Hogyan tovább Nemzetünk?

Dr Horkovics-Kováts János, Dr. Tamasi József és Dr. Pócs Alfréd beszélget az elmúlt napok történéseiről.

Forrás: https://huntv.info/video/hogyan-tovabb-nemzetunk/

11 thoughts on “Hogyan tovább Nemzetünk?

 1. Tisztelt Doktor Urak!
  Minden féle kép fontos egy építő jellegű vita. Ez a video anyag és a benne elhangzottak is jó kiindulás.
  Önök sokat tettek és senki el nem vitatja. Fogtam kezet Önökkel nem egy helyen. Vidéki hatvan évesként(borsod) vállaltam, hogy az egészség ügyből kieső lányomat inkább eltartom, mint sem az őrültségbe mennyen bele, pedig eleve egy rokkant feleséggel rendelkeztem. Mégse a siránkozás, a lényeg, hanem a tevés férfiként.
  Kissé jobban a stratégiai gondolkozásra kellene helyezni a hangsúlyt, mert nincs idő. NINCS IDŐ!
  Jó pár kijelentésükkel Önök is éreztették. De akkor e mellett kell kiállni és nem szabad feltételes módokba beszélni. Ami tény, az tény! A háttér hatalommal nem lehet harcolni. De a határon belül levő hatalommal szemben igen. Márpedig a helyi magán hatalom meg van és ezeken keresztül működik a világ hatalom. Ez a feladat. Miként lehet ellenük fellépni? Isten bizony, én is szeretnék nemzet gyűlést. De nemzetközi porondon jogilag hogy lehet elfogadtatni? Kell a Nevem, aláírásom? Rendben, megkapják. De mi a következő lépés? Ki fogadja el? Kimondták, hogy illegitim az állam.
  Ocsmány pofán vágást kaptunk Antal Józseftől anno. Egy nemzet érzetű politikus volt, Csurka István. Azóta senki. Van egy nagy törvényszerűség azóta is. SEMMI NEM AZ AMINEK LÁTSZIK” és ezzel is a megosztottságot növelték. Elhangzott az összefogás, kompromisszum a csoport vezetők részéröl. Ha az egyik az egyes” mellett áll, a másik a kettes” mellett akkor a másfél a megoldás, vagy a járható út?! Nem lehet igy is meg úgy is gondolkodni. CSAK GONDOLKODNI. Márpedig az idő a legértékesebb és az nincs. A világ hatalom ellen egy módon lehet küzdeni, a helyi hatalmi képviselői ellen irányuló minden energiával. Ha ez a hatalom illegitim, akkor ütő kártya van a kezünkbe (népnek) Van nemzetközi jogi támogatottsága, akkor maximalizálható az eredményesség is. Nincs siker lehetőség azokon az utakon, mely egy illegitim jogi rendszerben gondolkodna, sem akkor ami ráérősen terveződik, hisz idő nincs. Mint gyilkos oltotság, s mint kőkemény diktatórikus törvények pillanatok (akár holnap) alatt megszülethetnek. Kevés a tisztán látó ember és még kevesebb az önálló gondolkozású elemző ember. A tömeg, mindig vezetőkre vár. Igy hatalmas a felelősség, a vezetői” posztban levőkön. Nem mozdul meg a tömeg?! Úgy látszik, hogy még nem eléggé fáj! De a választások után, a meghosszabbított ILLEGITIM ÁLLAM KERETEIBEN, 100%, HOGY ELJÖN A RETTENETESEN FÁLYÓ ÁLLAPOT. Lényegtelen kik vannak a parlamentben. Beszéljünk a májusi vagy augusztusi időpontról? Akkor már késő és nem lesz kiút, csak kiszolgáltatottság.
  Gondoljanak csak vissza a Jobbik indulására és fénykorára. Engem utáltak a helyiek, mert nem csatlakoztam és nyíltam kimondtam, hogy a cionisták törvénye szerint létrehozott társaság. S lám mi is igazolódott? Ma is megvannak az így létező szervezetek.
  Elég volt! Tárgyilagosan az egy járható utat kell felvázolni a népnek és azt kőkemény elszántsággal vinni végig a vezetőknek szövetségben! Vagy a húsba vágó fájdalmas jövőbe taszítják a követőiket. Példa az elmúlt 32 év, és az csak a bemelegítés volt a hazai háttér hatalom részéröl. Lényegtelen milyen kirakatot rendeztek. Európában vagy a világban egyedül állóan egy nemzetnek van csak ütő kártya a kezében. Magyarság! Egy jogi nonszensz áll fen, egy illegitim állam. Nem szabad sem másokra várni megoldásban, sem másolni olyan dolgokat, ami helyi sajátosságok miatt máshol működik. Pl: Ha van egy kőkemény vádirat, megdönthetetlen bizonyítékokkal, semmit sem ér a direktben vezérelt ügyészség és bíróság elött a hazánkban. Ki vezérel mindent? Illegitim állam, ZRT. és a magán személyekből álló hatalmi rendszere. Itt a kiút, és a nemzetközi jogi porond.
  Nyilatkozom hogy nem vagyok egy szervezet tagja sem, csak egy vidéki gondolkodó ember. Nem személy, hanem EMBER!
  Kik is neveznek minket nyíltan, írottan, emberi erőforrásoknak?!
  Ezt a rendszert áprilisban, tovább viszik!!! S majd jönnek az intézkedéseik!
  Minden vezető gondolja át jól a felelőssége nagyságát, és üljön le élőben tárgyalni a járható útról. Vagy felforgácsolják a nemzetet ahogy eddig a háttérből megtették.

 2. Szerintem az embereket a legkisebb közös többszörös mentén kellene megszólítani, azt pedig remekül megfogalmazták a Magyar Szabadság Konvoj célkitűzéseiben: pontos, lényegre törő, konkrét célok, amelyek mögé bárki beállhat, akinek elege van a kovid-diktatúrából. Márpedig minden ilyen emberre szükség van!
  A Szent Korona-tannak, a különböző ideológiáknak, politikai és vallásos meggyőződéseknek, hittérítésnek nem a kovid-terror elleni harc a megfelelő helye és ideje, mert csak elriasztja a potenciális résztvevőket, és megosztja az embereket, akik aztán gumicsontokon rágódva forgácsolják szét az energiáikat. A parazita kaszt meg röhög a markába.
  Amikor ég a ház, nem azzal foglalkozunk, hogy mi lenne a legcélszerűbb berendezés a felújított lakásban, hanem másokkal együtt igyekszünk minél előbb eloltani a tüzet, hitbéli és ideológiai meggyőződéstől függetlenül. A tűzoltás és a romeltakarítás után ráérünk megvitatni, hogyan tovább,

 3. Örömmel hallottam a MHM és a NÉP párhuzamban említését. Sokunk szerint csak a közös fellépés segít. Isten mellett, persze.
  Ha a választáson az azonos hiszemű embereket megosztják, akkor biztos vesztesek leszünk mindannyian.
  Egy összefogással mindenképpen nagyobb esélyét látom a parlamenti képviseletünknek. A NÉP eséélyei nem valami biztatóak,
  Torockaiék szerveződése erősebb, tapasztaltabb.
  Mert szerintem az utolsó hónapokban emaileken történő értesítésekkel nem lehet támogatottságot kialakítani. sem, nemhogy szavazóbázist kiépíteni. Állítólag megvannak a jelöltek, de én még nem hallottam neveket, így azt sem tudom, kit kellene támogatni.
  A MHM jelöltjét ismerem.

  Volt egyszer hirtelen egy asztalhoz ülés (nyilvánosan legalábbis), ami nagyon gyorsan felbomlott. Nem ismerem a hátteret, de a régi mondást, miszerint Széthúzás magyar átok-igen.. Hogy turáni, vagy genetikai, vagy Szent Istváni, azt nem tudom, de nem is érdekes.
  Viszont amikor a Szent Koronáról, Sorsfordító nemzetgyűlésről beszélünk, akkor kellene megmutatni, hogy mi is az a közös érdek iránti elhivatottság, az egyéni ego alázata.

  És most nem említek neveket, bűnöst, vétkest, ahhoz keveset tudok, de értelme sincs.

  Mindenesetre nagyra értékelem a kiállásukat, tartásukat, ami nekünk biztosítja az erőt, és táplálja a bizalmat. Hitet ad.

 4. Szép napot kívánok!
  A rendezvényekkel kapcsolatban teljesen egyetértek. Még mindig képtelen a magyar összefogni. Széthúzás van és egymás lejáratása. Úgy tűnik, hogy még a kialakult helyzet sem elég ahhoz, hogy összefogjon az ország. A Füllmich riportot sajnos csak azok nézik akik idáig is követték akár a HUN Tv akár az Orvosok oldalát és fogékonyak, érdeklődőek a témával kapcsolatban. Lassan ébrednek az emberek! Aki követte a kanadai eseményeket, a rendőri intézkedéseket láthatja, hogy itt hiába a több milliós, akár 3 hetes békés megmozdulás mégis a hatalom és a pénz, a VilágGazdaságiForum és “tanítványai” (YGL) mindent lenyomnak. Fontos lenne, hogy az egyének túl lássanak a saját érdekeiken. Reméljük, hogy eljön hamarosan az idő amikor pozitív változások történnek! Hinni kell, bízni és ne adjuk fel!

 5. Európainak látszó “tudósok” és politikusoknak kinéző papucsállatkák támadják azt a Dél-afrikai orvosnőt, aki az általa felfedezett omikront kevésbé veszélyesnek írta le…; – mint, ahogyan azt a háttérhatalom gnómjai eltervezték…
  https://www.dailymail.co.uk/news/arti…worse.html
  Úgytűnik árthatott a lelkem a méreglobbi érdekeinek, mert ilyen eszement nyilatkozatokat a Rothschild kutyáktól még nem hallhattunk az utúbbi két évben.
  Egy biztos, hogy nagyban csökkentette a tömegpszichózis NASA és 9/11 féle vizióhatását azzal, hogy igazat mondott!!!

 6. A politika nálunk ügyesen megveszi a tömegek többségét, szó szerint megvásárolja, lefizető azokat. Sajnos, mivel a gazdasági élet, a megélhetés nálunk nagyon nehéz a legtöbbek részére, ezért hajlanak a “megvehetőségre” inkább mint a józan észre. Ld a nyugdíjasok, a családos emberek, az orvosok, a hivatásos állomány…többségét. Jön a szavazás, a színjáték, mert ez az, mindig is az volt, kár hogy az emberek nagy része ezt még mindig nem látja át. 🙁 Újabb báb kerül hatalomra, vagy neagyisten ugyanaz, ami még rosszabb lesz, reméljük nem így történik majd. Ez persze csakis rajtunk, a tömegek erejében, belátásán múlik.

 7. Államcsíny! https://youtu.be/q3b3c5FRvdQ
  Olvasva a hozzá szólásokat, kimondva vagy utalva de három dolog, megjelenik.
  Egy búrtól hatalommal hadakozni direktben, eredménytelen.
  Az idő rendkívül kevés, és nagy veszélyt rejt.
  A áprilisi választásokkal semmit nem lehet elérni pozitív irányba.

  Ha a Toroczkai csapata akár 50 fővel jelen van, a téma napirendre tűzését sem fogják elérni.
  Ami nem a háttér irányító hazai magán hatalom érdeke, az el lesz gáncsolva.
  A törvénykezés meg a fájó diktatúrát építi tovább!!!

  1. https://www.portfolio.hu/bank/20220221/mindent-egy-lapra-tesz-fel-a-szuperbank-valami-egeszen-ujat-epitenek-527517

   Lehet, hogy real time lesz a bankolás, de az összességében ehhez is szükséges 5G világvége előidéző hatása miatt a legrövidebb ideig tartó műszaki megoldás lesz a világtörténelemben.
   A bp.gazdasági kamara nyilván támogatja az 5G-t. Mint kereskedelem és ipar fejlesztést.
   Mutassák be támogatást megalapozó mögöttes műszaki és környezetvédelmi feltételezéseket és számításokat.
   Nyilvánosságot érdemel.

 8. Orbán Viktor a Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évindító beszédéből:
  (ami még csak a tervekben szerepel, bár előszobája most a szemünk láttára és a mi részvételünkkel rajzolódott ki 2020-2022-ben), miszerint 2030-ra a világ teljesen megváltozik, mégpedig olyan irányba, mely a mostani pandémiánál is rosszabb lesz és a legnagyobb megpróbáltatásnak teszi ki majd a nemzetállamokat.”

  Elemezzetek és következtessetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük