Itt közreadunk néhány nagyon fontos önmegjelölési javaslatot a társadalom azon tagjai számára, akik erejüket megfeszítve próbálják féken tartani a birkákat

A legismertebb és javaslom, hogy minél többen hordjuk ezt a kitűzőt, a Lenkei doktor által elindított “Nem vagyok birka” mozgalom jelvénye. Szerintem remek megjelölés. Nem sérti azt, aki viseli, segít megtalálni másokat, akik szintén nem birkák, segít kifejezni, hogy a birkákon kívül élnek más élőlények is ezen a bolygón és talán segít azoknak is, akik most eszmélnek rá, hogy ők sem birkák. Szerintem nem kell hozzá sok, Csak a weboldalunk filmjeit cikkeit kell végig nézze és ha megérti, ami ott van, akkor Ön nem birka és megérdemli, hogy egy ilyen kitűzőt hordhasson. Jöjjön a rendelőnkbe, vagy menjen valamelyik dr.Lenkei shopba.

Ehhez én írtam egy birka leírást:

Ki a BIRKA manapság?    

 1. Aki nem észleli, hogy fokozatosan, hétről hétre szelíd erőszakkal terelik egy szűkebb élettér, egy akol felé és aki még mindig abban reménykedik, hogy majd „most már vége lesz” és „újra szabadon élhetünk”.
 2. Aki megfontolás nélkül elfogad, elhisz mindent, amit az emberiség manipulálására létesült main stream média diktál.
 3. Aki a feltétlen szükségesnél többet, többször, komolyabb eszközökkel védekezik egy nem létező vagy nem súlyos járvány ellen.
 4. Aki túlteljesíti a jogszabályokban előírt egyébként is eltúlzott és sokszor értelmetlen védelmi intézkedéseket: viselj maszkot ott is, ahol nem kell, használj több rétegű maszkot, fertőtlenítsd a kezed ott is, ahol nem kell, tarts távolságot szabad térben is.
 5. Aki nem tudja értelmes alternatívákkal eltölteni az időt, amelyet most a tévé bámulásával tölt
 6. Aki gondolkodás nélkül beoltatja magát egy olyan védőoltással, amelynek hosszú távú vizsgálatai nem történtek meg illetve, amely káros hatásait még akkor sem veszi tudomásul, amikor azok nyilvánvalóak.
 7. Aki összeesküvéselméletesnek minősít mindenkit, aki a main stream média propaganda szövegével ellentétes véleményt fogalmaz meg. Aki józan megfontolások nélkül beáll a propaganda gépezetbe, pusztán mert ő hisz abban.

Én nem vagyok BIRKA!!!

Ezért viselem feltűnően ezt a kitűzőt úgy, hogy sok embernek felhívjam a figyelmét a birkaságra és arra, hogy a mai eseményeket a pontosan a birkák irányítják birkaságukkal.

A következő nagyon szellemes akciót a “Korona vírus pánikot csillapító csoport”-ban küldte valaki nekem.

Jelenlevő” nevű “nem birka” sorstársunk a következő magyarázatot fűzte az igazolvány ötletéhez

“Fantasztikus ötletnek tartom a védettséget igazoló okmány bevezetését, mert nagy, sárga füljelzők viselése sértő lenne a valódi birkákra nézve, akik kényszerből hordanak ilyesmit. Viszont szerintem egyúttal be kellene vezetni egy külön okmányt a gondolkodni képes emberek számára is, hogy ők se szomorkodjanak! Azok kaphatnák meg, akik legkésőbb a “második hullám” miatt a mai napig érvényben lévő korlátozások bevezetésekor gyanút fogtak, és azóta elképzelhetőnek tartják, hogy a valóság bizonyos mértékben eltérhet a hivatalosként elfogadott, szent és sérthetetlen állásponttól. Elég késői eszmélés, de valahol meg kell húzni a határt…Képzeljük csak el: ha csoda történne és egy szép napon kiderülne, hogy az egész koronamizéria hazugság volt, és a hipnózisban élő tévénézők arcába is belemondanák, hogy “tévedés történt”, felértékelődne ennek az igazolványnak a szerepe. Úgy lenne korrekt, hogy onnantól kezdve, aki ilyet nem tudna felmutatni, az többé nem szólhatna bele közügyekbe, mert sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy nem elég érett hozzá. Nem nézhetne tévét, nem Facebookozhatna, nem olvasgathatna az Interneten – de mindezt persze csak az ő érdekében, mivel bebizonyosodott, hogy az ezeken a csatornákon hozzá érkező információkat nem tudja értelmezni, helyén kezelni, ezáltal ön- és közveszélyessé válik tőlük. Továbbá otthon maradhatna legalább 2025-ig házi őrizetben, mert ha rajta múlt volna, mind otthon rohadhattunk volna meg örökre… Egy ideális világban, egy jól működő társadalomban szinte mindenkinek kellene, hogy legyen ilyen papírja, ez lehetne az egyik legfontosabb okmány. Mint látjuk, sem az érettségi bizonyítvány, sem az egyetemi diploma önmagában nem jelent garanciát arra (sőt!), hogy annak birtokosa képes önállóan végiggondolni bármit. Soha senki nem vizsgálja, hogy az embereknek megvan-e az arra való képességük, hogy egymásnak ellentmondó állításokat felismerjenek, értelmezzenek, mérlegeljenek, illetve utánajárjanak, hogy az adott kérdésben mi lehet az igazság. Ezek az emberek ennek ellenére szavazhatnak. Vajon miért van ez így? Ez a “demokrácia”? Ez persze tényleg csak egy ideális világban lenne probléma, nem a mostaniban, amiben teljesen mindegy, hogy a sárkány melyik, éppen kevésbé ellenszenves fejére mennek el szavazni a funkcionális analfabéták.”

Én magam részéről javaslom mindkét “igazolvány” minél szélesebb körben való elterjesztését.

Dr.Tamasi József

9 thoughts on “Itt közreadunk néhány nagyon fontos önmegjelölési javaslatot a társadalom azon tagjai számára, akik erejüket megfeszítve próbálják féken tartani a birkákat

 1. Tetszik a jelvény, de beugrott egy jelenet ennek apropóján:
  Bryan: – Ti mind különbözőek vagytok!
  Tömeg: – Mi mind különbözőek vagyunk!
  Egy tétova hang a tömegből: – én…nem…

 2. ezt mindenki maga tölti ki , és kinyomtatkóúja kemény papírra s belamináltatja? vagy ? >> a ráírt adatok stb közt szerepeljen a : SEMMILYEN KÖZÖM NINCS A “MAGYARORSZÁG” NEVŰ, MAGÁT ÁLLAMNAK HAZUDÓ BŰNSZERVEZETHEZ RÁM JELENLEG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ELŐÍRÁSAI VONATKOZNAK. A ” MAGYAROSSZÁG” ” ALAPTÖRVÉNYE ” IRAT ÉRTELMÉBEN NEM TARTHATOM BE AZON ELŐÍRÁSOKAT AMIK ABBAN SZEREPOELNEK, HISZ JOGILAG ELEVE KIZÁRT , HOGY RÁM VONATKOZHASSON.

 3. Én már egy ruhára tûzött fehér masniról is hallottam a legelején, de nem láttam senkin…
  Gondoltam kiírom a fél évre kapott 4-6? maszkomra ” a vírus a hatalom”- de nem volna munkám, ha az én hangsúlyozásommal olvasták volna…
  Komolyan átgondolva, bár rég ilyesmire vágytam, tetszik- De: kinyírva vagyok napi szinten akár hangosan is, ha plusz 1 fô szeretnék lenni-be és ki is a mhelyi liftben, ha a távolsági buszon adott utas mögé ülök, és ô találna nekem tôle távolabb lévô helyet is…
  Annyi mindentôl félelemben tartva, hamar meglátjuk majd a médiában a vírustagadó címkét- nem gondolom, h 60 évesen egy verést is kibírnék…
  Napi szintû a kényszerû emberek közé menetelem, el is pusztít lassan…
  Remélem, a vírus boldogan él bennem- velem- mutálódhatna végre bennem a túlélésemre…?

 4. Tisztelt Doktor Urak!
  Hogy lehet hozzájutni ehhez az igazolványhoz?
  Várom válaszukat!
  Tisztelettel!
  Börcsök Tünde!

 5. Baján a Lenkey boltban én kaptam meg az utolsó jelvényt(kitűző). Nem fogadtak el pénzt Dénes és Anikó.
  Szívesen vennék a baráti körömnek pénzért, ajándékba!
  De az álarc ellen is tiltakozom az első perctől kezdve!
  Jogom van a választáshoz, hiszen alapvető emberi jogomhoz ragaszkodom :szabadnak születtem!
  A BTK szerint zaklatásért jeleztem fel a bajai rendőröket.
  Éppen ma megyek a bajai rendőrkapitányhoz. Emlékezetes nap lesz mindkettőnknek…!
  ÁLDÁS, békesség, egészség!
  Pozitív gondolkodás, negatív lelet!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük