Mikor ébredsz már magyar?

Utolsó sétám márciusban. Minden köszönet azoknak akik legalább egyszer elkísértek.

21 thoughts on “Mikor ébredsz már magyar?

 1. Kedves Tamasi Doktor Úr!

  Ne hagyja abba! Egyre több követője lesz!

  Elkezdődött a tanárok vegzálása. Tanárnő ismerősom mesélte, hogy az egyik iskolából (ahol tanít, két iskolában is tanít) felhívták telefonon, hogy rögtön adja meg a TAJ számát. Kérdezte, hogy minek? Az oltásért. Mondta, hogy nem akarja. Erre nagy csend lett a telefonban. Valószínűleg ilyen választ nem igen kapott a többiektől… Aztán szépen elköszöntek, lehet, hogy kirúgják emiatt?

  A másik iskolából is jelentkeztek, igaz csak e-mailben. S.O.S. szintén adja meg az azonosítóit, hogy lejelenthessék az oltás miatt.
  Nem tudja, meddig tarthatja magát?! Eléggé felgyorsultak az események. Reggel OV bejelentette, hogy április 19-től nyitnak az iskolák. Ezért van a nagy kapkodás? Vagy a sok vakcinát be kell adni…

  Mit tanácsol?

  Üdvözlettel

  Tóth Piroska

 2. Én is ugyanerre várom a választ: “MIKOR ÉBREDSZ MÁR MAGYAR?” A tét nagy: rabszolgaság vagy szabadság!

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  Továbbra is igényt tartunk az ön szakértelmére. Sokat segített abban, hogy reálisan lássuk a világunkat. Elvakított népünknek több idő kell az ébredéshez. Kicsi kovász is elegendő ahhoz hogy a tészta megkeljen. Másként leírva a minőség a mérvadó ebben az ügyben is Ön pedig ezt képviseli.
  “Valami ugyanabban az időben, ugyanabból a szempontból, igaz is meg nem is nem lehet.” Aquinoi Szent Tamás. Csak egy igazság van. Ezen orvosi kérdésben ezt képviselte, és bízom benne ezt teszi ezután is.Mindannyian viseljuk népünk vakságának hosszútávú következményeit.
  Köszönettel:

 4. Én is csak biztatni tudom a Dr. Urat. Ez egy nehéz időszak, és az élettől kapott pofonok le-le terítik az embert, de fel kell kelni és folytatni tovább. Ne adja fel!

 5. Köszönet bátorságáért, kitartásáért, példamutató áldozatos munkájáért!
  Férjemmel mi is rójuk a kilométereket, igaz nem Budapesten, de maszk nélkül, a friss levegőn, mert a tüdő sem erősödik a maszk alatt.

 6. Tisztelt Doktor Úr!
  Nagyon sok ismerősöm, barátom az Ön munkája, tevékenysége, hitelessége alapján ébredt föl! Csalódottsága érthető, hiszen a békésen sétáló emberek nyugalmát zaklatták. De nekünk, felébredt embereknek szükségünk van Doktor Úr igazságért harcoló munkájára! Sose adja fel!
  Köszönöm kitartását, amihez sok erőt és jó egészséget kívánok!

 7. Az én válaszom erre a kérdésre sajnos az,hogy SOHA! Egy éve nyomják ezt a cirkuszt,ha ez nem volt elég az ébredéshez,akkor már csak a teljesen kiépített orvosi fasizmus fogja felébreszteni az embereket,amikor sajnos már késő lesz. Sokat hallom,olvasom,hogy ‘meg kell érteni a rendőrséget’ és
  ez nagy hiba,mivel minden totalitarius diktatúrát az un. ‘order follower’ vagyis az utasításokat végrehajtók hoznak létre,így pontosan ők a felelősek,ha ez
  kialakul. Hiába hoznak rendelkezéseket a ‘palotákban’, ha nincs,aki végrehajtassa. Az pedig,hogy ‘csak a munkájukat végzik’ nem menti fel őket a felelősség alól. Jó mondás,hogy ‘what goes around comes around’ vagyis a karma mindenkit utolér, majd nekik is felelni kell egyszer azért,amit az emberek ellen elkövetnek.
  Magam részéről annyira nem hiszek abban,hogy itt elég ember felébred,hogy a távozáson gondolkodom. 60 évesen fogom elhagyni ezt a szomorú helyet, mert nem kívánok fasizmusban élni,sem pedig a birkák által vezetve lenni.

  1. Egyenlőre Amerika tizenvalahány (azt hiszem 12) állama van felszabadítva a deep state terrorja alól. Európába akárhova máshova mész kemény terror van – kivéve Fehéroroszországot és Oroszországot.

   1. Nagyon tartok tőle, hogy az igen szórványos “felszabadítások” nagyon visszafogott ünneplésre engednek csak okot!
    Egyáltalán nem kizárt, hogy megcsillantásának csak időhúzás a célja, mert esetleg akár meglepően gyorsan tudtak haladni a tömegek kábításával, megfélemlítésével és így egy-két hónap porhintéssel fékezni akarják a menetrendet. Vagy csak a végleges, eltávolíthatatlan biometrikus azonosító megbélyegzés technikai megvalósítása még nem 100%-os. Amerikában még az is felmerül, hogy még sebtében le akarják fegyverezni az amerikai polgárokat.

    Sajnálom, de akárhogy is van, – és szjvdől kívánom, hogy ne legyen igazam – ilyen világszinten szervezett, demagóg, áltudományos, könyörtelen hazugság, következetes lelki és fizikai erőszaktételt látva részemről még a kérdéseikkel kapcsoltban is teljes mértékig szkeptikus vagyok…

 8. 100.000 Forint.
  (Aki kap csekket, úgyis tudja, azokat tájékoztatom, akik adatait nem írták fel.)
  Ennyit számláz ki a rendőrség azoknak, akik a Kossuth téren (március 15-én) az ottani rendezvény közelében voltak, függetlenül attól, hogy tudtak-e egyáltalán bármiről, vagy épp csak ünnepi turisták voltak az Országház körül. Semmi-senki nem jelezte, hogy ne szabadna a térnek azon a sarkán tartózkodni. (Nem tudom mit kaptak a séták miatt igazoltatottak.)
  Még “rendesek”, 100.000 forint csak a lakosság kisebb részét teszi tönkre, az új rendelet szerint kiszabható 500.000 már a magyarság nagyobb részét megsemmisítené.
  Egyébként az igazoltató rendőrök (a kettő, akivel beszéltem) emberileg, azaz amiben választási lehetőségük volt, teljesen jók, méltányosak, emberségesek, tisztességesek, türelmesek, kulturáltak voltak. Ez öröm, és köszönet érte.
  A megosztás és a félelemkeltés nem tökéletes.

 9. Kedves ébredezők!
  Az ébredésnek is vannak fokozatai.
  Ugye nem akarunk hasonlót, mint ez a kínai minta?
  https://www.facebook.com/100704162033017/videos/504841454275504/

  Nagyon úgy néz ki, hogy tesztelve vagyunk. Meddig és hogyan jutunk el?
  Nekünk, magyaroknak a nyitásunk “hogyan?”-jában van a kulcs.
  Ők a félelem alapú programot nyomják. Nekünk a szeretet alapúval kell fellépni.
  Akkor lesz vége, amikor a kollektív tudat kimondja, hogy legyen vége.
  Sajnos minden vád, önvád, minden ellenállás újabb megszorításokat hoz….
  Más lesz a járható út.
  Elgondolkodtatásra: https://www.facebook.com/angyal.vizonto.7/posts/472754387197019

  1. Az oroszok, ha jól tudom gyorsan kezelték ezt a problémát ők már fel is oldották a korlátozásokat. Nem vették be a cumit. Az oroszok nem buták, megoldották, és nem rugóznak ezen a dolgon, Putyin és Lukasenka (“2 nagy betyár”) tudják, hogy mire megy ki a játék. Vélhetően az összes politikus tudja amúgy, de póker arccal mondják tovább, azokat amiket a szájukba adtak nekik. Kérdés, hogy a politika az orosz utat választja és megtartja a szuverenitását vagy engedelmeskedik a háttérhatalomnak.

   1. És azért félreértés ne essék, nem lenne jó, ha Magyarország 1 személy körüli féldiktatúra lenne, én KIZÁRÓLAG csak a COVID kezelésre gondoltam, Magyarországnak szabadságra van szüksége, és minél több szuverenitásra (elszakdni a Deep State-től), legyen egy erős nemzeti egységkormány, amelyet nem gáncsolnak el folyamatosan külső és belső ellenségek, de szükség van egy kontrollmechanizmusra, ami biztosítja az összes politikai és polgári szabadságjogot, illetőleg egyéb ellenőrzési mechanizmusokat. A jelenlegi politikai szisztéma sajnos a nemzet megosztását szolgálja, mindez azért is hátrány, mert több évszázados hagyománya van annak, hogy ebben az országban van (min.) 2 egymással végzetesen szemben álló politikai csoport, amíg ez a szkizofrén állapot fent áll addig nemzeti egységről nem is nagyon lehet beszélni (turáni átok). Az egy személy körül irányított hatalom pedig nem jó, inkább egy nemzeti egységet képviselő szakértői (ERŐS és SZAKRÁLIS) kormány lenne helyes, a pártoskodó elemek háttérbe szorításával. Azaz semmilyen körülmények között nincs szükség Magyarországnak sem diktatúrára, sem féldiktatúrára, vagy negyeddiktatúrára, de egy korlátlan hülyeséget biztosító pszichopata vadliberális kormányzásra sem!

   2. Egyébként egyetértek. Minden kisebb tüntetés csak őket erősíti, mert mutogathatják a hírekben, ezeket az embereket, hogy vírustagadók, és létszámuk miatt is hiteltelennek tűnnek. Úgymond a kisebb ellenállások még jól is jönnek nekik. Kíváncsi lennék, hogy 1 milliós tömeggel, hogyan bírnának el a “rendőr elvtársak”.

 10. Nagyon is igaz az a mondás mi szerint ha követed a pénz útját az érdekes helyekre vezet.
  Ezt a linket egy kommentelőtől kaptam a telegramon:

  https://mfor.hu/cikkek/makro/szlavik-janos-veszteseges-cege-is-antigen-gyorstesztet-kezdett-arulni.html

  (A teljes cikket csak előfizetők olvashatják el, de így is kaphatunk egy ízelítőt abból hogy mi lehet a háttere a két legprominensebb parazitológus rendkívüli aktivitásának a propaganda médiában)

  Úgy néz ki Magyarország két fő parazitológusa érdekelt lehet a járvány elhúzódásában. Nem véletlen, hogy aktívan részt vesznek a pánikkeltésben és a lakosság megfélemlítésében.

  A dagadtabbnak például “volt bevétele a multinacionális AstraZeneca vállalatcsoporthoz tartozó AstraZeneca Kft.-től” is.

  “Merkely Béla a többségi tulajdonosa a Merkely-Cardiosport Kft.-nek: szintén stabilan teljesítő vállalkozásról van szó, hiszen 2019-ben 50,3 millió forintos bevétel 48 millió forintos profithoz volt elég. Főtevékenysége a saját tulajdonú ingatlan adásvétele, de például egyéb sporttevékenység, oktatás, kutatás és járóbeteg-ellátás is szerepel a listán.

  Érdekesség, hogy a cégnek 2019-ben volt bevétele a multinacionális AstraZeneca vállalatcsoporthoz tartozó AstraZeneca Kft.-től.”

 11. Újabban egyre inkább kedvelem a huntv.info válogatását!
  Aki nem szokta követni őket, kedvcsinálónak csak 2 rövidebb:
  55 mp – Nyunyóka statisztikái – feketén-fehéren:
  https://huntv.info/igy-lehet-statisztikat-gyartani/
  2 perc, 14 mp – Pfizer volt alelnöke: Hogyan vásároljuk meg az egészségügyet:
  https://huntv.info/pfizer-volt-alelnoke-hogyan-vasaroljuk-meg-az-egeszsegugyet/

  És végül egy hivatkozás egy nagyon fontos kezdeményezésre:
  nyilatkozat.hatalyosjog.hu
  Ennek a gondolati hátterét magyarázzák el az “Aktuálpolitikai kerekasztal 12. címűben” kb. a 43. perctől…

 12. “Évszázadok óta fekete bárány voltunk Európa germán, latin, szláv tengerében, baráti kelta nép alig maradt. Az igaz hogy a magyar az utolsó csepp véréig, pillanatáig harcol a függetlenségéért, identitásáért, mégis lassan elfogyunk. És ez nem károgás. Az a módszeres emberiség irtás, amit már évtizedek/évszázadok óta tapasztalunk, most ért a csúcspontjának közelébe. Emellett Belső-Magyarországon is lassan kisebbségben vannak a magyarok, saját anyaföldünkön.
  Úgy látom – mindegy hogy milyen megközelítésből jut el bármelyikőnk erre a következtetésre – hogy az emberiséget mint eddigi minőséget (mert azt is képviseltünk a sok igénytelenség, kultúrahiány mellett) lassan eltemethetjük, olyan technológiával irtanak bennünket – ezen belül magyarokat mindenütt -, ami ellen már csak igaz lelkünk maradt utolsó védelmi sáncként. Ez a legmagasztosabb és legerősebb mi bennünk, de már féltérden állunk, emberiség, magyarok egyaránt.” (Szabó Lajos, Felvidék)

 13. Most küldött az egyik ismerősöm, aki Ottawaban lakik, egy emailt. Ezt írja: Elmentem a bankba ügyet intézni. Az egyik alkalmazott fogadott akit már ismerek egy pár éve. Ahogy meglátott rögtön odajött és nyújtotta a kezét. Kezet fogtunk. Megemlítettem neki, hogy ez igen ritka dolog manapság mert a tv azt sulykolja éjt nappallá téve, hogy a halálos járvány idején óvakodjunk a kézfogástól. Az alkalmazott csak mosolygott és legyintett. Itt a bankban mindenki tudja hogy ez az egész járvány dolog egy hatalmas kamu. De muszáj az alkalmazottaknak maszkot viselni felsőbb utasításra.
  Ez a hír nagyon jót tett a lelkemnek.Az ébredés jelei gyakran ott bukkannak fel ahol az ember nem is sejtené.
  Akár mit is mutat a felszín, az ébredés folyamatban van. És minél tovább húzzák a járvány őrületet annál jobban fel fog pörögni az ébredés. Akik pedig nem ébrednek, fájdalom de ki lesznek véve a létezésből. Úgy járnak mint Mózes akit az Úr felküldött egy magas hegy tetejére ahonnan még benézhetett de már be nem léphetett az ígéret földjére.
  Isten útjai kiszámíthatatlanok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük