Prof. Tanka Endre: Tények és kétségek a magyar légtér vegyi mérgezéséről

Az égbolt vegyi szennyezése

Teljes cikk: https://www.szilajcsiko.hu/single-post/prof-tanka-endre-tenyek-es-ketsegek-a-magyar-legter-vegyi-mergezeserol

A repülők kerozin kibocsátásának kondenz-csíkjait – amelyek vízgőzként percek alatt felszívódnak és eltűnnek a légtérben – évtizedek óta mindenki megszokta. A laikus legfeljebb az időjárás egyik jelzőjének véli: ha az elnyelésük túl gyors, az a légköri változásra, a „rossz idő” közeledtére utal. Néhány éve viszont nálunk is nem az utasszállítók, hanem különleges (de szemmel sokáig nyomon követhető) repülők barázdálják az eget, sőt, a gép hátsó részén a két párhuzamos füstcsóva (valójában aerosol – permetszerű, ismeretlen vegyi anyag) kibocsátásával szinte felszántják az égboltot. Aki a szabadban jár, jól megfigyelheti, hogy ez a vegyi emisszió a nap 24 órájában – változó ütemezésben – szakadatlan, még éjszaka sem szünetel. Az utóbbi 2 évben pedig a főváros fölött is (de a jelzések szerint országszerte) olyan mértékű lett, hogy sokszor az ég harmadát, felét is beborítja a permetanyag, amit – a kondenzcsíkkal ellentétben – többé nem nyel el a légkör, hanem attól elkülönülve megmarad.

Az állaguk és alakzatuk változatos – a napsugárzástól és a széljárástól függően –, de a felhőktől mindig jól megkülönböztethetőek: sokszor lilás-sötétszürke (vagy fekete) tömbökké olvadnak össze. Máskor fehéren átszűrt, nagy kiterjedésű fátyolfelhők látszatát keltik, de valójában vegyi felhők. (Leggyakoribb az „alumínium-felhők” opálos derengése, amit a napsugár nem tör át, csak mögöttük tompa fényt ad.) Gyakran még a felhőtlen kék égen is – idő múltával – a horizont szélére sodródnak. Bizonytalan, hogy a csapadékkal mennyi idő alatt érik el a talajt, a vizeket, mikor és hogyan hatol az anyaguk (belélegzéssel vagy a nano- részecskék terjedésével) az emberi szervezetbe, ill. ugyanígy láthatatlan az állat- és növényvilágra a közvetlen és közvetett hatásuk. Egyedül az biztos, hogy ez az érintkezés – valójában az élőlények és a környezet szennyező anyagokkal való fertőzése – szükségképp bekövetkezik. Mivel a szennyezők az emberek elől titkolják a légkörbe szándékosan kibocsátott (akár mérgező vagy életpusztító) vegyi anyagok és más elemek összetételét és hatásmechanizmusát, mindenki számára kétséges, hogy az égbolt vegyi szennyezésének melyek a valós élettani következményei.

Ugyanakkor a világszerte folyó ilyen légszennyezések alapténye és lényegi hatása nem szorul találgatásra, mert azt a szakirodalom évtizedek óta ismeri, néhány kutató pedig behatóan elemzi. Így a fogalmi tisztázás elsősorban elhatárolja a légi jármű üzemanyag kibocsátásának anyagát (a kerozin kondenzcsíkját) a kémiai anyagok légkörbe juttatásától. Az előbbi a contrail, ami a párakicsapódást és annak vonalát jelenti. Az utóbbiak gyűjtőneve a chemtrails, újabban ezeknek egy sajátos változata, az SRM (Solar Radiation Management). Ez a sztratoszférikus aeroszolok olyan szórását jelenti, ami a permetezéssel főként alumíniumot juttat a légkörbe. A program végrehajtói az USA nemzetbiztonsági és hadügyi ügynökségei, köztük a CIA (Central Intelligence Agency: Központi Hírszerző Ügynökség) és a NASA (National Aeronautics and Space Administration: Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal), ezek segédjeiként pedig az ENSZ egyes megbízottjai.

Az égbolt „vegyi csíkjainak” megismeréséhez megkerülhetetlen Dane Wigington két évtizedes munkássága, aki alapítója és vezető kutatója a GeoEngineering Watch Intézetnek. Az elemzésem logikai láncolata csak később ér az „időjárás-gyárhoz”, de az összefüggések miatt itt meg kell előlegezni az „időjárás-csinálás” technikai lényegét. Lyndon B. Johnson 1962-ben mondott, elhíresült kijelentése: „Aki irányítja az időjárást, az irányítja a világot.” Ő, aki az USA későbbi elnöke, arra utalt, hogy „…egy időjárási műhold kifejlesztése … lehetővé teszi az ember számára, hogy meghatározza a világ felhőrétegét, és végül irányítsa az időjárást”.[1]

Wigington leírja a chemtrails-technológiát. E szerint a repülők először különféle fémek (alumínium, bárium, stroncium stb.) nano-részecskéit permetezik az égboltra. (A „bolygómérnökség”célja évente 10-20 millió tonna ilyen részecske légkörbe juttatása.) Ezek, mint a nagy vulkánokból származó finom hamu, el tudják takarni a napot. A részecskék – hasonlóan a mesterséges esőzésekhez használt jodidokhoz – felhőtakaróvá bővülnek. Ezután rendkívül erős rádiófrekvenciás mikrohullámokkal (EMF) manipulálják a nano-részecskékkel terhelt felhőtakarót. A hatás lényege: az EMF rádióhullámok óriási energiája felmelegíti a permetből létrejött felhőtakarót, ugyanez az energia nyomászónákat hoz létre a légkör felső szintjein. Ezek a zónák a széláramlatokat a légtömegek mozgatására és az időjárási rendszerek manőverezésére irányítják. Az alacsonyabb rezgésszámú EMF lehűti és nyugalmi állapotba hozza a légkört. A módszer másik hatása: a vegyi művelet fényszóró részecskékkel is telíti a légkört, amelyek megváltoztatják a fény spektrumát, minőségét és intenzitását. Ez jelentősen befolyásolja a fotoszintézist és a növények egészségét. Mivel az ózonréteg a chemtrails beavatkozások miatt megsérül, a Földet és lakóit magas szintű – UVA, UVB és UVC – sugárzás ártalmai érhetik.[2]

A szakirodalomból kiemelkedik Luc Vervliet francia villamosmérnök és molekuláris biológus munkássága azzal, hogy kritikai tényfeltáró alaptanulmánya egyrészt a kérdéskör átfogó, holisztikus elemzésére törekszik, így teret ad nemcsak a természettudományos összefüggések feltárásának, hanem az intézményi megvalósítás társadalmi–politikai elemeinek is. Másrészt a tömör tanulmány – ami minden megállapítását hiteles forrásokkal dokumentálja – tudományos- népszerűsítő, ami azt célozza, hogy ez – az Új Világrend (NWO) urai által gondosan titkolt életpusztító tevékenység – mindenki tudomására jusson.[3] Ezt a munkát – aki csak az égboltra tekint és fizikai észleléssel tetten érheti a jet repülők chemtrails permetező ténykedését – minden embernek ismernie kellene. Amint azonban a szűkebb főváros közeli környezetemben erről személyesen meggyőződtem, szinte senki nem akad, akinek csak fogalma is lenne a vegyi anyagok permetszórásáról, még kevésbé annak következményeiről, ill. a légkört és az időjárást alakító hatásukról. Tehát az NWO figyelemelterelő médiahatalma kitűnően működik.


24 thoughts on “Prof. Tanka Endre: Tények és kétségek a magyar légtér vegyi mérgezéséről

 1. 3 éve azért van a főváros felett is ez a szar, mert nanorészecskékbe burkolt laboratóriumi virusokat szórnak a lakosságra.most is.ma is.a lakosság birka és megvezetett, hogy ezt a teljesen nyilvánosan látható dolgot annak kezelje, ami:SZÓRNAK MINKET, MINT A PATKÁNYOKAT!!!!
  ezen kell felháborodni, nem a kínai egyetemen, az szfe-n és hasonló odakreált gumicsonton.

  1. Nanorészecskékbe más ásványi, kisebb nano részecskéket lehet burkolni, mint a diós beigli esetén a tésztába burkolt diós töltelék. Utóbbi étel élőlények élő gyümölcsének a feldolgozása, és romlandó, bomlandó. (Beigli receptet keressen mindenki maga, hogy visszakeresse, mi volt az eredeti élőlény: növény, állat, gomba.)
   Az ásványi felhő kibocsátásával a halál másolása történik halott, de reakcióképes vegyi anyagokkal. Vírusok még mindíg nincsenek. Nevezzük nevén, hogy milyen megbetegítő mérget burkolnak a mérgező nano szénporba, az égett hulla maradványba. Nevezzük nevén a gyereket, a hullaméreg produktumot!

   1. Másik egyszerűsített méreg komplex képzés, amiben szerves és szervetlen halott anyag szerepelhet, az a féreg ürülék darálékhoz adása a nano(darált) halott ásványi méreg szemétnek. Belekeverve mindezt az olyan élelmiszerbe, egyéb szerbe, ahol nem feltűnő, a színe, állaga miatt, vagy a darálék jelleg miatt.
    MÉREGGEL ETETNEK MINKET, MINT A PATKÁNYOKAT.

   2. a, vírusok vannak /az elektronmikroszkópot már egy ideje feltalálták/
    b, nanorburokba lehet őket pakolni, ahogy pakolják is és szórják MINDEN NAP.
    Tájékozódjon a legújabb tudományos eredményekről.

    1. Kérem, csatoljon hivatkozást!
     Vírust még a világon soha senki nem tudott izolálni.

    2. És sajnálatos módon csak halott és szétvert anyagot mutat, de véletlenül sem az élő folyamatot. Innentől be kéne bizonyítani, hogy az a valami tényleg az a valami, valamint azt csinálja amit állítanak róla. Ez a rész – ahogy később Hegedűs A. is írta, sosem történt meg. De van ennél rosszabb is. S. Lanka megcsinálta az izolációs kísérletet, úgy ahogyan a nagykönyvben van. Mindössze egy dolgon változtatott. Semmilyen mintát nem adott a “tenyésztő’ kultúrához semmilen beteg vagy egészséges állatból vagy emberből. De volt benne majom-vese (un virustenyésztéshez használják és genetikai anyag), bovine szérum (mint az előző) két féle antibiotikum különösen halálos a vesesejtekre, stb. A végén ott voltak a “vírusok”, az amit vírusnak neveznek, de alany nélkül (akiből származott). Ez a normál izolálási folyamat.
     A covid összes tünete tökéletesen megegyezik az irradiation-éval. Maradok a józan észnél. Körülnézek és mit látok? Egy csomó új antennát. Újabban a mobiltelefonok időnként (nem mindig) grilleznek (van EMF méterem) ellenőrizni, és újabban az elektromos kábelek környékén nem magas mágneses teret mérek ahogy az normális lenne, hanem nagyon magas elektromos teret. (ELF V/m). Mindez külföldön, de azt hinném Magyarországon is így van. Tessék kipróbálni. Mérjenek.

   3. Nagyon érdekes. Nekem új infó. Hol tudok ezeknek utána olvasni, meg amit a következő hozzászólásban írsz? Hogyan működik ez a hulla anyag meg féreg anyag? Hogyan hat ránk?
    Nekem úgy tűnik, hogy minden amit csinálnak vagy microwave alapú vagy ELF-ekkel szórakoznak. Azt nem tudom mi van a chemtrailekben de a macskák isszák az esővizet és még élnek. A növények is úgy, ahogy, itt külföldön, napi szinten permeteznek, egy hónapban ha 4-5 alkalommal láttunk napot pár órát. Kora reggel mindig látni a gépeket majd gyorsan minden szürke lesz, mint egy búra.

    1. Kedves Aggódó!

     Köszönöm a csatolt információkat.
     Úgy értem, hogy a kérdése arra vonatkozik, hogy halott, ismert biológiai anyag bevitel nem okozhat betegséget. Önmagában lehet, hogy nem, mert a bio takarító brigádunk a többi szeméthez kapcsolódóan kitakarítja belőlünk.
     Viszont a méregtelenítési rendszerünket foglalhatja le időben, ahelyett, hogy más anyagokat semlegesítsen, és ürítsen ki. A szemétszállítási kapacitás korlátozott. Vagy, ha el van pusztulva a bio takarító brigádunk, akkor az eleve probléma.
     Nem mindegy, hogy ez a kapacitás mivel telik meg. Ha a kukásautó lekötődik üres PET palackkal, akkor a maradék hulladék, amit nem vittek el a korlát miatt, az időben addig is bomlásnak és rothadásnak indul, és felhalmozódik.
     Azért ahogy az élet véges, a testi működéseknek is vannak határai.
     Elég, ha itt olvas erről? 🙂

    2. Önmagában az egy abúzus, hogy gusztustalan ürüléket etetnek velünk. Ha már abúzusnak éljük meg, és mi másként, akkor így is egyértelmű a károkozás. Ha titokban teszik, az még rosszabb, dühítő, nyíltan pedig kikerülhető, és lehet ezen aljasság ellen tiltakozni.
     Az ürülék szintje az élet rendjében nem az input szintje, hanem az outputé. Tényszerű megfigyelés.

    3. A “hogyan hat ránk?” kérdésére van egy, a mentális egészség lerombolásával kapcsolatos válaszom is. Az aberrált halállal randevúzók ezzel próbálhatják legalizálni, normalizálni és indokolni az elvárt aberrálttá válást. Szoktatás a “halállal randevúzáshoz”.
     Akik ezt megszavazták, kiállították magukról a menthetetlenül aberrált, politikából kizárandó és gyerekektől eltintandó bizonyítványt.

    4. A természet képe, amit az ablakon kinézve látok (Budapest):
     Néha megjelenik a maradék fél pár éhes kerti szarka, a többi állandó madár eltűnt. Az égbolton időnként átrepülő madarak pedig mintha nem tudnák, hova repüljenek, nem szállnak le.
     A kerti, kb. 15 éves fák ágai közül sok belső ág elszáradt, a szemközti fa törzse a talajtól a legfelső ág elágazásig körbe zöld mohával borított.
     A virágmag nem igazán akar csírázni az erkélyen, a szobanövény virágzások pedig nem igazán akarnak elindulni. Hetente csak kb. 2-3 nap süt a nap, a többin egész nap égethetném a villanyt. Nappali szürkület van, színtelen, le van záródva a
     napfény. Nem látható a hajnali pirkadat, se az esti naplemente színskála.
     A ház feletti légifolyósón pedig az esti órákban intenzíven megindul a forgalom, majdnem minden nap hallható.

 2. Elég ha csak az autóra nézek, főként esőzés után – hol van már az a tiszta egészséges esővíz, sehol. Az autó fekete trutyival van tele nap mint nap és ha ezt veszem figyelembe, akkor elképzelhető mi mindent lélegzünk be és viszünk haza a hajunkon a ruhánkon keresztül. Annyira időszerű lenne már ezeket a tetves rothadékokat kisöpörni a Föld színéről, akik nyíltan, nem is titokban ténykednek közöttünk. Ők vajon mit lélegeznek be és esznek a földekről, hogyan küszöbölik ki mindezt az általuk okozott nagyfokú szennyeződést?

 3. https://www.bitchute.com/video/58MbhxBnNren/
  Q&A Webinar- March 6th, 2024

  Alapvető, a test és a lélek működési kapcsolatát feszegető kérdések is terítékre kerültek a héten. Mindenkinek, aki nyitott erre a témakörre, ajánlom Dr. Cowan válaszait.

  Dr. Cowan először arról beszélt, hogy mi a sejt, és élő szervezetben ki van-e mutatva, egyáltalán hogyan van kimutatva. Tudomása szerint még senki nem mutatott arról felvételt, hogyan működik egy sejt egy ép szervezetben. Nem igazán van ehhez megfelelő eszköz. A tudósok növekvő szövetet látnak, de az nem válasz a kérdésre. Valójában beavatkozás és leválasztás nélkül kellene látni a sejtet, mint egységet, de pont a sejt vizualizálásához vezető beavatkozás lépései zárják ki, hogy eljuthassunk magához a sejthez.
  A kísérletek során, amikor megváltoztatják a szövet szerkezetét, nem az az állapot fog előállni, amit sejtként ismerünk, hanem a szövet élő baktériumai, gombái kiinduló spóra, mikrozima állapotba, formába alakulnak vissza. Amikor egy szövet meg van sértve, ez a formai változás látható és azonnal bekövetkezik. De ha valamiért mégsem ez történne, akkor is látható változások lesznek: a szövet vérezni fog és már csak ettől megváltozik a pH, az oxidáció, az elektromágneses viszonyok, más lesz a fényre adott reakció. Amit egy szövetből ilyen beavatkozással kapni lehet, arra mégis azt mondják, hogy az a sejt.
  Dr. Cowan soha nem értette, hogy miért akarják a májat „lebenykékre” bontani, ami egészben egy működő egység. Egy olyan homogén, zselés szöveti struktúra, mint a máj, a testben hatékonyan mozgatja a tápanyagokat vagy a szemetet, hogy az a célállomásra jusson. A test a nyirokrendszeren keresztül vagy a perifériákon, a bőrön át „dobja ki” a szemetet, kis zsákokba helyezve, amit mi szintén sejtnek hívunk, de közben működik az elhalt szövetek újrafeldolgozási mechanizmusa is. Az ismert sejt elmélettel az is baj, hogy egyáltalán nem támasztja alá, nem magyarázza meg a működő méregtelenítési folyamatot se.

  Az egyik hallgató arról kérdezte Dr. Cowant, hogy mit gondol az olyan elméletekről, amik az érzelmi válaszokat összekapcsolják bizonyos szervekkel és betegség tünetekkel, amire a kérdezőnek válaszul feltette a következő kérdést: „Ha meg tudja mondani, hol végződik az elme, és hol kezdődik a test, akkor megmondom, hogy hol az ön problémája, a testben vagy az elmében.” A test és az elme az egy és ugyanaz, lehetetlen kettéválasztani. Az anyag és a nem anyag mind a minket körülvevő frekvenciák, rezgések különböző szintjeinek megnyilvánulásai, különböző sűrűségekként. Más a sűrűsége egy hangnak és egy anyagnak. Még nem érti, hogyan működik ez a kialakulás pontosan, de nem látja indokoltnak a test és az elme elkülönítését. A test-elme kapcsolatot leíró magyarázatok arról szólnak, hogy ha beteg egy szerv, akkor az azért van, mert mindig van egy adott konfliktus, vagy fizikai-érzelmi dráma mögötte. Lehetséges, hogy van, de ez a megközelítés túlságosan formalizált. Ha pl. nemi szervvel van problémája valakinek, akkor egyáltalán nem biztos, hogy a szexualitásra, intimitásra vonatkozó téma áll a háttérben. Ezek csak kiragadott szimbolikus hasonlóságok, miközben egyszerre minden részünk tele van információkkal arról, hogy mi történik velünk. Akkor volt sikeres a gyógyításban, amikor eltávolodott ezektől az általánosító formuláktól, és mindig a kliens egyedi történetére figyelt. Néha találkozott a test-elme kapcsolat mintába illő esetével is, de azonos betegség mögött egyénenként általában teljesen más problémák voltak felfedezhetőek. Az hibás gyógyítói megközelítés, ha az emberek betegségeit elméleti skatulyák alapján sorolják be, illetve az embereket beskatulyázzák.

  A legérdekesebb heti kérdés az volt, hogy az élet titka a szívben keletkező örvényben van-e, vagy az maga az anyagcserénk puszta létezése. Ami a szívben történik, az az élet csodája. Az a szív anatómiájából, geometriájából következő folyamat. Amikor beáramlik a vér, összeszorul egy bizonyos módon, és ez látszik a szív boncolásánál. A szív egyszer csinál egy felfelé tartó spirált, egy összehúzódást, utána egy lefelé ívelő spirált. Van egy fő örvény, ami a szívben alakul ki, és ezen belül sok kis örvény is keletkezik, amit a szív a vérben küld szét a test a különböző részeibe. Bizonyíték van arra, hogy egy kis örvény kollagén fehérjét tartalmazva, így „becsomagolva” önmagát az örvénybe, eljut a szívből a felszíni vérző sebhez, hogy begyógyítsa. A fő örvény megáll a szívben, amikor előre halad a vénáktól az artériákig, az egyfajta nyugalom. Ebben a nyugalomban, ami a szívörvényben keletkezik, lép be a spirituális világ, az Isten a testbe. Ez a mező, vagy állapot egy információs mező, ahol kialakul, adott lesz az a lenyomat, hogy a szervezet hogyan hozza létre az egyedi funkcióit és struktúráját. (megjegyzésem: pillanatonként) Ez a titok ebben a mezőben van, nem abban, amire azt mondják, hogy DNS. Ez a mező határozza meg, hogy minek kell most történnie. Erről most készül a könyve. A történés információja a szívben levő örvényen keresztül áramlik, kerül továbbküldésre a test többi részébe. (Történés= Pl. neked most ez a fehérje kell, vagy az az ásvány, vagy valamilyen töltés, vagy más.) Ezt csinálja a szív. Az élet varázslatának a fő középpontja, a titok elhelyezkedése.
  A következő kérdésre adott válaszával Dr. Cowan kiegészít a létezés titkának témáját a spiritualitás fogalmával. A nem fizikainak észlelt sűrűségű mezőkkel való kapcsolatot nevezi spirituális kapcsolatnak. Viszont meg vagyunk fosztva a spirituális kapcsolat teljességétől, és ez megbetegítő, ha csak egysíkú a hullámhossz, vagy időben korlátozott, vagy nem intenzív, vagy túl intenzív.

  A spirál-is (tekervény-es) és spi-ritusz (elmés), a spi-rituális (szellemi -láthatatlan világ felé forduló) szavaink mögött rejlik számomra annak megerősítése, hogy a szívem szavára hallgassak, mert ott lakik az elme, a tudat, a történés, a megoldás. Ha elveszik tőlünk a spiritualitást, elveszik a gondolkodást. A kettő ugyanis egy.
  /Hosszabb kifejtést igényelne, de pontos analógiába állítható a naprendszeri bolygók sorrendje az állatövi jegyek sorrendjével, ami eltér a jelen asztrológiai használattól. Viszont a korrigált (eredetileg helyes, csak hamisított?) uralkodó bolygó sorrend egyértelmű asztrológiai választ ad nekem véletlenül pont azokra a kérdésekre, amiket most a sátánisták próbálnak összekeverni, eltörölni, kiölni belőlünk. Megmutatja a bolygó/jegy sorrend az éltető REND-et: az élethez szükséges alapokat: a testiséget(aranyborjú Nap), a kommunikációt, a szülői gondoskodást és vonzalmakat (rák Vénusz és oroszlán Vénusz), a felnőtt Egy-éniséghez: a fizikai (szűz Föld, a szív) és kapcsolati (mérleg Hold-a szív szinuszcsomója) egyensúlyt, az élet gyakorlatát (küzdelem (skorpió Mars, vas, máj, hő), eredményesség, halál), és a teremtés három alapját is, ami az EM mező (vízöntő Uránusz), víz és anyag, és a Teremtő pillanata, a fogantatás (lélek(egy én) kezdet, kos Plútó)./

 4. https://orvosokatisztanlatasert.hu/sarlospuszta-2024-marcius-14-17-ertsey-attila/

  Nem kiemelt (miért?) videóként szerepel az, hogy van egy általam soha nem hallott „spontán népmozgalom” Magyarországon. Aminek van egy általam soha nem hallott megoldása, a „párhuzamos társadalom mozgalom”, egy alternatíva felépítése műhelymunkaként. Erről most annyit tudni, hogy még mindig csak a munka kezdete. Immár legalább 4 éve, a VNTV-n is megjelent már jóval ezelőtt Ertsey. Mi történt ebben a legalább 4 évben? Csak nem egy titkos szabadkőműves (=Talmudra felesküdött) szervezésű mozgalomról van szó? Ez a gyanúm eddig nem került cáfolásra, pedig említettem.
  A párhuzamos társadalom, attól, hogy párhuzamos, egyértelmű kirekesztése a társadalomból a „nem párhuzamosoknak”, a „megváltó” műhelymunka által.

  Nekem már többször megjelent a javaslatom azokról a társadalom szervező közgazdasági sarokpontokról, ami körvonalazza, hogy hogyan szeretnék élni, milyen társadalomban. Erre a reakció az volt, hogy kukacoskodás, és butaság, és nem felel meg a nem tudom milyen amerikai és egyéb közgazdászok által leírt elméleti és hitrendszernek. Tehát akadály, és útban van. De az Ertsey által reklámozott társadalomszervező, jelenleg is ismeretlen kiindulási közgazdasági sarokpontok nem kerültek nyilvános közlésre, így a saját megoldásuk nem mérettetett meg, vagy nincs is, vagy akkora felháborodást keltene a kitudódása, hogy titokban kell tartani. Ha felháborodást keltene, akkor érthető is, hogy meg kell várni vele a végpontot, a végső elkeseredést, akkor talán simán átmegy a párhuzamosok akarata. A koncepció máig ismeretlen.
  A konferencián a résztvevők, az „önjelölt önkiválasztottak” áttekintik az „eddigi kezdeményezéseket”. Képbe kerülnek Ertsey tájékoztatása alapján arról, hogy mi vár ránk. Jajj jaj! Miről nem tudunk? Miről nem tudhatunk? Csak a kiváltságosok kapnak erről tájékoztatást. Valamint fel van csillantva az „új pénz”, ami egy soha nem látott pénz, mint a globális pénzkrízis „egyedülálló” gyógymódja.

  Jeleztem, hogy ebben a mozgalomban nem szeretnék részt venni, mert ez a nem tudom mi, majd egyszer kiderül mi, „legalizálási” eljárás önmagában elfogadhatatlan.
  Az ezen az oldalon valaha megjelent, társadalomszervezési témában leírt sarokpontjaim felhasználását ezen a konferencián bármilyen formában kifejezetten megtiltom. Megtiltom továbbá a felhasználását eképpen is: Semmilyen „párhuzamos társadalom mozgalom” rendszerű filozófiába nem építhetők be a gondolataim, és senki ebben a mozgalomban résztvevő, ezen a konferencián résztvevő és ezt a mozgalmat és filozófiát egyéb úton képviselő által, se részben, se egészben.
  Aki egyébként komolyan elgondolkodott azon, amiket javasoltam, azokkal szívesesen dolgoznék a megvalósításán, vagy részleges megvalósításán. Az értő, komolyan vehető, és nálam személyesen jelentkezőknek felhasználás egyeztetés alapján megadom az engedélyt a koncepció felhasználására, amennyiben kérik, kérni viszont kell. Csak össztársadalmi célú felhasználásra. A leírt rendszerem önszabályozás elvű, és nem kell belőle kizárni senkit. Akkor is megtiltom a felhasználást, ha „ötlet” nem védhető le Magyarországon. Mégpedig azért, mert a szkíták az erkölcsöt védik, és nem a jogot, bár más országban az ötlet is levédhető. Nálunk az ötlet gátlástalanul ellopható. A szkíták pedig ugye nem lopnak ???? semmit. Csak a tolvajok.
  Antropozófiában nem vagyok jártas, és se szabadkőműves, se egyéb szekta tagja nem vagyok. Párttag se vagyok.

  1. Kedves Hegedűs A.!

   Maximálisan egyetértek. Nekem is nagy kétségeim vannak a afelől, hogy Ertsey lenne az én megváltóm.
   Már csak azért sem lehet az mert mindenki a saját szintjéről indul ki, én sem vagyok kivétel. Ezért nem használtam soha életemben bankkártyát, mindig kizárólag készpénzzel fizettem és a bankszámlámat is megszüntettem 2 éve. Ezért nem használok okostelefont sőt hagyományos mobilt sem. Ha az emberek nagyobb része meg tudta volna tartóztatni magát ezektől a dolgoktól most nem lennének rabszolgásítva.
   De ha azok is használják akik egyébként ellene beszélnek, akkor az a vizet prédikál és bort iszik kategória, tehát nem lehet hiteles.
   A hamis prófétáktól ments meg Uram minket!

   Szőke Mária Magdolna oldalán 2 hozzászólásomban vitába szálltam Ertseyvel a “Selyemút helyett selyemzsinór projekt! Az egyértelmű veszély a magyar gazdaság és a magyarok megmaradt szabadsága ellen – Kínai rendőrök, kísérleti vízumkedvezmény: ELKÓTYAVETYÉLT MAGYARORSZÁG!” cikk komment szekciójában, és nem kaptam a kétségeimre megnyugtató választ tőle, sőt semmilyen választ sem.
   Ennyire vitaképes az, aki állítólag az előttünk álló földrengésszerű globális társadalmi változások közepette vezetni akarná az embereket?Igaz, csak azokat, akik megfelelő anyagi kerettel rendelkeznek, hogy részt vegyenek a sarlóspusztai konferencián ahol fülbesúgásos módszerrel megkapják a titkos útmutatót, amivel túlélhetik a világvégét. A többi pénztelen, nincstelen magyar úgyis leírható barom.
   A kolomp azért van, hogy kövessék a birkák, hát én azért meggondolom, vagyok-e akkora nagy birka, hogy kövessem a hamis csengésűt.

   1. Kedves messzetekintő,
    Köszönöm a cikket, brutálisak a kommentek. Mindig meg lehet magyarázni, hogy miért kell betartani bizonyos paktumokat, holott sokkal egyszerűbb egyenesen kiállni az egyetlen értelmes semlegességért, amihez egyébként a szomszéd országok is megfontolhatnák a csatlakozást. Már nem feltétlenül a jelenlegi vezetőik, hanem a polgáraik. Biztos megindokolható tisztán a semlegesség, már ha valaki keresi erre az indokot. Ami a legfontosabb lenne, az az emberek valamilyen formájú felfegyverzése a kínai betelepítés helyett. A rendet így mi is fenn tudnánk tartani, mi itthon vagyunk, mi vagyunk itthon, egymás között.

    Nem lesz gyarmatod, és boldog leszel. Ezt kívánom a DS-nek és csápjainak, beleértve Kínát. A tettei alapján el nem tudom képzelni, hogy Kína önjáró külpolitikát folytatna, és nem állna DS irányítás alatt. Őket senki nem támadja meg, mert a DS védi. Az ilyen megtámadási szándékot sejtető, vagy akár bejelentő jellegű hírek félrevezetések.

    Én Ertsey-ben akkor csalódtam, amikor 2022-ben a nyári konferencia pénteki előestéjén tartott köztéri beszédében közölte kb. azt, hogy az 5G katonai okok miatt kell. Ez volt a nagy tiltakozás az 5G ellen. Én pedig pont azt képviselem a kezdetektől, hogy nem kell a sokG, ezért is lettem kiemelten megfigyelve. Ez az 5G-vel szembeni ellenállás a fő bűn. A vírus sztorit itt ismertem csak meg.
    Nekem nem kell se a háború, se 5G. Se a kínaiaik, semmilyen indoklással.
    Mivel a rendőrség belügy, erről a témáról talán tartható népszavazás, és ha igen, annak elindítását várom is.

   2. Ide kívánkozik SzCS Czobor Imre ünnepi jegyzete alapján egy lehetséges üzleti modell:
    Egy országot mafcia tagságú zsarnoka szükségtelen ( az ország bevételét előre kiosztogatja a mafcia tagjainak ingyen, elfolyatva a semmibe, mintha soha nem is lett volna, láthatóan eredménytelenül, és előre láthatóan veszteséges és káros kihelyezésekbe) mafcia birodalmi hitellel fianszíroz, ami visszafizetésének a forrása a kb 400%-os infláció, (ami indoklás nélkül, csak úgy jött, máshol nincs). Az inflációs teher alatt (uzsora kamat áfa, stb.) nyög a nép.
    A mafcia balkezének megváltó programja pedig az új pénz (bevezetését menedzseli a mafcia), mivel a nép lázadna az alkalmatlanságot felmutató zsarnokság ellen. És már meg is szállta az országot a mafcia birodalom egyik fő hitelezőjének (kém)hadserege. Ezzel már a lázadás szándéka is büntethető, valamint nem is kell hitelelengedési alkuról beszélni.
    A megváltó program hitelesítéséhez az ország félrebeszélgetős klubjának sztárközgazdásza(i) is asszisztál, vélhetően a mafcia oldaláról.

    A szabadság lehetőségének kulcsa a mafcia mentesség, mafcia mentesítés, ami a “hova lett a pénz?” kérdését is megoldja. A modellben a mafcia már előre lenyúlta, hogy közben hitelként nyújtva és visszafizettetve duplán megszerezze.
    Úgy legyen bőség, hogy közben állandóan hiány legyen. Ez a mafcia tolvaj közgazdasági filozófia.
    Amíg mafcia van, ez van-volt-lesz.

 5. Kedves Hegedüs A.!

  A Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai nem járhatnak el, a bűnözők ellen, hogy megvédjék a légynek sem ártott magyarokat, ellenben a világ másik feléről ideszállított kínai fegyveresek és (kémek?) magyar rendőr mellett majd keményen eljárhatnak magyar állampolgárokkal szemben. A cél szerintem ez.
  Valami itt nagyon kezd a feje tetejére állni.
  A DS példaképe Kína mert amit megvalósított a saját állampolgárai idomítása terén azt még klaus schwabnak is tanulnia kell.
  Az 5G-vel kapcsolatban igazat mondott Ertsey katonai okok miatt kell, csak azt nem tette hozzá ki ellen. Katonai célokra fejlesztették ki a 70-es évektől mégis a békés állampolgárokat támadják vele, kezdve a magánéletük elvesztésétől (teljes kontroll), az egészségük és lakókörnyezetük tönkretételéig.
  Én fizikailag közvetlenül érzékelem az 5G-t. Lehet, nem hiszi el de volt, hogy 11 napon keresztül nem aludtam 1 percet sem a pulzáló nyomásos zümmögésétől de a 4-5 nap folyamatos éberség rendszeres. Úgyhogy nekem tényleg pokollá tették az életemet vele.

  1. Azt néztem, hogy az MHM budapesti programjában, ami egyébként gyakorlatias és nagyon jó, sincs a helyi magán- és közösségi tér élhetőségének és nyugalmának védelmében felvetve a sokG/wifi kikapcsolásának kezdeményezése.
   Pedig az élet bioritmusát tilos lenne egy antiritmussal megzavarni.
   A terület sokG tornyokkal való elárasztása előtt is létezett távközlés, és ezen alapuló üzleti élet. Viszont azóta egészségesen kisugárzó élettér nem létezik. Ennek visszaállítása a józan ész szerint mindenkinek közös ügye és érdeke.

 6. Egyesek szerint nem léteznek vírusok. Egy fenét nem. Vírusok tucatjai fejlesztik az immunrendszerünket. Ugyanis a vírusok nem élőlények, hanem információs csomagok, olyanok mint az RNS, csak ezekben néha DNS is van.
  Körülbelül 10 olyan koronavírus van, ami az emberi szervezetben folyamatosan jelen van, de nem okoz betegséget, hanem ellenkezőleg erősíti a szervezetet.
  Az ún Sars-covid 2-velmár más helyzet, az valóban kitalált. És bár ez emberek tényleg betegek lettek, de biztosan nem vírustól, hanem valami mástól. Elég arra gondolni, amikor a járvány elején a nagycsaládokban ahol 3 nemzedék él együtt, minden nemzedékből csak 1 személy lett beteg a többiek nem. Olyan vírus meg nem létezik, ami megöli nagymamát, a nála is betegebb nagypapát nem, sőt még meg se betegíti, ágynak dönti az erős immunrendszerű aput, de a 10 féle betegséggel küszködő anyunak semmi baja. Nincs olyan vírus ami megöl minden szegény embert aki kórházba kerül, a világban összevissza kószáló milliárdosok közül, pedig még csak meg se betegít egyet se.
  Pusztán a józan gondolkodás alapján is könnyen juthatunk el erre a felfedezésre: nem volt semmiféle covid-sars2 vírus.

  1. Kedves jokki,

   Dr. Tom Cowan szeretettel várja egy vírusokról szóló vitában.
   Vállalja a megmérettetést? Ha nem, miért?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük