A Magyarok Világkongresszusa (2021.08.15-20) keretén belül 2. Tudományos COVID Konferencia (2021.08.17-18)

„Itt a vége, állj fel végre”

A rendezvény célja a megtévedt, a bizonytalan, vagy az oltatlanságuk, személyi és szakmai szabadságuk mellett kiálló és kitartó orvos kollégák, egészségügyi szakemberek támogatása a legújabb információk segítségével.

Magyarok Világszövetsége Világkongresszusa programjába illeszkedik. A konferenciára nagyon sok neves előadó jelentkezett be. Találkozhatnak többek között Robert F. Kennedy -vel a meggyilkolt amerikai elnök unoka öccsével, aki amerikában az egyik élharcosa a COVID terror elleni küzdeleknek, Bhakdi professzorral Németországból, akinek a könyve is megjelent magyarul,  Chinda Brandolino professzorral Argentinából, aki Dél-Amerikában a legismertebb orvos személyiség, Stephanie Seneffel az USA-ból, aki a COVID kutatás egyik legnevesebb tudósa, ezen túl neves izraeli, orosz, francia, kanadai, román és spanyol kollégákkal. A pontos programot a határidő közeledtével egyre inkább frissítjük. Bárki követheti az előadásokat interneten majd. A helyszínen részt venni tudók létszáma korlátozott, az előadóterem befogadóképessége miatt. A regisztráció lehetőségét augusztus második hetében nyitjuk meg.

Amire most a legnagyobb szükségünk van, az a konferencia támogatása. Ha egyetért céljainkkal és szeretne bennünket segíteni ezen kiváló személyiségek egybehívásában, akkor kérem, hogy támogasson minket az itt látható adatok alapján.

Caraka Alapítvány számlaadatai:

OTP Bank számlaszám:  11702043-21456499-00000000.

IBAN: HU92117020432145649900000000 Swift: OTPVHUHB


50 thoughts on “A Magyarok Világkongresszusa (2021.08.15-20) keretén belül 2. Tudományos COVID Konferencia (2021.08.17-18)

 1. Még a Blikk olvasók 76%-a is elutasítja a kötelező védőoltás gondolatát… friss felmérés:

  https://www.blikk.hu/aktualis/politika/koronavirus-hirek-kotelezo-covid-oltas-szavazas-egeszsegugy-vendelgatas/ds7ss88

  Talán sokkal kevesebb az alvó ember annál, mint ahogyan azt a propaganda sejteti velünk… amikor az emberek a saját bőrükön érzik a kötelező védőoltás halálos tűszúrását, mindjárt nem csak vállvonogatással reagálnak… remélem napról-napra többen felébrednek, és csírájában elfojtja a magyar nép a kötelező “védőoltás” démoni ötletét.

  1. Igen vissza fogja vonni, de nem örülhetünk, mert valszeg jön a Covid 21 PCR Fake Test.

  2. Igazságos úgy lenne, ha visszamenőlegesen jelentenék ki ugyanezt, és még Cecilia is bemondja

  3. Gates és Soros közösen megveszik a Mologic Ltd.-t, mely gyors-diagnosztikai készletek gyárt vírusok kimutatására: Covid 19-re is van tesztje, ami nem azonos a PCR vizsgálattal, bár jelenleg ez utóbbit tartja a cég megbízhatónak.
   https://republicandaily.net/2021/07/bill-gates-and-george-soros-backed-organization-buys-out-covid-19-testing-company/
   Ha a PCR teszt “kimegy a divatból”, mert tarthatatlan, akkor bizonyára lesz helyette más, ami éppúgy “tudományosan elfogadott” lesz, mint elődje. Érdemes lehet befektetni, lesz jövője.

   1. Mindkét ember a elnéptelenitési programot preferálja mert felesleges zabálóknak tartanak minket…..holott ök azok akikben már emberség sincs! Könnyü adófizetés helyett az állitólagos népjólétibe finansziroznak amibe nincs köszönet!
    Az egész programjuk 2030 ig emberellenes!

 2. “Magyarország kalitka,amelyből egyszer még egy gyönyörű madár repül ki.
  Sok szenvedés vár ugyan a Magyarokra,de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük!
  Irigylem a Magyarokat,mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre!
  Kevés Nemzetnek van olyan nagyhatalmú Őrangyala mint a Magyaroknak, és bizony helyes lenne ha a Magyarok erősebben kérnék Őrangyaluk Oltalmát Országukra!”
  Pio Atya

 3. Meddig maradnak életben a beoltottak? – How Long Do the Vaccinated Have to Live? (July 22, 2021)
  https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

  Dr. Mylo Canderian azon a véleményen van, hogy a világ népességének 95%-a „haszontalan zabáló”, akiket a lehető leggyorsabban el kell altatni.

  A válasz a kérdésre: három-tíz év.

  Felelősség kizárása – nem tudom, hogy ez igaz-e, de a múltban Steven Fishman hiteles bennfentes információkkal szolgált.Gyakran felteszik nekem a kérdést: „Ha megkaptam az „oltást”, meddig fogok élni?”

  Ezt a kérdést egy barátomnak, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [született Milos Iskanderianos, Korfu, Görögország, 1938], aki 2015-ben kifejlesztette a grafén-oxid szabadalmát a hematológiai biofegyverként való felhasználásra .

  A teljes átláthatóság érdekében Dr. Canderian az, amit én „népirtó globalistának” neveznék, aki követi a Georgia Útmutató tízes tételét, amelyről nagyon ritkán esik szó, és amely szerint „Ne légy a Föld rákja; hagyj helyet a természetnek”.

  Dr. Canderian az Egészségügyi Világszervezet orvosi munkatársa, és nagyon támogatja Klaus Schwabot és a „Nagy Újraindítást”, az egy világméretű digitális valuta bevezetését, amit a WHO 2022-re kitűzött másodlagos céljául.

  Dr. Canderian azon a véleményen van, hogy a világ népességének 95%-a „haszontalan zabáló”, akiket a lehető leggyorsabban eutanáziába kell helyezni. „Nézzünk meg Chicago, Baltimore vagy Los Angeles belvárosát” – jelentette ki – „és világosan látni fogjuk, hogy miért kell a Haszontalan Fogyasztókat elaltatni, mint a veszett kutyákat”. Kifejezte megvetését a „fertőző pedagógusok” iránt, akik a Kritikus Fajelméletet hirdetik, és biztos benne, hogy a „vakcina” véget vet az „emberi ráknak a Földön”.

  Dr. Canderian lelkes támogatója a szabadkőművesség azon feladatának és kötelességének, hogy megszabadítsa a világot az „Emberiség pestisétől”. Személyes szinten azonban ő és én osztozunk a genfi L’emince de Veau-ban felszolgált egzotikus étel iránti szenvedélyünkben: Kolibri krémleves, majd szarvasnyelv. Mindketten rajongunk Gaston Sere de Rivieres séfért, aki egy kulináris zseni. Megkérdeztem tehát Mylo-t: „Honnan tudhatják az „oltottak” biztosan, hogy mennyi idejük van hátra, ha egyszer beoltották őket?”. Bemutatta nekem az információt, amelyet „ciklus végi képletnek” neveztek el. Elmagyarázta, hogy milyen egyszerű kiszámítani.

  „Az egyszerűség ereje” – mondta.

  „Az injekció beadásától a ciklus végéig [vagy a halálig] legfeljebb tíz év a ciklus” – részletezte. „És ezt rendkívül könnyű meghatározni.”Elmondta, hogy bármelyik hematológus másodpercek alatt meg tudja állapítani mikroszkóp alatt és még könnyebben elektronmikroszkóp alatt. „A grafén-oxid által érintett [vagy szennyezett] vér százalékos aránya a ciklus végének kiszámításának reciproka” – árulta el.

  Más szavakkal, egy „beoltott” [ahogy ő nevez mindenkit, akit a Kísérleti Használati Engedély Eugenikai Depopulációs Halálos Injekció biofegyverrel injekcióznak be], akinek a vérében 20%-os grafén-oxid romlás van, minden más bemeneti kritériumot kizárva 8 évig fog élni. [10 év mínusz 20%].

  Akinek 70%-os grafén-oxid-romlás van a vérében, az nem él tovább 3 évnél. [10 év mínusz 70%].
  Dr. Jane Ruby-val nemrégiben Stew Peters készített interjút a podcastjában, és példákat mutatott arra, hogyan néz ki a romlott vér, amikor grafén-oxidnak van kitéve.

  A grafén-oxid, azok számára, akik nem tudják, a Messenger RNS tüskés fehérjék és prionok összetevője, amely háborúban áll a szívvel, a tüdővel, az aggyal és a vérrel az oxigénért.

  A grafén-oxid egy oxigénszivacs, amely megfosztja a szervezetet a szükséges oxigéntől, és számos szövődményt okoz, többek között, de nem kizárólag anafilaxiás sokkot, toxikus vérrögképződést, halálos tüdőbénulást, mitokondriális rákot és endotélrákot.”

  Dr. Mylo Canderian álláspontja nagyjából megegyezik Klaus Schwab, Bill Gates és a Big Pharma vezérigazgatóinak álláspontjával: DÖGÖLJÖN MEG MINDENKI!

  Megkérdeztem Mylo-t, hogy milyen hatása van a második és harmadik injekciónak és a boostereknek, és hogy ez hogyan változtatja meg a ciklus végi táblázatot.

  Mylo válaszolt: „Ez mind mérhető a hematológiai vizsgálatokkal. Minél több injekciót és boostert kapnak az imbecilisek, annál rosszabbul néz ki a vérük a mikroszkóp alatt, és annál hamarabb válnak trágyává.”

  Végül megkérdeztem tőle, hogyan lehet ennyi milliárd ember megölésére irányuló összeesküvést ennyire titokban tartani egy ilyen elitcsoport által.

  A válasza a következő volt: „Nem sokat tudsz a szabadkőművességről, ugye, Steve?”
  És tessék, itt van.

 4. Tisztelt Doktor Urak!
  Tudom nem valószínű hogy ide tartozik de leírom mert felrobbanok!A lányom fogászatra kellene hogy menjen.Sajnos egyik sem fogadja mert nincs oltva még magán se!!!Nem véletlenül nyomják a kötelező oltás lópikulát!Kérdem én aki nem akar oltatni az dögöljön meg!?Jelzem mi nem otthon élünk de a lányunk igen! Felháborító hogy ezt merik művelni!Meg vagyunk állva hogy most hogyan tovább!?Érdekes itt Németországban elég 1 negatív teszt és mehetsz orvoshoz a körzetihez még az sem kell!
  Nem tudom mi következik a közeljövőben de úgy néz ki semmi jó!Mi nem kértük az oltást és ezután sem szeretnénk! Köszönöm kitartó munkájukat!
  Tisztelettel.

 5. Érdemes elolvasni ,és végre elgondolkodni Desmond Tutu bíboros írásán.
  “….
  -nem lehetsz ember egymagad elszigeteltségében.Ez az összekapcsolódásról szól.Egyedül nem lehetsz ember…
  Túl gyakran tekintünk magunra csupán egyénként,egymástól függetlenül,pedig mind kapcsolódunk egymáshoz,és amit teszel,az egész világra hat.Ha jót cselekszel az szétárad;az egész emberiség részesül belőle.”
  Egy Gondolat…

 6. Alternatív hírcsatorna sok magyarul feliratozott külföldi videóval:

  https://www.bitchute.com/channel/5RRUQKFEUx3F/

  – A Grafén-Oxid Mérgezés Eltávolítása A Szervezetből
  – Dr. Peter McCullough Helyreteszi a COVID Kormánypropagandát
  – Dr. Charles Hoffe: Rejtett Vérrögök A COVID Oltottak Legalább 60%-nál!
  – COVID-19: 4 Halott Pilóta Az Oltástól 1 Hét Alatt, Kellemes Repülést Kíván A Kormány!
  – A COVID-19 Oltások Tényleges Hatékonysága 1% Alatt Van!
  – Miért Engedelmeskedsz A Politikusoknak? (Larken Rose)
  – COVID-19 Oltás Gyerekeknek, Ha Kell Egy Kis Szívbetegség
  – SM-102: Ipari Méreg A COVID Oltásban!

 7. Itt van leírva, hogy mit történt Nagy-Británniában:

  https://uncutnews.ch/die-verwuestung-durch-einen-ping-der-unertraegliche-wahnsinn-des-covid-zirkus/
  A cikk végén megtalálható a link az angol nyelvhen.

  Mi történt ?

  Az történt, hogy a lockdown, a lezárás nagyon szigórú volt ebben az országban és a véletlen úgy hozta,
  hogy a szigóruság, mobil Ping-Alarm formájában Boris Johnson személyét vette célba.

  Nevezetesen az történt, hogy Boris egy feztőzőtt személy közelében tartózkodott. És igy neki is 10 nap karantén járt a szigórú
  királyságban. Sajnos a 10 napi házi fogságot nem lehetett Boris-nak egy, vagy kettő PCR-tesztikével kiváltani, hanem azt
  le kellett neki ülni.

  Boris a paki egészségügyis Sajid Javid mellett tartózkodott, aki kovidos lett. Sajid Javid nevezetesen egy új miniszter úr, mert
  az előző egészségügyes, Matt Hancock csókulgatási botrányban keveredett a csinos titkárőjével. a covid-19 világjárvány
  alatt, ami úgy látszik egy főben járó bün. Amikor az alattvalókat is távolságtartásra és szájmaszk viselésre és kényszer
  oltásokra kárhoztatják a WHO fennhatósága alatt álló országokban.

  A szegény Matt Hancock-ot még a öreg Erzsébet királynő is megsajnálta a rosszul sikerült puszik miatt.

  Erre aztán Boris bepörgött és ma Británniában nagyokat tesznek a WHO-nak a bolondériájára, akiken a vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus a WHO hagyományaival ellentétben már nem is orvos. Csak előzőleg Etiópában szerzet egy kis egészségügyi miniszteri
  tapasztalatokat. De azért egy nagyon jó politikus.

  Már az elhalálozási érték is nagyon jó értéket mutat Nagy-Británniában. Meg már a svájci liberális NZZ felnéz Nagy-Británniának
  a sikeres korona politikájára. A delta variáns valahogy hirtelen eltünt Nagy-Británniában.

  De a kisértet, a delta variáns most No.-ban kisért. Amikor a gyanútlan német nyári kiruccanásáról visszatér, akkor augsuztus 1.-től hirtelen hatósági házi karatnénba kell vonulnia. Azt hiszem, ez egy szigórú 14 napos fogság lesz.

  És itt a vége, fuss el véle. És az emberek Angliában most boldogan élnek, amig meg nem halnak.

  Talán máshol is ilyent kellene csinálni. Mert ez lenne a tragédia mentes olcsó és jó megoldás.
  Azután a nyunyóka is elmehetne végre nyugdíjba és nem kellne tovább sanyargati a szegény magyar népet.

 8. Szerintem azoknak a vakcináknak szükségük van 60 másodpercre a mikróban beadás előtt.

 9. Minap Lisziewicz Julianna immunológus Rónai Egon vendége volt az ATV-ben.
  Ezt minden beoltott számára kötelezővé tenném. Az interjú nézése közben érdemes a testbeszédre figyelni.
  Valószínű ha előre vették volna fel nem adták volna adásba, annyira gáz volt elejétől-végéig.

  Lisziewicz Julianna szerint:

  – 3. hónap után mindenki megkaphatja a 3. oltást függetlenül attól, hogy van-e védettsége,
  – Az első oltás alacsony védettséget biztosít (eddig az volt a kommunikáció, hogy az első 80 %-ban véd),
  – Eddig azt propagálták, oltás után, ha nincs antitest attól még kialakulhat védettség, – azt mondja most, hogy ez az állítás “KAMU”
  – Azt mondja, ha valakinek oltás után nincs antitest válasza, annál nem működött a vakcina, nem biztos, hogy azért, hogy rossz a vakcina, annak lehet az is oka, hogy ……………………”az oltóanyagot a napon felejtették”
  – Akinek van antitestje nem azt jelenti, hogy védett.
  – Tulajdonképpen elmondja, hogy az van a legjobban megvédve, akin a fertőzés természetes úton átment.
  – A többi vakcinánál is van, hogy nem nyújt védettséget nem csak a sinopharmnál.
  – 100 %-os védettség nincs, csak a valószínűségeket növelik.
  – Oltás mellékhatást is okozhat.
  – 6 éves gyermeket is beoltaná.

  Ennyit tudtam kihámozni a mondandójából. Saját magának ellentmondó és érthetetlen állításai vannak. Továbbá folyamatosan ellent mond az eddigi propagandának. pl. antitest vizsgálat, antitest válasz.
  Nincsenek naprakész ismeretei a témával kapcsolatban.

  1. Köszönöm, hogy megemlítette, egyébként kimaradt volna egy újabb gyöngyszeme a szakértőinknek, akiknek a meggyőzés lenne a feladatuk elviekben. ide másolom a linket: https://www.youtube.com/watch?v=BqenLWNeUGE
   itt van a másik szakember, aki elismeri, hogy emberkísérlet zajlik : https://www.youtube.com/watch?v=wwLWu8RKmxk&t=1s
   vagy a nagyon meggyőzően ajánlott gyerek oltások, szintén Szláviktól:, 3,10-nél:
   https://www.youtube.com/watch?v=XnoJ-qtqIIU

 10. Sziasztok, elnézést, nem szervesen a cikk alá tartozik a kérésem. Tud valaki megoldást arra, hogyan lehet kapcsolatba kerülni -városra bontva- önmagukat oltatni nem akarókkal, a közösségi felületeket (pl facebook) kikerülve? (Tehát, hogy konkrét városban lakó, nem oltakozókkal email-es kapcsolatba kerülni?)
  A Facebook, Google, satöbbi cégek a háttérhatalom kezében vannak, és ha lehet, minimalizálom a használatukat.

  1. Üdv Mindenkinek!

   Csatlakozom ehhez a kérdéshez, nem vagyok fészbukos , és nem is szeretnék lenni, de úgy látom/olvasom mindenhol, hogy csak ott lehet felvenni a kapcsolatot.
   Bp. XIX. kerületi csoportot hol, hogyan találom meg másképp?
   Köszönöm. M.

 11. Két gondolat: 1.: mozgás. 2: pékáru fogyasztás.
  1.
  Tisztelem Tamasi doktorúr munkásságát, azonban emlékeztetném arra (doku film is volt errő), hogy évekkel ezelőtti egyik vakcinázási esetben tömegesen PONT sportolók, főleg HUSZONÉVESEK(!) bénultak le -asszem méhnyakrán elleni vakcinától, német sportoló lányok-, vagy lett legalábbis valamilyenfajta komolyabb, TARTÓS mozgászservi problémájuk! Ez elgondolkodtat engem arról, hogy mozgás esetén is az arany középút a mérvadó.
  Felvetődött bennem a kérdés: a túlzott mozgás a beadott mérgeket netán hatékonyabban terjeszti szét a szervezetben, az intenzvebb vérkeringés által…? Ld: Sportolók. (De akár napjainkban a kovidvakcinázás kapcsán: FINN-DÁN csoportkörös futballmérkőzésen a napokban, az EB-n… Szívrohammal összeesett egy focista a pályán.)
  (A lényeg ennyi, a részletekre nem emlékszem biztosan, asszem olyan tíz évvel ezelőtt, talán méhnyakrák ellenitől ezrével betegedtek meg súlyosan a német sportoló lányok. Youtube-on láttam.)
  2.
  Nem antireklámként -tisztelet a pékeknek a munkájukért-, csak józan paraszti észből, és tapasztalatból megjegyzem: kezdem észlelni az összefüggést oltatlanként az alkalmi fejfájásom, valamint a pékáruk fogyasztása között, ilyenkor az átlagosnál jóval több az alvásigényem aznap éjjel, és elmúlik 1-2napon belül a fejfájásom. Alkalmilag eszem szokványos, pékek által gyúrt kenyeret, jó(!) minőségűt, és mindig olyankor fáj a fejem, ami nem szokott, de CSAK IDÉN fáj rögtön a fogyasztása után a fejem! (Decemberben kezdték a kovidvakcinázást, ezt tartsuk szem előtt).
  (Máskülönben géppel gyúrtat fogyasztok, semmi tünetem nincs utána.)
  Adja magát a dolog: a pékek igen magas hőfokban gyúrják a pékárut, és az emberek (így nyilván a pékek esetén is) jelentős %-ban be vannak kovid vakcinázva az emberek. Ergo a jelentős mennyiségű izzadság, ami a pékekből a pékáruba folyik, a pékek közül a beoltottakból is folyik a pékáukba,
  azaz a tüskefehérjék IS!
  Csak egy szerény észrevétel részemről. Javaslom, ti is figyeljétek az összefüggéseket, akik oltatlanok vagytok.
  (Az oltott hiába figyeli meg magát, pékárufogyasztás után, hiszen eleve dolgoznak az ő szervezetükben a tüskefehérjék az mRNS tartalmú vakcinából.)

  1. Saját tapasztalat, ha huzamosabb ideig ( 1 nap ) oltottak között vagyok oltatlanul:
   – fejfájás
   – hasmenés
   – indokolatlan fáradtság
   – bőr viszketés, csalánkiütések
   – gyakori vizelési inger
   Minél hosszabb ideig tartózkodom egy légtérben velük, és minél közelebb vagyok az oltott emberekhez, hatványozottan nőnek a tüneteim, akár napokig is !
   Azt is megfigyeltem, ha Budapesten vagyok 1 napot, már attól is előjönnek a tünetek, szerencsére nem ott élek, hanem vidéken.
   Barátomnak az orra kezd vérezni, és köhögési rohamok törnek rá oltottak mellett, és neki is másnap még érezhetők a tünetei….

   1. Hát ez azért meglepett! Mégis csak szörnyű ez az osztódás: az oltottak a oltatlanokat szidják, és fordítva meg az oltottak ellen vannak… Hát még ilyet is! Mert honnan tudja kedves, hogy kik az oltott emberek? Nincs ráírva a homlokukra! Vagy igen? Szerintem, a nagyvárostól, a tömegtől van valamilyen iszonya… mivelhogy vidéken él. És vidéken nincsenek oltott emberek? Vagy pedig ettől a sok covidos stressztől van pánikus reakciója – amin nem csodálkozom, mert nagyon erős egyéniségnek kell lennie annak, aki ezt kibírja pszichés problémák nélkül. Nincs egyedül, de azért már nem kell ennyire képzelődni. Én is vagyok oltott emberekkel, és nem viszolygok tőlük, inkább sajnálom, hogy szegényeknek muszáj volt, mert valamilyen oknál fogva nem tudtak ellenállni. Nem szabad gyűlölködni, mert a gyűlölet nem jó tanácsadó!

    1. Kedves Anita!
     A családom többi tagja oltott ( szülők, testvér ) és a barátaim. Gyűlölködésről szó sem volt!!!
     Mivel közeli kapcsolatban vagyunk, tudom, hogy be vannak oltva. És igen, többen kényszerből oltakoztak, azért, hogy találkozhassanak a családjukkal, vagy mert a házi orvos rábeszélte őket!
     Kozmetikusomról is konkrétan tudom, hogy beoltatta magát, mert babát szeretne, és fél, hogy igazolvány nélkül nem kap ellátást ha igénybe kell vennie az egészségügy ” szolgáltatásait” a várandóság és szülés miatt.
     Nekem a kozmetikai kezelés után viszketős kiütéseim lesznek. Évek óta járok hozzá, és érdekes módon csak az oltás óta érzem ezt, eddig semmi “reakcióm” nem volt utána.
     Két barátnőmnek a fele haja kihullott, és állandó viszketős kiütéseik vannak mióta oltottakkal kerültek napi kapcsolatba, egyikőjük terapeuta, és közvetlen fizikai kapcsolatban van a betegekkel.
     Ne legyen igazam, de majd térjünk vissza erre kérdésre 1 év múlva, hogy az a terapeuta, masszőr, kozmetikus, fodrász, fogorvos, pedikűrös aki közvetlen testi kontaktusban van napi szinten oltottakkal, milyen egészségügyi állapotban lesz…..
     Abban bízom, hogy több a placebo mint a valós oltás. Legalábbis mivel kísérleti a vakcina, reméljük vannak placebo fiolák is!
     Mellesleg ugyebár azt sem tudjuk teljes bizonyossággal még most sem, milyen összetevői vannak a “vakcináknak”….

  1. Hányan lehetünk érintettek vajon? Úgy tudom, hogy alá kell írni egy beleegyező nyilatkozatot. Ragaszkodnunk kell, hogy azt NEM ÍRJUK ALÁ!!!!. Írja alá az, vállaljon felelősséget az, aki kötelezi erre az embereket.

   1. Bárcsak minden egészségügyi dolgozó így vélekedne! Ki kell állnunk az oltás kötelezővé tétele ellen minden területen.

   2. A kötelezéssel a felelősségnek automatikusan az államra kéne (kell) átszállnia. Semmiféle beleegyező nyilatkozatot ne írjon alá senki.

    1. Még ma is az utcán üzletekben stb rengetegen hordják a maszkot,olyan büszkén mint egy Kossuth dijat.
     Megingathatatlanul büszkék a rabszolga pofabilincsükre,sajnos Magyarok többsége.
     Számukra mindenekfeletti szentség a media és,politikai elmelugozó hircunami.

    2. Nemrég Eu foci láz volt,most más,sajnos a hatalom abszolut sikerrel égette az emberek egy része tudatába:napi 10-20 fröccs+focimeccs az emberi létezés csucsa.Ezért akár a saját halálos itéletüket is aláirják,gondolkozás nélkül.

 12. Van-e összefüggás a két hír között ?

  1) A kötelező covid-oltás a magyar egésszégügyi dolgozok számára. Vagyis megint egy újabb szigorítás.
  Lásd, mint ahogy ezt Franciországban is be akarják vezetni.

  2) Az EU-nak a 7.2 milliárd Euró felépítési segélye .

  Mível zsarolja az EU Magyarországot ? ( RFF Mi az ?)

  Forrás:
  Brüssel verweigert Ungarn Corona-Hilfen
  https://www.derbund.ch/bruessel-verweigert-ungarn-corona-hilfen-191788812469

  Nem semmi ez, mert ez 7.2 Milliärd Euró. Amit részletekben kell kifízetni. Ha a cél teljesül, akkor jön a következő részlet.

  Németül: Aufbau- und Resilienzfazilität (RFF) der EU bekommen kann. Für das Land sind nach derzeitigen Be-
  rechnungen eigentlich rund 7,2 Milliarden Euro vorgesehen.

  Anno a Világbank Fehéroroszországnak 900 millió Euró segélyt igért oda, de a feltétel az volt, hogy az szigorit a korona
  intézkedésekben. Lukasenko válasza nyet, nem volt. De az ország gondját úgy oldotta meg, hogy Putyintól kaptak 500 millió
  eurót. És most meg lehet nézni, hogy Fehéroroszország milyen korona statisztikát tud felmutatni.

 13. Kötelező oltásról az egészségügyben.
  Valószínű megakadt az oltásprojekt,és most próbálkoznak,feszítik tovább a húrt,amíg csak lehet!Remek őszi-tavaszi ciklus elé nézünk!
  Ördödögi egy terv ez!
  Nyilván lesznek akik elhagyják a pályát,de akkor ki fog gyógyítani?Mehetsz a fizetősbe?
  Ki van ez találva!
  Azok az egészségügyi dolgozók akik felvették már a két oltást,oltatják magukat harmadszor is,ebből a remek koktélból?
  Mi lesz így az egészségüggyel?
  Nem fognak megállni az egészségügynél,előbb,utóbb mindenkit oltani szeretnének,persze ha lehet minél többször ,valószínűleg.
  Alapvető jog a önrendelkezési jog!
  Reiner Fuellmich perében remélem bebizonyosodik,hogy ez az álmokfutás sérti a Nürnbergi Kódex mind a 10 pontját,a 10.- et biztosan!
  Vagyok aki vagyok,mert mindenki az aki.
  Egyedül nem fog menni,csak összekapcsolódva…
  és fogy az idő.
  Jó lenne egymásra találni!

  1. Én az ügyvédi-jogi tanácsadást és védelmet hiányolom, a Dr. Gödény-féle mozgalomnál is.. Szerencsésebb lenne, ha az “Orvosok a Tisztánlátásért” csapatban is lenne pár “tökös” ügyvéd. Lehet, hogy vannak ilyenek de láthatatlanok. Pedig ez ERŐT adna, ez ERŐT jelent nekünk, “közembereknek”. Nem lehet érezni a jogi hátterét-erejét e mozgalmaknak. Hogy erre példát is adjak, gondolok olyan személyekre, ügyvédekre mint Németországban Markus Haintz és ügyvéd barátai. A magyar társadalomnak a “rendszerváltás” az ölébe hullott, készen kaptuk és nem mi vívtuk ki azt. És itt nincsenek az emberek tisztában az alapvető emberi jogaikkal sem, nem tudják mi a demokrácia, mindenki fél. Kell, hogy legyenek jogászok, netán alkotmányjogászok, akik felvilágosítják őket. Spanyolországban is megindult egy erős ügyvédi ellenállás az emberi jogokat sárba tipró intézkedések ellen, legutóbb pedig a vakcina grafén-oxid tartalmával kapcsolatban indított csoportos per nagyon megmozgatta az embereket és adakoztak is e célra. Úgy a német Markus Haintz-ék és a spanyol ügyvédek is, saját maguk alapítottak civil szervezeteket és ezeknek a képviseletében indítják meg a jogi akcióikat. Így sokkal több az esély a sikerre. Pár napja pedig Spanyolország harmadik legnagyobb pártjának alelnöke, aki Európai Uniós képviselő is és civilben egy Barcelonai ügyvédi iroda vezetője, kijelentette egy sajtótájékoztatón, hogy ha az ottani miniszterelnök, vagy bármelyik spanyol autonóm közösség be akarná vezetni a kötelező oltást, akkor velük, az ő pártjukkal találják szembe magukat. És minden bíróságon, minden lehetséges fórumon meg fogják azt a jogellenes, alkotmányellenes rendeletet támadni.

   1. Markus Haintz is itt lesz a konferencián. Reméljük, hogy inspirálja a hazai ügyvédeket. Vannak, de még nem elég “tökösek” és ezt mi nem tudjuk jobban előmozdítani, mint hogy a meglevőket megkeressük. De lesz, biztosak vagyunk…

    1. Köszönöm a válaszát, Doktor Úr! Örvendetes, hogy ilyen embereket mint Markus Haintz sikerült meghívni a konferenciára.

     Van egy jó hírem: 2021 Július 20-án a spanyol Alkotmánybíróság egyhangú döntéshozatallal úgy határozott, hogy alkotmányellenes az oltás kötelezővé tétele Spanyolországban. Ezt minden spanyol Autonóm Közösségnek kötelező figyelembe vennie és magának a központi, Madridi kormánynak is. Természetesen a testület nem “magától”, “ad-hoc” ült össze és hozta meg ezt a döntést, a miniszterelnök sem kért a saját tervezett rendeletei fölött előzetes alkotmányossági kontrollt. Ehhez az kellett, hogy az ügyes , bátor spanyol ügyvédek kiharcolták, hogy az Alkotmánybíróság sürgősséggel foglalkozzon az üggyel, és ne tolja ki a végtelenségig a döntéshozatalt. A dolog előzménye konkrétan az volt, hogy pld Galíciában már meg is hozta az ottani kormány, a “Junta”, a rendeletét a beoltás kötelezővé tételéről, és a Kanári Szigetek is nagyon szeretné bevezetni. De nem megy, egyelőre nem megy. A demokrácia egyik fokmérője, a hatalmi ágak szétválasztása, Spanyolországban még valamennyire működik.

     Hogy mennyire kezd már ébredezni a spanyol nép azt a Dr. Natalia Prego Cancelo doktornő pár nappal ezelőtti Bilbao-i fogadtatása is jelzi. Az összegyűlt tömeg hatalmas szeretettel, ovációval ünnepelte a törékeny doktornőt. Ő a spanyol “Médicos por la Verdad” = “Orvosok az Igazságért” mozgalom vezetője, és nagyon örülök neki, hogy szintén itt lesz Budapesten a konferencián. Itt van egy Twitter video-link a fogadtatásáról, Baszkföldön.

     https://twitter.com/BizitzaP/status/1419990940916256769

   2. Magyarországon mindenkivel aláíratnak egy nyilatkozatot, akik olttatják magukat, hogy mindenről teljesen tájékoztatva vannak és saját felelősségükre önként kérik a kísérleti “oltást”, amely hatásaiért – amiről a gyártó se tud, hiszen kísérleti szer – se a gyártó, se az állam, se az oltó orvos nem perelhető! Innentől kezdve nem lehet reklamálni, hogy az embereket becsapták és félretájékoztatták, hiszen aláírta, hogy mindenről kapott tájékoztatást és minden felelősség őt terheli, hiszen ő kérte!

 14. https://dailyexpose.co.uk/2021/07/29/87-percent-covid-deaths-are-vaccinated-people/?fbclid=IwAR1fKP9dbS4C9phoraNFAG8CX-rejdg8DD_iQyZz8YFE2y3XIvT-S-moGVI

  KIZÁRÓLAG-A Covid-19 halálozási aránya növekszik, és a hivatalos adatok azt mutatják, hogy az elhunytak 87% -a oltott
  BY NAPI TEGYE FEL 2021. JÚLIUS 29 • ( 17 MEGJEGYZÉS )

  Hallgassa meg most

  audioplace.me logó
  Ismét növekszik a feltételezett Covid-19 halálozások száma az Egyesült Királyságban, Anglia és Skócia is jelentős növekedést tapasztalt június vége óta, és kizárólag azt árulhatjuk el, hogy az állítólag a Covid-19-ben meghalt emberek túlnyomó részét oltották be azt.

  A Public Health Scotland (PHS) heti jelentést tett közzé a Covid-19 statisztikákról, amelyek a vizsgálatok, oltások, kórházi kezelések és halálesetek adatait tartalmazzák. Hetente tanulmányoztuk a jelentéseket, és nemrégiben elmondtuk, hogy a 2021. június 23-án közzétett jelentés arról számolt be, hogy Skóciában 28 napon belül 5522 ember halt meg a Covid-19 elleni oltás után.

  Néhány héttel ezelőtt észrevettük, hogy Skócia Népegészségügyi Intézete nagyon ügyesen bánik az adatok bemutatásával, ezzel látszólag kísérletet tesz arra, hogy elrejtsen egy megdöbbentő statisztikát a Covid-19 halálesetekről és a Covid-19 vakcináról. Sajnos a PHS számára nem voltak elég okosak, mivel legújabb jelentésük lehetővé tette számunkra, hogy felfedjük azt a sokkoló statisztikát, amelyet el akartak rejteni.

  A közegészségügyi Skócia oltási státusz szerint adatokat szolgáltat az esetekről, a kórházi kezelésről és a halálesetekről. Azonban észrevettük, hogy különösen ügyesek voltak a halálesetek adatainak bemutatásában.

  Az esetekre és a kórházi kezelésre vonatkozó adatokat a jelentés dátumát megelőző utolsó 4 hétben minden hétre vonatkozóan összesen mutattuk be.

  Például az állítólagos Covid-19-es esetek számáról szóló július 28-i jelentésük 15. táblázata a következő:

 15. A legújabb Dr. Robert Melone hozzászólása:

  És ez egy nagyon fontos közlés Dr. Reiner Füllmich-től.

  https://uncutnews.ch/wichtiges-up-date-von-dr-reiner-fuellmich-corona-ausschuss/

  Tehát az mRNA oltóany alkalmazásását rögtön le kell állítani !

  Mert az oltóanyag a virus terjedést nem akadályozza meg, hanem pont ellenkezőleg.

  Na ezért jó most, hogy a beoltottak most más vígan szájmaszk nélkül járkálnak közöttünk, de az oltatlanok meg szégyenre
  hordják a megkülömböztetés jelét, a száj- és orrmaszkot. Hogy az egyész világ gúnyolja őket a “virus tagadásáért”.

  A beoltótt esetén az antitestek előállítása lényegesen magasabb szintet ér ( Titer ) el.

  De mit csinál az oltóanyag ?

  Az immunreakció sokkal erősebb lesz a beoltóttaknál, ami az állat kisérletek tanúsága szerint az individium halálához vezethet.

  A videót az angolul jól tudók megtekíntésére nagyon ajánlatos !
  És kérem a hír pontos értelmezését és terjesztését, mielőtt még Mo.-on ebből nagyobb baj lesz !

  Ez a hír kb. ugyanez, de egy kicsit régebbi.
  https://uncutnews.ch/erfinder-der-mrna-impfstofftechnologie-das-worst-case-szenario-scheint-wahr-zu-werden/

  Dr. Robert Malone szerint a beoltótt Titer-je magasabb értéket mutat.
  Tehát jobban fertőződik és a virus jobban mutalódik a beoltóttak esetén.

  Persze a pénzeszsákok által úralt médiák ezt nem ismerik el.

  Volt már ilyen a történelemben, de sokkal kisebb méretekben, mint ami most van.

  németül:
  gegen das Respiratory-Syncytial-Virus in den 1960er Jahren mehr
  geimpfte als ungeimpfte Kinder. Dies geschah auch bei der Dengue-Impfung und
  praktisch jedem anderen jemals durchgeführten Impfprogramm gegen Coronaviren.

  A 60-as években a Dengue-láz ellenes oltóanyaggal.

  ( Az még nem volt gén-manipulált oltóanyag. )

 16. https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pcr-tesztelni-fogjak-a-babat-ha-megszuletett-mivel-mar-nem-az-on-tulajdona

  “PCR tesztelni fogják a babát, ha megszületett, mivel már nem az ön tulajdona” Kiemelt
  “PCR tesztelni fogják a babát, ha megszületett, mivel már nem az ön tulajdona”
  2021 július 28
  2 Komment 7307 megtekintés

  Az NHS ápolók azt mondják a várandós anyának, hogy “PCR tesztelni fogják a babáját, ha megszületett, mivel már nem az ő tulajdona”, amikor nem a hasában van

  Egy kórházban szülésre váró várandós anya élettársa által rögzített videó került nyilvánosságra, amelyen az NHS ápolónői zaklatják az anyát, hogy járuljon hozzá ahhoz, hogy a baba megszületése után Covid-19 PCR-tesztet végezzenek.

  A várandós anyának, akit láthatóan megvisel a kérés, az NHS ápolónői azt mondják, hogy a PCR-tesztet a babán fogják elvégezni, mivel az már nem az anya tulajdona, ha nem a hasában van.

  A tolakodó PCR-teszt során egy kenetet dugnak az orrba, amennyire csak emberileg lehetséges, és ez egy rendkívül kellemetlen eljárás felnőttek számára, nemhogy újszülöttek számára.

  A videót alább teljes terjedelmében megtekintheti…

 17. Tisztelt “tisztán-látó” orvosaink!
  Szeretnék segítséget kérni
  Nővérként dolgozom egy “lakócentrumban ” ,ahol van olyan idős ember aki ápolásra szorul , voltak covidosak is közülük
  Eddig nem voltam beteg, és most sem vagyok az ,de most szóltak ,hogy ha nem veszem fel az oltást kirúgnak.
  Szerintem ez jogellenes !!! ,de mit tehetek??? Vagyunk a nővér-gárdában 13-man ,ebből 6-an vagyunk oltatlanok.
  Nem akarom az oltást !!! Környezetemben sokan vannak oltva és különböző mellékhatásokról számolnak be …ha továbbra is ellenállok és kirúgnak hova fordulhatok segítségért?? Mit lehet tenni ? oké kirúgnak ,bár szeretem a munkám ,talán más munkát találok , de lassan mindenhová kérik az oltást…

 18. Visszatekintés az év első felére. Gondoltam érdekes lehet.
  https://medicalkidnap.com/2021/08/02/uncensored-a-review-of-the-first-8-months-of-the-covid-19-injections-a-memorial-for-those-who-paid-the-ultimate-price/
  Soros-félélnek mi csak hús vagyunk, ahogy Finkelstein Rabbi az interjújában fogalmazott.
  Mennyire fenyegetnek a Sorossal, közben Trump legkésőbb tavaly kivégeztette a bíráival.
  A következő választást látványossá tehetné félmillió koporsó, mint a minielnök a Nagy Imre újratemetésén: ez mind a mi eredményünk.
  “Nélkülem ők tovább is élhettek volna” oltatlanul

 19. Tisztelt másképp gondolkodó társaim !
  Negyvenkét évnél tovább voltam eü. dolgozó, nem akarok részletekbe menni, csak kérdéseim vannak. Azokat az eü. dolgozókat akiket az elmúlt másfél évben képmutató hazug módon sztároltak, ünnepeltek, tapsoltak, táncoltak, énekeltek nekik, nesze-semmi, fogd meg jól. Mindennek elnevezték őket hogy hősök, a küzdelem élharcosai, azokat az eü. dolgozókat teszi most lapátra egy rendelkezés, mely a vakcina kötelező felvételéről rendelkezik. Vannak eü. szakemberek akik jobban félnek ettől a szérumtól mint magától a fertőzéstől. Ezért most nagyon nehéz helyzetbe hozta őket egy olyan kormány rendelet melynek a hatalomra jutására talán sokan ők is a szavazatukat adták immár talán több cikluson keresztül. Ezek a Jól képzett elkötelezett munkájukat megszállottan és szenvedéllyel végző emberek most az ellehetetlenülés a bizonytalanság, a kilátástalanság a kétségbeesés útján vannak. Egy- egy műszak szolgálat után a lelki megrázkódtatással hazatérve még egy kő a nyakukba, úgy jutalomként, hogy aztán ne kipihenten felfrissülten álljanak ismét szolgálatba. Mi lesz az eü szakterülettel ha nagyon sokan elhagyják a pályát. Ez egy egészen speciális szakma, hivatás. Nem lehet helyettesíteni, akik azt gondolják hogy meglehet oldani más érdekeket szolgálnak és képviselnek, na nekik nem volna szabad tovább a helyükön maradni. Gondolkozzatok Emberek ! És gondolkozzon a hatalom is, mi lesz ha sokaknak nem tetsző intézkedéseket hoz, hogy akar szavazatokat nyerni ? És még egy kérdés. Mért nem hallgatják meg a szakmát széleskörűen, hiszen a sztár nyilatkozatok hemzsegnek a szakmaiatlanságtól, ahogy régebben tanultam a szakma szabályaival ellentétes intézkedések és nyilatkozatok születnek. A félelem és pánik keltést mindenképp előidézve a médián keresztül. Személyes érintettségként, sajnálatomra a közeli napokba kényszerülök egy szemészeti műtéti előjegyzést lemondani, mert nincs védettségi kártyám, sőt a megalázó kotorászó testet is ellenzem. Egyébként egészséges vagyok hála Istennek. Egyelőre ennyi, pedig még sok gondolatom van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük