Oltásáldozatok 9. cikk

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti saját, az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk nyolc olvasható cikket, 8. cikk7. cikk6. cikk5. cikk4. cikk3. cikk2. cikk1. cikk.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen teljesen beazonosítani.


Elhunyt – T. P.

Tisztelt Tamasi Doktor Úr!
E. Rezsőné 94 évesen a veresegyházi idősotthonból került a kistarcsai kórházba, kb. 3 héttel az első oltás beadása után, a második oltás előtt pár nappal meghalt, sokszervi (máj, vese, tüdő) gyulladással. Nem tudom, melyik fajta oltást kapta. A múlt pénteken temették.

Isten áldja a Doktor Urakat munkájukért, tisztelettel T. P.


Elhunyt

Kedves Doktor Urak!
Szomorúan olvasom a sok sajnálatos történetet. Jelenleg Hollandiában dolgozom egy idős embernél (83 éves). Itt is ugyanaz szól a médiából, mint odahaza, erősen nyomják a vakcina reklámokat naphosszat (mint egy mantrát), hogy vegyék fel az oltást az emberek, hiszen csak ezzel menthetik meg a világot a koronavírustól, mert az oltatlanok terjesztik a mutánsokat. Sok idős ember meg is kapta már az oltását. Az én idős emberem is megkapta még február végén a Pfizert. Együtt regisztráltak a feleségével (79), mégis csak a férj kapta meg elsőként az oltást, a feleségnek azt mondták majd sorra kerül ő is később. Valami furcsa oknál fogva márciusban az egész család – felesége, 2 fia, menye, unokái- megbetegedett covidban, majd a feleség (79) kórházba is került, ahol a kezelések következtében elhunyt 3 hét alatt. Egy fitt, egészséges asszonyról volt szó, aki életében 2x volt kórházban, amikor a fiait megszülte.  Ezt a férj maga mesélte el nekem, nem titkolta el senki, hogy a felesége nem covidban halt meg, hanem a kezelések (lélegeztetőgép) miatt. A bácsi maga nem lett covidos, ezt annak tulajdonítja, hogy megkapta a védelmet az oltással. Lehet, hogy így van. De lehet a család erről másként vélekedik.
Kérem a nevemet NE tegyék közzé. Üdvözlettel…


Mellékhatások – H. S.

Tisztelt gondolkodók!
Mivel elértük az 5 milliót, körülöttem – vidéki nagyváros – rendkívül sokan beoltatták magukat. A közvetlen ismeretségi körömben az alábbi mellékhatásokat tapasztalták: Kínai oltások után 1 hónappal 50 éves nőnél elindult 1 napra a menstruáció, pedig 15 éve elkötve. Szintúgy a jobb lábán az ujjai gyakran forróvá válnak. A kozmetikusa mondta – akihez egyébként a város “elitje” jár, hogy rengeteg spontán vetélés történt a kliensei közt, persze mind oltva voltak. Gazdag ismerőseimnél egyfajta státusz lett az oltási kártya! Tavaly Szlávik még azt mondta, hogy állapotosok és akik gyereket szeretnének, ne oltassák magukat. Nagyot fordult azóta a világ.  
Orosz 1. oltás után 36 éves nő, tüdőembólia, nem halt bele, azonban beadatja a második oltást is!!! S ez a munkahelyi morál miatt van. 18-ból 3 nem oltott van, multi cég, amikor az étkezőbe bemegy az egyik oltatlan, az oltottak felállnak s kivonulnak. 
A 40-es falugazda a 2. oltása után lett rosszul, tüdőembóliát kapott és a 4. napon sajnos meghalt a kórházban. 
2x Pfizer után 60-as nő, nincs semmi ellenanyag termelése, neki semmi mellékhatás nem jött elő. De akkor mit kapott, ha mégsem “védett”? Megkérdeztem a körzeti orvosomat, hogy miért adatta be magának? A válasza az volt, hogy rendkívül nagyok a számok! Egyébként fiatalabb ismerőseim őrült válaszokat adtak, a miértre? Focimeccsre csak így mehet. Ő irtó rosszul volt a második orosz után 2 napig. Másik barátom azért oltatott, mert motorozni akar s emiatt hotelekben alszik.  Tesóm apósától megkaptam azt, hogy én felelőtlen tróger vagyok, s emiatt megy szét a gazdaság, miattunk van még lezárás, mert nem oltatok mint ők, semmi társadalmi felelősségvállalás nem szorult belém! Szerintem eljön az idő, amikor a sok oltott követelni fogja a deportálásunkat, mert így indulhat majd újra az életük a következő lezárások alkalmával. Még annyit tennék hozzá, hogy a körzeti orvosomnál a falon ott van kinyomtatva a kormány koronavírus oldaláról az az oldal, ahol százalékosan látható, mely korosztálynak mekkora az esélye, hogy egyáltalán elkapja a sars2-t. Mivel a gyerekeket is oltani fogják, íme ez van a papíron: 0-9 évesek 0%, 10-18 évesek 0,2%! 

Köszönöm hogy elolvasták és kitartást kívánok ebben a kemény ellenszélben/ agymosó propagandában! 

HS.


Elhunyt 2. vakcina után – V. Mihály

Tisztelt Pócs Alfréd!
Facebookon ismerősöm párja halt meg két oltás után, először kórházba került az illető, egy idő után altatásos lélegeztetést kapott, sajnálatos módon a napokban meghalt. A párja pár hete osztotta meg párja fotóját, akiről egy oxigénmaszkos fotót mutatott a kórházból (amit azóta törölt), mellé egy kommentet írt, körülbelül ezt: semmit nem ér az oltás, 2 vakcina után kórházban. A meghalt személy nem is olyan rég még láthatóan jól érezte magát, szeretett horgászni.
V. Mihály


Hirtelen egészségromlás – J. Erzsébet

Tisztelt Segítő Közösség!

Barátnőm anyósa 85 éves idős hölgy. Több korából fakadó betegséggel rendelkezik, de fent járó, önmagát ellátni képes asszony… volt hétfőig.
Megkapta az Astra-Zeneca vakcina mindkét adagját, néhány hete a másodikat. Hétfőn rosszul lett, kórházba került, ahol szívinfarktust állapítottak meg, úgy mondták a családnak, hogy két ér elzáródott. Sajnos barátnőm és férje is megkapta a vakcinát, de most elkezdtek félni, mert az oltáson kívül nem látják más okát Mamikájuk hirtelen egészség romlásának.
Sajnos ma reggeli hír, hogy rosszabbodott az állapota, zavart, nem tud beszélni.
No komment…

J. Erzsébet


Hátrányos megkülönböztetés – S. F. H.

Tisztelt Orvosok a tisztánlátásért. 
Írásom nem az oltás mellékhatásairól szól, hanem annak hátrányáról, ha valaki nincs beoltva. Kérem csak nevem kezdőbetűit írják ki, hogy apósomat ne érje véletlenül mégnagyobb megkülönböztetés. 2021. május 31-én hajnalban apósom rosszul lett, mentőt hívtunk hozzá. Bevitték a Fejér Megyei Szent György Kórház sürgősségi osztályára… Már ott elkülönítették, mert nincs oltva. Az orvos aki vizsgálta, meg is jegyezte ezt neki… Ezek után covid tesztek hada következett. A mentősökön kívül (mert ők is csináltak tesztet), a kórházban készítettek neki még 3 tesztet. Az összes negatív lett… A sürgősségi osztályon töltött 12 óra hosszát, kísérő nélkül, mert kísérő nem mehet. Reggel fél 6 körül ért oda vele a mentő, este 6 óra után vitték osztályra… Eredetileg a kardiológiái osztályra vitték volna, de azzal az indokkal, hogy nincs hely, a belgyógyászatra került… Másnap, 2021.június 1-jén délelőtt hívott minket… NEM LEHET LÁTOGATNI! Az orvos indoka, hogy miért nem látogathatja senki az, hogy NINCS beoltva… Tehát már itt is megkülönböztetés van… Rendben megértjük, mert mi sajnos nem tudjuk látogatni, mivel sok rossz tapasztalattal az ismeretségi körben, mi nem oltattuk be magunkat… De van olyan, aki bement volna hozzá, oltott… Ő sem mehet… Ez azért már nagyon undorító minden téren. 

Üdvözlettel, S. F. H.


Hátrányos megkülönböztetés – D. I.

Időpontot akartam kérni a tüdőgyógyász dr. nőmhöz de sajnos szeptemberig nem rendel. Ezt az értesítést olvasván nem akarok többé oda járni! 


Mellékhatások


Mellékhatások – F. Cs. C.

Április 30-án kaptam 1. Pfizer oltást. Edzőként dolgozom /dolgoznék. Alacsony pulzussal (52-57 max terhelésre 90), alacsony vérnyomással(90/55).Oltás után 2-3 órával kutyasétáltatás közben elkezdtem szédülni, foltosan látni. Próbáltam segítséget kérni, de valószínűleg részegnek nézték-senki sem segített.Próbáltam leülni, de még rosszabb lett. Nagyon haza akartam menni (1 utcányira voltam) az úttesten szedett össze férjem egyik ismerőse. Vörösen villogott az eüs okosórám 150-es pulzussal. 5 hete nem dolgozom, csak az orvoshoz mozdultam ki. Ami 5 hét után is tart:szédülés, foltos látás, feszítő fülfájás-dugulás (mint a repülőn) – ugráló 2 véglet közti pulzus. Kardiológus türelemre int, Concor 2,5mg bétablokkolót szedek.Javul, de nagyon lassan. A fülfájásom zavar a legjobban. Nyirokcsomóim nagyon bedurrantak, fájnak (az oltás oldalán nyakamon több is kidudorodik-alig tudom fordítani a fejemet, fáj a vállam is – oda is kisugárzik) 06.11-re van időpontom fül-orr-gégészetre. Labor: gyulladás, vashiányos vérszegénység (de ez gyerekkoromtól kísér). TSH rendben. Kardiológussal egyeztetve jövő héten 4 nap napi 1 gerinctornát megtartom. Szerintem a lelkemnek is jót fog tenni. Nagyon pozitív egyén vagyok, nem egy ízgulós! Pár “elkapott” pulzus képet is mellékeltem. Ezek nyugalomban készültek 1-2 percen belül. 2.oltást nem kapok/kaphatok. Végsőkig kórház ellenes vagyok, orvos barátaink segítenek. Orvosi kontroll alatt itthon gyógyulok. Jó munkát! 


2 elhunyt – P. K.

Tisztelt Tamási Dr. Úr! Édesapám március 4-én oltották! 18-án meghalt! 10 én már nem érezte jól magát 14-én lázas, gyenge és étvágytalan volt! Orvost hívott édesanyám! De azt mondta hogy ez még bele fér oltás után! Nem jött ki! 17-én még tévét nézett, este lefeküdt aludni, édesanyám arra ébredt fel, hogy édesapám köhög, majd minden életjel megszűnt! Hajnali 3 órakor hívott, hogy menjek be mert apu meghalt! Mentők érkezéséig újra próbáltam éleszteni, mentősök is, sajnos nem sikerült! Édesapám 70 éves volt és a Shinofarm oltást kapta, első oltás után történt mindez! Embólia és covid 19 lett a halál oka! Édesapám húga is kínai oltást kapott második oltást követően lett covidos beteg, lélegeztető gépre került és halt meg 67 évesen! 


Mellékhatások – B. Mária

Tiszteletem. Nevem : B. Mária …-én születtem … Június 4.-én kaptam meg a 2. Pfizer oltást. Első után is volt tünetem. Éjszaka mikor felébredtem a lábam kiment alólam, összesem. De ezt akkor a sarkantyúmnak tudtam be. Azóta kék golyóban megkaptam a kezelést. Múlthét péntekig jól is voltam. Akkor elmentem a 2. oltásra. Aznap éjjel úgy éreztem leszakad a kezem. Másnap kezdődött eszméletlen bal térd fájás. És a bal karomba kaptam az oltást. Húgom tegnap átjött ránézett lábamra azt mondta köszvény. Párja évek óta ezzel szenved. Nem akartam neki hinni. Este lefényképeztem a lábam. Orvosomnak elküldtem. És tényleg az van. Nagyot csalódtam. Azt hittem tényleg értünk van az oltás. De kiderül szépen az oltatlanoknak van igazuk. Kísérleti nyulak vagyunk. Biztos engem többet nem oltanak be. Ezt éljem túl valahogy. Holnap megyek vér-vizelet vételre. Orvosom addig is felírt gyógyszereket. Lépni is alig tudok. Én aki minden hova gyorsan mentem. Felírt gyógyszerek tűzoltásra: Diclopram 75 mg napi 2×1 ez a fájdalom csillapító és Colchium-Dispert napi 1 köszvény rohamra. Ez félhavi adag. Ha ez így marad havi 11000 – csak a gyógyszerem az oltás miatt. Állandó plazmaadó is voltam. Oda se mehetek többet.  Köszönöm hogy elolvasták. Nagyon bánt hogy így alakult.
 Mély tiszteletem.


Mellékhatások – S. V.

Tisztelt Doktor Úr!
Előző levelemben már írtam Önnek a 2. adag Sputnik V vakcina utáni közvetlen drasztikus mellékhatásokról és kicsivel több, mint egy hónap után sem szűntek meg a panaszok. Továbbra is van időközönként vérnyomás és pulzusemelkedés (ez kb. 15-30 hg mm-t jelent, pulzusnál 10-15-tel emelkedik nyugalmi helyzetben az érték), váltakozó intenzitású ízületi fájdalom olyan helyen, ahol ízület még csak terhelésnek sincs kitéve, fáradtság. Jártam kardiológusnál EKG és UH hála az égnek nem mutatott ki egészségkárosodást, jövő héten lesz laborvizsgálat is, de minden orvos egyértelműen poszt covid szindrómának sorolta be a tüneteket, amelyet viszont senki sem tud, hogy meddig fog tartani. Van olyan páciens a háziorvosom praxisában, aki már 6 hónapja hasonló tüneteket észlel magán az oltástól. Nincs különbség abban a tekintetben, hogy melyik oltást kapta az ember. A kardiológiai rendelésen 45 betegből 10 fő jelentkezett hasonló okok miatt vizsgálatra, ami jó 20%-os arányt jelez, mely jelentősen befolyásolja az életminőséget és a fizikai aktivitást. 5.000.000 oltottnál ez már akár 1.000.000 fő is lehet, akik ilyen vagy más poszt covidos tüneteket mutathatnak az oltakozás után. Kár, hogy erről egy szót sem hallani a közmédiában…..
Munkájához sok erőt és jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:
S. V.


Mellékhatások, halálozások – J. B.

Üdv!
Ismerősöm szülei kerültek kórházba, lélegeztető gépre oltás után. A férfi meg is halt.
Egy barátom ismerőse szívrohamban halt meg az oltás után.
Barátom családtagja súlyos emésztési zavarokkal küzdött, műteni kellett az oltás után.
Másik barátom megkapta az oltást és olyan magas láza volt napokig, amit a lázcsillapító nem vitt le, hogy azt mondta, soha többet nem oltat. 
3 barátomnak végtag fájdalmai, levertsége volt utána napokig.
Rokonaim közül öten komoly mellékhatásokkal szenvedtek az oltás után..
Minden jót!


Mellékhatások

Kedves Doktor Úr! Nekem szinte a rokonok, ismerősök kb 60%-a be van oltva. A férjemmel mi kitartunk, azonban a nézetkülönbségek okán, a békesség megőrzése érdekében már Tabunak számít a Covid és az oltás.  Az ismerősi körömben az alábbi oltás utáni mellékhatások voltak tapasztalhatóak: 

1. Barát: 35 éves nő: szívszúrás, mellkasfájdalom pár hétig, szoptatott babájánál súlyos ekcéma jelent meg

2. Barát: szintén a kisbabájánál súlyos ekcéma pár hétig

3. Barát: 30 éves nő az oltott, a férje nem oltott. A férj egész testen súlyos csalánkiütésszerű bőrelváltozás, égő érzés, nehéz légzés. Mindez az ő 2. oltása után, 2 napra kórházba került miatta. Azóta elmúlt. 

4. Barát 36 éves férfi: szívritmuszavar, szédülés, azóta gyógyszert szed rendszeresen. 

5. Rokon: 80 éves nő, pacemakert kapott azóta, mert szívritmuszavara lett. Gyógyszer már nem segített. 

6. Rokon: 50 éves nő: fáradság, émelygés, levertség, bár ez lehet klimax is. 

Összességében, kb az oltott ismerőseim körében kb 30-40% volt súlyosabb mellékhatás. Szerencsére a szülők, nagyszülők, dédszülők nem oltatnak. 
Üdvözlettel: K. 


Szívritmuszavar – Attila

A héten kaptam meg a 2. Moderna oltást. Az első után nem volt panaszom. Az oltás utáni reggelen arra ébredtem, hogy infarktusom lehet, 170 volt a pulzusom és éreztem, hogy össze-vissza ver a szívem. Mentő vitt a kórházba, ahol kiderült, hogy pitvarfibrillációm van. Bár korábban is volt néha egy-egy “félreütés (extrasystole)”, ez most valami nagyon borzasztó élmény volt. A diagnózis után egyből kaptam a vérhígítót, infúziót. 4 órán keresztül folyamatosan tartott a ritmuszavar, utána beállt a sinus-ritmus. Azóta vérhígítót kell szednem, valószínűleg életem végéig. Ha nem kerülök időben kórházba, talán stroke vagy tüdőembólia is lehetett volna a vége. Ismerősökkel beszélve egyre több fura megbetegedést hallok a 2. oltás után. Izraelben is kimutatták, hogy a 20-40 éves férfiak körében valóban megugrott a keringési problémák száma, továbbá az engem vizsgáló orvosok sem zárták ki az összefüggést…Üdv.: Attila (39)


Végtagfájdalmak – Z. Jenő

Én nem oltattam be magam, de több ismerősöm is arról számolt be a moderna, ill. a Pfizer utóhatásaként, hogy végtag fájdalmaik vannak. Egyikük konkrétan ezt mondta: “Amióta megkaptam a Pfizert azóta mindenem fáj.” Másik ismerősöm pedig a következőképp nyilatkozott: “Húzom a lábam, amióta megkaptam a modernát, valahogy nem úgy mozgok, ahogy korábban.” Nagyon el van keseredve. Mindketten hónapokkal ezelőtt megkapták a második adagot is. Szóval itt nem csak egy kétnapos “oltási reakcióról” szól a dolog. Az utóbbi ismerősömet különösen sajnálom, mert nem akarta beoltatni magát, de mivel kórházban dolgozik, ezért ráerőltették. Olyan pszichikai nyomásnak volt kitéve, hogy nem mert végül ellentmondani a főnökének. Én antigén tesztet csináltattam, a két gyerekemmel együtt. Mindhármunknak pozitív lett az eredmény, nagyon sok antitest van a vérünkben. Pedig nem is volt igazán tünetünk… És most jól érezzük magunkat.


Szemprobléma – T. Ágnes

Kedves Doktor Urak !
Köszönöm mindannyiunk nevében, hogy létrehozták ezt a weboldalt. Minden nap megnézem, elolvasom a legfrissebb híreket, megnézem a legújabb videókat, és osztom ezerrel a közösségi médiákban. Nagyon nagy szolgálatot tesznek az embereknek a hivatalok, és a kormány helyett.
Én nem oltattam, és nem is fogom magam soha beoltatni. Viszont a 87 éves nagynéném (…) 12 féle gyógyszert szed, és mégis elment beoltatni magát. Hiába könyörögtem neki, meg olvastam oltáskárosodottakról az Önök oldaláról, nem hitt nekem. Az unokatesómék rábeszélték. Ők az okosak, én hülye vagyok. Megkapta mind a két Pfizer oltást. Azt mondta, Ő most már védett. Azóta a szeme véres, és úgy érzi, mintha por ment volna a szemébe. Volt szemésznél írt ki neki szemcseppet, addig jó, míg a hatása tart, utána visszajönnek a tünetek. Mit tudnék érte tenni? Mivel tudnám közömbösíteni ennek a trágyalének a hatását? Jelenleg Németországban dolgozom, van még 3 évem a nyugdíjig, szeretném még őt életben találni.

  Köszönöm a válaszukat: Sz. L., T. Ágnes


Kórházi protokoll – N. Mónika

Üdvözletem!
N. Mónika vagyok, …-ról.
Édesanyám június 2.-án elhunyt a miskolci Semmelweis kórház covid részlegén, nem volt covidos! Tünete sem volt, sem nekünk. Valószínűleg a nem megfelelő ellátás miatt hunyt el édesanyám, mert a covid gyorstesztje enyhén, alig láthatóan pozitívat mutatott, így covidosként covid osztályra került szívinfarktussal , majd 5 óra múlva került sor szívkatéterezésre, aztán 25km szállítás egy alacsonyabb felszereltségű és szaktudású városi kórházba, ahol 3 nap múlva agyvérzést kapott, majd vissza mentővel a miskolci kórház covid osztályra…ott 3 nap múlva elhunyt. Úgy érzem nem kapott sem időben és nem megfelelően ellátást! Kórházba kerülés után 3 nappal újabb covid tesztje már negatív lett!!! Mégis covid osztályra vitték. Segítséget kérnék, hogy hova fordulhatnék panaszommal. Mivel úgy érzem emberi jogokat sértettek , a megfelelő orvosi kezeléstől, szakmai hozzáértéstől fosztották meg, illetve attól, hogy időben megfelelő orvosi kezekbe kerüljön, megfelelő orvosi műszerekkel felszerelt kórházba, illetve osztályra, továbbá a látogathatás jogát is elvették tőle, tőlünk.


29 thoughts on “Oltásáldozatok 9. cikk

 1. Valamit tennünk kell. Ezek már készülnek, uszítanak az oltatlanok ellen, hergelik az oltottakat ellenünk. Ez egy tömegpszichózis! Mintha az ember egy diliház kellős közepén lenne! Sajnos ezzel a nyitással elaltatták a maradék éberségét is.

 2. Három kis hír külföldről:
  1. Egyre több az akut leukémia eset az oltottak körében (az egyre több oltottal?). Emberek – akiknek megelőzőleg volt vér tesztjük és semmi jele nem volt leukémiának – napokon, heteken belül leukémiásak lettek és gyorsan meghaltak. Egyenlőre inkább csak közösségi site-okon terjed de sok eset, sok beszámoló.

  2. Ez egy hivatalos forrásból származó hír, Anglia, mert ugye nem lehet tudni, rendesen követni az áldozatokat.
  A számok forrása a Public Health of England, hivatalos forrás.
  “Fully vaccinated people have a 990% higher chance of death due to Covid-19 than people who are unvaccinated according to latest Public Health England data” – Teljesen oltott (mindkét oltást megkapta) embereknek 990%-al nagyobb az esélye, hogy meghalnak covidban mint az oltatlanoknak.

  “The PHE report which can be viewed here shows that between the 1st February 2021 and the 21st June 2021 a total of 123,620 confirmed cases of the Delta variant had been confirmed.
  Of these 58.1% were people who had not been vaccinated, totalling 71,932.
  A further 8.76% were people who had received both doses of a Covid-19 vaccine, totalling 10,834.
  A further 14.5% were people who had received one dose of a Covid-19 vaccine at least three weeks prior to testing positive for the Delta Covid variant, totalling 17,933.” – Eddig még akár szép is lehetne, egy teszt alapján ami nem tesztel rendesen…
  Delta variáns pozitiv esetek, 123.620 esetahol 71.932 nem volt oltva, 10.839 kétszer volt oltva és 17.993 egyszer volt oltva.

  Csakhogy itt jön a KO adat:
  “The above table shows that of the 71,932 alleged cases of the Delta variant in people who are unvaccinated, just 92 sadly died. This translates to 0.1% of cases.
  The above table also shows that of the 10,834 alleged cases of the Delta Covid variant in people who are fully vaccinated, 118 people sadly died. This translates to 1.09% of cases.”
  A 71.932 állítólagosan Delta variánssal fertőzödött emberek közül 92 sajánlatosan meghalt. Ez 0.1%.
  A duplán oltott 10.834 emberből viszont 118 halt meg állítólagosan a Delta variáns miatt. Ez pedig az esetek 1.09%-a.

  Ahogy írtam, ez hivatalos adat. Itt a teljes cikk:
  https://dailyexpose.co.uk/2021/07/09/fully-vaccinated-people-have-a-990-higher-chance-of-death-due-to-covid-19-than-people-who-are-unvaccinated-according-to-latest-public-health-england-data/

  (Még annyit tennék hozzá, hogy úgy tűnik a számok alapján, hogy rendesen eltér a ténylegesen oltottak száma attól amit mondnak. Most vagy a PCR-rel mismásolnak már megint – ciklusok száma – vagy sokkal de sokkal kevesebben oltatták be magukat, mint azt a MSM állítja. Az utóbbira szavazok. A különböző színesbőrű közösségek, vallási vagy tapasztalati alapon – Gates afrikai is indiai vakcinái és nagyszámú áldozat – sokkal kevésbé hajlamos oltatni, mint az európai közösségek. Ha figyelembe vesszük, hogy a fiatalokat és a gyerekeket még nem vagy alig oltották, egyszerűen nem jön ki, hogy 50+%-ban oltott a lakosság. Szerintem kb. 20-30 maximum. És ezt mutatják a fenti számok is, az életszerűtlen, hogy miután az oltottak is fertőződhetnek, sokkal kevesebb oltott kapott Delta variánst, de sokkal több halt meg benne, mint oltatlan.)

  Nagyon érdekes lenne tudni az otthoni számokat. Azért is mert egyre több forrásból jön, hogy a covidnak köze van bizonyos frekvenciákhoz is, pl. amennyiben csakugyan graphene oxide mérgezés, idekinn sokkal nagyobb az eletcro-smog mint otthon. Több okból, de világvezető helyen vagyunk.
  Talán segít, szeretném hozzá tenni a saját megfigyeléseim. Az amit covidnak hívnak, már 2019 őszén-telén itt volt. Nagyon jellegzetes tünetekkel és TÖBB HULLÁMBAN. (Ami szerintem megerősíti, hogy mérgezés az ok és nem vírus.) Az első hullám volt a legrosszabb valamikor októberben. Rövid (2-3 nap) fejfájásos szakasz után, rövid 1-2 nap hasmenéses szakasz, majd egy hét idegesítő, véget érni nem akaró száraz, irritatív köhögés kb folyamatosan, majd annyi váladék a tüdőből, hogy úgy éreztük belefulladunk vagy két hétig utána. Ülve aludtunk. És még kétszer visszatért, enyhébben de újra kezdődött a ciklus. Viszont én elutaztam kétszer is közben külföldre, a házastársam nem. Érdekes módon 4-5 nap alatt teljesen felépültem, majd mikor vissza jöttem kb. 2-3 nap múlva újra kezdődött. Neki végig mentek a ciklusok, nekem csak az első. Számos macskánkon annyit láttunk, hogy a szokottnál feltűnően többet aludtak és kevésbé voltak játékosak, semmi mást.

  Ez az egész covid sztori nagyon sok sebből vérzik mostmár. Egy biztos, ahogy látni lehet az angol hivatalos adatokon (is), főleg azok halnak meg akiket beoltottak. Azt hiszem ez csak a jéghegy csúcsa. Biztos, hogy rengeteg olyan eset van, mikor egy idős ember meghal trombózisban ami valahol normálisnak számít, kétlem, hogy része a statisztikáknak.

  3. Ez pedig itt Skócia:
  “F.O.I Request shows 2,207 died within 28 days of having the Covid Vaccine in Scotland during February”
  FOI lekérdezés / adat kikérés azt mutatja 2.207 ember halt meg februárban, Skóciában 28 napon belül azután, hogy beoltották őket.
  Ez keretbe téve így néz ki:
  “It states total deaths since start of pandemic: “7,584 people have died who have tested positive as at 29 March”. So less than 8,000 over a period of 12 months…”
  A járvány kezdete óta 7.584 ember halt meg aki márc. 29-ig pozitiv teszteredményt kapott. kevesebb, mint 8.000 tehát 12 hónap leforgása alatt.
  https://dailyexpose.co.uk/2021/03/30/f-o-i-request-shows-2207-died-within-28-days-of-having-the-covid-vaccine-in-scotland-during-february/

  1. Már az elején mondtam én is, hogy mérgezés, nem virus. Valamit szórnak, plusz elektroszmog. Még alternativ oldalak sem foglalkoznak vele, pedig teljesen egyértelmű, hogy csak mérgezést lehet szabályozni, hogy hol és mikor induljon el, legyen vége.

   1. https://www.bitchute.com/video/DLEmugvTaidz/

    TÖMEGGYILKOS Orbán Viktor, az Antikrisztus hűséges csicskása ma reggel, a szokásos Kossuth rádiós nyilatkozatában ezt mondta:

    A kényszerítésnek nem vagyunk hívei, viszont hoztunk egy döntést: az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás. Tehát az egészségügyben csak az dolgozhat, aki beoltatja magát.

    Minden idős embert, aki nem vette fel az oltást, személyesen fogunk felkeresni. (A 65 év felettiek 15 százaléka nem kért eddig oltást.)

    Az idősek veszélyben vannak, a delta-variáns agresszív, durva, megtalálja azt, aki nincs beoltva. Aki nem vette fel az oltást, az nagyobb veszélyben van, mint a járvány alatt bármikor.

    Augusztus 1-től lehetővé tesszük a harmadik oltás felvételét, de a második oltás után négy hónapot várni kell.

    A tanévkezdés előtt, ha a szülők engedélyezik, minden gyermek megkaphatja az oltást. (A16–18 éves korosztály átoltottsága 45 százalékos, a 12–15 évesnél 14 százalékos. Augusztus 30-án és augusztus 31-én, a tanévkezdés előtti napokban a 12–15 év közöttiek számára oltást szerveznek.)

    Az nyaraljon, aki mindkét oltását megkapta, ugyanis csak így biztonságos.

    Hogy mit hoz a jövő, azt nem tudjuk, de ha Európában lesz negyedik hullám, akkor az ideér Magyarországra is.

    “A legnagyobb veszélyt nem az a néhány eszement orvos jelenti, aki oltásellenes, mert a miniszterelnökök közt is van habókos. Az igazi baj abból adódik, ha a politikusok járványügyi tanácsokat kezdenek el adni.”

 3. Június 20. körül volt, hogy az egyik nagy élelmiszer áruházlánc egyik helyi szupermarketjében (Székesfehérvár) beszélgettem az egyik eladó hölggyel. Sokmindent olvastam már a neten de ez azért megrázott, ugyanis kapásból három esetet mesélt el, nagyon emberközelivé téve a történeteket a személyes élményeivel.
  A hölgy édesapja 66 éves volt, ápr.-ban hunyt el. Pf1zr után felment 40fokra a láza, napokig így ápolták otthon, aztán egyre nehezebben vette a levegőt, muszáj volt mentőt hívniuk. Először légzéskönnyítőt kapott, utána lélegeztetőgép, aztán temetés.
  A hölgy kolleganője, aki a csemegepultban dolgozott, 41 éves volt, oltás után felment 50-re a cukra, olyan vizenyős lett mindenhol hogy állítólag már a pupillája se látszódott. Ő is elhunyt a kórházban.
  Ennek a kolleganőnek az édesapja szintén oltás után került be a kórházba, egy kórteremben volt a lányával, és csak egy héttel élte túl a lánya halálát.
  Azt mondta nekem, hogy ő ezek után nem fog oltakozni.
  Kérdeztem tőle, hogy mit mondtak a hivatalos verzióban, mi volt a halál oka? Azt mondta hogy még nem tudta mindezt feldolgozni és még meg se nézte a kórházi papírokat.
  Nálunk meg közeli hozzátartozónknál jelentkezett valószínű az oltás mellékhatásaként hogy 71 évesen közepesen menstruálni kezdett. Több héttel az oltás után. Az orvosa azt közölte hogy a teste emlékszik, és ez előfordulhat idősebb korban. Na de hogyhogy pont most?!

 4. Usában tanulmány van arról, hogy az oltottak 10% -a szívritmus és egyéb szív problémákat szerez, 5 millió embernél ez 500ezer!!!

 5. Engem már inkább az érdekel, hogy eddig mi történt az oltott 12-16 évesekkel. Azokról nincs hír?

 6. Facebook, mai bejegyzés: László G. Boros (orvos-biokémikus prof., UCLA) – 2021.07.13.
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100010881004678

  “Washington Post: Amerikai Gyógyszerminősítő Hatóság (FDA) újabb figyelmeztetést adott ki a J&J korona oltóanyagokkal szemben, autoimmune Guillain-Barré betegséget okozhatnak, ami a központi idegrendszer bénulásos tünetekkel együtt járó heveny gyulladása. További részletek a cikkben alább találhatóak!”
  https://www.laszlogboros.com/so/0dNgV4ibc

  * * *

  A kuruc.info-n beszédes, hogy tiltva van az Orvosok a Tisztánlátásért oldal bármilyen linkelésének a lehetősége. Ez lenne ma a híres “Radikális Nemzeti Hírportál”. Annyira “radikális” hogy másfél éve csak az “oltakozást” és a propagandát tolják. Tapintható hogy a háttérben fogják a megfelelő embereket, így hasznosak a hatalom számára.

 7. Friss videó a Szkeptikus Kerekasztal csatornán! 4 074 megtekintés 2021. júl. 12. – https://www.szkeptikuskerekasztal.com

  Így szakadt ketté társadalmunk: Tudomány, politika, eugenika és transzhumanizmus kapcsolata 1/3
  VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=pMDAFeA-jcg

  Így szakadt ketté társadalmunk: Tudomány, politika, eugenika és transzhumanizmus kapcsolata I. Fejezet

  Ez a felvétel az 1/3. fejezete egy két részes felvétel második részének, ami a transzhumanizmus mozgalom történetének és civilizációnk transzformálásának hatását vizsgálja történelmi feljegyzések és tudományos irodalom felhasználásával. A második rész három fejezetre bontva kerül megosztásra hosszúsága miatt.

  Első rész megtekinthető itt: Transzhumanizmus? Ember 2.0? Miért most?
  https://www.youtube.com/watch?v=amyh5_Um3lk

  Második rész tartalma:
  – I. Fejezet – A transzhumanista világnézet kibontakozása, általános ismertetése és propagandája.
  – II. Fejezet – A transzhumanizmus az új eugenika/a mozgalom ideológiája és eredete/további bizonyítékok a mozgalom geopolitikában betöltött szerepkörére.
  – III. Fejezet – A transzhumanizmus technológiai beteljesülésének demonstrálása tudományos szakirodalom és szakértők kijelentéseinek felhasználásával (génmódosítás, génmanipuláció, avatar technológiák és a tudat kutatása, transzhumanizmus népszerű arcai, agy manipuláció, mesterséges intelligencia, BAN, nanotechnológia, elektromágneses sugárzás fiziológiai hatásai, vezetéknélküli kommunikációs rendszerek káros hatása a természetes élővilágra, okosvárosok).

 8. Ismerosom nagymamaja par nappal a masodik adag Pfizer oltas utan agyverzest kapott. Olyan egeszseges volt elotte, hogy meg gyogyszert sem szedett soha. Masik ismeros 20 hetes terhesen beoltatta magat es ket nap mulva elvesztette a gyereket. Kriminalis ami megy es a variansokkal valo riogatas csak azert van hogy a veszhelyzetet fent lehessen tartani.ugyanis ha nincs veszhelyzet akkor vissza kell vonni a veszhelyzeti engedelyt a vakcinara.

 9. A világ páratlan válságban van. Ezt a válságot a Sátán váltotta ki. Mi a célja?

  A nemzetállamok megsemmisítése, egy “világkormány” létrehozása. Ez a “világkormány” természetesen balliberális, ateista elveket vallana.
  A családok szétbomlasztása a “szivárványos” és hasonló mozgalmakkal. Ha nincs család, akkor a gyermekek a “levegőben lógnak”, nincs semmi erkölcsi támpontjuk.
  A kereszténység szétbomlasztása “álmenekültek” Európába küldésével. Ezek többsége kiképzett katona, akik csak parancsra várnak a mobiltelefonjukon. Szinte mindennaposak a templomrombolások és a fegyveres merényletek.

  Mindannyiunk feladata, hogy összefogjunk a Gonosz ármánykodása ellen, és még többet imádkozzunk Isten segítségéért esedezve!

  https://gloria.tv/post/f23MbC9e41r61kcNHDoLqBhnz

 10. Üdvözlöm
  Soha nem akartam felvenni az oltást, de mivel eü-ben dolgozom irodai munkát és minket is köteleztek rá sajnos a megélhetésem és a gyerekem ellátása miat tegnap 2021.08.02-án megkaptam az első Pfizert. Az orvos aki aláírta a papírt el se olvasta pedig bennr volt hogy tartós beteg (hypofizis adenoma, hyperprolaktinémia, gerincvelő gyulladásból maradványok, fém grafit és minden vegyszerre allergia) vagyok, allergiás és rendszeresen gyógyszert szedek. Délutánra meg is jött a hatása testszerte vörős foltok, az arcom szemem környéke tiszta vörös lett és égett az egész a nyelvem olyan lett mint aki leforrázta sárga lepedékes nyelv és folyamatos kiszáradás értez, lapockámnál folyamatos fájdalom. Megittam 2 Calcimuskot kicsit javult de reggelre sem múlt el, lementem az üzemorvoshoz megmutattam neki a fényképet hogy hogy néztem ki aki erre közölte hogy nem vehetek fel több oltást és ezt sem szabadott volna beadni. Vénásan Calcimuskot kaptam és még itthon innom kell meg allergia gyógyszert szedni.
  Hát pont így vizsgálják meg előtte az embereket.

  1. ne vegye fel a másodikat. Az élet többet ér, mint a munka. Azontúl a rendelet még hatályba sem lépett. Augusztus 15-el fog. KÁr ennyire kapkodni. Ki kell várni a végső pillanatot. Lehet, hogy addigra elbuknak, megváltoztatják stb. Nem kell elébe menni, és írásba kell kérni mindent, fel is szólíthatják, még akkor is ráér regisztrálni.

 11. Március közepén kapott a párom kínai oltást. Utána 2 hétig nagyon ment a hasa, volt, hogy napi 20 alkalommal, folyamatos diéta és gyógyszer mellett is, amit javasolt neki az orvos. Oltás után 10 napra elkezdett remegni a lába és 2 alkalommal egymás után elesett, emiatt részleges szalagszakadása lett a térdében. Azóta is járókerettel jár, mert remeg a lába és már a kezei is. Van neki egy izomsorvadásos betegsége, ami szerintem azóta nagyon felgyorsult. Nem is lett volna szabad, hogy megkapja, mert 3 infarktusa is volt már és vérhígítót is szed emiatt.

 12. Kollegám rák kezelésen esett át pár éve. Sikeres kezelés és több éves kontroll után gyógyultnak minősítették. Pfizer oltás felvételt követöen kis idővel rosszul lett megduzzadtak a nyirokcsomói pár hét lefolyása alatt. A leletek szerint kiújult a rákja.

 13. Ez a weboldal arra hivatott, hogy megossza az igazságot ezekről az emberekről és a beszámolóikról. Nézd meg magad, és döntsd el magad. Megéri-e kockáztatni egy olyan betegség elleni vakcina életet megváltoztató, sőt halálos mellékhatásait, amelyet a 70 év alattiak 99,98%-a túlél?

  Az alábbiakban számtalan történetet talál a mellékhatásokról közvetlenül az érintettektől, vagy sajnos, ha meghaltak, akkor a hozzátartozóiktól.

  https://1000covidstories.com/

 14. Egy 150 tanulmányt és írást tartalmazó összeállítás a vakcina mellékhatásairól, minden korosztály számára, szervekre és rendszerekre csoportosítva.

  Angol nyelvű anyag, de román oldalról vettem. A lényeg azért érthető, esetleg fordítással:

  https://www.activenews.ro/stiri/150-de-STUDII-si-articole-despre-efectele-adverse-ale-vaccinurilor-Covid-si-afectiunile-cauzate-de-la-copii-si-adolescenti-la-adulti-si-batrani.-Resursa-de-date-a-Cititorului-ActiveNews-168807

 15. Tisztelt Doktor Urak!

  Milyen oltást javasolnának 41 éves feleségemnek, akinek 18 éves kora óta autoimmun hepatitise van? Betegségéhez képes jó állapotnak örvend, de sajnos májcirrózisa van. Februárban esett át a kovidon, kórházba nem került, de eléggé legyengült kb. 1 hétig amíg átment rajta. Közeleg a fél év amíg a védettségi érvényes, és már hívogatja a háziorvos, hogy be kellene oltatni magát. Furcsa, de a kezelőorvosa (aki egyben egyetemi tanár és országosan elismert májspecialista is) azt javasolta, hogy “Bármelyik oltást felveheti, mert mindegyik jó” Ez nekem nagyon nem meggyőző… Nyilván azt sem akarom, hogy egy fertőzés esetén maga a kovid / szövődményei / vagy az esetleges kórházi ellátás színvonala miatt meghaljon.

  Segítő válaszukat előre is köszönöm!

  1. Kedves József!
   Egyáltalán ne oltasson a felesége, a legjobb védelmet a természetes immunitás jelenti. Felesége szervezete megbirkózott a COVID-dal. A háziorvos pedig a felelőtlen tájékoztatásával ill. nem-tájékoztatásával, valamint az oltás beadásával emberiség elleni bűncselekményt követ el. Ugyanis a legfontosabb a tájékozott beleegyezés. Kérjen írásban tőle tájékoztatást az oltóanyagok valós összetevőiről, a hatékonyságukról, a közép- és hosszútávú mellékhatásokról.
   Sok egészséget kívánok!

 16. Tisztelt Doktor Urak!
  Párom Janssen oltást kapott júliusban…most lélegeztetőgépen küzd az életéért…Covid. Látogatom az intenzív osztályon és ahogy elhaladok az elkülönített betegek szobája előtt, látom a beteglapokat kifüggesztve. 8 betegből 7 oltott! Mind lélegeztetőgépen. 2x Szputnyikkal oltott, 2x Modernaval oltott, 2x Sinopharmmal oltott…
  Tegnap hoztak egy hölgyet, aki 2 Snopharm után kapott Pfizert. A Pfizer után 2 héttel összeomlott a szervezete és most Ő is az életéért küzd. Kérdeztem a fiatal ügyeletes orvost, mi folyik itt?! Azt mondta, sajnos egyre több az oltott beteg.
  Jegyzem meg, az egyetlen oltatlan beteg már osztályon van, Ő megúszta egy oxygénmaszkos légzéstámogatással.
  Mindannyian veszélyben vagyunk! Oltottak és oltatlanok egyformán. Nem szabadna hamis védettség érzését kelteni az oltottakban és nem szabadna uszítani az oltatlanok ellen!!!!

 17. Tisztelt Doktor Urak!
  Édesanyám a második oltás után pár nappal össze esett, félre beszélt. Mentőt kellett hívni: kiderült agy ér elzáródás. Édesapám második oltás után: hetekig tartó elviselhetetlen fejfájás ( ész nélkül ette a fájdalom csillapítókat). Szomszédom második oltás után 4 nappal a mentő vitte el. Össze esett, vérrögképződés. Az egész hasa fekete. Egy közelben lakót, szintén a mentő vitt el 4 nappal a második oltás után, azóta sem tudunk róla semmit. Volt főnök asszonyom: 2. oltás után hetekkel Kovidos lett. 40 fokos lázzal kórházban van.

 18. Tisztelt Doktor Urak!

  Egyelőre legkevesebb mellékhatást a hagyományos technológiával készült kínai vakcinával kapcsolatban találtam. 36 éves vagyok, idén februárban nagyon enyhe tünetekkel átestem a covidon. Mivel a munkáltatóm meg fogja követelni az oltást, érdekelne, hogy Önök ezzel a típussal kapcsolatban is olyan elutasítóak-e? Betegségemnek magas-vérnyomáson kívül másról nem tudok. Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm!

 19. Wow, awesome weblog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
  you make blogging glance easy. The full look of your web site
  is wonderful, as well as the content material!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük