Tüntetés az oltásáldozatokért – 2022. november 9.


 1. rész

https://www.bitchute.com/video/GNPuqyioYKKD/

2. rész


https://www.bitchute.com/video/RkLMAz43bgSL/

3. rész

https://www.bitchute.com/video/51VPpFj7bvJS/

4. rész

https://www.bitchute.com/video/XlWKqlG1fmKc/


12 thoughts on “Tüntetés az oltásáldozatokért – 2022. november 9.

 1. https://www.bitchute.com/video/LDr95jG08oa0/

  https://drsambailey.com/resources/videos/interviews/marvin-vs-virology-covid-taken-to-court/

  Egy hamburgi mérnök, Marvin Haberland maszk nemviselés miatt kapott büntetést Németországban.
  Fellebbezett a bíróságon, arra alapozva az ügyet, hogy soha nem volt kontroll vizsgálat a „vírusokkal” kapcsolatban elvégezve. Soha.
  Ebben a különböző intézetektől kikért információk is alátámasztották.
  A vírus jelenlétét igazolandó sejtromboló hatás nem lett ellenőrizve soha tiszta sejtekkel, ugyanolyan körülmények között. (Mert ugyanúgy roncsolódnak, tehát lenne nem bizonyíték.)
  A sejttenyészetből génszekvenálással kinyert számítógépben összerakott gén sem lett ellenőrizve, hogy kinyerhető-e ez a gén ugyanúgy kezelt tiszta sejtekből. (Nyilván azért, mert kinyerhető, tehát csak képzeletben létezik.)
  Tudományos kísérletek nem tudományosak, nem érvényesek megfelelően elvégzett ellenőrző/kontroll kísérletek nélkül. Ami sose történt meg eddig a történelemben.

  A bírósági ügyet halasztották, a bíró megbetegedésére hivatkozva….
  Valószínűleg le is zárják, nehogy érveket kelljen napvilágra hozni.
  De ha ezt megértik az emberek, akár itt is, akkor ez lehetne a legfontosabb védelem. (Persze Istenen kívül).

  https://truthseeker.se/wp-content/uploads/2021/10/Measles-Control-Experiment-told-by-the-head-of-an-independent-laboratory-in-Germany.pdf

 2. ORBÁNIA = AUSCHWITZ a KÖBÖN!!!
  ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!
  Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!!
  Az ún. koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik majd az eddig tiszti főorvosként szereplő halál-nagyi!!!
  Értitek a csíziót?
  A Rothschild szolga Olstein=Orsós=Orbán Viktor miniszterelnöknek mutatkozó lószerszám csütörtöktől új „haláli” elfoglaltságot biztosít a xanaxra rumpuncsozó vérmérgezőnek (Müller Cecília Terminátor Őnagyságának!!!) a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján.
  Az Orbán rezsim még a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét is módosította.
  A javarészt Orbán ösztökélésére és zsarolására agyon oltatott áldozatokká lett hiszékenyek mára koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát magától a biológiai szócsőtől Müller Cecíliától kérhet adatot.
  http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

  1. Hiába hajtotta végre a kormány a kovid-terror globális forgatókönyvét, az EU eddig megtagadta a júdáspénz kifizetését. Megérte? Talán szükség lenne egy könyveléshez és számoláshoz értő emberre a kormányban, aki végre megvonná a mérleget az elmúlt bő 2 és fél évről, valamint az EU-tagság elmúlt 18 évéről. A hosszú távú hatásokról nem is beszélve.
   Lehet itt árakat rögzíteni, de csak azt érik el vele, hogy eltűnnek a rögzített árú termékek a polcokról, mint a kristálycukor. Lassan eljutunk a jegyrendszerhez, mint Rákosi idején? AZ a rendszer csúfosan megbukott, mert kizárólag cirkuszból nem élt meg a nép, kenyér is kellett neki. “Az éhes csőcselék mérges csőcselék” – Kádár legalább ennyit felismert.

  2. Ez egy undorító látványpékség csak, undorító vezetővel, undorító feladatra !!!
   Halkan mellé téve, hogy PÉNZMOSÁS ! A közhasznú alapítványok, ( meg úgy általában az alapítványok !), valaki, vagy valakik megélhetését biztosítják, érzelemdús hazugságba csomagolva a létezésük miértjét. A nevük, a céljuk, mind álca.

   Ezek Bill Gates léptékű hóhérok csak, a Magyarország nevű koncentrációs táborban. Kis ország, kis hóhérok, de mint megbízott kápók,
   ők uralják a teret !
   Kizárt, hogy ez a végrehajtó söpredék ne tudná, hogy valóban mit csinál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   De !!!
   És akkor innen üzenem mindenkinek, közte a kedves Halmos Szilviának is, hogy a “szeretet”, mint olyan semmit sem ér, hiszen az ép elme feltételezi a tudást egy szint felett, és mert kizárt, hogy ne lennének tisztában nem csak a tetteik súlyával, és következményeivel is, tehát megállapítható, hogy öngyilkos ostobaság, és végtelenül aljas, és az érzelemre ható aljasság csak a “ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel !”, igehirdetése !!!
   Írtam már, “csalással viselj háborút! “. És csalással viselik a háborút.

   Hozzá a ” az Isten majd megsegít”, meg az “Isten ezt nem engedi”, stb. Mindig az Isten ! Meg a “bibiában minden le van írva !” .
   Isten mit csinált, mit tett segítség címen az emberiségnek az elmúlt ( ha igaz ?) kétezer év alatt ?
   Vagy hosszú fizetetlen szabadságon van, vagy éppen nem ér rá ? Hol van az EMBER ( ???), hogy segítsen önmagán ???
   A bibliát meg az a háttérhatalom írta, és íratta, aki a mai napig öli a teremtett embert, ( hol fegyverrel, hol szóval, hol “tudománnyal”), magyarázva neki, hogy nyugi, nem baj, ha megdöglesz, nem baj ha megnyomorodsz, örülj, hogy hagylak levegőt venni !
   Egyenlőre !
   Mert a bibliában minden le van írva !!!???

   1. Kedves S.G.

    Igazabol a kerdes nem az mit segitett Isten az elmult parezer ev alatt, hanem az, miert hagyta a dolgok ugy menjenek ahogy.
    Isten tokeletes, igy erre a kerdesre is tokeletes magyarazata van. On is meg fogja erteni ha szeretne.

    Ha szetnez a vilagban, rengeteg csodat lathat, csak eszre kell venni oket es el kell gondolkodni rajtuk. Ezekbol pedig egyertelmu, hogy Isten szereti az embereket.

    Ha ad egy elerhetoseget, szivesen valaszolok a Bibliaval kapcsolatos kerdeseire. Azok utan talan mas szemmel fogja nezni magat a Bibliat es megismerheti a vilagunk atmeneti vezetojet is, aki nem Isten. Ot jogosan okolhatja a vilagrendszer helyzeteert.

    A Bibliaban pedig tenyleg minden fontos kerdesre van valasz, bar nagyon sok kutatas szukseges ahhoz, az ember melysegeiben is megertse ezeket es legelso lepeskent el kell felejteni minden ostobasagot amit a jelenlegi vilagrendszer tanittatni probal.

    1. Kedves Alien !

     Köszönöm szíves felajánlását, de nem élek a soha vissza nem térő alkalommal !
     A Bibliát én már párszor “megrágtam”, többekkel, és mindenkor az volt a végkifejlet, hogy azért nem értem, mert nem úgy gondolom, ahogy azt gondolni kell !!!??? ( A francba avval az állandó logikus gondolkodással !)
     Sokan felajánlották már, hogy el-és megmagyarázzák. Köszönöm, de nem kérem .
     Az, hogy Isten szereti-e az embereket, nem volt kérdés !

     Tudja kedves Alien, párszor már felvetődött erre felé is, hogy a 2 x 2, az négy . Ebben többször, többen megállapodtak, mint ha nem lenne evidens !? Igen ám, csak időnként előjönnek bizonyos kérdések, amikor el kellene hinnem, hogy ez nem így van, mert nem jól gondolom !!!??? És a bizonyíték rá a Biblia ! Mert abban “minden le van írva” !

     Kedves Alien, higgye így, nekem mindegy, én tudom, hogy nem így van, de ebben a témában, meg úgy általában ami az Istent illeti, önmagamon kívül senkivel nem vitatkozom. Teljesen értelmetlen, és kilátástalan.

     Istennek lennie kell, ( van), mert különben nem léteznénk.( Az ember teremtett, létrehozott.) Az úgynevezett evolució, ha bármilyen mértékben is létezik, nem teremtés. A nincsből nem lehet valamit létrehozni, viszont a mindig létezett emberi ésszel nem felfogható, a miből és hogyan, ha bárki ezt állítja, hogy ő ezt érti az hazudik, de tényként el kell fogadni, mert létezünk, tudomásul venni nem azonos a tudommal, meg értemmel !

     A Biblia nem az Istenért lett megírva, valakik által.
     Egymillió képpen magyarázzák, arra rendszeresített két lábon járó használati utasítások ! Nem ismerős valahonnan, hogy megmondják Önnek, hogy miről mit higgyen, gondoljon ??? Semmi másról nem szól a napi életünk mint a higgy, és ne gondolkodj !!!

     Nem fog tetszeni amit írok, de meggyőződésem, hogy a világ a “kereszténységnek”, és a mögötte lévő hatalomnak a vezetésével masírozik a Pokol felé ! Írásos utikalauz hozzá a Biblia.

     Utolsó mondatára reagálva, nem a jelenlegi világrendszer tanít “ostobaságokat”, hanem a mindenkori ! Ebbe beletartozik a Biblia előtti és utáni mindegyik. Kedves Alien, semmi nem az, mint aminek látszik, és láttatják. A Biblia sem.
     Lehet nem egyetérteni, de ettől még így van.

     Tisztelettel, S.G.

     1. Kedves S.G.

      Koszonom a valaszat.
      Az a kerdes merult fel bennem, mi ertelme volt tobbszor megragni a Bibliat, ha nem hallgat a legalapvetobb tanacsra sem ami benne van? Ha az nem megy, hogyan mehetne a tobbi ami ra epul? (szeretet, alázat)

      On azt irja, hogy senkivel sem vitatkozik, mert teljesen ertelmetlen es kilatastalan. Ez azt jelenti (szamomra), hogy on azt gondolja magarol tevedhetetlen es senki sem tud onnek ujat mondani (esetleg tenyleg kizarolag borzaszto emberekkel van korulveve.

      Mi a baj azzal a magyarazattal, hogy on nem ugy gondolja ahogy gondolni kell?
      Ha lerobban az autoval az ut szelen es ott all az esoben, nem fogja engedni segitsen onnek az automento mert on jobban tudja tole is a dolgokat? Senkinek sem lehet tobb tapasztalata mint onnek?
      Hogyan tud on tanulni? Kitol fogad el barmit is? Vagy on alapbol mindent jobban tud masoktol?

      A Bibliat is mindenki mastol jobban erti?
      „Az összeomlás előtt büszkeség jár, a botlás előtt gőgös szellem” (Példabeszédek 16:18).

      En szeretem amikor tanulhatok masoktol. Van valamennyi logikam, ha beleillik az uj info az eddigi kepbe es ervekkel meg tud a masik fel gyozni az igazarol, elfogadom a tanitast.

      A Biblia persze hogy nem Istenert lett megirva. Az emberekert lett megirva – profetak altal Istentol -, hogy aki mondjuk nem Adam, Satan es tarsai akarnak lenni (vagyis nem akar szembe menni Istennel), az megtudja mihez kell magat tartania Isten szerint.
      „A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra, az igazságosságban való fegyelmezésre, hogy az Isten embere teljesen alkalmas, minden jó cselekedetre hiánytalanul felkészített legyen” (2Ti 3:15–17).

      Legutobb azt kerdezte hol van Isten, miert nem segit. Ez is benne van a Bibliaban megis tobbszor megkerdezte mar.
      „Tudjuk, hogy Istentől származunk, de az egész világ a gonosz hatalmában van.” (1Jn 5:19).
      Vagyis idot adott Satannak, hogy bizonyitson, de nyilvan nem tud, ezert nez ki a vilag ugy ahogy. (vitakerdes)

      De, fog tetszeni amit ir, mert pontosan igy van.
      A keresztenyseg nem egyenlo a Bibliaval es a Bibliaban levo Nagy-Babilonba az osszes hamis vallas bele tartozik, kozottuk az alkeresztenyseg is (tagas kapu). A hamis vallas es a politika is reszet alkotja Satan vilaganak.

      Ebben igaza van, a mindenkori vilagrendszer tanit ostobasagokat, de tudjuk miert.

      Nekem a Biblia “atjon” ahogy pelibarna mondana, szeretem, bolcs dolgok vannak benne es meg lehet ismerni a Teremtonk gondolkodasat (es latni az oriasi kontrasztot ezzel a vilaggal). Hogyan tudna mar egy hatterhatalom olyan dolgot irni amibol a szeretet es tokeletesseg es alazat arad? 🙂

      Ezt egyenesen Isten keri ontol:
      Példabeszédek 27:11
      “Légy bölcs, fiam, és örvendeztesd meg szívemet, hogy megfelelhessek annak, aki gúnyol engem.”

 3. Szépek voltak Mariann versei, köszönet érte!
  Az az orvos, aki saját magát sakkfigura-parasztnak titulálta és sajnálatát fejezte ki a méreginjekció miatt, amit sajátkezűleg adott be, vajon egyszer is a tükörbe nézett, hogy megkérdezze magától: “Miért tettem/teszem ezt? Talán pisztolyt tartott valaki a fejemhez vagy a családoméhoz? És még ha így történt volna, akkor is milyen jogon váltom meg a saját életemet másoké árán? Talán az én életem többet ér, mint a pácienseimé?”

  Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy aki a hippokratészi eskü ellenére tudatosan képes a pácienseinek ártani, az nem fog a tükörbe nézve önvizsgálatot tartani, hanem számtalan kifogást és mentséget talál a saját gerinctelenségére és embertelenségére, és szemrebbenés nélkül zsebre teszi a júdáspénzt. De ezek a doktor mengelék soha nem alhatnak nyugodtan, mert egyszer el kell számolniuk a tetteikkel, így vagy úgy, és akkor nem lesz mentség, hogy “paraszt voltam egy sakktáblán”, meg “parancsra tettem”!

  1. Kedves Cassandra !

   Annak a nagyon gazember (!?) Mengelének a jegyzetei adják az amerikai génkutatás alapjait ! Csak úgy halkan megjegyzem.

  2. Sok orvos úgy volt vele, hogy csak ha kérte a beteg akkor adta be. Ott nem tudsz mit kezdeni az illetővel,hisz ha feldob, hogy oltasellenes vagy , akkor meghurcolnak és munka se lesz. Viszont akik tolták az egész őrületet, azoknak nincs megbocsátás. Én nem is értem, hogy értelmes emberek hogy tudnak magukba tolni kísérleti szert, amikor annyira finnyásak a karjára, italra, tisztaságra, egészséges életmódra! Ezt nem fogom sosem megérteni. Ez egy nagy IQ teszt volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük