Afrika felébredt

Júniusban megalakult az Afrikai Szuverenitás Koalíció (ASC) a régió népei életének, szabadságának és nemzetei szuverenitásának megvédése érdekében.

A szövetség létrehozását az a felismerés tette indokolttá, hogy nemzeti összefogással lehet csak fellépni a globalista törekvésekkel szemben. A WHO, a BigPharma más nemzetközi szervezetekkel és magánalapítványokkal, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvánnyal együttműködve ugyanis titokban lányokat és nőket tettek akaratuk ellenére terméketlenekké az oltási kampányaikkal.

Forrás: www.kla.tv/23018

https://www.bitchute.com/video/4rcw8OAlEERa/

Fordítás: RedR

3 thoughts on “Afrika felébredt

 1. Meglepett a hír, az ébredés!
  Miért is? Mert Afrika egyes helyei különösen a “Nagyvezír” és Démonhordáinak kedvenc “játszótere”!
  Ugyanis a (1) halottaktól való félelem; (2) a Spiritizmus különféle válfajainak gyakorlása; (3) a tudatlanságból eredő babonás félelmek; (4) az ördögi hazugságok, hiedelmek, amelyek mentesek az ÉSSZERŰSÉGtől, ezek mind mind itt, vagy innét gyökereznek, és terjednek másfelé. Nem szükséges ahhoz materialistának lenni, hogy megtudjuk: Az ember ha meghal, akkor porrá válik. igaz a Szentírás azt mondja „A szellem megtér Istenhez aki adta azt.” De rávilágít arra is, hogy „a halottak nem tudnak semmit” és tétlen állapotban vannak. Ezért is “várják” a feltámadást, vagyis, hogy ÚJRA ÉLJENEK. Logikátlan, hogy ha valami ÉL és még mindig él a halála után is, akkor MIÉRT kellene FELTÁMADNIA #? Vagyis a még élő hogyan élhet újra? Minek, ha meg sem halt! Ez az ördög (sátán) legelső és legmagvasabb hazugsága: „Bizony nem haltok meg!” Ha igaz lenne, akkor miért bánkódnak milliók, hogy meghalt a hozzátartozójuk, ha az VALÓBAN az Égben és SOKKAL JOBB körülmények közt él MOST! Akkor nem halt meg, és ott nem is kell tartania a vakcinázástól, a haláltól! Mert nincs vészhelyzet. Egyébiránt a Szentírás ír “átváltozásról” is (1Thess. 4:17, **) amikor az “égi reménységű” felkent királyok és papok, aki Jézussal együtt uralkodnak az égben (Jelenések 3:21) átváltoznak, levetve a HÚS testüket és szellemi testet öltenek fel, amilyen ISTENé is. Ugyebár a TEREMTŐ SOSEM volt ember! Nehéz bővebben, érthetően összefoglalni.
  Egyszóval Afrikában “derékig” benne járnak a különféle hiedelmek, és babonák által a sátáni hazugságokban, épp ezért nagy csoda a “felvilágosodás”.
  Kívánom nekik hogy sikerrel járjanak!
  Pláne, mivel egy komoly, nagy terület, “precedens értékű”. Igaz, India is részben hasonló, és mégsincs fókuszban.
  —–
  # A feltámadás a Keresztény hit alapja!
  ** Idézet: „Fizikai testet vetnek el, szellemi test támad fel. Ha van fizikai test, van szellemi is. Így is van megírva: „Az első ember, Ádám, élő lélekké lett.” Az utolsó Ádám életadó szellemmé lett.” (1Kor. 15:44-45)

  1. A lélek tagadásának célja az egyháztól való függővé tétel, félelemmel irányítás, pokollal ijesztgetés eszközeivel.
   Butaság tagadni a nyilvánvalót. Annyiszor jövünk vissza ahányszor kell a Felsőbb céljaihoz.
   Ezen a földi létsíkon tengődni csak az egyik fejlődési állomás. NE FÉLJETEK.
   A legfőbb bűnös(ök) az intézményesült feudális hatalmi ággá vált SAULISTA ál – keresztény egyház(ak)..
   Avagy nem az a rossz, aki leleplezi a világcsalást…
   https://montalk.net/gnosis/220/9-the-end

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük