁGOKBAN CINKOSSÁ. Ezrek és ezrek, nem pár tucat maffiavezér. Ha itt Nürnbergi per lesz, nem pár tucat náci maffia vezért kell majd lecsukni, hanem országonként ezreket és ezreket.
    Na és mi lesz a meddővé vált, meghalt, élte végéig beteggé tett gyerekek szüleivel, akik beoltatták őket? Ők talán ártatlanok?? Egy frászt!

   2. És akkor médiaproletárokról nem is beszéltünk, az M1 komplett műsorvezetői és hírbemondói kara, újságok, rádiók, tv-k oltatlanok ellen hergelő bemondói, műsorvezetői, akik a betelefonáló oltatlanokat kicenzúrázták vagy éppenséggel megalázták, és legyilkosozták, százak, nem pár tucat.
    Az OGYÉI vezetői akiknek a valós mellékhatásokat kellett volna fogadniuk, helyette terrorizálták azokat az orvosokat akik túl sok melléhatást akartak bejelenteni, de még a bejelentett mellékhatásokat is negligálták, 10-ből 9 esetben. Ezek se ketten vannak. Legalább 50 börtönt kéne nekik építeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük