Nincs “Indiai Variáns”!

Az indiai kormány arra kér mindenkit, hogy azonnal távolítsanak el minden olyan tartalmat, amely megnevezi vagy utal a koronavírus “indiai változatára”!

Számos fősodratú média foglalkozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hírével, amely a B.1.617 vírusvariánst globális aggodalomra okot adó koronavírus változatnak minősítette. Ezek a médiák a B.1.617 koronavírus változatot sokan „indiai variánsnak” nevezték.

Ezek a médiajelentések alaptalanok.

Az alábbi dokumentumot az indiai kormány állította ki annak tisztázására, hogy a WHO 32 oldalas dokumentumában nem társította az „indiai variáns” kifejezést a koronavírus B.1.617 változatával. Az „indiai” szót meg sem említik az erről szóló jelentésben.


7 thoughts on “Nincs “Indiai Variáns”!

 1. Az Orvosok a Tisztánlátásért weboldal már foglalkozott korábban Indiával (“Mi a valóság Indiában?), ahol az utca embere elmondta, mi is folyik az országban. Csatolok ezzel a témával kapcsolatban egy másik angol nyelvű videót (https://edcdeveloper.wordpress.com/2021/05/25/whats-really-going-on-in-india/), de a képek magukért beszélnek. W.Tucker, a Charity United társalapítója és elnöke kb.16 hónapot töltött tavaly Delhi egyik nyomornegyedében, ahol nem is hallottak a COVID-ról, nincs távolságtartás, maszkviselés, egy 9 tagú család egy kis szobában él együtt, stb. Itt nem a COVID a leglényegesebb dolog! A több hónapos lezárások 400 millió indiai további elszegényedéséhez és éhezéséhez vezettek. A napról napra élő, keményen dolgozó emberek elvesztették munkájukat. A szegények a holttesteket a folyó közelében a homokba temetik a temetkezési költségek miatt. Az alultápláltság, az alapegészségügyi ellátásokhoz való nehéz hozzájutás a halálozások legfőbb oka. A hamvasztás pedig egy régi temetkezési mód. Az olyan “allűr”, mint a szociális távolságtartás, a maszkviselés, azok inkább jobban illenek Hollywood-hoz, Beverly Hill-hez. A vakcinázások beindulásával, erőszakolásával (előtte sikeresen alkalmazták az ivermectin-t) emelkedett meg a halálozási görbe.
  A rémhíreket, a félelmet a média kelti ismét a nagyvilágban. Indiára is ugyanúgy rá akarják húzni a COVID-mesét, mint ahogyan azt Wuhan-nal tették. Igazából két nagyváros érintett: Delhi és Mumbai. India többi részén normál mederben folyik az élet.

 2. Indiai kormány kiadja, hogy nincs náluk semmilyen mutáns vírus. Ezt, aki utánajárt az már tudhatta, hisz számos információ van ezzel kapcsolatban a neten. Mt lép erre az osztrák Kurz? Leszállási tilalmat vezet be a Britekkel szemben az Indiai mutánsvírus rohamos terjedése miatt. Pcrt teszt a beoltottaknak is, és karantén korlátozások érvénybe léptetése velük szemben is:
  https://roadster.hu/ausztria-brit-leszallasi-tilalom/
  Olaszország semmilyen oltást nem fogad el: https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/olaszorszag-semmilyen-oltast-nem-fogad-el-julius-30-ig/mmv3hbv
  Törökország teljes lezárás: https://infostart.hu/kulfold/2021/04/30/a-nyaralasi-szezon-elott-nagy-lezarast-hirdetett-torokorszag
  És a cirkusz folyik tovább. A sok beoltott meg elgondolkodhat (ha még képesek rá), hogy mi értelme volt felvenniük a nem létező járványra az oltásukat. Most majd futhatnak a következő generációsra is, mert kukázhatják azt amivel eddig oltogatták Őket.

 3. (Esetleg érdemes lenne a külön bejegyzésként is betenni)

  Videó: Megszólaltak az orosz szakértők is (2021.05.21, 16 perc)
  https://youtu.be/a39VOVeqi2Q?t=48

  – Dr. Valentina Kiszeljeva (orvos, bioetikai és biológiai biztonsági szakorvos)
  – Irina Medvegyeva (klinikai pszichológus, a Demográfiai Biztonsági Intézet igazgatója)
  – Dr. Claus Köhnlein (orvos, a “Vírusmánia” c. könyv társszerzője)

  – Dr. Pavel Vorobjev (orvos, a Moszkvai Tudományos Társaság tanácsának elnöke)
  – Dr. Vladiszlav Safalinov (orvos, az Oroszországi Katonai Tudományok Akadémiájának professzora)
  – Dr. Vjacseszlav Borovszkik (pszichoterápiás szakorvos, az Erkölcsi Pszichoterápia módszerének szerzője)

  – Elena Kalle (molekuláris biológus)
  – Olga Csejverikova (a Moszkvai Egyetem Geopolitikai Központjának igazgatója)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük