Riport a német NDR adón egy kórházi orvossal


https://www.bitchute.com/video/HS8g1vGjed6x/

6 thoughts on “Riport a német NDR adón egy kórházi orvossal

 1. Szóval magyarán súlyos tünetekkel beszállított OLTOTTAKKAL lesznek tele a kórházak.
  Azért, hogy ne kelljen színt vallani, miszerint a méreginjekció betegíti és öli meg az embereket, nyitnak egy újabb “variáns” kategóriát a görög ábécé soron következő betűjével, jelen esetben “omikron”-t, mivel a “delta” már kifutott?

  Mi lesz, ha végére érnek a görög ábécének, és még mindig OLTOTTAKKAL lesznek tele a kórházak? Vagy a forgatókönyv szerint a görög ábécé végén már vége lesz az oltottaknak is?

  1. Pontosan ez történik szerintem is.
   Minél több az oltott, annál inkább van “pandémia”, így annál inkább tele a kórházak.
   Terv szerint.

 2. Én tényleg nem értem az embereket…Bár egy rövid, kiragadott videó részletet láthatunk csak, de a lényege egyértelmű:több a beteg, mert az oltottak kórházba kerülnek, akiknél a betegség lefolyása hosszabb és súlyosabb, akkor kérdezem én, miért is kell továbbra is oltani?Az egymillió dolláros kérdés persze továbbra is marad, miért az egészséges embereket vádolják a járvány miatt,akik oltatlanul is győzedelmeskednek azon a náthán, amin a lepusztított, génmódosított immunrendszerrel rendelkező oltottak, már nem tudnak megbirkózni?Végül a harmadik kérdés, egy úgynevezett liberális világban, ahol az emberi szabadságjogok szakértői és védelmezői, az egész világ bírálóivá avanzsálták magukat, miért is rekesztenek ki bárkit a társadalomból, különösen a “járvány”fenntartó veszélyes, génmódosító és kísérleti vakcinák elutasítása miatt???

 3. Oltatlan vagyok 60 év felett.Betegségeim nincsenek nem kivánok a jövőben sem vakcinát felvenni.Nem tudom mit teszek ha kötelező lesz.sajnos több a rokonok ismerősók kozott is az oltott.
  A gyerekek vakcinázását megkell akadalyozni de szinte remenytelennek latom .Sok ismerősom oltas korhaz nelkul meggyogyult invermectin engistol stb..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük