Nem adom fel!

Jakab István vendégei Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József.

Szövetkezet TV link: https://szovetkezettv.hu/movie/nem-adom-fel-dr-pocs-alfred-es-dr-tamasi-jozsef/?fbclid=IwAR0nGDD30jmSbHYCUz8PN9JdB-YLy2dhk01NG1d9jO0RJm-8roEP0fh5ajE

35 thoughts on “Nem adom fel!

 1. Köszönjük az erőfeszítéseket! A háttérhatalom legnagyobb félelme az emberek ébredése. A tehetetlenségük vezérli őket a szankciók alkalmazására. Idővel saját magukat fogják lebuktatni.

 2. Amerikában a CDC elveti a PCR tesztek alkalmazását megbízhatatlanságuk miatt. Ez még akkor is Bomba hír, ha csak dec31-el.
  https://tapnewswire.com/2021/07/pcr-testing-use-to-be-revoked-by-fda-class-1-recall-dec31-2021/
  Ez lényegében a Fuelmich ügyvéd által megfogalmazott Nürnberg 2 témájának egyik kérdése: a PCR teszt alkalmatlansága. Tehát ez buktatja az egész covidiótizmust.

  A világ több részén egyszerre voltak tüntetések, íme néhány kép:
  https://www.activenews.ro/stiri/Manifestatiile-pentru-Libertate-sunt-in-toi-in-intreaga-lume-Franta-Italia-Marea-Britanie-Australia-si-Romania-168224

  Persze nálunk is volt felvonulás, igaz amolyan hungarikumosan, az Ivermektin világnap tematikájába “Beleilleszkedve”:
  https://informatialibera.ro/hu/a-pride-valodi-arca-szodomita-show-vagy-nehezutegu-politikai-fegyver-a-pride-magyarorszagon-is-video/

  A francia köztársasági őrség lemondta az idióta Micron védelmét a covid szigorítások bejelentése miatt:

  https://tapnewswire.com/2021/07/shock-protective-detail-of-france-president-all-resign-over-covid-restrictions-will-no-longer-protect-president-macron/

  1. Köszönöm az érdekes és bíztatónak tűnő infot a pcr tesztről, de hadd legyek kicsit gyanakvó mégis:
   (gépi fordítás a cdc honlapról)
   https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

   @@@@@@@@@@@@@

   “Közönség: COVID-19 vizsgálatot végző személyek

   Szint: Laboratóriumi riasztás

   2021. december 31. után a CDC visszavonja a CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR diagnosztikai panel, az először 2020 februárjában bevezetett, kizárólag a SARS-CoV-2 kimutatására szolgáló vizsgálat sürgősségi felhasználási engedélyére (EUA) vonatkozó, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságához (FDA) benyújtott kérelmét. A CDC ezt az előzetes értesítést a klinikai laboratóriumok számára nyújtja, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre az FDA által engedélyezett számos alternatíva egyikének kiválasztására és alkalmazására.

   Az FDA weboldalán található az engedélyezett COVID-19 diagnosztikai módszerek listája.

   https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-disease-2019-covid-19-emergency-use-authorizations-medical-devices/in-vitro-diagnostics-euas?ACSTrackingID=USCDC_2146-DM61940&ACSTrackingLabel=Lab%20Alert%3A%20Changes%20to%20CDC%20RT-PCR%20for%20SARS-CoV-2%20Testing&deliveryName=USCDC_2146-DM61940

   Az FDA által engedélyezett molekuláris módszerek teljesítményéről szóló, FDA-referenciapanelre vonatkozó összefoglalóért látogasson el erre az oldalra.

   https://www.fda.gov/medical-devices/coronavirus-covid-19-and-medical-devices/sars-cov-2-reference-panel-comparative-data?ACSTrackingID=USCDC_2146-DM61940&ACSTrackingLabel=Lab%20Alert%3A%20Changes%20to%20CDC%20RT-PCR%20for%20SARS-CoV-2%20Testing&deliveryName=USCDC_2146-DM61940

   A változásra való felkészülés érdekében a CDC azt javasolja a klinikai laboratóriumoknak és vizsgálóhelyeknek, hogy azok, amelyek eddig a CDC 2019-nCoV RT-PCR tesztet használták, válasszanak és kezdjék meg az átállást egy másik, FDA által engedélyezett COVID-19 tesztre. A CDC arra ösztönzi a laboratóriumokat, hogy fontolják meg egy olyan multiplex módszer alkalmazását, amely megkönnyítheti a SARS-CoV-2 és az influenzavírusok kimutatását és megkülönböztetését. Az ilyen tesztek megkönnyíthetik az influenza és a SARS-CoV-2 folyamatos vizsgálatát, és időt és erőforrásokat takaríthatnak meg az influenzaszezon kezdetén. A laboratóriumoknak és a vizsgálóhelyeknek a klinikai vizsgálatok megkezdése előtt validálniuk és ellenőrizniük kell a kiválasztott vizsgálatot saját létesítményükben.”

    1. A következő oldalakon lehet beszámolót olvasni a Kolosszeumban történtekről:
     – angol nyelven: https://www.lifesitenews.com/news/statue-of-ancient-god-of-child-sacrifice-put-on-display-in-rome-days-before-amazon-synod
     – német nyelven: https://connectiv.events/riesenstatue-des-molochs-vor-dem-kolosseum-in-rom-aufgestellt-video/

     Bár a helyszínről készült és a német oldalra feltett videót a youtube már törölte, egy másik linken még látható egy felvétel a szörnyűségről: https://youtu.be/Q7g0aHlgTEs

  2. RE: “a Fuelmich ügyvéd által megfogalmazott Nürnberg 2”

   Egy korábbi hozzászólásomban már jeleztem, hogy Fuellmich & Tsai. részéről semmilyen ‘Nürnberg 2-ről’ nincs szó –

   “Hónapok óta hamis hírek keringenek arról, hogy a Bizottság vagy Rainer Fuellmich több száz ügyvéd és orvos bevonásával egyfajta Nürnberg 2.0 pert kezdeményezett.
   Mindig elhatárolódtunk ezektől az állításoktól, amelyek mögött gyanúnk szerint kezdetben a hírnevünk lejáratására tett szándékos kampány [húzódott]; viszont hibás [alapfeltevésből kiindulva] ezek [a téves állítások az idő múlásával] megsokszorzódtak.
   A Bizottság, de Rainer Fuellmich különösen nem vesz részt egy ilyen [értsd: ‘Nürnberg 2.0’] vállalkozásban.
   Különféle perek vannak függőben Németországban, amelyek a Fuellmich ügyvédi irodához köthetők. Viszont [az igaz,] hogy nemzetközi jogászok egy hálozata ad jogi tanácsot korona[vírus] ügyekben, de nincsenek a nürnbergi pert újraindító tervek. A Bizottság elképzelése az, hogy létrehozzon egy Nemzetközi Korona[vírus] Bíróságot, de ennek megvalósítása jelenleg pusztán elméleti felvetés.
   Kérjük, az ilyen horderejű [be]jelentések hitelességének [megállapításáért] látogassanak el a Bizottsághoz [köthető] eredeti forrásokhoz.

   RA Dr. Rainer Fuellmich, kattintson a következő csatornára:
   https://t.me/s/reinerfuellmich

   Bővebben, hivatkozásokkal itt:
   https://www.europereloaded.com/official-message-from-dr-reiner-fuellmich-on-those-so-called-numberg-trials-2-0/

   eredetileg posztolva:
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-jelen-helyzetrol/
   2021-07-11 – 12:03

   Egy ábránddal szegényebbek lettünk…

   1. Ne veszítsd el a hitedet, én úgy értelmezem Fuelmich kijelentését, hogy nem egy konkrét per lesz, hanem egy per sorozat az egész világban, ami a Crimes against humanity tárgya miatt sokkal kézenfekvőbb, mint annak idején az egyetlen helyszín.
    Ennek máris van látszata: egyre több ügyvéd vilgászerte emeli fel hangját, perli be az államot, vonja felelősségre az orvosokat, már olvashatók ítéletek is( pl Tedros elleni elfogatási parancs Indában). A mostani háború jellege adja meg a Nürnberg 2 sajátos jellegét is. 1000 ügyvéd stb: https://civilekatisztanlatasert.hu/?s=N%C3%BCrnberg+
    Lehet, hogy ő konkrétan nem mondott ilyet, hanem a közvélekedés ragasztotta rá ezt a címet, de a perek folynak, sőt már folytak júl 4 előtt is.
    Ez a pcr tesztes visszakozás talán éppen ennek az eredménye.
    Bízzunk benne:)))

  3. Utolso linkedre Franciaországban élő ismerősöm írja: “Egy szélsőjobb [nőnemű lény] terjeszti, totál fake news!” – de látom, tele van vele a net.

 3. Egy évvel ezelőtt miniszterelnökünk elmondta, hogy nagy mennyiségű hidroxikloroquin áll rendelkezésre nálunk, még kiviteli tilalmat is elrendeltek. A WHO egy hamis tanulmány nyomán megtiltotta ennek az anyagnak terápiás alkalmazását, ezért megfelelő kezelés hiányában hullottak a betegek mindenhol. Ez a gyógyszer cinkkel együtt hatásos. A D3 vitamin megfelelő vérszintje (>50 nanogramm/ml) mellett a fertőzés kórokozó hatása minimális.

 4. Tisztelt uraim!
  Minden elismerésem az önöké, ahogy kiállnak az igazság mellett, olyan időben, amikor mindnyájan látjuk és tapasztaljuk, hogy csak a hazugság és mellébeszélés kerül fel a bérezési listára. Önök azok az emberek, akik lelket öntenek belénk kételkedőkbe. Sokat jelent ez nekünk, akik megnézzük az önök adásaikat, elolvassuk írásaikat. Nagyon lelkesítő, hogy elmondják, nincs mitől félni, hamarosan minden megoldódik, az igazság napvilágra kerül és a csalók elnyerik méltó büntetésüket. Szentkorona, régi/új alkotmány, hit és már is itt az aranykor. ÚGY LEGYEN! Azaz, bár így lenne.
  Azonban bennem kétségek merülnek fel, hogy ezek fogják megoldani a magyarság/emberiség sorsát, akkor amikor mindnyájan látjuk, hogy az alap problémát a pár ezer éve regnáló pénzrendszer okozza. Enélkül halvány esélyük sem lett volna (sem az “ötven családnak”, sem az államnak) ezt a “pandémiát” kirobbantani (mint ahogy az első/második világháborúkat vagy a nagy októberi – Hofival – cocialista forradalmat sem).
  Nagyra értékelem, hogy Magyarországon másodjára szerveznek orvosi konferenciát, amelyiken a jelen helyzetre keresnek megoldást.
  Ám mégis lenne egy kérdésem avval kapcsolatban, hogy a jövőben szerveznek-e olyan konferenciát – közgazdászok, mérnökök, matematikusok, filozófusok bevonásával – amelyik arra az alap problémára keresne megoldást (addig is amíg sikerül egy ajándék alapú civilizált társadalmat felépíteni), hogy az ember-ember közötti elszámolást az emberiség végre ki tudja venni “rothschildék” és az állam kezéből?
  Sajnos úgy látom, hogy ha ezt az emberiség nem tudja megoldani – márpedig minél hamarabb, kisebb-nagyobb csatákat ugyan nyerhetünk, de a háborút egész biztosan el fogjuk veszíteni.
  Köszönöm mindannyiuknak a lelkesítő gondolatokat, kívánok erőt és kitartást munkájukhoz.

 5. PCR TESZT
  Már menekülnek, vagy a boszorkányhonyhájukban új dolog készül?
  https://de.rt.com/international/121021-george-soros-und-bill-gates/

  George Soros és Bill Gates veszik át a brit koronatesztelő céget
  2021. július 20.
  A Soros Gazdasági Fejlesztési Alap (SEDF), valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvány által vezetett befektetői csoport finanszírozza a brit Mologic orvostechnikai vállalat felvásárlását. Ezt társadalmi vállalkozássá kell átalakítani.

  Soros György és Bill Gates egy konzorcium részeként felvásárolja a Mologicot, a gyors koronavírus-tesztelési technológiák brit fejlesztőjét, amely többek között a koronavírus és trópusi betegségek tesztjeit kínálja. A vevők az orvostechnológiai vállalatot társadalmi vállalkozássá kívánják átalakítani. A Mologic korábban kifejlesztett egy percről percre történő koronavírus-tesztet.

  A felvásárlás érdekében a SEDF és a Bill és Melinda Gates Alapítvány által vezetett befektetői csoport létrehozta a Global Access Health (GAH) társadalmi vállalkozást. A GAH célja, hogy megkönnyítse a megfizethető orvosi technológiákhoz való hozzáférést. A GAH társalapítói állítólag több mint 35 milliárd eurót terveznek befektetni a felvásárlásba. A tranzakció magában foglalja az összes meglévő Mologic-részvény felvásárlását, beleértve a Foresight Group LLP és a Calculus Capital befektetési menedzserek tulajdonában lévő részvényeket is. Sean Hinton, a SEDF vezérigazgatója kommentálta az üzletet:
  “A COVID-19 világjárvány fájdalmasan rávilágított a globális közegészségügy alapvető egyenlőtlenségeire, és különösen az életmentő diagnosztikai eszközökhöz való hozzáférés kritikus fontosságára.”

  Hinton leszögezte, hogy ebben a tranzakcióban a filantróp alapok és a befektetők együtt fognak működni, hogy legalább részben orvosolják ezt a hiányosságot, lehetővé téve egy élvonalbeli kereskedelmi vállalkozás számára, hogy minden erőforrását a világ egyik legsürgetőbb közegészségügyi problémájának megoldására összpontosítsa.

  A Mologicot 2003-ban Paul Davis professzor, a világ első otthoni terhességi tesztjének, a ClearBlue-nak egyik feltalálója és fia, Mark Davis alapította. A Mologic a betegségek széles körére fejleszt teszteket megfizethető áron, és nemrégiben megkapta a CE-jelölést a Corona tesztjére, amelyet a vállalat mindössze 0,85 eurós darabáron tervez kínálni.

  A tesztet még nem hagyták jóvá sem az Egyesült Királyságban, sem az Egyesült Államokban. A Mologic nemrégiben mintegy 1 160 000 eurót kapott az Egyesült Királyság hatóságaitól e tesztek kifejlesztésére, de később azzal vádolta a kormányt, hogy akadályozza a tesztek alkalmazását az országban.

  https://twitter.com/mologic/status/1417038345759301633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1417038345759301633%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Finternational%2F121021-george-soros-und-bill-gates%2F

  Mark Davis, a Mologic vezérigazgatója üdvözölte a felvásárlást, és elmondta, hogy a vállalat társadalmi vállalkozássá alakítása megfontolt, logikus és természetes lépés volt. Elmondása szerint ennek célja, hogy megfizethető diagnosztikát és biotechnológiát biztosítson olyan helyeken, amelyek egyébként a könyörtelen profitra való törekvés miatt alul lennének ellátva.

  Komolyan, meg kell a szívnek szakadni a meghatottságtól: filantrópok, “társadalmi vállalkozás”, “könyörtelen profit” (ellen) létrehozott felvásárlás…
  Utóbbi igen jellemző pl. Gatesre, aki épp emelni szándékozik oltóanyaga, a Pfizer árát…Soros pedig akkor nyúl mélyen a bukszájába, és adakozik, amikor felforgató szervezeteket támogat. Amiben ez a két ember szerepet játszik, az jót nem hozhat…
  “Elmondása szerint ennek célja, hogy megfizethető diagnosztikát és biotechnológiát biztosítson olyan helyeken, amelyek egyébként a könyörtelen profitra való törekvés miatt alul lennének ellátva.”
  ??? Több, mint nevetséges!
  Ne legyen igazam!

 6. Itt van egy hír két nyelven, német és angol.

  Forrás:
  https://uncutnews.ch/hier-der-grund-warum-schweden-in-den-konzernmedien-nicht-mehr-erwaehnt-wird/
  https://fee.org/articles/daily-covid-deaths-in-sweden-hit-zero-as-other-nations-brace-for-more-lockdowns/

  Miért van az, hogy Svédországot a fősodratúak nem kivánják tárgyalni ?
  Mert ott nincsenek korlátozások és a korrupt Olaszország, Bergamo esethez hasonló szürrealista kórházi halálozások.

  Az angol nyelvü videóban a usa-szenátusban a gyerekek öngyilkossági hajlamairól tárgyalnak.

  Na, ez van nálunk ?
  Itt müködik a WHO-nak a korházi kezeléseknél alkalmazott covid-protokollja, a kovidből a bekteriális tüdőgyulladás ?
  Meg a hirhedt intubációs gépeknek az alkalmazása, hogy ez ember még se köhögni, se köpni sem tud.
  Nálam volt már olyan, hogy a sok köhögés miatt már erőm sem volt és két bordám is megsérült.
  Az intubálót elszenvedő betegeket valószinüleg erősen nyugtatják, szedálják. Mert gondolom én, hogy a személyzet nagyon fél ettől a
  fertőzéstől és a betegeknek nem szabad köhögniük, köpni meg biztosan nem lehet.

  De aki ilyent átélt, kérem írja le már a kovid osztályon tapasztalt élményeit !

  Mi van az ivermectin engedélyezésével ?

  Majd az EMA lepaktál valmiylen gyógyszer céggel ?
  Talán a cégek most vitatkoznak egymás között a zákmányon, a haszon szétosztásán.
  De előbb a népet kell beoltani, most esedékesen a 3.-ik emlékeztetővel.
  Aztán meg jön a többi erőszakkal véghezvitt többi oltás ?
  Aminek a vége az lesz, hogy a covid-19 virus elleni emberi immunitás, a védelem teljesen lenullázódik ?

  Aztán talán lesz az ivermectin helyett egy új hülye név alatt árusított méregdrága szer.
  De a magyar kormány és a parlamenti demokratizmus a helyén van.
  Az utóbbi már jelenleg nem igaz, mert Orbán Viktor és a virológusok és orvosok, szakemberek hada szeptember közepéig önhalalommal
  rendelkezik a nép felett. És már a delta variánsnak a vészharangjai kondultak meg a templomainkban, amiket csak korlátozással és
  szájkosárral, maszkkal lehet látogatni.

  1. Az intubált beteg ugyanúgy köhöghet, sőt, valadekot ürít, nem keveset. Esetenként teleköhögi a legzőkört, filtert is, olyankor mi az cseréljük. Nem, nem félünk a betegek köhögésétol, ellenkezőleg, fizioterapiaval, köpteto inhalációval, sőt mint sok képen látható, hasra fordítással segítjük a beteg expectoralását es minden tüdőmező átlélegzését. Azért sem félünk mert védőfelszerelesben vagyunk ami véleményem szerint bőségesen elég sőt túlzott mértékű. Az intubalast egyebkent a legvegsokig kitoltuk, ennek ellenére a legtöbb betegnél nem lehetett elkerülni az intenziv osztalyokon.

   1. Én 2020 märciusában kaptam meg a covid-19 betegséget.
    De én most nem csak erről beszélek, hanem nekem személyes tapasztalatom van több chemo-kezelés
    miatt előállt súlyos fertőzésről, ami nagyon, de nagyon erős köhögéssel járt. Ez úgy volt, hogy a fertőzés eléjén még az ember birja a köhögést. De az x-napi ilyen állapot után már az erő fogytán van. Számomra a fekvés is
    nagy nehézséget okozott. Ezt úgy kell elképzelni, hogy az ebernek ülve kell aludni és pihenni. És amikor a köhögés
    már hányingert okoz, akkor a levegő nagyon fontos az ember számára. Tehát az Ön által emlitett nem is tudom
    milyen filter az én elképzelésem szerint már komoly baj forrása lett volna. Az én kereszetem otthon éltem át.

    És amikor hánynom kellet, akkor az ulolsó erőmmel mindig térdelve WC-t kellett használnom.

    Az én elképzelésem szerint egy covid-19 beteg ebből a szempontból nagyon nagy fulladási veszélynek
    van kitéve. A másik nagyon fontos tényező a megfelelő tápláléknek a szervezetbe való bejuttatása.
    Mert az erős antibiotikum és más gyógyszerek miatt a test terlelése nagyon nagy.

     1. Kedves Éva!
      Meg tudná mondani, hogy a súlyos betegekből kb. hány % volt dohányos?

 7. Még a sokak által lesajnált szlovákoknál is felemelték néhányan a hátsójukat:

  Több száz ember tüntet szombaton délután is a fővárosban a nemzeti tanács épülete előtt a vakcinázás, tesztelés és a járványügyi óvintézkedések ellen. A pozsonyi várnak a Bécsi kapu előtti térségében megnőtt a tüntetők létszáma, és a parlament bejáratát őrző rendőröké is gyarapodott.

  A tüntetők arra várnak, miként sül el a parlamentben a szavazás a járványellenes óvintézkedésekkel kapcsolatos törvénymódosító javaslat ügyében.
  A tiltakozó tömeg előtti mikrofonnál több szónok is váltja egymást. Nemzeti felkelésről, a jogokért és a szabadságért folytatott harcról beszélnek, a kormány lemondását és előrehozott választások kiírását követelik. Elutasítják a COVID-19 megbetegedés elleni védőoltást és a fertőzés megállapítását célzó tesztelést is. Csalásnak tekintik az új koronavírus által okozott világjárványt. A tiltakozók között fiatalok és idősek, valamint gyerekek is vannak. 
  Gyakran szólongatják a helyszínen posztoló rendőröket is, hogy csatlakozzanak hozzájuk, egyesek becsmérlik őket és az azonosító számukat kérik tőlük. Amikor a rendőrség megerősítette a parlament körüli őrséget, azt kiabálták rájuk: “Gestapo!”. Egy időre megnőtt a feszültség, amikor a tömegből valaki palackokat hajított a rendőrökhöz.
  https://www.bumm.sk/regio/2021/07/24/parlament-elotti-tuntetes-keszul-a-iii-szlovak-nemzeti-felkeles

  A demonstrálók a sajtó képviselőit is élesen bírálták, a Markíza Televízió stábját inzultálták is, az operatőr kezéből megpróbálták kitépni a kamerát, majd vízzel locsolták le a riportert, akit hangosan szidalmaztak [….és akkor még finomak voltak az Új Világrend helyi propagengsztereivel szemben].
  A sajtó munkatársainak biztonságát a rendőrség láthatóan nem tudta garantálni.
  A tüntetők emellett azt tervezték, hogy betörnek az épületbe, de ekkor rohamrendőrök állták az útjukat, akik könnygázt is bevetettek ellenük.
  https://ujszo.com/kozelet/eldurvult-a-tuntetes-a-parlament-elott-kollar-a-rendoroket-hibaztatja

 8. PETÍCIÓ – Dr. Pócs Alfréd ortopéd-sebész orvosi állásába való visszahelyezéséért

  Tiltakozó aláírásgyűjtés kezdődött dr. Pócs Alfrédért, akinek a koronavírus-mizéria kapcsán vallott nézetei miatt a Magyar Orvosi Kamara hat hónapra felfüggesztette működési engedélyét.
  https://www.peticiok.com/dr_pocs_alfred_traumatologia_orvosi_allasaba_valo_visszahelyezeseer

  “Kérjük, hogy a MOK (Magyar Orvosi Kamara) azonnali hatállyal adja vissza Dr. Pócs Alfréd orvosi működési engedélyét és ezzel egyidejűleg helyezze vissza őt ortopéd-sebész orvosi állásába az ózdi és salgótarjáni kórházakba. A szabad véleménynyilvánítás minden ember alapvető joga és a szakmai véleménynyilvánítás is helyénvaló egy demokratikus jogállamban.”

  A Rákosi-korszak koncepciós tisztogatásait idéző eljárás elfogadhatatlan. Hívjuk ezért tagjainkat, szimpatizánsainkat, hogy aláírásukkal álljanak ki dr. Pócs Alfréd mellett. Dr. Pócs Alfréd a Magyarok Világszövetsége Elnökségének koronavírus-ügyi szószólója.

  1. https://youtu.be/ANKLLWX0DMQ
   Meglep, hogy az utóbbi hetekben ezeket a képsorokat “nem létezőknek” nyilvánították….Ezt a MEGHALLGATÁST nem Dr. Reiner Fuellmich kezedeményezte? (Nem csak egy ilyen meghallgatás került ki a netre.) Nem annak lázszik, hogy bizonyítékokat gyűjt? A tavalyi “bevezetò” videót se ő tette közzé, ahol elmagyarázta, hogy a miként működik az angolszász jog és miért lehet ott bizonyítékok felsorakoztatásával pert nyerni? Ezek nem lejárató videök, hanem maga Dr.Fuellmich tette közzé. Még ebben is meg lehet ingatni a “hallgatóságot”? Ezután nem lehet elitélni azt, aki hisz továbrra is abban, hogy a Fuellmich-terv az eredeti elképzelés szerint halad.

 9. Protokoll: főnököm szerint csak a szteroid az üdvözítő, minden más humbug. Durva, nem?

 10. Egy érdeklődő állandó rendszerességgel kérdezi, hogy Dr. Reiner Füllmich mikor adja már be a pert ?

  Én erre azt kérdezem, hogy ez az érdeklődő mikor adott már be pert Magyarországon az kétes hirü oltásokkal kapcsolatban ?

  Ahogy én magam látom, Dr. Reiner Füllmich nem egy egyedül tevékenykedő ügyvég, hanem orvosok és jogi szakemberek
  társaságának szövetségében folytatja a tényfeltáró munkáját. Persze hozzá kell azt is tenni, hogy ezek az emberek pénztárcája
  nincs olyan jól kitömve, mint az ellenpólus oldalon, ahol a nagy berúházók és a velük szövetségeses politikusok is állnak.

  Ahol már minden pénzügyi beruházásban, a piacok meghódításában hatalmas tőke és politikai befolyás érvényesül.
  És meg kell mondani, hogy ez az oldal nem szokott átláthatóan müködni. De ezen az oldalom hatalmas politikai befolyást is
  észre kell venni, ami sok estben nem a nép érdekét és egészségét szolgálja.

  Hogy mit csinál Dr. Reiner Füllmich ?

  A Korona Bizottságban nagyon részletes meghallgatásokat és jogi előkészítést végez a perekhez.
  Nem tudom, hogy az érdeklődő tudja-e, hogy a szinte napi szinten folyó meghallgatás mit jelent. Ez 2-4 órás tényfeltáró
  ülések sorozata, ami a következő portálon elérhető el. De az üléseket elő is kell késziteni, meg kell szervezni és a technika is
  lényeges szerepet tölt be.

  https://corona-ausschuss.de/sitzungen/

  Az szakfeltáräs megértéséhez elsősorban a német nyelv tudása fontos. De az angol nyelv ismerete is nagyon lényeges.

  Szómomra úgy tünik, hogy egyesek csak krtitizálni akarnak és a sült galambot kivánják a tányérukra, ami csak úgy magától
  oda röppen ?

  Vagy egyesek valamilyen más küldetésben lépnek fel, ami nem a tisztálátás célját szolgálja ?

  1. Fuellmich konkrétan csoportos kereset beadásáról beszélt hosszú, reménykeltő videójában még tavaly későősszel.
   A spanyolországi konferencián feltehetően jelen lehetett az ügyvéd, ahonnan Tamasi dr. tudósított. (Tudósításának fejlécfotóján legalábbis ott látható Fuellmich portréfotója is.)
   Az egy lényeges kérdés – az egyre súlyosbodó kényszerítések és korlátozások nyomása és “agyonűlésezés” alatt -, hogy a végtelennek tűnő bizottsági meghallgatásokon túlmenően van-e fejlemény a csoportos kereset beadásával kapcsolatban.
   Valóban: nem ártana tisztán látni.

 11. Itt van egy videó arról, hogy a 34 éves Georgia-Rose Sega a második Pfizer után alig tud menni.

  Forrás:

  https://uncutnews.ch/video-einer-frau-34-die-nach-einem-impfstoff-von-pfizer-kaum-noch-laufen-kann-geht-um-die-welt/

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9823741/Instagram-clip-woman-struggling-walk-vaccinated-fuels-anti-vax-sentiment.html

  Költői kérdés: Mo.-on ilyen mellékhatés nem fordul elő ?
  Miért kell nekünk a külföldi forrásokban turkálni ?

  Dr. Reiner Fuelmich egyik tényfeltáró videójában az derült ki, hogy az központi EU-mellékhatások jelentés rendszere nem megbizható.
  Az elemző azt jelentette, hogy legpontosabb adatokat a hollandoktól érkezik.

  Dr. Reiner Fuelmich szól és küzd az egyik, vagy több oltásberúházónak a pedofil Epstein-körben való részvételéről is. Ami után bizonyítékok után nyomoz.

  forrás:

  A másik hír: Kiderült, hányan haltak meg Magyarországon a koronavírus-oltás után

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210723/kiderult-hanyan-haltak-meg-magyarorszagon-a-koronavirus-oltas-utan-493826

  Miért nincs ebben a jelentésben részletes adat, az oltóanyag cég kilétére és egyébb pontos részletezés ?
  A kormány a helyén és nagyon jól kommunikál.

  A nebántsvirág nyilatkozik.

  ( Aki már meghalt, annak már nagyon mindegy, hogy ti beveszitek-e koronásnak, vagy nem.
  Meg hiába mondok a mondokádat olyan hajszál pontosan. Mert van Isten, aki téged mindig lát !
  De talán majd lesz számonkérés, ítélőszék valhol, ha máshol nem, akkor majd a túlvilágon.
  )

  Müller Cecília bevallotta, hogy hazudtak!!!!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=l2hgvBYseW4

 12. Sajnos nem indul el a videó. Nagyon sok saját gyártású videó sem itt sem a szövetkezet tv-n nem indul azt írja: Media error: Format(s) not supported or source(s) not found
  Semmilyen böngészőből nem tudom elondítani, és már többször nem tudtam emiatt valamit megtekinteni ezen oldaak tartalmai közül. Tudna nekem segíteni valaki??!

 13. Számítógépről sikerült… Ha lehetséges ezt a technikai problémát orvosolni az szuper lenne. Nem tudom,hogy csak én vagyok ezzel így, hogy soha nem indulnak el más eszközökről a sajátgyártású videók, de sajnos, nem sajnos, én pl nem mindig vagyok számítógép közelben. Szerintem sokka gyorsabb,gördülékenyebb és kényelmesebb lenne minden más eszközről is aktuálisan értesülni a fontos hírek,információkról. Nem beszélve a közérdekű információ könnyebb terjedéséről.

 14. ttps://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszsegugy/26127/ivermectin-nem-ajanlott-koronavirus-ellen

 15. https://index.hu/gazdasag/2021/05/13/ivermectin-covid-elleni-hasznalat-meditop/https://index.hu/gazdasag/2021/05/13/ivermectin-covid-elleni-hasznalat-meditop/https://index.hu/gazdasag/2021/05/13/ivermectin-covid-elleni-hasznalat-meditop/
  Egy hatásosságában már régen kipróbált ivermectint csk hosszas huzavona után,nyár végére ígérik,de a kísérleti vakcinát vakon,minden kritika nélkül beveztik,sőt,igyekeznek kötelezővé tenni,és veszélynek kienni az emberi kísérleti nyulakat!
  Ráadásul már az ivermectint nem védi szabadalmi oltalom,olcsó,bárki előállíthatja,és erre nálunk hosszas kísérletezéssel próbálják meg felfedezni a tyúkszarban az ütőeret!
  Más országokban pedig lassan olyan ivermectin-maffiák alakulta,hogy ugyanúgy bele lehet halni,mint a kábítószerbe!Akinek füle van a hallásra ,az hallja!
  Lehet,hogy nálunk is aranyárban lesz ez a filléres gyógyszer!?Lehet,hogy a patikákban már most hegyekben áll?!

 16. Növényi alapú kivonat a koronavirus fertőzés ellen: Artemisia annua ( üröm )

  Sajnos a hozzászólásom még mindig: 2021-07-26 16:29 A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik

  Más források: Hol lehet ezt a növényt No.-ban beszerezni ?

  Forrás: https://www.innovation-strukturwandel.de/de/7535.php

  1) Dr. Junghanns GmbH in Aschersleben

  Forrás: https://www.innovation-strukturwandel.de/de/6333.php

  Hol kapható ez a szer Svájcban ?

  Artemisia annua 30g Svájcban

  https://grunenfelder.ch/de/einzelne-pflanzen/144-artemisia-annua-30g.html

  Ára: 12 CHF

 17. -WALES-(Es Nem egy a mindenkit erinto Alkotmany ugye volt a tet…)Ahhoz hogy a Wales-i onkormanyzatok fele kovetelessel lehessen felepni annak erdekeben hogy az orszagutak melletti fuves-vadviragos teruleteket ritkabban kaszaljak a vadviragok vedelme miatt 100 ezer tamogato alairasra volt szukseg-Ket het alatt Wales-ben ez a 100 ezer tamogato alairas meg volt. A kb 25 ezer tamogato elert alairassal egy fel ev allatt az Alkotmany ugyeben Magyarorszagon termeszetese ujra lehet kezdeni e dolgot-az ujabb alairas gyujtest- es termeszetese remenykedni is lehet es kell is .De nem konnyu remenykedni.Kulonosen akkor nem -es egy olyan kozegben nem konnyu remenykedni – ahol olyanok is akik amugy nagyon nagy tudasu emberek -akik nagyon jol latjak a jelenlegi vilag torteneseit -akiktol messzemenoen csak is tanulni lehet -amikor a jelenlegi magyarorszagi hatalom kerul szoban azt ok -teljesen erthetetlenul -akar koromszakadtaig is vedik….Hogy lesz igy akkor Magyarorszagon valami valtozas…?!
  -STUTTGART-(A valosag nyilvanvaloan teljesen mas…)A temetese Frenc-nek a mult heten volt.75 eves volt-mint az emberek kozel 80 % neki is problemai voltak a vernyomassaval .Az orvosi jelentesben -az un orvosi jelentesben- az all hogy Ferenc szivinfraktusban hunyt el .
  A nemet-Stutthart-i un , orvosok azt meg sem emlitik ebben-um kifelejtette es um. veltlenul azt – hogy Ferenc miutan megkapta a masodik oltast az utan nehany nappal hirtelen es varatlanul szivinfraktusban hunyt el. Ha orvosi jelentesekben ilyesmi megemlitesre sem kerul akkor a valosag-a valos szama azoknak az embereknek akik az oltasok miatt hunytak /hunynak el vajon mekkora is lehet….?!
  -TOKYO-(Sokkolo…)Grotesz es sokkolo karikaturaja az Olimpiaknak – es az emberi meltosag es sport mecsufolasa az ami un Olimpa cimszo allat most tortenik. .
  Az azert jol lathato volt-legallabb ennyi…- az orszagok bevonulasa kapcsan- hogy melyik az a nahany orszag/ember amelyik az Emberi tartasat meg tudta orizni.
  -SKOCIA/IRORSZAG/ANGLIA -(Akik allandoan valami un nemzetvedelemmrol szonokolnak..)Jol lathato hogy azokban az orszagokban ahol a hatalmon levok allandoan valami un. nemzet/nemzet vedelemrol ..stb szonokolnak-allandona valami nemzeti szinekben pozolnak- a legagresszivad oltas politikat-nemzet tonkretetelt……..- ezek az orszagok folytatjak…

 18. Nagyon köszönjük a kitartó, odaadó igyekezetet, ami az őrület lezárására irányul! Reményt adó, biztató gondolatok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük