Az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás

2022. július 5-én tartottak egy konferenciát az Európai Parlamentben annak apropóján, hogy az oltáskampány következtében rengeteg repülőjárat kimarad. Az oltással kapcsolatos felelősségvállalás kérdése is téma volt. Ki a felelős, ha valakit rákényszerítenek az oltásra és az illetőt károsodás éri? A kérdésre Philipp Kruse ügyvéd, az “Airliners for Humanity” és a “Navigants Libres” jogi képviselője válaszolt.

“Köszönöm a kérdést. Ilyen esetek gyűlnek most az ügyvédi irodámban. A kérdés, hogy mikor beszélhetünk egy érvényes beleegyezésről egy testi beavatkozás esetében. És ezekkel az mRNS-szerekkel összefüggésben, melyek speciális módon lettek engedélyezve, legalább a következő pontok tartoznak az informáláshoz, ami ahhoz szükséges, hogy a páciens egyáltalán bele tudjon egyezni:

Először is el kell magyarázni a páciensnek, hogy miért van egyáltalán veszélyeben egy ilyen oltás nélkül. Az embereknél 70, de akár 80 éves korig nagyon sok alternatíva van az eredményes kezelésre egy kovid-fertőzés esetén, vannak prevenciós lehetőségek és vannak olyan korosztályok, amelyek gyakorlatilag, statisztikailag nézve még kezelés nélkül sincsenek egyáltalán veszélyben és nincsen szükségük az oltásra. Az előbb hallottunk már az előny és rizikó mérlegeléséről. Itt a hasznosság egyáltalán nincs is jelen.

De ha már a rizikóról is beszélünk, akkor informálni is kell a veszélyekről és ezek a beleegyezés részét kell, hogy képezzék. Ez azt jelenti, hogy az embereknek el kell mondani: Tudta, hogy ez a szer egy olyan eljárás során lett engedélyezve, ahol az engedélyezésért felelős hatóságok egyáltalán semmilyen megfelelő kísérletet nem láttak sem állatokon, sem embereken? Ez annyit jelent, hogy nem lett bebizonyítva, hogy ezek a szerek egyáltalán hatnak-e és hogy egyáltalán biztonságosak-e. Ezek a bizonyítékok a mai napig nem állnak rendelkezésre.

Harmadszor, a páciensnek el kell magyarázni, amit az előbb már mondtam, hogy ennél a különleges technológiánál teljesen tisztázatlan, hogy az ön testében hol fognak termelődni ezek a fehérjék, a tüskefehérjék, hogy mennyi ideig termelődnek, milyen mennyiségben és milyen minőségben termelődnek. Normál esetben ez hozzátartozik, hogy az orvos teljes pontossággal meg tudja mondani, hogy milyen anyagot ad be önnek, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Ez ebben az esetben egyáltalán nem ismert. Ez azt jelenti, hogy valakinek a beleegyezését kell adni valamihez, amiről egyáltalán nem is lehet dönteni. Mert az ember nem is tudja, hogy a végén mi az, amit a testébe kap.

Mit mondjak még? Ezek a legfontosabb pontok. Az orvosnak magától értetődően azt is mondania kéne manapság, hogy: Látta már a statisztikákat? Látta, hogy az oltási mellékhatások száma robbanásszerűen megnőtt? Mégpedig az arányított mellékhatások. Itt nemcsak az abszolút számokról beszélek, hanem a relatív számok is kiugróan megemelkedtek mindahhoz képest, ami valaha korábban létezett.

És akkor egy értelmes ember azt mondaná: Köszönöm, azt hiszem akkor a problémát másképp oldom meg, nem pedig mRNS-injekcióval.

És a gyerekeket pedig meg kell óvni a károsodásoktól! A gyerekek ilyesmihez nem tudnak egyáltalán érvényes beleegyezést adni. A gyerekek arra sem képesek, hogy magukat károsítsák. A felnőttek azok, akiknek a gyerekeket a károsodásoktól meg kell védeni. Tehát a gyerekek egyáltalán nem döntésképesek.

És hogy a kérdést megválaszoljam, ha írásban igazolva van, hogy valaki mindezen információk tudatában igent mondott, akkor érvényes a beleegyezés. Különben nem. Tehát mi nagyon szívesen fogunk ezekkel a felelősségvállalásról szóló ügyekkel foglalkozni, mert ezidáig még egyetlenegy esetben sem került elénk érvényes beleegyezés. Ezek az orvosok még hallani fognak rólunk, ezek “kiáltanak érte”, hogy levelet kapjanak tőlünk. Sok ilyen eset lesz.

Köszönöm a kérdést.”Szóval ahogy korábban megmondtam. Az az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás. A megtévesztett emberek aláírása az oltásba való beleegyezéshez teljesen érvénytelen, ha az orvos elmulasztotta a felvilágosítást.

Biró Éva

11 thoughts on “Az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás

 1. Ez rendben van, DE fejétől büdösödik a hal, mint tudjuk. Bízom benne, hogy nemcsak a kényszerített csicska hadat vonják felelősségre, hanem a felső szinteken lévő kényszerítőket is. És persze nem felejtik el az “emberiség megmentőjét” , Mengeléné Karikó Katalint sem,
  https://index.hu/belfold/2020/12/05/kariko_koronavirus_vakcina_biontech_pfizer/
  Kiemelek egy mondatot:
  >>A fehérjét kódoló, szintetikusan készített génből két óra alatt elkészíthető a módosított mRNS, amely aztán a szervezetbe bejuttatva működésbe lép. <<. Tudjuk: reverse transzkripció. Számomra ennek a mondatnak a rejtélye tette gyanússá a vax történetet.
  -Milyen szintetikusan készített gén????
  -milyen fehérjét kódol????
  -tehát mit is épít fel a szervezetben?????
  Ha akkor nem siklik át a szakma ezen a mondaton, akkor talán nem történt volna meg a sok kényszer oltás.
  2020, decemberében…

  És mai napig kötelező az oltás az EÜ-ben, szociális szférában.

  1. Egyetértek, a fejétől bűzlik a hal, de felőlem kezdhetik ezekkel a felelőtlen, vagy gyáva dokikkal is, mert az egész nem valósulhatott volna meg, ha nincs, aki beadja ezeket a löttyöket.
   Ha jól tudom, az elszámoltatás alól nem mentség a “nem tudtam” válasz.
   Végül egy költői kérdés: Tamasi és Pócs doktor urak és még többen mások is honnét tudtak erről és akkor sok másik orvos miért “nem tudhatott” róla?

 2. A jog asztalánál nem az igazságról van szó. A jog a valódi hatalmat gyakorlók fegyvere.
  Amikor a nürnbergi perben elítélték az előretolt katonákat, valójában az igazi bűnösök bántatlanul és rejtve maradtak. Most az orvosokat teszik még csak nem is az első vonalba, mert ott a Schwab félék ülnek, de a csúcson lévők most is fedettek.
  Egy magyarországi rendszerváltó politikus válaszolta egy kérdésre, hogy a jog és jogállamiság nem az igazságról szól, hanem arról a jogrendszerről, és annak érvényesítéséről, amelyet létrehoztak.
  Hogy ez mennyire igaz, az elmúlt két év igazolja a legjobban.
  Ha az igazságot nézzük, lényegtelen lenne, hogy kit és hogyan világosítottak fel egy emberiség elleni bűncselekményben. Különösen, hogy egy több hónapos pszichikai hadjárat, trenírozás előzte meg az oltások bevezetését, és több évtizedes előkészület és tesztelés hazugságok tömkelegével, és elsősorban és főleg kezdetben idős emberek és kórházi betegek legyilkolásával.
  A legfőbb bűnös a törvényt hozó, és azt gyakorló legfőbb hatalom, ami soha nem az elhülyített nép.
  Az orvos bűnössége az, hogy különböző okokból bevállalja végrehajtóként az emberek legyilkolását, mint Mengele, de ezt a valódi hatalom nélkül nem tehetné és nem tudná megtenni.
  De úgy néz ki, hogy az orvosok egy része sincs tisztában ezeknek a testbe juttatott mérgeknek a hatásával. Már orvosok is haltak meg, ami viszont arra az emberellenes orvosképzésre mutat rá, amelyet a XX. század eleje óta gyakorolnak. Ez egy hamisított tudomány. Ebben a tudományban pl. a magas vérnyomás nem tünet, hanem betegség, és amivel kezelik az szép lassan végez a pácienssel. Ami egy másik kérdést vet fel, ezek az orvosok mennyire vannak tisztában a virológiával. Legyünk őszinték, már az influenza elleni védőoltás is üzlet volt, és egy káros kísérlet, valamint a járványkezelésre előkészítő trenírozás.
  Ha a páciens aláírásával elfogadja a méreg vakcinát ezzel jogszerűvé tette azt.
  A statisztikákat a hatalom gyártatja, ha az állampolgár látja is, az nem a valós adatokat mutatja.
  De miért is kellene ezzel foglalkoznia. Mind a hatalom nép általi megbízottjai ( Ami persze nem igaz, mert a nép szavaz, de soha nem választ. És ezt pont a titkos szavazás fedi el a legjobban.) és az orvosok is esküt tettek. Az egyén nem kételkedik, hanem bízik. Plusz a hatalom ocsmány, rafinált módszerekkel kényszerít.

  Amit Philipp Kruse ügyvéd felvet az lényegében jogi csűrés-csavarás, és nem lesz több eredménye, mint az ehhez hasonló fellépéseknek.
  A háborút a háttérhatalom fegyverekkel, ráadásul minden területen proxy módon vívja, tehát ez ellen csak fegyverrel lehetne harcolni, és meg kellene nevezni a valódi bűnösöket, és semlegesíteni ezeket a pszichopatákat. Csakhogy a hatalmat 100 és 100 milliók segítik kisebb vagy nagyobb haszonért, a nyáj pedig egyenként de együtt engedelmeskedik.
  Csak egy egyszerű eset. Haiti – 3 nap alatt több tízezer halott, majd állítólag per, és utána a nagy semmi.
  A nagy átalakítás meg szépen folyik a medrében. Mire a nyáj észhez tér, a hóhérok elvégzik munkájuk zömét, a többi pedig számukra már gyerekjáték lesz.- Kiválóan működik az oszd meg és uralkodj politikája.

  1. Bárcsak lenne egyetlen mondat is, amibe bele lehetne kötni! De nincsen. Minden egyes gondolat a helyén van.
   Sajnos én is így látom a helyzetet. Éppen emiatt magam már régen nem veszem komolyan az ilyen és ehhez hasonló, (egyébként reménykeltő kijelentéseket), hogy “… ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás.”

  2. De hogy lehetne ezt a rendszert emberibbé tenni és megváltoztatni ? Ahol még az igazságszolgáltatás is müködne ?
   Számomra a következő dokumentáiós videó adja meg a választ.

   Forrás:
   A Donbassz – teljes film, magyar felirattal:
   https://oroszhirek.hu/a-donbassz-teljes-film-magyar-felirattal/

   Hát ezek a népek is kimentek az útcára és még az életüket sem sajnálták.
   Még is a harcuk mennyire reménytelen volt, vagyis annak tünt. Annak ellenére történt ez, hogy ezek a bátor emberek okosak
   is voltak. És volt öszzetartás az emberek között.

   És még is azt kérdezi az ember, hogy megérte ezeknek a népeknek ez a nagy áldozat ?

   Ezt mindenki saját magának kell eldönteni. Én csak azt tudom mondani, hogy áldozat nélkül nincs szabadság.
   De talán nekünk is eljön a valós választás lehetősége, vagyis szabadság.

   1. Igen, egyetértek.
    Én már évekkel ezelőtt olvastam ezt a tízparancsolatot, de olyan, mintha a jelenlegi helyzetre íródott volna. Nem véletlenül.
    Az amerikai nyelvész munkáját minden kormány szentírásnak veszi, és pontról pontra betartja. Ez történik most is. Egyfajta iránytűnek számít.
    Ugye ismerős mindannyiunknak?

 3. Nem pont a témához tartozik, de fontos hír.
  Ma jelent meg, hogy tegnap hajnalban felrobbantották a sátánista/globalista Új Világrend oltárát: A Georgia Guidestones (a Sátán Oltára) emlékművet
  https://informatialibera.ro/hu/valami-elkezdodott-felrobbantottak-a-satanista-globalista-uj-vilagrend-oltarat-a-georgia-guidestones-a-satan-emlekmuve-emlekmuvet-reszben-megsemmisitette-egy-robbanas-a-rendorseg-nyomoz-az/
  Örülök neki, hogy a sátáni emlékmű megsemmisült. Ugyan stílusosabb lett volna, ha mindez pontosan egy hónappal korábban, azaz 2022.06.06-án történt volna, de ne legyünk maximalisták. Akár biztató JELnek is vehetjük a jövőt illetően.

 4. Először is az “érintettek” nevében is külön köszönet Bíró Évának, és e portál “ADMIN”-jának. Remélhetően a “felelősségre vonás” nem olyan mértékű lesz, mint az ígéretes Dr. Reiner Fuelmich ténykedése kapcsán.

  Ez az egész “Oltáskampány” erős “deja vu” érzést váltott ki bennem, amikor is egy régi eset került napvilágra. Mi volt ez? Egy párbeszéd, amelyben egy aggódó nőt nyugtatott meg valaki a következményektől, amelyek a “tájékoztató” alapján halálos kimenetelűek! És mi volt a “megnyugtatás”? „Bizony nem haltok meg!” És ez “megtörte” a Nő félelmét, kétkedését. Ugyanis nem hiába lett figyelmeztetve, hogy ha nem úgy tesz ami JÓ, akkor meghal. A történet érdekessége, hogy a történet “Főszereplőjét” azóta is látni naponta! Hol? Például a W.H.O. emblémáján, vagy logóján, aztán a mentőautóinkon, sőt még a Gyóügyszertárak “méregpoharán” is feltekeredve! Ki ez? Nos, az “Ősi kígyó” akiről a tényszerű leírás azt mondja: „ama ősi kígyó”. (Jelenések 12:9)
  Szóval létrejött ebben az esetben a legelső hazugság ami mára már VILÁGMÉRETŰvé vált.
  Egy közismerten megbízható személy, Jézus, azt mondta róla: „a hazugság atyja” aki „embergyilkos volt kezdettől fogva” (Jáos 8:44)

  Ma így zajlana a történet: A kígyó pedig kérdi: Valóban azt hallottátok, hogy a vakcina életveszélyes? Válasz: Igen, ez egy kísérleti szérum, és aki megkapja akár meg is hallhat! Mire a kígyó így felel: Ugyan már! Nem haltok meg! Csak aki ezt terjeszti az nem akarja, hogy a gyógyszergyáraknak nagy jövedelmük legyen, mert irigy. És az asszony elment hogy beoltsák, mert az elméje már be lett oltva hazugsággal!

  A történet lényegi része: „így szólt az asszonyhoz: „Valóban azt mondta Isten, hogy nem ehettek a kert minden fájáról?” Az asszony erre így felelt a kígyónak: „A kert fáinak gyümölcséből ehetünk. De a kert közepén lévő fának a gyümölcséről Isten ezt mondta: »Abból ne egyetek, ne is érintsétek, hogy meg ne haljatok.«” A kígyó erre ezt mondta az asszonynak: „Bizony nem haltok meg.”

  Lehet e történetre azt mondani, hogy mítosz, vagy összeesküvés-elmélet, ámde manapság milliók és milliók esetében ismétlődött meg.
  Akkoriban csak egy “kígyó” volt, ma pedig az “asszisztensei” milliószám vannak, nem is beszélve “sátán szeméről” a médiáról amely úgy láttatja az emberekkel (hazug módon) e világot, mintha az tele lenne élvezettel, és csupa-csupa jó dologgal.

  Érdekes, hogy pl. az Amisok nevű vallási felekezet “kimaradt” a vírusőrületből és egy “koronás betegük” sem volt. Miért?
  Ugyanis ők nem használják a modern technikai eszközöket.

  Jelzem, én nem vagyok köztük való, de pl. jó 11-12 évvel utána értesültem, hogy volt H1N1! Olyan szinten NEM nézem a “főszennycsatornát” és rádiót is csak “zenei formában” hallgattam, de már azt sem 🙂

 5. 8 Juli 2022 22:51 Uhr
  Nach Quarantäne können die Anwälte Michael Ballweg erstmals im Gefängnis besuchen

  A covid-19 karatén után elöször sikerült a védelemnek Michael Ballweg-et a börtönben meglátogatni.

  A német szkeptikusok frontembere, a vállalkozó Michael Ballweg 2022 junius 29. óta vizsgálati fogságban van.

  A vád ellene csalás és pénzmosás, amit a stuttgarti rendőrség vizsgál. Michael Ballweg a stuttgart-Stammheim-i börtönben van
  fogvatartva.

  Michael Ballweg jogi képviseletét Dr. Christ és ennek a ügyvédi csoportja látja el. Dr. Alexander Christ nehezményezi, hogy
  a rendőrségi anyag aktáit még mindig nem kapta meg. Az államügyészség szerint ezeket már napokkal ezelőtt elküldték,
  de Ralf Dalla Fini a fővédelmi ügyvéd ezeket még mindig nem kapta meg.

  Dr. Alexander Christ: Közben a bünügyi védelem most már a vizsgálati anyagot megtekínthette.

  Habár ez az anyag tartalmaz bizonyos vádakat, de a részletek nincsenek bizonyítékokkal alátámasztva.

  A fogvatartási intézmény Ballweg úr számára 11-től 13 napos covid-19 karantént rendelt el. És ebből kifolyólag a védelem
  a védencét nem látogathatta meg. Ralf Dalla Fini elöször a védencéven még telefonálni sem tudott, mert a védencének nem
  volt a JVA-nál ( Justizvollzugsanstalt = börtönben ) telefonkártyája.

  De most már Ralf Dalla Fini elmondta, hogy a védence a JVA Stammheim-ban jól van és jól bánnak vele és eddig itt 400
  szimpatizáns levelet kapott.

  És ma volt az első nap, hogy a börtönben az védők intenziv közbejárása útán Michael Ballweg-et meglátogathatta. Ezt az ügyet
  még az államügyészség is támogatta.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Michael_Ballweg
  https://de.rt.com/inland/143000-nach-quarantane-konnen-anwalte-michael/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük