Ezrek halnak meg koronaoltás után!

Ebben az adásban a Kla.tv mérleget készített a „koronaoltási gyakorlatról”. Ennek a „gyakorlati tesztnek” az alapját a napilapok által közzétett tények és adatok képezik, amelyeket forrásként megneveztek. További forrásokat találhat dokumentum formájában az adás szöveges leírásában a www.kla.tv honlapon.

www.kla.tv/19028

17 thoughts on “Ezrek halnak meg koronaoltás után!

 1. Amszterdam:
  Nehany fuggetlen holland ujasgirok/freelance journalist)par hete egy hosszabb interjut keszitett Dr.Rainer Fullmich-kel.E beszelgetes soran Dr Fullmich sok egyebb mellett nagyon hangsulyosan kitert -mint o fogalmazott-a kollektiven megfogalmazott es beadott feljelentesek fontossagara.
  Mert -mint fogalmazott-par szaz/ezer emeber altal-(ha csak 800 ember van akkor a 800 ember altal is ……)- beadott feljelentest a birosagok nem tudnak konnyen felre soporni. es nem figyelembe venni.
  Olaszorszag:
  Carlo Maria Vigano ersek nemreg egy angol fuggetlen ujsagiroval folytatott beszelgetes soran felhivta a figyelmet arra hogy bar a vilag nagyon sok helyen utcai tiltakozo felvonulasok vannak de ezek sajnos tobbsegeben elege szervezetlenek.Mint fogalmazott -ez valahol nem is csoda mert mindazok akik ezt az emebriseg elllen elkovett legnagyobb buncselekmenyt kiterveltek es elkovetik mar hosszu evek ota keszultek erre-es ami most tortenik az az emereket teljesen felkeszuletlenel es varatlanul erte,Nagyon fontos a szervezettseg es a konkret cel meghatarozasa ezeken a megmozdulasokon is -mint mondotta
  Megjegyzedo hogy Vigano ersek es nehany tarsa-koztul orvosok/ugyvedek/ujasgirok stb-a legelsok kozott voltak akik mar par hettel a vilag zarlat elrendelese utan egy tiltakozo beadvanyt/ mozgalmat inditottak el.Mivel mind a mainstream media es sajnos mind pedig az egyhazi korok is melyen hallgattak errol igy az emberek nagyresze nemigen tudhatott/tudhat errol .
  Anglia:
  A mar jol ismert es jol bevalt forgatokony szerint-eloszor csak ugy bedobva azert hogy felmerjek a dolgokat
  Az angol maistream media mar harmadik oltasokrol es -osztol-es majd a tele soran ujabb zarlatokrol beszel.
  London:
  Sok dolgot mar ,,megoldottak…,, igy nem volt ketseges hogy ezt is megoldjak majd-marmint Boris Johnson es tarsai…..
  Bar a anliai maistream media ugy csomalja hogy a lenyeg ha lehet ne derulhassen ki-es latszolag zavarossak es ne egyertelmuek legyenek a dolgok de a lenyeg az az hogy a footbal EB dontojere a VIP erkezok-disz megivottakra alapjaban veve semmi fele un beutazasi/jarvany ugyi korlatozasok majd nem vontkoznak.
  Nem is csoda…… -mert bar csak kevesen tudnak rola- de teny es adatokkal is teljes mertekben bizonyithato hogy a tavaly tavasszal amikor teljes vilag zarlat-es repulesi tilalom volt-csak angliai repuloterekre/repuloterekrol -es csak az aprilisi honap soran-kb 170 magan repulogep szallt le es szallt fel-Az is jol tudhato hogy ezek milliardosok magan gepei voltak.

 2. 18 KÉRDÉS: A beoltott ismerősöknek érdemes feltenni néhányat (2021. június 27.)
  https://mediaforras.com/18-kerdes-a-beoltott-ismerosoknek-erdemes-feltenni-nehanyat-812

  1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?

  2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?

  3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?

  4. Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vitákat, egyeztetéseket, vélemények, kutatási eredmények összevetését, ütköztetését igényli. Ma csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?

  5. Mi indokolja, hogy egy tisztán egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?

  6. Miért kellett a járványkezelést militarizálni?

  7. Hogy lehet, hogy egy halálos kór által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb oltási palettáról, mint étteremben az étlapról, ízlésük szerint nevezhetik meg a gyógyszert? Milyen tudás, végzettség, szakmai tapasztalat alapján teszik ezt?

  8. Ha a vírus még maszkviselés mellett is fertőzőképes, cseppfertőzéssel terjed, kimutatásához miért szükséges mélyen az orrban turkálni, miért szükséges a vérbő garat karcolgatása?

  9. Ha minden helyzetben, utazáshoz, intézménylátogatáshoz elengedhetetlenül szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt, amikor az oltandó személy egészségügyi státuszának megállapítása valóban fontos lenne?

  10. Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanyagot nem orvos választja ki?

  11. A járványügyi készültség, a lezárások, megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen lévők, s az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként hivatalosan kísérleti stádiumban lévő oltóanyagok megítélésénél legfontosabb szempont lenne az oltottak nyomon követése, további tesztelése, megbetegedésének, elhalálozásának számontartása. Mindez a statisztikákban nem szerepel. Miért nem?

  12. Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a Covid áldozatának számít. Ha egy beoltott személy hal meg, akkor ő az oltás áldozata? Miért nincs hivatalos statisztikai adat az oltottak mortalitási számairól?

  13. A magyar miniszterelnök az elkövetkező éveket a járványok évtizedének nevezte. Milyen információ alapján tette ezt?

  14. Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, mi a különbség az oltóanyagok között?

  15. Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra is, jól ismerjük, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…” Az oltási kampány során miért csak a pozitívumokat hangsúlyozzák?

  16. Ha az oltás valóban hatékonyan véd, milyen veszélyt jelentenek az oltatlanok az oltottak számára?

  17. Második éve tűnik el nyomtalanul a közel évszázada évről évre megjelenő influenzajárvány. Hová lett?

  18. Influenza elleni oltás évtizedek óta létezik. Azóta eltűnt az influenza?

  1. Nagyon jó kérdések. Én is tettem már fel ehhez hasonlóakat olyannak, aki beoltatta magát. Válaszolni nem igen tudott, de kb. 10 napja felvette a 2. oltást is.

  2. Szeretnék felelni ezekre a felvetésekre, tudom, hogy költői de a tehetetlenség…
   1. Nem.
   2. Nem. Sőt, a spanyol nátha idején sem, de szerintem még a pestis járványok idején sem ilyen szinten.
   3. Mert mindenkit megvett az a bizonyos 1% akiknek a pénz nem jelent semmit, csakis a hatalom és annyira őrültek, ha hinni lehet a pletykáknak, hogy az örök élet reményében kisérleteznek rajtunk, ötvözni a gépet az emberrel, szerintük az embert az emlékei határozzák meg, ha az “összeolvasztás” sikerül, akkor az emlékeik feltölthetőek egy cloud-ra, és letölthetőek, módosíthatóak, stb, vagyis szerintük az eltárolt emélkek és egy félig-meddig gépi test az örök élet. (Komolyan, ezek után még el is hiszem ezt is róluk.) Valamint kitűnő módszer az ellenőrzésre, azt is tudni mit gondolunk és meghatározni, módosítani a gondolataink. Tudom, hogy nagyon sci-fi de állítólag képesek rá.
   Nincsen semmilyen vírus, tudtommal még mindig senki nem jelentkezett az Isolattruthfund-nál (Samuel Eckert), a felajánlott másfél millió (!) Eur-ért, felajnálva annak a virológusnak aki be tudja bizonyítani, hogy ez a korona vírus (vagy bármelyik un. korona virus) rendesen izolálva lett és bizonyítva mint ok az X betegség(ek) hátterében.
   4. És még azon vélemények egy része is az ellenőrzött, irányított ellenzéktől jön, csak mondom. A lényeget, hogy a Pfizer oltást a spanyolok bevizsgálták és graphene oxide volt majdnem 100%-ban, nem sok helyen lehet olvasni még az alternativ médiában sem. Pedig a mérgezés tünetei teljesen megegyeznek az un. covid tünetekkel.
   5. A Rockefeller kézben levő egészségügy? Ők irányítanak mindent, azt is, mit tanulhatnak az orvosok az egyetemeken, ha rossz az info, rossz a tudás is. Míg a természetes gyógymódokat, gyógyítást minden eszközzel elnyomták és elnyomják.
   6. Hogy ne merjünk lázadni. Erőfitogtatás, hogy jól lepofoznak, ha ellent merünk mondani. Valószínűleg simán képesek rá, otthon főleg.
   7. Hogy mindenki (gyártók és befektetők) jól keressenek rajta míg nekünk meghagyják a választás illúzióját míg valószínűleg mindben ugyanaz a szemét van, esetleg van amelyikben kicsivel több vagy más szemét is. (Hamarosan kiderül, be lesznek vizsgálva egytől egyig, tessék követni a spanyol 5. Oszlop weboldalt. Itt a cím a cikkben. https://stateofthenation.co/?p=72496 )
   8. Mert állítólag a pálcákon is graphene oxide van és abból szeretnének minél többet a szervezetbe juttatni. Különösen az agyba. Ezen kívül mert ezek az emberek a top-on pszichopaták, akik élvezik a kegyetlenkedés és sötét kódexük van a mit-miért-hogyan-ra. Régen az egyiptomi rabszolgák büntetése volt ilyen módon az érzékeny hártya felsértése, hogy egy agyhártya vagy agyvelő gyulladásos fertőzésben haljon meg a delikvens. Egyébként tényleg értelmetlen vizsgálati szempontból. Ha lenne virus a nyálban ott lenne, csak köpni kéne egyet a pálcának. Macskák ennél sokkal “eldugottabb” genetikai tesztjéhez elég a pálcát a fogsor és az iny között kicsit megmozgatni az eredményhez.
   9. Mert úgysem ér semmit és ezt jól tudják, ld. Reiner Fuellmich. Nem azért kell tesztelni mert abból megtudnak valamit, azért kell tesztelni, mert szükséges a show futtatásához. Ha holnap mindeki levenné a maszkot, kidobná a TV-t és nem tesztelne, feltűnne bárkinek hogy bármi szokatlan van? (Persze kivéve a mostmár kidőlő félben levő oltottakat.. volt magyar híradás arról hogy a BA 4 pilótája halt meg egy héten belül? A BA elismerte. Azt a részt persze nem hogy az oltástól történt volna, de a dolgozóik több mint 80%-a állítólag el lett küldve oltásra és a magasság amúgy is növeli a vérrög képződés veszélyét.)
   10. Úgy hogy már nem érdekli őket igazán a színlelés sem, biztosak benne, hogy nyerni fognak és mi nem tehetünk már semmit. És csendben nagyon remlélem, hogy nem így lesz. Sok múlik azon, hogy mennyi ember ébred fel végre és milyen gyorsan bár ahogy elnézem….)
   11. Mert a végén még kiderülne, hogy az oltottak inkább hajlamosak megbetegedni és meghalni “covid-ban”. Itt egy video ahogy valakit épp hordágyon visznek el oltás után… de a többi birka ott maradt a sorban:
   https://davidicke.com/2021/07/04/disturbing-video-man-suffering-seizure-at-vaccine-center-carried-out-on-stretcher-onlookers-ignore/
   12. Pont ma olvastam, nagyon érdekes, állítólag egyetlen WHO fennhatóság alá tartozó országban sem lehet oltás a halál oka. Csak nem és kész. Emiatt itt a UK-ben valaki épp peticiót indított, hogy ezt változtassák meg:
   https://davidicke.com/2021/07/06/illegal-to-put-vaccine-on-a-death-certificate-as-the-cause-of-death/
   13. Amilyen információ alapján a járvány elején – amikor senki sem tudott még semmit biztosan – ő már tudta, hogy annyi halott lesz, hogy mindenki el fog veszíteni valakit – ha jól emlékszem ezt mondta, honnan tudta? Nem tudom otthon mi a helyzet. De a spanyokok éppen előálltak egy érdekes összefüggéssel az oltások (graphene tartalom, szerintük már az utolsó influenza oltásokban is volt) és bizonyos frekvencia együttes szerepével ahol az utóbbi az előbbire komolyan ráerősít, miközben az is elhangzott, hogy náluk az új antennák kb 90%-a érdekes módon öregek otthona és hasonló helyek közelében lett telepítve.
   14. Ne tessék már ilyen zavarba ejtő dolgokat kérdezni, egyáltalán ne tessék már gondolkodni, nem szokás. Azelőtt se volt, megszokhattuk volna.
   15. Hogy nehogy elfussunk és mert a világon mindenkit be akarnak oltani, persze magukat kivéve. Mondok egy jobbat. Szerintem az, hogy van egy forgatókönyv mostanra tisztán látszik, hiszen egyszerre történnek a dolgok különböző országokban, kis eltérésekkel esetleg de lényegileg egyszerre. Ha a helyükben lennétek, szabadon engednétek bármit ami rátok és a családotokra is veszélyes? Majd pánikot keltenétek és rossz intézkedéseket hoznátok, hogy mégjobban terjedjen és még nagyobb veszélyben legyetek? Ugye hogy nem…
   16. Még feltűnne mellettük hogy az oltottak furán zombisodnak. És hogy az oltatlanokra nem ragad a hűtő ajtaja vagy a mobiltelefon vagy az üvegnyitó.
   17. Upgrade. A sztori ott kezdődik, hogy mi valójában az influenza. Mi okozza. Van egy nagyon érdekes, komoly kutató munkára épülő könyv: Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow. A könyv azt taglalja, hogy míg azelőtt – kb. 200 évvel ezelőtt az influeza nagyon ritka jelenség volt és kínai megfigyelések szerint főleg egy-egy üstökös becsapódása vagy erős naptevékenység esetén tűnt fel, onnantól kezdve hogy el kezdtünk játszani az elektromossággal, majd egyéb a föld természtes elektromos-mágneses mezőjét (és a milyenket mert nekünk is van) befolyásoló dolgokka (radar, rádió, műholdak, wireless technika) az influenza egyre gyakoribb lett és nagyobb telepítések, újítások környékén, súlyosabb, kb 2 évig tartó járványok voltak amikor is sok fiatal is meghalt. Az évszámok és a tech. fejlesztések teljesen egybe váganak. Lényegileg az influenza nem vírus okozta járvány, hanem egyfajta electro-smog mérgezés okozta járvány csoportosan mert többeket érint, de nem mindenki egyformán érzékeny rá. Mostanában Muskék 2 hetente közel 60 műholdat lőnek fel és így megy már több, mint egy éve. És mások is, csak kevesebbet. Ha valaki azt hinné ezek sugárzása nem éri el a földet, gondolkodjon el azon, hogy a GPS a kocsijában hogyan is működik akkor…
   18. Igen. És sose működött amit azzal magyaráztak, hogy most egy új mutáció van az oltást meg az előző évire fejlesztették. De volt jobb sztori is, credit Jon Rappoport oknyomozó újságírónak: Hivatalos gyártói álláspont volt, hogy azért volt annyira rossz hatékonyságú, mert tojásban tenyésztették a vírusokat, csakhogy a vírus, hogy a túl tudjon élni a tojásban mutálódott a környezetéhez, a tojáshoz és onnantól már nem ugyanaz volt. Ennek ellenére 70 évig tojást használtak.
   Egy szavukat sem lehet elhinni, ez a lényeg. Számukra a pénz abban van, ha beteg vagy, főleg nyugaton, de mostmár otthon is. Valamint betegen kiszolgáltotabb is vagy, kevésbé ugrálsz. Valamit táplálja az orvostudomány nevű modern vallást márpedig az fontos, a dogmáknak élnie kell, pl. hogy oltatni jó és szükséges az autizmus meg csak úgy kialakult valami más miatt természetesen.

 3. DOKTOR URAK!
  A LEGFONTOSABB VIDEO A ‘JÁRVÁNY’ TÖRTÉNETÉBEN. GRAPHENE OXIDDAL MÉRGEZNEK, A PFIZER VAKCINA BEVIZSGÁLÁSA MAJDNEM 100% Graphene Oxide-ot mutatott. Nézzék meg, fordítsák le:
  https://www.orwell.city/2021/07/COMUSAV-CONUVIVE.html

  Nincsen semmilyen Covid. Már az új influenza oltásokban is GO volt, bizonyos frekvencián az oxidációs process felgyorsul, így halhattak meg 4 óra leforgása alatt Covidban. Ezért 2 oldali, szimnetrikus a tüdőgyulladás, ezért gyakori a szaglás és ízlelés elvesztése, a GO a mucus membránra gyakorolt hatása. Remekül szívódik fel orton át belélegzéssel, megtalálták a maszkokon és teszt swab-eken is. Ezért mágneseződnek az oltottak, sőt az USA-ban már a húsételek egy része is!
  A videóban a kezelés is elhangzik, a gluthathione szintet emelik gyorsan.

  További bizonyítékok, hogy GO mérgezés történik:
  https://www.henrymakow.com/2021/06/covid-vaccine-delivers-nanoparticles.html?_ga=2.54320362.319600760.1622905010-903648786.1588285733

  1. Ez a hozzászólás remélem kapni fog egy teljes cikket az oldalon.

   Ékes példája ez annak, amikor az összeesküvés elméletek beigazolódnak.
   “M0rgell0n van a maszkokban”
   “A PCR tesztekbe is belerakják”
   “Ráragad a mágnes az oltott karra, nevessünk rajta”

   Mindre láttunk példát, mégis aki erről beszélt az hülyének nézték, aki kérdéseket tett fel, szintén. Pedig erről már lehetett tudni idén év elején, amikor elkezdek ezek az információk körözni a világhálón – főleg közösségi platformokon (ezzel is elbagatellizálva a dolgot). Persze, mikor én arról beszéltem a szűk családi körömben hogy nanotechnológiás szén nanocsövek vannak a maszkokban, akkor én voltam a hülye, nesze minden hitetlenkedőnek. Köszönöm a cikket! Nagyon részletes.

   1. Nagyon szívesen. Félünk-e a hatalomtól vagy sem, nem számít. A többségünket úgyis halálra ítélték. A cikkben levő információ életeket menthet és gyorsan el kéne terjednie. Én tavaly tavasz óta tudom mi tárténik. Nem tudtam pontosan hogyan csinálják, de azt tudom mit láttam. Az esetet már leírtam, de röviden megint: Sok macskánk van és időnként kismacskák is. 5 kismacska dőlt ki szinte teljesen egyszerre életveszélyes tüdőgyulladással úgy, hogy semmilyen légúti tünet nem volt, se tüsszögés, se köhögés, se orrfolyás. Annyit láttunk, hogy előtte hirtelen mind lesántult erre vagy arra a lábára (trombózisok?) és mintha szédültek volna. Fertőzés ilyet nem csinál, nem üt be mindenkinél teljesen egyformán és egyszerre. De az állatorvos a mérgezést kizárta és teljesen tanácstalan volt, azt mondta, nincs ilyen macskabetegség. Senki másnak nem lett baja, sem kicsinek sem nagynak. A közös pont az IPhoneX volt. A nappali asztalán tartottam. A kicsik egy kupacban alatta, a szőnyegen aludtak. A telefonra azért gyanakodtam, mert előzőleg kétszer befulladtam tőle csak egy-két perc beszélgetés után, de azelőtt soha, úgyhogy nem igazán értettem. A kismacskáknál megértettem, hogy vagy maga a telefon bocsát ki valami ártalmas frekvenciát, vagy egyfajta célkereszt 5G-nek, műholdnak, ilyesmi.
    Nagyon vigyázzatok minden wireless cuccal és “okos” cuccal.

    Ugyanettől a férfitől, Ricardo Delgado, aki a videóban beszél van egy másik spanyol cikk is, a Google-lal fordítottam le angolra, abban kifejti ezt a részt is. Ha mobilt kell használni, állítsátok át 3G-re. (Mi átálltunk vezetékesre mindennel és a ház EMF árnyékolt.)
    És igyatok alkoholt. 🙂
    https://www.orwell.city/2021/06/ricardo-delgado-grafeno.html

    Egy részlet a Google angol fordításával, sajnos magyarra rosszul fordít:
    “This disease has been done with three main axes: an external technology that was on par with the entire plandemic: 5G technology (but also 4G and 4G Plus) sending frequencies to graphene —which is the second axis introduced in the human biology—, probably with the only option to control the behavior of the population and collect the neuronal electrophysiological effects when graphene is installed at the neuronal level.”

    Pontos fordítást nem vállalok, hiányzik az orvosi és műszaki tudásom, de a lényeg: az 5G tech. és a 4G meg 4+G is frekvenciákat küld a graphene-nek.
    A műholdakkal nem tudunk mit csinálni, de a földön, az otthonaitokban, stb, szabaduljatok meg mindentől ami elérhet ilyen módon, a graphene nem csak az oltásokban van vagyis felhalmozódhatott a nem oltottakban is.

    Egy másik érdekes cikkrészlet egy orvostól: “I return to the case of this Uruguayan patient. That material extracted from her arms is under analysis at the moment. Her son and her husband have acquired magnetism without being vaccinated. And this event does not stop there. The same phenomenon is observed in countless industrial masks. Then we all have to demand immediate explanations of what we are seeing, don’t we? We have already fulfilled our role as scientists, as communicators, as anything you want, as intellectuals. We have played our little races to see who knew more than the other. That’s it. That moment is over. ”
    A teljes cikk, angol:
    https://www.orwell.city/2021/07/the-spike-protein-is-graphene-oxide.html
    https://www.orwell.city/2021/06/ricardo-delgado-grafeno.html

  2. Kiegészítés: Úgy néz ki, most, hogy a graphene oxiddal lebuktak, már szabadalmat is hamisítanak!
   Nyertünk?
   Most azt próbálják elhitetni, hogy normál része az oltásnak (vagyis nem tagadják, hogy benne van). Hirtelen megjelent egy kínai szabadalom, visszadátumozva, csak pár órával ezelőtt.
   https://www.orwell.city/2021/07/la-quinta-columna-on-potentially-false-patent.html

   Ebben a cikkben a spanyol prof azt kéri, az orvosok tegyék félre az egójukat és, hogy annyi időt fektettek a tüskefehérje kérdéskörbe. Szerinte nincsen semmilyen tüskefehérje, a méreg, a graphene hatását látjuk. Valamint azt feltételezik, mert nem mindenki mágneseződik, hogy az oltások egy része placebó,
   https://www.orwell.city/2021/07/graphene-and-scientific-literature.html

   Már a harmadik videót látom, ahol oltottak az UV fényre reagálnak, bizonyos pontokon a testük világít, az oltás helyén, a kezük fején egy vagy több ér. Ez hol normális?
   (Nem tudom személyesen tesztelni. Idekinn senkit sem ismerek, aki beoltatta volna magát.)

 4. Még egy dologra szeretném felhívni a kedves, bátor Doktor Urak figyelmét. Ez ugyan egy angol gyilkossági sztori, hogyan tettek el láb alól szegény, magatehetetlen örgeket, de mivel a forgatókönyv elég egyforma…
  Ez itt úgy néz ki bizonyított, a cikkben szereplő ügyvédnő feljelentést tesz:
  “We Need To Talk About Midazolam – Clare Wills Harrison”
  https://davidicke.com/2021/07/08/we-need-to-talk-about-midazolam-clare-wills-harrison/

  Az ügyvédnő egy korai figyelmeztetése, vallomástétele:
  https://www.bitchute.com/video/sKdqFI9DmMTV/

 5. Ezt, ha lehetne valamilyen laborban dolgozó orvossal megvizsgáltatni, mert vannak akik kétségbe vonják a valóságtartalmát:

  https://rumble.com/vleesv-oltottak-vrminti-mikroszkp-alatt-eddig-soha-nem-ltott-formcikat-s-anyagokat.html

  Oltottak vérmintái mikroszkóp alatt eddig soha nem látott formációkat és anyagokat mutatnak

  Pl ő :
  “Sajnos, nem tud mást mondani, mert ez a helyzet.
  0,50-nél sima optikai lencsét mutat a tárgylemez felett a mikroszkópon, majd monitorképet, csak az a gond, hogy a kettő között nincs kapcsolat, mert a monitorkép sötét látóteres, a tárgylemezt meg áteső fényben helyezték el, de bocs.
  Olyan apróságokra már ki se térjünk, hogy vérmintát vagy fiziológiás oldatban vizsgálnak, avgy kenetben, vagy natívan, de a vérnek nem ártana pirosnak lennie, nem színtelennek, kivéve, ha fizológiás oldatban meg van hígtva, de akkor egyrészt az alakos elemek száma igen csekély a képen (merthogy hígított) és az esetleges deformitások ez esetben nem jelentenének semmit, hiszen az ozmozisviszonyok megváltoznának a natívhoz képest.

  0:57 “tudjuk, hogy az autoimmun betegségek az oltások miatt alakulnak ki”
  Ja, már az ókorban is a miatt alakultak ki. Az autoimmun megbetegedések nagy részét már Galenus leírta.

  Tetszett 2:10-nál az állítólagos sötét látóteres mikroszkópos kép, amelyen úgy mozognak az objektumok, hogy közben a fényszórás nem változik. Ezt könnyű beadni annak, aki sose csinált sötét látóteres mikroszkópos vizsgálatot, de annak, akinek volt már ilyen a kezébe, finoman szólva sem egyszerű.

  (2:15 és még csak a süket, ótvar, gagyi duma megy, minden konkrétum nélkül)
  3:50 még mindig semmi, csak a süketelés.
  Első konkrétumnak szánt valami: oltás után valamiféle eltérést mutat a vérkép. A monitoron egy számítógépes grafika látható. Vér alakos eleme – nem.

  Majd mutat egy röntgenkotrasztképet, mint mikroszkópos felvételt. Nagyon gagyi és átlátszó , sajnos.
  “A tükröződés azt mutatja, hogy egy keményebb anyag, ami nem nyeli el a fényt.” Semmilyen anyag keménysége nincs összefüggésben azzal, mennyire nyeli el a fényt. AZ üveg átereszti a fényt, mégis Mohs-keménysége 5-ös, a bitumen nem, az meg 0,5-ös. A szilícium-karbid nem engedi át a fényt, keménysége 9-es, az alabástromgipsz átlátszó, keménysége 2-es.
  “Én mindennel ellátom a beteget. Kapott oxigént és vizet is ivott.”
  No comment…
  “A kiindulási állapot trombózishoz vezet.”
  A thrombus rög, nem pedig tekercs vagy szalag alakú. Olyan nem létezik.
  A “vérkép” az nem egy mikroszkópos kép a vér alakos elemeiről, hanem laborvizsgálati eredmények összessége.
  “Kristály-alakzatok, amelyek elkezdenek maguktól szerveződni”
  Mi kristályosodik?
  Majd mutat egy képet egy fagyasztott sejtről, utána pedig egy endoszkópos felvételt – planktonokról. A bal alsó sarokban egy dinoflagellata, egy páncélos ostoros simán kivehető.

  Más szavakkal ül három halálarcú, magát komolynak beállító szélhámos egy szobában, bohóckodik egy monitor előtt, konkrétumok nélkül nagyokat beszól, és ezzel jó sok pénzt keres. Az ostoba proli meg elhiszi, mert minden sz.rt elhisz, amit el AKAR hinni, az internet feneketlen pöcegödréből.
  Kb. a szánalmas kategória.
  Javaslat: ha rettegni akarsz, akkor hallgas inkább Dr. Imaszíjtetó Gödény videóit, hangfelvételeit. Ő legalább érvel, és nem beszél hajmeresztő f.szságokat, mert ez a link valami hihetetlenül gagyi.”

 6. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tobb-mint-23-000-nemet-orvos-lepett-ki-a-nepirtasi-kampanybol

  Több mint 23.000 német orvos lépett ki a népirtási kampányból
  Több mint 23.000 német orvos lépett ki a népirtási kampányból
  2021 augusztus 20
  0 komment 175 megtekintés

  A német oltási gépezet kezd megbicsaklani. Jó néhány háziorvosi rendelőben már nem adják be az oltásokat.

  A Robert Koch Intézet adatai szerint, amelyekhez a Welt am Sonntag című lap hozzáférhetett, egyre több orvos lép ki a korona “oltási” kampányból.

  Az augusztus 2. és 8. közötti héten már csak 29 300 rendelőben “oltottak be embereket a koronavírus ellen”, vagyis sokan kiszálltak. A vakcinák németországi bevezetésekor összesen 52 600 rendelő vett részt a népirtási kampányban. Ez azt jelenti, hogy 23 300 (44%) praxis hagyta abba az oltás beadását.

  A 16 államból tizenegyben bezárják az oltóközpontokat.
  Az oltóanyagrendelések száma is csökken. Július 27-ig összesen 1,3 millió adagot rendeltek. A kampány kezdetén ez a szám még 1,5 millió adag volt.

  Ráadásul több német tartomány is arra készül, hogy bezárja oltóközpontjait. A 16 szövetségi állam közül tizenegy szeptember 30-ig bezárja az oltóközpontok nagy részét vagy mindegyikét – írja a Welt am Sonntag. Bajorország és Schleswig-Holstein nyitva hagyja központjait. Ott korlátozott kapacitással működnek, vagy készenléti üzemmódban vannak.

  Az oltatlanok nyomás alá kerülnek
  Németországban a lakosságnak csak több mint a fele (56,82%) van teljesen beoltva korona ellen. A németek kevesebb mint kétharmada (62,76%) kapott legalább egy oltást.

  Eközben Németországban az oltatlan emberekre további nyomás nehezedik. A koronavírus október 11-től már nem lesz ingyenes. Oltás, gyógyulási igazolás vagy negatív teszt nélkül többé nem léphetnek be a vendéglátóiparba, fodrászokhoz és más kontakt szakmákba. A sportok vagy rendezvények is tabuvá válnak. A szabály a kórházak, valamint a nyugdíjas- és idősotthonok látogatóira is vonatkozik majd. (ER: Ez a francia játszmakönyv másolása.)

 7. https://www.pokolafoldon.hu/blog/kicsoda-dr-gordos-zsolt

  Kicsoda Dr. Gordos Zsolt? Kiemelt
  Kicsoda Dr. Gordos Zsolt?
  2021 augusztus 18
  1 Komment 1160 megtekintés

  Sokan kérdezték tőle, hogy hogy hívják őt, valamint milyen szakterületen dolgozik doktorként? – de senkinek sem adott rá választ, rejtélyes maradt a mai napig, úgy a követőivel, mint a látogatóival szemben egyaránt….

  Az elmúlt időben, rendre olyan személyeket támad a videóiban, amely személyek szkeptikusak a C.O.V.I.D. vakcinákkal szemben. Megpróbálja őket rendre lejáratni, már ha tudja őket egyáltalán, de mindent megtesz, hogy másokat hiteltelenné tegyen, főleg ha az általa lejáratni kívánt személy nemzeti érzelmű…..

  Nos, ma este úgy döntöttem, hogy magam is utánanézek ennek az doktornak, – most majdnem orvost írtam véletlenül, de időben korrigáltam, – hogy tulajdonképpen ki ő és mivel foglalkozott ő igazán.

  Rövid kutakodásom eredményeként elmondhatom, hogy ezt a doktort, Dr. Gordos Zsoltnak hívják és, – most mindenki kapaszkodjon meg, – az AstraZeneka Hungária kft üzletigazgatója!!!!!!

  Úgy, hogy senki nem tud elbújni már inkognitóba ebben a világban, majd onnan fröcsögni más orvosokra, vagy éppen azokra, akik nem értenek egyet esetleg a trutymó vakcinájukkal……

  Azt hiszem, hogy most már világossá válik mindenki számára az összes videójának háttere és azok szándékai is egyben…..”

  Ahány helyen megjelenik az életrajza, az annyiféle:

  10 months, Sep 2007 – Jun 2008

  Sales Director

  AstraZeneca Kft.Orvoslátogatói hálózat vezetése, eladási tervek megvalósítása

  1 year and 11 months, Nov 2005 – Sep 2007

  Business Unit Director

  AstraZeneca Kft

  Kardiovaszkuláris és gasztroenterológiai üzletág igazgatása, marketing és sales feladatok vezetése, koordinálása. A leghatékonyabb koleszterincsökkentő magyarországi bevezetése és piacvezető pozíciójának elnyerése 1 éven belül. Ezt követően az OEP elvette a támogatást a készítménytől, halálra ítélve azt (meg talán pár beteget is).

 8. https://www.virusinfok.hu/2021/08/19/hirbomba-az-usa-fda-beismeri-a-pcr-tesztet-anelkul-alkottak-meg-hogy-rendelkezesre-allt-volna-a-virus/
  A szerzőről, Mike Adamsról a cikk végén találunk életrajzi adatokat.

  Amikor a múlt évben a covid-szkeptikusok azt mondták, nincs olyan, hogy covid-vírus, teljesen más véleményen voltam. Mint hiteles táplálkozástudományi szakértő[1], labortulajdonos és két elfogadott tömegspektrometriai szabadalom tulajdonosa, tudatában voltam annak, hogy a SARS-CoV-2 genomját szekvenálták. Feltételeztem – mint később kiderült, hamisan – elvégezték a klasszikus lépéseket, úgymint izolálás, tisztítás, és a Covid-19 betegséghez történő egyértelmű hozzárendelés.

  Egy évvel később kiderült, hogy a kételkedőknek igazuk volt. És igazuk volt az olyan embereknek, min Dr. Thomas Cowan, Sally Fallon, Dr. Andrew Kaufman, Jon Rappoport, David Icke és még néhányan. (Azóta nyilvánosan elnézést kértem tőlük egy Podcastban.)

  Hogyan jutottam el odáig, hogy mindezt az orvosi és tudományos gépezet hozta létre? És mi a magyarázata a nagyon reális betegségeknek, amelyet az emberek megtapasztalnak?

  Az alábbiakban röviden összefoglalva leírom ennek történetét: A megfázásos betegségeket okozó vírusokat és majomvírus töredékeket nevezik hamisan Covid-vírusnak. Létezik továbbá egy tüskeprotein biológiai fegyver, melyet oltásokkal juttatnak az ember szervezetébe. Mindez valóság. De nincs valódi, fizikailag izolált Covid-19-vírus, melyet beteg emberekből nyertek ki, amely más embert megfertőzne és beteggé tenne. Amit megtapasztalunk, az három különböző dolog:

  1) Influenzát okozó vírusok koktélja, amely az emberek egy részében cirkulál és betegséget okoz, feltehetően az általános lezárások alatti expozíció hiánya miatt, ami a szervezet vad vírustípusok elleni ellenálló-képességének legyöngüléséhez vezetett.

  2) Fegyverként alkalmazott tüskeprotein toxikus nanorészecske, amelyet véralvadást elősegítő (koaguláló) anyagként oltanak az emberbe… és amely valószínűleg az oltatlanokra is átterjed, káros mellékhatásokat okozva náluk.

  3) Egy teljesen csalárd PCR tesztelési pandémia, amely csaknem mindenkit pozitívnak tud tesztelni, aszerint, hogy hányszor duplázzák a vizsgálati anyagot kimutatás előtt. Így a műszerek alapzaját is föl lehet erősíteni úgy, hogy az betegséget (fertőzést) mutasson ki. Az érzékeny műszerek csaknem mindenre pozitívan reagálnak, az elmúlt évek influenzaoltásainak géntöredékeit is beleértve.

  Ehhez a három dologhoz jön még a médiák szította tömeghisztéria. Mindennek együttes eredménye olyan mértékű globális félelemkeltés és pszicho-terrorizmus, amelyet még nem látott a világ.

  De ahogy kiderült, minden hazugságon alapul.

  Nézzük a részleteket.

  Nem létezik hitelesített izolált SARS-CoV-2 “Covid-19” vírus.

  Labortulajdonosként, hiteles tudományos szakértőként és tömegsptektrometriai laborszakemberként jól ismertek számomra a hitelesített referenciaanyagok (certified reference materials, CRM) alkalmazásának, a vizsgálati módszerek validálásának és az analitikai műszerek kalibrálásának szabályai. (Higgyék el nekem, túl sok estét töltöttem el a standard oldatsorozatok hígításával egy Gilson-pipetta segítségével…)

  Egy tudományos laboratóriumban így működik a folyamat:

  1, lépés) Szerezzük be a vizsgálni kívánt anyag CRM-jét (“Analyt”). Ez általában egy hordozóanyagra fölvitt vagy vízbe oldott, ismert koncentrációjú standard. Ha például higanyt vizsgálok élelmiszerben, van egy hitelesített, ismert koncentrációjú higanystandardom vízbe, salétromsavba és sósavba beoldva.

  2. lépés) Hajtsuk végre a vizsgálatot a CRM különböző koncentrációjú hígításaival. Ebből kapunk egy görbét, amely megmutatja, hogyan reagál mérőműszerünk a különböző koncentrációkra. Eredményképp egy kalibrációs görbét fogunk kapni, melyet a 3. lépésben fogunk felhasználni.

  MEGJEGYZÉS: A műszerek különféle módszerekkel detektálják a keresett anyagot, és kiszűrnek mindent, ami nem egyezik. A tömegspetrométeres vizsgálatban a molekulákat moltömegük, az ionfragmens-minta, és a kromatográfiás oszlopokon történő kioldási idő alapján azonosítják. Ha mind a három paraméter egyezik, akkor elfogadható csak az azonosság. A PCR-teszteknél, ha a bázispároknak egy bizonyos szekvenciája megegyezik egy digitális könyvtárban definiált szekvenciával, az találatot, pozitív eredményt (“Match”) jelent, függetlenül attól, hogy volt-e valaha azonosság a való világ reális fizikai standardjával.

  3. lépés) Adjuk be az ismeretlen mintákat a mérőműszerbe, és állapítsuk meg, hogy az ismeretlen próba (vérszérum, vizelet, torokváladék, víz, élelmiszerminta) tartalmaz-e valamit abból, amit keresünk. Az első lépésben fölvettük a kalibrációs görbét, evvel összehasonlítva meg tudjuk állapítani a keresett molekulának a koncentrációját a vizsgált anyagban. A koncentrációt általában tömeg per térfogat egységben adják meg, pl. ng/ml (nanogramm per milliliter).

  Egy nanogramm a grammnak egy milliárdod része. Másképp fogalmazva: Ezer t-ban, azaz 50 kamionnyi anyagban van egy g eloszlatva. Ha az élelmiszereket glifozátra vizsgáljuk, 1 ng/ml koncentrációt ki tudunk mutatni, amely jellemzi ezeknek a műszereknek a nagyfokú érzékenységét.

  [Közzétevő pályafutása során maga is elszenvedője volt az egyre érzékenyebb mérőműszereknek. Viszont a hatósági szakemberek evvel ellentétben ujjongtak, ha mikroszkopikus mennyiségben is, de ki tudtak mutatni bizonyos szennyezőanyagokat – akár hulladékból, akár élelmiszerből. Mintha ez adott volna nekik legitimációt, és ilyen esetekben nem késlekedtek hatósági intézkedéseket foganatosítani. Nem érdekelte őket, hogy a vizsgált elemből, molekulából adott esetben annyi volt az élelmiszerben, hogy abból naponta három tonnát meg kellett volna enni az év minden napján, vagy az ivóvízből naponta hatezer litert meg kellett volna inni, hogy a vízben csakugyan jelenlévő szennyezőanyag kifejthesse károsító hatását. Ott volt, kimutatható volt, léptek tehát. Ami lépés általában tiltást, bírságolást, büntetést jelentett. Persze a hatósági alkalmazott nem tehetett mást, mint vakon végrehajtani a politika által hozott intézkedéseket. A politikusoknak viszont általában fogalmuk sem volt az összefüggésekről, átültették a gyakorlatba a határértékekre vonatkozó – sokszor lobbiérdekek által diktált, és úgynevezett szakértők által javasolt – követeléseket. Hasonló mechanizmusok működtek és működnek a dízeljárművek kvázi betiltásánál az NOX-emissziók ürügyén, lásd az alábbi írást: https://www.klimarealista.hu/dizeldemonizalas/.%5D

  Ez az a folyamat, amellyel tesztelünk, azonosítunk valamit, mennyi van belőle egy más anyagban. Ha például azt szeretnénk megállapítani, hogy valaki “Covid” betegségben szenved-e, meg kellene határoznunk a Covid-19 vírusok koncentrációját a vérben, azaz a vírusterhelést. Ez a tudomány, biológia.

  Hol van tehát a probléma?

  Csodálkozni fogunk, milyen egyszerű a tudományos csalás.

  Nézzük meg az alábbi kritikus pontokat.

  #1. pont: Úgy tűnik, nincs sehol a világon izolált, tisztított, hitelesített SARS-CoV-2 “Covid” referenciaanyag. Láttam ugyan cégeket, amelyek saját állításuk szerint Covid-19 vírusokat tartalmazó izolátumokat árusítanak, de saját leírásukban azt mondják, hogy ampulláik a gazdasejtek (emberi sejtek) genetikai anyagát, valamint szarvasmarha-szérum sejteket tartalmaznak, ami azt jelenti, ki tudja, miféle koktél van bennük. Mégis az izolátum jelöléssel illetik.

  Egy jellemző példa: BEI Resources értékesít valamit, amit ők Covid-19 izolátumnak neveznek. A leírásban ezt olvashatjuk:

  … A termék nem tekinthető egész sejtes antigén preparátumnak, mivel proteintartalmát döntően a gazdasejt, és a vírus-szaporításnál alkalmazott magzati szarvasmarha-szérum határozza meg.

  Más szóval: az izolátumban lévő legtöbb génanyag valójában emberi és szarvasmarha sejtekből származik. Tehát nem izolátum. A Covid-vírus nincs izolálva. Az úgynevezett izolátum virális génanyagot, emberi és szarvasmarha génanyagot tartalmaz, egyéb vírusokkal egyetemben, amelyek az ember és a szarvasmarha vérében ott voltak. Ezek millió különböző, saját génszekvenciával rendelkező nanorészecskék lehetnek.

  #2 pont: Ha nem rendelkezünk izolált, hitelesített referenciaanyaggal, nem fejleszthetünk ki legitim tesztelési eljárást. És pontosan ezt ismeri be az FDA saját dokumentumaiban, melyek szerint, mivel nem álltak rendelkezésre Covid-19 vírusok a PCR-tesztek kifejlesztéséhez, azokat emberi sejtekkel és a génbankokban meglévő koronavírus fragmentekkel helyettesítették, “szimulálták”. Idézet az FDA saját dokumentumából:

  Mivel a tesztek kifejlesztésének és e tanulmány elkészítésének időpontjában nem álltak a CDC rendelkezésére kvantifkikált 2019-nCoV vírusizolátumok, a 2019-nCoV-RNS detektálására bázispárokat terveztek (assays designed), ezeket tesztelték in vitro [= laboratóriumi körülmények között]; átírt, teljes hosszúságú, készleten lévő ismert szekvenciájú RNS-ekkel. Ezt beadagolták egy hígítóanyagba, amely A549 humán sejtekből és virális transzport médiumból (VTM) áll. Így szimuláltak egy klinikai mintát.

  Mivel nem könnyű a szöveg, idemásoljuk az FDA eredeti szövegét:

  Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed and this study conducted, assays designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA … spiked into a diluent consisting of a suspension of human A549 cells and viral transport medium (VTM) to mimic clinical specimen.

  Magyarul: elképzeltek, kitaláltak, hamisítottak egy Covid-vírust, amennyiben génbankban meglévő anyagokat használtak, amit hamisan és szándékosan “Covid”-nak neveztek.

  Így fejlesztették ki a PCR-tesztet.

  És az FDA mindezt beismeri. A PCR-teszt csalás.

  #3. pont: Ha nem rendelkezünk CRM-izolátummal, nem kalibrálhatjuk mérőműszereinket egy ismert mintával. És ez azt jelenti, hogy a PCR-teszteket nem kalibrálták reális, fizikailag létező standardokhoz. Ehelyett letölthető digitális könyvtárakra hagyatkoznak, melyeket a CDC bocsátott rendelkezésre, amely a Covid-csalást irányító Big Pharma rohamcsapat része.

  #4. pont: A PCR-műszerek nem képesek kvantitatív vizsgálatokat végezni. A pozitív eredmények nem jelentenek mást, mint fölerősített háttérzajokat. Egyetlen egy PCR-műszer sem képes megmondani, mennyi genetikai anyag volt az eredeti mintában. Csupáncsak igen/nem választ tud adni egy bizonyos anyag tekintetében. A laboratóriumi gyakorlatban ezt kvalitatív analízisnek nevezik.

  A kvalitatív elemzésben a mérőműszer kimutathatósági határa a kulcstényező (“limit of detection”, LOD). Mi az a mennyiség, amely még találatot ad?

  Ha azt akarjuk, hogy tudományosan érvényesnek tekintsük a LOD-értéket, minden műszerre vonatkozóan meg kell ezt különböztetnünk a háttérzajtól. Ha ez nem teljesül, akkor a módszer jelentéktelen tudományos szempontból. Minden mérőműszernek van alapzaja, továbbá “csúcsok” vagy “találatok”. Ezek a háttérben megvannak, még akkor is, ha kezelőként nem vesszük észre.

  Nézzük meg ehhez a fenti ábrát. Ez néhány tömegspektrometriás eredményt mutat a tömeg spektrumán keresztül. A vízszintes tengelyen van az m/z (tömeg a töltésen keresztül), amelyet leegyszerűsítve tömegnek nevezünk. Ez a detektált molekulák vagy részecskék tömegét jelöli.

  Figyeljünk mindkét diagramon a vörös, ill. narancssárga vonalra (sávra). Ez az alapzaj az összes tömegen át. Nézzük ezek után a narancssárga csúcsot. Ez az általunk keresett molekula tömege. Ez lehet egy károsanyag, egy peszticid vagy egy tápanyag, hatóanyag.

  Ha most a detektor erősítőjét fölcsavarnám, a kép alján sávként jelenlévő háttérzaj fölfelé kiterjedne, úgy, hogy az egész ábrát kitöltené. A képernyő minden tömegnél találatot mutatna. Ez annak felel meg, ha a PCR-eljárást 30[2] cikluson túl futtatjuk. Evvel fölerősítjük a háttérzajt, és máris van covid-találatunk.

  De a túlzásba vitt jel fölerősítéssel elveszítettük képességünket arra, hogy biztonsággal meg tudjuk mondani, mi, és főleg mennyi van a vizsgálati anyagban abból, amit keresünk. Mert a LOD (Limit of Detection) tudományosan érvénytelen, ha nincsenek csúcsok, amelyek elkülönülnek a háttérzajtól.

  A gyakorlatban a LOD-nak (a csúcsnak) háromszor akkorának kell lennie, mint a háttérzajnak. Minden egyéb hamisított háttérzajnak tekintendő. Kvantitatív vizsgálatoknál pedig a csúcsnak tízszer akkorának kell lennie, mint a háttérzajnak.

  A PCR-műszerek azonban addig detektálják és erősítik a háttérzajokat, amíg pozitív jelet nem kapnak. És ezt a pozitív jelet abszurd módon Covid-esetnek nevezik, noha tudományos szempontból szó szerint semmit nem jelentenek.

  Minden, ami ma a PCR-tesztelésen alapul, egy teljesen szemét, hulladék-tudomány, Junk-Science, amelynek esélye sem volna egy elemi laborauditon átmenni. Ezért a legtöbb PCR-módszer nem rendelkezik ISO-akkreditálással. Megbuknának az auditáláson[3]. (Az én laboratóriumom ISO-akkreditálással rendelkezik, évente ismétlődő auditokkal, a számunkra ismeretlen töménységű anyagok tömegspektrometriai vizsgálatát is beleértve.)

  [Közzétevő: tömegspekrometriánál és PCR-eljárásnál két teljesen különböző eljárásról van szó. Bár helyesek Adams megállapításai, alapzajra vonatkozó megjegyzéseit nem lehet egy az egyben a PCR-eljárásra vonatkoztatni.]

  Dr. Judy Mikovits megerősíti mindezt egy közelmúltban adott interjúban

  https://www.brighteon.com/a6149c85-923e-4ecb-8f77-b6c1d9e05f1c

  Dr. Judy Mikovits, az Ending Plague [Hogyan vessünk véget a járványnak] (PlagueTheBook.com), c. könyv szerzője megerősíti mindezt egy velem folytatott beszélgetésben. Nem csak nyomatékosítja, hogy nem létezik egy izolált Covid-19-vírus, amelyet egy beteg személytől vettek, megtisztítottak, és amely más személynél ugyanazt a betegséget okozta. Megerősíti, hogy Dr. Fauci egy fegyvernek szánt labormintát választott ki, amely egy koronavírus koktélt tartalmazott, amelyet a gain-of-function kutatás keretében átadott a Vuhani Virológiai Intézetnek. A gain-off-function kutatásról lásd tájékoztatónkat itt: https://www.virusinfok.hu/2021/06/13/tobzoska-nathas-denever-es-halpiac-rehabilitalva/

  Más szóval, Dr. Fauci tudta, hogy amit átad, az egy virológiai méregkoktél, amit a csalárd CDC és a cinkos tudós közösség egyszerűen “Covid”-nak fog nevezni. A médiák pánikkeltő hatása miatt a lakosság legnagyobb részét rávehetik a tüskeprotein biológiai fegyver oltásokra, amelyeket Dr Fauci-Frankenstein irányítása és finanszírozása mellett fejlesztettek ki.

  A történet lényege tehát: Fauci és a CDC ismert koronavírusokat alkalmaztak, hogy egy Covid-pandémiát színleljenek, hogy egy valóságos biológiai fegyvert, a tüskeproteint juttassanak emberek milliárdjainak szervezetébe.

  Dr. Mikovits megerősíti: Mindez az USA katonai vezetésének jóváhagyásával történt, tehát úgy az amerikai, mint a kínai katonai intézetek részesei voltak ennek a globális népirtó biológiai fegyvernek (a tüskeproteinek) a kifejlesztésének és bevetésének.

  Brighteon.com/dc43ea4a-e64b-42a4-8737-1efb436751b5

  Dr. Jane Ruby kiváló magyarázattal szolgál a Covid-kamura egy Stew Peters-riportban
  Dr. Jane Ruby, Stew Peters (StewPeters.TV) egyik műsorának közreműködőjeként ugyancsak leleplezi: a Covid-19 vírust soha nem izolálták, tisztították, és nincs bizonyítva, hogy a Covid-betegséget okozza. A plandémiát hamisították.

  CDC FOIA-dokumentumok igazolják: nem létezik izolált “Covid-19” vírus

  Végül új FOIA-dokumentumok kerültek napvilágra, amelyek megmutatják, hogy a CDC soha nem izolált Covid-19 vírust. Egy Christine Massey nevű kanadai hölgy több beadványt küldött a CDC-nek, melyekben az információk szabad áramlását biztosító törvény (Freedom of Information Act) alapján az alábbi dokumentumok kiadását kérvényezte:

  Minden tanulmány, beszámoló a CDC és/vagy az Agency for Toxic Substances and Disease Registry (ATSDR) birtokában, felügyelete vagy ellenőrzése alatt, melyek leírják közvetlenül egy beteg embertől vett minta alapján a “COVID-19″ vírus tisztítását (feltárás, szűrés, ultracentrifugálás, egyes személyek által izolációnak nevezve), úgy, hogy a mintát nem keverik össze vizsgálat előtt egyéb forrásokból származó genetikai anyagokkal, például majomvese-sejtekkel (Vero-sejtek), magzati szarvasmarha-szérummal. Mindezeket kiterjesztve a B.1.1.7”, “B.1.351”, “P.1” és egyéb variánsokra is.

  A CDC 2021. június 7-én az alábbiakat válaszolta:

  Feljegyzéseink átvizsgálása nem adott az Ön kérésének megfelelő dokumentumot. Ezúton jelentjük ki, a CDC, az Immunbetegségek és Légúti Betegségek Nemzeti Központja nem tisztít és izolál COVID-19 vírust a kérvényező által leírt módon.

  Más szavakkal: A CDC soha nem izolált és tisztított Covid-19 vírust. Pont.

  Dr. Robert O. Young honlapja további dokumentumokat leplez le, melyek szerint a CDC sohasem izolálta és tisztította meg (többek között) a HPV-vírust, a kanyaróvírust, a MERS-vírust, a Zika-vírust vagy a Polio-vírust.

  Ez év július 21-én a CDC közleményben hozta nyilvánosságra, hogy visszavonja jóváhagyását az aktuális Covid-19 PCR-tesztek vonatkozásában és ez év december 31-től nem tekinti őket érvényes tudományos vizsgálatnak. “Ez azt jelenti, hogy egy új teszt fogja a kimutatást és az egyéb influenzavírusoktól történő megkülönböztetést megkönnyíteni. Az új teszt képes lesz a Covidot az influenzától megkülönböztetni.” Mindebből viszont egyenesen következik, hogy a jelenlegi teszt – amely alapján a világméretű lezárásokat elrendelték, és a Covid-pandémia hisztériát felállították, nem képes ilyen megkülönböztetésre.

  Úgy tűnik, a CDC évtizedek óta fabrikálja a globális pandémiák mögött álló tudományt, és a médiák segítségével kelt hisztériát, teremt pandémiát, ahol ezek valójában nem léteznek. A legfrissebb példák egyike az aktuális Zika-vírus, amelynél a médiák terjesztik, hogy Floridában az újszülöttek zsugorodott koponyával születnek (mikrocefália). Csakúgy, mint a covid-programnál, dollármilliárdokat juttattak a gyógyszervállalatoknak, hogy oltóanyagot fejlesszenek ki a Zika ellen, ami azonban fikcióként lepleződött le.

  Walensky, a CDC igazgatója beismeri, hogy a Covid oltóanyagok nem akadályozzák meg a Covid-fertőzést, vagy a delta-variáns terjedését.

  Ennek a Covid-19 oltóanyag svindlinek a kibogozásához a CDC igazgatója, Dr. Rochelle Walensky is hozzájárult egy érdekes adalékkal. A CNN adásában beismerte, hogy a Covid-19 oltóanyagok nem akadályozzák meg a Covid-19 fertőzéseket. És a CDC által Covid-vírusnak nevezett valami delta variánsának terjedését sem gátolják meg.

  Evvel Walensky beismerte, hogy az oltási igazolványok értelmetlenek, és semmit sem igazolnak. Ha valaki, akit fölvette az összes szükséges oltást, még mindig elkaphatja és átadhatja a Covidot, akkor az oltási igazolvány nem a járvány terjedése megakadályozásának, hanem az alávetettségnek az igazolása.

  Itt látjuk Dr. Walenskyt, aki mindezeket elmondja (beismeri) a CNN televízióban. Nem, nem “Deep Fake”-videóról, hanem nyílt beismerésről van szó.

  A Covid-19 vírus svindli, de a tüskeprotein mint biológiai fegyver valóság, és sokszor halálos.

  Ugyan a Covid-19 vírus valószínűleg nem más, mint átnevezett influenzavírus plusz közönséges majomvírusok, a tüskeproteinek toxikus nanorészecskék, melyeket oltóanyagként juttatnak a szervezetbe. Mindezt az USA-ban kezdték el kifejleszteni, majd Vuhanban folytatták, USA adópénzekkel támogatva.

  Úgy tűnik, hogy az egész Covid-hisztéria célja az, hogy rávegyék az embereket a tüskeprotein injekciók akceptálására, melyeket szándékosan hamisan oltóanyagnak neveznek. Ezek a – clot shotnak, véralvadás szurinak nevezett – tüskeproteinek véralvadást, idegrendszeri károsodást, agyérgörcsöt, szívinfarktust, spontán vetélést és érrendszer-károsodást okoznak, még a főáramhoz tartozó Salk-Intézet szerint is. Idézünk a tüskeproteinről és annak az emberi szívkeringési rendszerre gyakorolt káros hatásáról szóló írásukból:

  Egy új nagy tanulmány rámutat: a vírus tüskeproteineknek (amelyek egészen másképp viselkednek, mint azok, amelyeket a vakcinák biztonságosan kódolnak) kulcsszerepük van a betegségben.

  … A dokumentum tisztán levezeti és részletesen leírja, hogyan, milyen mechanizmus útján károsítja a protein először az érfalak sejtjeit. Egyre nagyobb a konszenzus, hogy a SARS-CoV-2 befolyásolja az érrendszert, de ennek pontos mechanizmusa nem volt ismert. A tudósok, akik más koronavírusokat vizsgáltak, régóta feltételezték, hogy a tüskeproteinek felelősek a vaszkuláris endotheliális sejtek károsodásáért, de ez az első eset, hogy a folyamatot dokumentálták.

  A tanulmány leírja, a kutatók létrehoztak egy pszeudovírust, amelyet a SARS-CoV-2 klasszikus tüskefehérje koronája vett körül, de belül nem volt tényleges vírus. A pszeudovírus expozíció a kísérleti állat tüdejének és artériás rendszerének károsodásához vezetett, – ami bizonyítja, hogy a tüskeprotein önmagában alkalmas volt a betegség okozására. A szövetminták megmutatták a tüdőartéria falak endotheliális sejtjeinek károsodását.

  A tüskefehérjét biológiai fegyverként fejlesztették ki, hogy az ismert tünetcsoportot okozza, amit aztán hamisan a Covid rovására írhatnak, hogy még több tüskeprotein injekciót olthassanak az emberekbe.

  A Covid-19 “vírus” nem több, mint egy majomvírusokból és influenzavírusokból álló koktél, miközben az antigén célnak nevezett tüskefehérje kifejtheti érfalakat károsító, terméketlenséget okozó és immunrendszert károsító hatását.

  Mi értelme van mindennek? A lakosság redukálása, természetesen.

  A tüskeprotein egy biológiai fegyver, amit az emberiség létszámának csökkentésére hoztak létre (legalább is az oltottak vonatkozásában).

  Az oltóanyag egy gyógyszerként becsomagolt halálos méreg. A pandémia csak egy médiahisztéria, hogy így letörjék az ellenállást az oltóanyaggal szemben, hogy mesterséges keresletet gerjesszenek iránta.

  És ez azt jelenti, hogy a beoltottak közül sokan meghalnak. Ez az akció célja.

  De ez azt is jelenti, hogy mindenki, aki ebben részt vesz, az genocídiumban és az emberiség elleni bűncselekményekben vesz részt. Ide tartoznak az újságírók, tudósok, orvosok, politikusok, az FDA / CDC / WHO hivatalnokai, sőt, még a gyógyszerészek, ápolónővérek is, akik ezeket a halálos injekciókat embertársaiknak beadják, vagy ebben közreműködnek. Az emberiség ellen elkövetett bűncselekményeikhez képest a II. világháború alatti események szinte csak gyerekjátéknak tűnnek. A Covid oltáspandémia több milliárd ember életét veszélyeztetheti.

  Ami most folyik, az egy tömegpusztítási kampány, amelyet a pandémiára történő, egészséget óvó reagálásnak álcáznak.

  Ez az emberiség, az emberi civilizáció történelmének legszörnyűbb és legördögibb tudományos csalása. Akármerről nézzük, az emberiség lélekszámának nagy mértékű csökkentéséről van szó.

  Itt az idő, hogy mindenki, akinek fontos a homo sapiens fennmaradása, békésen szembeszálljon a genocídium kísérlettel.

  Ezért szólítja fel Rand Paul az USA szenátora az amerikaiakat, hogy szálljanak szembe a lezárásokkal és a maszk-kényszerrel, amikor kijelenti: “Nem kell követnünk a kényszert, a lezárásokat, a kis zsarnokok és lelketlen bürokraták káros politikáját. Mondjuk egyszerűen, nem, egyszer elég volt.”

  Majd így folytatja:

  “Nem tudnak mindannyiunkat letartóztatni. Nem tudják az összes gyereket elzárni az iskolától. Nem tudják az összes hatóságot és hivatalt bezárni, bár láttam a listát, amelyen a bezárandó intézmények föl vannak sorolva, és ez hosszú volt. Még egyszer: Mondjunk NEM-et!

  Biden elnök úr – nem fogjuk elfogadni hatóságainak kényszerintézkedéseit vagy a lezárások felé vezető lépéseit.” – mondta Paul. Senkinek sem kellene követni a CDC tudományellenes maszkkényszerítését.

  … Nem tűrjük, hogy több kárt okozzon gyermekeinknek.”

  Emberek, mindannyiunkat becsaptak!
  Ennek az egész dolognak semmi köze a közegészségügyhöz, az emberi élet megmentéséhez, vagy egy pandémia megfékezéséhez. Ez egy jól kifundált, megszervezett színjáték, hogy rávegyék az embereket a biofegyverrel végrehajtandó öngyilkosságra, hogy a globalisták pár milliárddal csökkenthessék az emberiség lélekszámát, a maradék fölött pedig kiterjeszthessék és megszilárdíthassák ellenőrzésüket és zsarnoki rendszerüket.

  Lehet, hogy terveikben számolnak a nagy újrakezdéssel, miután a világ hitelpénzei összeomlanak, és így a vagyontárgyak tulajdonjoga az elit kezébe összpontosul.

  A világ kormányai ezért tartják túszként saját állampolgáraikat, és követelik meg a minél magasabb átoltottságot, amiért cserébe minimális szabadságot ígérnek, amit rögtön visszavonnak, amint kimutatják a következő “variánst”.

  Mindezt megmagyarázom ebben a podcast-ban, melyet először augusztus 6-án tettem közzé.

  Brighteon.com/49eca622-bc73-4556-bb91-01e82a8787c9

  A Covid-csalás hamarosan lelepleződik. Kövessen bennünket. Nézze meg videóinkat a Brighteon.com és Banned.video honlapokon. A Big Tech nem engedi, hogy ezek eljussanak Önhöz. Ha élni akar, és túl akarja élni ezt a népirtást, olvassa a NaturalNews.com-t, és kövesse csatornámat Brighteon-on:

  https://www.brighteon.com/channels/hrreport

  Mike Adams

  Mike Adams (alias“Health Ranger”) bestseller szerző. “Food Forensics”, c. könyve az Amazonon legnagyobb példányszámban eladott tudományos könyv.

  Szabadalma Patent NR. US-9526751 B2 a radioaktív cézium mentesítését célozza meg. “Cesium Eliminator”,. Adams a szabadalmat egy esetleges atomkatasztrófa vagy nukleáris baleset után a világ összes államának ingyen rendelkezésére bocsátja.

  Kémiai analitikai laboratóriuma CWC Labs nemzetközi akkreditálással (ISO 17025) rendelkezik. A laboratórium Certificate of Excellence kitüntetést kapott a toxikus elemek kimutatása során elért igen nagy pontosságért. ICP-MS műszerekkel. A laboratórium ugyancsak elismert az ionkromatográfia, folyadék-kromatográfia területén.

  Ő alkotta meg a die SCIENCE.naturalnews.com algoritmusait. Számos fogyasztóvédő egyesület aktivistája.
  Forrás:
  https://www.naturalnews.com/2021-08-08-hhs-documents-admit-the-cdc-has-never-isolated-any-covid-19-virus-global-hoax.html#
  (Nem kell föltétlenül egyetérteni a szerző minden következtetésével, de az írás evvel együtt is nagyon értékes részletekkel szolgál.)

  2021. augusztus
  Közzéteszi:
  Király József
  okl. vegyészmérnök

  [1] Magyarországon igazságügyi szakértőnek mondjuk.

  [2] Közzétevő: Validálatlan eljárásról szó lévén a 30-as ciklusszám is önkényes. Az első lépés hiányzik, a vírus detektálása. Ha ez megvan, utána lehet mérési módszert kifejleszteni rá.

  [3] Főleg, hogy az auditáló hatóság sem rendelkezik vírusmintával.

  Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük