Most írják fel a hajónaplóba!

Több adásban elmondta már, mennyire megbánta, hogy annak idején ő is beadta a derekát és beoltatta magát, ugyanis szerinte sejtésük sincs az embereknek arról, hogy pontosan mit is adattak be maguknak. Annak idején mindenki vissza akarta kapni a régi életét, és ehhez kellett az oltás, amivel rendesen megzsarolták az embereket.

Sebestyén Balázs már hosszú évek óta az egyik legnagyobb hatással bíró híresség Magyarországon, a rádióműsorának köszönhetően pedig igazi véleményvezérnek számít.


8 thoughts on “Most írják fel a hajónaplóba!

 1. AZ IGAZSÁG A VAKCINÁKRÓL, AVAGY MIÉRT KELLETT MEGHALNI DR. BUTTARNAK?

  A 20. sz. század elején nagyszerű tudósok voltak, akik szinte mindent felfedeztek, de mivel ez ellentétes volt a Rockefeller-klán üzleti érdekeivel, mind az orvoslás, mind az energia terén, ezért minden tudóst ellehetetlenítettek, tönkretettek.
  Itt van néhány példa arra, hogy az ingyen energia mindenhol működhetne, és minden betegség gyógyítható lenne, de a hatalmasoknak ez nem áll érdekében.

  Az igazságot pedig valakinek ki kell mondania, mégpedig azt, hogy ahogy csalás és hazugság az adósságalapú pénz, úgy csalás és hazugság, sőt népirtás a nyugati gyógyászat, a drogokkal, és kamuvírusra kitalált kamuvakcinákkal együtt.
  Csak a holisztikus, a szervezetet, mint az univerzummal egységben működő rendszerként lehet és kell értelmezni, és azzal harmonikus módszerrel gyógyítani.

  1.) Nikola Tesla (1856-1943)
  Horvát-szerb-amerikai fizikus, feltaláló, villamosmérnök, gépészmérnök, filozófus, a világ leghíresebb tudósa.
  Életében 146 szabadalmat (ebből 112-t az USA-ban) jegyeztek be a neve alatt. Több fontos elméleti és gyakorlati részecskefizikai és gravitációs kutatáson kívül a nevéhez kötődik a többfázisú villamos hálózat, a váltakozó áramú motor, az energia vezeték nélküli továbbítása, az energiatakarékos világítás, a távirányítás, a nagyfrekvenciás elektroterápiás készülékek, a napenergia-erőmű és más megújuló energiaforrással működő berendezések feltalálása is.
  Kísérleteit felgyújtották, ellehetlenítették, mély szegénységben halt meg.
  Tesla ingyenergiája ütközött a Rockefellerék érdekeivel, mivel szembe ment az akkor felívelő olajbiznisszel, amivel megalapozták vagyonukat, és világméretű befolyásukat.

  2.) Royal Raymond Rife (1888-1971)
  Német biokémikus, kutató és feltaló, a Heidelbergi Egyetem díszdoktora
  Legismertebb találmányai a „frekvencia-készülék”, valamint az „univerzális vírus-mikroszkóp”.
  Teljesen másképp közelített a betegségekhez, mégpedig a kvantumfizikai megközelítéssel, mely szerint minden rezgés, energia és frekvencia.

  RIFE IS MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY NEM KÜLSŐ KÓROKOZÓ OKOZZA A BETEGSÉGET!!!
  Béchamphoz hasonlóan rájött, hogy hogy azok a mikroorganizmusok, amelyek anatómiailag minden organikus közegben jelen vannak.
  Tehát a betegség nem azért lett, mert valami új mikroorganizmus bekerült a szervezetbe. Az mindig is ott volt, csak valami átalakította egy betegséget okozó formává.
  Az eredeti kiváltó ok tehát nem “vírus”, hanem például egy sokk, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás-mód, stb. – azaz mindig a legyengült test kémiai traumája, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.
  Rife-nak 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikrobákat. Ezzel Rife volt az első kutató, aki élő mikrobákat tudott vizsgálni.
  Rife az 1930-as években bejelentette, hogy el tudja pusztítani a baktériumokat, ha elektromágneses hullámokkal robbantja őket, amelyek az egyes célszervezetekre jellemző frekvenciákon oszcillálnak.
  Rife számos gyakori, de veszélyes fertőzéssel fertőzött embert gyógyított meg, beleértve a tífuszt, a szalmonellát, az influenzát és más parazita szervezetek által okozott fertőzéseket.
  Rife közellenséggé vált a Big Pharma szemében, ezért speciális mikroszkópját szándékosan összetörték, majd laboratóriumát felgyújtották.

  3.) Wilhelm Reich (1897-1957)
  A holisztikus gondolkodás úttörője, aki 1930-ban egy nevű férfi feltalált egy módszert a rák, a szívbetegség, az ízületi gyulladás és sok ezer egyéb betegség gyógyítására, mindössze néhány 15 perces kezeléssel a fenti területen.
  Hogyan volt ez lehetséges? “A doboz egy gondosan felépített” orgon-akkumulátor”, amely az orgon energiát vagy a “Chi/Prana” életenergiát koncentrálja, és hihetetlen hatással van a betegekre.
  Előbb 1933-ban a nácik elégették a könyveit, majd USA-beli emigrációját követően az FDA betiltotta Wilhelm Reich találmányait, 1956 augusztusában több tonnányi írását égette el az FDA, majd börtönbüntetésre ítélték, ahol 1957-ben meghalt szívelégtelenségben, pár nappal a szabadlábra helyezése előtt.

  4.) Georges Lachowski (1869-1942.)
  Orosz-francia mérnök, író, és feltaláló, aki feltalálta az MWO-módszert emberi test helyreállítására.
  Az MWO egy többhullámú generátor. A szervezetben minden kémiai folyamat energiát igényel, és az MWO többhullámú oszcillátor energiával telíti a test sejtjeit. Az egyes sejtek kémiai folyamatai egyensúlyba kerülnek, lehetővé téve számukra a helyreállítást és a megfelelő működést.
  Így az eszköz rendszeresen használata megőrzi a szervezet elektromos egészségét sejtszinten.

  5.) Dr. Hulda Clark Regehr (1928-2009)
  Kanadában élt, doktori fokozatait ott szerzett kutató, orvos, aki felismerte, hogy minden emberi betegséghez hozzákapcsolható a parazita fertőzés.
  Azt is igazolta könyveiben, hogy képes gyógyítani az összes betegséget, közöttük a rák, HIV kórokozókat Zapping elektromos készülékkel, amit ő kereskedelmi forgalomba hozott.
  A Zapping elektromos készüléket a doktornő Amerikában próbálta hivatalos formában bevezetni az egészségügyben, de egy sor jogi nehézségbe és szövetségi kereskedelmi falakba ütközött.
  Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága elutasította Clark újításait, és felismeréseit tudománytalannak tartották.

  6.) dr. Rashid Buttar (1966-2023)
  Orvos és az amerikai hadsereg nyugalmazott őrnagya.
  Alternatív módszereket alkalmazott a gyógyításban is, és ez a rendszerszintű szemlélete tette lehetővé azt, hogy elsők között ismerte a COVID-19 valamint a chemtrail, és az 5 G mobiltelefonhálózatok kapcsolatát.
  Tudta, hogy a COVID-vakcinákban szervezetbe juttatott nanotechnológia 5 G RF-jelekre reagálva adatot gyűjt és továbbít.
  Azt is felismerte, hogy az RF mágnesfrekvencián működik.
  RIEF-HEZ HASONLÓAN FELISMERTE, HOGY MINDEN BETEGSÉGNEK VAN EGY MEGHATÁROZOTT FREKVENCIÁJA.
  EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY HA EZ ISMERT, AKKOR EZZEL A FREKVENCIÁVAL MESTERSÉGESEN LEHET BÁRMILYEN BETEGSÉGET ELŐIDÉZNI.

  Egyik utolsó nyilatkozatával az alábbi figyelmeztetést adta az újságírón keresztül az emberiség számára:
  „ A COVID-vakcinával beoltottak testében vannak un. alvó sejtek, és arra várnak, hogy egy kiváltó ok felébressze őket.
  Az alkatrész – magyarázta Dr. Buttar – egy hidrogél, amely három kórokozót tartalmaz. A hasznos teher felszabadítását az 5G tornyok három 16-18 GHz-es frekvenciájú, egy percig tartó sorozata aktiválja.
  Dr. Buttar nem tudta, melyik három kórokozó van a rakományban, de azt hallotta, hogy a Marburg vírus az egyik. Tehát, amikor az 5G tornyok küldik ezeket a jeleket, „mindenkitől, aki kapott ezekkel a vakcinákkal és ezekkel az emlékeztetőkkel, hogy kiszabaduljon ez a marburgi vírus” – mondta Dr. Buttar.”
  Azóta már azt is tudjuk, hogy nem 3, hanem akármennyi betegséget lehet előidézni.
  Ez csak frekvencia és mikrohullám kérdése.
  https://expose-news.com/2023/06/02/rashid-buttar-there-is-something-of-a-critical-nature/

  De nem csak azért folyt a boszorkányüldözés, hogy elnyomják az alternatív gyógyászatot, hanem azért is, mert mind Tesla, mind pedig a gyógyítás előbb felsorolt eszközei nem fértek bele a 3 dimenziós elméletekbe.
  Mert mind a Tesla-féle találmányok, mind a gyógyászati eszközök 5-ik dimenziós elven alapulnak, és megdöntötték volna a tudomány felállított téziseit.
  Nekünk nem engedtek betekintést a hullámelméletbe, nekünk herz-ig tart a tudományunk.
  Már pedig a kavantumfizika, és benne a hullámelmélet mindennek ez az alfája és omegája.
  Ezen alapul az a tömeggyilkos 5-ik generációs hullámfegyver is, amellyel az emberiség elleni legnagyobb tömeggyilkosságot akarják elkövetni az 5 G-n és a mikrohullámokon keresztül.
  Az 5G hálózat magasabb frekvencián működik, mint a Wifi (2,4 GHz, amelyen a konyhai mikrohullámú sütők is működnek), és 6 GHz-ről 300 GHz-re indul.
  Ma a katonai programokban irányított energiájú fegyvereknek nevezik azokat, amelyek erősen koncentrált energiával képesek kárt okozni a célpontban, beleértve a lézer-, mikrohullámú- és részecskesugarat.
  Ezeknek a mikrohullámoknak a tartománya 300 MHz és 300 GHz között van.
  Ezért kötelességünk mindenkit felvilágosítani, hogy mindenféle oltást, tesztet meg kell tagadni!!!

  1. A fenti írásból a lényeget szeretném kiemelni:
   Nincs semmiféle vírus, vagy egyéb mikroorganizmus, ami kívülről bekerülhet a szervezetbe.
   Kémiai vegyületek, vagy mérgek, nehézfémek, vagy sugárzás az, ami előidézi a szervezet traumáját. (Chemtrail, 5G))

   A betegséget kiváltó ok lehet egy sokk-hatás, vagy toxinok, vagy sugárzás, vagy negatív gondolkodás, stb. ami meggyengíti a szervezet immunrendszerét, ami oxigénhiányos szöveteket eredményez, savas kémhatással, ami a mikrobák elszaporodásának kedvez.

   EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY
   – NINCS VÍRUS, A VIROLÓGIA EGY PSZEUDOTUDOMÁNY, AMIVEL MEGTÉVESZTETTÉK AZ EMBERISÉGET A BIG PHARMAFFIA HASZONSZERÉSE ÉRDEKÉBEN.
   MERT NEKIK A GYÓGYULT EMBER NEM ÜZLET, ŐK A BETEGSÉG LÉTREHOZÁSÁBAN, ÉS ANNAK FENNTARTÁSÁBAN ÉRDEKELTEK.

   – VALAMENNYI “VÍRUS” , ÍGY A COVID 19 IS, ÉS A RÁ KIFEJLESZTETT ÖSSZES VAKCINA BIOLÓGIAI FEGYVER.
   Ezt nem csak én állítom, ezt dr. Bogár László is többször kinyilatkozta, legutóbb a 2023.12.08-i előadásában, amit mindenki figyelmébe szeretnék ajánlani:
   https://www.youtube.com/watch?v=x1UuntwnwkY&t=27s

   1. Minden rezgés és frekvencia. A hit, és az ima is. Most már ez tudományosan is bizonyított.
    Azok az emberek, akiknek a gondolkodása döntően anyagi síkon mozog, azoknak tejesen más a frekvenciája, mint azoknak, akik gyógyítanak, vagy meditációval, imával spirituálisan folyamatosan fejlődnek.

    A kétkedők figyelmébe ajánlom:
    “…..Hunt megállapította, hogy az emberek bizonyos képességei összefüggnek bizonyos frekvenciák jelenlétével az energiamezőben;
    – amikor az ember tudatának fő fókusza az anyagi világra irányul, energiamezőjének frekvenciái általában a test biológiai frekvenciáinak 250 cps körüli tartományába esnek
    – a gyógyító képességekkel rendelkező embereknek 400-800 cps frekvenciája a szakterületükön.
    – azok, akik képesek magasabb szintre is fejlődni, azok frekvenciája: 800-900 cps közötti sávban mozoghat.”
    https://mail.google.com/mail/u/0/?pli=1#inbox/WhctKKZPFSvbQdRmvZjNRlTFclGzhfNTxnvFQDZtMhvFlFtwZBJWLcWkMrtkglQMJvvVxcg

 2. Ez az állítás pedig megdönti a pandémiát, mint fogalmat, és az ezzel kapcsolatos összes intézkedés létjogosultságát, úgy, mint bezárások, maszkviselés, kamu-PCR-teszt.
  Nyunyókát pedig javaslom nyugállományba helyzeni. Végleg.

 3. “Nem volt közegészségügyi vészhelyzet, kivéve azt, amit a kormányok hoztak létre” – Mike Yeadon beszéde a brit parlamentben”

  – Soha nem volt járvány, csak annyi volt, hogy ezt a WHO minden alap nélkül kijelentette.
  – Nem volt közegészségügyi vészhelyzet, kivéve a kormányaink által létrehozott vészhelyzetet.
  – Nem megfelelő, hamis PCR-tesztet használtak arra, hogy azt a benyomást keltsék az emberekben, hogy egy bizonyos betegségük van, ami nem volt igaz.
  – A kórházakban a nem megfelelően végzett tömeges gépi lélegeztetés vezetett sok halálhoz.
  – Az emberek nehezen vagy egyáltalán nem tudtak hozzájutni az életmentő antibiotikumokhoz, és bakteriális tüdőgyulladásban haltak meg .

  “Nem volt világjárvány, és hogy a hazugságot az emberek tömeges beoltása érdekében tartották fenn , azt hiszem, öt és fél milliárd embert oltottak be, szándékosan veszélyes anyaggal, ebből eddig 17 millióan meghaltak. ”
  https://nikolaosanaximandros.gr/den-ipirkse-kamia-anagki-gia-tin-dimosia-ygeia/

 4. Egyre többen szólalnak meg a tömeggyilkos vakcina miatt. A kolumbiai egészségügyi miniszter nyilatkozata:

  “Guillermo Alfonso Jaramillo, aki maga is sebész, a Szenátus első bizottsága előtti meghallgatása során ezt mondta:
  ” Játszottunk a kolumbiaiak életével , hazudtunk nekik.
  Ez az új technológia és az összes oltóanyag engedély nélkül került be hazánkba, tengerimalacokat csináltak belőlünk.
  Az összes beoltott kolumbiai részt vett a legnagyobb kísérletben, amelyet az emberiség történetében végeztek.”
  https://lumi-news.gr/xespase-o-ypourgos-ygeias-tis-kolomvias-mas-ekanan-peiramatozoa-me-emvolia-pou-bikan-sti-chora-mas-choris-adeia/

  1. Csak annyit akarok mondani Ladóczki Éva, hogy EZER ÁLDÁS szálljon Rád! Köszönöm ezt a kimerítő tájékoztatót, ugyanígy gondolom!

 5. …….a Ladóczki Éva cikkjeire reagálva,——-
  nagyon pontos leírása a folyamatoknak, és mint egészségügyben dolgozó ,
  maximálisan alá tudom támasztani , persze sok orvos a fától nem látja az erdöt , vagyis az orvosi diploma
  nem biztosítja a bölcsességet , ami nélkül ilyen káoszos idökben nem lehet élni, a bölcsesség szintje
  biztosítja az életünkben a cselekedeteink iránytüjét , …..és irány nélkül közlekedni nem lehteséges.

  ,…..sok-sok orvos eladta a lelkét a sötétnek , mert a titulususk miatt azt sem tudják , mi a sötét és mi az Élet,
  a Jó Isten Fénye , ,….nos most eljö az idö, hogy keservesen megtanulják,………sokat beszélt róla Jézus ,…….

  tisztelettel Gabriella

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük