7 thoughts on “Dr. Lenkei Gábor: Nem hagyom cserben a barátaimat

 1. Még hogy rendőr kordon! ne sértegessük a tisztességes rendvédelmiseket!
  (talán zsoldosnak jobb lenne hívni)

 2. Kapott valaki más esetleg segítséget? Engem a Hősök terén igazoltattak és 130 ezerre büntettek, de Dr Lenkei mégis azt mondta, hogy nem tud nekem segíteni.

  1. Nagyon egyszerű, mindenkinek egyénileg kell megpanaszolnia, mert nyilvánvalóan nem tartható az egész. Biztos vagyok benne, hogy Lenkei Gábor nem felelős azért, hogy bárkit megbüntetnek, ezért nem is kérhető rajta számon, hogy segítsen. Lenkei Gábor nem erre van berendezkedve, viszont ez a probléma egy remek lehetőség, hogy egyre szélesítsük a felhajtást ez ellen a nácizmus ellen. Szóval tekintse mindenki lehetőségnek és előre felé menjen, ne rettenjen meg ettől. Én is kaptam büntetést, de még nem vettem fel. Talán holnap. Szívesen elmondom majd, hogy miként lépek erre.

 3. Azért ilyen is van:Covid-ellenállás: A protestáns prédikátor “náciknak” és “gestapónak” hívja a rendőröket (videó)https://gloria.tv/post/sNnejDDfjFVf4tDRuN8sEFojd

 4. Régóta figyelem a Kovid-mizéria jelenségeit és ezzel kapcsolatban már a kezdetek óta motoszkál bennem egy kérdés, amire nem kaptam választ, vagy kaptam, de azt nem értettem meg.
  A kérdésem az, hogy az oltást kierőszakolóknak van-e olyan objektív alapú érve, amely elfogadható – ha az nem tetszik is számunkra? Ilyen érv lehet a régi Malthus-elmélet, amely szerint Földünk nem képes eltartani annyi embert, ahányan rajta élnek, és főleg, élni fognak, ha nem avatkozunk be a folyamatba.
  Aztán: ha tudományosan állapítják is meg a teória helyességét (amit én kétségbe vonok), akkor miért nem a kínaiak által nem is oly régen alkalmazott (bár valamiért talán túl hamar le is állított) , de talán eredményes és mindenképpen humánusabb módszerét, tehát az adminisztratív eszközökkel való népesség-csökkentést alkalmazzák általában az ilyen durva népesség-csökkentés helyett?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük