18 thoughts on “Sajtótájékoztató, miután Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója nem volt hajlandó válaszolni az Európai Parlament előtt

 1. Mintha nem lett volna Magyarországi EU-képviselő a jelenlevők között. És a 6 érdeklődő között sem hiszem, hogy lett volna hazai újságíró.

 2. Az EU-parlamenti képviselők és a médiamunkások közül kb. ennyien érdemlik meg a fizetésüket, amint az ábra mutatja. A többi az adófizetőkön élősködő sáskahad, akik mindent letarolnak és elpusztítanak, ami valaha az európai civilizáció volt.
  Magyar egy sem akad a gerincesek között. Szánalmas látlelet ez egy végletesen leromlott mentális állapotban lévő országról.

 3. Elnézést, de ez már gumicsont csak, annak a fényében, ami úgy történik, hogy csendben, halkan, lábujjhegyen.
  Természetesen fontos, de vannak belső, nagyobb kaliberű problémáink is, amiről nincs szó, mert a kovid kitolta a látótérből, a mocskos hatalom nagy örömére.
  Aki még nem tette, olvasson bele a koronaigazsaga.eoldal.hu cikkeibe ! Olvassa el a szkeptikus kerekasztal “metaverzum” fejtegetéseit !
  ” Van-e még visszaút ? Humanoid robotokra cserélnek minket”
  “, a WEF lecseréli az embereket a humanoid robotokra, ezt csak az elit fogja túlélni.
  Azt hitted, hogy mindez csak “konteo” ? Tévedtél ! ”

  Kevésbé finoman, a pofába volt tolva a múltban a ma, és a közeljövő !!!
  Orwell, Huxley, “Csillagok háborúja”, Sci-Fi irodalom totál, filmjeivel, regényeivel együtt, mi kell(ett volna) még, hogy láss emberiség, ne csak nézz !?

  Nézzenek utána orbán és hiénái folyamatos hazaárulásának, aminek következtében ez az ország(nak mondott) terület csak elméletileg az, látszólagosan, aminek mondják hivatalosan.
  Magyarország egy Karthagó, és már sóval is be van hintve !!! Nincs ipar, nincs mezőgazdaság ( csak nyomokban és romokban), rabszolga státuszba nyomorított munkavállalók, éhbérért !
  A rendszerváltásnak nevezett intézményesített hazaárulás minden másodpercben folyik, már harminckét éve, a politika szereplőinek együttes erejével, orbán alatt harmadik hatványra emelve, a média, és az “egyházak” segítségével, egyaránt, nincs kivétel, az “ellenzék” csak színházi kellék, a legnagyobb megvezetés !
  A föld amin állunk, nem a miénk, el van adva, ki van adva, a fejünk felett az ég, el van adva, ki van adva, és ezerrel munkálkodik a ” hazai tudomány”, rettentő nagy kussban, egészen periférikus hírekben csak, hogy megetessenek a disznókkal mindnyájunkat, lecserélve humanrobotokkal.
  orbán az egyik leghívebb, legaljasabb WEF ügynök, egy kápó, agyatlan híveit terelgeti a karámban.
  Remek meglátás a koronaigazsága cikkben, hogy a pápa a kígyó két foga közül hírdeti a Sátánt, de az idióta hívők ezt nem látják akkor sem, ha az orruk előtt zajlik !
  Amikor egy kicsit az út szélén járunk, onnan sokkal jobban látható a szenny, ami az út mellett folyik, az út közepéről nem látható, és nem érezhető a bűze sem. Körül kell nézni sokkal, de sokkal jobban, mint ahogy sokan teszik. És egy útnak két oldala van !

  A legrohadtabb az egészben, hogy sokszor úgy érzem, totál felesleges önhülyítés ide is írni. Kevesen értik, keveseket érdekel, kevesen is létezünk az oldalon, a jóindulat meg nem értelmi képesség. Feleslegesen elvett idő az életemből. Ami nem pótolható, nem megfizethető. Az összes haszna a hangosan gondolkodás. A semminél kicsit több. Ez is valami.

  1. Kedves S.G.
   nem csak most sugallja azt a kincstári és a folyamat irányítói által ELVÁRT letargikus állapotot, aminek rém káros hatása van a jövőnket nézve. Úgy általában Valamiért hasznosnak érzi ennek folytonos ismétlését. Biztos ismeri a bevonzás “törvényét”. Így túl sok jóra ne számítson.

   Egyetértek, sőt magam is látom orbán nemzetáruló szerepét, igyekezetét a WEF és a Trilaterális társaságban tett fogadalmainak mindenáron történő véghezvitelét, de látok mást is: az oltásokra jelentkezők száma folytonosan csökken, már nincsen az a nagy nyomás az oltásokra. Sem nálunk, sem a világon. Egyre másra derül ki, és egyre főbb sodratúbb helyeken, hogy hazugság volt az egész náthára alapozott hisztéria. Van egy kis latencia idő, az tény.
   Már a majomhimlő sem akar nagyon elterjedni, valamiért visszavonulót fújtak. Illetve nem valamiért, hanem éppen azért, mert az átverés kiderült.
   >>Ha átvernek egyszer, az az ők sikerük, de ha másodszor is átvernek, az már az én balekségem<<.

   Az utolsó bekezdése a legmérgezőbb…. saját maga számára. Tegyen ellene.
   egy kis segítség:
   https://www.bitchute.com/video/EzbJs6SBNFF5/

   Az Ön által említett koronaigazsága oldal "Van-e még visszaút?" utolsó mondatait beidézem,mert úgy tűnik azok elolvasására már nem futotta a drága idejéből.
   ˇˇˇPedig olyan erőt képviselünk ezen a földön több, mint 7 milliárdan, miről jelen pillanatban fogalmunk sincs, mégsem használjuk semmire, eltékozoljuk, elpazaroljuk. Gyáván, az: "én nem tehetek semmit egyedül"- hazugságba menekülünk.

   Nem élünk a közösség mindent elsöprő erejével, s úgy tűnik, ez okozza végül vesztünket.

   Hinni azonban lehet és érdemes is, mert jelen pillanatban úgy gondolom, az Isteni csodán, gondviselésen kívül, nincs semmilyen más esélyük a túlélésre, ugyanis a jelek szerint, minden mással elkéstünk.""

   kiegészítem: Az Isteni csodának és gondviselésnek csakis akkor van esélye, ha minél többen bízunk, optimisták vagyunk.
   …LEHET ÉS ÉRDEMES…

   1. Kedves Dr. Szabó Attila !

    Igen, sokak számára letargikus, és pesszimista vagyok ! Üldözendő mentalitás, kitiltani a honlapról, és rózsaszín ködben álmodozni, hogy “majd az Isten”, meg “majd ha összefogunk”, meg “össze kéne fogni”, stb., stb. !

    A legnagyobb melléfogása a megítélésemben, amit írt, hogy önmérgező vagyok, mentálisan !? Átkozottul nagyot téved, de ez megint nem az én bajom. Kedves Uram, én néven nevezem amit néven kell nevezni, nem beszélek mellé, és esetenként nem finomkodom.
    Nem élek az optimuzmus rózsaszín ködében, és nem várom az “isteni csodát”, mivel azt már kétezer éve néhányan megtették, teljesen feleslegesen, olykor végzetesen ostoba módon.
    Továbbá lényeges, hogy nem hülyítem magam csoda várásokkal, és őszinte vagyok önmagamhoz is, nem csak másokhoz.

    Ön annyit csodát vár, várhat, amennyit csak akar, de tőlem ne várja el, hogy lelkesen ide pingáljam esetenként, vagy gyakran, hogy “de jó lenne ha …”, meg a ” talán az Isten is megsegít ? “, és az ehhez hasonló kezdetű, totál felesleges “optimista, bizakodás” penészes mondatait, és várjam a beteljesülést !!!

    Ne olvassa amit írok, ha sértve érzi magát a benne foglaltaktól ! Nem személyre szabva írok, és írtam, és senkit nem szólítottam fel, hogy higgyen, vagy ne higgyen.
    Egyébként meg cáfoljon meg Ön is, másoknak is már felajánlottam ! A levelében említett majomhimlő és oltás messze nem a legfontosabb, mert csak a felszín, hogy senki ne nézzen a paraván mögé, ahol nagyságrendekkel nagyobb történések zajlanak, ami a jövőnket meghatározza.
    Még egyszer, önmagamhoz vagyok a legőszintébb, és ezt esetenként le is írom, ha úgy tetszik “kiadom magamból” .
    A racionális világlátás és a vágyálmok kergetése nem fér össze nálam, átmenetileg sem.

    Azon kívül, hogy ha nagyon sokan olyan “pesszimisták” lennének, mint én, üres lenne a pszihológia osztály a kórházakban !

   2. https://m.vk.com/video644727407_456240012

    A Tesla vezetője őrült meg, vagy maga az autó kelt önálló életre? — Videó | VK

    Nekem egy dolog egyértelmű. Az irányítás átvehető, ész nélkül.
    Illetve, ha a gázt nyomta a vezető, akkor miért nem reagált az AI, ha már olyan “okos”.
    Egy irányítás kell. A vezetőé. Külső beavatkozási lehetőség nélkül.
    Sima Google Térkép is elirányít tetszőlegesen, ha nem tartjuk magunknál az iránytűt -:), csak tessék kipróbálni. Különösen külső szándékos rásegítéssel. Vagy pl. hirtelen beírhatatlanok a címek.
    Jól elszórakozik, aki ezzel a beavatkozási feladattal van megbízva.
    Szóval az AI alkalmatlan -:).

   3. Tisztelt Dr. Szabó Attila !

    Nézze meg a bitchute-n, ” A Kalergi-terv” című videót !!! Többször, hogy tudatosuljon Önben is, hogy a kovid nem a legnagyobb horderejű probléma, a majomhimlővel egyetemben ! A kovid ellen a józan ész használatával még csak lehet védekezni, de a Kalergi terv végrehajtása ellen nem. Azért nem, mert a világ minimum 95 százaléka kétsegghülye !

    Utána nézze meg az ” A 15 perces városok”, és a ” A Zöld Khmer 15 perces gyűjtőtáborai” videót !!! Ez 1922-től mind összefügg !
    Észre kellene venni a tömegeknek, ( természetesen képtelenek rá ), hogy a múlt, az nem a rég volt, hanem a jövő, ami kivédhetetlenül a Pokol, és nem én “vonzom be, meg sugallom”, hanem néha próbálom azt láttatni, csak valahogy sokak számára valamiért kellemetlen ?

    Mindezek után lehet engem a nagyon nagy “tudomány” ( nem az !) pszihológia akár összes mantrájával ekézni, mint “bevonzás”, meg “pesszimizmus” !

  2. Kedves S.G.!
   Tisztelet a hozzászólásokért!
   Sajnos sok okunk van kedvünket veszteni időnként, de ne vegyük akkor sem önhülyítésnek ide írni, legalább mi fogjunk össze és legyünk együtt, nem úgy, mint a másik oldalon csak szuszogó és fogyasztó birka nép. Én mindig szeretek jönni ebbe az intelligens és erkölcsös közösségbe. Remélem, hogy fogok még további jó posztokat olvasni Öntől. ?

  3. Üdv S.G.

   Érdekes a koronaigazsága oldal, főleg azok a részek ahol hivatkozások is vannak. A cikk közepén lévő tartalom mindössze spekuláció, ezt leszámítva tényleg informatív és érdemes több szemüvegen keresztül is megvizsgálni a kialakult helyzetet. Tudok olyan IT cégről, ahol bizonyos részleget már lassan 1 évtizede AI. irányít és még mindig működik. Szerintem nem ördögtől való a technológiai fejlődés.
   Természetesen az ember eltörlésének törekvéseivel egyáltalán nem értek egyet. Ugyanakkor úgy értelmeztem, hogy az emberirtó programok jelenlegi megvalósítói is mind emberek. Kérem javítsanak ki ha tévedek, de az egész kovid cirkus mögött is a kezdetektől fogva kokrét személyeket sorakoztatnak fel a mainstream és alternatív médiákban is. Ezért kézenfekvő a következtetés, hogy jelenleg emberek támadnak a saját társaikra, nem pedig a robotok, az AI, vagy az MI, technológiak!
   Tudnak mondani precedens értékü ügyeket, ahol robotok robotokra, vagy esetleg robotok emberekre támadtak ?
   Nem lehet, hogy túl sok emberre támadó robot sci-fi t néztek a cikkírók is, és ezért vizionalizálnak csak negativ irányba, miközben egy éremnek mindig két oldala van ?
   Szidják a meglévő rendszert, a kormányokat, azok tagjait. Talán jobb lenne -e ha egy olyan MI. irányítana aki nem korrumpálható, szabálykövető, stb, stb?
   Erre jelenleg még senki sem tudja a választ, mert elméletileg ilyen globálisan még nincs jelen.

   Szvsz. jobban örülnék ha egy MI irányítana mint korrupt politikusok, ha lehetne választani.
   Kérem ne értsenek félre, mert én egyáltalán nem támogatom a robotizált, becsippelt, mindenhová 4 5 6 G vel besugárzott eszméket semmilyen formában, ezek mégis léteznek és jelenleg már okosváros sem kell ahhoz, hogy részesei legyünk.

   1. Tisztelt Uram !

    A robot kérdést nagyságrendekkel nagyobb összefüggéseiben kell(ene) látnia, mint amit ír ! Az ember leváltása humanoid robotra, nem kisstílű hivatalnokok megvesztegethetőségének a kérdése ! A “kisstílű hivatalnokok” a háttéthatalom megbízott bérgyilkosai.
    A megszólításom, az “üdv S.G.”, is meglehetősen érdekes, kultúridegen a honlaptól.
    Kérdésfelvetését terelésnek fogom fel, küldték “érzékenyíteni” ?

   2. Tisztelt Tibi úr!

    (Ál)naiv hozzászólásából és kérdéseiből kitűnik, hogy a mesterséges intelligencia (AI) témájában még nagyon sok házi feladatot kell(ene) elvégeznie, mert jelenleg igen hiányosak és elavultak az ismeretei, és/vagy – ami sokkal valószínűbb, és ebben teljesen egyetértek S.G.-vel – az elterelés és “érzékenyítés” a feladata.
    Az első esetben be kellene hoznia a lemaradását, a második esetben pedig – ezúttal, ezen a fórumon – nem jött be a dolog.

 4. Tekintettel az ügy egyediségére, nagyságrendjére, a megoldás sürgősségére, a feltártak alapján nem értem a házon belüli reakciókat.
  A létező korrupt Covid bizottság más füllel hall? Esetleg csak adott szavakat nem hall?
  Vagy a teljes meghallgatásokat szelektíven nem hallja?
  A Covid bizottságnak haladéktalanul reagálni kellett volna. Ott kellett volna lenniük a sajtótájékoztatón is.
  Ahogy én hallom, ez egy semmis szerződés, ahol az eredeti állapotot kell visszaállítani, záros határidőn belül.

  Mennyi idő alatt fog reagálni az EU jelenlegi korrupt Covid bizottsága? Covid miatt zárva vannak? Maguktól kellene lemondaniuk, és a feletteseiknek is. Nagyon ciki, ha maradhatnak. Ismét egy jel arra, hogy nem kell a jelenlegi EU. Működésképtelen.
  A szerződés beperléséhez nyilván kell majd egy új bizottság.

 5. Köszönöm Krisztián. Hölgyeim és uraim, elöször is ugyan azon a véleményen vagyok mint a kollégáim. Teljes mértékben összefoglalták a tegnapi napot, ami egy maskara volt. 2 órát elvesztegettünk, ugyanis egyetlen kérdésre sem kaptunk választ, amik nagyon világosak voltak a szerzödésekröl, az sms-ekröl, az árakrol, a mellékhatásokrol. Egyetlen kérdès sem lett megválaszolva.

  Valójában azt akarom mondani, hogy ezeken a meghallgatásokon esküt kell tenniük, mivel ez egy hivatalos meghallgatás, és sajnálom, hogy M. Bourla valóban nem volt jelen ezen a meghallgatáson, mivel mindannyian tudjuk, hogy ez a legfontosabb adásvételi szerződés, amit a bizottságon belül megtárgyaltak. Emlékszem, ez 2,4 milliárd adag legalább 36 milliárd euróért.

  Mindezekkel a tényekkel tehát megkértem egy francia ügyvédi irodát, hogy derítse ki, mit tehetünk, mivel nyilvánvalóan az Európai Unió Számvevőszékének most megjelent jelentésének köszönhetően 35 oldalnyi kritika áll rendelkezésünkre. A kereslet hiánya, az átláthatóság hiánya és a 33. oldal nagyon világosan jelzi, hogy Mrs. Von der Leyen előzetes tárgyalásokat folytattott, és mint ilyen, hiányzott belőle a professzionalizmus.

  Ezért de facto feljelentést tesznek a Von der Leyen asszony által elkövetett, az Európai Unió pénzügyi érdekeit sértő passzív korrupció gyanúja miatt.

  Kérem továbbá, hogy az Európai Legfőbb Ügyész fogadjon engem az ügyvédi irodán keresztül, amely tehát Laura Codruta Kövesi, és kérem is minden polgártársunkat, aki figyel minket, hogy ugyanezt tegyük, mivel ezen a weboldalon keresztül lehet bejelentést tenni, ahol valójában az Európai Unió pénzügyi érdekei mindannyiunkat érintenek.

  Szóval tessék, hogy egy kicsit összefoglaljam a helyzetet, azt gondolom, hogy ma, tekintettel arra a tartalomra amit tegnap mindannyian láttunk, hogy valóban jönnek, de nem reagálnak semmire, és továbbra is árulják nekünk a termékeiket, így muszáj most cselekednünk
  Köszönöm

  Forditás a francia részhez, 12:55 perctöl

 6. Hát, igen! Bűnözők vezetik az EU-t is és próbálják menteni a bőrüket! Reméljük nem sikerül nekik!

 7. Azt igy most mar egyre tobben lathatjak hogy kik is Emberek az EU Parlamentben…….
  Ket gondolat nagyon roviden az elozo hozzaszolasokhoz:
  -igen igy igaz – magyar kepviselo/sajto ………..az ismet csak um. nem ert ra…..
  -Egyaltalan nem folosleges az ha irunk erre az oldara- nem szabad elcsuggendni/elkeseredni -vagy sikertelensegnek megelni azt hogy sajnos de csak nagyon lassan mennek a dolgok meg mindig -hogy az emberek nagyresze meg mindig csak nagyon lassan embred -Ha megosszuk gonolatainkat-azt amit valaki tud-mar segitunk egymasnak/sokaknak/ es egyutt gondolkozva -osszefogva egymast is erositjuk mert csakis igy osszefogva gyozhetunk…
  Carlo Maria Vigano ersek -o volt a legelsok egyike aki felemelte szavat sot az elso kozos tiltakozo nyilatkozat o es nehany tarsa fogalmazta es inditotta el alig nehany hettel az un jarvany kitorese utan -nemreg ugy fogalmazott hogy -Mivel az emberiseget egy golobalis tamadas erte a megtestesult Gonoszsag reszerol ezert az ezzel szembeni harc csakis egy golobalis oszefogassal az Emberek reszerol lesz sikeres. Ugyhogy mindenkire szukseg van -egyutt kell mukodjunk e kuzdeleben az emberiseg jovojeert .-legyen az vagy eljen az a vilag barmelyik reszen is. ..!Mondani kell az Igazat alkalmas es alkalmatlan idoben………..es egesszen biztos az hogy a Joisten is teszi a dolgat ertunk .
  A sajtotajekoztatorol akkor -egy ilyen nagyon fontos kerdes kapcsan-es hogy csak alig nehany ujsagiro….. es egyetlen kerdes sem reszukrol.. A mainstream media-ujsagok/tv/radiok-amik teljesseggel lejarattak es megcsufoltak es megcsufoljak az ujsagiroi hivatast es ezeket a mainstream mediakat meg az emberek egyaltalan olvassak/nezik/hallgatjak…?!Hogy lehet ez es meddig meg?!Egyet sem kozuluk es lemodani mindet de azzonnal. ….!
  ANGLIA-redben- nem kell hogy hosok /ellenallok legyenek az ujasgirok de annyit amit az egyik angliai radio megtett azert meg lehetett volna/meg lehettne tenni.
  Ez az angliai radoi az tette -es ezt/ennyit legallab ok megtettek -hogy a pontos idot oranket bemodjak de hireket mar jo ket eve ok nem mondanak.
  Maria -aki orisai munkat vegez -blogjan egy ujabb nagyon erdekes iras van-es alighanem nagyon is igaza van a magyar titkositas hetteret illetoen. ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük