OLTÁSÁLDOZATOK 8. CIKK

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti saját, az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk hét olvasható cikket, 7. cikk6. cikk5. cikk4. cikk3. cikk2. cikk1. cikk.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen teljesen beazonosítani.


Zsarolás, diszkrimináció

2021 május 17.  Egy dunántúli ismerősöm mesélte: 90 éves édesapjuk erős, elviselhetetlen végtagfájdalommal küzd. Mivel, február ⁉️ óta a szakrendelők nem írhatnak ki semmilyen vizsgálatot,⁉️( CT,MRI,röntgen,ultrahang…stb) az javasolták nekik,hogy vigyék be a legközelebbi városba a sürgősségire. Ott majd elvégzik a szükséges vizsgálatokat; pár óra alatt- címszóval. A papával taxiba ültek és megálltak az SBO előtt. A nagy betonplatzon egy maszkos ember fogadta őket az UTCÁN.‼ Ki kellett tölteniük egy űrlapot. Kérdezték,hogy addig “nem-e lehetne- e” egy SZÉKre leültetni a bácsit mert rogyadozik a fájdalomtól? Hát: NEM.‼ Az űrlap kérdezte, hogy volt e lázas, hányinger, covid  stb stb ÉS: Oltott e a bácsi?Nem. Nem oltott. A maszkos ember a következőt mondta:” A maguk helyében, én, meggondolnám, hogy benthagyom e a bácsit, mert a nem oltott öregek 99 százaléka innen nem jön ki élve.‼‼Főleg a 80 év felettiek. “Nem vitték be a bácsit…Amíg egy közeli padon várakoztak ,egy harmincas házaspár érkezett a platzra…Maszkos ember kérdez. Űrlap kitöltve. Nem mentek be ők sem: Odaszóltak az ismerőseimnek:”Mi sem megyünk be,mert azt mondák,hogy a nem oltott fiatalok 99 százaléka innen nem jön ki élve.‼ Főleg a 30 évesek. “Szóval: Azóta sem lehet ambuláns vizsgálatokat kérni az országban. És azóta is ott áll a maszkos ember és vár…hogy elküldhet- e 0-100 éves korig a pokolba, ha nem vagy oltott.

” Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel”Esetleg..ez nem egy jól kifundált,aljas oltásra zsarolás?????
Teljes tanácstalanság és elkeseredettség lett úrrá a családon.És hány SBO-n zajlik még ez ugyanígy?


Kétoldali tüdőgyulladás – T. János

Tisztelt Doktor úr!
75 éves édesapám, aki  plazmasejtes mielóma betegséggel küzd, beoltatta magát. Kínai oltóanyagot kapott. A második adag után kb. két héttel nagyon legyengült, étvágytalanságra, levertségre, nehéz légzésre, mellkasi szúró fájdalomra panaszkodott, és csaknem 40 fokos láza volt. Kórházba került, ahol kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg nála. A PCR tesztje negatív eredményt mutatott (legalább is ezt mondták).
Azonban egyéb tünetek is tapasztalhatók nála, amivel a kezelőorvosa nem foglalkozik: hallucináció, félrebeszélés, és mintha nem tudná rendesen képezni a szavakat, alig lehet érteni, amit mond. Állapota válságos.
A kórházba csak igazgató-főorvosi engedéllyel lehet bemenni 10 perc látogatásra, megalázó procedúra után. Pl. egy nővér, vagy takarítónő (ezt nem tudtam eldönteni) előtt kell levetkőzni, miután elhangzik  a “vetkőzzön!” felszólítás, majd két védőruhát kell felvenni, a fertőtlenítő eljárások pedig az sztálini gulágot idézik. A kezelő orvossal lehetetlen beszélni. Teljes kiszolgáltatottságot érez az ember.
Természetesen tagadják, hogy édesapám állapotának köze lenne az oltáshoz. VIP kórházi szobába tették, holott ezt senki sem kérte. Mintha nagyon ügyelnének arra, nehogy újabb áldozata legyen az oltásnak.
Természetesen megvan az esélye annak is, hogy egy megfázás, egy fertőzés okozza a bajt, de mivel éveken át – rendszeres ellenőrzésekkel, – szinten tudták tartani a betegségét, gyanús, hogy pont az oltás után esett ilyen súlyos állapotba.

Üdvözlettel:
T. János


Kényszerítés – Egyetemi hallgató

Tisztelt Tamasi Doktor Úr! 
A Semmelweis Egyetem hallgatójaként ezt az üzenetet kaptam a Neptun rendszeren keresztül. 
Jómagam nem vagyok beoltva, a mellékelt rektori utasítás szerint azonban vizsgázni csak védettségi igazolvánnyal, illetve annak hiányában 1 napnál nem régebbi negatív PCR vagy antigén teszttel lehetséges. Ezt az egyetem csak május 31-ig finanszírozza a be nem oltott hallgatóknak, azután már fizetnünk kell érte. Miután 18 kontakt vizsgáról van szó, érthető módon ezt a kiadást a legtöbben nem engedhetjük meg magunknak. Így viszont gyakorlatilag belekényszerítenek bennünket az oltás felvételébe. 


Elhunyt – Cs. István

Tegnap 85 éves édesanyámat, majd délben a vele lakó 91 éves nővérét vittem Debrecenben második Pfizer oltásukra. Húsvét hétfőn is én vittem őket az elsőre. Nem szívesen, én inkább lebeszéltem őket róla, eleinte sikerrel, később – rokonsági példák, illetve a fősodor média, és talán némi családi rábeszélés hatására – mégis úgy döntöttek, hogy ők is oltakoznak. Sok mindenben segítem őket, amiért nagyon hálásak, így végül ebben is hagytam érvényesülni az akaratukat. A kora délelőtti oltás után édesanyám – tudomásom szerint – egész nap jól érezte magát, ahogy a nagynéném is, kora délután hagytam magukra őket. Este rendesen nyugovóra tértek, majd ma reggel a nagynéném hiába várta reggelihez édesanyámat, ezért benézett a szobájába, s döbbenten vette észre, hogy eszméletlen, talán meg is halt. Orvost hívott, aki hivatalosan is megállapította a halálát. Édesanyám nem volt súlyos beteg, bár a vérnyomása ingadozó volt, magas vérnyomásra szedett gyógyszert, illetve retinakezelésre járt, és ott írtak fel neki különböző szereket a szemére. Én mindezeket fel is vezettem arra a nyomtatványra, amit alá kellett írnia és be kellett nyújtania az oltás beadása előtt. Haláláig önállóan vásárolt, főzött, sütött – a nővérére is -, rendben tartotta a környezetét. Soha nem kellett orvost se hívni hozzá, nemhogy mentőt – kivéve a múlt őszi kéztörése miatt, amit szépen kihevert. Nem volt elhízott, nem alkoholizált, nem dohányzott, tevékeny életet élt. Kérdezte a háziorvosa, akit én hívtam fel, hogy mi történt vele. Mondtam, hogy csak megkapta tegnap a második Pfizer oltását, mire ő annyit mondott, hogy biztosan nem attól halt meg. Édesanyám nagyon féltette a látását, és tartott tőle, hogy csak oltási igazolvánnyal fogják folytatni a retinakezelését, amiben sajnos igaza is lett volna, ha megéri a következőt. Szegény, élhetett volna még néhány évet.


Gyengeség, panaszok – Gabriella

Tisztelt cím. Én rengeteg emberrel beszélgetek és azt látom, hogy nagyon rossz vagy semmilyen felvilágosítást nem kapnak. Több ismerősöm panaszkodik, hogy amióta megkapta az oltást olyan fáradt, a napi tevékenységeit alig tudja elvégezni. Nem csak közvetlen oltás után, hetekkel később sem. Két esetet is hallottam, az egyik közvetlen oltás után beteg lett, nagyon rosszul volt és két hét kiesik nem emlékszik rá. A másik, tegnap a párom egy szerelővel beszélgetett aki oltás óta saját magán veszi észre, hogy leakar írni valamit és mást ír le, javítani akarja és megint mást ír le. Ami megdöbbentő számomra, hogy saját felelősségre beadatják az oltást és semmi papírt nem kérnek és nem is kapnak róla (szóban sem mondják el nekik) milyen mellékhatások fordulhatnak elő. Később ha probléma lép fel ráfogják valamire? Egy 62 éves ismerősöm szólt az orvosának, hogy oltás óta nagyon gyenge (2 hete) nem tud elmenni otthonról, azt a választ kapta,  el kell fogadni a tényt, hogy ennyi idősen gyenge a szíve. Számomra ez megdöbbentő. Tudnám még sorolni, de félelmetes ez az egész számomra. Féltem a fiatalokat mert őket sem világosítja fel senki, berántják sokukat a darálóba. Szomorú. Köszönöm, hogy elolvasták. Üdv. Gabriella. 


Elhunytak, kórházba került – Cs. Éva

3 olyan személy van akiről tudok és ismerős. Sándor szomszédom édesapja. Mind két vakcinát megkapta. Soha nem szedett gyógyszert nem volt beteg. Megkapta a 2 vakcinát rá 1 hétre lélegeztetőgépre került 3 nap múlva meghalt. A másik egy nyíregyházi közeli ismerősöm mind 2 vakcina beadása után 49 évesen másfél hét után belehalt. Sokat szenvedett.  58 éves barátnőm szintén megkapta a vakcinát 6 napra rá rosszul lett telefonon közölte nagyon rosszul van hideg rázza magas láza van. Be vitte a mentő a kórházba lelegeztetőgépen van már 6 napja és súlyos az állapota. Nagyon sok ilyet hallok nap mint nap ismerősöktől. 


Rossz közérzet, panaszok – Dr. T. Zs.

M. M. 44 éves nő. Az első Pfizer vakcina után 3 nappal kezdődtek panaszai, nehézlégzés (2 hétig tartott), rossz közérzet, fáradtság, gyengeség, szinte ki sem tudott kelni az ágyból. Mindkét lábszáron bizsergő érzés, zsibbadás jelentkezett. Rossz a közérzet,úgy érzi, nem olyan, mint régen volt. Időnként pulzus megugrik, mellkasi szúródást érez, alvászavara van, eddig meglévő hasi panaszai fokozódtak, egyik füle dugul, nehezebben koncentrál, feledékenyebb.


Elhunyt – I. H.

“Apucikám I. T. G. Szegeden élt 67 évet. Cukor beteg volt. Hiába veszekedtem vele ,hogy ne oltassa magát .A beteg kutyát sem oltatjuk ,nem hogy egy embert. Megkapta a Szputnyikot. Rögtön érezte,hogy szédül mintha be lenne rúgva. Az nap stroke-ot kapott ,utána tüdő gyulladást az után szív infarktust .Akkor meg tudtunk beszelni, be vallotta ,hogy az oltástól lett minden baj. Azután 14 nap kóma, gégemetszés. Amiből kapott egy fertőzést. Nagy nehezen felébresztették. Aznap még evett. Olyan boldog volt. Megengedték, hogy egy kis alkohol mentes sört is adjak neki. Másnap az intenzívről vissza rakták a Stroke intenzívre. Azután megint tüdőgyulladás. Aztán agyinfarktus. Istenem hiába küzdött. Nem sikerült. Ma reggel hívott az exem ,nem is értettem mit mond annyira köhögött. Rákényszerítették a munkája miatt, hogy be adassa az oltást kb 1 hónapja kapta szintén a Szputnyikot az nap kék zöld lila foltok voltak rajta. Most covidos lett rettentő állapotban van .Tüdeje szíve faj ,nem bír lábra állni .Az orvosa azt mondta jobb ha nem mondja el senkinek. Egy 31 éves erős egészséges ember. Meg életében megfázva sem volt. Most meg össze esik. Ne oltassátok magatokat!”


Szűnni nem akaró vérzés

Üdvözlöm a Tisztelt Doktor Urakat! Először is szeretném megköszöni, Önöknek a munkásságukat. Szerencse, hogy kicsiny hazánkban vannak még ilyen segítőkész, őszinte és lelkiismeret orvosok. Reményt adnak ! Másodszor is hoztam magammal egy történetet,ami nem velem történt, de közeli hozzátartozómmal, rokonnal. Astra zeneca oltást kapott valamikor még a télen. Utána 1 hétig nem dolgozott mert rosszul érezte magát. Mikor elmúltak a tünetei, minden rendben volt. Aztán most több mind 1 hónapja, március vége felé megkapta a 2. Zeneca oltást, április 3 án találkoztam vele azt mondta semmi baja nincs. Erre hallom, hogy e hónap (05.13) 13-án kórházba került mert 1 hónapja szűnni nem akaró vérzése van. Tehát valamikor a 2. oltás után kezdődött el nála. Az orvosok azt mondták neki ez lehet a klimaxtól is, mert ez a hölgy 50 év körüli. Hozzá teszem,hogy ilyen jellegű problémája nem volt még előtte. Egészség ügyi kaparást kellett nála végre hajtani, hogy el álljon a vérzése. Nem tudom, hogy ez most tényleg a változókor miatt volt e, de én erősen gyanakszom és úgy érzem, hogy az oltó anyag kavart bele a szervezetében, ugyan is olvastam, hogy volt akinél ugyan ezt okozta. Minden esetre érdekes és ijesztő. Én és kis családom rendületlenül ki tartunk a mellett, hogy nem kérünk ebből a Covid vakcinából, egyikből sem! Kérem ha lehet akkor név nélkül jelenjen meg az írásom. Hálás köszönettel és Tisztelettel: …


Felelőtlenül oltatás – V. V.

Tisztelt Tamasi doktor úr! Édesapám szívtranszplantáción esett át két hónappal ezelőtt. Sajnos a műtét során komplikációk léptek fel, ezért több beavatkozásra is sor került. Nagyon legyengült, ennek ellenére megkapta a Pfizer oltást, amit csak egy hét múlva közöltek velünk. Utána is gyulladások léptek fel a szervezetében. Egy újabb műtéten esett át, de ennek ellenére az orvosok ragaszkodnak a második oltás beadásához is, de mi nem szeretnénk ha erre sor kerülne.


Látáskárosulás, vérzés – K. Zsófia

Kedves Tamasi doktor, 2021.05.15-én 14.43 perckor kaptam a pfizer covid elleni oltását a Budapesti Gottsegen György országos kardiovaszkuláris intézetben. Délután 5 óra tájékában az M0-ás pályán autóval haladva elhomályosult a látásom, ez ma hajnal 5-ig tartott. Szinten 5 óra tájékától remeg a jobb arcfelem ,csikorog a fogam és faj a jobb szemem felett egy pont! Ezek hasonlóak a 2019-ben infarktus alatt átélt tünetekhez! 2021.05.16 hajnal 4-től csont fájdalmaim vannak a bal oldalamban nyaktól lefelé ,mintha belülről szálanként tépkednék a csontjaim!! Hajnal 5 korul elöntött alul barna ver a hüvelyemből! Színe nem normális! A piros színű havi vérzésemnek június első hetében kellett volna érkeznie.
Mélységesen elszomorít hogy ezekről senki (internet,gyógyszerész,orvos,nővér) nem tájékoztatott!!!


Elhunytak – N. Csilla

A szomszédom (49 éves férfi) Budapest XIII.,  03.11-én megkapta a kínai vakcinát, 2 nap múlva rosszul lett, 03.19-én meghalt.
Ráadásul valahogy megfertőzte a családunk egyik tagját, akivel rendszeresen találkoztak, közös hobby, stb..
(79 éves egészséges, fitt, jó fizikai és mentális állapotban lévő, gyógyszermentes ffi)
03.14-én covid tüneteket produkált, 20-án teszt pozitív volt, 23-án került kórházba és 04.01-én ő is meghalt. ( nem volt oltva)
Üdvözlettel N. Csilla
Budapest


Diszkrimináció, zsarolás, mellékhatások – H. S.

Mivel elértük az 5 milliót, körülöttem – vidéki nagyváros – rendkívűl sokan beoltatták magukat. A közvetlen ismeretségi körömben az alábbi mellékhatásokat tapasztalták: Kínai oltások után 1 hónappal 50 éves nőnél elindult 1 napra a menstruáció, pedig 15 éve elkötve. Szintúgy a jobb lábán az ujjai gyakran forróvá válnak. A kozmetikusa mondta – akihez egyébként a város “elitje” jár, hogy rengeteg spotnán vetélés történt a kliensei közt, persze mind oltva voltak. Gazdag ismerőseimnél egyfajta státusz lett az oltási kártya! Tavaly Szlávik még azt mondta, hogy állapotosok és akik gyereket szeretnének, ne oltassák magukat. Nagyot fordult azóta a világ.  
Orosz 1. oltás után 36 éves nő, tüdőembólia, nem halt bele, azonban beadatja a második oltást is!!! S ez a munkahelyi morál miatt van. 18-ból 3 nem oltott van, multi cég, amikor az étkezőbe bemegy az egyik oltatlan, az oltottak felállnak s kivonulnak. 
A 40-es falugazda a 2. oltása után lett rosszul, tüdőembóliát kapott és a 4. napon sajnos meghalt a kórházban. 
2x Pfizer után 60-as nő, nincs semmi ellenanyag termelése, neki semmi mellékhatás nem jött elő. De akkor mit kapott, ha mégsem “védett”? Megkérdeztem a körzeti orvosomat, hogy miért adatta be magának? A válasza az volt, hogy rendkívül nagyok a számok! Egyébként fiatalabb ismerőseim őrült válaszokat adtak, a miértre? Focimeccsre csak így mehet. Ő irtó rosszul volt a második orosz után 2 napig. Másik barátom azért oltatott, mert motorozni akar s emiatt hotelekben alszik. Tesóm apósától megkaptam azt, hogy én felelőtlen tróger vagyok, s emiatt megy szét a gazdaság, miattunk van még lezárás, mert nem oltatok mint ők, semmi társadalmi felelősségvállalás nem szorult belém! Szerintem eljön az idő, amikor a sok oltott követelni fogja a deportálásunkat, mert így indulhat majd újra az életük a következő lezárások alkalmával. Még annyit tennék hozzá, hogy a körzeti orvosomnál  a falon ott van kinyomtatva a kormány koronavírus oldaláról az az oldal, ahol százalékosan látható, mely korosztálynak mekkora az esélye, hogy egyáltalán elkapja a sars2-t. Mivel a gyerekeket is oltani fogják, íme ez van a papíron: 0-9 évesek 0%, 10-18 évesek 0,2%! 


Nyomásgyakorlás, Elhunytak – K. M.

Tisztelt Tisztánlátó Orvosok!
Kicsi városunkban egy hónap alatt három pedagógus kollégánkat temettük el. Kérem, kegyeleti és személyiségi okokból kezeljék bizalmasan az adatokat…

A legfrissebb áldozat bölcsődei gondozónk, aki 47 éves volt. Novemberben átesett a kovidon, melyből fel is gyógyult. Azonban az állami propaganda hatására regisztrált az oltakozásra, az első Pfájzer után tragikus hirtelenséggel elhunyt, állítólag tüdőembóliában. Fel sem merült a gondolata annak, hogy egy már védettséget szerzett személyt felesleges az oltás kockázatainak kitenni. Itt a polgármester úr által közzétett gyászjelentés:


A másik Pfizer áldozat általános iskolánk 63 éves igazgatója. Halálának hivatalos oka: daganatos megbetegedés.

A harmadik pedig kihelyezett egyházi iskolánk 50 éves igazgatónője:


Olyan nagy a nyomás rajtunk pedagógusokon, hiába nem kötelező az oltás, nagyon kevesen merünk nem beállni a sorba. Amíg a közvélekedés morális kötelességnek tekinti, és rosszallóan néznek az egészségesekre, addig a legtöbben engedni fognak az elvárásnak.

A Jóisten tartsa meg Önöket egészségben,

Tisztelettel, K.M. pedagógus


Végül nem oltott

Tisztelt Doktor Úr!
Kétségbe esetten olvasom az oltásáldozatok beszámolóit, néha a sírás kerülget, a sok értelmetlen halál eset miatt.
Bár az én történetem nem tartozik ide, mert akiről írok, nem kapott oltást, mégis talán érdemes megosztani, egyelőre név nélkül kérném.
Áprilisban hívott anyósom, hogy hívta a házi orvosa, másnap mehet “oltakozni”.
Anyósom 77 évesen hihetetlenül erős asszony, teljesen önálló, és önellátó, még munkát is vállalt, hogy ne unatkozzon otthon, és kiegészítse szerény nyugdíját.
Folyamatosan tevékenykedik, virágot ültet, nyugdíjas klubba jár, aktív életet él. Súlyos csontritkulása van, és voltak más betegségei is, amiből felgyógyult, bár nekünk soha nem beszélt róla, nem szereti, ha sajnálják.
Mikor hívott a hírrel, hogy mehet oltásra, természetesen felajánlottuk neki, hogy ha tényleg szeretné, akkor valaki elkíséri a családból, hogy ne legyen probléma. De azt is hangsúlyoztam neki, hogy rengeteget olvastam a témában, és bár sem orvos, sem virulógus nem vagyok, de több országban is betiltották az oltásokat,és amúgy is sok súlyos mellékhatásról tájékozódtam, így jól gondolja át, tényleg fel akarja-e venni az oltást.
Aznap többször is beszéltünk, nem tudta mit csináljon, majd másnap elment a megadott időpontra a házi orvoshoz, ahol közölte, hogy köszöni szépen, nem kéri most az oltást, inkább várna vele még egy kicsit. Az asszisztensnő csúnyán ráförmedt, hogy mégis, hogy képzeli, hogy itt szórakozik, a doktor viszont megértette, és megnyugtatta anyósomat, hogy bármikor kérheti a későbbiekben is.
Ez egy szombati napon történt, a vasárnapot pedig nálunk töltötte a mama.
Hétfőn hívott bennünket, hogy nem érzi jól magát, fáj a torka, a háta, hasmenése van, és borzasztóan köhög, biztos megfújta a szél előző nap, hogy sokat voltunk kint a friss levegőn.
Közben már a kamasz fiamon is láttam, hogy valami nem jó, étvágytalan volt, gyenge és fájlalta a hátát. Ekkorra már nekem is kapart a torkom, nagyon fájt a derekam és be is lázasodtam.
Mi szerencsére pár nap után jobban lettünk, anyósom viszont még hetekig köhögött, szerencsére most már ő is jól van. 
Tesztre végül nem ment el, ahogy mi sem, viszont azt gondolom a tünetek alapján, feltételezhető, hogy átestünk a COVID-on. Bele sem merek gondolni, mi lett volna ha így ráoltanak anyósomra, hálát adok az égnek, hogy sikerült kétségeket ébreszteni benne, és még mindig itt van velünk.
Azért írtam le ezt a történetet, mert láss csodát idős emberek is, túlélhetik ha átesnek a fertőzésen és innentől a saját immun rendszerük már felveszi a harcot a betolakodók ellen.
Anyósom egyébként oda figyel a táplálkozásra és többféle vitamint szed, igyekszik sokat a friss levegőn lenni.
Köszönöm, ha elolvasta, tisztelettel …

25 thoughts on “OLTÁSÁLDOZATOK 8. CIKK

 1. Tisztelt Hazafi Orvosok!
  Az alábbi linken elérhető videó fordítását (feliratozását) és közzé tételét javasolom.
  https://healthimpactnews.com/2021/urgent-5-doctors-agree-that-covid-19-injections-are-bioweapons-and-discuss-what-to-do-about-it/
  Az alábbi linken lévő videó már Magyar feliratos, amit szintén ajánlok szíves figyelmükbe.
  https://www.bitchute.com/video/20omx6jIP0qp/?fbclid=IwAR16uygK5wr3guJtM0R96wghdF00aoPnDLw7GGLb8svtDWwMGrhe0oSqCd8

  Köszönöm a munkájukat!

 2. Just say Enough! Csak annyit mondj Elég!
  Last time they wanted our world. Legutóbb a világunkat akarták.
  This time they want our soul! Most a lelkünket akarják!

  https://www.bitchute.com/video/wrykNUDosvZV/

  Még talán annyi, igen sok adat kerül a felszínre, s mindegyik elmondja a legfontosabbat, hogy mi lesz a büntetés, ha valaki felveszi a Fenevad bélyegét… Tehát Abbánktól kaptuk az immunrendszerünket, s aki lemond az immunrendszeréről, az felvette a Fenevad bélyegét, aki ezt nem érti, annak hiába mondom. Ember tervez, Isten végez! elég sokaknak mondtam már, de mégis próbálkoznak bemagyarázni, hogy azok az üzenetek úgysem fognak beteljesedni, vagy hogy rosszul fordítottam le, vagy esetleg rosszul értelmezem, akkor most mindenkinek a fejéhez vágok egy durva információt, 2021. július 14-e után valamelyik hónap 21-én vagy 22-én, ha Dunántúlon, Duna-Tisza közén Mosonmagyaróvártól Makóig előkerül a fehér por 100 kilométeres szélességben, akkor már hiába mondjuk Alois Irlmayer nevét, mert olyan kevesen maradunk, s olyan sivatag lesz a por térségében, hogy semmi életnek jele nem marad. Hamburgból indulván, Prágán, Szófián egészen Isztambulig fogják leszórni, akit érdekel keressen rá magára a jövendölésre, kérje a tisztánlátás kegyelmi adományát, majd keressen rá a Szilsárkány-Bősárkány-Bakonysárkány hármas közös nevezőjére a nyirkai jóslat fényén megvilágítva.

   1. https://www.bitchute.com/video/W9zqVV7IHSJp/

    Ma globális imanapot hirdettek, június 5-én megtudtuk milyen büntetést kap Magyarország ha nem ébred fel mély álmából: “Imádkozz, Isten népe, imádkozz Magyarországért ; súlyosan szenvedni fog.” s tegnap akartam kibontani a június 11-ei üzenetet, de akit érdekel itt megtekintheti: https://littlepebble.org/2021/06/12/message-830-11-june-2021/ illetve https://littlepebble.org/2021/06/13/message-to-camilo-and-lucia-of-japan-11-june-2021/ valamint https://littlepebble.org/2021/06/11/the-real-target-of-the-covid-19-vaccines-11-june-2021/ az utolsó kettőt nyilvánosságra hoztam, de az nem is olyan vészes: http://lowoa.csapata.hu/cikkek/junius-11-12-ei-uzenetek-sok-mindenrol-lerantjak-a-leplet-73505/

    S még annyi, akik felvették a Fenevad bélyegét, azoknak itt egy összeállítás: http://www.andre.sokoldal.hu/elkezdodott ismert látnokok kapták, melynek a legfontosabb lényege, egy éven belül itt a Nagy Figyelmeztetés, addig, hogy a démonok elkerüljék a bélyeget felvevőt, napi szinten imádkozni, valamiféle engesztelő böjtöt vállalni hetente, s ha sikerül, akkor hálát adni a mennyei seregeknek… valamint nem árt minden helységbe megszentelt keresztet helyezni,

   2. “E világ minden gyermekének nem lesz saját akarata, de elsősorban az ördög oltását keresi. Micsoda rendetlenség. Annyira irányítja a Sátán, és figyelmen kívül hagyja Mária, a mennyei anyád, fiam, a legszentebb Jézus Krisztus szavait.

    Szomorú. Ébredjetek, ti ​​mindnyájatok, és kérjétek a Menny segítségét. Ébresszen fel minden gyermeket, és kérjen segítséget a Mennytől. Akkor minden rendben lesz. De ennek a világnak minden gyermeke mindent irányít. Hallgassa meg a Menny hangját. És hallgassa a kiválasztott látnok hangját, aki a gyermekem, a hangdobozomat. Ha nem, akkor az üdvösséged messze lesz.

    Áldlak titeket, ennek a világnak minden gyermeke, hogy minél többen megmeneküljenek. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen.” (Japánból érkezett)

    Az eugenika e formája a géntechnológia gonosz egyenletében (egyrészt) és a természetfeletti istenhitben (másrészt) egyszerűen nem hasonlítható össze, mivel két különböző valóságról van szó. A természeti törvény személyes tudatát Isten minden ember lelkébe beírja, és nem tartozik a géntechnológia tárgyává. Az Istenbe vetett hit Isten ajándéka és kegyelme, és nem egy gén mellékterméke. Cikke megpróbálja jobban megvilágítani az ilyen társadalmi változások gonosz következményeit, valamint a szavak és az orvosi etika megváltoztatásához szükséges szóbeli eszközöket.

    Ajánlatos megszívlelni MALCOLM BROUSSARD püspök megfigyelését: https://www.nowtheendbegins.com/pharmakeia-god-gene-real-target-covid-19-vaccines-rushed-into-production

    A többit megrázót június 14-én teszem közzé, mivel valószínűleg a Globális Imanap lesz a függvénye annak, hogy mi fog történni. Ha többen képesek olyan intenzítással imádkozni teljes ráhagyatkozással, akkor az üzenet csak feltételesen értelmezhető, viszont ha nem akkor ezen a nyáron nagyon sok minden be fog teljesedni.

    Elnézést kérek mindazoktól, akik várták, de nagyon megrázó, tehát akkor itt van megkésve…

    Európát Oroszország, Kína és a Közel-Kelet támadja meg – Franciaország és Spanyolország támadta meg – Anglia királynőjét elveszik – Imádkozzunk Ausztrália, Indonézia és Pápua Új-Guinea mellett – Imádkozz, hogy Benedek pápa előhozza az utolsó nagy dogmát; ideje rövid – Legyen kész arra, hogy elmenjen a Fülöp-szigetekre, és kialakítsa az Igaz Egyház új részét – Róma és a Vatikán elesik.

    “Hagyom, hogy folytatódjon, ami még sok milliót eltávolít, amíg a világ nem jut arra a következtetésre, hogy a harmadik világháború az egyetlen eredmény.”

    “Gyermekeim, gyermekeim, felébrednek, mert a Sátán a karmai közé szorít, ahol bemutatja Önt Krisztusként.”

    „A Közel-Kelet szövetséget köt annak érdekében, hogy megdöntse a még mindig jót – és ez a keresztény világ. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke szövetséget próbál kötni a nyugati világ között a gonosz erők legyőzésére, amelyet a világ kommunizmusként mutat be . ”

    “Imádkozz Angliaért , mert az sok szenvedést fog felnyögni, mivel a királynőt elveszik, és az emberek gyászolni fognak.”

    „Imádkozzon Ausztrália , Indonézia és Pápua Új-Guineaért , mert Ausztrália tudja, hogy Kína saját hasznára figyeli ezt a kontinenst. A büntetések Ausztrália ezen országára esnek, és segítséget fognak kapni a világ ENSZ-től. ”

    – Imádkozz Benedek pápaért , mert ideje nagyon rövid. Imádkozzatok érte, kedves gyermekek, hogy utolsó óráiban előhozza a Boldog Anya nagy dogmáját : Minden kegyelem közvetítőjét, valamint a Redemptrix és a Szent Érdekképviselet közvetítőit , mert ez ilyenkor nagyon szükséges. ”

    „Imádkozzatok Dél-Amerika országaiért , mert hitük hiánya miatt sok országot fenyítenek, és imádkozzanak az afrikai kontinensen , mivel sokan meghalnak az elkövetkező években, éhínség miatt .

    Közel vannak az Antikrisztus ideje , édes gyerekek, mert a háború megkezdése előtt a világ recesszióba kerül, amikor a pénz elmarad, így senki sem lesz képes megvásárolni, és előhozza az új pénzt , amely mindent ellenőriz. Kormányok a világon. Készülj fel, édes fiam, mert elmész a Fülöp-szigetekre, és az Igaz Egyház új részét alkotod , mert Róma és a Vatikán elesik. ”

    Jézus arra kért minket, hogy imádkozzunk Fehéroroszországért és Ukrajnáért , mert ott kezdődik a harmadik világháború .

    https://www.youtube.com/watch?v=iQLdmaMgrYU

    JÉZUS: „Figyelmeztesse Oroszország fiamat, a fiamat, hogy meg fog valósulni az a terve, hogy Kínát egyesíti önmagával és a világ irányításához a hozzájuk igazodó országokkal, de rövid ideig tart. Mondd meg a fiamnak, hogy távolítsa el magát ettől, mert ha nem teszi meg, Oroszország elesik, akárcsak Kína, egy véres háború révén, amely minden háborút lezár és sok lelket megsemmisít. Mondd meg neki, azt akarom, hogy térjen át az Igazságra.

    „A vulkánok a Olaszország , Mexikó és Izland készek felrobban. Imádkozzatok, kedves gyermekeim, mert az Egyesült Államokban szintén nagyon aktív vulkán található, és ha ez a vulkán kitör, sok millió gyermek fog meghalni. Ezért kérem, kedves gyermekeim, vegyék fontolóra azokat a szavakat, amelyeket sok-sok évtized alatt adtam nektek, hogy az idő fogy, mert az emberiség félre tette Istenüket. Azáltal, hogy félreteszik Istent, félretettek Engem, az anyjukat is, ami sok gyötrelmet és szenvedést hoz gyermekeinknek. ”

    „Mit mondhatnék még, ha bejártam a világot? Az üzenet, amelyet az emberiségnek adok, ugyanaz marad, mert gyermekeink nem hajlandók hallgatni. Mit tehetek még érted. Folytatja az utat, amíg az emberiség világháborúval szembesül, majd mit fog tenni, kedves gyerekek. Nincs értelme könyörülni Isten irgalmasságának, mert ha az egész világ Isten felé fordul, akkor az emberiség súlyos helyzetben lesz. ”

    „Ma, mint Ég és Föld királynője , könyörgök gyermekeinknek, hogy kérjük, hallgassanak meg, mert az idő nagyon rövid. Arra kérem gyermekeinket, hogy imádkozzanak a világ minden Látójaért , hogy egy testként egyesüljenek az Antikrisztus és uralmai elleni harcban . Imádkozzunk a Szent Anya Egyházért, ezért felismeri azokat a hibákat, amelyeket az emberiségnek okozott. Szeretlek édes gyermekeim és megáldalak: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

    JÉZUS : „Tajvant kell megvédenie, mert az emberek tőlem származnak, és meg kell védenie Hongkongot, mert a Szemem ezen a kis Nemzeten van,

    Mondja el Biden elnöknek A harmadik világháború közel van. Megtámadják az USA-t, sok várost elpusztítanak. Kalifornia belemegy a tengerbe. Oroszország és a kínai erők Alaszkán és Mexikón keresztül lépnek be, de az USA erői újjáépítik önmagukat. Az USA erõit, sok ország erõit kivonják, mivel az ellenség az USA-ban lesz.

    Szent Mihály arkangyal nagyon világos, amikor felhív bennünket, hogy hagyjuk abba az emberi akaratra való támaszkodást, ami az emberiséget a szenvedéstől a szenvedésig vezeti.

    Fogadjuk el szeretettel és bizalommal a június 15-i kéréseket: https://www.revelacionesmarianas.com/JORNADA/JORNADA%20INGLES.pdf

    Hét nappal , s hét éjjel látszani fog a TŰZKERESZT, aztán következik a NAGY FIGYELMEZTETÉS

 3. Tegnap le teszteltem a kolléga nőket mágnessel mivel láttam a netten hogy a beoltot karján ot marad a mágnes és tényleg igaz mert nem esett le kérdem én mi van az olto anyagba ami vonza a mágnest

 4. Kedves “Végül nem oltott”!

  Olvasom írásában “Az asszisztensnő csúnyán ráförmedt, hogy mégis, hogy képzeli, hogy itt szórakozik” kifejezést.

  Sajnos én is megtapasztaltam pár asszisztens arroganciáját, akik már orvosnak képzelik magukat és megállapítják ránézésre, hogy a beteg “kovidos”, mert más betegség már nem is létezik.

 5. Az Agenda21 küldetését segítő négy nagy témakör (elnéptelenítés, globalizáció, digitalizáció, CO2-mentesítés) közül, amik tul.képpen megerősítik azt a tényt, hogy HAMIS az egész pandémia, az elnéptelenítési “fejezet” kitér az egyes országok fenntartható népesség-létszámára, ami Magyarország esetében a jelenlegi 10 millióról 7 millióra való csökkenést jelent: (https://populationmatters.org/sites/default/files/Population%20Matters%202016%20Overshoot%20index.pdf)

 6. Minden hónapban KÖZÉRDEKŰ ADATKÉRÉSSEL KELL FORDULNI A NEAK FELÉ!
  KÉRNI KELL A COVID-19 DIAGNÓZISSAL (U0710) KÓRHÁZBA KERÜLT BETEGEK SZÁMÁT, EBBŐL HÁNY KAPOTT MÁR VAKCINÁT ÉS EBBŐL HÁNY HALT MEG!!!
  Ezek az adatok minden hónapban jelentésre kerülnek (legkésőbb tárgyhónapot követő hónap az 5. munkanapján) Az oltásokat azonnal jelenti kell az EESZT_be. Tehát minden adat a kormány rendelkezésére áll.
  ENNEK KÖZÉRDEKŰ ADATNAK KELLENE LENNIE!

 7. Tisztelt Doktor Urak!
  Ma találtam ezt a cikket, küldöm a hivatkozást és a hozzá tartozó videó linkjét is. Egy interjú Byram Bridle, vírusimmunológus és oltóanyag-kutatóval, az ontariói Guelph Egyetem docensével.
  “Új kutatások azt mutatják, hogy a COVID-19 oltásból származó koronavírus tüskefehérje váratlanul bekerül a véráramba, ami elfogadható magyarázatot ad a vérrögöktől és a szívbetegségtől az agykárosodásig és a reproduktív problémákig terjedő több ezer mellékhatásra”. “Nagyot hibáztunk. Mostanáig nem vettük észre ”- mondja Byram Bridle, egy múlt csütörtökön Alex Piersonnal készített interjúban. Figyelmeztette a hallgatókat, hogy üzenete “félelmetes”. Bridle, akit tavaly 230 000 dolláros állami támogatásban részesítettek a COVID vakcina kutatásáért elmondja a műsorban: „Úgy gondoltuk, hogy a tüskefehérje egy nagy cél-antigén, soha nem tudtuk, hogy maga a tüskefehérje toxin és patogén fehérje. Tehát az emberek beoltásával akaratlanul is beoltjuk őket egy méreganyaggal ”. Elmondta még, hogy ő és egy nemzetközi tudóscsoport információkat kért a japán szabályozó ügynökségtől, hogy hozzáférhessen az úgynevezett „biodisztribúciós tanulmányhoz”. .

  A cikk: https://www.lifesitenews.com/news/vaccine-researcher-admits-big-mistake-says-spike-protein-is-dangerous-toxin

  Az interju : https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/new-peer-reviewed-study-on-covid-19-vaccines-sugge

 8. Budapesten élek, autoimmun beteg vagyok.
  Házi orvosom elutasitotta segítéget hivatkozva hogy nincs védettségi igazolvanyom. Sőt, ragaszkodik hogy minél hamarabb oltsám be magam mindegy mivel. Errol van e-mail.

  Már több ilyen orvos van.

  Feljelentés tettem a betegjogi

  1. Elmebetegek! Mitől félnek? Egy éve beoltatlanul látok el covidos betegeket intenzív osztályon. Velem együtt 3 ápoló sincs beoltva, ők is negatív tesztet produkálnak mindig. A beoltottak közül többen megfertőzték érdekes mód a hozzátartozóikat! Jó lenne már végre kimondani: a Császár meztelen! Amúgy milyen jogon tagad meg segítséget egy nem oltottól? Vagy egy AIDS-es betegtől is megtagadná a segítséget?

 9. Került hozzánk egy fiatal nő, aki szülei elmondása szerint vegetariánus, pszicjhológusa szerint anorexiás. CT-n covidos jelek, zípusos. Extrem Nátrium hiány. A Covidra jellemző SIADH tünetek, mély tudatzavar pár óra alatt. Két napra rá felébredt. Kérdeztem be van-e oltva. Be. Covid19 negatív.

 10. Én két hete kaptam a Pfizer vakcinát de a mai napit beteg vagyok tőle jelenleg fáj a fejem soha nem voltam fejfájos és begyullasztotta az izületeimet alig tudok mozogni a kezeim bedagadtak első oltástol ilyen gyenge vagyok és éredekes a többi ismerőseimnek semmi bajuk nincs csak engem visel meg ehhyire a körzeti elküldött egy covid tesztre de szerencsére negativ lett a tüneteim azota is fent állnak nem javul.Már kértem időpontot a reumára hátha tud valamit mondani valami kezelést adniSOKAT FEKSZEM AZOTA IS ÉS NAGYON FÁRADÉKONY VAGYOK Régen nem ilyen voltam.Szerintem is a covid oltottak magukra vannak hagyatva nem törödik velük senki tovbbra is oltsák be már a gyerekeket mire valo ez ha egy felnőtt embert ennyire megtud viselni akkor elképzelhető mennyi kárt tesz a fiatalabb szerbezetbe ami még fejlődőben vanEgyébként is azt hallottam hogy a pfizr a fiatal embereknél szivizomgyuulladást okoz de lehet hogy az idősöknél is csak senki nem vizsgálja ezt a korosztályt mert az idősebbek meghalnak olyan mértékü a szivizomgyulladás nem lehet tudni ez egy kisérleti vakcina nagyonsok mellékhatással mairől még nem is tudunk majd csak később!!!

 11. Édesapám, akiről a “Kétoldali tüdőgyulladás” címszó alatt írtam, ma reggel meghalt.
  Ő az oltás újabb áldozata.

 12. Tisztelt Olvaso
  Nem tartom magam beszukult latoteru ostoba embernek.
  Oltas parti vagyok. Voltam.
  A ferjem tunetei viszont nagyon remisztoek.
  Azzal kezdodott hogy a masodik Pfizer utan par hettel hirtelen belázasodott es olyan gyenge volt hogy alig birt az agybol kikelni.
  Ez hetekig tartott. A laza teljesen varatlanul felment 38.7 lazzal fekudt mikozben a labor is a tudorontgen is az EKG es szivultrahang is rendben volt.
  Az orvosunk azt mondta biztos nem jol hasznaltuk a lazmerot es felirt valami antibiotikumot a megynyugtatasra.
  Ki se valtottuk.
  Kozben covidra folyamatosan teszteltek. Minden alkalommal negativ volt.
  Mindekozben o a nap nagy reszet agyban toltotte mert gyenge volt. Kozerzete borzaszto.
  Amint kicsit jobban erezte magat felkelt egy orara. De megint le kellett fekudnie mert jott a laz.
  Ez igy megy 2 honapja.
  A helyzet nagyon lassan ugyan javul, de most is faradekony erotlen.
  Ilyet meg nem lattunk soha.
  Az orvosok nem hisznek azoknak az embereknek akik kulonfele panaszokkal jelentkeznek azzal a sejtessel hogy ezek azoltas mellekhatasai.
  Pedig mindenki ismeri a sajat testét , szervezetét.
  Meg tudja mondani ha hirtelen valami megvaltozik vagy olyan tortenik ami ugymond nem illik bele a kepbe.
  Tobb no menzesz problemakat emleget. Nem hittem nekik. Gondoltam sokmindent elhiszek de ezt mar azert nem.
  A lanyomnak ugxanilyen panasza van.
  33 eves. Soha nem verzett ennyire sokat sokaig es gorcsolt ennyire mint most.
  Valami felelmetes folyik itt az oltasok utan.
  Lehet azt mondani hogy az emberek kitalalnak dolgokat. De ez mar tul megy ezen a kategorian.

 13. 77 éves vagyok. A nyaki csigolyám meszes volt oltás előtt is. Kezelve volt ritkán volt panaszom.
  2021 ápr.08.-án kaptam a 2. pfizer oltást. Rá 3 hétre iszonyú fájdalmaim lettek nyakamba karomba lábamban és a legerősebb fájdalomcsillapító sem, segít.Én ezelőtt futottam most menni alig tudok. Egyensúly érzékem nulla lett. Egy bögrét nemtudok megfogni.
  Egyszóval nyomorék lettem. Eddig koponya, nyaki MR-en voltam semmit nem találtak. Orvosok nem hiszik h az oltáseól. Kétségbe vagyok esve.
  Ha valaki tud oltás mellékhatás kívezetőt kérem írja meg, talán használ.

 14. Sok-sokk idős ismerősöm el ment az oltás után . Egy pár hónapja 40 és hatvan éves ismerős ment el az oltás után. Most egy fiatal 40 -éves ismerős szintén elment szívleállás miatt. Korábban a testvére szintén szív leállás miatt távozott az oltottak közül. Kettő ismerősömnek kik testvérek és oltottak az egyik veséjüket kivették egy hónapja. Egy másik ismerősöm szintén oltott , nem oly rég kétszer volt szív műtéten és pocsékul van,. Ismerőseim ismerősei közül oltás után szintén sokan eltávoztak , Szóval geocédium zajlik .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük