Prof. Dr. Sucharit Bhakdi előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Miért megbocsáthatatlan bűn a génalapú „oltóanyagok” befecskendezése?

A citotoxikus T-limfociták (CTL) kulcsszerepet játszanak a vírusfertőzések leküzdésében. Mit ismernek fel ezek a sejtek, és mi az immunfelismerés kardinális következménye?

Amikor egy sejt fehérjét termel, melléktermékként kis fehérjetöredékek keletkeznek, amelyek a sejt felszínére kerülnek, és ott a CTL (citotoxikus T-limfocita) felismerheti azt. A különböző töredékeket különböző limfocita „klónok” ismerik fel – ezek olyanok, mint a zárak és a kulcsok.

A zárak sokfélesége véletlenül alakul ki a magzati fejlődés során, így limfociták milliárdjai születnek, amik felismerik a “nem-én”-t, vagyis az önmaguktól különböző fehérjéket (pl. vírusfehérjék), és olyanok is, amik felismerik az “én”-t vagyis önmagukat. Az „én”-t felismerők egész életükben elhallgattatnak. De azok a limfociták, melyek lényegében minden nem saját fehérjével szemben reaktívak, születéskor már jelen vannak, és készen állnak a cselekvésre. Amikor a Corona megérkezik, feltámad a Corona-ellenes csapat, hogy megtámadják és megöljék a “nem én”-t alkotó sejteket. A fertőzések így megszűnnek, és csak kis mértékű károk jelentkeznek, amelyek általában helyrehozhatók.

Ezzel szemben az mRNS-“vakcinák” az egész testben önpusztító folyamatokat indítanak el. A sérült erek szivárgást idéznek elő és beindítják az autoimmun folyamatokat a szövetekben. A teljes érhálózatban véletlenszerűen vérrögök képződnek. A placenta sejtekbe történő bejutása veszélyezteti a magzatot. Az immunrendszer önpusztítása következtében ugrásszerűen megnövekednek a fertőzések és a rosszindulatú daganatok.

Az én és a nem-én megkülönböztetésének igénye alapvető az életben. Ez születéskor kezdődik, és halállal ér véget. A katasztrofális események soha nem lesznek elkerülhetők vagy elfojthatók.

Az mRNS-“vakcinák” alkalmazása a legnagyobb szentségtörés. Ez egyenlő a népirtással, és örökre be kell tiltani.

A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:

3 thoughts on “Prof. Dr. Sucharit Bhakdi előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Ez az előadás világszenzáció.
  Ha jól értem, az iskolai tudományos képzés ismeretei alapján is egyértelmű, hogy az újfajta oltásosdi baromság. Nemcsak életveszélyes, hanem kifejezetten gyilkos.
  Összeér a régi és új élettani megközelítés. -:)

 2. Egy biztos, nem szabad hogy egy “nagykutya” is megússza és kezét mosva leköszönjön! …”A népnek a világban körbe kellene ezeket az elfajzott “személyeket” venni és megkövezni, meglincselni vagy egy gúzsba kötve elégetni hogy írmagja se maradjon egyiknek sem!!! Nincs kegyelem, hiszen már megszámlálhatatlan bűn szárad a lelkükön. Rettegjenek csak a mocskok, mert eljön a MI időnk és nem ússzák meg! Mint ahogyan egy sem közülük, legyenek bármilyen beosztásúak is, hiszen a Föld nevű bolygóról nem menekülhetnek el, a NÉP pedig egyre vérmesebb! Szórjátok csak a dühötöket az átkotokat ránk, de ne feledjétek hogy az átok visszaszáll és olyan hatalmas rombolást visz véghez a kiindulási ponton hogy kő kövön nem marad, hát így ténykedjetek tovább hitvány férgek!”…

  1. Én is remélem, hogy eljön az idő, amikor igazságot fognak ( talán fogunk, ha megérjük ) szolgáltatni.

   Jelen pillanatban a helyzet reménytelen. Mert ezektől a hatalmasoktól teljesen el sem tudjuk magunkat szigetelni. Ezeknek
   olyan nagy a hatalmuk, nekünk meg olyan kicsi. Ez a rendszer csak egy áldemokrácia.

   De ha egy nagyhatalom mödöttünk állna, akkor már lenne valami kilátás. De még akkor is csak nagy áldozatot kellene
   nekünk hozni. Lásd: https://oroszhirek.hu/a-donbassz-teljes-film-magyar-felirattal/
   Ahol most a véres harcok dúlnak, az a magyarok átmeneti őshazája, az Etelköz.

   Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Etelk%C3%B6z

   Minden más, amit most elérhetünk, az csak valami kis kozmetika, de valójában nulla hatást jelent.

   Tehát a rményt ne adjuk fel ! Mert az igazság kimondása is nagyon sokat ér és azt ki is kell mondani.
   Mert ha hallgatunk, az a teljes rabszolgaságot jelenti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük