Globális Kilépés: 4. lépés – „Helyi bankok támogatása”

A globális kilépés negyedik lépése, hogy minél több számlát helyezzen át egy szakszervezetbe vagy helyi bankba. Használja ezeket az új számlákat megtakarításaihoz és tranzakcióihoz. Ha vállalkozást vezet, helyezze át az üzleti számláit is, és kezdje el onnan fizetni a béreket. Ha nagyobb bankoknál vannak tartozásai, fontolja meg az adósság átutalását is.

Tisztában vagyunk vele, hogy ez a lépés nehéz, és egyesek számára elképzelhetetlen, hogy ezt azonnal elérjék. Előfordulhat, hogy hitelei vannak nagy bankoknál, amelyeket nem tud mozgatni. 

A GLOBAL WALKOUT mindig önkéntes… csak annyit tegyen, amennyit tud.

Még akkor is, ha nagy bankoknál vannak tartozásai, megtakarítási vagy tranzakciós számlát nyithat egy kisebb banknál, és onnan utalhat át pénzt a hiteleibe.

Még ha nem is tud teljes mértékben részt venni ebben a lépésben, hívja fel a figyelmet arra a pénzügyi ellenőrzésre, amely jelenleg alattunk van. Dolgozhatunk azon, hogy idővel lekapcsoljuk a nagyobb bankokat.

Hogyan helyezhetem át a fiókjaimat?

 • Ez egy globális mozgalom. Nem tudunk minden országban tájékozódni a helyi bankokról. Magának kell kutatnia.
 • Fontos megvizsgálni, hogy a kis bank egy nagyobb bankhoz kapcsolódik-e. Próbáljon meg olyat találni, ami a lehető legfüggetlenebb.
 • Megértjük, hogy ez egy nagy kérdés, és órákig tart a találkozók és a tervezés. A pénzügyi zsarnokság elleni hatékony visszaszorítás egyetlen módja az, ha kilépünk. Próbálja meg személyesen megnyitni az új számláit, hogy elmagyarázhassa a globális kilépést, és azt, hogy MIÉRT tesz erőfeszítéseket a fiókok megváltoztatására.
 • Miután kiválasztott egy új bankot, nyissa meg az új számlákat, és egyszerűen utalja át pénzét. Feltétlenül ZÁRJA be régi fiókjait. Ideális lenne, ha időpontot foglalna, hogy elmondhassa nekik, MIÉRT lép ki. Remek módja lesz a beszélgetés elindításának.
 • Ahogy fentebb említettük, nem áll rendelkezésünkre erőforrásunk, hogy konkrét javaslatokat adjunk az egyes országok számára, ez az Ön döntése és felelőssége.

Miért kell áthelyezni a bankszámláit egy kisebb bankba?

 • A kisebb bankok jobban támogatják a helyi családi vállalkozásokat. Ha befekteti a pénzét beléjük, azzal összességében a helyi gazdaságot segíti.
 • Ha elég ember veszi ki a pénzét a nagy bankoktól, akkor kevesebb lesz az ellenőrzési hatókörük.
 • Bizonyos esetekben a kisebb bankokat kevésbé irányítják a nagyvállalatok és a kormány.
 • Bizonytalanok vagyunk, mit hoz a jövő. Tudjuk, hogy a globalisták megpróbálják bevezetni a digitális azonosítót és a készpénz nélküli társadalmat. Ez a lépés önmagában nem akadályozza meg ezt, de ez egy kezdet.

https://globalwalkout.com/step-4/

4 thoughts on “Globális Kilépés: 4. lépés – „Helyi bankok támogatása”

 1. Ha Mads Palsvig a “union” (egyik jelentése “szakszervezet”) alatt munkavállalók szabad érdekvédelmi társulását érti, akkor Magyarországon igazi szakszervezetek már a Rákosi-korszak kezdete óta nem voltak, csak dologtalan, bólogatójános pártkáder szakszervezeti vezetők, akiket jól megfizettek a semmittevésért. A gengszterváltás után csírájában elfojtották a szakszervezet-kezdeményeket (lásd a Suzuki-gyári botrányt és az alapító meghurcolását). A szakszervezetnek nevezett gittegyletek vagy lepaktáltak/lepaktálnak a mindenkori kormányzattal, mint pl. a nulla tiltakozás a kényszerinjekciózás ellen, vagy képtelenek voltak bármi érdemlegeset elérni, pl. amikor O.V. kormánya legalizálta a munkavállalók totális kiszolgáltatottságát az új Munka Törvénykönyvével és a Munkaügyi Bíróságok megszüntetésével. Á la “ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek” (O.V. üzenete a globalogazdinak).
  Szóval én egy lyukas petákot sem adnék semmiféle szakszervezetnek.
  Nem tudom, vannak-e még – főleg vidéken működő – takarékszövetkezetek, amelyek a helyi gazdákat és vállalkozásokat segítik, vagy a Takarékbank már mindegyiket bedarálta és részvényesítette (hadd profitáljon a globális részvényes a helyiek pénzéből). Ha még léteznek, ezeket kellene előnyben részesíteni és felerősíteni a globális bankokkal szemben.

  1. A Takarékban, idézem: “…2023 májusáig csatlakozik a Budapest Bank és az MKB Bank 2022. március 31-én sikeresen megvalósult jogi fúziójához, amely átmenetileg MKB Bank Nyrt. néven működik.” (https://www.bankszovetseg.hu/tagreszlet.cshtml?tagId=18&lang=hun) Minden kisebb bankot bekebeleznek a nagyok. A készpénz nélküli társadalom a szabadságot, a magánszférát, az anonimitást veszélyezteti. Az EKB már nem bocsát ki 500 EUR bankjegyet. Indiában Modi máról holnapra betiltotta az 500 és 1000 rúpiás bankjegyehasználatot, az embereknek 50 napot adtak a visszaszolgáltatásra, ami visszavágta a gazdaságot és országos sztrájkot indított el. A kormány a fekete gazdaság és a bűnözés visszaszorításával takarózott. Svédország közelit leginkább a kp. nélküli társadalom-mintához, ott az a szokatlan, ha nem kártyával fizet az ember. A 2015-ös görög válság idején napi 60 EUR kp.felvételt engedélyeztek, ami megakadályozta az emberek megtakarításhoz való hozzáférését. A görög kormány a nemzetgazdaság védelmével indokolta a lépést. Nálunk a havi egyszeri 150e Ft összegű ingyenes kp.felvéttel megakadályozták, hogy szabadon rendelkezzen az ember a pénzével. A bankok a fiókok bezárásával, az automatából felvehető összegek lekorlátozásával lökdösik bele az embereket a készpénz nélküli társadalomba.

 2. Könnyű recept. Vegyél valakit, aki kétféle igazolható szolgáltatás nyújtására képes. Az egyik legyen készpénz, a másik átutalás.
  Egyet nyújt készpénzért, a másikat csak számlázza átutalással (ennyit a szolgáltatások nyomonkövethetőségéről és beárazásáról.). A készpénz lehet mondjuk arany, másik valuta, kávé, alkohol, bármi. Ez a rendszer soha nem lesz kivédhető, amíg van akármilyen elfogadott csere közvetítő. Mit tesz ehhez hozzá a hiper ellenőrizhetőnek mondott, szerintem szerencsejáték alapon működő, áramszünettel eltüntethető, felülírható, ellenőrizhetetlen digitális pénz, amikor már a mostani banki mozgásokról is kézben megfogható bizonylat csak külön kérésre biztosított?

  1. Sajnos agyarország átlag plebse – köztük egy darabig én is teljesen az voltam – hülye, tudatlan a crypto pénzekkel kapcsolatban. saját sztori, összeesküvés elmélet, mire jó, hogy jelenthet megoldást következik. Ha csak maga ráébred már megérte.

   anno 7-8 évvel ezelőtt amikor még rabszolga telepről, rabszolga telepre hajtottak a csordák, de egyik undorítóbb volt mint másik, egy 3-4 hónapos “szünetet” tartva a rendszerszintű, irányított vérszívásban, elkezdtem bitcoin-t gyűjtögetni, 2 hónap alatt összejött kb 0,5 btc, ami mai árfolyamon is 4 milla körül van (akkor 40-60 ezer ft-t érhetett). az agymosás, mókuskerék elhajtott újabb rabszolgatelepekre – semmi eredmény nélkül, természetesen. mindegyik csorda mindegyik gulágban (aka ország) kommunista… mit is vártam én hülye…

   1 év után bitcoin árfolyam 1000USD körül volt, ismét kicsináltak a komcsik annyira, hogy otthagytam gulágukat. gondoltam, az a kis pénz jól jön. megnéztem a nagyon biztonságos Xapo nevű svájci – mekkora meglepi – krypto pénztárcát. Egyenleg: 0 (zéró) hozzászoktam, igaz, a pénzzel gyilok nonstop megfigyelő, tolvaj legál patkányokhoz, parazitákhoz. de azért kiverte biztosítékot. persze mint komcsi-kapitalisták csinálják kapcsolatba lépni velük nem lehet, miután átbasztak, sőt ált. még visszafele mutogatnak….

   Így nem ér semmit. ez a rossz példa. informálódtam évek alatt. a krypto pénzek val.színű cia, mossad kreálmány. szinte mindegyik nyomon követhető. az orákulumuk – Wall street, london, frankfurt a digitális térben – a Chainlink nevű krypto, ami nem is krypto, csak egy cég, “svájci” és WEF tagok tulajdonolják….

   viszont közben igazi emberek, akik látták, tudták ezt, kreáltak un. privacy coinokat. Privát, követhetetlen krypto pénzeket. Ezek a megoldások a parazita pénzrendszer ellen – részben. nincs több adó, bank, senki nem tudja hol mennyije van az embernek. valóban az övé, nem mint fiat scam. ez, és nemesfémek. semmi más, amúgy része vagy, építed tovább a modern gulágot. (bankkártyát is lehet ezekhez a krypókhoz igényelni, személyazonosítás nélkül.)

   nem volt msm “hír” de bohóc ukr maffia is Monero-ban kap, kér pénzt mindenhonnan, USSA-ból is, állami szinten. (a legnagyobb privát krypto)
   https://coinmarketcap.com/view/privacy/

   ezekben a jövő, ha nem komcsi gulágban akarsz élni és nem lövik le internetet. ahogy nagyban elkezdődik államosítás (cégesítés) ezek egekben lesznek és ott is maradnak. (már ha hagytak egy buznyákot is rabszolga zsebében a csordák.)
   felejtősek, bankok, destruktív szakszervezetek, kicsi, nagy, ugyanazé, védik a rendszert, a top parazitákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük