Christine Anderson: Legyen már vége az engedelmességnek!


https://www.bitchute.com/video/tfajVQgpCiXu/


13 thoughts on “Christine Anderson: Legyen már vége az engedelmességnek!

 1. ÚJABB FONTOS ÁLLOMÁSHOZ ÉRKEZTÜNK:

  “2024. március 3 – án Dr. Joseph Sansone un. Mandamus iránti keresetet nyújtott be a floridai legfelsőbb bírósághoz, hogy kötelezze Ron DeSantis kormányzót, hogy tiltsa meg a Covid 19 injekciók (nanorészecske-injekciók/mRNS-injekciók) terjesztését Florida államban.
  A mandamus arra is igyekszik rákényszeríteni Ashley Moody főügyészt, hogy kobozza el az üvegeket, és végezzen törvényszéki elemzést a tartalmukról.

  Dr. Sansone pere az egyetlen folyamatban lévő ügy az Egyesült Államokban és valószínűleg a világon, amely a Covid 19 nanorészecske-injekciók terjesztésének megtiltására irányul.

  A 74 oldalas dokumentum hivatkozik az állami és szövetségi biológiai fegyverekről szóló törvényekre, a hazai terrorizmusra, hazaárulásra, a gyilkosságra, csalásra és a tájékoztatáson alapuló beleegyezésre vonatkozó törvényekre, valamint egyéb megsértett törvényekre. A ténytörvény után még Florida tartozékára is hivatkozik, ami bûntettnek tekinti a bûncselekmény folytatásának engedélyezését, vagy megvédi az elkövetõket a büntetõeljárástól.

  2024. január 3-án a floridai egészségügyi minisztérium felszólította a COVID-19 mRNS oltóanyagok emberi felhasználásának leállítását, Dr. Ladapo floridai sebész pedig kifejezetten kijelentette: „A DNS-integráció egyedülálló és fokozott kockázatot jelent az emberi egészségre és az emberi genom integritására… Ha a DNS-integráció kockázatait nem értékelték az mRNS COVID-19 vakcinák esetében, ezek a vakcinák nem alkalmasak emberi felhasználásra.”
  https://www.thegatewaypundit.com/2024/04/lawsuit-seeks-ban-jab-florida-declares-injections-biological/?utm_source=substack&utm_medium=email

 2. Christine Anderson engedelmes része a rendszernek, amit eddig nem sikerült belülről megbuktatni.
  Sőt nagy erőkkel, többszöri covid konferenciával is alátámasztották a vírus hazugságot, ezzel jól be is betonozva azt és a hatalmat. Pont az ő vezetésével. Azt mutassa fel, hogy mit ért el az érdekünkben, ezen a nagy semmin felül? Ha felmutatott valamit, akkor elnézést kérek, de hozzám nem jutott el a híre.
  A képviselők elvileg azért vannak a jelen rendszerben, hogy képviseljenek, és rájuk is vonatkozzon az a jövő, kivéltel nélkül, amit képviselnek. Ezt elmulasztják. A gyakorlatban azt látjuk, hogy hiába a választói hang felemelése, az nincs figyelembe véve, sőt elhallgattatva van, a többiek pedig félretájékoztatottak.
  A “megválasztottak” eleve “képviselnek egy tömeget” most is, de ami látható, az, hogy valójában helyette csak háttérhatalmi magánpénz érdeket képviselnek. Akkor most patthelyzet lenne? Szeretnék azt mutatni, mintha az érdekünkben lennének, tevékenykednének? A hatalom ragaszkodik a hatalmi ciklusához, és a további hatalmi ciklusaihoz.

  Van olyan krimi, amelyikben a pszichopata tömeggyilkos kéri, hogy fogják már el, állítsák meg. Christine Anderson ezen beszéde (Legyen már vége az engedelmességnek!) tekinthető ilyennek,és akkor ő a pszichopaták szószólója, nem a mi szószólónk. Talán a választók mellé, és a józan ész mellé kellene állniuk, egy választókért kiálló kommunikációval és cselekvéssel. Fel vannak rá hatalmazva. A jelen politikai berendezkedésben.
  Mintha nem lenne alternatív programjuk, se hatalmi, irányítási, jogi, pénzhasználati stratégiájuk. “Amit “”mi (we, the people)”” szeretnénk”.
  Ki kell lépni az EU-ból, WHO-ból, ENSZ-ből, NATO-ból, és egyéb reménytelenül haszontalan és káros szervezetekből. Ennek véghezvitelére is fel vannak hatalmazva. Ha minket képviselnének , józan ésszel ezek a szervezetek feloszlatnák magukat, ahogy a kormányunk is felmondana. A “megválasztottak” nem árulják el, a szörnyű döntéseikkel kit is képviselnek. Ezért nincs helyük az átláthatatlan és ellentmondásos “irányításban, döntéshozatalban”.

  Nulláról kellene kezdeni felépíteni a hazai tulajdonú és működtetésű “gazdasági és pénzhatalmi” rendszert, saját elképzelés alapján, ami a hazai társadalommal előtte meghirdetett, egyeztetett. A nulla azt jelenti, hogy a mindenféle jogosultsági szinteket kell újradefiniálni, és a sarokpontokat, ami máig hiányzik. Arra lenne szükség, hogy csak olyan szereplő jelenhessen meg a politikában, mérettethesse meg magát, akinek van nyílt és elérhető programja. A programra pedig lehetne aktualizált standard tartalmi követelményeket előírni (címszó, kifejtés), hogy ne maradhasson ki semelyik életterület. Hogy legyen miből érdemben választani, és mit számonkérni.

  1. De ha már itt tartunk, akkor ilyen volt Balóné, Krisztina Morvai is.
   Aki a még először a Jobbik ( Movement for a Better Hungary ) tagja volt.

   De később meg átment függetlenbe.

   És a büntető jogászunk mindig olyan haladóan és forradalmian beszélt az EU-ban zajló eseményekről, hogy én mindig azt gondoltam, hogy ez a hölgy engem is képvisel a korrupció elleni harcban.

   De szomorúan be kellett látni, hogy az ilyen jellegű forradalom számomra semmit változással nem jár.

   És hamarosan meg is győződtem arról, hogy az ilyen megmondó emberek milyen jól keresnek Brüsszelben a nagy semmiért.

   De álljon itt még a kedves asszony emléke, ami az utókornak megmaradt.

   Forrás:
   https://en.wikipedia.org/wiki/Krisztina_Morvai

   1. Nekem pl. Ertsey Attila egy kérdés. Sajnos mindenhol ott van: MVSZ, tisztánlátó orvosok, szkíták, MHM, Szent Korona konferenciák. Megjelenéseivel hirdeti a nincs semmid rabszolgaságot, a semmi pénzt és az 5G szükségét.
    Kiráz a hideg, ha meglátom a megjelenését.
    Ki ő? Nem tagadta, hogy xx-es, ezt a labdát feldobtam. Az xx számomra a hazaárulók szektája.

 3. Ha már elkezdtem az ötletelést, a mai hírek alapján még egy:
  (MHM tüntetés a készpénzért, 2024.05.11 15 óra, Budapest, Bem tér
  https://oroszhirek.hu/moszkva-az-eu-tobbet-veszitene-az-orosz-vagyon-ellopasara-adott-valaszlepessel/
  https://oroszhirek.hu/a-semlegesnek-hazudott-svajc-13-milliard-franknyi-orosz-vagyont-fagyasztott-be/
  https://oroszhirek.hu/iran-is-megkezdi-az-orosz-mir-kartyak-elfogadasat/ )

  A munkapénz és ajándékpénz megosztás helyett egy másik formaiságot javaslok. Nem gondoltam végig, de azért megosztom továbbgondolásra.
  Az arany készpénzt csak belföldön lehetne használni, belföldieknek, az a nemzetközi kereskedelem számára nem kiadható. A külföldiek számára használnám a „kártyapénzt”, az elszámoláshoz. Külföldre utazáshoz hasonlóan külföldre belföldi pénz nem vihető ki. Az országba belépéskor a magánszemély csak kártyát kapna, amire fedezetet kell leraknia a saját pénzében, fizikailag, fizikai érték formában. A költését a magyar eladó megkapja havi elszámolásban az államtól. Aki külföldiként értéktelen pénzt ad fedezetként, annak nem váltom azt be belföldi kártyapénzre. Szükséges egy nemzetközi fedezet biztosítottsági kiindulás, és fedezeti garancia biztosítás. Itt tartok jelenleg.

 4. A gyermeteg titkolózás és esküdözés játékok nem illenek politikusi nyilatkozatokba. Vagy aki ezt játssza, nem lehet felelős képviselői pozíciót betöltő, szerintem komolytalan. Felelősséget kell vállalni.
  Megismétlem egy régi kommentem (megjelent 2022-03-11-én).
  “Feltételezett, hogy aki politikával foglalkozik, az vagy az xx/33 szekta tagja, vagy általa irányított. A szekta szabálya, hogy csak a szekta érdeke követhető, a szekta érdeke minősül elsődlegesnek, mindent felülír. Ez önmagában összeférhetetlenséget jelenthet az önérdekekkel vagy közösségi érdekekkel.
  A választási rendben jelenleg nem az xx/33-asok érdekrendszere van társadalmilag jóváhagyva, de az érvényesül.
  Azok a fő pontok, amire én figyelek:
  A tét-1 az, hogy a láthatatlan xx/33-asok hit és gondolatvilága érvényesüljön-e továbbra is, vagy társadalmi közmegegyezés. Szükséges lenne, hogy az xx/33-asok színvallása megtörténjen. Egy színvallás már elmaradt a rendszerváltásnál.
  Én azt gondolom, hogy jelenleg nincs olyan, hogy nemzeti orientációjú xx/33-as. A szekta egy katonai utasítási rend alapján működik, hasonlóan Szun-ce: A hadviselés törvényei című művében leírtakhoz.
  https://mek.oszk.hu/01300/01345/01345.htm
  Ebben a gondolat rendszerben azon kívül, hogy a hadvezéré kell legyen a teljhatalom, ennek elérése érdekében minden csalás és félrevezetési taktika nemhogy megengedett, hanem kötelező. Habár a szekta eskü is csak egy megállapodás, amit lehet módosítani, például, ha a tartalma megtévesztés, nem úgy tűnik, hogy eddig az xx/33-asok találtak vagy kerestek volna indokot a módosításra.
  Miután a hatalmi struktúrák fő témája az osztozkodás, és ez a tulajdonlásban ölt testet, propaganda alapján ne higgyük, hogy nem jó a magán tulajdon, vagy nem jó az állami /nemzeti tulajdon, ezért meg kell szüntetni.
  NWO esetében a Föld és az univerzum 100% NWO tulajdonosok által birtokolt, köztük szabad örökléssel kerül továbbadásra. 0% a tulajdona a társadalom 99,9*% -ának, így az öröklés téma szóba se kerülhet.
  A tulajdon motiváció. Egyéni szinten, és nemzeti szinten is. A tulajdonjogokat azon a szinten érdemes tartani, ahol motivál, építő eredményeket tud produkálni. A gazda szeme hizlalja a jószágot.
  Az irodalomban főleg a cél motivál, de a mögött is van egy elérhető eredmény, amivel „birtokba lehet venni, majd művelni” valamilyen fizikai, vagy lelki tapasztalásként. Amikor állásinterjún mindenki bevallja, hogy a pénz motivál, hiszen fizetni kell a közértben, az egyértelmű.
  A tét-2 a tulajdonviszonyok rendezése, a bedrótozott lopási folyamatok leállítása.
  A pénz közvetíti az osztozkodást, de csak akkor, ha nem üres fogalom, hanem mögé van téve egyenérték, valamilyen viszonyítási alap, és értelmes használati szabályozás. A tét-3 a pénz újradefiniálása.”

 5. Hatalmas a botrány:
  Nem csak Ukrajnában kísérleteztek embereken, hanem az Egyesült Királyságban is.

  “Gyerekeket használtak tengerimalacként az Egyesült Királyságban végzett klinikai vizsgálatok során.
  Kiderült, hogy az 1970-es és 80-as években fertőzött vérkészítményeket használtak gyermekeknél.
  Ez így ment több mint 15 évig. Gyermekek százai vettek részt benne, többségük hepatitis C-vel és HIV-vel fertőzött.
  A fertőzött vérkészítméneket az Egyesült Államokból importálták. A potenciálisan halálos vírusokkal, köztük a májat cirrózist és rákot okozó hepatitis C-vel, valamint a HIV-vel fertőzött kezelésekhez magas kockázatú donorok biztosították a plazmát.
  Az 1974 és 1987 között a Treloar’s College-ban tanuló 122 diák közül eddig 75-en haltak meg HIV és hepatitis C fertőzésben.”
  https://lumi-news.gr/tragiki-anakalypsi-paidia-ilikias-eos-trion-eton-chrisimopoiithikan-os-indika-choiridia-se-klinikes-dokimes-sto-inomeno-vasileio/

 6. OSZD MEG és URALKODJ: MAGYAR EMBER!!!☝️????
  A DEVIÁNS GYILKOS-pedoFIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója a Pegasussal hallgatódzó (D)Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata súlyos kisebbségi komplexussal küzdő Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…????
  HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!
  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető.
  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni. A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz. Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is elsőáldozónak tűnhet!!!
  HORVÁTH NANCY ÜZENETE: ROGÁN a SZÁJHŐS – RTL (PeLLeR) aNNa & PáLoS TReND (HoZSo MiX)
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

 7. Lili Malone szerint a német lakosságot fel kell készíteni a háborúban a NATO csapatok “saját”(lakossági) pénzükbőli ellátására

 8. Megjelent ismét Dr. Cowan egy régi előadásának kiemelt részlete, a sokG miatti toxin kiválasztódásról.
  Elhangzik a vírus, mint exoszoma kiválasztódási teória, mintha az lenne a vírus, mint genetikai anyag, de vírus természetesen nincs. Vannak, akik az exoszomát gondolták tévesen vírusnak. Mai szemmel érdemes újra rátekinteni.

  Dr Tom Cowan Explains the Covid-19 ‘Virus’/5G Connection for Dummies! [Early 2020]
  https://www.bitchute.com/video/aIXaQZIkTHht/

  1918-ban, 500 millió ember betegedett meg világszerte, és több, mint 20 millióan haltak meg. Rudolf Steiner szerint az akkori spanyolnátha „vírus” a mérgezett sejtek által kiválasztott dolog. Az influenza egy protein (testi váladék) kiválasztási folyamat, amikor a sejt mérgezett. A váladék kiválasztása egy következmény, tehát nem lehet az oka semminek. De mi lehet az ok?
  Minden influenzának tulajdonított járvány idején egy kvantumugrás történt a föld elektromágnesességének változásában, mégpedig a rádióhullámok használatának elterjedési lépéseinek időszakában. A módosító hatás abban nyilvánul meg, hogy tovább élünk, de betegebben. /megj: Inkább olyan betegséget okoz a sugárzás, amibe lassabban, fájdalmasabban lehet belehalni?/
  A rádió megjelenését követte a második világháborúban a radarok elterjedése. Aztán 1968-ban Kínában több millió ember halálát okozhatta, hogy a napszéltől védő Van Allen dupla rétegű tórusz elven működő töltés gyűrűbe felbocsátottak elektromágnesesen sugárzó műholdakat. Ez az övezet integrálja a földi életbe a kozmikus energiákat, hogy azok eljuthassanak az élő szervezetekbe. Az övezet megzavarása után hat hónappal kezdődtek a megbetegedések: az emberek alkalmazkodási válaszként kiválasztották a megváltozott sugárzás miatti mérgezést, ami megfázásnak látszott.

  Már 1918-ban is elvégezték a beteg váladékkal való fertőzési kísérletet, beoltva a légúti panaszoktól mentes embereket, többször is megismételve, de nem tudtak ezzel megbetegedést kiváltani. Lovakkal is sikertelen kísérletezés történt. Nem tudták így „fertőzéssel” magyarázni a világ részein történő közel egyidejű, gyors nátha megjelenést. Viszont a kibocsátott rádió jelek mindeközben egyből, másodpercek alatt, azonnal foghatók mindenhol, így az emiatti betegség mindenhol megjelenhet azonos időben.
  2020-ban a 6 hónappal korábbi, újabb elektromágneses kvantumugrás, az 5G eredménye jelent meg, amit több százezer (első körben 20 000) újabb sugárzást kibocsátó műhold felbocsátásával értek el. 2019 decemberben az első megbetegedések az erre a behatásra adott válaszreakcióként az első lefedett városban, Wuhanban jelentkeztek.

  Mi a probléma ezzel? Ezek a műholdak kommunikálnak a zsebben és karon hordott digitális, mobil eszközökkel, állandóan, ami pedig egyáltalán nem egyeztethető össze az egészséggel. Ezek az eszközök a szervezetben levő víz struktúrát, és egyébként is minden víz szerkezetet rombolóak.
  Az ember, az élőlények elektromágneses lények, az ásványok pedig csak melléktermékei az elektromos impulzusoknak. /megj: Ez egy nagyon lényegi pont, amit korábban nem hangsúlyoztam ki. A víz és az ásványok melléktermékek. A bolygósorrendből látom a teremtés három alapjának sorrendjét: az EM mező (vízöntő Uránusz) az első teremtő, a víz és az ásványi anyagok a másodlagos formaképzők, és a Teremtő pillanata, a fogantatás (lélek(egy én) kezdet, kos Plútó. A fogantatás pillanata az, amikor a lélek egyesül a vizes anyaggal (halak, Neptunusz), az adott helyen és időben. Viszont egyszerre rombolódik a víz és az ásványvilág a romboló sugárzás hatására. A leromboltból pedig elszáll a lélek. )
  Az 5G egy olyan fénysugárzás, amit az emberiség még nem látott. A föld feletti elektromágneses takaró, burkoló, védő rétegeket sértik meg. A prezentációban piros színűként (infra fényként) megjelenített.
  Mi köze van ennek az oltásokhoz? Az elektromágneses sugárzás miatti megbetegedési kockázat egyik tényezője az, hogy mennyi fém kerül a testbe. A másik pedig a testben levő víz minősége. Az alumíniumtól és a higanytól túlzottan sugárzás befogadóvá /megj: eltérítővé/ válnak az emberek, ami lehetővé teszi a mágneses vihartól a fizikai/szellemi testi energia leromlását.

  Rudolf Steiner azt mondta 1917-ben, hogy az embernek maradáshoz sokkal erősebb spirituális képességekre lenne szükség. Átkozottul nehéz embernek maradni.
  Vitatkoznék. A spiritualitás, a gondolkozás, az elme nem elég az embernek maradáshoz, a testben.
  Akkor vissza tudnánk növeszteni spiritualitással az elveszett testrészeinket is, amire inkább a sokkal egyszerűbb felépítésű és működésű lények képesek, mint amikor a gyík tudja visszanöveszteni a farkát.
  Mi nemet tudunk mondani a rossz irányokra, és ki tudjuk kapcsolni az életellenes technológiát.

 9. Közben olvasom a szabadkőművesek terveit, egy német ügyvédnőt meg a jutyubon hallok
  Németországban az Ukrajna megsegítésére EU adót vetnek ki, melynek mértéke a banki és készpénzben lévő megtakarítások egy százaléka, akinek 100000 euró feletti része is lenne, annak annak a további 1 százaléka (összesen tehát 2 százalék)
  Szóval lesz miből fizetni Ukrajna újjáépítését

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük