B Plan csoport

Kedves ismerőseink!

Biztosan sokan tudjátok, hogy elindult egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő közösségi oldal a B-Plan. A legyen B-terv az önellátás kezdeményezése és szervezése révén.

Természetesen az oldal még kezdeti cipőben jár, de támogassuk őket és hagyjuk magunk mögött a facebookot!


Az Orvosok a tisztánlátásért csoport kéri, hogy csatlakozzatok B Plan oldal közösségünkhöz! Csoportunk linkje:
https://b-plan.club/group/3410/

Gyertek minél többen és ne riasszon el a néhány száz forintos előfizetési díj, erre szükség van az oldal fenntartásához, fejlesztéséhez és a szerver park bővítéséhez!

9 thoughts on “B Plan csoport

  1. https://www.bitchute.com/video/WSh9KOiRWGPo/
   NOW THAT WE KNOW THERE ARE NO PATHOGENIC VIRUSES, WHY DO WE GET SICK? OCTOBER 15TH WEBINAR
   A Dr. Tom Cowan videót összefoglalva (ami 2022-05-16 – 21:33- kor jelent meg) ezt írtam: .
   „A kanyaró és a gyerekkori betegségek példája a következő:
   A víz tud növekedni- a gyermeki növekedéssel párhuzamosan. A ’növekedéssel’, a víz kristályszerkezetének alakulásával kialakul a felnövő test. Amit láznak és kiütésnek látunk, az a vízszerkezet alakulása, természetes testi és intelligencia fejlődés. ’Belenövekedés, beleérés az életkorba.’ Ha toxinnal akadályozott, akkor később ez megteremti a krónikus betegségek kialakulásának terepét, mivel kimarad a természetes, szerves fejlődés. Oltás=’maturation step inhibitor’.
   A víz intelligens, kreatív kommunikátor, és emlékezik. Képes a környezetével biorezonancia szerűen kapcsolatban lenni. Ez a jelenség van az egyidejű gyerekkori érés tünetek mögött, amit „fertőző”-nek minősít a jelenkor.
   Nem biztos, hogy pontosan értettem, de összefoglalásként valami olyasmit mond ki, hogy a toxin, a mérgezés, az elhangolódás azt jelenti, hogy a mérgezett egyén már nem járhat azon az úton, amivel a belső bezárt létét meg tudja tisztítani, pedig lényegében a megtisztulás a játék, a misztikum.”

   Számomra az általános gyermekbetegségek olyanok, mint az állatoknál (pl. rovarok) a vedlések, és egyben az életkori átalakulások, az inkarnálódási fázisok. Az embernek a születéssel a magzatkori élettani működésből át kell alakulni a külön létben való működésbe. A két formában máshogy történik a táplálkozás, a légzés, a kiválasztás, és egyáltalán az anyagcsere és az élet. Az lenne furcsa, ha ez az átalakulás és érés nem járna együtt testi lázas változásokkal. Valamint, ha ez egyik pillanatról a másikra varázsütésre történne meg. Az átváltozás a mögöttes rendszerekben fokozatos, mi csak az önálló légzést és az önálló táplálkozáshoz való hozzászokást látjuk, a felszínt. Ennek szerintem teljesen normális folyománya az, amit mi „fertőző gyermekbetegség”-nek hívunk.

 1. Srácok, ez komoly? Ne használjuk bankkártyát, de csak azzal tudsz fizetni? Sms. Legalább arra csináljátok meg, mert sosem volt sem bank számlám, emiatt aztán kártyám se és nem is lesz. Ergo kimaradok ebből a szép magyar nevű béplanból is.

 2. Segítsetek nekem. Ha utanéztek mi utal arra, hogy a “B-Plan” közösségi oldal magyar tulajdonban van ?

  Nem szeretnék kötözködni vagy akár hiteltelenné tenni az oldalt, csupán a kételyeket szeretném eloszlatni ezzel kapcsolatban.

 3. TöbbedMagunkkal nem tudunk belépni.Miért.?Orvosolják,mert így kezd hiteltelenné válni.Köszönöm

 4. “Mielőtt megtekinti az oldalt, szükséges, hogy belépjen.”
  ?????????????????????????????????????????????

  Aha ! Én mint tudjuk, a mezei egyiptomi parasztok is SMS-ben, meg a facebookon szervezték meg az “arab tavaszt” !
  És természetesen előbb “beléptek” ! Mibe, meg hová ? ( CIA, Moszad, MI-6, stb.)

  Csalással viselj háborút ! Ha valamit nem tudsz megakadályozni, állj az élére !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Tisztelt S.G. Valaki! Ebben a körben Vállaljuk a nevünket és az arcunkat. lehet hogy te félsz valamitől ? Egyébként tájékozódj.
   Pont MINDEN nyílt a B-plannél . Aki csalást emleget az tulajdonképpen BESÁROZNI szándékozik a tisztaságot. Szerintem keress máshol barátokat magadnak.
   Edit

 5. Igen ez az egy KÖZÖSSÉGI MÉDIA a B-plan a jó felület mert akik szervezték már ENERGIÁBAN TUDATOSSÁGBAN gondolkoznak
  Isten áldjon MINDENKIT
  még a Sötét Erőt is , mert Ők is csak VILÁGOSODNI képesek 🙂 🙂 🙂 tehát veszítenek folyamnatosan a sötétségükből
  Ez az igazi harc melytől ELGYENGÜLNEK és feladják
  Tehát A teremtő A MAGYAROK ISTENE és NagyBOLDOGASSZONY FÉNYE és EREJE SUGÁROTZZON MINDENKIRE
  Ditke

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük