“A britek tízezrével halnak meg, és fogalmunk sincs, miért”

A szokásosnál több tízezer brit halt meg 2022 májusa és decembere között, kizárva a Covidot mint halálokot, ami komoly kérdéseket vet fel, hogy miért haltak meg ilyen sokan.

Írja a “Daily Mirror” brit hírlap: https://www.mirror.co.uk/news/health/brits-dying-tens-thousands-dont-29955386

A vártnál több tízezer brit halt meg, és a szakértők nem egészen biztosak abban, hogy ez miért van így.

Tavaly májustól decemberig 32 441 többlethalálozás történt Angliában és Walesben, kizárva a Covidot mint halálokot.

A többlethalálozás azon emberek számát jelenti, akik az ötéves átlag felett haltak meg – a 2020-as év nélkül számítva, mivel abban az évben a Covid halálozási számai megugrottak.

3 thoughts on ““A britek tízezrével halnak meg, és fogalmunk sincs, miért”

 1. Na vajon miért is? Csak össze kellene adni 2+2-t. De mint tudjuk, az említett “szakértőket” nem ezért fizetik. Akkor sem lennének hajlandók felismerni az igazságot, ha szembe jönne és bemutatkozna nekik. Úgy látszik, van az a pénz, amennyiért érdemes ennyire hülyének lenni.

  1. A teljes MSM egy pár befolyásos család kezében van. Nagyon sokan bánják már, hogy oltattak. Próbálják visszahozni a maszkot de nem bíják, mindenkinek elege van kivéve a leghülyébbeket.
   Csak sajnos itt nagyon tisztelik a királyi családot, az történt, hogy a halála előtt a királynő is beszállt a buliba, először csak nekiállt maszkot hordani, meg fél évre bezárkózott aztán “kiszivárgott”, hogy ő is meg az akkor még életben levő férje is oltattak. Majd önzőnek nevezte azt aki nem, és burkoltan gyávának. A Birteket azzal vették meg, hogy “nem magadért teszed, mások védelméért oltasd be magad, ne öld meg a nagyit, stb”. Ezek után beszállt a játékba Johnson terhes felesége is azzal, hogy biztonságos terheseknek, majd beszállt az ifjú trónörökös pár is, pontosan akkor mikor az “oltás” a gyerekek számára is elérhetővé vált, ők gyorsan kamerák előtt “oltatták” be magukat. És nekik az emberek elhitték.

   Egy kérdés, ha szabad. Keresem a Nano-Man-t (Spacebusters) magyarul, tudom, hogy láttam és létezik de nem emlékszem hol. Nekem ok az angol de nagyon szeretném valakinek továbbítani aki nem angolos. Nem tudja esetleg valaki hol találom? Előre is köszi!

 2. Tökéletes hírforrás, szívből ajánlom, akár napi hírforrásként is a “The Exposé”-t

  A “DID YOU KNOW?” – “TUDTAD” fül alatt alaposan vissza lehet menni az időben, a korábbi cikkeikben:
  Itt van pl. egy régebbi, de hasznos cikkük: Mennyire káros az én COVID-19 vakcinatételem? – TUDD MEG MOST…
  2022. MÁJUS 18. – https://expose-news.com/2022/05/18/how-harmful-is-my-covid-vaccine-batch/

  Szóval, a régi cikkek közt ott a magyarázat a “Daily Mirror” – szerintem álszent -kérdésérre. Hivatalos kormányoldaluk adataiból dolgztak, a forrásokat mindig feltüntetik.

  Ez a cikk aktuálisan: A Stew Peters Network bemutatja a ‘Watch the Water 2: Záró fejezet’ című filmet.
  RHODA WILSON MAY 20, 2023 – https://expose-news.com/2023/05/20/watch-the-water-2-closing-chapter/

  További “kedvcsinálók”:
  A tudósok bebizonyították, hogy grafén nanobotokban vannak a Covid oltóanyagokban, amelyek a beoltottakból átkerülnek a be nem oltottakba, de van mód az eltávolításukra.
  THE EXPOSÉ ON MÁJUS 18, 2023 – https://expose-news.com/2023/05/18/graphene-nanobots-in-covid-vaccines-shed-from-the-vaccinated-to-the-unvaccinated/
  Oltási népirtás: A Pfizer hazudott és 20 millió ember halt meg csak egy maroknyi országban a titkos kormányzati jelentések szerint.
  2023. JANUÁR 25-ÉN – https://expose-news.com/2023/01/25/vaccine-genocide-pfizer-lied-20-million-died/

  Jó olvasgatást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük