Hatalmas csalást lepleztek le angol és német kutatók a halálozási statisztikában

Christof Kuhbandner, a Regensburgi Egyetem professzora egy angliai tanulmányt követve, furcsa kilengésekre lett figyelmes a németországi oltatlanok halálozási-statisztikájában.

Mint kiderült az első két hétben, amikor igen sok oltott hal meg az oltás következtében, még nem számolják azokat oltottnak, csak a két hét leteltével. Németországban ez a szám napi kb. 700 főre tehető az oltási napokon! Magyarországon az a népesség alacsonyabb számát és alacsonyabb átoltottsági mutatóját figyelembe véve akár napi 40-50 főről beszélhetünk!

A videóban hivatkozott angliai tanulmány letölthető innen: https://www.researchgate.net/…/356756711_Latest…

https://www.bitchute.com/video/bdpoJaUACqlG/

11 thoughts on “Hatalmas csalást lepleztek le angol és német kutatók a halálozási statisztikában

 1. Tényleg! Tök logikus, csak gondolkozni kell. A 2szer oltottak is már oltatlanoknak számítanak, ezért emelkedhetett a halálozási rátájuk.

 2. Petra férje ( 57 ) egy oltáspárti volt. A videóban a 8:00-tól látható.
  Már alig tudta kivárni, hogy 2021. áprilisban végre egy időpontot kapott.
  De az oltás útán egy héttel elhalálozott.

  Az alábbi videóban megtalálható ebben cikkben közölteknek a teljes és részletes tárgyalása.
  Az osztrák orvosi kamara elnöke, Thomas Szeres megfenyegette az osztrák orvosokat, hogy aki az oltások mellékhatásáról
  a páciensnek felvilágosítással szolgál, azt az orvosi pálya elhagyásával büntetik meg.

  Im Stich gelassen – die Covid-Impfopfer
  https://www.servustv.com/aktuelles/v/aa1uhra88dp5llzqs7cp/

  Egy másik cikkben közölték, hogy a youtube portál a ServusTV-nek több megjelent forrását gyorsan kitörölték.

 3. Már ebből is látszik, hogy tudnak róla, sőt parancsra így számolják! Hiszen az oltás pillanatától kell számolni a “vakcinák” hatásait, “mellékhatásait”. Pl ezek a számolások is csak a népírtás folytatásának szándékos fenntartását hivatott állandósítani. Pl az is, hogy kettő nem elég, már három adag kell, vagy 4, stb, mert azokat oltatlannak számolják, akik azt nem adatják be. Pedig a gyártó megmondta, hogy se a RÖVIDTÁVÚ, se a KÖZÉP TÁVÚ és se a HOSSZÚTÁVÚ hatásaikat nem ismerik ( ami persze hazugság tőlük), amivel egy percig nem tagadják, hogy ezeknek a szereknek vannak 3-5 évvel később és jóval – 5-10-20 évvel később bekövetkező hatásuk is. Vagyis ezzel az utasítással is elhitetik őket azzal, hogy ezeknek a hatásait csak pár hétben illetve hónapban kell számítani!

 4. Ezek a csalások köztudottak és egészen addig fognak fent maradni amíg a tömeg engedi mindezt. 🙁

 5. A média mindenütt azt hangoztatta, hogy Csollány Szilveszter oltás ellenes volt, ennek következtében van most kómába pedig ő aztán edzett volt, azaz az átlag polgárnak esélye sincs a covid ellen oltás nélkül. Aztán kiderül, hogy két héttel azelőtt, hogy kórházba került, Janssent kapott. Erre nyilván azt kell mondaniuk, hogy túl későn. Fenti videó alapján újra lehet értékelni.

  “Csollány nyíltan oltásellenes volt, közösségi oldalán több ehhez kapcsolódó posztot megosztott, és nem akarta felvenni a vakcinát. Végül ausztriai munkája miatt kötelező volt számára a védettség megszerzése, de túl későn vette fel az oltást. Dr. Letoha Tamás kutatóorvos a közösségi oldalán elmondta, a család orvosa arról tájékoztatta őt, hogy Csollány két héttel azelőtt, hogy kórházba került, Janssent kapott.”

  https://nlc.hu/egeszseg/20220121/csollany-szilveszter-zacher-gabor-eselyek/

 6. Mintha a “Ne nézz fel ” cimű filmet látnám…Csak itt nem meteor , hanem egy “vakcina” amit nem szabad észrevenni.

 7. Antikrisztus vezette WHO Tömeggyilkos Demo propagandája: Európai Oltásprogram 2015-2020

  2014-ben az Európai Régió valamennyi tagállama egy európai oltàsi terv megvalósításának szerződését írta alá.
  Az országoknak 2020-ig kellett kidolgozniuk az élethosszig tartó immunizálási programot!

  https://rumble.com/vn6pvn-who-demo-eurpai-oltsprogram-2015-2020.html

  Ausztria Törökország és Új-Zéland sorsára jut vagy megkönyörül a Szentháromság ahogyan Ausztráliában, s a Parramatta hegyi részen megmarad 63120 fő.

 8. KI KELL KÖVETELNI a hivatalos adatot, hány ténylegesen beoltott szerepel a hazai, negyvenezres “covid elhalálozási listán”.
  Ezen itt: https://koronavirus.gov.hu/elhunytak

  Legfontosabb adat ezen belül: az állítólagos covid halottak közül HÁNYAN KERÜLTEK KÓRHÁZBA az oltásukat követő két héten belül?

  Az (idős, krónikus beteg) oltáskárosulatakat ugyanis a covid osztályokon, infektológián fektetik ki az alapbetegségüket semmibe véve (covid protokollal), és arra hivatkozva, hogy “nem számítanak oltottnak, mivel az oltás két héten belül NEM FEJTETTE KI A HATÁSÁT”.

  A boncolástilalommal a végzetes mellékhatások elhallgatása, és a kórházi dokumentumok, zárójelentések és halotti nyilvántartások történelmi léptékű hamisítása folyik.

  HOL VANNAK KÉT ÉVE A JÓEMBERKEDŐ JOGVÉDŐK?

 9. Sajnos tovább folyik az előre eltervezett népírtás. Orvosi kisérletek a vakcinának nevezett méreggel. Most már csak idő kérdése, hogy mikor áll meg a fekete autó a házad, lakásod előtt, hogy elvigyen a kényszer oltakozásra. Elveszik a megélhetésedet, elveszik az életed, s ami marad, azt meg szétosztják maguk között. Rémálom, pedig a saját immunrendszer sokkal jobban működik, emlékezik, védekezik.

  Új világrend. Ez olyan mint a “lopott idő” című film. Addig élsz, amíg nem nullázódik le benned a saját immun védelmed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük