Oltásáldozatok hírei 3. cikk

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk két olvasható cikket, 2. cikk, 1. cikk.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen teljesen beazonosítani, emiatt támadni.


2 megbetegedett, 1 elhunyt – T. István

Tisztelt Tamasi Dr.!
Még március első hetében kaptam el ezt a nyavalyát, és 15 nap otthoni kínlódás után kerültem a debreceni Kenézy kórházba kétoldali tüdőgyulladással, nem a súlyosabb fajtából. Megjegyzem, nem voltam oltva, nem is leszek. Amit mondani szeretnék, az a kórtermi tapasztalatom. Négyen voltunk egy kórteremben, az oltottak aránya 50%, azaz ketten voltak oltva, ketten nem. Kínai, első oltás után 1-2 héttel kerültek be. Egyik oltott betegtársam neje, (szintén kínai első oltás után kb. 2 héttel) sajnos már nem ért be a kórházba, az otthonában, közvetlenül a mentők kiérkezése előtt hunyt el. Ha jól emlékszem 72 éves volt, nyíradonyi lakos. Szerencsére mindannyian jó állapotban hagytuk el a kórházat, nekünk a Remdesivir kúra segített. Nyilván nem vagyok felhatalmazva, hogy mindezt elmondjam, de az igazságnak győznie kell. Munkájukhoz erőt és kitartást kívánok! Üdvözlettel: T. István Debrecen


Hasmenés, hányinger, ájulás – ()

Nevet nem írok mert minek, normális ember nem talál ki ilyet! 4 hete kaptam AztraZeneca oltást. 2 napig fájt a vállam és azóta semmi mellékhatás. Remélem ez így marad a második adag után is. 52 éves vagyok és állítólag krónikus beteg, amit most tudtam meg. Kösz jól vagyok. Amiért írok az édesanyám esete. Ő 3 hete kapta meg a Pfizer oltást. 2 nappal az oltás után láz, levertség, jelentkezett, majd a negyedik napon hasmenés. Egy pár nap után jobb lett majd rosszabb, megint. Hívtuk a háziorvost aki kórházat javasolt mert félt, hogy édesanyám kiszárad és a veséje is rossz aminek szintén nem jó a folyadékvesztés. A 81 éves mama először hallani sem akart a kórházról. Aztán 12 nappal az oltás után az ismétlődő hasmenés, hányinger, és levertség után egyszer csak elájult. Még elkaptam az utolsó pillanatban. Kérdés sem volt,hívtam a mentőket ,irány a kórház. Most egész jól van a 12. infúzió után. A nagy dilemma az, hogy most ezek után, hogy beszélem rá a második oltásra. Próbálok higgadt maradni, olvasva ezt az oldalt. Hiszen sok más eset is van és szinte mindegy, hogy mivel oltják az embert. Azért legyünk konstruktívak. Az biztos, hogy aki megkapta az oltást az csak az oltás után tud meghalni. Nincs más opció. Remélem azért egyszer kivizsgálják ezt a sok esetet és hozzájárulnak az igazság kiderítéséhez, okulásul a következő generációnak. Tisztelettel. ÉN.


Megbetegedett, COVID pozitív lett – K. É.

Barátnőm, … 59 éves egészséges nincs krónikus betegsége, Marc.4-n csütörtökön kapta meg a kínai oltást. 8.-án felment a láza, izom fájdalom, száraz köhögés, hajnalban leizzadt, alig van ereje.
Ezeket írta nekem, válaszul amikor írásban rákérdeztem, hogy van, mert tudtam, hogy megy oltatni. Abban bízott, hogy jól reagál a szervezete az oltásra.10.-én nem bírta tovább, bevette az algopirynt, elment a körzeti orvoshoz (…) 1,5 órát várt mire megvizsgálta: tüdő tiszta.Az orvos azt mondta neki, hogy van több féle vírus ami kiterítheti az embert pl. Influenza, adone vírus stb. 11.-én még mindig rosszul érzi magát, ha beveszi az algopyrint akkor jobb, de ha kimegy a hatása, fáj mindene.Amikor fordítja a fejét, akkor szédül, félkomásan fekszik. Illó olajjal, gyógyteákkal próbálja csillapítani a száraz köhögést.Marc.12.-én bement a Kútvölgyibe, ott végezték el a pcr tesztet: pozitív lett!Felhívta a körzeti orvost aki írt fel neki antibiotikumot és köhögés csillapítót. (Azt nem írta meg mi a neve a gyógyszereknek.)(A favipiravirt nem kérte, mert úgy hallotta hogy roncsolja a májat.) Marc.13. Algopirynt szed, izzad tőle. Marc.17. Utolsó antibiotikumot szedte be, még mindig nincs jól. Hányingere van, enni sem tud, fáj a gyomra, gyenge nem bír fenn lenni sokáig. A herpesze is kijött. Marc.22.- már egész jól van, csak emeletre ne kelljen menni mert fullasztó. Édesanyját ápolja akinek epe problémája van…30.-n találkoztunk, lefogyott kb 6 kg-t. Ő úgy gondolja, hogy nem az oltástól lett baja, hanem valószínű utána kapta el.

Köszönöm a munkájukat, 
Tisztelettel:
K. É. …


Vérrögképződés, elhunyt – K. K.

Tisztelt Tamási Doktor Úr!
Barátunk 53 évesen, – nem volt krónikus beteg, gyógyszert sem szedett semmire – március 11.-én megkapta az Astra Zeneca oltást. Március 22.-én megállt a szíve, nem tudták újraéleszteni. Valószínű vérrög képződés lehetett a halál oka.

Adatai: … – ezt nem szeretném nyilvánosságra hozni az adatvédelmi és személyiségi jogok miatt.
Üdvözlettel: K. K.


3 elhunyt – ()

Kedves Mindenki !

Nagyon jó barátom nagymamája,nagypapája és nagybátyja kapott kínait egy hónapja.
Nagymama két nap múlva nagypapa egy hetére, nagybátyja múlt héten ment el.

Betegségük nem volt.

Nevet nem szeretnék írni.

Tisztelettel.


Megbetegedett, COVID pozitív lett – D. Zoltán

Nem közvetlen ismerősömmel történt, hanem unokatestvérem anyukája idős gondozó a falujában. És az idős úr megkapta mind a kettő oltást, aztán rá 3 hétre körülbelül megfertőződött a korona vírussal, mind a kettő tesztje pozitív lett. Sajnos most az idős úr lélegeztető gépre került. Remélem felépül. D. Zoltán


3 elhunyt – M. L.

Üdvözlöm Doktor Úr!  Békési faluban, oltás után három elhalálozás eddig.  Egyik oltott jó egészségnek örvendett,48 éves volt. Oltás után egy nappal rosszul lett, kómába esett, egy hét múlva kórházban meghalt. Másik kettőről közelebbit nem tudok.  (név nélkül) M.  L.


Oltás után rosszul lett – ()

Üdvözlet! Édesapám 69 évesen az első kínai oltás után egy nappal rosszul lett.Felhívtuk a háziorvost, aki nem jött ki és azt mondta nem probléma , biztos az oltás mellékhatása pár nap és elmúlik. Nem nyugodtam bele, bevittem az SBO-ra, ahol stroke-ot diagnosztizáltak. Semmi előzménye nem volt. Enyhén magas vérnyomására szedett gyógyszert csak. 4 nap után a táskáját a kezébe adták és egyedül gyalog jött ki a kórházi osztályról, úgy hogy súlyos maradványtünetei voltak és azt sem nézték meg az ápolók, hogy valóban odaértünk-e érte. Másfél hónapra kaptunk időpontot Mr-re, amit gyorsan magánúton megcsináltattunk. Az eredménnyel felhívtuk a kórházat, de elküldtek, hogy nem foglalkoznak velünk. Na ez a magyar egészségügy……


Megbetegedett – ()

Tiszteletem! Név nélkül szeretném nem akarok a családdal jobban összeugrani. A keresztapámat febr. végén oltották kínaival. Húsvétkor felhívott nagynéném (az anyósa) kellemes ünnepet stb és hogy fel kell venni az oltást mert a keresztszüleim benne voltak, keresztapám 2-3 hétig kórházban is volt mer a mutánsok stb stb. Igen febr. Végén kapta most ápr. eleje van nyilván amiatt volt kórházban és nem a “mutánsok miatt” . Eleinte a nagynéném sem bízott benne… de a média… Végül inkább jobbnak láttam elköszönni és letenni a telefont.


2 elhunyt – G. Gábor 

Üdvözlöm a Doktor Urakat!
Nagymamám jó ismerőse halt meg egy héttel az 1. oltás után. Azt nem tudom melyiket kapta, de azt igen, hogy tüdőembóliát kapott. Nyugdíjas volt, Dabason a … úton lakott! De Édesapám mondta, hogy Dabas-Besnyőn is meghalt egy néni pár napra az oltás után. Tisztelettel: G. Gábor 


Elhunyt – ()

Kedves Mindenki!

Nem hagy nyugodni az elmúlt hetek történése…. nagyon bosszant és felháborít, ami történt….ezért szeretném megosztani azt a szomorú esetet, ami a családunkkal történt nemrég:

Bár küzdöttem 1 évig a nagyszüleimmel, hogy ne higgyenek el mindent, ami a médiából folyik, nem tudtam megakadályozni azt, hogy beoltassák magukat…. mert féltek.. attól féltek, hogy ha nem oltatják be magukat, akkor biztosan meghalnak. Mert megmondta a háziorvos is, a híradó is…. hogy oltakozz, mert csak ez véd meg. 

Március 11.-én megkapták a kínai vakcinát…. az a háziorvos oltotta be őket, aki 30 évig kezelte őket….
Másnaptól kezdve nagyon rosszul lettek…. hívták a  háziorvost, aki 3 napig fel sem vette a telefont! Miután elérték telefonon, annyit mondott a kedves hajdúszoboszlói dr. K. Zsuzsanna, hogy ez van, ez az oltás mellékhatása és ha rosszabbul vannak, hívják a mentőt…

Nagypapám állapota napról napra romlott, március 20.-án kihívták a mentőt…
A mentősök azonnal csináltak egy covid tesztet, ami negatív lett…(előtte volt már papa tesztelve, sosem volt covidos.) 
Aztán kikérdezték, hogy mit érez…. válaszolt mindenre… majd hordágyra fektették, és kivitték a mentőkocsiba….. ahol azonnal meghalt…. 2 órán keresztül próbálták újraéleszteni, de már nem tudták visszahozni…. Az oltás után 10 nappal meghalt. Előtte még megfázva sem volt…

Kérdezem én, hogy lehet  egy háziorvos annyira felelőtlen, és annyira embertelen, hogy beolt egy olyan 76 éves idős beteget, akit napi 25 szem (!) gyógyszerrel tömött, és akinek több krónikus betegsége is volt???? Ész nélkül beadta neki a kínai oltást, és bár nem volt egészséges papa, biztosan élhetett volna még 5-10 évet….

Mama jobban van, ő túlélte, de nem akarja már a 2. oltást….

Üdv,
Egy oltásellenes


2 megbetegedett, COVID pozitív – ()

Tisztelt Cím!
Ágyban fekve írok Önöknek. Február 23-án kaptam az első, március 23-án a második Astrát. 10 Nap múlva megbetegedtem, elkaptam a vírust. A férjem szintén, aki a pozitív teszt előtt öt nappal kapta meg a Szputnyikot. 50-60 év közöttiek vagyunk, elveszítettük az oltásba vetett hitünket. 
Tisztelettel:Egy elkeseredett család


Elhunyt – M. M.

Drága unokatestvéremet szombaton reggel 9-kor beoltották Modernával, majd délután 3-kor összeesett és meghalt. 42 éves volt. Isten nyugtassa!


Szívinfarktus – H. Zsuzsanna

Tisztelt Doktor úr!
Szeretném elmesélni hogyan veszítettem el majdnem édesanyámat az AstraZeneca oltás miatt. Édesanyám már a covid előtt sem volt egy jó egészségnek örvendő asszony de a szívével ezidáig nem volt baj. Jelenleg 61 éves. 10 évvel ezelőtt gyógyult fel egy rosszindulatú vastagbél daganatból melynek következménye sztóma zsák IBS és hasi sérv lett. 28 éves korától hypertoniája van melyre gyógyszert szed. A covidtól eme betegségek miatt nagyon tartott. Alig várta az oltást. Boldogan újságolta hogy végre felhívták és megkaphatja. AstraZeneca oltásra írták ki melynek én már kevésbé örültem mert akkor lehetett hallani a hírekben hogy a vér rögösödését okozhatja, több ország nem olt vele tovább. Kérdeztem tőle nem lesz-e ebből baj, kértem válasszon egy másikat. Azt mondta fél ha visszautasítja nem kap oltást egyáltalán. Április 30.-án megkapta az első oltását  és az elkövetkező napokban mellékhatásokról nem panaszkodott. A 6.nap viszont iszonyatosan elkezdett fájni a bal karja. Felhívta a háziorvosát aki EKG-t csinált. Azonnal hívta a mentőket akik bevitték a kisvárdai sürgősségire ahol vérvételből megállapították hogy szívinfarktusa van. Átszállították a nyíregyházi cardiológiai intenzívre ahol azonnal megműtötték. Jelenleg is ott fekszik. Megmentették az életét amiért nagyon hálás vagyok de még mindig nem tudok felocsúdni abból hogy egy oltás miatt majdnem elveszítettem az édesanyámat. Hiába kérdezzük a hirtelen szívinfarktusának van-e köze az oltáshoz erre választ nem kapunk.
Köszönöm hogy elmesélhettem! Tisztelettel H. Zsuzsanna


Elhunyt – ()

Barátom Lovas János szentesi születésű 53 éves egészséges férfi március 11.én kapta meg az Astra-zenecat. Nem volt alapbetegsége. Március 22.én össze esett és meghalt. Április 6.án temettük Szentesen.   Nyugodjék békében.


Elhunyt – H. Csilla

Tisztelt Doktor úr! Alábbi eset barátnőm unokatestvérével történt. Sajnos nem járul hozzá a név közléséhez, de garantálom, hogy igaz.60 éves, egészségesnek mondható férfi, megkapta a Sinopharm vakcina első adagját. Pár nap múlva olyan erős térdfájdalmai lettek, hogy bevitette magát kórházi sürgősségire. Onnan még hazament, egy hétre rá mentő vitte intenzívre, 80%-os tüdővel, tipikus covid tünetekkel. Ápr. 7.-én elhunyt. Orvos rokona ott dolgozik a kórházban (vagy Vác, vagy Balassagyarmat, a kettő közül valamelyik) mindent megtettek érte. Gépen nem volt. Az orvos azt mondja, valszeg a sürgősségin szedte össze. Azt ugye soha nem tudhatjuk már meg, oltás nélkül milyen kimenetele lett volna a fertőzésnek. (Említett barátnőm 54 éves, szeptemberben öt nap alatt átment rajta, igazoló vérteszt megtörtént) Üdvözlettel H. Csilla


Kórházba került, COVID pozitív lett – F. Ágnes

Tisztelt Uram/Hölgyem!
Dunaharasztiban a … utca … szám alatt lakunk a 92. évében lévő apósommal aki tavaly szeptember óta él velünk, mivel 24 órás felügyeletre szorul demenciája miatt. Ennek tudom be azt is, hogy annyira ragaszkodott az oltáshoz, hogy egy hónapos napi szintű veszekedés, győzködés után beregisztráltam és március 5-én megkapta az első-, majd márc. 12-én a második Pfizer vakcinát. Azóta húsvét vasárnapjáig eltelt 3 hét, de akkor mentőt kellett hívnunk hozzá. Nem a mellékhatás ( gondolom) hanem egy fájdalmas öklömnyi lágyéksérv miatt. Beszállították a Korányi Sürgősségire ahonnan tovább szállították este a Szent Imre Kórházba. Ezt nagy nehézségek árán, kb 3-4 órás telefonálgatás útján sikerült megtudnunk. Azt viszont, hogy pontosan melyik osztályon is van, 6-án kedden volt “szerencsém” kideríteni, mert azon az osztályon ahol a gép szerint kellett volna lennie nem volt. Így aztán megtudtam, hogy a fül-orr-gége osztályból átalakított Izolációs azaz Covid osztályra tették, mert POZITÍV lett a PCR tesztje! Kérdeztem az orvost, hogy azt mégis hogyan produkálta, ha eltelt a 2. oltás oltás után 3 hét és elméletileg “védettséget” kellett volna kapnia, mire az volt a válasz, hogy kérdezzem a Pfizer gyártóit! Innentől kezdve biztosabb voltam benne mint eddig bármikor, hogy az egész tesztelés, az egész oltás hisztéria nagy nagy emberkísérlet és jórészt az egészségügyi dolgozók ( orvosok, ápolók) sem tudják ( mert honnan is tudhatnák ha most folyik a vakcinák tesztelése embereken?!), vagy nem mondhatják mit tapasztaltak, tapasztalnak. Minden esetre éppen folyamatban van, hogy beszélek a kezelőorvossal, hogy amennyiben ( márpedig naponta beszélek apósommal, tehát tudom, hogy az!) tünetmentes apósom, úgy vagy adják haza, vagy tegyék ki másik osztályra ahol valóban azzal foglalkoznak ami miatt a mentő elvitte vasárnap reggel. Jelenleg várom a vizit végét. Nem könnyű ez a telefonon elérés…
Üdvözlettel: F. Ágnes Dunaharaszti


Elhunyt – ()

Üdv.! A fodrászom mondta ma hogy a sógor nője az első oltás után nagyon rosszul lett előtte semmi baja sem volt évekig egy nátha sem most pedig nagyon beteg lett 40 fokos láz köhögés stb majd a második oltását követően 3 nap múlva meghalt egyéb krónikus betegsége nem volt elvileg infarktus volt (44 éves volt)  Üdv. Anoním! 


Elhunyt – ()

Tisztelt Tamasi doktor!
A nevem elhagyása nélkül kérném szépen a közzétételt, mivel az orvosi titoktartás kötelez.
Orvos vagyok. 1 hete hívtak ki egy hirtelen halálesethez. A beteg éjszaka ágyában hunyt el, előző nap panaszai nem voltak, komolyabb halált okozó betegsége nem volt ismert. Mindez a kínai ( sinopharm) vakcina 2 adagjának beadása után 2 nappal történt. A beteg adatait az orvosi titoktartás miatt nem közölhetem, egy 84 éves tatabányai lakosról van szó.


Elhunyt – B. L. Andrea

Tisztelt Lelkiismeretes Orvosok! Férjem egyetlen apai ági felmenője, nagybátyja, a 74 éves B. Z. és felesége 2021. március ötödikén kapták meg az első covid oltásaikat lakhelyükön, a Zala megyei L.-ben. Két napra rá belázasodtak. Z. cukorbeteg volt és lehet, hogy volt még más krónikus betegsége is, de az oltásig aktív életet élt, erdész volt. Vadászott, méhészkedett, horgászni járt. A betegség ezúttal olyan szinten ledöntötte a lábáról, hogy felesége (aki szintén nem tudott felkelni az ágyból, hogy ellássa), kihívta hozzá a mentőket. Z. a kórházban stroke-ot kapott, majd tüdőembóliát (mely a hírek szerint egyes covid oltások tipikus mellékhatása), és az oltás után három héttel meghalt. Felmerült a gyanú, hogy az oltás idején már covid fertőzött volt, és erre az állapotára oltottak rá. Április 7-én temettük. Felesége, az oltás óta szívritmuszavarral küzd. Köszönöm a munkájukat.Tisztelettel:B. L. Andrea


Elhunyt – Z. József

Tisztelt Doktor úr!
Nem szokásom a “hozzászólás”, de megrázott az utóbbi napok történései. Kedves ismerősöm,/közel 50 év ismeretség és barátság/ enyhe megfázás, gyengeség, tünetével az egri kórházba került. Az állapota a kórházban súlyosbodott, lélegeztetőgép, majd négy nap után jött as telefon a családnak, jöjjenek be elbúcsúzni. Megtörtént, ezt követően 3 óra múlva meghalt. Soha semmilyen orvosi kezelés alatt nem állt, betegsége nem volt. Egy örökmozgó vidám ember volt.
A másik eset: a mai napon kaptam a hírt, barátom kedden este meghalt. Halál oka: tüdőembólia. Előző csütörtökön kapta meg az Astra vakcinát. Semmilyen mellékbetegsége nem volt!
Tisztelet Önöknek, tisztelet a munkájuknak!
Z. József


Elhunyt – P. A.

Sziasztok, csatlakoznék én is a beszámolókhoz. Tesóm Németországban él és a párjának a 82 éves nagymamája Pfizer oltást kapott. Eltelt két hét, otthonában elájult, egyedül él, később találtak rá. Bevitték a kórházba, bent tartották, másnap meghalt. Nem boncolták fel, Covidot írtak halál oknak. Ez februárban történt.


Elhunyt – T. Jánosné

Oltás után meghalt!
egy közeli családtagom 71 éves volt, 10 napja kapta meg a Pfizer oltást, és ma meghalt. 5 napja elájult, a mentők bevitték a kórházba, és ennyi. Nagyon megrázó.


COVID pozitív – F. Ágnes

Apósomat holnap hozzuk haza covid osztályról. 2x oltott ( Pfizer) teljesen tünetmentes. Egészen más okból került kórházba, de ugye tesztelték igazolvány ide vagy oda és hát mit ad Isten, pozitív lett. Az orvosával épp ma beszéltem az ügyben, hogy minek legyen bent ha semmi tünete nincsen, és azt mondta a doktor, hogy na ugye hatott az oltás ezért a 92. évében járó apósom hál’Istennek nem betegszik meg csak hordozza a vírust és fertőzhet.


Nem oltás, de kórházi protokoll miatt elhunyt – Kovácsné

Tisztelt Doktor Úr!
Barátnőm nyugdíjas korú édesanyja hunyt el nem olyan rég. Nem oltás miatt,de szerintem a mostani protokoll miatt! Ezért megosztom, muszáj másoknak is tudni róla… Egy mosolygós,életvidám,energikus, csupaszív asszony volt. Aktív életet élt. Nem tudok betegségéről. Bárcsak hamarabb láttam volna én is az igazságot…nem olyan rég nyílt ki az én szemem is. Annyit tudok,hogy nem volt túl jól gyengének érezte magát. Miután édesanyja bekerült 2021. januárjában 15.-e körül a kórházba /ekkor még stabil volt az állapota, tudott lélegezni, beszélni/, nagyon hamar lélegeztető gépre rakták…késöbb azt mondta az orvosa , hogy rosszabb az állapota, mint amikor a lélegeztetőgépre rakták! A lélegeztető gép nem segített!!! A kórházba kerülés után már nem lehetett vele beszélni…csak a kórházzal. 26.-án elhunyt… Mivel nagyon megviselte a családot, nem szeretném, ha a neve felkerülne, de később, ha engedélyezik szívesen megosztom. Nagyon fáj, hogy már nincs, fel sem tudom fogni! Sok temetés van a környezetemben… de ott nem tudok részleteket! Csak feltűnő, hogy van hogy egy héten két temetésre is megy Apósom. Aki eddig megkapta az oltást arról számolt be, hogy több napig tartó lázuk lett (szinte mindenkinek – családban, rokonságban, kollegák) Volt aki fel se tudott kelni napokig (pl. kolléganőm, a férje szintén). Fájt a fejük napokig, ez is általános tünetük volt. Lezsibbadt fájt a lába egy hét után is a kolléganőmnek. Azt mondta élesen hasítva fáj a lába, napokig panaszkodott. Azóta úgy tudom mentek a második adagért is,azóta nem beszéltem velük…sajnos nem hisznek nekem. Sok erőt kívánok Önöknek!
Tisztelettel és köszönettel:Kovácsné


34 thoughts on “Oltásáldozatok hírei 3. cikk

 1. Ne hagyjuk le az esetleírások közül azokat se, amelyek – nagyon ritka kivételként – sajtónyilvánosságot is kaptak.

  “Elhunyt a Vas megyei Bozsok független polgármestere, Darabos Béla, három héttel azután, hogy megkapta az első oltást.
  A polgármester közvetlenül a vakcina beadása után megbetegedett, egy héttel később került kórházba.
  Egy régi barátja így búcsúzott tőle:
  “3 hete kapta meg az első oltását. Két hete váratlanul kórházba került, azóta lélegeztető gépen volt. A teste ma feladta a vírussal a harcot. Pár nap múlva lett volna 60 éves. Emlékét, barátságát sokan őrizzük a lelkünkben tovább!”

  https://mediaforras.com/harom-hettel-az-oltas-utan-koronavirusban-elhunyt-bozsok-polgarmestere-591

  Figyeljük meg, hogy milyen sok helyen látjuk azt az elképesztően “evidensnek” tűnő kijelentést, hogy megkapta az oltást, és a teste feladta a küzdelmet a VÍRUSSAL (!!!) ÉS A VÍRUS MIATT (VÍRUSTÓL, FERTŐZÉS KÖVETKEZTÉBEN STB. ) meghalt…
  Tehát mintha meg sem akadnának rajta az emberek, hogy egy oltást/vakcinát arra adnak, hogy a, ne fertőződjön meg valaki, ne kapja el a vírust b, ha elkapta, ne betegedjen meg (pláne ne haljon meg – se vírustól, se oltástól). Szóval azért vegyük észre, hogy döbbenetesen alacsony az előzetes (általános) ismeretekre alapuló tudatos gondolkodás szintje…

  1. Ez így van sajnos. Még a tiszti főorvos asszony is azt mondta, hogy “gondolkodás nélkül” oltassák be magukat az emberek. Pedig elég régóta tudjuk, hogy COGITO ERGO SUM! Vagy mégsem?

 2. Bár szerencsére nem halt meg olimpikonunk, Hegedűs Csaba birkózó, de mivel azt nyilatkozta oltás után, hogy “itt a vég”, nyilvánvalóan nagyon rosszul lett. Nézzük meg, itt is hogyan tálalják a hírt, hogyan lett az oltáskárosultból covidbeteg:

  “– Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok az a panaszkodós fajta. Az élet olykor belém rúgott, de mindig felemelt fejjel, egyenes derékkal mentem tovább. Ám most padlóra, vagy inkább ágyba kényszerített az élet, ilyen gyengének, kiszolgáltatottnak soha nem éreztem magam – mesélte Hegedűs. – Furcsa ez a világ, ami körülvesz bennünket. Az ember hallja, olvassa a híreket, s azt gondolja, vele nem történhet semmi rossz. Aztán, ha lehet, akkor védekezünk, elkövetünk mindent, hogy erőben, egészségben átvészeljük ezt a kritikus időszakot. Magam is megkaptam a koronavírus elleni vakcinát, a Modernát. Aztán eltelt néhány nap, és én ahelyett, hogy kicsit fellélegezzek, borzalmas állapotba kerültem. Eljött a világvége. Olyan rosszul voltam, hogy mentőt kellett hívni és kórházba vittek.”
  https://www.blikk.hu/sport/egyeni/hegedus-csaba-beoltottak-koronavirus-korhaz/8zdbwn3

  “Március 24-én volt hír, hogy a 72 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok birkózót koronavírus-fertőzés miatt a Honvédkórházba vitték.”
  https://index.hu/sport/2021/04/05/hegedus-csaba-korponavirus-olimpiai-bajnok-korhaz/

  Tehát a 24.hu szerint Hegedűs koronavírus-fertőzés miatt vitték kórházba, holott értelmesen elmondta Csaba, hogy oltás után lett rosszul és vitték kórházba. Ebből több dolog leszűrhető. Vagy hazudik valaki, vagy a, fertőzöttre oltottak rá, b., az oltás nem véd semmilyen mértékben c, az oltástól lett vírusos a sportoló d., az oltástól nem vírusos lett a sportoló, csak a teszt – mint tudjuk – rengeteg falspozitív eredményt ad, viszont az oltás ilyen beteggé tesz.
  Vajon melyik variáció a legszörnyűbb?

  1. Hát, az a) az biztos, hiszen a kommunikációjuk szerint nincsen már egészséges ember, csak “tünetmentes fertőzött”… Szóval innentől már bárkivel bármi történik az “oltakozás” után, az egyértelműen csak a covidra való ráoltástól lehet… A kommunikációjuk szerint.

 3. Tisztelt Gyógyítók és Egészségre vágyó Emberek !
  Egy Bács-megyei eset: Ismerősünk 63 éves, egészségügyben dolgozik,így korábban kapta meg az oltásokat mint mi.Őt stroke tünetekkel vitték kórházba.A vérrög a látás agyi központjában okozott zavart.Azóta autót nem vezethet, és csak fél szemmel tudja a látni a világot.
  Ezek ismeretében hogyan merjem oltásra buzdítani családtagjaimat ?
  Hálás köszönet a közzétételért !

  1. Tisztelt Tóth Imre!

   A válaszom nagyon rövid: sehogy. Szerintem ezen az oldalon talál elég hiteles bizonyítékot arra, hogy inkább az oltásstól tartson, mintsem a vírustól.

 4. Őszinte részvétem minden oltásáldozat családtagjának. Annyit kérek tőlük, ne csak velünk osszák meg a tragikus történéseket, hanem olyanokkal is akik még mindig mély hipnózisban vannak a mindent elsöprő hazug propaganda miatt.

  Gerald Hauser osztrák parlamenti képviselő (FPÖ) feltárja, hogy ki is az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) a “vakcinákat” európában engedélyező szerv igazgatója 2020. november 16. óta. A dátum nyilván azért érdekes mert addigra lettek “piackészek” a vakcinák.

  https://www.erdely.ma/osztrak-kepviselo-az-ema-vezetoje-a-pfizer-astrazeneca-novartis-jj-lobbistaja-volt-video/

  Egy tisztességes ember, beszélgetés Carlo Maria Vigano érsekkel:

  https://www.erdely.ma/a-vilagjarvany-bunreszesei-interju-a-megdobbento-osszefuggesekrol-carlo-maria-vigano-ersekkel-i-resz/

  1. Tisztelt Szabó Dénes!

   Az előbb olvastam az alábbi, mélységesen felháborító hírt:

   “Ha a társadalom meg tudja védeni magát, és kikényszeríteni, hogy lehetőleg mindenki vegye fel az oltást, akkor igen. Ennek az érdeknek a kikényszerítésére szélsőséges esetben lehet drasztikus eszközt használni, azt például, hogy kötelezővé teszik az oltást. Egy demokratikus országban lehet abban bízni, az értelmes emberek fölismerik, érdekük, hogy be legyenek oltva. Ha valaki nem képes erre, akkor azt kényszeríteni kell. Ezt lehet úgy, hogy a rendőr elviszi, meg úgy is, hogy lesz majd egy zöldkártya, amely többlet jogokat biztosít az oltottaknak. Azaz ha valakinek van ilyen, akkor mehet a presszóba, a moziba, ülhet a repülőre. Akinek meg nincs, az mindezt nem teheti. Az utóbbiaknak pedig előbb-utóbb választaniuk kell: elmennek az erdőbe remetének, kihalnak, vagy beoltatják magukat.”

   Duda Ernő virológusprofesszor

   https://nepszava.hu/3115746_semmifele-nyitas-mellett-nem-szolnak-jarvanyugyi-adatok

   Nincs senki, aki feljelentse ezt az embert?

   ” Btk. 195. § Aki mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, és ezzel jelentős érdeksérelmet okoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő”

   És itt pedig egy érdekes cikk.
   https://index.hu/belfold/solvo9649/

   Azaz a fent nevezett oltásra kényszerítő vágyakat kifejező embernek biotechnológiai cége van. Ez már ebben a pontban is súlyos érintettséget jelentene, hát még ha áttanulmányozzuk a cikket az állami támogatásokról…

   “Tény, hogy a gazdasági miniszter felügyelete alá tartozó – 2004-ben életre hívott – NKTH pályázatain három év alatt önállóan vagy különféle konzorciumok tagjaként több mint nyolcszázmillió forint vissza nem fizetendő kutatás-fejlesztési támogatást nyert el a vállalat (lásd a táblázatot) úgy, hogy közben ifj. Duda Ernő végig a Kutatási és Technológiai Innovációs Tanács tagja volt. Az NKTH által kezelt KTIT-nek előzetes egyetértési joga van a Kutatási és Technológiai Innovációs Alapra vonatkozó felhasználási terv és a pályázati stratégiák kialakításában.

   A vizsgált időszakban az NKTH anonim bírálóbizottságai összesen 26,2 milliárd forintot ítéltek oda biotechnológiai projektekre, ebből több mint hétmilliárdot olyan konzorciumok nyertek, amelyekben benne volt a Solvo is. Ugyanebben az időszakban további 184,6 millió forint pályázati forrást szerzett meg a Solvo GVOP, és nagyjából 280 millió forintot európai uniós k+f pályázatokon.”

   1. Duda Ernö “professzor” eszerint a kényszer híve.
    Tegyünk a kedvére: kényszerzubbonyt neki, aztán irány Horány….

    1. B. Imre szerint:
     2021-04-11 – 19:09
     Ki is ez a Duda Ernõ?
     https://index.hu/belfold/solvo9649/
     .
     A 2007-es cikk főleg ifj. Duda Ernőről szól! Aki nyilatkozni szokott, az az édesapja, id. Duda Ernő professzor, aki viszont se nem genetikus, se nem virológus, se nem immunológus…biokémikus, leginkább

 5. Kedves Olvasók!
  Két kollégám is az oltottak táborát növeli.(az egyikőjük Sputnikot kapott) Munkánk miatt sokat vagyunk, a szabad levegőn, de az ő arcuk bőre szürkésfehér, a miénk pirospozsgás. Lenne külső jelekben is különbség, oltott és nem oltott között? Ma találkoztam a 67éves unokatestvéremmel, bringázott éppen, de az arca szürkésfehér. Ez mind véletlen?

  1. Az nem túl jó jel.
   Fertőzés, centralizált keringés jele. A szervezet a létfontosságú szervek felé “csoportosítja át a véráramlást”.
   Vagy pedig más miatt rossz a perifériás keringésük- vérrög, embolia?-> AZ- nál gyakori “mellékhatás”

   1. Pontosabban: a “védőoltás” beadása után, akár ez még lehet normális reakció- ahogy a szervezet reagál az idegen antigénre (mRNS/ vektor-> vírus Spike- protein/ tüskefehérje; legyengített vírus a SinoVac esetében)- és ennek részeként a keringés is a létfontos szervek felé központosul.
    Ha nem múlik el idővel, akkor viszont kórosnak tekinthető- és vérrögképződésre/ egyéb keringési problémára utalhat.

    A kerékpározó rokonnál, viszont akár normális is lehet, ahogy a szervezet szintén stresszreakcióban a létfontos szervek felé irányítja a keringést.

    1. Dr. V. I. szerint:
     2021-04-11 – 16:51
     “…legyengített vírus a SinoVac esetében…”
     .
     Ez tévedés, kedves Dr. V.I.!
     Először, nálunk nem használnak SiniVac-ot, csak Sinopharm-ot! Másodszor, nem legyengített, hanem ELÖLT (ha jól tudom, formaldehiddel). Óriási hiba és kockázat lenne ÉLŐ, legyengített vírussal oltani ez esetben!
     Dr. N.V., Ph.D.

     1. A sok Covid- pozitivitás éa lebetegedés, bizony azt igazolja- oltás után- hogy nem tökéletes,
      nem 100%- os ez az inaktiválás…

      Tömegtermelés esetén előfordul.

      Ahogy DNS- szennyeződések is, az mRNS- alapú, génbázisú vakcinákban

 6. Nagyon sajnálom és részvétem a családtagoknak!
  A veleszületett immunrendszernél nincs fontosabb és megbízhatóbb, nyugodtan hagyatkozzanak rá. A test jó egészségi állapota (mikrobiom, helyes táplálkozás és életmód) = immunitás. Nem az számít, kinek mennyi antitestje van. Kapcsolják ki a TV-ét és a rádiót. Ne engedjék, hogy a tudatukat is elvegyék. A félelemkeltés a legnagyobb fegyverük és mindennek a kulcsa. A celeb és megfélemlített orvosokat,valamint a tudományt használják arra nap mint nap, hogy megvezessék az embereket, hisz ki merné megkérdőjelezni őket. De tudjuk, hogy senki és semmi sem tévedhetetlen. Kitartást Mindenkinek!

 7. Az EJEB zöld utat ad a kötelező oltásoknak, melyek a társadalom “érdekeit” szolgálhatják (https://de.rt.com/europa/115616-entscheidung-europaischen-gerichtshofs-fur-menschenrechte-zwangsimpfung-ok/). A határozat kimondja:” Az intézkedéseket demokratikus társadalomban szükségesnek tekinthetjük”. Bár egy cseh incidens (a cseh családok által a gyermekek kötelező oltásával kapcsolatos panaszok) esetében született az ítélet, és a döntés nem érinti a COVID-19 vakcinákat, de elképzelhető, hogy hatással lehet az oltásellenes kampányokra és azokra, akik nem fogadják el az oltást. (Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.) Hasonlóan nyilatkozott Dr.Duda is (https://index.hu/belfold/2021/04/10/duda-erno-semmilyen-nyitast-nem-indokolnak-a-jarvanyugyi-adatok/).

 8. AZ ÁRTATLANOK CSENDJE:AZ EURÓPAI UNIÓ EGÉSZSÉGÜGYI FŐHATÓSÁGA -AZ EMA -SZERINT 6000 EMBER HALT MEG AZ OLTÁSOK MIATT

  “Az igazi probléma, hogy sátáni kitartással nyomják az oltáskampányt és ott ahol a nép nagy részét lefedték mint Izraelben, Chilében vagy Magyarországon, ott négyzetes emelkedésben van a fertőzöttek száma, a kórházi ellátásra szorulók száma és a halottak száma.

  Ennek tudatában kötelező lenne leállítani az oltáskampányt, hogy meg lehessen érteni, hogy hol van a hiba az oltóanyagban, amit rövid idő alatt “dobtak össze” és nem tudni,hogy milyen hasznuk van, mivel a beoltottak továbbra is fertőznek és megfertőződhetnek és a betegség elleni védelem pedig csak pár hónapra érvényes.”

  https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/olvasoink-irjak/item/5860-z

  1. Meg kell értenünk, tudomásul kell vennünk, hogy nincs józan ész. Ha igazán érdekelné a hatóságot, hogy halnak meg emberek az oltástól, akkor már rég elrendelték volna a boncolást, Itt teljesen másról van szó. Lepaktálás ( pénz, zsarolás, megfélemlítés stb.)a háttérhatalom által irányított gyógyszer cégekkel. Kommunista, állammonopol diktatúra kiépítése folyik. Nem értik az emberek mi történik sajnos. Nem tudják, hol az ellenség vagy ki az ellenség. Pedig, sajnos háború van.

   1. A háttérhatalom megállapodott az országok vezetőivel (helytartóikkal),hogy lecsökkentik a föld lakosságának létszámát. Szerintem jó példát mutatva saját magukkal kellett volna kezdeni,ugyanis a sárgyolyó problémáit ők okozzák a kezelhetetlen pénzéhességükkel és világuralmi törekvésükkel. Nemzetközi bíróság elé kell állítani az élősködő tetveket!!!

  1. A hazug média arcátlan ferdítései, lebukásai, és ezek következmény-mentességei:

   Index 2020.11.20.

   “A koronavírus-tagadás két nagyágyúja közül David Icke egy nehézsúlyú konteógyáros. Az egykori BBC-sportriporter legutóbb tavasszal került címlapokra azzal, hogy a Facebook és a YouTube letiltotta fiókjait, mert videóiban arról beszélt, hogy az 5G és a járvány között közvetlen kapcsolat van. Ez pedig sértette a közösségi és videómegosztó platformok irányelveit.
   David Icke szerint az 5G megakadályozza az oxigén felvételét a tüdőben, kézfogással nem lehet elkapni a vírust, továbbá az egészséges immunrendszerű emberek biztonságban vannak. Ha pedig elkészül a koronavírus elleni vakcina, akkor az oltással
   nanotechnológiai mikrochipeket juttatnak az emberekbe,

   ami lehetővé tenné az emberek irányítását. Úgy véli, hogy az egész mögött Bill Gates, a Covid–19-vakcina-kutatás támogatója áll, ezért börtönbe kell zárni őt.”
   https://index.hu/techtud/20

   Index 2021.04.12.

   “”Az amerikai védelmi minisztérium kutatási ügynöksége, a DARPA munkatársai olyan csipet fejlesztettek, amely a bőr alá ültetve a tünetek kialakulása előtt felismeri a Covid–19-fertőzést, és egy szűrővel el is különíti a vérből a vírust.

   A műsorban a DARPA fertőző betegségekért felelős orvos-kutatója, Matt Hepburn százados egy fiolát mutatott be, amelyben egy zselészerű anyagba ágyazott mikrocsip úszott – írja a Daily Mail.
   Ezt a bőröd alá teszik, és jelzi, hogy milyen kémiai reakciók mennek végbe a testben, ami azt jelentheti, hogy holnap tüneteid lesznek
   – magyarázta Hepburn.”

   https://index.hu/techtud/20

   Összeesküvés-elmélet, mi?

 9. Az Öcsém gyárban dolgozik. Szokványos rabszolgatelep, 12 órás műszakokkal. A gyárat vagy főnökét zavarta, hogy az emberek mindenféle mintás és összevissza maszkokat hordanak! Még is csak egy rabszolgatelepről van szó, nem úri muriról, varratott egyenmaszkot! Feketét, belül bolyhosat! Ezek a szerencsétlenek egész nap ebben kénytelenek pusztulni! Műszak végére mindenki köhécsel, krahácsol, hogy a szöszöket felköhögje! Férfiaknak még rosszabb a borosta miatt! Öcsém egy komoly bakteriális tüdőgyulladást kapott, legyengült, lefogyott, Kapott rá antibiotikumot, meg vérhigítót-amit nem értek. Tesztelték is. A vérhígító vagy a tesztelés miatt, de állandóvá vált az orrvérzése. Mintha mindenféle módon irtanák a népet.

  1. 12:
   ezt mondom már, az eleje óta a maszkokról. A kötelező szabadtéri maszkviselés, pedig, egyenesen agyrém. Annyival ér többet, mint a ráolvasás vagy a boszorkányégetés, hogy ennek jóval több az áldozata. Saját baktérium/ vírustenyészedetbe fullasztanak bele. Meg átnedvesedik- jó kis gomba is összejöhet. A birkák ma, szakadó esőben is abban járnak a nyílt utcán.
   Ordítani tudnék a tehetetlen dühtől, ami ettől az egész Covid1984- elmebajos hisztériától.
   Meg amit “járványvédelmi intézkedés” címszóval előadnak a szagértők.

  2. A maszkok a baktériumok melegágyai, ami tüdőgyulladáshoz vezethet. A PCR-teszt során (orr és garat) előfordulhat orrvérzés, fej- és fülfájás, köhögés,de akár ájulás is. Volt már példa arra is, bár ritka eset, hogy megsérül a koponyaalap, vagy a mintavevő tampon szövődményeként agyhártyagyulladás lép fel. Érteni kell a mintavételi technikát, és biztonságosan, körültekintően, szakértelemmel kell végezni. Nem tudom, hogy az esetleges mintavételkor fellépő nemkívánatos eseményeket nyilvántartják-e. Jobbulást kívánok az öccsének.

 10. Kedves, Ok!

  Úgy is hazudnak és meghamisítják az adatokat, ahogyan azt eddig is tették! Nekünk kell résen lenni és a saját statisztikánkat felállítani!
  Én figyelem az oltottakat! 😉 (Vannak tüneteik!)
  Viszont, hogy a maszk viselésnek hosszútávon meglesznek az egészséget károsító következményei, az is biztos! (Nem véletlenül erőltetik annyira!)

 11. Ezekkel a szomorú esetekkel majd ügyvédhez fordul a doktor úr? Úgy ahogy van fel kell függeszteni a lakosság beoltását.

 12. Cukorbeteg vagyok Astra Zenecat kaptam, azóta a korábbi rendben lévő értékeik a csillagokban, a megemelt adagokkal sem tudok normál értékeket csinálni,már enni sem merek,a korábbi megbízható észlelések megszuntek

  1. Kérem, ne menjen felvenni a 2.adagot. Ismert, hogy ezt a vakcinát több országban is leállították. Az AsztarZeneca oltásnál nem vizsgáltak pl. gyógyszerkölcsönhatást. Az egyes szervrendszeri kategóriákon belül olyan mellékhatásokat sorolnak fel, mint pl.: fejfájás, csökkent étvágy, izomfájdalom, bőrpír, fáradtságérzet, hányinger, hasmenés, láz, álmosság, duzzanat a beadás helyén, stb. Hogy mi játszódik le igazán “belül”, arról nem írnak, lásd a gyakori vérrögképződést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük