Suksina Marija Vaszíiljevna megrázó beszéde

Suksina Marija Vaszíiljevna, színésznő, műsorvezető a Haza Szolgálatának Érdeméremének Arany Fokozatának átvételekor keményen fogalmazott.

Szavainak elhangzása után felbőszítette a Kremlet- Misusztyin kormányfő ledermedt Suksina igaz szavaira. Megrázó, igaz szavak hangzanak el. Oroszország, 2021. aug.31.

Eredeti videó itt: https://www.youtube.com/watch?v=8qLqe…


7 thoughts on “Suksina Marija Vaszíiljevna megrázó beszéde

 1. Brávó! Nálunk ilyen kinyilatkoztatást nem igen látni és hallani a közszereplők köréből, hanem inkább a kormány passzát szelét fújják.

 2. Hazánkban a sok bazári majom, csak az ellentétes oldalon képes megszólalni. De lesz ez még így se!!!

 3. Le a kalappal a hölgy előtt. Úgy tűnik nem minden ismert embert lehet elhallgattatni a zöldhasúval.

 4. Nagyszerű beszéd, minden szava igaz és lényegre törő. Amit elmond, arra bizonyítékként itt áll előttünk nemcsak a jelenbeli társadalmi, kulturális rombolás, de annak előzményei is.

  Írtam korábban, hogy mindennek vége van, és a jelek szerint a hölgy is tudja, innen a bátorsága és összeszedettsége.
  Churchill egyik híres mondása szerint is, csak elveszett ügy ellen érdemes harcolni.

  De mint tudjuk, nemcsak Oroszországról van szó, és nyilván nemcsak Hazánkról. Az egész világról. A kérdés, hogy lehet egy globális háborút megállítani, vagy akár kilépni belőle?

  A probléma messze túlnő minden tudományos orvosi vitán, érven, meggondoláson. ami szemünk előtt mégis mintegy titokban zúznak össze, az a társadalom szövete, kultúrája, lelke, és mindazok az alapok, a bizalom, összetartozás, együttérzés, empátia, irgalom – avagy a központi keresztény értékek – ami ami minden szabad és működő gazdaság, és minden zsarnokságtól mentes társadalom fundamentuma.
  A csalóka remény helyett a fortélyos félelem igazgat majdnem mindenkit.

  Mindenki halálos terror alatt, mert mindenki fél valamitől, és az aki fél az azonnal rabszolgává és egyúttal rabőrré tehető, sőt gyilkossá.

  Az egész múlt évszázad lényege is ugyanez. Terror, félelem, egymás elleni besúgás, és hasonló aljasságok,és az ehhez való alkalmazkodás megkövetelése.

  A FASISZTA pénzhatalmi világelit tervei a keresztény kultúra és a politikai és gazdasági demokrácia szétzúzására a jelenben érte el azt a pontot, hogy kivégzi az emberi kultúrát, és amennyire teheti kivégzi magát az emberiséget is.

  Ez a végtelenül könyörtelen világelit (pénzügyi és gazdasági oligarchia, akik a világ összes fő devizája felett diktálnak és ezáltal minden kormány és főmédia a tulajdonuk) most a Covid-fasiszta rendszer sulykolásával adja meg a kegyelemdöfést a nyugati és európai civilizációnak, és a keresztény kultúrának, azt tetőzi be amit megkezdett a két világháborúval, a hitleri fasiszta rendszerekkel, majd az azt követő hidegháborúval és a kommunistának hívott sztálini fasiszta rendszerekkel és a szintén fasiszta alapokon nyugvó EU-val, majd pl nálunk a Gyurcsányék által bevezetett ballib formájú fasizmussal, ami egy verziója a jelenbeli nyugati ballib fasizmusnak. Mindez a jelen rendszert készítette elő. A közös elem e fázisokban ami következetesen végighúzódik, és ami a jelenben a csúcsokat dönget: a tömegekbe sulykolt állandó, folyamatos, intenzív, extrém FÉLELEM és BŰNTUDAT. Hogy most éppen jobboldali zászló alatt zajlik ugyanez, még rosszabb. A ballib fasiszta világelitnek úgy kell mint a falat kenyér, hogy Magyarország a Covid-fasizmust jobboldali kormány által erőlteti egy országra.

  Az elmúlt évszázad minden egyes fázisában a fasisztoid mentalitású emberek élveztek privilégiumokat és kaptak társadalomirányító szerepeket, a tömegeken belül pedig csak a fasiszta vezetők által irányíthatók éltek túl, akik szemet hunytak a tény felett hogy a világelit által épitett világfasizmus éppen adott szakaszát szolgálják életükkel, tanulmányaikkal, munkájukkal, de még családjaik felnevelésével is.

  A fő kérdés ami ma megfogalmazódik bennem, vissza lehet e még fordítani azt a mérhetetlen mértékű erkölcsi kontraszelekciót amit ez a végtelenül korrupt világelit elvégzett? Az is kérdés, hogy azok akik ma – akár a médiák vagy maga a rendszer túlfizetett bábjaként bármely pozícióban és magas státuszban ülve – lelkesen tolják ezen borzalmas rendszer szekerét, tudják-e hogy nagyon is közel az idő, de ők is ennek a rendszernek áldozatai lesznek? Átlátják-e hogy ha ők még valahogy megússzák, mert pl a placebót kapták meg, a gyerekeik már biztosan nem, mert a következő generációk úgy nőnek majd fel hogy mindenkitől alapból félniük kell akinek ember arca van, avagy nem takarja arcát az az embertelen és fullasztó arctakaró. És mint tudjuk, az ember hajlamos kapásból lelőni azt amitől fél, még uszítani sem nagyon kell. Az ily gyilkos ember-ellenes félelemmel felnövő új generációk kezébe akarják letenni sorsuk majdani idősként, betegként, elesettekként? Hát nem értik hogy mily nagy itt a baj?

  És ha még ez nem lenne elég, a tény hogy a mai napig az egész jogász társadalom előtt nem egyértelmű a korona-intézkedések mögötti alkotmányjogi banalitás, az mindennél nagyobb baj, aminek implikációit néhány év múlva már megtapasztaljuk., Mert ugyanezen a jogi alapon amire a jelen Covid-intézkedésekkel a világ kormányai precedenst teremtettek, bármely fasiszta rendszert és népirtást “alkotmányos és demokratikus legitimitással” minden egyes országgal rá lehet majd erőltetni, újra és újra. Így azok akik a jelent még túlélik mert nem pusztulnak el vagy a gazdasági világválság áldozataként, vagy az állandó maszkhordás hatására, vagy a vakcinák által leroncsolt immunrendszerük következményeként, vagy az orvosi félrekezelésekbe, ellátás hiányba, stb, akkor majd belehalnak abba a következő rendszerbe – abba amit ma alapoztak meg azzal hogy ezt aktívan segítették vagy csak passzívan elfogadták.

  Még egy gondolat. Azok akik ma elhiszik hogy ők maguk és mások, halálosan fertőzik őket és másokat, ezzel azt érik el hogy holnapra magukra hozzák azt az új fasiszta elitet, amely majd azzal a szöveggel, hogy sajnos sem vakcina sem egyéb kezelés nem segít a halálos fertőző állapotukon, életük hátralévő részét karanténokként kijelölt koncentrációs táborban kell majd eltöltsék. Ezt akarják?

  Nyugaton élek, innen tudom, hogy a burzsoázia csökevényeként fennmaradt, lecsúszó középosztály menthetetlen, ők még akkor is elitista elveket vallanak és akkor is imádják a rendszerük amikor már csupaszra kizsákmányolták őket és a szabadságát is elvették. (Tisztelet a kivételnek mint pl francia sárga mellényeseknek.) De hogy velünk magyarokkal is meg lehet ezt tenni, akik saját bőrünkön megismertük mit jelent nem lenni szabadnak – nem értem. Többen kellene legyünk az értők táborában.

  Tisztelt Orbán úr, ha véletlenül e sorokat olvassa, emlékezzen hogy már a Covid-hisztéria első hónapjában írtam és küldtem önnek hosszú elemzéseket még hosszabb referencia listával ellátva, és felhívtam figyelmét, támaszkodva a magam másfél évtizedes politikai-gazdasági elemzőként folytatott kutatásaimra, hogy önt végzetes módon megtévesztették tanácsadói eme bizonyos Covid-ügyben. Ön nem válaszolt.

  Churchill is háború idején volt miniszterelnök, ön is. Churchill azonban tisztelte népét, oly annyira hogy elmondta nekik a legkeményebb igazságot is, majd kiment közéjük és megkérdezte az utca embereit harcoljon-e egy olyan vesztett ügyben mint az akkor egész Európát elfoglaló, rohamosan terjeszkedő harmadik birodalom? Megkérdezte őket, hajlandók lennének e vérük áldozata árán is egy elveszett ügyért harcolni, megvédeni országukat, szabadságukat attól a szörnyetegtől ami az akkori fasiszta birodalom volt?

  Ön, Orbán Viktor Miniszterelnök úr, miért nem cselekszik úgy mint Churchill? Miért nem mondja el az igazat nekünk és miért nem kéri véleményünk, egy referendum formájában, amire az IGAZSÁGOT tudva adnánk le szavazatunk? Mitől tart? Hiába az egy évszázados kontraszelekció, génjeinkbe vésve maradt a szabadság és igazság szeretete, és igen a magyarság arról nevezetes hogy nem féltünk kiontani vérük felebarátaikért, még a leghatalmasabb túlerővel is szembenézve harcoltunk a Hazáért és egymásért.
  Ehhez képest ezzel a Covid-fasizmussal ön hazudik nekünk és arra nevel minket, hogy féljünk a felebarátainkban valahol “bujkáló vírusoktól”? Hát nem érzi ön, hogy mekkora szégyen ez?
  Igen, elveszett az ügy, de csak vesztett ügyekért érdemes harcolni. Ugyanakkor, amíg megtévesztés alatt vagyunk, amíg úgy irtanak minket, hogy még azt sem tudjuk hogy háborúban vagyunk, hogy ki az ellenség és mik a fegyverei, addig mi, az utca emberei, lemészárolandó oktalan állatokként vagyunk kezelve.

  A magyar társadalmon belül ma már egyedül ez az orvos-csoport és támogatói azok akikre tisztelettel tekintek, mert itt érzékelem egyedül azt amit magyarságnak tekintek és amelyek emberi tulajdonságoknak nevezhetők: a józan ész, becsület, bátorság, szeretet, összetartás, együttérzés, intelligencia.

  Ha jelen lehetnék a következő demonstrációjukon, valami ilyesmit mondanék el.

  1. Kedves Èva! Teljesen egyetértek azzal, ahogy összefoglalta a jelen helyzetet. Annyi tennék hozzá, hogy sokak szerint, ès magam is ezt vallom, ez egy megtisztulási folyamat, ami elkerülhetetlen volt. Sajnos, hogy idáig jutottunk. De az ember maga több szempontból is fantasztikus teremtmèny. A szervezetünk, az ösztöneink, a tudatunk. A lehetőségek tárháza. Itt az lesz a döntő, mennyien ès milyen erővel ismerik fel magukban az erőt, hogy használni tudják a kèpességeiket. Mert folyamatban van egy meghatározó rètegnèl annak a pontnak az elèrèse, mikor azt mondja: elèg! Öntudatra ébred ès cselejedni kezd. Mert eljön ez a pillanat. Dr. Konstantina Rösch-től hallottam ezen a hèten egy nagyon is reális mondjuk úgy “helyzetelemzèst” itt Ausztriában: nem kell a többsèg a változáshoz. Egy olyan rèteg kell ès már alakulóban is van, akiknek a hangja ès az ereje olyan meghatározó lesz, hogy a kètkedőket, hezitálókat (akik nem ismerik fel a veszélyt, viszont irányìtani lehet a rossz ès a jó ügy irányába is) magával fogja rántani. Ez lesz a döntő mozzanat. Mert az öntudatra èbredt rèteg hangosabb lesz a háttèrhatalmak bábkormânyai ès az őket kiszolgáló mèdiánál is.

 5. Nem szolgálja a Hazáját hanem megmenti. Ezért nem arany hanem gyémánt kitüntetés járna. Reméljük védett módban még sokáig lehet majd látni. Csodálom, hogy ez a felvétel kijutott az épület falai közül. Annak is dicséret és elismerés aki ezt meg tudta lépni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük