KONFERENCIA beharangozó

Magyarok Világkongresszusa rendezvény 3-4. napja foglalkozik a járvánnyal

Budapest, 2021. augusztus 15-20 (17-18)

A rendezvény célja a megtévedt, a bizonytalan, vagy az oltatlanságuk, személyi és szakmai szabadságuk mellett kiálló és kitartó orvos kollégák, egészségügyi szakemberek támogatása a legújabb információk segítségével.

Brighteon link: https://www.brighteon.com/0066c894-1561-4c95-a739-6880e2e5541d

Támogatni itt tud minket:

Caraka Alapítvány
OTP Bank számlaszám: 11702043-21456499-00000000
IBAN: HU92117020432145649900000000 Swift: OTPVHUHB


11 thoughts on “KONFERENCIA beharangozó

 1. Az Isten vigyázza, óvja a Tisztelt Doktor urakat!
  Hálásak vagyunk, amit tesznek értünk!
  Most olvastam a Médiaforráson, hogy a franciák meghátráltatták a kormányukat, a domino elkezd dőlni, és nem lesz megállás!
  Hajrá Emberiség, Hajrá Magyarok! Természstesen már támogattam a konferenciát, ez nem kérdés! Értünk van, az emberek ébredéséért!
  Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, hiszek Magyarország feltámadásában!!! ??❤️??

 2. Magyarország ébred! A legújabb ipsos felmérés szerint négyből három megkérdezett még a meglevő járványügyi intézkedéseket is eltörölné. A lakosság 15% csak akik az intézkedéseket fenntartanák. Úgy néz ki egy csendes ébredés hullámzik végig az országon.

  https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/magyarorszag-korlatozasok-maszkviseles-augusztus-ipsos-kutatas.733842.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 3. Az ATV már felülmúlta az M1 -et.
  Jó lenne, ha eljutna mindenki tudatáig, hogy az ellenzéki összefogásra nem szabad szavazni, mert Ők is az oltás mellett propagálnak, méghozzá nagyon nagyon.

  Komáromi Zoltán háziorvos DK szakpolitikus :
  – háziorvosi körzetében 90 %-os az oltottság,
  – az egészségügyisek kötelező oltásával maximálisan egyetért, sőt Ő szerinte a kötelezővé tételt már rég meg kellett volna hozni

  Látszik az interjúból, hogy csak a politikai előny megszerzése a cél,
  Azért a 3. vakcina beadásával kapcsolatosan elmondja: ” az Európai Gyógyszerügynökség hivatalos dokumentuma 2 oltás beadását tartalmazza” “Más vakcinákkal történő együttes alkalmazását nem vizsgálták”.

  Egyébként az nekem is szemet szúrt, hogy itt már megállapították, hogy melyik oltás után mit lehet felvenni. Erre vannak kísérleti eredmények, hogy a különböző gyártású vakcinák egymásra hogyan hatnak???????

 4. Olvastam ennek az opportunista egészségügyi szervezetnek a mai tüntetéséről a beszámolót. Mindenről volt szó csak a legfontosabb dolgokról nem – a méreginfekciókról, a halálos protokollról amit a WHO parancsba adott a világ egészségügyi intézeteinek, valamint a kamu PCR tesztekről amiket most már a CDC is visszavont december 31-ével, amire ez az egész kamu járvány alapozva lett. Ezek az egészségügyisek tényleg nem érdemlik meg a támogatást és a tiszteletet. Ja, és a tüntetésen felszólalt az a Kincses Gyula nevű figura is aki Pócs doktornak felfüggesztette a licencét 6 hónapra. Ő volt a pont az i-betűn.

  https://index.hu/belfold/2021/07/31/tuntetes-hosok-tere-egeszsegugyi-dolgozok/

 5. A MOK tüntetés egy kicsit részeltesen, vagy 2 órán át.

  A videóban 33:22 perc környékén a sok taps után az oltás ellenesek beszóltak Dr. Kincses Gyulának, hogy a beoltottak és az oltás
  mellékhatásaiban elhúnytakra ki fog megemlékezni ?

  Kincses megköszönte a beszólást, de a válasza elútasító volt. Valami olyant mondott, hogy majd később. De erre itt nem került sor.

  Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=ZItTKy9JuC0

  A Kincses nagy bakija 36:26-től látható és hallható.
  “Nem a gazdaság van ez emberért, hanem az ember a gazdaságért”.
  ( Hajaj, vagy csak a valós helyzetből indult ki ? )

  De aztán már egy másik konstellációba öntötte bele az értékes gondolatát. Úgy látszik, már nem akart a kimondott elhibázott
  mondattal megbirkózni.
  Azt akarta mondani, hogy a humán ( emberi ? ) értékek sokkal nagyobb megbecsülést érdemelnének ?
  (
  Én nem egészen értettem meg a kissé zavaros mondatot.. Csak azt, hogy az egészségügyet védte valahogy.
  )
  De a baki ellére igy is nagy tapsot kapott a jelenlévőktől.

  Sokan komolyan nehezményezték a sok lufi vidám elengedését, mivel ennek a környezetre való káros hatása nem elhanyagolható.
  A környezetvédelmi szakemberek azt mondták, hogy ez sok madár vesztét fogja okozni.

  1. a semminél az alábbi ‘oltáskritikus ellentüntetés’ (2021.07.31. – Hősök tere) is jobb:

   A kötelező oltás ellen tiltakozók elállták a hazafelé tartó egészségügyi dolgozók buszainak az útját. Azt követelték, hogy az egészsgügyisek szálljanak le és maradjanak velük estig, hogy közösen tiltakozzanak…
   Először rendőrsorfalat állítottak az egészségügyisek és az ellentüntetők közé, majd a rendőrök segítségével a buszok elhagyták a helyszínt. Az ellentüntetők azt hangoztatták, hogy “biztos az állam szervezte meg a nagygyűlést” vagy például, hogy “most viszik a egészségügyiseket ebédelni”. 
   Információink szerint az ellentüntetők között volt például a Magyar Önvédelmi Mozgalom, de egy résztvevő azt mondta, hogy a Mi Hazánk is támogatta a megmozdulást.
   Úgy tudjuk, az ellentüntetők egyik tagját – aki állítólag a megrongált egy buszt – letartóztatták.
   https://nepszava.hu/3127959_ellentunetok-jelentek-meg-a-hosok-teren-nem-engedtek-haza-az-egeszsegugyis-dolgozokat

   A demonstráción megjelent egy körülbelül százfős a 24 és az Index által következetesen oltásellenesnek minősített csoport is. Kincses Gyula MOK-elnök beszéde közben egyikük hangosbeszélőn kiabálta be: „a betegek és a károsultak mellett mikor állnak ki?” A szervezők kérték, hogy maradjanak távol a rendezvénytől. A csoport egyik vezetője azt mondta, hogy ők „a nép”, de újságíróknak nem kívántak nyilatkozni. A csoport a kötelező oltás ellen tiltakozott. Az oltáskritikusokat a rendőrök a tüntetés idejére elkülönítették a tömegtől. A tüntetés vége felé két kisebb csoport „összeveszett” egymással, miközben az egészségügyi dolgozók azt kérték az oltásellenes csoporttól, hogy menjenek el, távozzanak a demonstrációjukról.
   (MTI – 24 – Index nyomán)
   Forrás: https://kuruc.info/r/2/231693/

 6. Embertelen korora intézkedések Izlandon is.

  Izland. 2021 julis 29.-től az izlandi kormáy a min. 12.-hétes terheseknek elrendelte az korona védőoltást.
  Az országban rögtön tüntetést szerveztek. Egy asszonyt letartóztattak. És a letartórtatás közben az asszony ezt kiabálja:

  “Önök az én babámat akarják megölni!”

  Forrás: https://t.me/uncut_news/30719

 7. Nagyon szépen köszönjük kitartásukat, őszinteségüket és tenni akarásukat! Nagyon hálásak vagyunk Önöknek!! Külön köszönet, hogy megmutatják az embereknek, hogy a világ minden táján akadnak orvosok, kutatók, akik szembe mernek szállni a propaganda által diktált véleménnyel.

 8. Itt van egy másik probléma. Miért halt meg olyan sok covid beteg a kórházakban ?

  Forrás: https://uncutnews.ch/faucis-voelkermord-corona-patienten-in-den-usa-starben-massenhaft-an-einer-vergiftung-mit-dem-hemmstoff-remdesivir/

  Mert a Remdesivir adták a betegeknek, ami a vesét támadta meg. De ezt meg hazug módon ráfogták arra, hogy ezt maga
  a kovid-megbetegés okozta.

  A jó kovid ellenes, ható gyógyszereket, mint a Hydroxychloroquin és a Chloroquin-t meg betiltották.

  Németül:
  In welchem Land gab es die meisten Todesfälle? Amerika. Willst du wissen, warum? Sie wurden alle mit Remdesivir vergiftet

  Melyik országban volt a legtöbb covid-halál ? Amerikában. Miért ? Mert mindet Remdesivir-vel mérgezték meg.

 9. Alberta (Canadában) egy férfi, egy személyben megynyerte a pert az oltás kényszer, és maszk viselés ellen. Egyszerűen követelte, hogy mutassák meg neki az elkülönőtett VÍRUST !!!!!!!!!!! Naná hogy nem tudták, itt a link a pasi elmeséli……https://rumble.com/vkorz0-freedom-fighter-court-victory-ends-masking-shots-quarantine-in-alberta.html
  Miért nem tudunk mi is ilyet alakítani itthon? hol vannak a nem agymosott ügyvédek? a bírok?nem hiszem hogy mindenki agy amputált

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük