A jelen helyzetről!

Ugye most nincs politikai járvány? Mert rendes mikrobiológiai járvány nem is volt. Legalábbis nem bizonyította senki, hogy létezik. Mégis most miért is kell forróságban üzletekben, hivatalokban nulla közegészségügyi értékű maszkot hordani? Miért kell távolságot tartani?

Van remény! Van kiút! Lesz jobb világ! Már csak rövid idő kérdése, az igazság már ismert, minden mesterkedést lelepleztünk, a korsó már repedezik és hamarosan szétesik az egész. Fontos, hogy ébresztgessük a még alvókat, szaporítsuk gyorsan a felébredettek táborát, csökkentsük a minimumra a kárt, a bajt, amit még ezek a bűnözők el tudnak követni.

A megoldás tehát azok nagy száma, akik látják az igazságot! Ha ez kellően nagy lesz, akkor végleg elbuktak.

Videó link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/a-jelen-helyzetrol:6?r=73i9qhokr5UqJaSLqr7WWpSnGvE4NtcD

Biztonsági link: https://www.brighteon.com/60c491cc-c72a-4079-8700-82f5096f33a1

90 thoughts on “A jelen helyzetről!

 1. Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm szépen a feltöltéstl Sajnos, a video jelentősen akadozik.

    1. Már ép ideje mindenki felébredjen el a gyerekeinktől mert azért tüzben megyünk mi szülők ,ennyi embert nem lehet becsapni az igazság mindig kiderül ez is kifog derülni,

 2. Azt mondja doktor úr, h még mindig nem elég a tömegnek. Nem, mert nem tudják. Hogy lehetne HIVATALOS kutatást folytatni úgy, h a személyek kitakart adatai legyenek ott, de hivatalos is legyen ?! Ebből egy könyvet létrehozni, gyorsan KIADNI ?! a VAKLÁRMA sajnos már a múlté 🙁 most már nekünk LÁRMÁZNI kellene ! Volt kísérlet, egy csapat fiatallal, akik kb ugyanolyanok voltak és rab vagy fogvatartó szerepet osztottak rájuk. ELKÉPESZTŐ eredményt hozott és ABBA KELLETT HAGYNI a kísérletet. Ezt a kísérletet is, erre való hivatkozással abba lehetnek/kellene hagyni ! Már nagyon sok az áldozat !

  1. LÉTEZIK-E AMI FELÜLÍRJA A GYÓGYÍTÓ EMBEREK, DOKTOROK ESKÜJÉT?
   (direkt nem írtam az orv/os/ kifejezést!)
   .
   Kedves “Oltakozottak” és Egészséggel élők (oltatlanok)! Közvetlenebbül megszólítva:
   EMBERTÁRSAINK, HONFITÁRSAINK, A BAJBAN TÁRSAINK, TEHÁT NEM ELLENSÉGEINK!
   .
   OLTOTTAK ÉS EGÉSZSÉGESEK!
   .A bajban lehet megismerni, hogy ki az EMBER!
   Én egyetlen “protokollt” tudok amely – emberségből – kötelez MINDEN GYÓGYÍTÓT,DOKTORT)!
   Ez pedig az életüket meghatározó első lépés a hivatásuk gyakorlásához:
   A DOKTORI ESKÜ(részlet):
   .
   „Hivatásomat lelkiismeretesen gyakorolom.
   Fogadom, hogy orvosi tudásomat
   az egészség megőrzésére és a betegek javára fordítom.
   .
   A betegek gyógykezelésében meggyőződésem
   és tudásom szerint
   csak azt alkalmazom és tanácsolom,
   ami a javukra válik
   és óvni fogom őket
   az egészségre káros
   és ártalmas hatásoktól.”
   .
   A fenti Protokollt nem írhatja felül senki ember fia! „ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN!”

   OLTOTTAK ÉS EGÉSZSÉGESEK!
   Vagy inkább, hogy
   EMBERTÁRSAINK, HONFITÁRSAINK! A bajban lehet megismerni, hogy ki az EMBER!
   .
   Sajnos a járvány kiagyalói, kiszolgálói-ítélet végrehajtói annak ellenére, hogy tudták mit tesznek, ismeretlen oltóanyaggal mérgeznek meg állam polgárokat tudatosan! Orvosokat tévesztettek meg – nem akarom menteni Őket – azzal, hogy “életmentő” kísérleti oltóanyagot alkalmazzanak olyanokon is akik egészségesek voltak az “oltakozás” előtt! Orvosi esküjüket megszegve tíz és százmillió szám hajtották végre az “ítéletet”! A második világháború után – Nürnbergben – betiltották az ember kísérleteket, amit a halálbüntetés követhetett! Mi folyik itt, ha nem emberkísérlet! .
   . Az emberiség drasztikus csökkentése kezdődött meg és ezt nem szabad hagyni! “billgétsz” és a többi szörnyszülött célul tűzte ki az emberiség közel 8 milliárdos lélekszámát lecsökkenteni 1 milliárdra! „bili-gétsz” szerint a többi mehet a hulla-dékba! AZ ILYEN ÉS HOZZÁ HASONLÓAKNAK NINCS HELYÜK A FÖLDÖN, DE A VILÁGEGYETEMBEN SEM!
   Mire esküdtek a Mi Gyógyítóink? Az Orvosoknak pedig továbbra is az ORVOSI ESKÜ-vel kell szembesülni!
   .
   Mert, ha végrehajtanak tudatosan egyetlen “OLTAKOZÁST” akkor CINKOSTÁRSAK LESZNEK egy bizonytalan kimenetelű gyógyszeres kísérletben!
   .
   ORVOSI ESKÜ(részlet):
   .
   „Hivatásomat lelkiismeretesen gyakorolom.
   Fogadom, hogy orvosi tudásomat
   az egészség megőrzésére és a betegek javára fordítom.
   .
   A betegek gyógykezelésében meggyőződésem
   és tudásom szerint
   csak azt alkalmazom és tanácsolom,
   ami a javukra válik
   és óvni fogom őket
   az egészségre káros
   és ártalmas hatásoktól.”
   .
   „ISTEN ENGEM ÚGY SEGÉLJEN!”

 3. Dr.Tamasi én önnek hiszek,és Dr.Pócs Alfrédnek. Mindig nézem a müsorukat,ö nök mondják meg az igazat. A tv.ben szereplő orvosokat már megvették,egé sz mást mondanak most,mint az elején a Rúsvait meg a többit már ki nem álh atom,önöket viszont örömmel nézem. Nálunk senki nem oltatta magát és nem is foglya,pedig a vőm az mentős. További sikereket kívánok a munkájukh oz,és még sok embert gyözzenek meg az igazukról. Tisztelettel S.F.

  1. Mi sem álltunk be a sorba. Én már amikor ez elkezdődött, tudtam hogy hamis ez az egész.
   Aki beállt a sorba azok nem hiszik az igazat mert nem abból a perspektívából nézik ezt az egészet.
   Hálás vagyok, hogy ide tartozom és szeretem azokat is akik az oltást választották, mert rengeteg barátom és rokonom van közöttük.

 4. Köszönjük a helyzetjelentést, a lockdownnak semmi más előnye nem volt csak az, hogy több millió embert tettek tönkre mentálisan, tavaly én is így lettem pánikbeteg, nagyon hálás vagyok önöknek azért amiért felnyitották a szemem és nem kell tovább rettegnem!
  A globalisták napjai megvannak számlálva, az emberiség ébredezik, minél több lesz az oltáskárosult annál többen kezdik megérteni azt is, hogy a doktor urak nem butaságokat beszéltek és nem vagyunk konteósok… Kitartást és további szép napot mindenkinek!:)

 5. Tisztelt Doktor Úr!
  Mindannyiunk nevében köszönöm amit értünk tesznek. Nagyon sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok Önöknek! Jómagam, mindent megteszek, hogy a birkákat felébresszem, de sajnos a birka mogyoró-agyù így nagy sikert nem éreztem. Azt hiszik, én vagyok a hülye, mert nem oltatom be magam.

  1. Nagyon igaz amit a Doktorúr mond. Fogadjátok meg. ÉLETET MENTHET.Személyesen voltam Nála. Meggyógyított.FANTASZTIKUS ember. Köszönöm.

  2. Ezt már én is hallottam több nőtől, aki covidos volt a télen. Erről sehol senki nem beszél. Pedig nagyon jó lenne, ha valaki ezzel is foglalkozna, hogy mi az ilyen nők teendője, mit szedjen rá, mivel kezelje.

  3. Hétvégén piacon voltam, az eladónak a beadott pfizertől van erős hajhullása! Nem is vesz fel több oltást.

 6. Bár nem tartozom a “birkák” közé sem tényleges, sem átvitt értelemben, mégis lenne egy jószándékú észrevételem. Nevezetesen, hogy csak akkor célszerű birkáknak nevezni az oltott embereket, ha a cél a kioktatás, gúnyolódás, elítélés vagy hasonlók. A videó azonban úgy éreztem, hogy nekik is szólni akar, ébreszteni akarja őket is, el szeretné érni, hogy változzon a gondolkodásuk, sőt még talán meg is akarja nyerni őket. Azonban az ego nagyon nagy úr, és ha támadják, az énvédő mechnizmus olyan erős tud lenni, hogy hiába érti a józan ész az üzenetet, nem hagyja, hogy becsméreljék. Eredmény: csak azért sem fog változni, sőt akár még ellenségesebb lesz. Javaslatom: birkák helyett a “megtévesztettek” megnevezés célszerűbb lenne, függetlenül attól, hogy tényleg alulinformáltak voltak, és hittek a propagandának, vagy féltek, mert pl. a környezetükben volt hirtelen halálos eset, vagy más okból oltatták be magukat. Ők mindenkép áldozatok, vagy saját maguké, vagy másoké. Iyen helyzetben megnyerni valakit nem becsmérléssel, hanem felkarolással, segítségnyújtással lehet. Ehhez az első lépés a tisztelet kifejezése a megszólításban.

  1. Itt már nem lehet finomkodni. A megtévesztett jelző ugyanolyan sértő az egóra. De maga a probléma létezik amiről beszélsz.

   1. Igen, lehet a megtévesztett jelző is sértő. De sokkal kevésbé mint a birka. A lényegi különbség viszont az, hogy míg a megtévesztett státuszból ki tud az ego menekülni áthárítva a felelősséget a megtévesztőkre, addig a birka jelző lealacsonyító volta csak ellentámadással kompenzálható. De, mint írtam minden az elérni kívánt céltól függ, úgyhogy nekem mindegy, csak felhívtam a figyelmet időben, hogy aztán később ne legyen meglepetés és értetlenkedés, hogy a birkák nem támogatják a tisztánlátókat.
    Mindenesetre engem biztos, hogy nem lehetne változásra bírni, ha valaki birkának nevez. Viszont megfelelő, objektív bizonyítékokkal ki tudna billenteni a megtéveszett állapotból.

    1. Objektív bizonyítékokkal sem lehet a birkákat kibillenteni a megtévesztett állapotukból. Ők jobban hisznek a “hivatalos” médiáknak, és az ott megjelenő “hivatalos” orvosoknak, mint bármilyen objektív bizonyítékoknak. Nekik más az értelmi felfogásuk. Ők nem buták, csak agymosottak. Ezért menthetetlenek. Mennek a saját fejük után, mert azt hiszik, ők jobban tudják, mert a hivatalos média megmondta nekik a tutit. Foroghatunk velük körbe-körbe, de nincs értelme. Birkák, agymosottak, megtévesztettek, mindegy. Ha maguktól, valami csoda folytán felébrednek, az jó, ha nem, akkor úgy maradtak. Ennyi.

     1. Először is nem bírkázással kezdődött a figyelem felkeltése, hanem udvariasan! Az eredményt látjuk. Másodszor pedig a saját családomban tapasztaltam sajnos, hogy az emberek többségét nem a média téveszti meg, hanem az orvosok!!! Az orvos hazudik a bizonytalankodónak és a média már csak megerősíti a rossz döntése helyességében. Konkrétan az én unokahúgom meghallgatta az én oltást elutasító érveimet, beszélt több orvossal, a munkahelye szinte kényszerítette és a végeredmény, hogy boldogan beoltatta magát, mert az orvosok nem mondnának neki rosszat!!!!! Amíg ez a helyzet fennáll, még nagyon sok ember fogja beoltatni magát, akár többször is. Véleményem szerint már az is óriási eredmény lenne, ha az orvosok minden tudásukat latba vetve GYÓGYÍTANÁNAK és elutasítanák a tudásuk szerint is ROSSZ!!!!! protokolt és pusztán feladatuknak megfelelően “csak” gyógyítanának! Ezt miért nem lehet elérni????

  2. Teljesen egyet értek önnel,nem jol kezelte a Dr ur a megkülömböztetésre utaló szavakat .Habár teljesen igazát látom ,de az összetartozásba minden embernek szüksége lenne oltottnak ,nem oltottnak egyaránt .Mivel még orvosok sem tudják a tényt kezelni, nem még mink civil emberek.Ennek ellenére elég érdekes dolgokat mondott a videoban.

 7. Tisztelt Doktor Úr!

  Az oltottak nagy számából látszik, hogy a hazai lakosság nagy része a Hawkins-féle tudattérkép apátia vagy félelem szintjén vegetál. Ezért tudja a maga harag és büszkeség szintjéről leuralni a jelenlegi kormányfő. (Csak a gyenge embereknek van szükségük “erős” vezetőre.) Ezért fontos az ezt meghaladó szinteket elérni, és legalább a bátorság szintjéről az Igazságot állandóan hangoztatni. Itt az erőt (force, ego erőszakossága) felváltja az ERŐ (power, Isteni Erő).
  A probléma az ego szerkezetében van, mert annak szükséges, hogy mindig igaza legyen, tévedését pedig képtelen beismerni. Így sem a nácik nem fogják beismerni, hogy tévedtek, de a birka tömeg sem, hogy engedte becsapni magát. Az ego akár élete árán, de akár milliók élete árán is ragaszkodik vélt igazához.
  Az oltottak egyedüli mentsvára a 12 lépéses önsegítő program lehet, mert csakis tudati szinten létezik segítség. Ez a lehető legtöbb és bízni Istenben, a végeredményt pedig el kell fogadni az oltottaknak.
  Ősz elejéig maradt idő, ugyanis a zárással vélhetően még megvárják a pápa látogatás és a vadászati kiállítás lezajlását.
  A jelen helyzet ismertetője nagyon remekbe szabott volt, minden gondolat, írásjel a beszédben nagyon a helyén volt:-)

  1. Kedves Tibor!

   Mielőtt rátérnék a lényegre, jómagam covid-szkeptikusként sokféle oldalról tájékozódom, a fősodor mellett alternatív hírforrásokat is böngészek, így az átlagemberhez képest jóval több információval rendelkezem, amelyeket igyekszem józan paraszti ésszel összerakni, mint egy kirakót. Többé kevésbé sikerül is.

   Viszont ne haragudj meg, amiket írtál, abban sajnos sok a téves információ, és mivel az alapfeltevéseid hibásak, ezért az ok-okozatokból szintén zavaros dolgok jöttek össze. David Hawkins, akire hivatkozol, egy ezoterikus, new age-es gondolkodó. A new age az új világrend (NWO) ideológiája, ha úgy tetszik vallása. Ugyanaz a háttérhatalom áll a new age és a covid mögött is. Ezt, mármint a new age-et szánják az új világvallásnak. Ami az átlagembert bevonzza ebben, hogy ez az új vallási áramlat szépen összegyúrta a hagyományos vallási tanításokból (pl. buddhizmus, hinduizmus, kereszténység, kabbala stb.) a jó gondolatokat, és csinált egy a felszínen jól hangzó, valójában totális szellemi katyvasz hitrendszert. Amiben a lényegi elem, ami Hawkinsnál is visszaköszön, hogy az ember élet legfőbb értelme a fejlődés (ezzel még önmagában nincs is baj), aminek végén elérünk a megvilágosodáshoz /ez amúgy buddhista tanítás, ők nirvánának nevezik/. És így tehát létrejön az önmagát megváltó szuperember, s ez, bár jól hangzik, csak a szépséghibája, hogy az ember korlátainál, természeténél fogva nem képes önmagát megváltani, fejlődhetünk mi sokat, de ez nem egy számítógépes játék. Az egyetlen Megváltó pedig Jézus.

   A “gyenge nép, erős vezető” gondolat is képzavar. Ugyanis az erős vezetőt azért igénylik az adott országban, hogy rendet tegyen, és fönntartsa azt (lásd Mátyás király, Horthy Miklós). A rend pedig a tekintélyelvűségre, a hierarchiára épül, ami már az iskolában elkezdődhet, pl azzal hogy az órán a tanár beszél, a diák pedig nem ordibál, rögögcsél bele a tanórába, nem gúnyolja a tanárt, és végképp nem üti meg, vagy nem szúrja le, csak mert valamiért nem szimpatikus. És az a gyerek, aki már az iskolában sem tisztelte a tanárát, később a munkahelyén is olyan stílust fog megengedni a főnökével, ami nem helyénvaló. Itt elérkeztünk ahhoz, hogy ha megfordítjuk a “gyenge nép, erős vezető”-s feltevést, akkor ugye az erős emberek gyenge vezetőt akarnának s ez még akár igaz is, hiszen a gyenge vezető a káoszba irányítja az országot, a zavarosban pedig jól lehet halászni a George Soros, Bill Gates-féle erkölcs nélküli pénz- és hatalommániásoknak.

   A 3., egyben utolsó észrevételem, hogy bejegyzésedből kiviláglik az Orbánfóbia, ami pedig az általad idézett tudattérkép 5., vagyis a félelem szintjéhez kapcsolódik, legjobb esetben is csupán a 7., harag szintjéhez.
   Orbán és a Fidesz démonizálása (lásd mindenről is ő tehet) nekem azért érthetetlen, mert bár a a hamis zászlós járvány hullámzások során valóban sok hibát, sőt bűnt követtek el, de miért gondoljuk azt, hogy mondjuk Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára jobb lenne? Elárulom, sokkal rosszabbak volnának, ui. ők durván lefeküdnének a háttéhatalomnak, még minimálisan sem szállnának velük szembe. Tehát sajnos az a helyzet, hogy a reálisan szóbajöhető kormányzóképes pártok, politikusok közül (én pl nagyon tisztelem Toroczkai munkásságát, és szeretném, ha ő lenne a min.elnök, állítom, sok tekintetben alkalmasabb vezető Orbánnál, de tisztában vagyok vele, hogy nincs esélye, hisz jó, ha egyáltalán eléri pártjával az 5%-ot) a legkevésbé rossz megoldás a Fidesz és Orbán Viktor.

 8. Tisztelet és köszönet a bátorságáért, amivel kiáll a hite mellett, és segít sok félretájékoztatott embernek az igazság felismerésében, és visszaadja a bizalmat sok orvosnak azzal, hogy az orvostársadalom nem azonos a fő sodrású médiában szereplőkkel.

 9. Tisztelt Doktor Úr!
  Minden tiszteletem és elismerésem az Öné!! Köszönöm, köszönjük, hogy reményt ad, utat mutat, bátorságra, cselekvésre és kitartásra ösztönöz.
  A SZERETET – ISTEN – teremtő ereje és végtelen hatalma vigyáz Önre!
  Az a SZERETET amely az IGAZ VALÓSÁG, a TUDÁS, a valódi HATALOM Forrása.

 10. Köszönjük ezt a mindenre kiterjedő összefoglalót.
  Az embereknek a rezgési frekvenciájukat, a tudatosságukat kell megemelni. A legfontosabb, amit meg kell tanulni, a szeretet terjeszteni. Az univerzumunkban minden dolog folyamatosan mozog, vibrál különböző frekvenciákon. Valami érdekes történik, ha különböző rezgő dolgok állnak össze: kis idő múlva gyakran ugyanazon frekvencián rezegnek együtt, „szinkronizálódnak”. Ezt a spontán önszerveződés jelenségeként írják le. Így állnak össze pl. a szentjánosbogarak is, akik szinkronban kezdenek villogni. A kollektív közösségnek együtt kell gyakorolnia a rezgés emelését napról napra, így tudja áthelyezni magát egy magasabb tudatállapotba. Bár megkezdődött az emberek ébredése, de a többség még a 3.dimenzióban van, amit a félelem, a szenvedés ural. És ezt az állapotot használja ki a háttérhatalom a lakáj kormányokkal együtt. Néhány útmutató a tudatosság növeléséhez:
  1) Vannak un. gyógyító frekvenciák (9 Solfeggio frekvencia), melyek tisztítják, regenerálják a sejteket. https://www.youtube.com/watch?v=goyZbut_KFY&ab_channel=MeditativeMind. De ilyen gyógyító erővel bír a Tesla-féle 432 Hz-es zene is: https://www.youtube.com/watch?v=jA_conleEqM&ab_channel=SubBassMeditationMusic-RelaxingMusic
  2) Kerülni kell a mérgező fluorid használatát (nem véletlenül találták ki az emberiség számára, becsempészve a fogkrémbe, a csapvízbe), ugyanis elmészkövesíti a tobozmirigyet, a “3.szemet”, így csökken a melatonin hormon, ami alvási problémákat, az öregedési folyamat felgyorsulását, vagy Alzheimer-kort eredményez. A csontunknál is több fluoridot képes felszívni. Célszerű lúgos vizet fogyasztani.
  3) Minél többet mozogjunk, meditáljunk, főleg a szabadban.
  4) Próbáljuk kerülni a stresszt és a szorongást. Ez vonatkozik a jelenlegi COVID-helyzetre is. Kapcsoljuk ki a TV-ét, menjünk ki a természetbe, csináljunk programot a családunkkal, barátainkkal.
  5) Próbáljunk a táplálkozásunkon javítani, “tisztábban” enni és inni. Pl. a böjt a rezgést, a tudatosságot növeli. Léteznek un. magas rezgésű ételek, mint pl. leveles zöldek, csírák, nyers gyógynövények (kapor, koriander, menta, metélőhagyma), erdei gyümölcsök, préselt levek, spirulina, alga, forrásvíz, probiotikumok, magvak, hidegen sajtolt olajok, almaecet. Kerüljük az alkoholt, a drogokat.
  6) Fontos időnként a méregtelenítés.
  7) Legyünk minél többet a napon, végezzünk légzőgyakorlatokat.
  8) Gyakoroljuk a pozitivítást gyógyító gondolatokkal (pl.: Dr.Masaru Emoto: A víz üzenetei https://www.youtube.com/watch?v=aBuGpJsXJuQ&ab_channel=hunmo)
  Kitartást kívánok mindnyájunknak! 🙂

 11. Ez sem kell megjelentetni, mint azt a 4 hozzászólásomat, a ma kezdődött tárgyalásban már Ruandában történteket hozták elő (1994. ápr. 7. – 1994. júl. 15.) , talán ennek is oka van. Hogyan lehet manipulálni egy katolikus nemzetet, s két tábor milyen módon kell egymásnak uszítani, hogy a tuszik s a hutuk egymást tömegesen legyilkolják, s egy részlet abból a borzalomból: https://index.hu/kulfold/2019/04/07/ruandai_nepirtas_25_eve_tuszi_hutu/

 12. Egy pár nappal ezelőtt a CDC is újra bejelentette, hogy az összes convidnak mondott betegségben elhunytaknak csak 6% halt meg igazából covidban, a 94% valami egész másban. Tehát ez a hatalmas felturbózott statisztika is hazugság volt – mondjuk, ezt már tudtuk az elején is. Úgy tudom hogy az amerikai kongresszus is vizsgálja a bejelentést. Ez az arány minden országban hasonló lehet.
  A gyógyszergyártók azzal is növelték a zavarodottságot a lakosság körében, hogy rengeteg embernek adtak be placebo-t. Vannak olyan vélemények hogy az összes beadott injekciók 7o-8o% placebo lehetett. Az ezekkel beoltottaknak, nyilván semmi bajuk nem lett de arra jó volt a manőver, hogy a lakosságban zavart keltsenek és megnehezítsék a szálak kibogozását.
  Könnyen meglehetne tudni, hogy a lakosság hány százaléka kapta a valós naftát és hány a placebo-t. Ha ügyvédek kérnék a bíróságot, hogy rendeljen el egy vér mintavételt a lakosság egy véletlenszerűn kiválasztott csoportjából a közvélemény kutatások mintájára. Ugyancsak így lehetne kimutatni azoknak a korrupt celeb orvosoknak a megtévesztő hazugságait akik nyilvánosan beoltatták magukat, hogy így generáljanak bizalmat az önálló gondolkodásra képtelen emberekben.
  Az ébresztés egy nagyon lassú folyamat sajnos. A kognitív disszonancia egy olyan fogva tartó erő ami a tömegek nagy részét egy mentális börtönben tartja ahonnan nagyon nehéz felébredni. Erről szól Plató barlang metaforája is.
  Segíteni csak annak lehet aki már maga is tett erőfeszítéseket az ébredésre, de aki nem is tudja hogy alszik azt nem lehet felébreszteni.
  Mindent összevetve én nem hiszek az őszi negyedik hullámban. Minden jel arra mutat hogy a cabal szabadulni akar csak a részben sikerült covid eseménytől és akik figyelik a nemzetközi helyzetet érzékelik hogy a hangsúlyok kezdenek eltolódni egy másik esemény, a kamu klíma téma irányában. Arról nincs elég információnk, hogy abból mit akarnak kihozni – többen mondják hogy egy élelmiszer válság is pakliban van. Meglátjuk. A korrupt celeb orvosok által hangoztatott mantra a negyedik hullámról csak arra jó, hogy eltereljék az emberek figyelmét a tervezett de nem feltétlenül megvalósuló következő eseményről.
  Ha megfigyeltétek, a 1oo%-ban kontrollált propaganda médiákban egyre többet írnak a földönkívüliekről és az UFO-król. Ha még egy pár évvel ezelőtt is felmerte hozni ezt a témát valaki irdatlan őrjöngésbe kezdtek és mindenféle összeesküvés elmélet követőnek és lapos föld hívőnek bélyegezték meg az illetőt. Micsoda változás! Most már ők kezdik nyomni a témát. De mint tudjuk ezeknek nincsenek tisztességes szándékaik. Úgy hogy résen kell lenni. Érdemes ezeket a jeleket is figyelni, hogy legyen elképzelésünk arról, hogy milyen irányban terelődhetnek a dolgok a közeljövőben.

  1. Ha valóban igaz az amit ír (reménykedünk) akkor tényleg elkezdtek félni az emberek haragától, de ha már elindultunk és még nem feltétlen nyertünk akkor is le kell taszítani ezeket a sátánista ***at a “trónról” és egy élhető, szebb jövőt biztosítani magunknak és a még meg nem született generációknak:)

   1. A pénz kell érte eddig több milliárdos született(9) és az oltóanyagcégek a tözsde magaslatain. Közben a georgiai tornyok vésetét senki nem nézi. javaslom a gugli segedelmét hozzá!

  2. Jupiter ! nem globális felmelegedés van emlékezen 1969, 1970, 1980 as években is már májusban35 fokos kánikulák voltak.
   Globális felmelegités van. ahogy a mikró az ételt felfözi a bennelévö vizmolekulák rázásával ugy a mikrohullámú rendszerek pedig a levegöt. A többi katonai kütyüt nem ismerem de a haarpon kivül biztos van jópár.
   Nem zárom ki a G5 is hasónló tüneteket okoz mint a un c19…..az emberi testben.
   Gondolom az erösségével lehet játszani 1-1 tömeges megbetegitéshez.

 13. Lesz-e emlékeztető ( buster ) oltás a delta-variánsra ?

  A következő cikk azt ecseteli, hogy a Pfizer nagyon erőlteti a delta-variáns elleni emlékeztető oltást.
  A cikk sz szól arról is, hogy áll a Pfizernek a részvénye a tőzsdén.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/us-behoerde-cdc-widersprechen-pfizer-bei-covid-boostern-und-bedroht-damit-den-erwartenden-milliarden-umsatz-von-big-pharma/

  De jelenleg a az CDC ezt még leintette, azzal az indoklással, hogy még nincsenek adatok. Más forrásokból azt lehet látni,
  hogy ez az india variáns kevésbé veszélyes,

  Aki tudja, kérem kövesse ezt a portált !
  Mert itt nagyon sok leleplező és a leplet lerántó cikket lehet olvasni. És a portál nagyon dinamikus, sok tartalmat közöl.

  Aki még nem tudja, hogy az SAP software cég főnőke a Curevac mRNS oltóanyag cégbe fektetett be.
  Persze a hiearchia csúcsán itt is a Bill Gates & Melinda alapítvány áll. De nem csak áll, hanem talalmas berúházást eszközölt.

  Jelenleg Svájc is oltásturbó propagandába fogott, mert az átoltottság csak 25 %-ot sem éri el.
  Amit Alain Berset ( francia nyelvü ) egészségügyes főnők nagyon nehezményez.
  De különösen az szúrja ennek az embernek a bögyét, hogy a svájci házi ellátást végző egészségügyi szolgálat, a Spitex dolgozói
  nem lelkesednek a ezen minden bajt megoldó “megváltó gén-therápiáért”. És a svájci hivatalos korona politika most a gyereket
  akarja meggyözni az oltás felvételére. De az eddigi információim szerint ez a kampány sem volt sikeres.
  Most itt is könnyitések vannak. Az emberek élvezik a kis szabadságot, mivel eddig az emberek itt is otthoni kárhozatra voltak itélve.
  De összehasonlítva az itteni intézkedéseket a Mo.-on tapasztaltakkal, azt kell mondani, hogy itt Svájcban nem tudták a magyar kemény
  intézkedésekhez hasonló diktatúrát létrehozni. Itt a rendőrség sem zaklatta az embereket annyira. Itt a rendőrség azt mondta a tüntetések
  kapcsán, hogy nekik nem az az emberek vegzálása a dolguk és arre erőforrásuk se volt meg. És a politika és a nép közötti ellentéteket
  párbeszéddel intézze el a szemben álló két fél .
  Az éttermekben már szájmaszk sem kell. Most mindenki örül és boldog.

  1. https://kuruc.info/r/64/230585/

   Horvát lap: hamarosan védettségi igazolás kell a kórházakban és a bevásárlóközpontokban A horvát kormány nem tervezi, hogy kötelezővé teszi a koronavírus elleni oltást, de azok számára, akik nem rendelkeznek védettségi igazolással, számos korlátozást vezet be, így például sem kórházakba, sem a bevásárlóközpontba nem lehet majd belépni enélkül – írta a Jutarnji List című horvát napilap szombaton a nemzeti válságstábra hivatkozva. Zágráb terve az volt, hogy június végéig legalább egy vakcinával beoltják a lakosság felét, az oltási kampány mégis megakadt, annak ellenére, hogy már mindenki számára elérhetővé vált a vakcina. A válságstáb szerint mindent “elegánsan meg lehet oldani”, így például kötelezővé lehet tenni az egészségügyi dolgozók és a betegek számára, hogy rendelkezzenek digitális Covid-igazolvánnyal, ha be akarnak lépni egy egészségügyi intézménybe – írta a lap, hozzátéve: ez azt jelenti, hogy akik nincsenek beoltva, és nem estek át a fertőzésen, 48 óránként tesztet kell végezzenek, kivéve, ha az illető sürgősségi ellátásra szorul. A rendelet az újság információi szerint a bevásárlóközpontokra is vonatkozni fog, ahol így az állampolgárok védettségi igazolás birtokában maszk és korlátozások nélkül sétálhatnak majd. A testület pénteki sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a továbbiakban oltási igazoláshoz kötnék a koronavírus-járvány okozta gazdasági károk enyhítésére szánt állami támogatásokat is a vállalkozók számára, ami ellen tiltakoznak a szakszervezetek. Az elmúlt 24 órában 114 új fertőzöttet azonosítottak az országban, amivel a járvány kezdete óta az új típusú koronavírussal megfertőződöttek száma meghaladta a 360 ezret. A vírus okozta betegség (Covid-19) szövődményeinek következtében három új beteg halt meg, így a járvány halálos áldozatainak száma 8215-re emelkedett. Kórházban jelenleg 131 beteget ápolnak, közülük 11-en vannak lélegeztetőgépen. A valamivel több mint négymilliós Horvátországban eddig 1 500 932-en kaptak védőoltást, közülük 1 132 263-an már a második adagot is. Ez a felnőtt lakosság 45, illetve 34 százaléka. (MTI)
   Forrás: https://kuruc.info/r/64/230585/

 14. Tisztelt Doktor Úr! Köszönet az Ön/Önök tényfeltáró fáradozásaiért.
  Ezzel a videóval is kaptam egy MEGERŐSÍTÉST,hogy jól gondoltam
  már tavaly nyár elején,NEM fogom felvenni az “oltást”. A YT kínálatok
  között rátaláltam Clemens Arvay biológus ,egészség-ökológus(Graz)
  videójára,amely meggyőző,tanulságos volt.
  ” Idő az igazság leánya.”
  További munkájukhoz jó egészséget,kitartást kívánok!

 15. Az uncatnews.ch portál arról tudós, hogy az emerikai ismert orvosnő, Christiane Northrup a beoltótt nőknél a
  magzatnak a vetélését és különleges vérzéseket állapított meg. A cikk is elmondja, hogy az 18 honapos unokalány meglátogatta
  a Moderna-val beoltótt nagyszülőket és utána különös vaginális vérzései voltak, ami Spike-Proteine és a SM-102-ra
  vezethető vissza. Az unokafiúnak meg a herezacskóján lettek különös kiütései, ami előtte soha nem volt.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/arzt-schlaegt-alarm-geimpfte-frauen-haben-fehlgeburten-babys-bekommen-blutgerinnsel-aus-der-vagina/

  A cikk arra is figyelmeztet, hogy a szoptató anya átadja a csecsemőnek a véralvadási bajokat, például a Thrombozytopenie-t.
  Azt is kimondják, hogy a szoptató anya ne ölelgessen meg egy beoltóttat.

  Dr. Northrup a cikkben azt állítja, hogy a beoltottak 20 %-ka csak sóoldatot kap oltásként,

  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiii

  Én nem vagyok beoltott és szájmaszk nélkül meglátogattam a beoltott szomszédokat.
  Én nem akarok rémeket látni és senkit sem ijeszgetni, de a torkomban én is különös rövid kötetképződést tapasztaltam.

  Én redszeresen látogatom a nem beoltott rokonaimat és az ukokáimat és ilyen különleges tüneteket magamon soha nem
  tapasztaltam. Pedig a szájmaszkot soha sem viselem a rokoni körben. És az unokák hozzák és viszik a szokásos virusokat
  az iskolából.

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Itt Svájcban a 29 éves fiatal ájultan esett le a létráról.
  Bevitték a sürgőségire.

  A fenti hírt a legközelebbi rokonom mondta el nekem.

  Én csak azt mondtam, persze covid-oltás. Mi más ?

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Szerintem ez nagy veszélyt jelent a társadalomra.

  Jön velem szemben egy autó és a vezető szívének hirtelen kampó.
  Milyen következményei lehetnek ennek ?

  Itt már csak a jó Isten tud segíteni az emberiségen.

 16. A videó láttán, hallatán örömömben a páromhoz írt levelem:
  “Kérlek, hallgasd végig Tamasi doki legfrissebb beszámolóját! Imádtam hallani minden egyes szót. Mintha a témával kapcsolatos, kezdetektől fennálló megérzéseimet konstatálná szinte szó szerint. Döbbenetes. Nagggyon jó. Besz@rás… (Érdemes figyelmet szentelni annak a nagyon is fontos körülménynek, hogy hol tart a generálódó – az ő személyükben megjelenő – és napjainkra durván felerősödő ellenállás! Brutálisan összeszedett, letisztult, magabiztos VALÓS helyzetjelentés!”
  Doki! KÖSZÖNJÜK!

 17. Utóirat:

  Az ellenállás tagjaként szeretném küldeni az Orvosok a tisztánlátásért csapatának – amolyan köszönetképpen a munkásságukért – Tom Petty remekbe szabott dalát: I won’t back down – azaz: Nem hátrálok meg! https://www.youtube.com/watch?v=JMzW42zZVN0
  Kitartás! “Éljen Szálasi!”

  1. Én is itt küldöm nagy tisztelettel az orvosok a tisztánlátásárért csoportnak az ellenállás dalát by Lala Deaton – “WHERE WE GO ONE WE GO ALL” (Ahova Egyenként Megyünk Oda Mindannyian Megyünk)

   There’s a storm on the rise
   It’s comin for our freedom
   Disguised in the lies, the powers of the dark
   Secrets so deep played out like Hollywood movies
   But it’s time, hold the line
   On your mark, get set, start

   WHERE WE GO ONE WE GO ALL
   UNITED
   WE’RE GONNA RISE TO THE CALL
   WE’LL FIGHT IT
   LOVE ON OUR SIDE, TOGETHER WE’LL STAND TIL THEY FALL
   WHERE WE GO ONE WE GO ALL

   You can’t hide the truth when you shine the light on darkness
   Stories unfold like fairytales come true
   Liberty cries
   Now is the time, the great awakening
   Bang our gong, sing our song
   It’s up to me and you

   WHERE WE GO ONE WE GO ALL
   UNITED
   WE’RE GONNA RISE TO THE CALL
   WE’LL FIGHT IT
   LOVE ON OUR SIDE, TOGETHER WE’LL STAND TIL THEY FALL
   WHERE WE GO ONE WE GO ALL

   Day from night
   Dark to light
   Fight the fight

 18. Koszonet az ujabb biztato gondolatokert ……es nagyon sok koszonet azert is amit Onok tesznek…!
  Sajnos nencsak az orvosi hivatas de minden mas hivatas/foglalkozas eseten is igaz az hogy azokat is lejarattak es tonkre tettek.Necsak az orvosok es ujsagirok es poliltikusok de a tanarok-rendorok-kereskedok-sportolok-muveszek-zeneszek…stb…stb… es mindenki kapcsan azert kiderult az hogy kik is azok akik Emberek maradtak /Emberek tudnak maradni a legnagyobb embertelensegben is ….

  -Skocia:-Egy ujsagiro naplojabol………
  Az orvosokhoz hasonlo Hippokrateszi eskut az ujsagirok ugyan nem tesznek DE! a Skocia-i/Anglia-i foiskolak/egyetemek ( es legtobbszor nem is a nagyon hiresek/nagyon is jol ismertek-hanem azok ahol valoban meg a regi becsuletes es tisztesseges ujsagiras alapjait oktatjak-azt aminek alapjan az egykori/regi BBC is valaha mukodott volt regen ) a vegzett ujsagiro jeloltol a zaro vizsgan azert meg szoktak kerdezni azt is hogy a tanultak alapjan a vegzett milyen ujsagiro is szeretne majd lenni-azaz amit a tanulmanyai soran neki okattak azt hogyon is akarja majd hasznalni.
  Nos ekkor -e zaro vizsgan-a leendo ujsagiro megfogalmazhatja azt valaszaban-es ugyanakkor fogadalmat is tehet onmaganak is arra vonatkozolag hogy az ujsagirast hivatasank tekinti e avagy csak valami fogalkozasnak- es jo penz kereseti lehetosegnek
  Mert akik az ujsagirast hivatsuknak tekintik azok tudjak hogy :;
  – mindig legjobb tudasuk szerint – tisztessegen es becsuletesen tajekoztassak a tortenesekrol az embereket-ne hallgassak el soha sem az Igazsagot!
  -soha semmi korulmenyek kozott es semmiert se adjak el es ne aruljak el az embereket -mindig az emberek erdekeit vedjek a hatalmon levokkel szemben
  -mindig kerdeseket tegyenk fel -es nagyon kenyelmetlen kerdeseket is a hatalmon levoknek is –es mindig nagyon szigoru de igazsagos kritikusai legyenek a hatalomnak-a hatamon levoknek is -Kontroljai legyenek mindig annak amit a hatalom csinal.
  -egyszoval aki ezt az ujsagiroi palyat Hivatasnak tekinti az a Vilag es az Emberiseg lekiismerete is kell hogy legyen mindig…!

 19. https://clubzero2020.blogspot.com/2021/02/jacob-rothschild-explains-how-they-are.html
  ….
  PLANDEMIKA

  Természetesen a Covid-járvány plandémia, és különböző agytrösztjeink és hálózataink révén évtizedek alatt gondosan megterveztük. Az általunk tervezett összes főbb változás érdekében, beleértve a globális bankunk és az egy világ pénznemének számunkra nagy változását is, az embereknek teljesen alárendeltté kell válniuk.

  Ezt sokkal nehezebb megvalósítani azokban a nemzetekben, ahol az emberek azt hiszik, hogy látszanak a szabadságukon, és ezért ezeknek a nemzeteknek a kormányai olyan szélsőségesek voltak az általunk elrendelt félelem és ellenőrzési taktikák mellett.

  Főként a köznép többségének gazdasági függetlensége teszi őket oly rakoncátlanná ezekben a nemzetekben, és valószínűleg alkalmas arra, hogy saját nemzeteik szuverenitásának és a helyi ellenőrzésnek a támogatását választja, ami a terveink legfőbb akadálya, és pontosan miért volt szükség a súlyos gazdasági korlátokra a világjárvány leple alatt. Ha az emberek nem tesznek eleget, akkor kétségtelenül egy második hullám kerül az útjukba, ezzel az élelmiszerhiánnyal és a teljes kormányzati uralommal annak érdekében, hogy be lehessen vezetni valamennyi javasolt változtatásunkat.

 20. Nekem volt. Novemberben voltam beteg, és február körül kezdett hullani a hajam, de nagyon durván. Alig mertem hajat mosni. Elkezdtem használni a Plantur 39 termékeket, és szedtem a Revalid kapszulát 3 hónapig. Mellette a szokásos vitaminokat, C,D, Magnézium, amig mindig. Most A hajhullás kb 2 hónap után megállt, és most jobb mint valaha.

 21. Sok minden nem stimmel, a dologgal kapcsolatban.
  2019 áprilisában foglalkoztam ezzel a kérdéssel, tisztán tudományos alapon.
  Egy kérdést vetettem fel, a vírus igazán élőlénynek nem tekinthető, hiszen nincs anyagcseréje, akkor honna veszi az energiát a szaporodáshoz. Ezen az úton haladtam, mikor urána, megírtam “A KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATBAN”
  Levelező társaim körében terjesztettem, hiszen úgy látam megoldásra van szükség. Az egészet levezettem, hullámechanikai alapon.
  Semmilyen reakciót nem keptam rá. pedig orvosok, még elismet akadémikusunk is volt közöttük (iga Ő más tudomány területről). Őket külön levélben kértem meg, hogy ha a gonolataimat támogatják terjesszék. Pedig a dolgozatom utolsó mondata, “Íme a tézik, kérem az antitéziseket”. Szeretném eljuttatni öneknek, hogy átnézzék és véleményezzék.

 22. Senki sem gondoljon arra, hogy most minden megjavul, mert most tiltakoztunk egy kicsit és ezek után minden rendben
  történik majd. Mert ez csak egy nagyon rossz ábránd. És a népre ráerőltett nyomás, a zsarnokság sokkal nagyobb
  méretet öltött, amit már nem lehet csak olyan egyszerüen lerázni.

  Én csak a következő videót néztem meg a védettségi igazolvánnyal kapcsolatban:
  https://uncutnews.ch/rtv-talk-gruener-pass-in-die-freiheit/

  És azt kell megállapítani, hogy sajnos a mai világban nagyon komoly bajok vannak.
  Sajnos a WHO 2009-ben megváltoztatta a világjárvány fogalmát. Most már nem szükséges a vészhelyzethez, az a bizonyos nagy halálozsi ráta. Most már elég az, ha egy virus nagy fertőzést, vagyis elterjedést tud produkálni.

  Wolfgang Wordarg szerint, a mai politikusok a nagy nyomásra elárulták a népet és a nemzeti alkotmányt a sútba dobták.
  A nép gyakorlatilag jogfosztott lett. Az oltások bekövetkezett halálesetek miatt, a dolgok mai állása szerint nem lehet
  a politika elitet, vagy az egészségügyet felelőségre és kártérítésre vonni.

  Aki még nem vette észre, tulajdonképpen a mai időkben a járrványügyi intézkedéseket egy katonai, vagy rendőrségi hatalom
  hajtja végre., lásd Operativ Törzs Mo.-on . Ezen intézkedésekben meg lehet figyelni, hogy az állam a felelőséget az állampolgár nyakába terheli át. És a kényzerítést azzal is el tudja érni, hogy az ellenállót egyszerüen vagy anyagilag, vagy a szabadság megvonásával is lehetetlen helyzetbe hozza. Végül is a polgár nem tud mást csinálni, mint a saját kárára enged a ráerőltetett kényszernek.
  A polgár alkotmányos védele, miatt egészségügyi adatok kezelése, orvosi titoktartás nagy veszélyben van.
  A nemzetközi és hazai haszonélvezők olyan adatokhoz jútnak, a szükséghelyzetra való hivatkozással, ami a népet szabadságát
  nagyon nagy veszélynek teszi ki. És az illegálisan megszerzett adatok birtokában az illetéktelenek könnyen követhetnek el más zsarnokságot a nép ellen. Mert a nép minden ügye, baja egyesek számára transzparens és ezzel együtt zsarolható lesz.

  Mi a megoldás ?

  1) A politikusokat a nép nem csak 4 évente megválasztja, hanem bármikor felelőségre is vonhatja és azokat visszafütyülheti.
  2) A népnek békés ellánállást, a polgári engedetlenséget kell tanusítani a zsarnoksák ellen.
  Például nem vesz fel egy kisérleti fázisban lévő oltást, aminek a kifejlesztése normálisan 12 – 15 évet is igénybe venne.
  3) És további lépésekben az egész választási rendszer megreformálása, a népi hatalom visszaállítására.

 23. Most itt még egy nagyon lényeges cikk,

  Németül:
  Erfinder der mRNA-Impfstoff wurde aus den Geschichtsbüchern gelöscht und der Wikipedia-Eintrag umgeschrieben

  Magyarul:
  Az mRNA-oltóanyag feltalálóját a történelem könyvekből kitörölték és
  a Wikipdia-bejegyzéseket átírták.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/erfinder-der-mrna-impfstoff-wurde-aus-den-geschichtsbuechern-geloescht-und-der-wikipedia-eintrag-umgeschrieben/

  Nézd meg ezt a cikket ! Ki a mRNA oltóanyag feltalálója ?

  Karikó Katalin ?

  Nem hanem Robert Malone.

  Mi ezzel a baj ?

  Hogy Robert Malone megmondta az igazságot, hogy ez az oltóanyag veszélyes az emberiségre.

  És Karikó Katalin ?

  A kommunista besúgó. A cikk szól erről is egy kis részletességgel.
  ( Én ezt nem kommentálom, holott tudnám ! )

  A cikk részletezi az oltás hatásos és káros hatását.
  Például a COVID-19 oltóanyag az utolsó 30 évben 70 oltóanyagot figyelembe véve
  500-szor veszélyesebb, mint a legveszélyesebb a szezonális nátha elleni oltóanyag,, ami eddig a legveszélyesebb volt.
  És a COVID-oltóanyag 7-szer veszélyesebb, mint a H1N1 oltóanyag, ami 25 százalékban komoly mellékhatásokat okoz.

  A Malone interview napján a Vaccines folyóirat azt jelentette. Hogy a szükséges oltakozók száma, a NNTV,
  hogy 1 db. COVID-19-es beteg halát a Pfizez-oltóanyaggal megakadályozzunk, az 9000 és 50’000 beoltótt között van és
  három megakadályott COVID-19 halál ellenében az oltási mellékhatások miatt 2 ember meghal.

  A cikk részeletesen szól a médiák szerepéről és az orvosi ethikáról.

  Itt említésre kerül az a tény, hogy mi a külömbség egy szerződéssel rendelkező oltóanyagot kipróbáló és
  az olcsón fagyival, vagy kényszerrel megvett kisérleti oltásra rávett személy között. Már ami a jogot illeti, mint olyant,
  mint például az oltóanyag előállító cégnek a kártérítési kötelezettségét az oltási károsulttal szemben.

   1. Nagyon úgy tűnik, ezen a ponton nem érdemes lélegzet visszafojtva fejleményeket várni egy, a Covid-1984 plandémia kapcsán indított állítólagos “Nürnberg 2.0 perről”. Vagy egy bő hete maga Rainer Fuellmich közölte a következőket a Telegram csatornáján:

    “Hónapok óta hamis hírek keringenek arról, hogy a Bizottság vagy Rainer Fuellmich több száz ügyvéd és orvos bevonásával egyfajta Nürnberg 2.0 pert kezdeményezett.
    Mindig elhatárolódtunk ezektől az állításoktól, amelyek mögött gyanúnk szerint kezdetben a hírnevünk lejáratására tett szándékos kampány [húzodott]; viszont hibás [alapfeltevésből kiindulva] ezek [a téves állítások az idő múlásával] megsokszorzódtak.
    A Bizottság, de Rainer Fuellmich különösen nem vesz részt egy ilyen [értsd: “Nürnberg 2.0”] vállalkozásban.
    Különféle perek vannak függőben Németországban, amelyek a Fuellmich ügyvédi irodához köthetők. Viszont [az igaz,] hogy nemzetközi jogászok egy hálozata ad jogi tanácsot korona[vírus] ügyekben, de nincsenek a nürnbergi pert újraindító tervek. A Bizottság elképzelése az, hogy létrehozzon egy Nemzetközi Korona[vírus] Bíróságot, de ennek megvalósítása jelenleg pusztán elméleti felvetés.
    Kérjük, az ilyen horderejű [be]jelentések hitelességének [megállapításáért] látogassanak el a Bizottsághoz [köthető] eredeti forrásokhoz.

    RA Dr. Rainer Fuellmich, kattintson a következő csatornára:
    https://t.me/s/reinerfuellmich

    Bővebben, hivatkozásokkal itt:
    https://www.europereloaded.com/official-message-from-dr-reiner-fuellmich-on-those-so-called-numberg-trials-2-0/

    1. Ez a “hamis reményeket tápláló propaganda”azt célozza, hogy félrevezesse, ellustítsa a “szabadságaktivistákat”, akik megnyugszanak abban a hitben, hogy náluk jóval okosabb és magasabb pozícióban lévő emberek küzdenek a kulisszák mögött a jó oldalán. Az 1920as évek lélektani hadviselésének másolata ez[Operation Trust], mely létrehozott egy fake antibolsevik ellenállási szervezetet, hogy azonosítsák és semlegesitsék az Oroszország kommunista hatalomátvételével szemben álló megmaradt erőket [idézem Ertsey Attila gondolatait a Trump körüli választási csalásokkal kapcsolatban.] Nagyon úgy tűnik, hogy az üzenet most is ez: bízzatok a “tervben” és ne csináljatok semmit. Pedig “a harc rajtunk múlik – mindegyikőnkön, mint individuumokon. Mindig is rajtunk múlott.” [Brandon Smith]

 24. Kedves és tiszteletreméltó Doktor urak, és kedves Tisztánlátó!
  2020. márciusától figyelem és olvasom az új cikkeket és hozzászólásokat. Nagyon sok erőt merítek ezekből. 72 éves nyugdíjas titkárnő és masszőr vagyok, nem vagyok oltott, sem a fiam, és nem is leszek. Sajnos, barátnőim fele büszke a beoltottságára, a másik fele gondolkodó, óvatos és várakozó állásponton van. A háziorvosom 3x hívott az oltás felvételére (Astra, Pfizer és kínai), miután kértem a regisztrációról a törlésemet, azt mondta: “azt nem lehet, mert megzavarom a rendszert” Így állunk.
  Kedves és okos Tisztánlátó! Nagyon köszönöm az ötleteket és elérhetőségeket a stressz oldására, és a hangokkal gyógyításra. Eddig modern zenét használtam a masszírozásnál, max. Thai zenét, de a 9 Solfeggio frekvencia zene csodálatos, a 639 Hz- be beleborzongtam. Ezeket fogom hallgatni főzés és olvasás közben is. Köszönöm, hogy így ismeretlenül is segít nekünk új gyógyító terápiák megismerésében.

  1. Kedves Reménykedő!
   Örülök, hogy segíthettem. Ezek a frekvenciák segítenek az energia kiegyensúlyozásában, a szellem, az elme és a test tökéletes harmóniában tartásában. A 9 frekvencia jelentése: 1) 174 Hz: a fájdalom és a feszültség enyhítése, melyek ellazítják az izmokat. 2) 285 Hz: ez a test legalapvetőbb és legősibb energiaközpontja az ember gerincének tövében. 3) 396 Hz: felszabadítja a félelmet és a bűntudatot. 4) 417 Hz: felszabadítja a negativítást és az összes múltbeli traumát. Az ember megkönnyebbülést tapasztal. 5) 528 Hz: meggyógyítja a DNS-t, és megtisztítja az egyént minden betegségtől. A gyógyító hatást a tonizálás és a meditáció erősíti. 6) 639 Hz: lehetővé teszi az ember számára, hogy elmélkedjen önmagán, az életén, valamint azokon az embereken, akiket nagyra értékel és szeret. 7) 741 Hz: problémamegoldás és az érzelmi stabilitás javítása; feloldja az ember gondjait és lehetővé teszi a szabad gondolkodást. 8) 852 Hz: a harmónia megteremtése az univerzummal és önmagával. 9) 963 Hz: összekapcsolódás az univerzummal, tiszta és fényes gondolatok ébresztése az elmében.

   1. Kedves Tisztánlátó!
    Köszönöm a 9 Solfeggio frekvencia jelentésének lefordítását, így már tudatosan is hallgatom a zenét, bár több, mint egy óráig tart. Hívő vagyok, eddig a dícséretek és az őszinte imák segítettek a megerősődésben, most a repertoáromba a 9 Solfeggio is beletartozik. Az esti imámba a Doktor urakat és Önt is belefoglalom, erőt és kitartást kérve. Amen.

   2. A megosztáshoz ezt a hozzászólásodat hozzáillesztettem a többieknek !
    Utólagos engedelmeddel. 🙂

 25. Nagyon jó videó, ezt mindenkinek látnia kellene. Reméljük, hogy sokan megnézik majd. Köszönjük Doktor Úr, hogy elmondta az igazságot, sajnos nem sokan mernek felszólalni a covid terror ellen, pedig még több orvosra és a témához valóban értőre lenne szükség, mert mi átlag emberek sajnos nem tudunk vitatkozni a kormány szakembereivel, mert nincs elegendő tudásunk. A józan paraszti észre való hivatkozást pedig lesöprik az asztalról. Ma már a logikus gondolkodás hiteltelen csak iskolázott doktorok forgathatják ki a tényeket és hazudhatnak.

 26. Azt kérdezem, hogy a másik kis társa a magyar tudósasszonyságnak nem tud semmit ?

  Itt sorra döl ki a bili. De a kedves meghitt team másik tagja, Pardi Norbert csak hallgat ?
  Na vajon miért teszi ezt ? Nem tud semmit ?

  Források:
  Magyar kutató az Indexnek: Teljesen nem fog eltűnni a vírus

  2021.02.07. 08:48

  Forrás: https://index.hu/gazdasag/2021/02/07/pardi-norbert-rns-vakcina-interju/

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  A kormány nem árulja el, mikor indul a következő oltási kampány

  2021.05.09. 21:39

  https://index.hu/gazdasag/2021/05/09/oltasi-kampany-vakcinak-koronavirus-pardi-norbert/

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Én csak azt nem értem, hogy értelmesenek mondott tudos emberek ilyen gyülekezete, hogy a fenébe döl be minden kétes
  kisérletnek ?

  Itt ugy tünik, hogy nem az emberiség egészsége és az oltások biztonsága a cél, hanem valamilyen emberek hiú karrierjének
  a beteljesedése.

  A cikkekből kitünik, hogy habár a kisérletek nem biztonságosak, már a rövid megfigyelési időt is figyelembe se veszi senki.
  A sok tudos és politikusnak a fejében még kétségek sem merülnek fel, már ami a vakcina biztonságát illeti.

  Pardi úr kijelentése, hogy a mRNS-t talán nem lipidbe, hanem cukorba fogják burkolni. Ez számomra csak azt mutatja,
  hogy itt valami nincs rendben.

  Hogy a büdös fenébe volt lehetséges, hogy most mindenkit ezzel akarnak oltóanyaggal akarnak beoltani ?

  Ha én csak azt nézem, hogy , Pardi Norbert azt sem tudja, hogy a vakcina 1 éves, vagy 6 hónapos immunitást ad.
  Ez a kijelentés egyszerüen nevetséges, de egyben tragikomikus is.

  Akkor hogy lehetséges az, hogy kormányok veszik az értelmetlen fáradságot és elkezdik oltani a népet ?
  Mileny alapon ? Hat hónap után negint újra kényszerrel fognak oltani ?
  Mikor lesz ennek vége ? Soha ?

  Az emberiség eddig is meg volt az új tipusú oltóanyagok nélkül és nem halt ki.

  Miért nem kérdőjelezi meg senki a WHO-nak a pandémia kikáláltásának az abszurditását ?

  Mert a világjárvány nem a virus magas halálozási rátája miatt van, hanen egyszerüen valami felsőbb parancsra állt elő.

  Miért voltak egyátalán a gazdaságot megbénitő, látszólag értelmetlen lezárások ?
  Hogyan lehetséges az, hogy a lezárásokat nem követő Svédországban sem voltak tömeges halálozások ?
  De a drasztikus lezárásokat foganatósító Olaszországban felturbózták a halálozási rátát ?
  És utólag ott is kiderült, hogy ez nem tisztesség és becsületesség utján áltt elő.

  1. Igen. Én csak azt hallottam, hogy a per jelenleg akadozik. A német rendőrség egy, vagy több Fülmich-nek az ügyfelénél
   házkutatásokat tartott, Valamelyik biróság vagy 350 ezer Eurót ( kaució, vagy letét ) kért, hogy a vádíratokkal egyátalán
   foglalkozni tudjanak. Fülmich azt nyilatkozta, hogy az ügyfelei nem hagyják magukat megfélelemlíteni.
   Kérem, a 2. beszédben Füllmich részletesen elmond mindent.

   Források:
   1)
   Dr. Reiner Füllmich, der „Drostenjäger“, im ausführlichen Interview
   https://uncutnews.ch/dr-reiner-fuellmich-der-drostenjaeger-im-ausfuehrlichen-interview/
   2)
   https://clubderklarenworte.de/dr-reiner-fuellmich-der-drostenjaeger-im-ausfuehrlichen-interview/

   Boris Reitschuster egy másik aktiv újságiró arról beszélt, hogy több fülese van a kormány körökből.
   Hogy ezek a körök most panik móduszban müködnek.
   Egyébként Boris Reitschuster a portálját külföldre kellett kimenteni. Aki nem tudna, Boris Reitschuster Oroszországból származik.

   Füllmich a 2) forrásban a Corona-Ausschuss-ról ( Korona Bizottságról ) beszél.
   Forrás: https://de.rt.com/gesellschaft/120191-corona-ausschuss-ein-unfassbar-grosses-verbrechen-teil-1/

   Ebből csak egy kis részlet.

   Dr. Wodarg-nak egy hölgy, RAMONA KLÜGLEIN, aki Astra Zeneca-t kapott elmondja a történetét.
   Azt mondja, hogy az embernek 3.5 m-es a vékonybele, neki most már csak 50 cm.
   A hölgyet többször operálták. Hosszú ideig volt komában.
   Az élete most is veszélyben van, mert igy bénán élni, nem könnyü.
   A hölgy különös diétának és vitaminok szervezetbe való bevételével tud csak élni.

   RAMONA KLÜGLEIN elmondja, hogy az estét jelentette a PEI-nek.
   De az a mai napig nem reagált a megkeresésre.

   Itt mondja el a történetét 1:00:00 előtt.

   https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Sitzung-54-Zwischen-Nudging-und-Nebenwirkungen_online:c

   Ugy néz ki, hogy élete végéig ( ha életben marad) vérhígítót kell szedni.

   Az esete egy kis Aszta Zeneca szúrival (Nudging, azt hiszem angol szó ) kezdődőtt.
   Aztán 1 hétig dolgozott. De azután nygon rosszúl volt.
   Aztán elkezdődőtt a története, elöször a háziorvossal, aki csak fájdalomcsillapitóval kezelte.
   De az nem segített semmit.
   Aztán a máj, a lép, a vese mind felmondta a szolgálatot. Persze, mert a vére besürüsödött.

   Mert az Astra Zeneca a genomját megváltoztatta ( 1:04:24 ). Erről kérdezi őt az ügyvéd.
   Elmondja, hogy a korházi kezelés több részletére nem is emlékezik, mert olyan rossz állapotban volt.

 27. A háttérhatalom a világot magának akarja (a pénz nem érdekli őket), a hataloméhsége nem ismer határokat. A kormányokat pedig megvesztegették és aláásták. A bankok a politikai és a gazdasági előnyök érdekében manipulálják a pénznemeket, amit a korrupt kormányok támogatnak. Az emberek elméje felett is uralkodni akarnak. Ismert, hogy az elme-ellenőrzési kísérletek kezdeményezője a náci Mengele volt, akit a 2.vh.után kimenekítettek Németországból az USA-ba, az Archon-vérvonal (kazári/Rotschild) irányítása alatt lévő CIA és a Vatikán segítségével. A gazdaságok ellehetetlenítése révén az emberek örök rabszolgaságát akarják elérni. A Rotschild-család mindent ural, még a piramis csúcsán lévő 1% elit réteget is. A Cion bölcseinek jegyzőkönyve a “bibliájuk”. Ma a világban szinte minden hamis: a pénz, a törvények, a piacok, a jog- és intézményrendszer, a hírek, a gyógyszerek, az élelmiszerek, de még a történelem is!

 28. Kedves Tamasi doktor úr!
  Szeretném megkérdezni, volt -e olyan tapasztalata, hogy oltott ember közelében (családtag)valakin ütésfoltok jelennek meg, (nem ütéstől, valamiféle véralvadás, vagy érrendszeri probléma lehet szerintem). És mi lehet ennek a megoldása…..Ha az oltási mérget szórja, akkor hogy lehet ezt gyógyítani?

   1. Igaz e hogy az oltottak a tüskefehérjét át tudják adni a többi embernek? Vagy az ijesztgetéshez tartozik ez is???
    Mert már ez az ijesztgetés alapja!

 29. A napokban teljes bizonyosságot tapasztaltam abban, hogy nem igaz az az állítás, hogy “meg akarnak védeni a fertőzéstől” , ezért kapjuk a vakcinát.
  Oltás után többen nehezményezték, hogy nincs antitest, ami a védettséget biztosítaná. Kérték, hogy csináltassanak mindenkinek oltás után tesztet az ellenanyag meglétéről. Ez már nem érdekli a kormányt……. Azt mondják: csináltassanak maguknak. – – meg persze fizessék is meg.- – ezt csak én tettem hozzá.

  Tehát nem érdekli őket, hogy a védettség kialakult-e!
  Csak az a fontos, hogy a vakcinát beadják.

  Ma hallottam, hogy a 60 éven felülieket személyesen fogják felkeresni a háziorvosok és rábeszélni az oltásra…………………………………

  1. Idös nyugdijasokat oltanának tovább a nyugdijkifizetéstakarékosság jegyében Ennyi.
   Akinek esze is volt láthatta!

 30. Rövid ideig lehetett itt olvasni a Reiner Fuellmich féle perről, ami már nem elérhető, talán a covid diktátorok eltávolíttatták?

  1. Elképzelhető, hogy szépen kisétálnak a kormányok az egészből, feltartott kézzel, hátrahagyva az okozott kárt, és a többség észre sem fogja venni. Pl. BOJO (Boris Johnson) az UK miniszterelnöke is 07.19-től felold minden korlátozást és a lakosságra hagyja a továbbiakban a védekezés mikéntjét, vagy az EMA is a vakcinák mellékhatásaira figyelmeztet, amit fel kell tüntetni a gyártóknak.

  2. Most már késő lenne “menekülniük” minden globalista aki részt vett ebbe felelősségre lesz vonva!

   1. Nagyon bízom benne én is, csak nem látom hogyan, mi módon. A Fél világ Fuelmich-ben bízott, pontosabban az ő általa feltűzelt reményekben, most pedig eléggé elhatárolódik az egész Nürnberg 2-től.
    https://t.me/s/reinerfuellmich
    Jó lenne valami biztosat tudni, vagy tisztán látni.

   2. Csak magunkra számíthatunk. A háttérhatalom nagy félelme a nép tömeges ébredése. Ez nyugaton már látszik az utcai megmozdulásokból. Nálunk is elindult, de még nem látványos, nem tudja magával ragadni a “delta” agyhullámú mélyalvókat. Ráadásul a SOTE utólagos “megnyugtató” antitesttesztjei sajnos még jobban elaltatják a lakosságot. A naponta megjelenő oltottsági és egyéb statisztikai adatok, a hangzatos öndícsérő szavak, akár igazak akár nem, szintén relaxálják az agyukat. Azt hallják és olvassák, hogy a kormány és sleppje “mindent megtesz” a lakosság védelme érdekében. Közben elúszik a gazdaság, az árak, stb. Hiperinfláció sújtja a világot, az adósságállomány az egekben van. A szabadság fogalma más értelmezést kapott. De bízom abban, hogy az ellenség saját magát fogja szép lassan elpusztítani. Sajnos az idő most a legnagyobb ellenségünk. Igyekeznünk kell még több embert felébreszteni.

    1. Ehhez képest a mi Napoleonunk ma ezt jelentette ki:
     https://mediaforras.com/mai-bejelentes-a-kenyszeritesnek-nem-vagyunk-hivei-viszont-az-egeszsegugyi-dolgozoknak-kotelezo-az-oltas-861
     Nálunk ki (ügyvéd) vállal fel jogorvoslatot az oltást elhárítók érdekében?
     Ilyenről még nem olvastam….
     Döbrögink bekeményít, miközben:
     https://www.besthirdetes.hu/tudasfa/brit-ugyvedek-felelossegre-vonjak-a-covid-oltoorvosokat-akik-teljes-tajekoztatason-alapulo-beleegyezes-nelkul-adjak-be-az-oltasokat.html

 31. Egy nagyon érdekes kla-tv bejegyzés videóval és német szöveggel ellátva. Stephan Wunderlich készitte az interview-t
  Dr. Jens Edrich psychologussal.

  Aki a covid-nak oltásoknak a lelki aspektusával és sok más egyébb témával foglalkozik.

  Forrás:
  Seelische und körperliche Auswirkungen der Covid-19-Impfung Interview von Stephan Wunderlich mit Dr. Jens Edrich

  https://www.kla.tv/Impfen/19142

  Ez az orvos a mai modern oltások hatási mechanizmusáról beszél, amit már én is, mint laikus kikövetkeztettem.

  Hogy az mRNS és a vektor-oltóanyagok mind olyan folyamatot indítanak a szervezetben el, ami annak teljesen abszurd,
  vagyis eddig soha nem fordult alő. És ezek az oltóanyagkat csak kevesebb, mint 10 éve alkalmazzák.

  A alapelv az én egyszerü magyarázatommal igy hangzik, de az orvos ezt szakszerüen is elmondja:
  (
  Én kedves aranyos testem kérlek téged, hogy most csinálj nekem a testemben, belüről virusokat, az én ádáz ellenségemet,
  hogy én ezekkel most meg tudjak küzdeni.
  )

  Ez az elv, teljesen beteges, már a feltalálója is beteg ennek, aki ilyent ki mert gondolni.

  Mi ennek a következménye lelkileg ?
  Hogy ha az ember a tükörbe belenéz, akkor utálja fogja magát, amiért saját magát becsapta.
  Hagyta magát egy oltási igazolványért, a féleleme, a zsarolás miatt belőnni az úgy nevezett vakcinával.

  De mi a másik következménye ennek ?

  Az autoimmun betegség. Ez hosszú távú is előfordulhat. Mert ezt még senki sem tudja,

  A számok: MV-ban ( Meklenburg-Vorpommen ) 149 az oltás ellenére megint koronás lett és ebből 5 % meg el is halálozott.
  Eurában eddig kb. 5900-en halatak meg az oltás miatt és 100 000-nek komoly mellékhatása lett.

  Van klasszikus oltóanyag ( 10 Euró, Wienfried Stöcker-től ) is, de ezt nem engedélyezték. Az ember bejelentette az oltóanyagot
  a PEI-nél és azt még a Prof. Christian Drosten is jónak találta. De a big Pharma beleköpött az emeberek levesébe.
  És most a feltalálót a német államügyészség vegzálja. Mert most csak a big Pharma rúghat a labdába.
  De Dr. Jens Edrich beszél az Ivemectin alkalmazásáról is, amit a nagy nyomás miatt betiltottak. Mert erre még nincsenek
  klinikai adatok, kisérletek.

  A psychologus beszél olyanokról, akik a halálnak a közelségét megtapasztalták.
  Azt mondja, hogy a halálnak a közelségét megért emberek már tudják, hogy ott az összes elkövetett hibáik és mulasztásaik
  előttük lejátszódnak a halál kapujában.

  És egy fény is felgyúllad, ami már a véget jelenti, mert onnan már nincs vissza út. De azok az emberek, akik a vissza az életbe
  útat választották, azok az addig elrontott és sikertelen életüket radikálisan meg akarják változtatni.

  És ezután egész másképpen fognak élni.

  Ezek után már meg fogják érteni a psychopata fönököt, hogy az azért viselkedett az emberrel olyan rosszul, mert az is nyomás
  alatt volt és alapvetően nem akart rosszat a megbántott embernek.

  Vagy egyátalán egy hülye alakról is van itt szó , egy X. Y. -ről.

  De a megbántott ember ezután az ilyen hülyékkel is tudnak rendesen bánni. Figyelmeztetni fogja a fönökőt hogy nem jó
  az, amit tesz. És állítólag a főnők a szakszerü megjegyzésért még örülni is fog.

  Mert a fönökökök is csak emberek és azok sem akarnak rosszat a másik embernek.

  ( Számomra ez nem egészen igaz. De hagyjuk ezt. Mert van benne valami igazság. )

  Ez a doktor azt javasolja, hogy az oltási kényszer miatt előállt bajt igy lehet megoldani.

  ( Na most boruljunk össze például Bill Gates félékkel ???
  és hagyjuk magunkat megszúrni ???
  Vagy modjuk el neki, hogy Bill Te most megbántasz mindket ? Nem tudod ? Vedd már észre !
  Vagy Orbän Viktort kézdezzük már meg. Szóljon mär be a WHO-nak, hogy ez nem jó nekünk ?
  )

  A psychológus megjyegyzi, hogy ezek az oltóanyagok az emberi genomot is meg tudják változtatni.
  De ha az ember lelkileg erős, akkor az a fejével és a gondolkodásával a saját génjeinek a hibás müködését meg tudja
  akadályozni, változtatni.

  ( Persze, mert igy müködik az öröklödés is. De hány generáció kell ahhoz, hogy valami rosszat az emberiség megint a
  normális mederbe tudja terelni ?
  És a rajtunk uralkodók hagynak-e lehetőséget nekünk a természtes öröklődésre ?
  De talán az a cél, hogy egy bizonyos tipusu emberé legyen a jövő, aki olyan idomított kutya tipus lesz.
  Valami hasznos munkáért jár egy csont. Amiért a kutyus a farkát csóválja.
  )

 32. Draga Doktor ur!

  Nagyon szepen koszonom ezt az osszefoglalot es minden munkajat!
  Sajnos mindenfelett, (Rothschild-klan, elit, vakcina, politika, bankok stb). a rossz es a jo, tehat Isten es a satan harca all. Tolunk fugg, melyik oldalra allunk es csak imaval, bojtolessel, megteressel tarthatjuk meg a szabadsagunkat. Isten nyerni fog. De az ut odaig rogos lesz es sokaig fog tartani. Isten irgalmazzon mindannyiunknak!

 33. Én ott akarok lenni a Nürnbergi per ítélet végrehajtói közt.

  Ennyi idő, ennyi bún után, már nincs mit irkálni!!!!!!!

 34. T.Tamasi Doctor Úr!
  Máshol olvastam hogy az nyugati oltások 99% grafénoxidot tartalmaznak ami a rézfóliánál ami a nyáklapok vezetése miatt a hiradástechnikában távközlésekben alkalmaznak.Igy a oltottak valamilyen modón a felhöbe azaz a müholdakra viszi az oltott egyén testi funkcionális adatait, a G5 tel.
  Igy nemcsak az oltások ilyen módja de a mikróhullámú rendszereket is meg kell kérdöjelezni.
  Egyébként bármilyen erös napsütés váltások vannak vélem nem globális felmelegedés hanem felmelegités van ezekkel a rendszerekkel.

 35. Tisztelt Doktor Úr! Minden elismerésem az Öné/Önöké! Köszönöm munkájukat és kitartásukat! Nagyon hálás vagyok azért, amiért ilyen sokat tesznek értünk. Isten segítse minden lépésüket! Bízom abban, hogy hamarosan vége lesz ennek az egész “cirkusznak” és kiderül az igazság!

 36. Kedves Dr. Úr! Én is meghallgattam az ön közlését a Covid járvánnyal kapcsolatban. Az egyik, hogy az ön által elmondottakkal kapcsolatban az a problémám, hogy hogyan is nyerhet meg bárki egy állami propaganda által képviselt oltási kampány ellenes bármilyen pert, amikor a bíróságok nem pártatlanok a másik állami szervvel szemben.
  A másik, hogy az emberek nem birkák. Sajnos, még a csapból is az folyik, hogy oltakozz, mert ez véd meg a súlyosabb szövődményektől.
  Vannak munkahelyek, ahol kötelezővé tették az oltakozást, mint az egészségügy, közoktatásban lévő tanárok, stb. Üdvözlettel: Hársfalvi László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük