Újra itt a polio?! A gyermekbénulás megdöbbentő történetéről Bokány Lajossal

Egy, a “The Defender” kiadványban a napokban megjelent cikk szerint

“…brit egészségügyi tisztviselők június 22-én arra figyelmeztették a szülőket, hogy gyermekeiket mindenképpen oltassák be gyermekbénulás ellen, miután a betegséget okozó vírus több, egymással szoros kapcsolatban álló változatát találták meg a szennyvízben a londoni Beckton szennyvíztisztító telepen – az Egyesült Királyság legnagyobb víztisztító telepén”.

Valami nagyon bűzlik Dániában – akarom mondani Londonban – és az nem csak a szennyvíz. A poliot hosszú ideje eltörölték a fejlett világban, sőt, vakcina fanatikusok előszeretettel emlegetik az esetet, mint a modern orvostudomány emberiségért tett erőfeszítéseinek etalonját. De ha valaki elmélyül a témában, akkor láthatja, hogy a gyermekbénulásos esetek és vakcinák közötti összefüggés egészen más fontos tényezőkre világít rá a bénulásos esetek okozóját illetően. Mik lennének ezek az országok és milyen tényezők befolyásolják a “betegség” kialakulását? Erről beszélgettem Bokány Lajossal, aki a Nebáncsvirág Egyesülettel hosszú évek óta kutatja a gyermekkori védőoltások egészségügyben és társadalomban betöltött szerepét, azok kapcsán felmerülő problémákat, hozzáadva az elengedhetetlen “civil látásmódot” a témakörhöz. A vakcinák ügye nem csak egészségügyi, gazdasági, vagy politikai tárgykör, hanem súlyos bioetikai vonzatai is vannak, amikben nekünk, “laikusoknak” is kell, hogy legyen jól informált véleményünk és amibe kell, hogy lehessen beleszólásunk a fontos döntések meghozatalát illetően.

Bukovinszki GergelySzkeptikus Kerekasztal

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/podcast_44:55


6 thoughts on “Újra itt a polio?! A gyermekbénulás megdöbbentő történetéről Bokány Lajossal

 1. in holland , italy spain germany farmers are protesting against soros schwab and their communist plans ..

  when is the hungarian people coming into action ??

  1. Tisztelt Uram !

   Hol van itt “nép” ? Meg pláne “magyar” ???
   Tudnám folytatni igen konkrétan, tény -és tárgyszerűen, de a legcsekélyebb mértékben sem irodalmi stílusban.
   A lényeg, hogy egyik sem létezik !
   Szóban, kirakatban, propagandában, és elvétve, szétszórva, pár ember szellemében, lelkében !!! Utóbbi elenyészően kevés.

   “Újmagyarország újjáépítői” kiváló munkát végeztek ! Kiírtották a magyarokat, testben, lélekben egyaránt. Még tömeg sincs, csak szétforgácsolt individuumok, agyatlan, gondolkodásképtelen, csődtömeg ! Tökéletes elhülyítése a tömegeknek eredményezi, hogy a legalapvetőbb érdekeit sem képes megvédeni, miután szellemileg képtelen felfogni a körülötte zajló eseményeket is !
   Annyit érzékel, hogy “rossz”, utána teljes filmszakadás és sötétség, hogy miért !?

   A kivételek a nagy számok alapján szinte észrevehetetlenek.

 2. A beszélgetés alapján megpályáznám a Nobel díjat az új posztulátumokkal:
  -Az oltás akkor működik, ha placebo. (Kieg: a célja csak annyi egyébként, hogy ezzel javítsa és elfedje a mellékhatás statisztikát.)
  -Az idegmérgek nem emberi használatának célja jellemzően halászati, vadászati, (nem növényi kártevő) bénítás és halál okozás. Az emberi szervezetbe való idegméreg bejuttatásra az ember hasonlóan reagál, mint erre a mérgezett élővilág többi része.
  -Az oltóanyagon át a szervezetbe juttatott idegméreg egy idegmérgezés tünetképet (bénulást, görcsöt, stb.) kiváltó mérgezési módszer.(Adjuvánson keresztüli hatás.)
  -Az idegmérgek mérgező tényezőként hatva függetlenül hatnak attól, hogy milyen formában jutnak a szervezetbe, pl. mindegy, hogy oltás vagy permet, gáz, étel, stb.
  -Az idegmérgek bejutási formától függetlenül idővel felhalmozódnak a szervezetben, az élővilágban. Ha egyidejűleg nincs kiürítési semlegesítő folyamat, akkor a táplálékláncon keresztül is kumulálódik a hatás. A betegségtüneteken keresztül megnyilvánul a mérgezés hatása, mélysége, erőssége.
  -A természetnek van beépített bio megoldása. Úgy hívják, hogy tápláléklánc. (Az említett krumplibogárnak pl. kedvenc tápláléka az Ebszőlő (Solanum dulcamara).)
  -A tápláléklánc megtörése bűncselekmény.
  -Az idegméreg vegyi fegyfer, használata bűncselekmény.
  -A természet éltető erőforrásokat biztosít az élővilágnak, a táplálékláncon keresztül szabályozva a növekedést. (Csak a hatalmi rendszeren múlik, hogy ez egyszerre minden élő számára korlátossá válik-e.A hatás egyszerre hat mindenre.)

  A megdöbbentő áltudományos magyarázatokhoz: A gyermekbénulást okozó „vegyszer által aktivált vírus” kamuzáshoz egy hasonlóan elképesztő baromságot hallottam tavaly baráti körben: azért van még gyermekbénulás, mert a cigányok nem oltják a gyerekeket, így fertőzési gócot alkotnak.

 3. Két kérdés merül fel, vagy vagy! Mivel a “Terv” tudható, hogy mi is ez, ugyanis publikálják a “kiagyaló végrehajtók”:
  1) „a betegséget okozó vírus több, egymással szoros kapcsolatban álló változata”? HONNÉT került, éppen most hirtelen elő?
  Miért éppen most? Talán mert a “„nagy (hamis) Próféta”” a “Kapu Béla” prófétált az elkövetkezendő vírusokról? Véletlen?
  2) Nem véletlen a felfedezés, sőt éppen olyan hazugság, mint az eddigiek, viszont az “500 milliós terv” végrehajtásának része az újabb mRNS oltások!

  Konzekvencia: Ugyebár a TEREMTŐ Isten nem tudta jól programozni a D.N.S.-t így az emberi módosításra szorul.
  Más szavakkal: Az óvóbácsi ugyan szakmája szerint autószerelő, mégis az óvoda egyik 4 éves tagja javítja ki az autóját.
  Mert ő ért hozzá!
  A többi felnőtt meg elhiszi.

  Csak, hogy nem ostobaság a hasonlat, egy előadásban hallottam és majdnem hanyatt estem: Ha valaki (egy szülő) nem tud vagy nem ért valamit az “okostelefonja” kezelésével kapcsolatosan, akkor bátran adja oda a telefont egy 5 éves kisgyereknek, aki majd megoldja a felmerülő problémát. És az előadó még megerősítette ezt azzal, hogy mennyire okos ez a mai nemzedék.

  Félreértés ne essék, a gyerekek ügyesek, nyitottak és tanulékonyak!
  De, a D.N.S. NEM okostelefon!
  Ugyan egy kutató megérthet belőle részeket, de! Ha előttem van egy program amit tanulmányozok, akkor csak a benne lévő információt érthetem meg!
  Azt ami NINCS benne azt NEM!

  Olyan ez mint egy 6 tekercses régi mozifilm, ami “tegnap” került elő, de CSAK 5 tekercs maradt meg.
  Ugye ebből SENKI sem tudja MI LEHETETT az elveszett tekercsen?
  Mert azt soha sem látta?

  Mi alapján módosítanák a “HIBÁS” D.N.S.-t úgy, hogy utána már JÓ legyen???
  Nem fotó ez amit restaurálni lehet!

 4. A tüskefehérje DNS-t módosító működése jelenleg is tudományos kérdés, a Pfizer anyagokból remélem, aug. végéig nyilvánosságra kerülnek további részletek.
  Dr. Cowan nemrég készített egy videót a fehérjékről. Miután nagyon szeretem a látványos magyarázatait, ismét néhány kiragadott gondolata. A hibás-e bármilyen DNS témához illik:
  https://www.bitchute.com/video/qak8YqjeS6vu/
  Dr. Cowan az anyagok létrejöttéről azt mondja, hogy minden anyag összesűrített összefonódott hullám hatás, a minket érő egyidejű végtelen hullám hatás egy-egy eredője. Az élő szervezetet definiálják a hatások alrendszerekbe (szervekbe) rendeződései, és e rendeződések funkciói. A funkciók ellátásához szükségesek a fehérjék.
  Elmondja, hogy a fehérjék működése esetén 3 dolog számít:
  – az alak, aminek a formájára a meglévő víz zselé (ásványi anyagok és víz) struktúra hat,
  – fontos az aminosavak sorrendje,
  – fontos az első aminosav, ami az összefűződés, más alkotókhoz való kapcsolódásnak a pontja.
  Amikor a szervezet legyártja a fehérjéit, azzal saját magát szabályozza, alakítja ki a saját(Isten képére) szándékai, akarata szerint. A fehérjékkel határozzuk meg a saját helyünket az Univerzumban, mi több, ez által érthetjük meg a saját helyünket, akaratunkat. Ezért semelyik élőlény se akarhatja, hogy helyette a működését, a fehérjéi legyártását kívülről, más szabályozza.
  A fehérjék alakja az elsődleges fontosságú ahhoz, hogy kapcsolódni tudjanak, egymáshoz tudjanak illeszkedni, ahogy a kulcs és a zár esetén is már másodlagos, hogy a kulcs miből van. (’A hányféle sorrend van a láncban?’ témáról szól nagyrészt a videó)
  A tüske témáról azt mondja, hogy a spike protein egy szintetikus toxin. A toxinok pedig úgy hatnak a víz-ásvány zselé alakiságra, hogy a fehérjék a víz és ásványi anyag zselébe nem tudnak beágyazódni, a kristályosodás(anyag kialakulás) nem tud normálisan végbemenni. A másik tényező, amivel a víz zselét meg lehet változtatni, az az elektromágneses mező sugárzása.
  Az általa mondottak elképzeléséhez egy jól ismert fehérje a falloidin, aminek például májsejt elhalást okozó képessége szabályozható, már szintetikusan is előállítható, és az anyag világítóvá is lett téve. Az eredeti forráshoz, a gyilkos galócához képest annyi az eltérés, hogy a galócában a méreg és az ellenméreg is megtalálható, és mindkettő természetes formában, nem világítva.
  Falloidin – Wikipédia (wikipedia.org)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük