Hogyan programozzák át az emberekben felgyűlt COVID-haragot oroszellenes háborús haraggá

Az Informatia libera cikke, Szőke Mária írása:

“Leszögezném: gyűlölöm az erőszakot, a háborút, a népek ellen elkövetett tömeges agressziót, akár fegyverrel, akár hamis hírekkel, akár PCR tesztekkel vagy akár oltó-tűkkel követik ezeket el!”

“Lássuk be, azért ördögien zseniális ez az egész ukrán háborús közhangulatot terelő médiamanipuláció most, ahogy a covid-terroristák a lebutított tömegben a 2 éves covid terror-feszültségét most ugyanazon a hazug média segítségével átalakítják “háborús feszültséggé”, hogy mentesüljenek a felelősségre vonás alól! A valóban háborús bűnöknek számító felelősségre vonás alól, amit 2 évig követtek el egy biológiai világháborúban. Mert arra is hajlok már a tények tükrében, hogy azt mondjam, az a háború, amit most Ukrajnában látunk nem most kezdődött el, hanem sokkal régebben, most csak nyilvánossá vált az a hadiakció, amivel Putyinék egy maffia-felszámoló razziához hasonló akciót visznek végbe.”

Teljes cikk:

https://informatialibera.ro/hu/parhuzamos-valosagok-a-matrix-amiben-elunk-mi-tortenik-most-ukrajnaban-igazibol-avagy-hogyan-programozzak-at-az-emberekben-felgyult-covid-haragot-oroszellenes-haborus-haragga-azok-akik-menekulnek/

10 thoughts on “Hogyan programozzák át az emberekben felgyűlt COVID-haragot oroszellenes háborús haraggá

 1. Sajnos Mária minden szavával egyetértek. A tömegeket most Ukrajna ürügyén ugrasztják egymás torkának, hogy addig se keressék a kovid-pharmacídium felelőseit és nyomorúságuk valódi okait.
  A kovid-kártyavár roskadozik, és az emberekben felgyűlt haragot, frusztrációt el kell terelni a parazita kaszt tömeggyilkos egyedeitől, nehogy úgy végezzék, mint Mussolini, azaz lámpavason. Egy háború és a vele járó gazdasági összeomlás egyrészt elfedi a nyomokat, másrészt jó alkalom az újabb hatalom- és vagyonkoncentrációra a szupergazdagok javára.
  Így aztán a médiavírust és a kamujárványt ad acta teszik, amíg időszerű nem lesz a papagájmédiában egy újabb “hullámot” kreálni a görög ábécé soron következő betűjével.

 2. Vagy inkább már át vannak programozva.
  Agymosottaknak szoktuk őket hívni, akik mindent(vagymajdnemmindent) elhittek a 2 évig tartó covid-terror alatt. Ők nyilván fel is vették a vakcinákat, és ha engedelmes birkaként jártak el, akkor a GMO felhozatalból valamelyiket. Mostanra inkább hajlok arra, hogy ez túlmutat az agymosottságon, az nem produkálna ilyen súlyos tüneteket, amiket látunk a most felkorbácsolt oroszellenes gumicsontot tonnaszámra dobáló médiában. Ez inkább már tényleges átprogramozottság, neuromoduláció eredménye, a miniszámítógép/ logikai egységek segítségével amik kiépül(het)tek bennük a teszlaforézis (teslaphoresis) elvén, amit a sapnyol kutatócsapat már hónapokkal ezelőtt megírtak. Persze ez csak a saját gondolatom, és megérzésem remélhetőleg távol áll a valóságtól. Bízok abban hogy az Isten kegyelme jelenleg is nagyobb mint a gonoszság. Eljátszogatok azzal a gondolattal bárcsak kivitelezhető lenne egy felmérés, amelyben az oltottak-oltatlanok arányát néznénk mennyire vágna egybe az ukránbarát-ororszbarát elvűséggel, akkor szerintem az átfedés 90% felett lenne a két szembenálló tábor között – függetlenül attól hogy ezt az oszdmegésuralkodj alapon kreálódott, azt se felejtsük el ha egy embernek már nem a saját gondolatai játszanak, akkor tényleges oszdmegésuralkodj sem létezik. Más vetületből valójában akik eddig jobban szerették a hazugságot, mint az igazságot, azok predesztinálták önmaguka, a covid időszak egy előszűrő volt (sok oltott is rájött hogy átverték). Az igazság és hazugság egyre látványosabb harca ez. Az Igazság pedig mindig is egy személy volt, akit ha nem ismerünk, nem lehet csodálkozni, hogy képtelenné válunk különbséget tenni hamis és igaz között.
  .
  A covid-terror jegelve van. Eszembe jutnak Tamasi József 2-3 hónnapal ezelőtti videoi amikor arról beszélt hogy ez az egész bukni fog, igaza lett (mélyen legbelül még én sem voltam biztos benne). Ideigelensen tényleg vége, kérdés mennyi idő ez. Amikor ennek az orosz-ukrán káosznak vége lesz, újra napirendre fog kerülni valami amivel a totális diktatúrát meg akarják valósítani, vagy éppen ez is ezt szolgálja. Akár a Nyugat jön ki “győztesen”, akár az orosz-kínai szövetség, mindkettő azon lesz hogy egy mindent átfogó pénzrendszert erőltessen az emberiségre, csak lehet hogy jelen pillanatban ezt még Putin sem látja, mert a Kísértő később fogja meglátogatni és felajánlani neki azt a bizonyos hatalmat amire egyedül csak Jézus tudott nemet mondani. A pénzrendszer a Fenevad rendszere, ő találta ezt ki évezredekkel ezelőtt, itt már csak idő kérdése mikor teszi bélyegbelépőssé, vagyis mikor engedtetik meg neki. Talán amíg vannak igazak, és nem kevesen, ez halasztódik. Azt jó látni hogy a magyarok között sokan vannak akik a kialakult konfliktusban látják mi is történik valójában. Ezek szerint sokan megtanulták a leckét a covid alatt. A balliberális média hazugságait remélhetőleg már csak a neuromodulált GMO emberek hiszik el (ha van olyan). Sajnálom őket, kívánom hogy szembesüljenek még a nyilvánvalóval és képesek legyenek azt elfogadni tagadás helyett.

 3. Gratulálok a szerzőnek, L. Szőke Máriának. Az írás minden ponton a kellős közepébe trafált – halálpontosan képben van mind szerencsétlen Ukrajna helyzetét és a válság kontextusát illetően. Végre valaki akiben egyszerre ott az emberség, az együttérzés, ugyanakkor a manipulációt zsigerből elutasító józan éleslátás, racionalitás. A magam fajta valaki ilyenkor azon gondolkodik, ha létezik olyan hogy mennyország, én azt úgy képzelem mint egy efféle megvilágosodott gondolkodók szomszédjaként éldegélni egy kis tanyán, gazdaként, magántermelőként, saját állatokkal, jó távol az ember alatti “emberek” világától, a pokoltól.

  A napokban szemem elé került egy másik zseniális alkotás, egy meme, aminek szövege oly kivételesen tömör és lényegre törő, hogy egymagában összefoglalja azon világrendszer lényegét, ami alatt minden nép nyomorog valamilyen formában, valamilyen szinten. A magyar változat kb így szólna:
  “A bankárok gondoskodnak arról hogy adósságban maradjunk.
  A gyógyszeripar és élelmiszeripar gondoskodnak arról hogy betegek maradjunk.
  A hadiipar cégei gondoskodnak arról hogy háborúk közepette maradjunk.
  A médiák gondoskodnak arról hogy megtévesztve maradjunk.
  A kormányok gondoskodnak arról hogy fenti tevékenységek törvényesek maradjanak.”

  A cikk kapcsán leírom még ami a napokban eszembe ötlött látván ahogy oly sokan eme ukrán-válságon gumicsontoznak.

  Amit az írás összefoglal, egyértelmű kellene legyen mindenki számára, és ha nem, az megint csak a tömegmédiák általi tömegbutítás eredménye, ugyanúgy mint maga a Covid-népirtás és a tudatlanság mind a járvány-gate hátterét és a vakcina-népirtást tekinthetően. A tömegmédiák népirtó szerepe legalább akkora mint minden egyes “szakértőé” aki e médiákban szót kap. Mert ezek nélkül Rusvai, Szlávik, Müller, Merkely, stb mondhatnák a magukét éj-nap, nem mennének semmire.

  Az ukrán-orosz helyzet, amit hosszú évek előzménye kontextusában kell értékeljünk, sem véletlenül került most a válság státuszába és a főmédiák fókuszába. Figyelemeltérés a már egyébként is megvezetett Covid-áldozatok részére és bűntudatébresztés azok számára akik értőként küzdenének a Covid-diktatúra és -népirtás ellen. Hát hogy jövünk mi ahhoz hogy a saját egészségünk és életünk féltésével legyünk elfoglalva, akkor, amikor ott vannak ukrán testvéreink, akikre éles fegyverek lőnek?

  Erről a témáról a harmadik világ-beli háborús válságokra is asszociálok, mert azok egyik célja is az efféle folyamatos manipuláció, destruction ami egyúttal distraction is, ami azóta dől a főmédiákból amióta az eszemet tudom.
  Itt vagyunk mi, évszázadok óta nyomorgatott, kifosztott, területeink, anyagi és természeti értékeink többségéből kiforgatott magyarok, de állandóan mások nyomorúságával kötelező foglalkozzunk. Sőt, sokan köztünk olyan szegények és földönfutók, mintha maguk is háborús menekültek lennének. Mégis, minden létező rendszer médiái és egyéb manipulátorai, minket is állandóan a bűntudatkeltéssel bombáznak, hogy jaj de hát ott vannak Afrika éhezői és a Közel Kelet-i háborúk által sújtottak, azoknak még rosszabb mint nekünk, ne siránkozzunk már. És ezzel többnyire be is van fogva mindenki szája.

  Ami a fő gond Ukrajna narratíva körül is hasonló mint a Covid-témában: az hogy a többség nem informált a nagy képet illetően, így nem gondolja végig, hogy az adott afrikai országok ugyanazon okból nyomorognak mint pl mi magyarok, és amely okból Ukrajna, annak minden lakója, nemcsak az ottani magyarok, szenvednek már hosszú évek óta egy olyan szélsőséges, nyíltan diktatórikus neo-náci rezsim alatt, ami egyedülálló a 2. világháború vége óta. Ez utóbbi tényről a hazai főmédiák sem számoltak be, a jelek szerint.
  Közben ott van Putyin, aki személyéhez oly sokan fűznek szerintem hiú reményeket. Putyin szerepe ebben a drámában, és általában is vitatott, de véleményem szerint ő is csak egy bábjátékos a great reset játékban, akit jottányit nem érdekel hogy a maradék keresztény világgal és az európai és nyugati világ őslakosaival, azaz a fehér fajjal mi lesz.

  Napról napra egyre mélyebbre ássa el magát előttem is a magyar kormány. Mintha a kormány maradék eszük és azt a kevés empátiát is kioltották volna belőlük eme “Covid-vakcinák”. A napokban érkezett a kormánytól egy bűntudatkeltő vörös hering Ukrajna ürügyén.
  Eddig az oltásaikkal zaklattak, most ezzel.

  Itt van a szerencsétlen magyar nép, akik a Covid-gate által generált gazdasági világválság alatt örülünk hogy élünk, pláne azok akik még állásukat és megélhetésüket is elvesztették mert a vakcina-kényszerítéseknek ellenálltak. Számtalan lehet azok száma akik állásukat megtartandó belementek az oltakozásba és emiatt özvegyeket és árvákat hagynak maguk után, vagy életben maradtak de munkaképtelenné váltak. De nem gond. Még ennek tetejében megkapjuk a kérést hogy segítsünk az Ukrajnában bajba jutottakon. Az együttérzés többségünkben ott van, hát persze, na de az is csak azért hogy a manipulátorok azt is ellenünk fordítsák. Hisz úgy ismernek minket akár a tenyerük. A jó keresztény magyar, aki esetleg a két éve felgyülemlett Covid-anomáliák után annak szélére került hogy végre megérti mi zajlik körülötte, szépen elfelejti azt is, miként általában azt, hogy a saját életéért kellene küzdjön mindenek előtt. Ha nem, akkor marad a bűntudat és a tudat hogy ő bizony egy nem-keresztény, nem-magyar.

  Na mert hogy még mi vagyunk a “nárcisztikusak” amiért nem kérünk bocsánatot naponta hogy egyáltalán élünk. A nagy manipulátorok, akik pezsgővel töltött medencékben fürdenek, vesznek rá minket arra hogy állandóan egymáshoz méricskéljük a különböző tragédiákat, és mindig azt állapítsuk meg hogy éppen a TIÉD a kisebb tragédia. Mindig, függetlenül attól éppen mihez méred. Ez a nárcisztikus visszaélők által kedvelt egyik fő projekciós manipulációs metódus. Lényege: TE mindig leértékelve maradsz másokhoz képest. A TE gondod soha nem számít, és ha mégis úgy érzed hogy számít, akkor TE vagy a nárcisztikus, az önző, az érzéketlen. Működik ám ez, akár a mesebeli varázsital. Minél önzetlenebb valaki annál inkább bedől ennek, és dominóelv szerint húzza le magával a többi önzetlent. Az oltáskampánynak bedőlő naiv áldozatok nagy része is ebbe a kategóriába tartozik. A napokban említette egy magánvállalkozó ismerősöm, mintegy büszkén, hogy ő beoltatta magát háromszor, pedig nem kötelezték rá, és azért tette mert a klienseit félti. Éreztem hogy az őszinte féltés és önfeláldozás szólt belőle. Én erre már nem tudtam mit mondani. Ez a Covid-ügy naponta hoz elénk újabb és újabb morális megmérettetést, egy olyan egyenlet, aminek nincs megoldása, mert amikor az ember hozza a megoldást, abban a pillanatban ő maga hiteltelenné válik, és azzal a megoldás hitele is odavan. Ördögien zseniális ez is, miként az Ukrajna-gumicsont időzítése.

  Nagy eséllyel az időzítés az ukrán-orosz krízis végére is hasonló célokat szolgál majd, mert akkora a többség feje kiürül újra Covid-járvány és vakcina ügyben. Így szépen elölről lehet majd kezdeni az egész járvány-bolondítást és jöhet majd a következő oltás-kampány, akadálytalanul, egészen addig amíg a placebók száma az éleshez képest minimális lesz, és akkor … .

  Ideje lenne már, régóta ideje lenne, ezen diabolikus tervek kigondolóitól megszabadulnunk valahogy.

 4. A környezetemben a vakok azon szörnyülködnek, hogy micsoda képeket látni a híradókban, meg a youtube-on !

  Az analfabéták az újságok híradásait olvassák, teljesen felháborodva !

  A süketek borzasztónak mondják a robbanások hangját !

  Minden más le van írva a cikkben. Nem a fent megnevezettek számára.

 5. Annyit azért még hozzá tennék, hogy ennyi rohadt görényt nem láttam még egy rakáson ordítozni, hogy ki kell szellőztetni, mert büdös van !

 6. Aki látni akarja a valóságot, valóban, illetve annak egy részét legalább, az olvassa el ezt a nem mai riportot, és gondoljon bele, hogy milyen lehet “ma”, ha ez a “tegnap” !!!???

  blauerbote.com
  ” Ukrajnai háború, Navalnij, és az önkéntes nácik”

  Utána lehet vau, vau, hogy fújj oroszok ! A csapból is a “gyűlöld az oroszt !” az folyik !
  Költői kérdés, csak nem Ilja Ehrenburg rokonai írják a nyugati sajtót ?

  Kiegészítés.
  A háttérhatalom nem egységes, ezt észre kellene már vennie a sok rettentő nagyon okosnak, aki itt és máshol “pontos ismeretekkel” felvértezve, taglalja, magyarázza a témát ! Az “egyetlen kéz uralkodjon”, hatalmi versengés amit átélünk.

  ( És megint csak önmagamnak írtam le, amit leírtam.) A tömeg, az elhülyült massza lelkesen üdvözli a “menekülteket”, a “kormány intézkedéseit”, az Oroszország elleni szankciókat, ( már ami igaz belőle !?), miközben alsó hangon fingja sincs a tényleges történésekről, és ok, okozati összefüggésekről. De “egyetért”, “tiltakozik”, “együttérez”, “gyűjt”, “adományoz”, és tovább főzi magát a fazékban, önként, lelkesen, mint agyatlan egysejtű.

  1. >>A háttérhatalom nem egységes, ezt észre kellene már vennie a sok rettentő nagyon okosnak, aki itt és máshol “pontos ismeretekkel” felvértezve, taglalja, magyarázza a témát ! Az “egyetlen kéz uralkodjon”, hatalmi versengés amit átélünk. <<

   Valószínű, hogy nem egységes, hiszen ahhoz elég sokan vannak, és emberből vannak(bármilyen furcsán hangzik). Viszont jelenleg nagyon összefognak, mert ők tudják, hogy milyen megosztva lenni amikor egyetlen közös cél van. Majd amikor minden lenyugszik, akkor valószínű, hogy megindul köztük is az ellenségeskedés, hatalmi harc.

   1. >megindul köztük is az ellenségeskedés, hatalmi harc.
    Pontosan, mint ahogy a hegylakó című filmben vagy ezekben a valóságsókban.
    Csak egy maradhat !
    Mindenki más csak csicska lehet, a pénz csicskája. Ahogy orbán is az örök csicska

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük