Ukrajna: Jelentések és bizonyítékok

Az informatialibera.ro cikkei.

Döbbenetes jelentést hozott nyilvánosságra csütörtökön az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai biológiai fegyverekkel kísérletező amerikai laboratóriumokról. Az orosz védelmi minisztérium megnevezte az ukrajnai biofegyverek fejlesztésében részt vevő személyek nevét.

A minisztérium szakemberei folytatják az amerikai kormányzat és a kijevi rezsim Ukrajna területén elkövetett bűncselekményeinek okirati bizonyítékainak elemzését. Csütörtökön egy tájékoztatón hangzottak el az Egyesült Államok Donbászban folytatott katonai-biológiai tevékenységének megdöbbentő tényei.

Teljes cikk: https://informatialibera.ro/hu/hivatalos-jelentes-az-ukrajnai-titkos-biolaboratoriumokrol…


Miért olyan kitartóak a harcok Mariupolban?  Miért tűnt el ilyen gyorsan a médiából a Kramatorszk vasútállomás elleni rakétatámadás? Hány NATO-katona működik valójában Kijev oldalán Ukrajnán belül?

Az ukrajnai orosz hadművelet kezdetén, amikor az országszerte szétszórt célpontokat támadták meg, önkényesnek és érthetetlennek tűnt. Aztán nyilvánvalóvá vált, hogy ezek a célpontok a nyugati államok által ott telepített és üzemeltetett biolaborok telephelyei. Nagy volt a washingtoni pánik, hogy kiderül, mit is csináltak ott valójában.

Teljes cikk: https://informatialibera.ro/hu/ukrajna-dobbenetes-bizonyitekok-hatalmas-biofegyvergyarto-letesitmeny-acelgyar-alatt-vilagvege-faji-fegyverek


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük