Beszélgetés az Európai és Magyar Szabadság Konvojról

Beszélgetés Bukovinszki Gergővel, a Szkeptikus Kerekasztal szerzőjével az Európai és Magyar Szabadság Konvojról.

https://www.bitchute.com/video/RIEW8B6GS1fz/

5 thoughts on “Beszélgetés az Európai és Magyar Szabadság Konvojról

 1. A testi autonómiához:
  A fekete szemű gyerekek megjelenése (Dr. Astrid Stuckelberger video, 5.komment) felvetheti azt, hogy az oltással sterilizált szülők hogyan képesek mégis életképes gyereket nemzeni. Ha mesterséges rásegítés történt, akkor kik az igazi szülők, illetve ezek a különböző családokba megérkezett gyerekek nem-e testvérek?
  Az oltás hatásáról:
  Welcome! – David Bryan’s Blog (purposeofscience.com)
  Exclusive: Pfizer’s Nervousness About Its COVID Vaccine’s Origins Conceals a Horror Story | Opinion – Conservative | Before It’s News (beforeitsnews.com)
  A blog első felének kb a végénél található egy baptista pap elbeszélése, amit összefoglalok. Az oltás előtt rossz előérzete volt, de beadatott egy Pfizert. Az oltástól megváltozott az érzékelése: 13 napig nem tudott aludni, megváltozott az arckifejezése, halottnak érezte magát, mintha szíven szúrták volna. A sátán arcát látta sokáig, amint állandóan az arcába néz, tőle 2cm távolságból, átöleli a testét, amitől az teljesen hideggé válik, miközben a vénáiban ég a vére. „Innentől hozzám tartozol”. Mély szorongást érzett, és hiába olvasott, nem értett belőle semmit. Egy ponton túl már beszélni se volt képes, teljesen kétségbeesett, mintegy 40 napig. Az oltás nemcsak fizikai, hanem spirituális sérülést is okozott.
  A további észrevételei, egyéb tapasztalatai alapján: akik megkapják az oltást, képtelenek lesznek megbánásra, azért mert a sátán már bennük lesz. Az oltott már démon megszállt valakivé válik. Hogy kerül a testbe a démon? Azzal a sejt anyaggal, ami az oltásban van: a célzottan élve abortált, majd az oltáshoz történt szerv és sejt eltávolítás után megölt magzatból származik. Az oltás nem a végső megbélyegzés, de akik felveszik, elvesztik a kapcsolatot a belső fényükkel, elvesztik az erejüket, a démon leveszi róluk az áldást. A vírus kezdeti reklámja szerint halálos, ezért félni kell tőle. Amitől tényleg lehet félni, az az oltás azon hatása, amitől spirituálisan is halottá tesz. A démoni logika ez: a keresztények félnek a haláltól? A démon ezért tud elcsábítani és becsapni, hogy félve a haláltól, fogadd el az oltást! A démon maga egy ördögűző papnak bevallotta, hogy az oltás az ő műve. A halált a démon nyilatkoztatja ki. A génterápia oltás által, ami azzal a céllal készült, hogy elnyomja az emberi géneket. A megváltás elvesztéséhez 7 adag kell, és ébernek kell lenni mindenkinek, hogy senki ne kapja meg ezt a 7 adagot.( Az RNS toxin injekciója megváltoztatja természetes genomunkat és képességünket, hogy túllépjünk az anyagi világon.) A sátán célja, hogy minél több lelket megszerezzen, és megölje az emberiséget. Az egyház dolga, hogy most gonoszt kiáltson!

  Mire jó a távközlés a XXI-ik században? témához is további adalék:
  A TV–internet előfizetésem a szolgálatok saját belátásuk szerint képesek zavarni, például ki tudják törölni a felvett műsoraimat, és szerintem már bemutatták ezt az aranydio linken leírt műveletet is: optikai kábel+TV képernyő fénytörése segítségével, kaptam egy fekete nagy élő-mozgó bogarat:
  “Egyes kutatók állítása szerint a teleportálás technológiája elérhető lesz a jövőben – Irodalmi és ismeretterjesztő családi portál (aranydio.com)”
  A műszaki hiba bejelentéstől félnek, ilyenkor a beazonosításomhoz szükséges kód generáló e-mailjeimet is blokkolják, szóval mindez hivatalosan a szolgáltató háta mögött történik.

  1. 2022. február 15-én lekapcsolják országszerte az analógot, s átengedik !!!! figyelem átengedik a 700 MHz tartományon felüli részt kiknek? Hát a mobilszolgáltatóknak, miközben https://www.bitchute.com/video/Jmq1LhjXmdBE/ , s a hamispróféta már annyira elszemtelenedett, pedig január 8-án ki lett közösítve, hogy a valós pápa halálhírét propagálja https://gloria.tv/share/XtaRJzN1vvKg4Ci9Fj9ijffNe Most kell nagyon alaposan odafigyelni, már elfelejthetjük hogy majd holnap megteszem, vagy megteszi helyettem valaki. Elfelejthetjük mert tudjuk 3 féle osztásban, 30%-a placebó, a fennmaradó részből 10% halálos, a maradék pedig lassan ölő, mert azoknak sem marad immunrendszerük. A sok bolond azt állítja, hogy ki lehet vezetni, nem kérem a Fenevad bélyegét nem lehet kivezetni, tessék elolvasni annyiszor a Jelenések könyve 13. részét, az első 10 már beteljesedett, a 11 beteljesedőben…

 2. Nekem csak egy kérdésem van. Hogy fog Brüsszelbe érni a konvoj, ha már hírekben is bemondták és olvasni is lehet róla, hogy pl. Franciaországban betiltották a kanadai mintára történő tüntetést és börtönnel fenyegetnek vagy Belgiumban is betiltották ezt a fajta tüntetést. Erről a szerveződésről hangos volt a média. Titokban kellett volna összehozni és meglepni őket. Most a tömegnek /millióknak/ kellene együtt kimenni, hogy történjen valami, amíg még van lehetőség.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük