Aláírásgyűjtés dr. Pócs Alfrédért

Tiltakozó aláírásgyűjtés kezdődött dr. Pócs Alfrédért, akinek a koronavírus-mizéria kapcsán vallott nézetei miatt a Magyar Orvosi Kamara hat hónapra felfüggesztette működési engedélyét.

Az Orbán-kormány koronavírus-politikájának kritikátlanul behódoló orvosi kamara eljárása a Rákosi-korszak koncepciós tisztogatásait idézi. Ez ellen tiltakozni kell. Hívjuk ezért az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, tagjainkat és szimpatizánsainkat, hogy aláírásukkal álljanak ki dr. Pócs Alfréd mellett.

Dr. Pócs Alfréd a Magyarok Világszövetsége Elnökségének koronavírus-ügyi szószólója.

Az indítvány itt írható alá: https://www.peticiok.com/dr_pocs_alfred_traumatologia…


25 thoughts on “Aláírásgyűjtés dr. Pócs Alfrédért

 1. A Mindenható Isten adta minden teremtménye testi,szellemi jogait.Egy Demokratikus állam ezt respectálja és szabad emberi jogokat biztosít.

 2. https://youtu.be/ZXaH44z9ZZc
  A francia Parlament, a tüntetések hatására mérsékelte az alig pár napja életbe lépett 4.hullámra szánt intézkedéseit: az egészségügyben dolgozónak, aki nincs beoltva, már nem kötelező az oltás; valószínűleg, hogy alacsonyabb besorolást kap emiatt; a kereskedelmi egységekbe való belépéshez pedig nem kell a covid-igazolvány; a “luxus” szabadidő eltöltésre továbra is kérik, de csak novemberig.

  1. SOKK! A francia elnök védőosztagai mind lemondanak a COVID-korlátozások miatt; nem védik tovább Macron elnököt

   A Köztársasági Gárda, a francia elnök védelmére létrehozott biztonsági alakulatból MINDENKI lemondott, és nem fogja többé védeni Macron elnököt!

   A tömeges lemondás az elnöki rendelet nyomán történt, amely előírja a francia állampolgárok számára, hogy rendelkezzenek és használjanak “egészségügyi útlevelet” (azaz oltási bizonyítványt), különben nem engedik be őket az üzletekbe, bárokba, sőt még a szavazást is megtagadják!

   A polgárok szinte minden nagyobb városban az utcára vonulnak, és szó szerint harcolnak a rendőrséggel az új elnöki rendeletek végrehajtása miatt. A tömegmédia többnyire figyelmen kívül hagyja a polgári felkelést, szinte semmit sem tudósít, miközben az ország tiltakozásban tör ki.

   A harcok gyorsan véressé válnak:

   A párizsi oltásellenes tüntetések erőszakba torkolltak. A rendőrség összecsapott a tüntetőkkel. Könnygázt vetettek be.

   #BREAKING: The anti-vaccine protests in Paris have turned violent. Police are clashing with protesters. Tear gas deployed. pic.twitter.com/Se6637t8bU
   — Election Wizard (@ElectionWiz) July 24, 2021

   A francia kormánynak össze kellett kapkodnia a fejét, hogy másfajta védőszolgálatot biztosítson a gonosz diktátornak, aki ellopja a francia szabadságot.

   A gárda lemondott tagjait megkérdezték, hogy miért léptek ki, és szinte mindenki azt válaszolta, hogy miért: “Macronért nem érdemes meghalni”.

   Csak remélni lehet, hogy a francia nép sikeresen megszabadul ettől az aljas zsarnoktól, bármilyen módon, amit jónak lát.
   https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/shock-protective-detail-of-france-president-all-resign-over-covid-restrictions-will-no-longer-protect-president-macron

  1. Már rendben van az e-mailes megerősítés. Köszönöm.

   Az Magyar Orvosi Kamara oldalán található egy oldal, ahol a kovidban meghalt orvosok nevét irták ki.
   Miért ?
   Ezzel is az oltást reklámozzák. Ez szerintem teljesen a etikátlan és szégyenletes.
   Állítólag a meghalt hozzátartozója kérheti, hogy a meghalt neve ne jelenjen meg.

   Én bíztosan ismerek egy meghaltat, aki nem kovidban halt meg.

 3. ANGLIA-Akik kozelrol es jol ismerik az angolokat….. azok jol tudjak hogy ok nagyon jol tudnak egyutt -csapatban dolgozni -egyutt mukodni.
  A tiltakozas-a tiltakozo alairsok termeszetesen nagyon fontosak a Dr ur ugyeben!!!.Az persze egy mas kerdes hogy az egeszsegugyben dolgozok kozul hanyan is irjak majd e tiltakozast alla es persze az is hogy egy olyan kozegbnen ahol a jogot/Alkotmanyt ujabban labbal tiporjak mit is lehet majd ezen tiltakozassal elerni.
  Viszont az egyutt/csapatban valo mukodest-segitest az letezhetetlen hogy magyar viszonylatban ne lehessen az angoloktol atvenni/ megtanulni :
  1.Egy Alapitvany-szamla letrehozasa ahova a vilag barmely reszerol penzadomanyok erkezhetnek barkitol a meghurcolt/allasukat vesztett orvosok megsegitesere
  2.Letezhetetlen hogy ne legyen legalabb nehany olyan magyarorszagi vallakozo aki -ha kell akkor akar hatterben maradva -befektetessel ne tudna segiteni abban hogy a meghurcolt es elbocsajtott orvosok egy fajta magan redelot nyissanak.
  Sokan ha sem alairassal sem penz adomanyal nem tudnak segiteni azzal minden keppen segithetnek ha ezen rendeloket es Orvosokat-ezen valodi ORVOSOKAT !-veszik majd igenybe ha egeszsegugyi problemaik vannak.

 4. Aláírtam és megosztottam a petíciót, amellyel teljes mértékben egyetértek.

 5. Nagyon szomorú, hogy a Hazugság világában bűn az igaz szó, úgy gondolom kitartás, mert az IGAZSÁG GYŐZNI FOG!!!??????????

 6. Egyetértek a petícióval!! Népírtás folyik amit büntetni kellene! Nem kérünk a vakcinákból!!

 7. Minden vakcina ellen vagyunk ami covid 19 néven fut.gyilkolásra nem efeszség védelmere hozták létre.le kell állítani az oltásokat!!!!!

 8. Nem kérünk semmilyen kisérleti vakcénából.!Egyet értek a peticióval.El a kezzekkel a Gyermekeinktől!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük