John O’ Looney Milton Keynes Temetkezési Igazgató újabb beszámolói

John O’ Looney Temetkezési Igazgató – 2021. december 06.

https://www.bitchute.com/video/0RPpVF0Gwgkg/

John O’ Looney Temetkezési Igazgató – 2021. december 14.

https://www.bitchute.com/video/06D9N2S7hcy1/

11 thoughts on “John O’ Looney Milton Keynes Temetkezési Igazgató újabb beszámolói

 1. Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus és epidemiológus Texasban; a korai kezelési intézkedésekről és ajánlásokról szóló publikációi élen jártak a világjárvány dekódolásában.
  https://odysee.com/@go1dleaf:f/dr-peter-mccullough-special:7
  A YouTube cenzúrája letörölte Joe Rogan bombasztikus interjúját, amit Peter McCullough világhírű kardiológussal készített.
  Az orvos arra figyelmeztetett, hogy a valódi COVID-kezelések háttérbe szorulnak annak érdekében, hogy “elfogadtassák a tömeges oltásokat, majd támogassák azokat”.
  A texasi Peter McCullough elmondta, hogy az olyan kezeléseket, mint az ivermectin és a monoklonális antitestek, háttérbe szorítják annak érdekében, hogy “megteremtsék a tömeges oltás elfogadottságát, majd elősegítsék azt”.

  A háromórás eszmecsere során McCullough hosszasan beszélt a vakcinák mellékhatásairól is, többek között a fiatalok szívizomgyulladásáról.
  https://t.me/vilaghelyzete/1320 https://t.me/vilaghelyzete/1338

  Dr. Peter McCullough – A teljes interjú részlete, 2021.05.19
  https://odysee.com/@Justice_League_Odysee:d/Dr.PeterMcCullough:2

  https://odysee.com/$/search?q=Dr.%20Peter%20McCullough

 2. Hello Mindenki,
  kérdésem lenne, vajon lehetséges egy vérvételi tű-t is megfertőzni? Nem vagyunk oltva, de mióta voltunk ellenanyag teszten (vérvételes), azóta vannak nehézlégzéseink, illetve a mellkas szegycsonti része mögötti enyhe nyomásérzet. A covid-on már átestünk több mint egy éve és a leleteink szerint 5x több az ellenanyagunk mint a minimális érték.

  1. A “shedding” jelenség. Olyanok írják le, akik bár maguk nem oltottak, hasonló tüneteik vannak miután hosszabban tartózkodtak frissen oltottak környékén, nem tudni miért. El szokott múlni. Vitaminok, stb és drasztikusan redukálni minden wireless cuccot. Okos TV, mobilok, wifi, stb. Ez nagyon fontos. Nekem kb. egy hétig volt hasonló tünetem (szív) egy nagyobb bevásárlás után. Azóta se tudom biztosan, hogy miattuk-e (akkor máskor miért nem?) vagy vmelyik wireless cucc, antenna sugárzása, az odavezető út rengeteg antannát jelent és a város már full 5G. Mivel ezektől besűrűsödik a vér, hogy visszarendeződjön jobb távol maradni. De a lényeg, a jelenséget sokan leírják, míg az oltottak nem mindig épülnek fel, az oltatlanok fel szoktak. Általában akkor történnek, amikor van egy nagy oltáshullám.

  2. Kedves Diogenes,
   Engem tuti a vérvételen fertőztek meg a “steril” tűvel. Mindenki hülyének néz de azóta vannak furcsa tüneteim, fél éve már, ismerem magam, természetgyógyászati megközelítéssel élünk egészségesen, de ez amiket produkálok, csak én, minden csak nem természetes. Sem a tünetek, sem ahogy a testem reagál. Fél év után vmit ki is tolt a szervezetem, az eremen ahonnan vették a vért. Már betokolódott, de felettébb érdekes reakció, ahogy volt végre egy célzott immunválaszom, beteg is voltam, rögvest utána bőrön kitolódott, mondjuk ez már bíztató, belülről kifelé gyógyul. Megküzdöttem vele. Most regenerálódok… végre. Pont mindenki teljesen hülyének néz amikor megpendítem ezt. Nem bízzák a véletlenre, csak hogy oltatlanok is hasonló betegséget produkáljanak. Köszönöm h leírtad. Ps. Parazitaölő! Nekem az lendítette be az immunválaszt ( végre) Hogy rothadnának meg.

  3. Ez elég érdekes, mert amikor én az ideggyógyász által előírt injekciókat kaptam – 2 félét, 5-5 alkalom a háziorvosom adta be, a vakcinák ott voltak közvetlen mellette, mivel folyamatosan jöttek oltásra az emberek, engem csak közbe iktatott -, közvetlenül utána lettek nekem is panaszaim. Nehézlégzés, láb és hasvizesedés. Be is kerültem vele kórházba, bár a tesztjeim negatívak lettek, van egy olyan érzésem nekem is, hogy meg lettem valamiképpen fertőzve, vagy az injekciók tartalmaztak hasonlókat mint a vakcinák.

 3. Végig követtem ennek a temetkezési vállalkozónak a videóit. Csodálatra méltó ember! Hihetetlen a bátorsága a kitartása, az ember- és igazság szeretete. Ilyen embereknek van itt helye a Föld nevű bolygón.

  1. Senki a többiből nem takart fel mellé, egyetlen temetkezési vállalkozó sem, pedig mind látják. Gyávák. Mintha úgy megúszhatnák…

  1. Na a mocskos tetves rendőrök. Ők is elhullanak mert be vannak oltva a marhák. A kutyákat sajnálom hogy ilyen piszkos eszközökre használják fel őket. Könnyű páncélruhában felszerelkezve ütni-verni a védtelen embereket, öregeket, nőket is. Ezeket le kellene tarolnia a tömegnek, egyszerűen letarolni őket a francba és utána azokat akik a parancsot osztogatják. Meglincselni őket szemrebbenés nélkül!!!

 4. John -nak is – elismeres es tisztelet a bator kiallasert -az Igazsagert folyatott elszant kuzdelemert es harcert … mindazert amit o is tesz. ….!
  Milton Keynest-az ottani helyzetet ismerve -annyit teheto talan meg csak hozza hogy:
  IRORSZAG-(Azon orszagok egyike ahol az orszag un vezetoi szinten a legemertelenebb modon es gatlastalanul teszik tonkre az embereket -es szinten az egyik leginkabb beoltott orszag. )
  . Nagyon sok helyen szokas az hogy a helyi kis kozossegek naponta megjelentetik az ottani /onnan szarmazo elhunytak teljes nevsorat- sajtoban /radioban. .
  Evekre visszagondolva meg soha sem volt olyan hosszu az elhunytak napi nevsora mint lett ez a nevsor mostanaban – az utobbi honapokban….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük