Ezrek halnak meg koronaoltás után!

Ebben az adásban a Kla.tv mérleget készített a „koronaoltási gyakorlatról”. Ennek a „gyakorlati tesztnek” az alapját a napilapok által közzétett tények és adatok képezik, amelyeket forrásként megneveztek. További forrásokat találhat dokumentum formájában az adás szöveges leírásában a www.kla.tv honlapon.

www.kla.tv/19028

11 thoughts on “Ezrek halnak meg koronaoltás után!

 1. Amszterdam:
  Nehany fuggetlen holland ujasgirok/freelance journalist)par hete egy hosszabb interjut keszitett Dr.Rainer Fullmich-kel.E beszelgetes soran Dr Fullmich sok egyebb mellett nagyon hangsulyosan kitert -mint o fogalmazott-a kollektiven megfogalmazott es beadott feljelentesek fontossagara.
  Mert -mint fogalmazott-par szaz/ezer emeber altal-(ha csak 800 ember van akkor a 800 ember altal is ……)- beadott feljelentest a birosagok nem tudnak konnyen felre soporni. es nem figyelembe venni.
  Olaszorszag:
  Carlo Maria Vigano ersek nemreg egy angol fuggetlen ujsagiroval folytatott beszelgetes soran felhivta a figyelmet arra hogy bar a vilag nagyon sok helyen utcai tiltakozo felvonulasok vannak de ezek sajnos tobbsegeben elege szervezetlenek.Mint fogalmazott -ez valahol nem is csoda mert mindazok akik ezt az emebriseg elllen elkovett legnagyobb buncselekmenyt kiterveltek es elkovetik mar hosszu evek ota keszultek erre-es ami most tortenik az az emereket teljesen felkeszuletlenel es varatlanul erte,Nagyon fontos a szervezettseg es a konkret cel meghatarozasa ezeken a megmozdulasokon is -mint mondotta
  Megjegyzedo hogy Vigano ersek es nehany tarsa-koztul orvosok/ugyvedek/ujasgirok stb-a legelsok kozott voltak akik mar par hettel a vilag zarlat elrendelese utan egy tiltakozo beadvanyt/ mozgalmat inditottak el.Mivel mind a mainstream media es sajnos mind pedig az egyhazi korok is melyen hallgattak errol igy az emberek nagyresze nemigen tudhatott/tudhat errol .
  Anglia:
  A mar jol ismert es jol bevalt forgatokony szerint-eloszor csak ugy bedobva azert hogy felmerjek a dolgokat
  Az angol maistream media mar harmadik oltasokrol es -osztol-es majd a tele soran ujabb zarlatokrol beszel.
  London:
  Sok dolgot mar ,,megoldottak…,, igy nem volt ketseges hogy ezt is megoldjak majd-marmint Boris Johnson es tarsai…..
  Bar a anliai maistream media ugy csomalja hogy a lenyeg ha lehet ne derulhassen ki-es latszolag zavarossak es ne egyertelmuek legyenek a dolgok de a lenyeg az az hogy a footbal EB dontojere a VIP erkezok-disz megivottakra alapjaban veve semmi fele un beutazasi/jarvany ugyi korlatozasok majd nem vontkoznak.
  Nem is csoda…… -mert bar csak kevesen tudnak rola- de teny es adatokkal is teljes mertekben bizonyithato hogy a tavaly tavasszal amikor teljes vilag zarlat-es repulesi tilalom volt-csak angliai repuloterekre/repuloterekrol -es csak az aprilisi honap soran-kb 170 magan repulogep szallt le es szallt fel-Az is jol tudhato hogy ezek milliardosok magan gepei voltak.

 2. 18 KÉRDÉS: A beoltott ismerősöknek érdemes feltenni néhányat (2021. június 27.)
  https://mediaforras.com/18-kerdes-a-beoltott-ismerosoknek-erdemes-feltenni-nehanyat-812

  1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?

  2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?

  3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?

  4. Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vitákat, egyeztetéseket, vélemények, kutatási eredmények összevetését, ütköztetését igényli. Ma csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?

  5. Mi indokolja, hogy egy tisztán egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?

  6. Miért kellett a járványkezelést militarizálni?

  7. Hogy lehet, hogy egy halálos kór által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb oltási palettáról, mint étteremben az étlapról, ízlésük szerint nevezhetik meg a gyógyszert? Milyen tudás, végzettség, szakmai tapasztalat alapján teszik ezt?

  8. Ha a vírus még maszkviselés mellett is fertőzőképes, cseppfertőzéssel terjed, kimutatásához miért szükséges mélyen az orrban turkálni, miért szükséges a vérbő garat karcolgatása?

  9. Ha minden helyzetben, utazáshoz, intézménylátogatáshoz elengedhetetlenül szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt, amikor az oltandó személy egészségügyi státuszának megállapítása valóban fontos lenne?

  10. Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanyagot nem orvos választja ki?

  11. A járványügyi készültség, a lezárások, megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen lévők, s az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként hivatalosan kísérleti stádiumban lévő oltóanyagok megítélésénél legfontosabb szempont lenne az oltottak nyomon követése, további tesztelése, megbetegedésének, elhalálozásának számontartása. Mindez a statisztikákban nem szerepel. Miért nem?

  12. Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a Covid áldozatának számít. Ha egy beoltott személy hal meg, akkor ő az oltás áldozata? Miért nincs hivatalos statisztikai adat az oltottak mortalitási számairól?

  13. A magyar miniszterelnök az elkövetkező éveket a járványok évtizedének nevezte. Milyen információ alapján tette ezt?

  14. Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, mi a különbség az oltóanyagok között?

  15. Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra is, jól ismerjük, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…” Az oltási kampány során miért csak a pozitívumokat hangsúlyozzák?

  16. Ha az oltás valóban hatékonyan véd, milyen veszélyt jelentenek az oltatlanok az oltottak számára?

  17. Második éve tűnik el nyomtalanul a közel évszázada évről évre megjelenő influenzajárvány. Hová lett?

  18. Influenza elleni oltás évtizedek óta létezik. Azóta eltűnt az influenza?

  1. Nagyon jó kérdések. Én is tettem már fel ehhez hasonlóakat olyannak, aki beoltatta magát. Válaszolni nem igen tudott, de kb. 10 napja felvette a 2. oltást is.

  2. Szeretnék felelni ezekre a felvetésekre, tudom, hogy költői de a tehetetlenség…
   1. Nem.
   2. Nem. Sőt, a spanyol nátha idején sem, de szerintem még a pestis járványok idején sem ilyen szinten.
   3. Mert mindenkit megvett az a bizonyos 1% akiknek a pénz nem jelent semmit, csakis a hatalom és annyira őrültek, ha hinni lehet a pletykáknak, hogy az örök élet reményében kisérleteznek rajtunk, ötvözni a gépet az emberrel, szerintük az embert az emlékei határozzák meg, ha az “összeolvasztás” sikerül, akkor az emlékeik feltölthetőek egy cloud-ra, és letölthetőek, módosíthatóak, stb, vagyis szerintük az eltárolt emélkek és egy félig-meddig gépi test az örök élet. (Komolyan, ezek után még el is hiszem ezt is róluk.) Valamint kitűnő módszer az ellenőrzésre, azt is tudni mit gondolunk és meghatározni, módosítani a gondolataink. Tudom, hogy nagyon sci-fi de állítólag képesek rá.
   Nincsen semmilyen vírus, tudtommal még mindig senki nem jelentkezett az Isolattruthfund-nál (Samuel Eckert), a felajánlott másfél millió (!) Eur-ért, felajnálva annak a virológusnak aki be tudja bizonyítani, hogy ez a korona vírus (vagy bármelyik un. korona virus) rendesen izolálva lett és bizonyítva mint ok az X betegség(ek) hátterében.
   4. És még azon vélemények egy része is az ellenőrzött, irányított ellenzéktől jön, csak mondom. A lényeget, hogy a Pfizer oltást a spanyolok bevizsgálták és graphene oxide volt majdnem 100%-ban, nem sok helyen lehet olvasni még az alternativ médiában sem. Pedig a mérgezés tünetei teljesen megegyeznek az un. covid tünetekkel.
   5. A Rockefeller kézben levő egészségügy? Ők irányítanak mindent, azt is, mit tanulhatnak az orvosok az egyetemeken, ha rossz az info, rossz a tudás is. Míg a természetes gyógymódokat, gyógyítást minden eszközzel elnyomták és elnyomják.
   6. Hogy ne merjünk lázadni. Erőfitogtatás, hogy jól lepofoznak, ha ellent merünk mondani. Valószínűleg simán képesek rá, otthon főleg.
   7. Hogy mindenki (gyártók és befektetők) jól keressenek rajta míg nekünk meghagyják a választás illúzióját míg valószínűleg mindben ugyanaz a szemét van, esetleg van amelyikben kicsivel több vagy más szemét is. (Hamarosan kiderül, be lesznek vizsgálva egytől egyig, tessék követni a spanyol 5. Oszlop weboldalt. Itt a cím a cikkben. https://stateofthenation.co/?p=72496 )
   8. Mert állítólag a pálcákon is graphene oxide van és abból szeretnének minél többet a szervezetbe juttatni. Különösen az agyba. Ezen kívül mert ezek az emberek a top-on pszichopaták, akik élvezik a kegyetlenkedés és sötét kódexük van a mit-miért-hogyan-ra. Régen az egyiptomi rabszolgák büntetése volt ilyen módon az érzékeny hártya felsértése, hogy egy agyhártya vagy agyvelő gyulladásos fertőzésben haljon meg a delikvens. Egyébként tényleg értelmetlen vizsgálati szempontból. Ha lenne virus a nyálban ott lenne, csak köpni kéne egyet a pálcának. Macskák ennél sokkal “eldugottabb” genetikai tesztjéhez elég a pálcát a fogsor és az iny között kicsit megmozgatni az eredményhez.
   9. Mert úgysem ér semmit és ezt jól tudják, ld. Reiner Fuellmich. Nem azért kell tesztelni mert abból megtudnak valamit, azért kell tesztelni, mert szükséges a show futtatásához. Ha holnap mindeki levenné a maszkot, kidobná a TV-t és nem tesztelne, feltűnne bárkinek hogy bármi szokatlan van? (Persze kivéve a mostmár kidőlő félben levő oltottakat.. volt magyar híradás arról hogy a BA 4 pilótája halt meg egy héten belül? A BA elismerte. Azt a részt persze nem hogy az oltástól történt volna, de a dolgozóik több mint 80%-a állítólag el lett küldve oltásra és a magasság amúgy is növeli a vérrög képződés veszélyét.)
   10. Úgy hogy már nem érdekli őket igazán a színlelés sem, biztosak benne, hogy nyerni fognak és mi nem tehetünk már semmit. És csendben nagyon remlélem, hogy nem így lesz. Sok múlik azon, hogy mennyi ember ébred fel végre és milyen gyorsan bár ahogy elnézem….)
   11. Mert a végén még kiderülne, hogy az oltottak inkább hajlamosak megbetegedni és meghalni “covid-ban”. Itt egy video ahogy valakit épp hordágyon visznek el oltás után… de a többi birka ott maradt a sorban:
   https://davidicke.com/2021/07/04/disturbing-video-man-suffering-seizure-at-vaccine-center-carried-out-on-stretcher-onlookers-ignore/
   12. Pont ma olvastam, nagyon érdekes, állítólag egyetlen WHO fennhatóság alá tartozó országban sem lehet oltás a halál oka. Csak nem és kész. Emiatt itt a UK-ben valaki épp peticiót indított, hogy ezt változtassák meg:
   https://davidicke.com/2021/07/06/illegal-to-put-vaccine-on-a-death-certificate-as-the-cause-of-death/
   13. Amilyen információ alapján a járvány elején – amikor senki sem tudott még semmit biztosan – ő már tudta, hogy annyi halott lesz, hogy mindenki el fog veszíteni valakit – ha jól emlékszem ezt mondta, honnan tudta? Nem tudom otthon mi a helyzet. De a spanyokok éppen előálltak egy érdekes összefüggéssel az oltások (graphene tartalom, szerintük már az utolsó influenza oltásokban is volt) és bizonyos frekvencia együttes szerepével ahol az utóbbi az előbbire komolyan ráerősít, miközben az is elhangzott, hogy náluk az új antennák kb 90%-a érdekes módon öregek otthona és hasonló helyek közelében lett telepítve.
   14. Ne tessék már ilyen zavarba ejtő dolgokat kérdezni, egyáltalán ne tessék már gondolkodni, nem szokás. Azelőtt se volt, megszokhattuk volna.
   15. Hogy nehogy elfussunk és mert a világon mindenkit be akarnak oltani, persze magukat kivéve. Mondok egy jobbat. Szerintem az, hogy van egy forgatókönyv mostanra tisztán látszik, hiszen egyszerre történnek a dolgok különböző országokban, kis eltérésekkel esetleg de lényegileg egyszerre. Ha a helyükben lennétek, szabadon engednétek bármit ami rátok és a családotokra is veszélyes? Majd pánikot keltenétek és rossz intézkedéseket hoznátok, hogy mégjobban terjedjen és még nagyobb veszélyben legyetek? Ugye hogy nem…
   16. Még feltűnne mellettük hogy az oltottak furán zombisodnak. És hogy az oltatlanokra nem ragad a hűtő ajtaja vagy a mobiltelefon vagy az üvegnyitó.
   17. Upgrade. A sztori ott kezdődik, hogy mi valójában az influenza. Mi okozza. Van egy nagyon érdekes, komoly kutató munkára épülő könyv: Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow. A könyv azt taglalja, hogy míg azelőtt – kb. 200 évvel ezelőtt az influeza nagyon ritka jelenség volt és kínai megfigyelések szerint főleg egy-egy üstökös becsapódása vagy erős naptevékenység esetén tűnt fel, onnantól kezdve hogy el kezdtünk játszani az elektromossággal, majd egyéb a föld természtes elektromos-mágneses mezőjét (és a milyenket mert nekünk is van) befolyásoló dolgokka (radar, rádió, műholdak, wireless technika) az influenza egyre gyakoribb lett és nagyobb telepítések, újítások környékén, súlyosabb, kb 2 évig tartó járványok voltak amikor is sok fiatal is meghalt. Az évszámok és a tech. fejlesztések teljesen egybe váganak. Lényegileg az influenza nem vírus okozta járvány, hanem egyfajta electro-smog mérgezés okozta járvány csoportosan mert többeket érint, de nem mindenki egyformán érzékeny rá. Mostanában Muskék 2 hetente közel 60 műholdat lőnek fel és így megy már több, mint egy éve. És mások is, csak kevesebbet. Ha valaki azt hinné ezek sugárzása nem éri el a földet, gondolkodjon el azon, hogy a GPS a kocsijában hogyan is működik akkor…
   18. Igen. És sose működött amit azzal magyaráztak, hogy most egy új mutáció van az oltást meg az előző évire fejlesztették. De volt jobb sztori is, credit Jon Rappoport oknyomozó újságírónak: Hivatalos gyártói álláspont volt, hogy azért volt annyira rossz hatékonyságú, mert tojásban tenyésztették a vírusokat, csakhogy a vírus, hogy a túl tudjon élni a tojásban mutálódott a környezetéhez, a tojáshoz és onnantól már nem ugyanaz volt. Ennek ellenére 70 évig tojást használtak.
   Egy szavukat sem lehet elhinni, ez a lényeg. Számukra a pénz abban van, ha beteg vagy, főleg nyugaton, de mostmár otthon is. Valamint betegen kiszolgáltotabb is vagy, kevésbé ugrálsz. Valamit táplálja az orvostudomány nevű modern vallást márpedig az fontos, a dogmáknak élnie kell, pl. hogy oltatni jó és szükséges az autizmus meg csak úgy kialakult valami más miatt természetesen.

 3. DOKTOR URAK!
  A LEGFONTOSABB VIDEO A ‘JÁRVÁNY’ TÖRTÉNETÉBEN. GRAPHENE OXIDDAL MÉRGEZNEK, A PFIZER VAKCINA BEVIZSGÁLÁSA MAJDNEM 100% Graphene Oxide-ot mutatott. Nézzék meg, fordítsák le:
  https://www.orwell.city/2021/07/COMUSAV-CONUVIVE.html

  Nincsen semmilyen Covid. Már az új influenza oltásokban is GO volt, bizonyos frekvencián az oxidációs process felgyorsul, így halhattak meg 4 óra leforgása alatt Covidban. Ezért 2 oldali, szimnetrikus a tüdőgyulladás, ezért gyakori a szaglás és ízlelés elvesztése, a GO a mucus membránra gyakorolt hatása. Remekül szívódik fel orton át belélegzéssel, megtalálták a maszkokon és teszt swab-eken is. Ezért mágneseződnek az oltottak, sőt az USA-ban már a húsételek egy része is!
  A videóban a kezelés is elhangzik, a gluthathione szintet emelik gyorsan.

  További bizonyítékok, hogy GO mérgezés történik:
  https://www.henrymakow.com/2021/06/covid-vaccine-delivers-nanoparticles.html?_ga=2.54320362.319600760.1622905010-903648786.1588285733

  1. Ez a hozzászólás remélem kapni fog egy teljes cikket az oldalon.

   Ékes példája ez annak, amikor az összeesküvés elméletek beigazolódnak.
   “M0rgell0n van a maszkokban”
   “A PCR tesztekbe is belerakják”
   “Ráragad a mágnes az oltott karra, nevessünk rajta”

   Mindre láttunk példát, mégis aki erről beszélt az hülyének nézték, aki kérdéseket tett fel, szintén. Pedig erről már lehetett tudni idén év elején, amikor elkezdek ezek az információk körözni a világhálón – főleg közösségi platformokon (ezzel is elbagatellizálva a dolgot). Persze, mikor én arról beszéltem a szűk családi körömben hogy nanotechnológiás szén nanocsövek vannak a maszkokban, akkor én voltam a hülye, nesze minden hitetlenkedőnek. Köszönöm a cikket! Nagyon részletes.

   1. Nagyon szívesen. Félünk-e a hatalomtól vagy sem, nem számít. A többségünket úgyis halálra ítélték. A cikkben levő információ életeket menthet és gyorsan el kéne terjednie. Én tavaly tavasz óta tudom mi tárténik. Nem tudtam pontosan hogyan csinálják, de azt tudom mit láttam. Az esetet már leírtam, de röviden megint: Sok macskánk van és időnként kismacskák is. 5 kismacska dőlt ki szinte teljesen egyszerre életveszélyes tüdőgyulladással úgy, hogy semmilyen légúti tünet nem volt, se tüsszögés, se köhögés, se orrfolyás. Annyit láttunk, hogy előtte hirtelen mind lesántult erre vagy arra a lábára (trombózisok?) és mintha szédültek volna. Fertőzés ilyet nem csinál, nem üt be mindenkinél teljesen egyformán és egyszerre. De az állatorvos a mérgezést kizárta és teljesen tanácstalan volt, azt mondta, nincs ilyen macskabetegség. Senki másnak nem lett baja, sem kicsinek sem nagynak. A közös pont az IPhoneX volt. A nappali asztalán tartottam. A kicsik egy kupacban alatta, a szőnyegen aludtak. A telefonra azért gyanakodtam, mert előzőleg kétszer befulladtam tőle csak egy-két perc beszélgetés után, de azelőtt soha, úgyhogy nem igazán értettem. A kismacskáknál megértettem, hogy vagy maga a telefon bocsát ki valami ártalmas frekvenciát, vagy egyfajta célkereszt 5G-nek, műholdnak, ilyesmi.
    Nagyon vigyázzatok minden wireless cuccal és “okos” cuccal.

    Ugyanettől a férfitől, Ricardo Delgado, aki a videóban beszél van egy másik spanyol cikk is, a Google-lal fordítottam le angolra, abban kifejti ezt a részt is. Ha mobilt kell használni, állítsátok át 3G-re. (Mi átálltunk vezetékesre mindennel és a ház EMF árnyékolt.)
    És igyatok alkoholt. 🙂
    https://www.orwell.city/2021/06/ricardo-delgado-grafeno.html

    Egy részlet a Google angol fordításával, sajnos magyarra rosszul fordít:
    “This disease has been done with three main axes: an external technology that was on par with the entire plandemic: 5G technology (but also 4G and 4G Plus) sending frequencies to graphene —which is the second axis introduced in the human biology—, probably with the only option to control the behavior of the population and collect the neuronal electrophysiological effects when graphene is installed at the neuronal level.”

    Pontos fordítást nem vállalok, hiányzik az orvosi és műszaki tudásom, de a lényeg: az 5G tech. és a 4G meg 4+G is frekvenciákat küld a graphene-nek.
    A műholdakkal nem tudunk mit csinálni, de a földön, az otthonaitokban, stb, szabaduljatok meg mindentől ami elérhet ilyen módon, a graphene nem csak az oltásokban van vagyis felhalmozódhatott a nem oltottakban is.

    Egy másik érdekes cikkrészlet egy orvostól: “I return to the case of this Uruguayan patient. That material extracted from her arms is under analysis at the moment. Her son and her husband have acquired magnetism without being vaccinated. And this event does not stop there. The same phenomenon is observed in countless industrial masks. Then we all have to demand immediate explanations of what we are seeing, don’t we? We have already fulfilled our role as scientists, as communicators, as anything you want, as intellectuals. We have played our little races to see who knew more than the other. That’s it. That moment is over. ”
    A teljes cikk, angol:
    https://www.orwell.city/2021/07/the-spike-protein-is-graphene-oxide.html
    https://www.orwell.city/2021/06/ricardo-delgado-grafeno.html

  2. Kiegészítés: Úgy néz ki, most, hogy a graphene oxiddal lebuktak, már szabadalmat is hamisítanak!
   Nyertünk?
   Most azt próbálják elhitetni, hogy normál része az oltásnak (vagyis nem tagadják, hogy benne van). Hirtelen megjelent egy kínai szabadalom, visszadátumozva, csak pár órával ezelőtt.
   https://www.orwell.city/2021/07/la-quinta-columna-on-potentially-false-patent.html

   Ebben a cikkben a spanyol prof azt kéri, az orvosok tegyék félre az egójukat és, hogy annyi időt fektettek a tüskefehérje kérdéskörbe. Szerinte nincsen semmilyen tüskefehérje, a méreg, a graphene hatását látjuk. Valamint azt feltételezik, mert nem mindenki mágneseződik, hogy az oltások egy része placebó,
   https://www.orwell.city/2021/07/graphene-and-scientific-literature.html

   Már a harmadik videót látom, ahol oltottak az UV fényre reagálnak, bizonyos pontokon a testük világít, az oltás helyén, a kezük fején egy vagy több ér. Ez hol normális?
   (Nem tudom személyesen tesztelni. Idekinn senkit sem ismerek, aki beoltatta volna magát.)

 4. Még egy dologra szeretném felhívni a kedves, bátor Doktor Urak figyelmét. Ez ugyan egy angol gyilkossági sztori, hogyan tettek el láb alól szegény, magatehetetlen örgeket, de mivel a forgatókönyv elég egyforma…
  Ez itt úgy néz ki bizonyított, a cikkben szereplő ügyvédnő feljelentést tesz:
  “We Need To Talk About Midazolam – Clare Wills Harrison”
  https://davidicke.com/2021/07/08/we-need-to-talk-about-midazolam-clare-wills-harrison/

  Az ügyvédnő egy korai figyelmeztetése, vallomástétele:
  https://www.bitchute.com/video/sKdqFI9DmMTV/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük