USA – Ron Johnson Wisconsin szenátora nyílt meghallgatást szervezett a kórházi covid-kezelési protokollok kivizsgálásra

“Azt gondolom, hogy egyetlen beteg sem halt meg covidban, hanem a kezelésben. Gyógyszerekkel ölték WHO-előírás szerint a “covidos” betegeket a kórházakban.” – Egy nővér tanúvallomása.

Remdesivir “gyógyszer” a tökéletes eutanázia. Adagonként 3000 dollárt kaptak a kórházak a biztosítótól. A koronavírus elleni küzdelemben a frontvonalban lévő orvosok és ápolók csoportja tanúskodik a szenátusi bizottságban. A bizottságot Ron Johnson szenátor hívta össze. Ron Johnson döntő szerepet játszik a pLandémia elleni harcban.

Az egyik nővér Nicole Sirotek vallomása hallható a videón, ahogy elmondja hogyan kezelték a betegeket az amerikai kórházakban.
A betegeket nem izolálták, úgy bántak velük mint a rabokkal. Megtagadták a jogaikat, nem kaptak sokszor ételt és vizet. A családjaik erről semmit sem tudhattak, nem érintkezhettek a beteg szerettükkel.

https://www.bitchute.com/video/ElB0JFuxOqdq/

12 thoughts on “USA – Ron Johnson Wisconsin szenátora nyílt meghallgatást szervezett a kórházi covid-kezelési protokollok kivizsgálásra

 1. Az egyik nővér Nicole Sirotek elmondja, hogyan kezelték a betegeket az amerikai kórházakban.
  A betegeket nem izolálták, úgy bántak velük mint a rabokkal. Megtagadták a jogaikat, nem kaptak sokszor ételt és vizet. A családjaik erről semmit sem tudhattak, nem érintkezhettek a beteg szerettükkel.”

  UGYANEZ A KÍMÉLETLENSÉG, KEGYETLENKEDÉS ZAJLIK A MAGYAR KÓRHÁZAKBAN IS A NOVEMBERTŐL NYÁRIG MEGHOSSZABBÍTOTT LÁTOGATÁSTILALOM LEPLE ALATT!!!!
  HIÁBA VAN A BETEGEKNEK UN. KAPCSOLATTARTÁSI JOGA, AZ ORVOSIGAZGATÓK CSAK ESZMÉLETLEN ÉS AGONIZÁLÓ BETEGHEZ ENGEDIK BE A HOZZÁTARTOZÓT!!!!
  EKÖZBEN A KÓRHÁZBAN SZÉTLOPJÁK A MAGATEHETETLEN BETEG SZEMÉLYES HOLMIJAIT, ÉS A PORTÁRA HORDOTT ÉLELMISZER CSOMAGOKAT SEM KAPJA MEG!!!! A KRÓNIKUS BELGYÓGYÁSZATON A BETEG SZOMJAZTATÁSÁVAL ÉS KIÉHEZTETÉSÉVEL TAKARÍTJÁK MEG AZ ELLÁTÁST ÉS AZ ÁPOLÁSI MUNKÁT!!!!
  A BONCOLÁSTILALOM A OLTÁSKÁROK ELFEDÉSÉT SZOLGÁLJÁK A FRISSEN BEOLTOTTAK ESETEIBEN, A COVID PROTOKOLL PEDIG A KRÓNIKUS BETEGEK AKTÍV EUTANÁZIÁJA.

 2. “GYÓGYSZEREKKEL” ölték WHO-előírás szerint a “covidos” betegeket a kórházakban. – Egy nővér tanúvallomása.
  “Azt gondolom, hogy egyetlen beteg sem halt meg covidban, hanem a kezelésben.”

  USA – Ron Johnson Wisconisn szenétora nyílt meghallgatást szervezett a kórházi covid-kezelési protokollok kivizsgálásra.

  ?Remdevizir “gyógyszer” a tökéletes eutanázia. Adagonként 3000 dollárt kaptak a kórházak a biztosítótól. A koronavírus elleni küzdelemben a frontvonalban lévő orvosok és ápolók csoportja tanúskodik a szenátusi bizottságban. A bizottsàgot Ron Johnson szenàtor hívta össze. Ron Johnson döntő szerepet játszik a pLandémia elleni harcban.

  Az egyik nővér Nicole Sirotek vallomása hallható a videón, ahogy elmondja hogyan kezelték a betegeket az amerikai kórházakban.
  A betegeket nem izolálták, úgy bántak velük mint a rabokkal. Megtagadták a jogaikat, nem kaptak sokszor ételt és vizet. A csalàdjaik minderről semmit sem tudhattak, nem érintkezhettek a beteg szeretükkel. Olyan volt az egész mint egy koncentrációs tábor. A vallomása hallgatása közben a többi nővér egyetért, bólogat és elérzékenyül. ……………………………………..

 3. A videó teljes szövege magyarul (Google translator)

  Köszönöm szenátor úrnak, hogy megszakítás nélkül lehetőséget biztosított számomra, hogy képviseljem az amerikai kórházak pácienseit érő károkat és a korai beavatkozás hiányát.

  A nevem Nicole Sirotek. Regisztrált ápolónő vagyok. Több mint egy évtizede vagyok bejegyzett ápolónő.
  Szakterületem a kritikus ellátás. Trauma és repülés.

  Hm, a COVID-járvány kezdete óta tulajdonképpen átkereszteltek, azt hiszem, a korai feltalálási stratégiák vezető szakértőjeként mondhatjuk, akik nagy tömegben kizárták az FLCCC protokollt, valamint a lélegeztetőgép COVID-beteg lélegeztetőgép védelmi stratégiáit a COVID-betegek optimalizálása érdekében. a ventilátorokon.

  Az én történetem valójában 2020 májusában kezdődik.
  Én voltam az egyik eredeti nővér, aki a NYV-be ment, hogy segítsen a COVID-járványban, mert mint emlékeztünk, ápolókra volt szükségük.

  A legfontosabb, hogy lélegeztetőgépre volt szükségük. Hát én voltam az egész csomag. Egy repülési nővér, aki képes kezelni a lélegeztetőgépeket.

  És amikor megérkeztem, az ott történt súlyos gondatlanság és az általa ismert orvosi visszásság, és ezeknek a betegeknek a teljes egészségügyi rossz kezelése vezetett minket ahhoz a helyzethez, amiben most vagyunk.

  A járvány és a hisztéria, amely a közegészségügyi intézkedések rossz végrehajtásából és a megfelelő korai beavatkozási stratégiák nem megfelelő végrehajtásából, valamint a munkájukat végző egészségügyi szakemberek fogyatékosságából fakadt, oda vezetett, ahol most tartunk, és abba a válsághelyzetbe, amelyben most vagyunk.

  Számos kulcsfontosságú esettanulmányt fogok használni, amelyek nagyobb leíró statikus információkat képviselnek ahhoz, amiről beszélni fogok.
  De amikor New Yorkban voltam, és ami ma is történik, az az, hogy sokan közülük nem halnak meg a COVID-ban.

  Sokan nem tudják rólam, hogy valójában mesterképzésben részesült biokémikus vagyok, és sokat dolgoztam a genetikai mutációkat nyomon követő HIV-vírussal.
  Szóval nagyon jól érzem magam, hogy lábujjhegyen járjak néhány ilyen orvossal, bár nem vagyok orvos. Én csak egy nővér vagyok.

  De amit láttunk ezekben a frontvonalakban, azt tudtuk, mi történik. És amikor az ibuprofént kértük.
  Azt mondták, hogy nem ellenjavallt. Amikor megkérdeztük, hogy miért nem adunk nekik szteroidot?
  Ó, hát nem az. Mi csak a parancsot teljesítjük. A parancsok követése a halálesetek óriási számához vezetett ezekben a kórházakban.

  Nem láttam egyetlen beteget sem, aki meghalt volna COVID-ban.
  Láttam, hogy jelentős számú beteg halt meg hanyagság és orvosi visszaélés miatt.

  Hm, amikor New York frontvonalában voltam, sajnos úgy ismernek világszerte, mint az ápolónő, aki a pihenőszobában zokogott, és azt mondta, hogy meggyilkolták a pácienseimet, a gyógyszergyárak bementek ezekbe a kórházakba, és úgy döntöttek, hogy gyakorolni kell. mondjuk a marginalizált lakosság hátrányos helyzetű kisebbségeivel kapcsolatban, hogy tudjuk, hogy nem voltak szószólóink, mert éppen azokat a cégeket, amelyeknek meg kellett volna védeniük, bezárták, mert nem volt menedékhelyünk, amíg ott voltam, és láttam, hogy a gyógyszergyárak A REMDESIVIR-t kinyújtották az I. betegeknek, hogy megszerezzék az IRB-ket.

  Megpróbáltam megragadni a megfelelő parancsnoki láncot.
  Kipróbáltam a CMS-t.
  Kipróbáltam az Egészségügyi Minisztériumot, és a REMESDIVIR-t jelentős számú betegnek terjesztették ki, amelynél mindannyian láttuk, hogy megöli a betegeket, és most az FDA által jóváhagyott gyógyszer az, amely továbbra is megöli a betegeket az Egyesült Államokban.
  Ápolókként statisztikai vagy leíró jellegű információkat gyűjtöttünk össze, amelyeket előfordulhat, hogy nem kaphat meg az orvosoktól, mivel ők több mennyiségi adatot szolgáltatnak.
  Az ápoláskutatásban humanisztikus fenomenológiai megközelítéssel kvalitatív adatokat végzünk.
  Így összeszedtük az adatokat ezekről a betegekről országszerte, akiktől a betegeken segítettünk, mert megalakítottam az American Frontline Nurses szervezetet és az érdekképviseleti hálózatot, hogy az ápolónők képviselhessék ezeket a betegeket, és az összes adattár azt mutatja, hogy mivel ezek a szülők REMDEZIVIR-t kapnak, kevesebb mint 25%-os esélyük van a túlélésre, ha kettőnél több adagot kapnak.

  Most már a gyerekekre is kiterjesztik, és korai beavatkozásként az idősotthonokba vagy a szakképzett ápolóintézetekbe, amikor Pierre Cory doktor és Merrick doktor már bebizonyította, hogy vannak költséghatékony gyógyszerek, és látni fogjuk, a halál felerősödése hazánkban.
  És még csak nem is foglalkoztunk azokkal az oltóanyagokkal, amelyekre vonatkozóan minden szakértői panelünk már nagyon jól leírta ezt a helyzetet.
  Szóval nem fogok ehhez hozzányúlni, mert sokan közülük sokkal jobbak, mint ahogy én valaha is remélni tudtam.
  De elmondhatom, hogy két napja kirepültem az első 10 évesem szívinfarktussal, és meg kellett küzdenem a sürgősségi orvossal, mert olyan, mint egy 10 éves szívroham, és 30 percig össze-vissza vitatkoztam, hogy erőltessem. a kezét, hogy EKD-t készítsen, hogy megtudja, hogy majdnem teljes sztemje volt, ami ST-emelkedett szívizominfarktus, amelynél a 12 elvezetéses EKG-n láthatta ajkát, és ő olyan, mintha ez nem lehetséges, és én úgy vagyok vele, mint ő. éppen tegnap oltották be, nagyon is lehetséges, hogy bármikor megfognak az emberek, és az amerikai frontvonalbeli nővérek ápolói segítik az ügyvédet, mert amint láttátok, az áldozatok szégyenkeznek, hogy ez ó, ez szorongás, oh ezde valójában ha azt állítják, hogy oltási sérülés volt az orvos, a vállalat a kórház, a klinika, akkor valójában nem kapnak kártérítést, így szorongásnak, neuropátiának vagy szindrómának titulálják, pedig valójában nagyon is oltási sérülésről van szó. , Nem vagyok az, pedig alapítottam amerikai frontvonalbeli nővéreket, sokat utaztam Dél-Amerikába, Indiába és Dél-Afrikába, ahol forró zónákban dolgoztam, megállítva a vírus terjedését, és korai beavatkozással dolgoztam, és sehol sem fejlődtem ezekben az országokban. Nem látom ezeket a problémákat, amiket itt, az Egyesült Államokban látunk.sokat utaztam Dél-Amerikába, Indiába és Dél-Afrikába, ahol forró zónákban dolgoztam, megállítottam a vírus terjedését és korai beavatkozással dolgoztam, és ezekben az országokban és fejlődő országokban sehol nem látom ezeket a problémákat, amelyeket itt, az Egyesült Államokban látunk.sokat utaztam Dél-Amerikába, Indiába és Dél-Afrikába, ahol forró zónákban dolgoztam, megállítottam a vírus terjedését és korai beavatkozással dolgoztam, és ezekben az országokban és fejlődő országokban sehol nem látom ezeket a problémákat, amelyeket itt, az Egyesült Államokban látunk.
  Valójában nagyon büszke amerikai állampolgár vagyok. Bevándorló családból származom, és anyám azt mondta, hogy az Egyesült Államok a legjobb ország a világon.
  Noha elismerem, amerikai létemre elfogult vagyok, és az egészségügyi ellátásunk szintje leromlott a harmadik világ országainak egészségügyi ellátására, miközben azt mondom az embereknek, hogy Dél-Amerikában jobban járnak egy terepkórházban, mint az első szintű traumatervező kórházakban. Egyesült Államok.

  Ápolóként országszerte kapunk jelentéseket amerikai frontvonalbeli nővéreinktől arról, hogy a betegek nem kapnak élelmet.
  A betegek nem kapnak vizet.
  Miért nem volt egy beteg kilenc napja állatorvos?
  Miért kell bírósági végzést kérnem ahhoz, hogy egy kórházat arra kényszerítsek, hogy etessen egy olyan embert, aki nincs intubálva, és szó szerint azt mondja, hogy szeretne enni?
  Na jó, nem tudod levenni a bypap maps maszkodat.
  Hát erre vagyunk mi, nővérek.
  Segítünk levenni.
  Segítünk enni, de nem szabad.
  Ha tudja, hogy lélegeztetőgépet használnak, nem kapják meg az alapvető gondozási előírásokat.
  Voltak olyan pácienseim, akiket nem fürdettek, nem etettek, nem adtak vizet, nem fordítottak meg.
  És ha engem kérdez, ez nem kórház.

  Ez egy koncentrációs tábor.

  Ez így van. Abszolút az.
  Az Egyesült Államokban sehol sem izolálunk embereket több száz órán keresztül emberi érintkezés nélkül.
  Még a börtönökben sem szabad. Nem szabad egy foglyot egy bizonyos ideig érzékeny ideig elszigetelni.

  Mert ez borzalmas a mentális egészségükre nézve, és embertelennek számít.
  Azonban ezekben a kórházakban ma már napokra elszigetelhetjük a betegeket a női családjuktól, és el kell búcsúzni tőlük és az iPhone-on, ahogy Jennifer Bridges éppen bemutatta nekünk, vagy be kell szállítania az embereket, hogy lássák, és személy szerint engem kirúgtak. amiért becsempésztek egy spanyol családot, hogy kimondják a családjuk utolsó jogait
  és ezért köszönjük Johnson szenátornak, hogy lehetőséget adott az ápolónőknek, hogy eljöjjenek és képviseljék pácienseinket, mert amint láthatja, nem gyakran gondolnak ránk vezető szakemberek, pedig mi vagyunk a hiányzó láncszem az orvos és a betegek között, ezért nagyon köszönjük, hogy ezúttal.

  Oké.
  Köszönöm, hogy ápolónő vagy.

 4. Általában érdeklődéssel figyelem a weboldalon megjelent videókat, írásokat. Ez a videó beletette a “zabszemet” a bizonyos testrészembe. November elején sikerült elkapnom a kórt. 8-10 nap múlva sajna a szaturációm 88-89 volt, így nem úsztam meg a kórházat. Nem nevezem meg a várost és a kórházat sem. Sajnos a covidosokkal való bánásmód itt is hasonló volt. Aki nem tudott magától enni, inni, annak annyi. Betegek egy részét kikötötték az ágyhoz, nem gondoskodtak róluk. Amit tapasztaltam, inkább nem részletezem. Két hónapja, hogy kijöttem,de még mindig kísért a dolog. Mellékesen megjegyzem a kórteremben egyedül voltam oltatlan és egyedül jöttem ki saját lábamon. A “zabszemre” visszatérve. Kaptam Remdesivirt rendesen. 5 adagot. Most kezdjek izgulni? Nem tudom mire számíthatok ezután.

  1. “Betegek egy részét kikötötték az ágyhoz, nem gondoskodtak róluk. ”

   A legnagyobb fővárosi kórház belgyógyászatán már októberben sem volt képes a személyzet ellátni (etetni, itatni, bepelenkázni) a magatehetetlen betegeket. A nővérek és az osztályos orvos teljes látogatási időben hanyagolta, hogy egyik-másik fekvő beteg meztelen. A koedukált osztály nyitott kórtermeiben, a látogatók szeme láttára!!!
   Megtorlásszerűen nem pelenkázták be azt a beteget a teljes látogatási időben, akit a hozzátartozók megetettek, megitattak: mivel így – az álláspontjuk szerint – több pelenkát igényel, mint a “norma”.

 5. TISZTELT CÍM! KAPITÁNY ZSOLT VAGYOK.ANYUKÁMAT A PÁPAI COVID INTENZÍV OSZTÁLYON ÖLTÉK MEG. KAPOTT 8 ADAG REMDESIVIRT. HOL LEHET FELJELENTENI EZT A GYILKOS BANDÁT? VÁLASZUKAT KÖSZÖNÖM: KAPITÁNY ZSOLT

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük