Temetkezési vállalkozó a ‘Covid’ halálozások valódi okáról

John O’Looney temetkezési vállalkozó a ‘Covid’ halálozások valódi okáról.

5 thoughts on “Temetkezési vállalkozó a ‘Covid’ halálozások valódi okáról

 1. Már senki sem akar velem beszélni.
  Egyedül maradtam ebben a sötét és kegyetlen világban. A katolikus egyházban is teljesen csalódtam és kiábrándultam. Most már csak az én
  istenemben bízok, amit nem a templomban találok meg, mert onnan egy oltatlan ki van tiltva, Olyan mondtattal tiltanak itt ki, ami a bibliában
  is levan írva, amikor a leprásoknak “tisztátalan, tisztátalan” táblát kellet hordani. És még csengetni is kellett nekik, hogy a tiszták a tisztátalant
  könnyen észre tudták venni.

  Miért ?

  Ugyan ezt tampasztalom itt ebben a kis falúsi boltban, ahová bevásárolni járok. Mindig szoktam a eladó nőkkel egy két szót váltani.

  Amióta itt szigóritottak, azt mondja nekem a nő, hogy mindenki ezzel a pandémiával jön hozzá és ő már ezt hallani sem akarja.
  És az a valami ( hogy mi azt nem tudom. pandemia, vagy az oltás ??? ) mindenki magánügye.

  Mondtam neki, hogy engem is idegesít az egész hercehúrca. De még is nagyon aggódom a szeretteimért, a rokonaimért, az unokáimért.

  De ha mindenki igy gondolkodik, akkor a poltikai vezetőinknek velünk nagyon könnyü dolguk van. Mert ez most már olyan, mint macska és egér
  játék. A macska kínózza egy kicsit a megfogott egeret, ami előtt annak elroppantja a gerincét, vagy annak fejét harapja le.

  Isten barmai, ami a mai helyzetet megvilágítja.
  Forrás:
  https://youtu.be/WEexDd59YFg

  1. Egyetértek. Szeretném angol alternatív újság oldalára feltenni, de mivel egy magyar cikkbe van beágyazva, nem biztos, hogy legörgetnek. Megkérdezhetem mi a forrás? Köszi.

   1. Bocsánat, nem ide akatam írni, hanem ahol összeesnek az oltottak az oltás után. (Ezt a videót ismerjük, ez a férfi egy hős, volt egy kb 40 perces interjúja is, ott gyönyörűen összeáll a kép, hogy hazudtak az elejétől, sose volt járvány. Most, az “oltás”, az önkéntes eutanázia injekciók óta ugrottak meg a halálesetek.)

 2. Nem szabad ketsegbe esni es elkeseredni !
  Senki sincs egyedul mert a Joisten mindig es mindenhol velunk van erre kell gondolni.. -Es nem szabad elfelejteni azt sem 100 es 100 ezrek kuzdenek es harcolnak a vilag kulonbozo reszein velunk egyutt a gonoszsag ellen most. .Haboru van sajnos -es a haboru az soha sem volt konnyu-rengeteg kuzkodessel es aldozattal jar mindig De batran kell -tudva azt jol hogy e harcban a vilag minden reszen nekunk tarsaink vannak -az Igazsagert most kuzdeni.. Jo remenyseggel kell lenni mert a Jo az gyozni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük