Lehet-e Magyarországon eredményt elérni?

Dr. Bene Gábor és Dr. Tamasi József beszélgetése.

8 thoughts on “Lehet-e Magyarországon eredményt elérni?

 1. Üdv!

  Augusztus 1-től a háziorvosok mellé rendelnek rezidenseket, akik személyesen mennek ki a 60 év felettiekhez, meggyőzni őket az oltás szükségességéről!
  Ezt a mai híranyagokban harsogja a főáramú média, most hallottam így ezt először júl. 27-én, bár lehet már régebben is elhangzott, ritkán nézek főáramú híradót.
  Nos, ugyan sok anyag van az oltások létjogosultságát ellenzően, de még nem láttam ezeket egyben összegezve.
  Szükség lenne mihamarabb egy olyan írásra, amelyben listázva vannak az ellenkérdések, a rezidensek bizonyítékaival szemben.
  Ugyanis, így sok idősebb embert, aki eddig vacilált, vagy tiltakozott az oltás ellen, meg fognak győzni, hogy oltassa be magát.
  Személyesen is érintett vagyok, édesanyám révén, ugyan sikerült eltántorítanom eddig, de félő, hogy egy meggyőző hangú ember személyes megjelenése romba dönti az egész munkámat, amit a lebeszélésébe fektettem, mivel még mindig bizonytalan, hiszen Ő azt szokta meg, hogy bízni kell a rendszerben és képviselőiben.
  Ugyanígy más emberekkel is megtörténhet ez, mert nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel, nyilvánvaló.
  Szóval érdemes lenne elgondolkodni egy ilyen kérdéssor létrehozásán mihamarabb, mert ezek szerint egy hét múlva indul a hadjárat ezen szegmense.

  Köszönettel.

 2. Röviden: Nem
  Hosszabban: Soha

  Mert:

  16+ hónapnyi 0/- (zéró/minusz) reakció láttán; de már a korábbi jelekből is ítélve (is), ennek a MindentLleszarok, Önző Judeo-Hungaro-Dzsipólandi Hordának max. 2-4 nemzedéknyi időt (se) adok.

  De jobb is…csak a témához kapcsolódó szektorokat illetően:

  tekintve a mindenkori dilettáns (már a kamujárványt megelőzően) & (újabban) tömeggyikos mindenkori orvost (a ‘kuruzsló’ megfelelőbb leírás lenne -jóval 90% felett) & bŰnöző-falazó, pénzéhes & szabaságságellenes ‘rendeletileg’ demokretén elnyomó proli_paraszt_tróger (mindenkor) jogász-fosst (nem véletlenól tenyésztik nagy számban!), valamint a 80-90%-nyi rendszertoló ‘istenadta népet’…

  Máshol amúgy lázadoznak, még az eddig ‘köldöknéző’ über-kelta íreknél is –

  Összefoglaló:
  https://www.zerohedge.com/political/thousands-join-anti-lockdown-protests-australia-amid-new-restrictions (2021.07.25.)

 3. Ennyi információnk van eddig hivatalosan az otás után elhunytakról:
  Magyarországon 441 ember halt meg a covid-19 oltások után 30 napon belül az NNK által megadott statisztika szerint, 2020. december 26. – 2021. július 14-ig:

  https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210723/kiderult-hanyan-haltak-meg-magyarorszagon-a-koronavirus-oltas-utan-493826
  “A VÉDŐOLTÁS ÉS AZ AZT KÖVETŐEN MEGJELENŐ TÜNETEK KÖZÖTT NEM FELTÉTLENÜL ÁLL FENN OK-OKOZATI ÖSSZEFÜGGÉS ATTÓL, HOGY A TÜNET MEGJELENÉSE IDŐBEN AZ OLTÁST KÖVETŐEN JELENTKEZIK.”
  Az NNK véleménye szerint ezzel a kárral együtt nagyobb az oltások előnye, mint a kockázata, az elhunyt 441 személynek nem ez lenne a véleménye, ők voltak a kockázat.

  Érdekes, hogy a covid-19 megbetegedésre rárakódott más betegségben, ill. a covid-19 megbetegedésből kigyógyult személyek és utána más egyéb okok miatt elhunytakat a covid-19-ben elhunytak közé soroltak.
  Ez esetben volt ok-okozati összefüggés?
  https://www.youtube.com/watch?v=l2hgvBYseW4

 4. Köszönjük! Sajnos nem csak a kapcsolattartás lehet a kárunkra ha már az internetről beszélünk. Egy kanadai ismerősöm szerint az ott élők nagyon nagy része már szó szerint unja ezt a cirkuszt, nem félnek, nem oltakoznak hanem unják és bele vannak fáradva a sok hülyeségbe. Elméletileg maszk, vakcina nélkül járkálhatnak ide oda, étterembe ésatöbbi. Ehhez képest reddit és annak posztjai/posztolói szerint a kanadaiak félnek a leginkább, nagyon nagy részük oltva van és készek a gyermekeiket oltani. Elkeserítő és szánalmas mit meg nem tesznek csak azért, hogy megvezessék azt aki csak tájékozódni próbál. Kitartást és szép napot, mosolyt viseljünk maszk helyett! 🙂

 5. https://www.youtube.com/watch?v=NafTZBOLJRA

  Amolyan bakiparádé?
  Vakcinákról a szóvivőtől: “They can kill you.”
  Meg is ölhetnek.
  A napokban olvasom, hogyan tették az orvosokat érdekeltté a vakcinázásban:
  Vakcinagyártók részvényeit kapták meg, hogy érdekeltek legyenek az árfolyam emelkedésében.
  A facebook cenzorai is vakcinagyártók részvényiből (2 mrd dollárnyiból) vannak finanszírozva (angol hírekből).
  Szóhoz se jutok. Vajon itthon bevallják az ilyen juttatást kapó orvosok?
  Vagy a részvényesi könyvben kell bogarászni az adóhivatalnak, ahogy az offshore számlákat találták meg Európában.

 6. Köszönet Tamasi doktor úrnak a pozitív gondolatok ért, de egyet sose feledjük a magyar mindig széthúzó nép volt,most sincs másképp. Olyan hatást ért el a politika,a megvásárolt,magukat orvosnak mondó emberek, a média szennyes világa,hogy családokat zúztak szét. Megbocsáthatatlan,örökre. Amikor egy diplomás,tanult ember azt mondja a szüleinek,hogy takarodjatok a lakásból,mert oltatlanok vagytok,arra nincs bocsánat. Az elme megborult, a félelem elvette a józan ítélőképességet. De semmi nem marad büntetlenül,ez legyen a hitünk.

 7. https://pokolafoldon.hu/pandemia/sokk-a-francia-elnok-vedoosztagai-mind-lemondtak-a-covid-korlatozasok-miatt-nem-vedik-tovabb-macront
  SOKK! A francia elnök védőosztagai mind lemondtak a COVID-korlátozások miatt; nem védik tovább Macront
  SOKK! A francia elnök védőosztagai mind lemondtak a COVID-korlátozások miatt; nem védik tovább Macront
  2021 július 25
  0 komment 2591 megtekintés

  SOKK! A francia elnök védőosztagai mind lemondanak a COVID-korlátozások miatt; nem védik tovább Macron elnököt

  A Köztársasági Gárda, a francia elnök védelmére létrehozott biztonsági alakulatból MINDENKI lemondott, és nem fogja többé védeni Macron elnököt!

  A tömeges lemondás az elnöki rendelet nyomán történt, amely előírja a francia állampolgárok számára, hogy rendelkezzenek és használjanak “egészségügyi útlevelet” (azaz oltási bizonyítványt), különben nem engedik be őket az üzletekbe, bárokba, sőt még a szavazást is megtagadják!

  A polgárok szinte minden nagyobb városban az utcára vonulnak, és szó szerint harcolnak a rendőrséggel az új elnöki rendeletek végrehajtása miatt. A tömegmédia többnyire figyelmen kívül hagyja a polgári felkelést, szinte semmit sem tudósít, miközben az ország tiltakozásban tör ki.

  A harcok gyorsan véressé válnak:

  A párizsi oltásellenes tüntetések erőszakba torkolltak. A rendőrség összecsapott a tüntetőkkel. Könnygázt vetettek be.

  #BREAKING: The anti-vaccine protests in Paris have turned violent. Police are clashing with protesters. Tear gas deployed. pic.twitter.com/Se6637t8bU

  — Election Wizard (@ElectionWiz) July 24, 2021

 8. Ifjú kutatók figyelmébe ajánlom az 1.2 millió dolláros pályázatot annak, aki a Robert Koch Intézet kritériumainak megfelelő mikro-organizmust tud mutatni, ami egy koronavírus. Dr. Gődény korábban nyilatkozta, hogy ilyet még senki se látott.
  Ha magyar vakcinafejlesztő látott ilyet pályázzon a pénzért az államadósság csökkentő alap részére.
  https://thebl.com/us-news/millionaire-offers-1-2-m-reward-to-anyone-providing-an-isolated-sample-of-the-covid-19-virus.html
  Közben a facebook koronavírusról szóló videók millióit törölte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük