Újra megvannak a kérdések! EZT A KÉRDŐÍVET LETÖRÖLTÉK A VILÁGHÁLÓRÓL!

Nem baj, megvan újra! Itt!!! Kérdések nyilvánosságra hozásához bárkinek joga van. Vagy nem?

Már megszoktuk, hogy olyan konzultációkban vehetünk részt, amelyek nem adnak valós megoldást. Sajnos úgy tűnik, hogy a járványról szóló rémhírterjesztésben érdekeltek nem nézték jószemmel a lakosságot valóban foglalkoztató, valós kérdéseket. Most viszont a kérdések újra megtalálhatók a neten. Mindenki töltse, terjessze! Messze jobb, életszerűbb, hitelesebb kérdések, mint ami a pánikkeltő kormánypropaganda szócsövén kijön! http://koronaviruskonzultacio.online/

Idézet Doktor Gődény facebook oldaláról :

“Döbbenetes, ami az országban történik a járvánnyal kapcsolatosan, mert a vírusdiktatúra már ott tart, hogy kérdezni sem szabad!Tegnap a barátaim találtak a koronavírusról egy weboldalt online konzultációval, de ami meglepő, hogy ez szokatlanul értelmes, és nagyon fontos kérdésekből állt. A válaszok sem voltak manipulálva, ahogy ezt mástól megszokhattuk, egyszerűen igen vagy nem, amit eldönteni mindenkinek szabadon a szíve joga – legalább is ezt gondolnánk egy demokráciában…Szóval végre egyszer normális kérdések voltak, amik nyilvánvaló, hogy nem a kormányzattól származtak, ezért még én is kitöltöttem, aztán másokat is erre buzdítva meg is osztottam. Sőt még azt is hozzáfűztem és reméltem, hogy majd „odafent” ez alapján tiszteletben tartják a véleményeket, és a jövőben ezt szem előtt tartva hoznak majd döntéseket, nem csupán a saját érdekeik szerint.DE NAGYOT TÉVEDTEM, mert mára hűlt helye lett az oldalnak! Mint látható, a kormányzat reagált, és villámgyorsan le is kapcsoltatta a „konkurenciát”! Ott tartunk most már, hogy kérdezni sem szabad, mert ez is a politika kizárólagos privilégiuma lett. És ha ennek ellenére valaki mégis megteszi, akkor elhallgattatják és eljárnak ellene. Nekem és a barátaimnak ebben sajnos volt már részünk decemberben: https://doktorgodeny.hu/osszhang-amit-tudni-kell…Az viszont, hogy már kérdezni is csak kormányzati engedéllyel szabad, végképp túltesz mindenen, ami még a legvadabb időkben sem fordult elő a történelemben! De ezt már nem fogjuk hagyni, és úgy döntöttünk, hogy azt az oldalt lemásolva, a kérdéseivel újraépítjük.Szerencsére, ha egyszer valami kikerül a webre, az már ott is marad, így ennek segítségével az oldalt létre fogjuk hozni, és elindítjuk. Különösen kíváncsi vagyok, hogy mi az emberek véleménye, ha már a felmérésben szereplő kérdések is ennyire kiverték a biztosítékot.Bízom abban, hogy az oldal készítője vagy készítői nem fognak haragudni, ha a szellemi terméküket egy fontos cél érdekében igénybe fogjuk venni. Azért, hogy a valóságról is konzultáljanak az emberek, ne csak a félrevezető politikai propagandához statisztáljanak az irányított kérdésekkel.Remélem, egy-két napon belül létre tudják majd hozni nekünk a cenzorok által eltüntetett weboldal folytatásaként annak hiteles mását, hogy az egyértelmű kérdésekre őszinte válaszokat adhassanak az állampolgárok! Igyekezni fogunk, és kíváncsian várjuk, hogy a hatalom mikor fog majd megint értünk jönni, lassanként csak azért, mert létezünk, és kérdezni merünk.”

48 thoughts on “Újra megvannak a kérdések! EZT A KÉRDŐÍVET LETÖRÖLTÉK A VILÁGHÁLÓRÓL!

   1. VAN EGY OLYAN SEJTÉSEM HOGY EZ ARRA KELL, HOGY A NÉPRE KENHESSENEK MINDEN FELELŐSSÉGÜKET. ÁTLÁTSZÓAN MENEKÜLNEK.

   2. Akkor viszont rendkívül rossz megoldás volt a nemzetikonzultácioonline webcím, mert kifejezetten taszító és rossz érzéseket kelt. Ezért nem merem kitölteni!

     1. Igen, Elsőre én is ezt tapasztaltam. Kitöltöttem. A kormány részéről bizony nem így lesznek feltéve a kérdések, sajnos. Úgy drukkolok Önöknek. Jó lenne ha már vége lenne ennek az egész rémálomnak. Üdvözlettel: Novákné Varga Adrienne

     2. Teljesen korrekt kérdések, amelyekre emberek válaszolni akartak. Ez levették. Elég egy értelmű korlátozása a szabadságjogoknak. A készítők azt mondták, hogy néhány nap múlva máshová fog felkerülni, jobb helyre.

 1. Nagy Tisztelettel Üdvözlöm Önöket!

  Némi kutakodás után ijesztő tények tárultak elém!
  Kormányunk vagy hazudik, vagy cavintont kellene szedni az egész bagázsnak!

  Szerencsére a webarchívum nem hazudik!
  2017: https://web.archive.org/web/20200905210427if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

  2018:https://web.archive.org/web/20200905222651if_/https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2018/tradeflow/Imports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215

  Sok-som millió, 2019-ben meg piszokul meglepődik mindenki?

  1. Reggel még meg tudtam nyitni az archivált oldalakat, most kora délután már nem …

   1. Én meg tudtam még nyitni – egyelőre az elsővel próbálkoztam. Írom, mit látok, mert tényleg érdekes. (annak, aki nem látja)

    WITS – oldal (World Integrated Trade Solution).

    COVID-19 Test kits (300215) imports by country in 2017
    Additional Product information: Diagnostic reagents based on immunological reactions
    Category: COVID-19 Test kits/ Instruments, apparatus used in Diagnostic Testing

    Change selection (Reporter, Year, Trade Flow, Partner and HS 6 digit Product)

    In 2017, Top importers of COVID-19 Test kits are European Union ($17,131,541.68K , 2,759,970 Kg), Germany ($8,731,545.89K , 3,015,010 Kg), United States ($7,927,894.38K , 2,627,050 Kg), United Kingdom ($6,291,366.96K , 1,062,590 Kg), Belgium ($5,914,764.97K , 2,074,820 Kg).

    COVID-19 Test kits exports by country in 2017

    Hungary Import 300215 COVID-19 Test kits 2017 World 776,740.95 166,832 Kg

    Ha jól értelmezem, Viktor 2017-ben szerzett nekünk a 2019-es Covidhalálosvilágjárvány tesztelésére PCR tesztet. Hát, ha ez igaz, akkor ma kiosztok nekik 10.000 covidpontot, mértékegysége MKA.

    Ami még érdekes lehet: (ja jól értelmezem – ha nem, javítsatok!)
    – a táblázatban külön szerepel az Európai Unió és külön a tagországok (legalábbis egyesek biztos, nem nézném végig)
    – nem azonos áron kapják a megrendelők a teszteket – az EU 171.315.416.800 (171 milliárd) dollárt fizetett 2,759,970 kg termékért
    Németo. 87.315.458.900 (87 milliárd) dollárt fizetett 3,015,010 kg termékért
    Viktorék 7.767.409.500 (7,5 milliárd) dollárt fizettek 166,832 kg termékért
    – 96 ország szerepel a vásárlók listáján, ebből hazánk – a kifizetett összegeket tekintve a 16. helyen van, egyetlen volt szocialista ország sem fizetett többet a tesztekért, mint mi.
    – a sorban kettővel mögöttünk levő Ausztria 6.517.429.900 ( 6,5 milliárd) dollárt fizetett csak, viszont 1,429,260 kg termékért
    – a sorban öttel mögöttünk levő Lengyelország az első szoc. ország, ők 4.285.159.500 ( 4 milliárd) dollárt fizettek 193,077 kg termékért.
    – a sorban utolsó előtti Brunei 12.800 (13.000) dollárt fizettek, de 0 kg terméket kaptak.
    – a sorban utolsó Szudán 9.900 (10.000) dollárt fizetett, szintén a semmiért.

    HS Nomenclature used HS 2017
    HS Code 300215: COVID-19 Test kits
    HS Classification Reference based on Covid-19 medical supplies list 2nd edition, prepared by World Customs Organization (WCO) and World Health Organization (WHO)

    Please note: Exports is gross exports and Imports is gross imports

    Aki még látja, mentse el az oldalt.

    1. Tisztelt Doktor Úr Maximális elismerésem a fantasztikus előadásukért, rendkivül informativ. Lehetséges hogy egy apró dolgo amit irok de nagyon szivesen aláirnám a kerdőivet ha nem kellene kinyomtatni, itt minden zárva van és otthon nincs nyomtató, csak ez az oka hogy nem tudom kitölteni és elkülden azt. A Syabadság mozgalom oldalán a Magyarok Házá oldalnál is ugyszintén kinyomtatandó az iv. Tehetetlen vagyok, ha nem ez az idő járná csak kimennék a telepen egy kis PC s boltba és kinyomtatnám, de most ők is zárva. kicsinyke a baj de biztosan többeket is érint.

 2. Tiltakozom a kötelezhető oltások ellen.Tiltakozom az oltásútlevél bevezetése ellen.

 3. Köszönöm a lehetőséget, és a munkájukat!
  Kedves Muzsik Zsolt, hát attól tartok az első kijelentése az igaz, sajnos. Megnéztem a hajam is égnek állt Borzalom!!!
  Köszönöm hogy közzé tette.

 4. Enochnak adott üzenetekben fellelhető a lényeg: az államok csak úgy kaphatnak hitelt, ha beültetik a microchipet az államok polgárai, tehát ez érvényes most is, mert az Orbán kapott hitelt!

 5. E NEMZ KONZ KITÖLTŐINEK : NE ONLINE.. PAPÍROON A 1357 ES IR. SZ. -Ú MINI ELN.-SÉG NEK. RA. LEKÖVETHETETLENÜL: VÁLASZOK ORBÁN VIKTOR RÉSZÉRE, A 2021 02 15.-ÉN KIADOTT NEMZETI KONZULTÁCIÓRA :
  1. Sokan sérelmezik, hogy a járvány okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a hagyományos beteg-orvos kapcsolat felborult. Elmaradnak a személyes konzultációk, elérhetetlenek az orvosok és a szakrendelések, megközelíthetetlenek a kórházak, kezeléseket és műtéteket halasztanak el. Ön szerint sérülhet-e bárkinek az egészséghez és az orvosi ellátáshoz való joga a járvány miatt? >> Nem mert a vezetőség önmagát buktatja meg , bár ez már meg is történt csak látszat az egész, amit csinálnak. 2. Heves vitákat vált ki, hogy a vírus ellen sietve kifejlesztett vakcinák nem hatékonyak, sőt az évekig tartó biztonsági tesztelési fázisok kihagyása miatt még veszélyesek is. Ráadásul senki nem vállal értük felelősséget Ön megbízik a vakcinákban és önként beoltatná magát? >> Semmiképp mert minden vakcina génmanipuláció, és méreg, ezt a gyógyszergyártók hivatalos közleménye is bizonyítja ! 3. A magyar kormány az Európai Unió által javasolt vakcinákon kívül egyéb forrásokból is igyekszik beszerezni a koronavírus elleni oltóanyagot. Ön szerint legyen-e beleszólása az embereknek, hogy melyik típusú vakcinát kívánják beadatni maguknak?: >> Nincs 3. rublika: Egyiket sem soha! Elismétlem! : minden vakcina génmanipuláció, és méreg, ezt a gyógyszergyártók hivatalos közleménye is bizonyítja ! Ezt és az összes többi kérdést nem a törvényes magyar állam kormánya tette fel! 4. Sokszor szembesülünk azzal, hogy akik nem akarják beoltatni magukat, azokat különféle formában fenyegetik, hátrányosan megkülönböztetik, vagy akár nyomásgyakorlással is az oltásra kényszerítik. Ön szerint kényszeríthető legyen bárki, hogy beoltassa magát? + 5. Egyre többször elhangzik, hogy mentesüljenek a korlátozó intézkedések alól azok, akik beoltatják magukat, akik pedig ezt nem akarják, azokat ebből kizárják és diszkriminálják. Ön szerint elszenvedjen-e bármilyen negatív megkülönböztetést az, aki nem oltatja be magát? >> Nem , mert nemzetközileg is tiltott!, VALAMINT E TELJES JOGRENDSZER IS BIZONYÍTOTTAN ÉRVÉNYTELEN, S SEMMILYEN MÓDON NEM TEHETŐ ÉRVÉNYESSÉ. ÉRVÉNYTELEN JOG ALKALMAZÁSA BŰN CSELEKMÉY !
  6. Egyre többen emelik fel a hangjukat a szájmaszkok viselése ellen, aminek az egészségre gyakorolt negatív hatásait szakemberek és nemzetközi kutatások is alátámasztják. Ráadásul a hatékonysága is megkérdőjelezhető, és hamis biztonságérzetet kelt a viselőjében. Ön szerint fenn kell-e tartani a kötelező szájmaszk viselést? >> Nem mert a járványnak nevezett tény egyik fő oka a maszkhordatás. A HATÉKONYSÁGA NEM MEGÉRDŐJELEZHETŐ, HANEM BIZONYÍTOTT A KÁROSSÁGA ! TÖBB ORVOSI BIZONYÍTÉK VAN RÁ.! 7. A járvány miatti szorítások fontos része a közösségi élet és az ezt kiszolgáló helyek korlátozása, a szállás, az éttermek és a különféle vendéglátás, a mozi, a koncertek és a szórakozás, a színház és a kulturális élet, valamint a sport- és szabadidős tevékenységekhez köthető létesítmények bezárása. Emiatt meg lettek fosztva az emberek az együttléttől, a közösségi élményektől, valamint a sportolás és az egészséges életmód folytatásának lehetőségétől. Ön szerint továbbra is zárva kell tartani a vendéglátó- és a szórakozóhelyeket, a kulturális- és sportlétesítményeket,valamint a fitnes edztermeket? >> Nem, mert csak súlyosbítja a járványnak nevezett helyzetet,minden tekintetben, VALÓS JÁRVÁNY : SOHA NEM VOLT, NINCS , ÉS NEM IS LESZ ! ! !
  8. A kijárási korlátozások elrendelésével a vírus terjedését kívánta megakadályozni a kormány. Este 8 és reggel 5 óra között csak nyomós indokkal vagy munkáltatói igazolás felmutatásával lehet kilépni az utcára. Ön szerint szükség van a kijárási korlátozásra? >> Nincs, mert csak a 7. pontban leírtak további súlyosbítását eredményezi, valamint már a pandémia kikiáltása előtt megvoltak a hiteles bizonyítékok , hogy a covid19 nem létezik. erről. már kormányzati beismerés is van. 9. A járványhelyzet miatt rövidítve lettek az üzletek nyitva tartása, ami este 7 óráig megengedett. Emiatt a boltokban – főleg hétköznap este – hatalmas a zsúfoltság, ami veszélyes fertőzési gócpont. mert a munkából hazatérők többsége ebben a korlátozott időintervallumban vásárol be. Ön szerint fenn kell-e tartani az üzletek nyitva tartásának korlátozását? >>> Nem, a változtatást a külföldi multik legalább 1000% os megadóztatásával kell rendezni amit nem háríthatnak a vásárlóikra. A dolgozóikat kiemelni saját hazai vállalkozásokba azon a téren amihez értenek. a befolyt 1000% ból a kisvállalkozásokat jutalmazni. élhető munkabéreket fizetni, megbecsülést mutatni!
  10. A középiskolákban és a felsőoktatási intézményekben digitális oktatás zajlik, ami esélyegyenlőségi szempontból komoly aggályokat vet fel. Emellett negatív pszichológiai hatást is generál az elzártság, a személyes kapcsolatok hiánya és a közösségek szétesése, de a tanulás hatékonysága is jóval elmarad a tantermi képzéstől. Ön szerint vissza kellene térni a hagyományos tantermi oktatáshoz? >> mindenképpen , mert ellenben újabb súlyosbítása következik annak a helyzetnek amit már eddig is előidézett a kor mány sőt a mögöttes erők főleg, bár a kor mány os oda tartozik. és ez még kevés. maga a NAT is alapból tanár és diákellenes! 11.:A járványhelyzetre hivatkozva nagyon sok büntetés és bírság lett kiszabva, sokszor apróságok vagy hibás és ésszerűtlen helyzetek, olykor pedig előre nem várt dolgok és események miatt. Ön szerint kell-e büntetést kiszabni bárkire a védekezési szabályok megsértéséért? >> Nem mert jogellenes, mint minden 2012 01 01 óta. ! Járványhelyzet pedig csak hamisan állítható.! 12.: A veszélyhelyzet idején kiszabott büntetések és bírságok miatt tovább súlyosbodtak a nehézségek, és még nagyobb terhek rakódtak az emberekre, a vállalkozásokra és az intézményekre. Ön szerint vissza kellene fizetni a bírságokat, hogy ezzel ne nehezítsék tovább az emberek életét? >> Igen, sőt: az egyéves jövedelmek teljes biztosítása a NER, és mész. lőr. terhére. Köztudott hogy miért!! 13.: A járvány kezdete óta nagyon sok ember és vállalkozás tönkrement, és tízezrek vesztették el a munkahelyüket, az egzisztenciájukat és a megélhetésüket. Az Európai Unióból a helyzet megsegítésére jelentős források lettek biztosítva, de ebből a hazai kis- és középvállalkozások semmit sem érzékeltek. Ön szerint ezekkel a pénzekkel a tönkrement kisvállalkozásokat és a lehetőségeiket elvesztett embereket kellene segíteni és támogatni?: >> Igen, mivel nincs covid 19! Erre régebbóta van orvosi bizonyíték, mint amióta a pandémia ki lett kiáltva, pénzhatalmi okok miatt! A kérdés előtti magyarázat is elárulja / utal rá, hogy e kormányzat, s az ellenzék sem lehet jogilag uniós tag…! 14. A járványhelyzetre tekintettel nem csak a megélhetés lett nehezebb, hanem az alapvető jogok is jelentősen sérültek, és tették ezzel még kiszolgáltatottabbá az embereket. Ön szerint a járványra hivatkozva szabad-e megsérteni vagy elvenni az alapvető emberi jogokat? >> Nem , hisz ez nemzetközi jogot sért , eu. -s jogi alap carta szerint is bűn.! az eddigi influenza járványok mortalitási rátája átlag 10x-es a covid 19 hez képest, mégsem kellett semmilyen korlátozás, , mégis elbírta az egészségügy. tehát sem vírus sem járvány nincs , csak bevallott szánt szándékú csődokozás és az új világ””rend”” erőszakossága pszichikai bántalmazással, politikai megfélemlítéssel, s mindennel , amik a jogellenes törvénytelen korlátozásokban szerepelnek! Ez egyértelműen bizonyítja hogy a mélyállam ( tudjuk kik azok…! ) megvette megvesztegette az országokat, a világuralma kiépítése érdekében, örök rabszolgaságba erőltetve a teljes emberiséget! Cáfolatnak helye nincs, mert ez bizonyított tény! 15. A járvány miatt az országhatárok egyre átjárhatatlanabbá váltak, ami a külföldön élő vagy dolgozó honfitársaink és a határon túli magyarok életét nem csak megkeserítette, de jelentősen meg is nehezítette. Ön megszüntetné a határzárat és az ehhez kapcsolódó szabályokat? – Igen, mert ez is a 14. re adott válaszhoz kapcsolható. Végezetül amire szükség van elsősorban : A nép általi alkotmányozási jog azonnali visszaállítása a jelenlegi főnökség likvidálása. Mi , a nép tudjuk mit kell tegyünk .

 6. Íme a megkülönböztetést biztosító kormányrendelet, mely február 13-tól érvényes. Külön felhívnám a figyelmet a 2.§ (1) bekezdés hc) pontjára!

  60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet
  a koronavírus elleni védettség igazolásáról
  A Kormány az Alaptörvény 53. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, figyelemmel a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 51/A. §-ára, az Alaptörvény 15. cikk (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el:
  1. A koronavírus elleni védettség igazolása
  1. § (1) A SARS-CoV-2 koronavírus (a továbbiakban: koronavírus) elleni védettség igazolása
  a) a COVID-19 betegségből (a továbbiakban: fertőzés) e rendeletben meghatározott időn belül történő felgyógyulás vagy
  b) az Európai Unióban, illetve a Magyarországon engedélyezett és a lakosság oltására felhasznált, a gyártó által meghatározott dózisú COVID-19 oltóanyaggal történt védőoltás (a továbbiakban: oltottság)
  tényének az igazolásával történik.
  (2) A koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas az e rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány), illetve applikáció.
  2. A védettségi igazolvány
  2. § (1) A védettségi igazolvány tartalmazza
  a) az érintett nevét,
  b) az érintett útlevelének számát, ha ezzel rendelkezik,
  c) az érintett állandó személyazonosító igazolványának számát, okmányazonosítóját, ha ezzel rendelkezik,
  d) a védettségi igazolvány sorszámát,
  e) az oltottság tényének igazolása esetén az oltás idejét, valamint a védőoltás típusát,
  f) a fertőzésből történő felgyógyulás tényének az igazolása esetén az igazolvány érvényességének dátumát,
  g) az a)-f) pont szerinti adatokból képzett, informatikai eszközzel optikailag olvasható adattároló kódot,
  h) szöveges jelzésként
  ha) „A kártya személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes”,
  hb) „Nem ruházható át”,
  hc) „Az igazolványhoz kapcsolódó jogosultságok a koronavirus.gov.hu internetes oldalon ellenőrizhetők”
  feliratokat.
  (2) Az (1) bekezdés f) pontja szerinti érvényességi dátum – a (4) bekezdés szerinti kivétellel – az érintett – (3) bekezdés szerinti – fertőzésből történő felgyógyulásának napját követő hatodik hónap azonos napjával, ha pedig a hónapban nincs ilyen nap, a hónap utolsó napjával egyezik meg.
  (3) A (2) bekezdés szerinti fertőzésből történő felgyógyulás napja, az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben (a továbbiakban: EESZT) nyilvántartott,
  a) az utolsó pozitív eredményű, a koronavírus kimutatására szolgáló molekuláris biológiai vizsgálatot vagy antigén gyorstesztet követő negatív eredményű, a koronavírus kimutatására szolgáló molekuláris biológiai vizsgálat napja,
  b) negatív eredményű, a koronavírus kimutatására szolgáló molekuláris biológiai vizsgálat hiányában, az utolsó pozitív eredményű, a koronavírus kimutatására szolgáló antigén gyorsteszt vagy molekuláris biológiai vizsgálat napját követő tizedik nap.
  (4) Ha az érintettről az EESZT-ben nem tartanak nyilván pozitív eredményű koronavírus kimutatására szolgáló antigén gyorsteszt vagy molekuláris biológiai vizsgálati eredményt, azonban az érintett az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, Magyarországon működő egészségügyi szolgáltató által laboratóriumban elvégzett, pozitív eredményű vizsgálattal igazolja, hogy szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag jelen van, úgy az (1) bekezdés f) pontja szerinti érvényességi dátum az ellenanyag jelenlétét kimutató vizsgálat dátumát követő negyedik hónap azonos napja, ha pedig a hónapban nincs ilyen nap, a hónap utolsó napja.
  (5) A védettségi igazolvány az egyes adatok megjelölését angol nyelven is tartalmazza.
  (6) A védettségi igazolványt – a (3) bekezdés szerinti esetben – a jogosult természetes személy részére Budapest Főváros Kormányhivatala (a továbbiakban: hatóság)
  a) 2021. március 1. napját megelőzően a fertőzésből történő felgyógyulás esetén 2021. március 15. napjáig,
  b) 2021. március 1. napját követően a fertőzésből történő felgyógyulás esetén a (3) bekezdés szerinti fertőzésből történő felgyógyulásának napját követő 8 napon belül,
  c) ha az alapimmunizálásra – amennyiben ehhez két oltás szükséges, úgy a második oltás beadására – 2021. március 1. napját megelőzően került sor, 2021. március 15. napjáig,
  d) ha az alapimmunizálásra – amennyiben ehhez két oltás szükséges, úgy a második oltás beadására – 2021. március 1. napját követően került sor, 8 napon belül
  hivatalból állítja ki.
  (7) A védettségi igazolványt – a (4) bekezdés szerinti esetben – a jogosult természetes személy részére a hatóság
  a) 2021. március 1. napját megelőzően benyújtott kérelem esetén 2021. március 15. napjáig,
  b) 2021. március 1. napját követően a kérelem benyújtását követő 8 napon belül
  kérelemre állítja ki.
  (8) A (7) bekezdés esetében a védettségi igazolvány
  a) elektronikus úton a fővárosi és megyei kormányhivatal által rendszeresített elektronikus űrlapon vagy
  b) bármely kormányablakban személyesen
  igényelhető.
  (9) A (7) bekezdés szerinti kérelemhez mellékelni kell a koronavírus elleni védőanyagnak az érintett személy szervezetében való jelenlétét igazoló Magyarországon működő egészségügyi szolgáltató által elvégzett vizsgálat eredményét és annak értékelését tartalmazó leletet.
  (10) A védettségi igazolvány pótlása, cseréje iránti kérelmet
  a) elektronikus úton a fővárosi és megyei kormányhivatal által rendszeresített elektronikus űrlapon vagy
  b) bármely kormányablakban személyesen
  lehet benyújtani.
  (11) A védettségi igazolvány
  a) (6) bekezdés szerinti első, illetve a fertőzésből történő felgyógyulás tényének igazolását követően az oltottság tényének igazolása céljából történő második kiállítása ingyenes,
  b) (7) bekezdés szerinti kiállítása, valamint (10) bekezdés szerinti pótlása, cseréje esetén 3000 forint igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni, amelyből 2000 forint a védettségi igazolvány előállítási költsége.
  (12) A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes.
  (13) A (11) bekezdés b) pontja szerinti igazgatási szolgáltatási díjat Budapest Főváros Kormányhivatala 10023002-00301253-00000000 számú számlájára történő utalással kell megfizetni.
  (14) A díjat akkor is meg kell fizetni, ha a kérelmező a kérelmét visszavonta, továbbá ha azt a hatóság elutasítja, vagy az eljárást megszünteti.
  (15) Ismételten benyújtott kérelem esetén a díjat ismételten meg kell fizetni. A hiánypótlásra visszaadott kérelem újbóli benyújtása esetén a díjat még egyszer nem kell megfizetni.
  (16) Túlfizetés esetén a díjtöbbletet hivatalból vagy kérelemre vissza kell téríteni.
  (17) Ha a visszatérítés kérelemre történik, a kérelemben meg kell jelölni a visszatérítés okát, a számlatulajdonos nevét, a fizetési számlaszámot, vagy a postai címet, ahová a kérelmező a visszatérített összeg utalását kéri. A díj visszatérítését a hatóság a kérelmező által megjelölt fizetési számlaszámra átutalással vagy a postai címre kiutalással teljesíti.
  (18) Hivatalból történő visszatérítés esetén a hatóság a fizetési számla megterhelését tartalmazó napi kivonat, a postai készpénzátutalási megbízás feladást igazoló szelvényrész vagy ezek másolatán feltüntetett fizetési számlaszámra átutalással, vagy az azon feltüntetett címre történő kiutalással teljesíti.
  3. § (1) A 2. § (6) bekezdés c) és d) pontja szerinti esetben az egészségügyi szolgáltató
  a) az oltottság tényét, idejét, a védőoltás típusát,
  b) – ha az érintett jelzése szerint a levelezési címe a személyiadat- és lakcímnyilvántartásban szereplő lakcímétől eltér – az érintett levelezési címét,
  c) – ha az érintett magyar hatóság által kiállított személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal nem rendelkezik – az érintett nevét, a külföldi hatóság által kiállított személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványának számát,
  d) ha az érintett a védettségi igazolvány kiküldését hivatalos iratként kéri, ennek tényét
  az EESZT-ben rögzíti, és az EESZT útján haladéktalanul továbbítja a hatóság részére.
  (2) A hatóság – a 2. § (6) bekezdés a) és b) pontja, valamint a 2. § (7) bekezdése szerinti esetben –
  a) az EESZT működtetőjétől a gyógyult személy TAJ számát, valamint a fertőzésből történő felgyógyulásának dátumát,
  b) a személyiadat- és lakcímnyilvántartást vezető szervtől a gyógyult személy útlevelének és állandó személyazonosító igazolványának okmányazonosítóját, lakcímét
  automatikus információátadással – szükség esetén az összerendelési nyilvántartás szolgáltatás útján – átveszi.
  (3) A hatóság – a 2. § (6) bekezdés c) és d) pontja szerinti esetben –
  a) az EESZT működtetőjétől az érintett TAJ számát, a 2. § (1) bekezdés e) és g) pontja szerinti adatot, valamint az (1) bekezdés szerinti adatokat,
  b) a személyiadat- és lakcímnyilvántartást vezető szervtől az érintett nevét, útlevelének és állandó személyazonosító igazolványának okmányazonosítóját, lakcímét
  automatikus információátadással – szükség esetén az összerendelési nyilvántartáshoz kapcsolódó szolgáltatás útján – átveszi.
  (4) A hatóság a veszélyhelyzet idején az okmányokra, továbbá az ügyintézésre vonatkozó egyes szabályok megállapításáról szóló 500/2020. (XI. 13.) Korm. rendelet szerint érvényes útlevelek okmányazonosítóját az útiokmány-nyilvántartásból is átveheti.
  (5) A hatóság a (2) és (3) bekezdés szerinti adatokat – a TAJ szám kivételével – a védettségi igazolvány megszemélyesítése és az érintett részére történő továbbítása érdekében az állandó személyazonosító igazolvány megszemélyesítésért felelős szervezetnek továbbítja.
  (6) A védettségi igazolvány tekintetében a biztonsági okmányok védelmének rendjéről szóló 86/1996. (VI. 14.) Korm. rendeletet nem kell alkalmazni, de az (5) bekezdés szerinti szerv a védettségi igazolványt a hatóság és a személyiadat- és lakcímnyilvántartásért felelős miniszter bevonásával kialakított biztonsági elemek alkalmazásával köteles kiállítani.
  (7) A postai szolgáltatások nyújtásának és a hivatalos iratokkal kapcsolatos postai szolgáltatás részletes szabályairól, valamint a postai szolgáltatók általános szerződési feltételeiről és a postai szolgáltatásból kizárt vagy feltételesen szállítható küldeményekről szóló 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdésétől eltérően a védettségi igazolványt csak akkor kell személyes átadással kézbesíteni, ha azt az érintett kérte, egyebekben a védettségi igazolványt a levélszekrénybe kell kézbesíteni.
  3. A koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció
  4. § (1) Az EESZT működtetője a védőoltást igazoló applikációt biztosít az érintettek számára.
  (2) Az applikáció az érintett azonosítását követően – az EESZT-ből szerzett adatok alapján – igazolja az érintett oltottságát.
  (3) Az applikáció
  a) az érintett nevét,
  b) az érintett TAJ számát,
  c) az oltás idejét, a védőoltás típusát,
  d) a fertőzéssel szembeni védettség tényét vagy annak hiányát
  jeleníti meg.
  4. Adatkezelés
  5. § Az EESZT-csatlakozásra kötelezett egészségügyi szolgáltató a védőoltást igazoló védettségi igazolvány kiállítása érdekében a védőoltás beadását követő egy évig kezeli az érintett 2. § (1) bekezdés b)-f) pontja, valamint 3. § (1) bekezdése szerinti adatait.
  6. § A hatóság a védettségi igazolvány kibocsátása érdekében az adatok beérkezésétől számított egy évig kezeli az érintett 3. § (3) bekezdése és a gyógyult személy 2. § (4) bekezdése, illetve 3. § (2) bekezdése szerinti adatait.
  7. § (1) A hatóság a védettségi igazolvány kibocsátásába a személyiadat- és lakcímnyilvántartásért felelős minisztert adatfeldolgozóként bevonja.
  (2) A védettségi igazolványhoz kapcsolódó rendszer
  a) alkalmazás-fejlesztési és alkalmazás-üzemeltetési, valamint az ezzel összefüggő adatfeldolgozói feladatait központi szolgáltatóként az IdomSoft Informatikai Zártkörűen Működő Részvénytársaság,
  b) infrastruktúra-fejlesztési és infrastruktúra-üzemeltetési, az okmánylogisztikával kapcsolatos, valamint az ezzel összefüggő adatfeldolgozói feladatait központi szolgáltatóként a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság
  látja el.
  5. Záró rendelkezések
  8. § Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba.
  9. § Az e rendelet szerinti védettségi igazolványoknak a jogosultak részére történő megküldését 2021. március 1. napját követően kell elkezdeni.

  1. dr szabó g dénes: a 2012 01 01 én “hatályba léptetett ” alaptörvény értelmében minden azót lévő törvény jogszabály, rendelet semmis a teéljes intézményrendszerrel egyetemben, mivel az alaptörvény ,megírrásához sem volt joga egyetlen kélpviselőnek sem. nincs önálló alkotmányozási joguk! amoikor egy alkotmánynek tekintett iratz saját maga igazolja vissza érvénytelenségét, onnantól kezdve minden ami benne van, -annak folyománya jogilag semmis, érvénytelen. ami a jogban érvénytelen az nincs !

 7. 2.§ (1) bekezdés
  hc) „Az igazolványhoz kapcsolódó jogosultságok a koronavirus.gov.hu internetes oldalon ellenőrizhetők”

  A jogosultságok nincsenek a jogszabályba foglalva csak elolvashatóak lesznek majd a kormányzati portálon. Így a jogszabályi kereteken kívülre helyezve sem a pozitív sem a negatív diszkrimináció egyelőre nem állja meg a helyét jogi eljárásban.

 8. Van itt valami jogász aki ezt mambo-jambó jogi halandzsát összetudná foglalni egyszerű, érthető nyelven?

  1. Ebben a jogszabályban egyenlőre sok érdekes nincs. Aki megkapta az oltásokat azt ezzel igazolja. Az ő esetükben “oltási igazolvány” egyenlőre lejárat nélkül. Aki igazoltan betegségen átesett annak “védettségi igazolvány”. Amennyiben az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben (EESZT) van adat a fertőzés kezdetéről és a kigyógyulás napjáról akkor 6 hónapig érvényes, ha közvetett bizonyítékai – magyarországi laboratóriumi lelet antitest pozitivitásról – vannak akkor 4 hónapig érvényes, utána eldobhatja. Mindez 3000 Ft-ba kerül. Diszkriminációt ez a kormányrendelet nem tartalmaz.

 9. Kedves Doktor Úr!

  Nem tudom letölteni a kérdőívet, mert bizonyára törölték, ugyanis akárhányszor rákattanok a linkre, mindannyiszor azt üzeni, hogy “Hmm. Probléma az oldal megkeresésekor”. Nyilvánvaló, hogy nagy riadalmat kelthetett nemzetinek nem nevezhető kormányunk embereinél ez a bátor felhívás.
  Lehetne-e valamiképp valahova eltenni egy kicsit jobban “elrejtve”, hogy ne találjanak rá az ellenérdekeltek olyan könnyen, csak azok, akik az Önök véleményével tudnak azonosulni, és akik a valódi változásra, nem egy megnyomorított, rabszolgasorsba taszított ,antihumánus világra vágynak?

  Köszönettel és tisztelettel,

  Zámbori Mária

 10. Most hallottam a rádióban, hogy az Önök által készített weboldalt kamu oldalnak minősítették és ahogy látom már nem is elérhető. Szerintem a névválasztás miatt volt vele problémájuk. Vagy csak valaki jelentette.

  1. Igen. Vélhetően megijedtek a minőségtől, hiszen nyilván jobb, mint amit ők hoznak ki. Néhány nap múlva fel fog kerülni máshová. Majd figyeljék az oldalunkat.

 11. Sajnos nem érhető el a kérdőív. Megtudnátok oldani, hogy újra elérhető legyen? Köszönöm.

  1. A magyaroknak nincs istene. Ezert hianyzik a magyarokbol az osszefogas, ami mas orszagok nepeiben megtalalhato. Talan az embereknek tobbet kene azzal foglalkozniuk, hogy sajat magukban higgyenek es ne pedig egy, az egben tevekenykedo misztikus figuratol varjanak mindenben segitseget. Ha megnezed a rengeteg videot es kepet arrol, hogy mas orszagokban az emberek tomegei nem tokolnek annyit mint a magyarok, az mind bizonyitja, hogy fejlettebb orszagokban mar eljutottak az emberek oda, hogy ha nem hiszel magadban, az “isten” semmit nem fog erted tenni. Ezert van magyarorszag meg mindig a beka feneke alatt – sajnalatos modon – mert azt hiszi az “isten” majd megoldja a problemaikat mikozben ok hatradolve csucsulnek a karosszekekben.

 12. NA AKKOR LASSÚAK VOLTAK A LEVEVŐK . kimásoltam s megválaszoltam , doku.-ba mentettem . remélem idefér : VÁLASZOK ORBÁN VIKTOR RÉSZÉRE, A 2021 02 15.-ÉN KIADOTT NEMZETI KONZULTÁCIÓRA :
  1. Sokan sérelmezik, hogy a járvány okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a hagyományos beteg-orvos kapcsolat felborult. Elmaradnak a személyes konzultációk, elérhetetlenek az orvosok és a szakrendelések, megközelíthetetlenek a kórházak, kezeléseket és műtéteket halasztanak el. Ön szerint sérülhet-e bárkinek az egészséghez és az orvosi ellátáshoz való joga a járvány miatt? >>> Nem mert a vezetőség önmagát buktatja meg , bár ez már meg is történt csak látszat az egész, amit csinálnak. 2. Heves vitákat vált ki, hogy a vírus ellen sietve kifejlesztett vakcinák nem hatékonyak, sőt az évekig tartó biztonsági tesztelési fázisok kihagyása miatt még veszélyesek is. Ráadásul senki nem vállal értük felelősséget Ön megbízik a vakcinákban és önként beoltatná magát? >>> Semmiképp mert minden vakcina génmanipuláció, és méreg, ezt a gyógyszergyártók hivatalos közleménye is bizonyítja ! 3. A magyar kormány az Európai Unió által javasolt vakcinákon kívül egyéb forrásokból is igyekszik beszerezni a koronavírus elleni oltóanyagot. Ön szerint legyen-e beleszólása az embereknek, hogy melyik típusú vakcinát kívánják beadatni maguknak?: >>> Nincs 3. rublika: Egyiket sem soha! Elismétlem! : minden vakcina génmanipuláció, és méreg, ezt a gyógyszergyártók hivatalos közleménye is bizonyítja ! 4. Sokszor szembesülünk azzal, hogy akik nem akarják beoltatni magukat, azokat különféle formában fenyegetik, hátrányosan megkülönböztetik, vagy akár nyomásgyakorlással is az oltásra kényszerítik. Ön szerint kényszeríthető legyen bárki, hogy beoltassa magát? + 5. Egyre többször elhangzik, hogy mentesüljenek a korlátozó intézkedések alól azok, akik beoltatják magukat, akik pedig ezt nem akarják, azokat ebből kizárják és diszkriminálják. Ön szerint elszenvedjen-e bármilyen negatív megkülönböztetést az, aki nem oltatja be magát? >>> Nem , mert nemzetközileg is tiltott!, VALAMINT E TELJES JOGRENDSZER IS BIZONYÍTOTTAN ÉRVÉNYYTELEN, S SEMMILYEN MÓDON NEM TEHETŐ ÉRVÉNYESSÉ. ÉRVÉNYTELEN JOG ALKALMAZÁSA BŰN CSELEKMÉY ! 6. Egyre többen emelik fel a hangjukat a szájmaszkok viselése ellen, aminek az egészségre gyakorolt negatív hatásait szakemberek és nemzetközi kutatások is alátámasztják. Ráadásul a hatékonysága is megkérdőjelezhető, és hamis biztonságérzetet kelt a viselőjében. Ön szerint fenn kell-e tartani a kötelező szájmaszk viselést? >>> Nem , mert a járványnak nevezett tény egyik fő oka a maszkhordatás. A HATÉKONYSÁGA NEM MEHGÉRDŐJELEZHETŐ, HANEM BIZONYÍTOTT A KÁROSSÁGA ! TÖBB ORVOSI BIZONYÍTÉK VAN RÁ.! 7. A járvány miatti szorítások fontos része a közösségi élet és az ezt kiszolgáló helyek korlátozása, a szállás, az éttermek és a különféle vendéglátás, a mozi, a koncertek és a szórakozás, a színház és a kulturális élet, valamint a sport- és szabadidős tevékenységekhez köthető létesítmények bezárása. Emiatt meg lettek fosztva az emberek az együttléttől, a közösségi élményektől, valamint a sportolás és az egészséges életmód folytatásának lehetőségétől. Ön szerint továbbra is zárva kell tartani a vendéglátó- és a szórakozóhelyeket, a kulturális- és sportlétesítményeket,valamint a fitnes edzőtermeket? >> Nem, mert csak súlyosbítja a járványnak nevezett helyzetet,minden tekintetben, VALÓS JÁRVÁNY : SOHA NEM VOLT, NINCS , ÉS NEM IS LESZ ! ! ! 8. A kijárási korlátozások elrendelésével a vírus terjedését kívánta megakadályozni a kormány. Este 8 és reggel 5 óra között csak nyomós indokkal vagy munkáltatói igazolás felmutatásával lehet kilépni az utcára. Ön szerint szükség van a kijárási korlátozásra? >> Nincs, mert csak a 7. pontban leírtak további súlyosbítását eredményezi, valamint már a pandémia kikiáltása előtt megvoltak a hiteles bizonyítékok , hogy a covid19 nem létezik. erről már kormányzati beismerés is van. 9. A járványhelyzet miatt rövidítve lettek az üzletek nyitva tartása, ami este 7 óráig megengedett. Emiatt a boltokban – főleg hétköznap este – hatalmas a zsúfoltság, ami veszélyes fertőzési gócpont. mert a munkából hazatérők többsége ebben a korlátozott időintervallumban vásárol be. Ön szerint fenn kell-e tartani az üzletek nyitva tartásának korlátozását? >> Nem, a változtatást a külföldi multik legalább 1000% os megadóztatásával kell rendezni amit nem háríthatnak a vásárlóikra. A dolgozóikat kiemelni saját hazai vállalkozásokba azon a téren amihez értenek. a befolyt 1000% ból a kisvállalkozásokat jutalmazni. élhető munkabéreket fizetni, megbecsülést mutatni!
  10. A középiskolákban és a felsőoktatási intézményekben digitális oktatás zajlik, ami esélyegyenlőségi szempontból komoly aggályokat vet fel. Emellett negatív pszichológiai hatást is generál az elzártság, a személyes kapcsolatok hiánya és a közösségek szétesése, de a tanulás hatékonysága is jóval elmarad a tantermi képzéstől. Ön szerint vissza kellene térni a hagyományos tantermi oktatáshoz? >> Mindenképpen , mert ellenben újabb súlyosbítása következik annak a helyzetnek amit már edig is előidézett a kor mány sőt a mögöttes erők főleg, bár a kor mány os oda tartozik.és ez még kevés. maga a NAT is alapból tanár és diákellenes! 11.:A járványhelyzetre hivatkozva nagyon sok büntetés és bírság lett kiszabva, sokszor apróságok vagy hibás és ésszerűtlen helyzetek, olykor pedig előre nem várt dolgok és események miatt. Ön szerint kell-e büntetést kiszabni bárkire a védekezési szabályok megsértéséért? >> Nem mert jogellenes, mint minden 2012 01 01 óta. ! Járványhelyzet pedig csak hamisan állítható.! 12.: A veszélyhelyzet idején kiszabott büntetések és bírságok miatt tovább súlyosbodtak a nehézségek, és még nagyobb terhek rakódtak az emberekre, a vállalkozásokra és az intézményekre. Ön szerint vissza kellene fizetni a bírságokat, hogy ezzel ne nehezítsék tovább az emberek életét? Igen, sőt: az egyéves jövedelmek teljes biztosítása a NER, és mész. lőr. terhére. Köztudott hogy miért!! 13.: A járvány kezdete óta nagyon sok ember és vállalkozás tönkrement, és tízezrek vesztették el a munkahelyüket, az egzisztenciájukat és a megélhetésüket. Az Európai Unióból a helyzet megsegítésére jelentős források lettek biztosítva, de ebből a hazai kis- és középvállalkozások semmit sem érzékeltek. Ön szerint ezekkel a pénzekkel a tönkrement kisvállalkozásokat és a lehetőségeiket elvesztett embereket kellene segíteni és támogatni? >> Igen, mivel nincs covid 19! Erre régebbóta van orvosi bizonyíték, mint amióta a pandémia ki lett kiáltva, pénzhatalmi okok miatt! A kérdés előtti magyarázat is elárulja / utal rá, hogy e kormányzat, s az ellenzék sem lehet jogilag uniós tag…! 14. A járványhelyzetre tekintettel nem csak a megélhetés lett nehezebb, hanem az alapvető jogok is jelentősen sérültek, és tették ezzel még kiszolgáltatottabbá az embereket. Ön szerint a járványra hivatkozva szabad-e megsérteni vagy elvenni az alapvető emberi jogokat? >> Nem , hisz ez nemzetközi jogot sért , eu. -s jogi alap carta szerint is bűn.! az eddigi influenza járványok mortalitási rátája átlag 10x-es a covid 19 hez képest, mégsem kellett semmilyen korlátozás, , mégis elbírta az egészségügy. tehát sem vírus sem járvány nincs , csak bevallott szánt szándékú csődokozás és az új világ””rend”” erőszakossága pszichikai bántalmazással, politikai megfélemlítéssel, s mindennel , amik a jogellenes törvénytelen korlátozásokban szerepelnek! Ez egyértelműen bizonyítja hogy a mélyállam ( tudjuk kik azok…! ) megvette megvesztegette az országokat, a világuralma kiépítése érdekében, örök rabszolgaságba erőltetve a teljes emberiséget! Cáfolatnak helye nincs, mert ez bizonyított tény! 15. A járvány miatt az országhatárok egyre átjárhatatlanabbá váltak, ami a külföldön élő vagy dolgozó honfitársaink és a határon túli magyarok életét nem csak megkeserítette, de jelentősen meg is nehezítette. Ön megszüntetné a határzárat és az ehhez kapcsolódó szabályokat? >> Igen, mert ez is a 14. re adott válaszhoz kapcsolható. Végezetül amire szükség van elsősorban : A nép általi alkotmányozási jog azonnali visszaállítása a jelenlegi főnökség likvidálása. Mi , a nép tudjuk mit kell tegyünk . Nincs szükségünk semmilyen jelenlegi főnökösködő kormányzatra ami nem más, mint önmagát államnak hazudó bűnszervezet a magukat ellenzékinek vallókkal együtt! EL A KEZEKEL A LAKOSSÁGTÓL !!

 13. HAJRÁ Dr.GŐDÉNY!!!:-)
  Nagyon tetszett a konzultáció, de mivel sejtettem hogy ez labilis kimenetelű lesz, így azonnal lementettem magamnak hogy biztosan megmaradjon legalább emlékbe.
  Sok sikert az újraindításához és elterjesztéséhez!!!:-)
  De aztán valami extra-hiper-szuper lekövethetetlen külföldi szerveren legyen, és esetleg még hasznos lenne rajta feltüntetni hogy ez nem a kormány hivatalos verziója – csak hogy véletlenül se érhesse szándékos megtévesztés vádja az “elkövetőt”.
  DŐLJÖN ÖSSZE MIELŐBB A HAZUG RENDSZER, TÖRJÖN KI AZ IGAZSÁG!!!

 14. Kitöltöttem a kérdőívet tegnapelőtt, de elküldeni nem tudtam, mert az irányítószám-adatomat hibásként visszadobta az oldal (holott teljesen biztos, hogy helyesen adtam meg!). Ezek szerint, ahogy megjelent, már akadályozták. Várom a helyreállítását és csak remélni tudom, hogy nemcsak sokan, de elegen is leszünk ahhoz, hogy eredményes legyen! Áldás!

 15. Ma reggel olvastam az Indexen, hogy Gődény György a Facebook oldalán reklámoz egy kérdőívet, ami miden bizonnyal adathalászás céljából jött létre, hogy mondjuk kopogtató cédulákat lehessen ezen adatokkal hamisítani:

  https://index.hu/belfold/2021/02/16/godeny-kitoltotte-kamukonzultacio_koronavirus_doktor_jarvanyszektikus_nyomozas_feljelentes_adathalaszat/

  Szerencsére már megtették a feljelentést személyes adatokkal való visszaélés miatt… Fogalmam sincs, miért kell a személyi szám a petíciókhoz, de még idáig minden ilyesmihez kellett, amikor aláírtam. Pl a nemzeti körök beadványai esetén anno… Akkor nem tettek feljelentést.

  És hogy Gődény György sokat profitált a koronavírusból. Ez a kedvencem!
  Szánalmas…

 16. Aki az előző kérdőívet kitöltötte, az mit tegyen? Töltsük ki ezt is, vagy felhasználhatók az első kérdőív eredményei?

 17. Most végre sikerült kitöltve elküldeni, ha minél többen megtesszük, remélem lesz foganatja!

 18. Ma elkeseredtem a végletekig:Ez a visszavont praxissal(nem) rendelkező ostoba vénasszony elmondta, hogy itt a 3.hullám. Akkor az eddigi védekezés a konputeren modellezett vírus ellen tulajdonképpen nem ért még egy megmerevedett mezőgazdasági lengő féltengelyt sem. Nő létére, hogy lehet ekkora ökör valaki:elmondja, hogy mit tudom én milyen esetben kell antigén tesztet csinálni, mely ha pozitív-akkor el van fogadva, ha negatív akkor még pcr is kell, mert azt addig manipulálja amig nem lesz pozitív. Tehát felelős szakemberként NEM ismeri a WHO idevágó januári állásfoglalását? Milyen orvos ez, kinek az érdekeit képviseli? Hány és milyen bűncselekményt követett el azzal, hogy egy hazug propaganda gépezet szócsöveként intézkedéseivel milliók életét tette, teszi tönkre? Hol vannak a covid-betegek, már mint azon a covid-osztályon, amit Hadházy Ákos nen nézhetett meg…

 19. The storm is upon us! Nem elkeseredni. A legsötétebb mindig hajnal előtt van. Hatalmas változások vannak a levegőben. Egy új quantum pénz rendszer kerül bevezetésre. A jelek már láthatók mindenütt. MasterCard tegnap bejelentette, hogy még ebben az évben cryptovaluták is elfogadottak lesznek ( The company announced late Wednesday that it will support “select cryptocurrencies” directly on its network at some point later this year. ) A cabal totális kontrollja a világ pénzrendszere felett megrendülni látszik. Nem véletlen, hogy már mentik a pénzüket. Bill Gates hatalmas földterületek vásárol.. Amerikában a hadsereg kontrollál minden fontos eseményt. Joe Biden egy imposztor és semmi hatalma sincs. A rezidenciája egy bérelt stúdióban van. A fehér ház le van zárva. Az Amerikában történő események meghatározóak lesznek a világ minden más országára is. A háttérben folyó események hamarosan az átlag ember számára is láthatóak lesznek. Nagy valószínűség szerint Trump elnök visszatér a hatalomba. Ma betelefonált a newsmax élő adásba, igaz nem árult el semmit abból mi folyik a háttérben de, hogy nagy dolgok az benne volt a levegőben. Annyit megjegyzett a riporternek, hogy egy kis ideig most szeretne csendbe maradni. Az amerikai hadsereg egy hatalmas mocsár lecsapoló hadműveletet folytat a háttérben. Így vagy úgy, Trump csak azután tér vissza, ha ezek a hadműveletek véget-érnek, hogy befejezze azt a projektet amit a meggyilkolt Kennedy elnök elkezdett.
  Jó hír a betegeknek, hogy új technológiák, amik már évtizedekkel ezelőtt megvoltak csak titkolva voltak a népesség elől, most a felszínre törnek mindenütt. Quantum technológiák, Plasma Energy Med Beds – ha igazak a hírek – eltüntethetik a betegségek nagy részét sőt még a most beoltattak módosított genetikai kódját is képesek lesznek kijavítani.
  Ezt mondta Trump elnök múlt év júniusában,
  “WITHIN A YEAR’S TIME OR SO ALMOST ALL HOSPITAL PROCEDURES WILL BE OBSOLETE.” (Egy éven belül majdnem minden kórházi procedúra elavult lesz)
  Fel a fejjel és a mainstream médiának egy szavát sem elhinni.

  1. Eddig olyan okosakat irtal, szerettem olvasni a hozzaszolasaidat, mert logikusak is.
   De ez a Trumposdi honnan jon?
   Januar elejen is itt volt, hogy huu, 6-an mi fog tortenni, aztan majd a kormanyzasa utolso heteben uristen katonasag, lerohan mindenkit, vegul nem tortent az egvilagon semmi.

   Mi az, hogy a Feher Haz le van zarva, vagy hogy a hadsereg kontrollal mindent?
   Legalabb par linket rakj be lecci ezekhez az infokhoz.
   Meg a Youtube-on is egy halom video van fent csak az utolso egy het torteneseirol is a Feher hazban. Nem ugy tunik mintha zarva lenne.

   Szivesen kerdeznekel errol privatban csak nem tudom hol tudlak elerni. 🙂

 20. Tisztelt Muzsik Úr! Gratulálok a kitartásáért és köszönet a megvilágításért. Ezek után a kérdését, állítását módosítsuk úgy, hogy kormányunk egyértelműen HAZUDIK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük