“Teslaphorézis”: A Rice Egyetem tudósai felfedezték, hogy a Tesla-tekercs által kibocsátott erőtér hatására szén nanocsövek hosszú drótokká állnak össze (április 14, 2016)

A rendszer úgy működik, hogy az egyes nanocsövekben lévő pozitív és negatív töltéseket távolról rezgésbe hozza, ami hosszú drótokba láncolja őket. Cherukuri speciálisan tervezett Tesla-tekercse még vonósugár-szerű hatást is kelt, ahogy a nanocsövek huzalai nagy távolságban a tekercs felé húzódnak.

Ezt az anyagra gyakorolt erőtér-hatást még soha nem figyelték meg ilyen nagy méretben, mondta Cherukuri, és a jelenség ismeretlen volt Nikola Tesla számára is, aki 1891-ben feltalálta a tekercset azzal a szándékkal, hogy vezeték nélküli elektromos energiát szolgáltasson.

“Elektromos mezőket használtak már kis tárgyak mozgatására, de csak nagyon rövid távolságokra” – mondta Cherukuri. “A teslaphorézissel képesek vagyunk arra, hogy az erőtereket tömegesen felskálázva távolról mozgassuk az anyagot.”

A kutatók felfedezték, hogy a jelenség egyszerre szereli össze és táplálja a mezőből energiát nyerő áramköröket. Az egyik kísérletben a nanocsövek drótokká álltak össze, két LED-et összekötő áramkört alkottak, majd a Tesla-tekercs mezejéből energiát vettek fel a világításhoz.

Cherukuri felfedezte, hogy egy újratervezett Tesla-tekercs sokkal nagyobb távolságokra képes erőteljes erőtér létrehozására, mint azt bárki is gondolta volna. Csapata megfigyelte a nanocsövek igazodását és mozgását a tekercstől több méterre. “Olyan lenyűgöző dolog megfigyelni, ahogy ezek a nanocsövek életre kelnek, és a szoba másik oldalán vezetékekké fűzik össze magukat” – mondta.

Cikk: https://news.rice.edu/news/2016/nanotubes-assemble-rice-introduces-teslaphoresis

Újmok: https://ujmok.hu/teslaphorezis-a-rice-egyetem-tudosai-felfedeztek-hogy-a-tesla-tekercs-altal-kibocsatott-eroter-hatasara-szen-nanocsovek-hosszu-drotokka-allnak-ossze/

5 thoughts on ““Teslaphorézis”: A Rice Egyetem tudósai felfedezték, hogy a Tesla-tekercs által kibocsátott erőtér hatására szén nanocsövek hosszú drótokká állnak össze (április 14, 2016)

 1. Q&A Webinar- February 21, 2024
  https://www.bitchute.com/video/Pz0q5Axe369E/

  Dr. Cowan ismét nagyon fontos részleteket oszt meg velünk abból a biológiai, élettani tudásanyagból, ami teljesen hiányzik nálunk a köztudatból. A mag, az áramlás és a forma képzés az alapvető témák. Előszóként pedig továbbfűzöm egy korábbi gondolatom.

  „A mag helyet kérne magának térben és időben, a jövő megvalósulási lehetőségének az információjaként. Emellett a tulajdonságok kialakításához célirányos baktériumok gyártják a fehérjét a banán húsában, és fogják lebomlasztani is, tehát az élet időbeli forma kialakulási, működési (forma megőrzési) és elmúlási tulajdonságainak, a megvalósulásnak az őrei.” Ezt írtam a „szkita-hirek-2024-13-adas-2024-februar-17” bejegyzés alatti kommentben.
  Hogyan működik a benzines autó? Hogyan működik a „napelemes” óra?
  Leegyszerűsítve az autó egy aksi (töltés tároló, kondenzátor, a mag, a megvalósulási lehetőség, kristályos folyadék), ami köré épített (ember által, ami a kvázi mikrozima) különböző formákban és rétegekben a többi elem: egy kábeles elektromos hálózat, egy olajozott (zsírozott) fémváz (csontváz) és egy vizes zselé (benzin). A mozgás, az áramlás közben hő keletkezik, miközben elfogy az üzemanyag (táplálék: szénhidrogén, ~szénhidrát, cukor, (~föld)), vissza kell táplálni. Az autót az ember találta ki, építi fel, és bontja vissza darabokra. Az ember annyiban az autó elmúlásának őre, hogy szétdarabolni tudja, de a hulladék feldolgozása a természetre van bízva.
  Az óra „szétszedhetetlen” (vagy inkább nem szabad szétszedni), nyomásálló zárt térként van kialakítva, és csak nagyon mély vízben, nyomás alatt tud eldeformálódni, a leírás szerint vízálló. Az időt pontosan mutatja, de a kiindulási mutató helyzet és a naptár manuálisan állítható. Fényfelvevő áramkörök, kristályok körgyűrűkben a számlapon találhatók. (Beépített a lehallgató radar készülék, mondanom se kell, hogy cseppet sem természetesen, szóval füle is van.) Az óra egy hideg kristály mag, míg a Nap egy másik élettelen mag, mindkettő „vízhatlan”. Így lehet a Naptól mag-születni, vagy inkább: nem lehet, lehetetlen, hiszen élettelen! Szűzen is lehet viszont megtermékenyülni mesterségesen módon, mondjuk „szülőnői segédlettel” de csak élő, táplált anyagtól. A Szent Korona fél-kondenzátorként az életet akkor áramoltatja, ha a fejre felhelyezve kiegészül az élő, neki „rendelttel”.

  Az előadás egyik élettani kérdése azt a témát járja körül, hogy hogyan történik valójában az oxigén felvétel a tüdőben, ami 3 membránon keresztül átjutva kell eljusson a vérbe, hogy ott kötődjön a hemoglobinhoz. Vagyis hogyan történik a gázcsere? Hogyan lehet átjutni a 3 membránon? Azt állítják, hogy az oxigén mennyisége a kilélegzett levegőben kevesebb, mint a belélegezettben, miközben a nitrogéné azonos, pedig a nitrogén atommérete a gázban kisebb, mint az oxigéné. Az a teória már cáfolt, hogy pH hatással magyarázható lenne a jelenség, ezért kellett egy másik magyarázatot keresni.
  Az derült ki, hogy nem az oxigén kevesebb a kilélegzett levegőben, hanem a molekula elektromos állapota, töltése eltérő. A hemoglobin felépítésének elektromos megváltozása mérhető. A gáz nem diffundál, csak az elektromos töltésváltozások hatnak. Valójában a töltés vándorlás, a töltések átadása látszik úgy, mintha oxigén kötődne a hemoglobinhoz a folyamatban. Ezt egy állatkísérletben úgy tesztelték, hogy leszívták a vérét, és az érrendszerébe helyette csak elektromosan feltöltött, izotóniás oldatot tettek, amiben nem volt hemoglobin. Az állat végig jól volt, és ebből következtettek ara, hogy nem az oxigén a lényeg, hanem a töltés. A keringéshez nem több oxigént kell adni. Nem jelent még meg az a cikk, ami erről a kísérletről szól. (Megj: A havi női vérveszteséget paradicsomlé ivással is lehet pótolni.)

  Egy másik kérdés a sejtek osztódásáról szóló videók valódiságára kérdez rá, arra, hogy mit látunk sejtosztódásnak. Antoine Béchamp munkássága alapján nyilatkozik. A felvételeken nem az látható, hogy a sejtek kettéválnak. A Petri-csészékben végzett kísérletekben a körülmények mesterségesek, az ott látható dolgok nem azonosak azzal, ami a szervezetben történik. A mitózis, mint a sejt kialakulás jelensége a valóságban nem létezik. A szövetek méregtelenítési folyamatában a perifériákon sejtek keletkeznek, amik segítenek eltakarítani a törmelékeket és segítenek a saját megújulásukban. A sejt e szerint az elmélet szerint szimbionták, mikrozimák átalakult együttese által képzett kinövés, egy transzmutáció, amivel egy megbonthatatlan, elpusztíthatatlan élő alapegység jön létre a szervezetben. A szöveteink ezekből az élő egységekből nőnek ki. Nem úgy növekszik egy sejt, ahogy gondoljuk, hogy idővel kettéválik, de többet kellene tudni erről. Egyáltalán nem lesz meglepő, ha ez az elmélet is változik még. Ha a májat nézzük, az egy rendszerben elhelyezkedő fülkék együttese, és amőba szerű az elemek viselkedése. Az ilyen szövettől azt várnánk, hogy olyan homogén struktúrában jelenne meg, ami megkönnyíti a részek közötti kommunikációt. De még nem érthető, hogy miért nem homogén, miért olyan, mint egy hatalmas amőba telep. Jó lenne más elképzeléseket is felvetni és megvitatni erről.
  (Megj: A homogén sima felület az például a határvédő várfal, amire nem lehet felmászni, mert nincs megkapaszkodási lehetőség. A kis helyen nagy, gyűrődő, súrlódó, mozgó felület elektromossága más, mint egy sima felületé. Sok kis váratlan elektrosokk, intenzív töltés átvétel-átadás.)

 2. Itt tart a tudomány: A vakcinákban lévő hidrogél maga a digitális azonosító. Nincs szükség chipre.

  “A vakcina nanobotokat hozott létre a saját sejtjeiből. Létezik egy programnyelv, amelyet
  az mRNS által a crispr technológián keresztül szállított utasítások írására hoztak létre, hogy a meglévő mRNS-t
  ezekkel a programozott utasításokkal helyettesítsék, hogy sejtjei biológiai tranzisztorokat és tüskefehérjéket hozzanak létre
  (először a népességtelenítéshez). A Microsoft 2016 óta használja a programozási nyelvet.

  A most tapasztalt hatások annak a következményei, hogy a szervezetek elutasítják a rossz kódot. A vakcina még nem tökéletes,, és testekre van szükség a teszteléshez. Ez rövid időn belül tökéletes lesz.
  A digitális azonosító a cél. A cellái tárolják az azonosítót, és ugyanúgy olvasható lesz, mintha RFID chipje lenne.
  Egyetlen digitális aláírás, amely az élet minden területét irányítja. A legtöbben úgy gondolták, hogy az RFID chipek
  lesznek a jelek. Igazuk volt, csak tévedtek abban, hogy ez hogyan fog kinézni.
  Egy szakember vagy orvos könnyen eltávolíthat egy chipet a karjáról. Az RFID biztonságos, ha a sejtjei szállítják,
  amelyeket nem lehet eltávolítani a szervezetből.

  Digitális azonosító élkül nem lesz lehetősége vásárolni vagy eladni. Ez a képesség elvész, mivel minden üzletben lesznek olvasók, amelyek képesek letapogatni a testeteket az elektromezőt, amelyet a sejtjeiből bocsát ki. Nincs szükség pénztárcára a készpénz szállításához.
  Digitális azonosítója egyedi és feltörhetetlen. A digitális valutaérték örökre a testedhez kötődik.
  Ha rossz a véleményed, akkor nullázhatják a pénzed értékét. Ha nem vállalod, mindenben egyedül vagy.
  Nincs pénz. Nincs élet. Nem lesz ingatlanod, mert nem fogsz tudni adót fizetni a már birtokolt ingatlan után. Elragadják tőled.
  A vakcina a jel, de a digitális azonosító hordozója vagy médiuma, amely már egyedi azonosítót vagy jelet hordoz, már be lett
  adva. Még nincsnek teljesen összekötve. El kell érniük, hogy ezt a részt is elfogadjuk.”
  https://thewatchtowers.org/tech-industry-insider-here-prepare-for-what-is-coming-an-interesting-read/
  Forrás: https://archive.4plebs.org/pol/thread/457997015/#457997015

  1. „Az emberiség támadás alatt áll”- Hatalmas orvos konferencia kezdődött Washingtonban:

   “Az egészségügy és az orvosi szabadság vezetői összeültek a nemzetközi válságcsúcsra
   A világ néhány vezető orvosszakértője és tudósa, valamint az egészségszabadság prominens szószólói, bejelentők, ügyvédek és választott tisztviselők ma Washingtonban, az ötödik Nemzetközi Válságügyi Csúcstalálkozón tartózkodnak, hogy megvitassák a COVID-19-zel kapcsolatos tapasztalataikat.”
   https://childrenshealthdefense.org/defender/international-crisis-summit-health-medical-freedom/

 3. Az oltások óta jelentkező, korábban soha nem tapasztalt, akár méteres vérrögök is ennek a hatásnak köszönhetőek úgy vélem.
  Mert a fizika élő szervezeten belül is ugyanúgy működik.
  5G-vel életre keltett nanotechnológia.

  1. Azért ki kellene mondani, hogy a halál (máshogy nem lehet nevezi a látható eredményt), aminek létrehozásán a fenti videóban boldogan vigyorognak a szereplők, és amit igyekeznek belénk juttatni, nem tudomány, hanem gonosz sarlatánság. Amennyiben a tudomány az emberiség javát kellene, hogy szolgálja.
   Azért, mert a valódi biológia, és a valódi fizika felülírja a köztudatban levő ezoterikus hiteket is, nemcsak az áltudományt, azt is ki kellene mondani, hogy viszont kormeghatározással megállapítható írásos emlékeken alapuló történelem és a történelmi államrend az ezoterikus mesék és genetikai mesék nélkül is időtálló, és korszerűen is használható, használandó, nem kiüresítve. Azzal szerintem lejáratódik egy bármilyen tudás, vagy azzal fogják lejáratni, hogy ezo-, és egyéb mese köntösbe bújtatva marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük